Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Ofiltrerat

Ofiltrerat

Genom att prata med några av Sveriges största profiler i sociala medier, får vi chansen att blicka in bakom kameran. Bakom det som filtrerats, redigerats och publicerats. Bakom den till synes perfekta ytan.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

acast.com/ofiltrerat

Avsnitt

94 - Sofia ?PT-Fia? Ståhl (karantänspecial)

Tisdag betyder ett nytt avsnitt av min podcast Ofiltrerat! I och med den rådande situationen med Corona så avvaktar vi med att bjuda in nya gäster till podden. Det innebär att den här veckan ägnas åt en frågestund. Ni ställde frågor på instagram, Elin valde ut dem och jag besvarade så gott jag kunde. Varje fråga fick ta sin plats så det blev utförliga svar. Ni frågade bland annat hur man kan tänka som närstående till någon som är sjuk i utmattning, hur man kan skaffa sig en ett avslappnat förhållningssätt till mat och hur jag mår.

Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-04-07
Länk till avsnitt

93 - Sofia "PT-Fia" Ståhl (del sju)

Den här veckan är det dags för ett nytt avsnitt av mig och min projektledare Elin. Det är sjunde gången som jag sätter mig i gästernas stol och Elin styr samtalet och intervjuar mig. Vi berör tiden vi lever i nu och vad man eventuellt kan ta med sig av det om man ska försöka titta lite framåt. Jag pratar om det faktum att jag är priviligerad nog att kunna jobba hemifrån och som direkt effekt av det så är jag hemma mer, vilket innebär att vara hemma utan mitt barn och det här får mig att börja gråta. Sorgen över att ha Edith på halvtid bubblar upp och jag släpper den rakt ut i intervjun.

Vi berör även hur det är att leva med ångest i dessa oroliga tider, valda sanningar, Elin frågar mig hur det känns att vara singel ? något som jag inte riktigt hunnit börja identifiera mig som och jag avslutar med något slags brandtal om att det nu är viktigare än någonsin att ställa upp för sig själv och vara sin egen stödkompis i allt som händer.

Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-03-31
Länk till avsnitt

92 - Dasha Girine

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag influencern Dasha Girine

Dasha berättar att hon gått i terapi, att hon alltid varit väldigt hård mot män vilket troligtvis grundar sig i någon form av daddy issues och att hon fått höra att folk är rädda för henne. Vi pratar om varför hon får så mycket skit från sina följare och hur hennes följare förstörde hennes och Douglas första weekend tillsammans sedan de blev föräldrar. Hon berättar om botox - och varför hon är öppen med det - vad hennes influencer-vänner har slutat med och hur hon resonerar kring sin sons integritet på sociala medier.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-03-24
Länk till avsnitt

91 - Sofia Wood

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern och kokboksförfattaren Sofia Wood. Vårt samtal kommer att handla mycket om mod och hon själv beskriver det som väldigt personligt. Sofia berättar om när hennes liv ändrades på en sekund när hon fick veta att hon hade en hjärntumör. Vi pratar om hur hon snart vill förändra sitt och familjens liv och hur hon påverkats av att växa upp med en mamma i Sverige och en pappa i Australien. Hon berättar att en person i hennes närhet är väldigt sjuk och hur hon vill försöka finnas där. Vi berör det faktum att läkaren sa att hon troligtvis aldrig kommer att kunna få barn, hur onyanserade resonemang är nu för tiden och mycket annat.

Det och lite till i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-03-17
Länk till avsnitt

90 - Elin "Break it and you will make it" Härkönen

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag influencern och träningsprofilen Elin Härkönen, eller "Break it and you will make it" som hon känns igen som från instagram. Elin berättar om olyckan som förändrade allt - hon blev avkastad av en häst och bröt nacken. Vårt samtal kommer att handla om hur hon allt känt att hon är för mycket och inte riktigt passar in, om sorg och att gå sin egen väg. Hon berättar om hur hon och hennes pojkvän Paolo Roberto träffades och varför de båda tvekade innan de inledde en relation. Vi pratar om hur det faktum att hon är uppvuxen med elitidrott har påverkat henne och hur hon värdesätter sina prestationer. Och hur splittrad hon känner sig efter att hon nyligen valde att lägga ner elitidrotten helt.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat. Lyssna där poddar finns!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-03-10
Länk till avsnitt

89 - Bloggbevakning

I veckans avsnitt möter jag Camilla Gervide som driver en av Sveriges största bloggar, den omtvistade Bloggbevakning. Vårt samtal handlar om hur hon och hennes blogg förändrats under de två åren som gått sedan hon gästade sist, vilket ansvar hon behöver ta i det hon skriver och om hon egentligen står på influencers sida eller ej?

Hon berättar om sin ambition att hjälpa unga att inte gå på allt de ser i sociala medier - en fråga som ligger henne varmt om hjärtat och om den mobbing som dagligen pågår. Jag frågar hur hon ser på det faktum att hennes kommentarsfält ibland bidrar till mobbing och nähat.

Vi berör vad hon jobbar med med än bloggen och vilka influencers hon tycker är förebilder att inspireras av. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat. Lyssna där poddar finns!

Någon frågade på DM varför jag väljer att ha med Camilla då personen menade att hennes inlägg leder till mycket näthat. Varför skulle jag inte bjuda in henne? Hon har en av Sveriges absolut största bloggar och har en effekt på mycket. Är nyfiken på hur hon resonerar i vissa frågor - som t.ex hennes omtvistade kommentarsfält. Tycker det är bättre att bjuda in till samtal och fråga än att låta bli.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-03-03
Länk till avsnitt

88 - Fia Anderberg

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag influencern Fia Anderberg. Vårt samtal handlar om hur hon ser på att en del vill begränsa vilka som får vara kroppspositiva och varför hon nyligen tackade nej till 20 000 kronor. Hon berättar om hur hennes ex plötsligt lämnade henne strax innan bröllopet - och att hon inte blev arg på honom. Hon berättar om tankarna på en öppen relation och jag frågar hur hon då hade utformat den. Vi pratar om barn, förväntningar och hur relationen till hennes kropp förändrats. Hon berättar vad som hände i henne när hon började dejta utan att vara på en destruktiv plats.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-02-25
Länk till avsnitt

87 - Oscar Zia

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag artisten Oscar Zia. Vårt samtal lever upp till det klassiska uttrycket "högt och lågt" där vi berör det faktum att Oscar länge levde i en slags roll, där han låtsades vara någon som han inte var - innan han vågade vara sig själv fullt ut. Vi pratar om sexualitet och om det faktum att Oscar gärna skulle ligga med tjejer på fyllan trots att han är bög och säker på att han aldrig kommer att bli kär i en tjej.

Vi pratar om hur han påverkats av uppbrottet från hans ex-pojkvän, hans mörker, vad som inte är som det ser ut och han berättar vad som hjälper mot hans ångest (förutom de antidepressiva tabletter som han äter.

Det och mycket mer i finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-02-18
Länk till avsnitt

86 - Joanna Swica

I veckans avsnitt av Ofiltrerat träffar jag influencern och träningsprofilen Joanna Swica, som gästade podden för exakt ett år sedan. Redan i förra avsnittet pratar vi om att livet testade henne hårt med en cykelolycka som hade kunnat kosta henne livet och ett missfall inom loppet av några månader. Vad vi inte visste då var att relationen hon levt i de senaste fem åren abrupt skulle ta slut - med allt vad det innebär. Hur tog hon sig igenom krisen som en separation är? Vad har hon valt att dela med sig av kring det och varför? Hur kom hon dit att hon ser på att bli dumpad som det bästa som kunde hända?

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat - lyssna där poddar finns!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-02-10
Länk till avsnitt

85 - Nina Campioni

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag journalisten, influencern och modeprofilen Nina Campioni. Nina berättar att höstens utmanade henne rejält och att hon fick kasta sig på bromsen och börja styra om sitt liv för att inte krascha. Hon berättar att ingenting var roligt längre och att hon står inför ett vägskäl. Hon berättar om när hon belv dumpad av sitt bokförlag, hur hennes hjärna alltid är igång för att snappa upp saker att skriva om i sina krönikor och om varför influencers borde skärpa sig och ta ställning.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Lyssnar där poddar finns.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-02-04
Länk till avsnitt

84 - Sofia "PT-Fia" Ståhl (del sex)

I veckans avsnitt är det dags för den sjätte delen där min projektledare Elin intervjuar mig. Den här gången sätter vi oss utan minsta förberedelse och vårt samtal handlar bland annat om den där tröttheten som tog över - är jag rädd för att den kommer att göra mig sjuk igen? Hur vet jag att den här tröttheten inte är farlig? Jag berättar hur jag upplever skillnaden i hur jag hanterar intensiva perioder nu mot innan jag blev sjukskriven, vi pratar om hur olika personer återhämtar sig på olika sätt och hur man kan hitta nya vänner i vuxen ålder. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-01-28
Länk till avsnitt

83 - Angelica Lagergren

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat gästas jag av Angelica Lagergren. Angelica som gjorde karriär som journalist och har jobbat på flera av Sveriges största tjejtidningar, som drev bloggen "Herr och fru Lagergren" med sin, numera, exman Stefan, gick igenom en skilsmässa som följdes av tusentals och nyligen har utbildat sig till Doula. Vårt samtal handlar mycket om skilsmässan, de olika faserna hon gick igenom, chocken, sommaren med hångel och sorgen i att inte få vara med sina barn jämt.

Angelica berättar om vad hon lärt sig av sin gamla relation, vad hon gör annorlunda i sin nya, den djupgående och intensiva terapi hon genomgick och att hon hamnade på psykakuten. Vi gråter en skvätt och Angelica påminner så fint om hur jädra viktigt det är att berätta för de man älskar hur man känner. Att det inte borde krävas en dödsbädd för det.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-01-21
Länk till avsnitt

82 - Flora Wiström

I veckans avsnitt har vi nöjet att få tillbaka författaren och influencern Flora Wiström. Hon gästade Ofiltrerat för 3,5 år sedan och vårt samtal då handlade mycket om det faktum att det precis tagit slut med personen hon delat 5 år med och hennes ilska för vår tids ideal. Vi inleder samtalet med det faktum att hon tog det modiga beslutet att blogga betydligt mindre - vilka effekter har det fått? Hon berättar att hennes vänner upplever henne som gladare och vi fortsätter vårt samtal om det faktum att hon nu, som 25 åring, känner sig vilse i sig själv. Att hon känner att livet har nått sin peak redan.

Hon berättar om sin hormonspiral, sorgen kring hennes skrivande och hur hennes ekonomi drabbats av att minska på bloggandet.

Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2020-01-14
Länk till avsnitt

81 - Sofia ?PT-Fia? Ståhl (del fem)

Vi går på jullov med ett rykande färskt avsnitt av min podcast Ofiltrerat! Som säsongsavslutning blir jag intervjuad av min projektledare Elin. Vårt samtal inleds i min ångest och panikångest och hur jag förhåller mig till det nu och när jag var sjuk. Jag berättar om de två tillfällen som jag minns av panikångest. Har många minnesluckor från utbrändheten.

Hon fortsätter med att ta upp frågorna som ni ställt. Bland annat "Hur stort tänker du att ditt företag ska bli - vill du anställa fler?", "Vad gör du i din ensamhet när ingen ser" och frågan som jag alltid ställer till mina gäster "Vad är inte som det ser ut?".

Vi hamnar på att prata om min integritet och hur den vuxit med åren, kanske framförallt det senaste året, och jag gör en utläggning kring det här med att jag upplever att vi har svårt att kliva ur oss själva och vi avrundar med hur Elins glitterkorv påverkade mig på ett oväntat sätt.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-12-19
Länk till avsnitt

80 - Christina Stielli (personlig utveckling)

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat gästar en av våra mest framgångsrika Christina Stielli! Vi inleder samtalet med hennes ord "Hur du lämnar en relation definierar dig som person" och Christina berättar om hur hon blev lämnad av sin man "på en kvart" och vårt samtal fortsätter till hur man tränar sin självkänsla och att vi har ett eget ansvar i, ja allt. Och hur bemöter hon påståenden som "jag är så här, du får ta det"?

Och vi enas om att förhållningssätt är livets gåva. Vi kan inte påverka livet, men vi kan påverka hur vi förhåller oss till det som händer.

Det och så mycket er finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

?Kan bara varmt uppmuntra er att lyssna för det är ett matigt avsnitt med så många klokskaper och tips för personlig utveckling som Christina ger oss. Tack för det!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-12-10
Länk till avsnitt

79 - Markiz Tainton

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag TV-kocken och influencern Markiz Tainton. Vi hamnar i ett samtal som berör mig. Dels på ett det uppenbara sättet när jag börjar gråta när Markiz berättar om när hon tvingades föda fram sin döda son - och välja att fortsätta uppskatta livet i all sorg. Och dels i hur hon resonerar om livet. Hon berättar om att hennes tro gör att hon inte känner sig ensam, hur hon och maken Kevin kämpar i sin relation och hur många tror att hon är bara en hård yta.

Vi pratar om hur vi boxas in, hur hon inte går till jobbet om hon har en dålig dag och hennes kloka, kloka mamma.

Det och mycket mer finns i veckans avsnitt med Markiz!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-12-03
Länk till avsnitt

78 - Herbert Munkhammar

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag artisten Herbert Munkhammar. Jag inleder vårt samtal med att ta upp det faktum att han i en intervju kritiserar män och dess oförmåga att jobba med sig själva. Bra! Vi fortsätter prata om hur han själv förändrats de senaste åren och varför mångas förväntningar på saker och ting är ett problem (hans egna inkluderade). Herbert berättar om hur han får kämpa med flera sidor av sig själv och om strategin han och frun har för att stärka varandras självkänsla.

Vi grottar också ner oss i uttrycket "älska dig själv"och frågar oss vad som egentligen menas och om det verkligen är sunt - eller bara lägger ribban väldigt högt?

Det och mycket mer i veckans avsnitt Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-11-26
Länk till avsnitt

77 - Martina Thun

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag radiolegenden Martina Thun som numera rattar eftermiddagarna i RIX FM. Vi pratar om det stora beslutet att lämna tryggheten i Morgonpasset efter 10 år. Hon berättar om sin kärleksfulla uppväxt i en pytteliten by i Dalarna - men också jantelagen som präglar henne. Jag frågar henne om hemligheter med "kändisar" - något som hon som dagligen träffar kända människor har stenkoll på och hon berättar om "Superkändisarna som är så kända att de bara hänger med andra superkända och pratar om hur superkända de är" (obs, ej direktcitat) och hur hon hela tiden styr samtalet bort från sig själv - varför då?

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-11-19
Länk till avsnitt

76 - Josefine "Josefinesyoga" Bengtsson

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag Josefine Bengtsson, igenkänd som "Josefinesyoga" och kvinnan bakom konceptet "Soul space". Vårt samtal handlar om det mesta. Vi pratar om att kritisera flum, vad hennes 5 års på Handelshögskolan gjorde med henne, vad hon tror på och att hennes egna bakgrund ger substans till yogaskeptiker.

Josefine ryter ifrån "har man inte möjlighet att ge sig själv en kvart om dagen, vad är det för liv"och vi pratar om de något galna meditatonsretreat hon utsätter sig själv för (10 timmars meditation om dagen i 10 dagar, hon beskriver det själv som ett fängelse).

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-11-12
Länk till avsnitt

75 - Siri Barje

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag TV-kocken och matkreatören Siri Barje. Utan att jag visste det så är det första gången som Siri intervjuas på det här sättet och hon blir lite tagen på sängen av mina direkta frågor. Vårt samtal kommer att handla om det faktum att hon står inför någon slags vägskäl - eller nystart i sin karriär och att hon inte riktigt är i kontakt med sin inre kompass i det här. Är det okej att ta hjälp med vissa delar trots att man är priviligerad och har ett yrke som få har?

Jag ifrågasätter hennes resonemang och påstår att hon är hård mot sig själv och vi pratar om hur jobbet egentligen går till, integritet, att våga göra det man är bra på och att vara olika i olika sammanhang. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-11-05
Länk till avsnitt

74 - Sofia ?PT-Fia? Ståhl (del fyra)

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat sätter jag mig i gästernas stol och min projektledare Elin intervjuar mig. Hon inleder med frågan "hur mår du" - och på ett sätt så finns det frågan kvar genom hela avsnittet. Jag berättar om något som inte ens Elin vet - att jag känner mig pressad i en grej och varför det skapar en framåtrörelse. Vi pratar om det faktum att jag sällan jobbar med mål men när jag väl gör det så behöver det skava lite, att livet inte ska borde statiskt och om jag varit rädd för att bli utmattad igen under det här året då livet ställdes på sin spets.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-10-29
Länk till avsnitt

73 - Fanny Lyckman

Äntligen gästar Fanny Lyckman min podcast Ofiltrerat! En gäst som jag innan tänkte skulle bli intressant att prata med - och det blev ännu bättre. Fanny berättar om sin syn på sitt instagramflöde som är provokativt, sexigt och utmanande. Innan vi sågs så hade jag ärligt talat inte riktigt fattat grejen, men när hon berättar om sin konst och hur hon jobbar så köper jag det rakt av och blir fascinerad. Hon är en sann konstnär och hon fångade mig.

Vi pratar om hur man behöver förhålla sig till livet och hur man behöver resa sig igen och igen. Att man inte kan ge upp för att man har andra förutsättningar för att man är kvinna i en mansdominerad värld och hon avslöjar hur provokativ hon egentligen vill vara - och varför.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-10-22
Länk till avsnitt

72 - Nicole Falciani

Det är 3 år sedan Nicole Falciani gästade min podcast Ofiltrerat för första gången. Vad har hänt sedan dess? Nicole berättar om åldersnoja som eventuellt grundar sig i "Blondinbella-generationen" - man måste bli så väldigt framgångsrik innan man är 25 för att det ska räknas. Nicole berättar att symtomen för depression kom tillbaka förra hösten och att hon direkt agerade på det för att slippa hamna där igen.

Vi pratar om hur många byxor och trosor som fått kastas för att mensen kommit sådär plötsligt och jag frågar vad som sker nu som kommer att prägla henne om 3 år.

Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-10-15
Länk till avsnitt

71 - Hanna Ferm

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag artisten Hanna Ferm som gjort succé i Idol och Melodifestivalen. Hon kom in i media- och musiksverige som tonåring och är redan etablerad. Hanna berättar om den tuffa tiden som var innan hon gick in i Idol-bubblan, om hur hon blivit sviken och det faktum att media hellre skriver om eventuella romansrykten än om hennes musik. Vi pratar om att ingenting är som det först ser ut och hur hon präglats av de senaste årens snabba framgångar. Hanna berättar om stressen som tagit över henne den senaste tiden och att hon inte riktigt hittat den där balansen. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

 

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-10-08
Länk till avsnitt

70 - Ison Glasgow

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag artisten och programledaren Ison Glasgow. Vårt samtal börjar i det faktum att han står utanför sociala medier - varför han väljer att göra det - och fortsätter in till hur man kommer honom nära, att samhället saknar integritet, om han någonsin kommer att komma fram till att känna sig lyckad och hur åren som hemlös påverkade honom. Ison gör ett statement och jag påpekar att han pratar på ett nedvärderande och förminskande sätt om sig själv. Och han berättar att han inte kan ta musiken och karriären lättvindigt, för honom är det på liv eller död.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat. Lyssna direkt här nedan eller där poddar finns! 

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-10-01
Länk till avsnitt

69 - Camilla "My kitchen stories" Hamid

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat träffar jag Camilla Hamid som är kvinnan bakom succén "My kitchen stories". Vårt samtal blandar högt och lågt. Vi pratar om den omdebatterade slöjan och Camilla håller ett brandtal i ämnet. Vi pratar om hennes ätstörning och varför livet i Marocko hjälpte henne ur det. Hon berättar om allt det där som följarna inte visste att hon gjorde samtidigt som hennes karriär kom igång med full kraft. Det kan hända att det kom några tårar vid ett tillfälle och det kan hända att Camilla avslutar hela avsnittet med ännu ett brandtal. Ni måste helt enkelt lyssna!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-09-24
Länk till avsnitt

68 - Lovisa Wallin

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern Lovisa "Lojsan" Wallin. Vi djupdyker i vad man egentligen vill förmedla med perfekta flöden och Lovisa berättar varför hon tror att hon hade blivit bortskämd av att "bara" jobba som influencer. Sedan hamnar vi i vad Lovisa själv kallar ett "terapisnack" där vi grottar ner oss i hennes destruktiva sidor, varför hon sätter sig själv i skiten, vad hennes kontrollbehov egentligen grundar sig i och hur sjukt det egentligen är, något hon inte riktigt pratat om innan.

Och har hon egentligen en så stark självkänsla som hon säger sig ha?

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-09-17
Länk till avsnitt

67 - Alexandra Järgren

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat träffar jag träningsprofilen Alexandra Järgren. Alexandra inspirerar tusentals på instagram med sina träningsövningar, men vem är hon som person? Alexandra öppnar för första gången upp och berättar att hon separerat från sina barn pappa. Vårt samtal berör identitet, uppbrott och ortorexi. Alexandra berättar om den bristande relationen till sin pappa, att folk tenderar att tro sig veta vad som hände i separationen och hur hon aktivt väljer att inte vara privat på sociala medier.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-09-10
Länk till avsnitt

66 - Parisa Amiri

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat så möter jag programledaren och journalisten Parisa Amiri. Jag inleder med att berätta att min uppfattning om henne är att hon är fruktansvärt smart - men inte på ett läskigt sätt. Vårt samtal kommer att handla om hur hon tvingats ha en hård fasad för att armbåga sig fram i TV-branschen, varför hon alltid styr samtal från sig själv och hur hon utmanar sig genom att bli mer personlig.

Vi pratar om självförtroende vs självkänsla och kan hon verkligen kliva ur prestationen? Hon berättar att hennes mående är väldigt ihopkopplat med hur hon presterar och att hon får ångest av hon kanske bidrar till prestationshetsen.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-09-04
Länk till avsnitt

65 - Ellinor Bjurström

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag influencern och modellen Ellinor Bjurström. Vårt samtal kommer att handla om hennes relation till sig själv och sin kropp, ätstörningarna som utvecklades i samband med att hennes föräldrar skilde sig och hur det är att vara så öppen med nästan allt i sociala medier. Ellinor berättar om det tragiska mordet på hennes vän i gymnasiet och hur hon dolde sin sjukdom från sina vänner.

Ett ofiltrerat avsnitt om relationer, destruktivitet, ätstörningar, känslor och livet.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-08-27
Länk till avsnitt

64 - Zeina Mourtada

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltreratmöter jag kvinnan bakom framgångssagan "Zeinas kitchen", Zeina Mourtada. Efter att ha tackat nej till alla poddförfrågningar så valde hon att göra poddpremiär i Ofiltrerat och vilket avsnitt det blev. Vi pratar om hur hennes liv förändrats i och med att hon blivit en framgångsrik offentlig person, hur hon innan kände sig som "elefanten i rummet" då folk inte visste hur de skulle bemöta henne. Hon berättar om hur sorgen efter hennes mammas plötsliga bortgång gjorde henne sängliggande och vad som fick henne att kliva upp igen - en berättelse som gjorde oss båda tårögda. Vi pratar rasism, respekt, hat, rädsla och livet.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-08-20
Länk till avsnitt

63 - Therése Lindgren

Hurra och välkommen till första avsnittet av min podcast Ofiltrerat efter sommarlovet! Det är ingen mindre än Therése Lindgren som inleder säsongen. Vårt samtal kommer att handla om hennes relation till pengar (jag råkar av oklar rappa en snutt) och det faktum att hennes bolag omsatte 19,5 miljoner 2017 (13 miljoner i vinst). Hur har det påverkat henne? Jag konstaterar att det känns svårt att intervjua henne i och med att hon berättat så öppenhjärligt om så mycket - vad finns kvar att fråga om utan att gå för nära gränsen för det privata? Vi pratar om hennes framgång och om att hon börjat lyfta barnfrågan i sina social medier.

Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-08-13
Länk till avsnitt

62 - Anna Haag

I veckans avsnitt möter jag skidstjärnan Anna Haag! Det var så roligt att få träffa Anna som jag ju följt slaviskt hela hennes karriär. Vårt samtal kom att handla om vad elitidrott egentligen är och innebär - och hon säger att hon inte uppmuntrar någon att börja med den eftersom det begränsar livet så mycket. Vi pratar om hennes och Emils relation och hur det är att leva så tätt inpå varandra, både som kärlekspar, kollegor och varumärke. Vi pratar hennes relation till sin kropp, hur hon kraschade totalt när hon lade av med skidorna och vad som hände sedan. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-07-02
Länk till avsnitt

61 - Kristjan Lootus

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag dansaren Kristjan Lootus. Han berättar om hur uppväxten i Estland påverkat honom och vad som drev honom att flytta hela sitt liv till Sverige. Vi pratar om hans tro, separationen och han berättar om hur han kommit till en bättre plats med sig själv. Och varför slutade han egentligen med Let´s Dance?

Vårt samtal kommer att handla om livet, förändring och att vara tillfreds med det man faktiskt har. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-25
Länk till avsnitt

60 - Petronella Ekroth

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag fotbollsstjärnan Petronella Ekroth. Jag visste inte vad jag skulle förväntade mig av vårt samtal, men verkligen inte det som kom. Petronella öppnar för första gången upp och berättar sanningen om sitt år som fotbollsproffs i det italienska superlaget Juventus. Hon berättar om mobbingkulturen som bröt ner henne, utskällningarna på träningarna, den psykiska misshandeln och att hon grät varje dag. Hon berättar att spelarna bryts ner utan att tas omhand och att hon, trots att hon landat hemma igen fortfarande mår riktigt dåligt. Hon jämför krisen med en utmattning och har svårt att förstå hur hon ska bli glad igen.

Jag kan inte beskriva hennes avsnitt mer än såhär. Ni får lyssna själva. Det är så berörande. Tack starka modiga Petronella för att du vågar berätta det här ?

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-18
Länk till avsnitt

59 - Julia Frändfors

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag Julia Frändfors! Julia som är en kvinnorna bakom den hyllade podden Daddy Issues och jobbar på Perfect Day Media. Vårt samtal kommer att handla om relationer, det faktum att folk tror att Julia är farlig och "är rädda för henne" innan de träffat henne och att hon kanske är i fel bransch. Hon berättar om hur hon hamnade mitt i mediaeliten, hur hon tog sig ur det destruktiva förhållandet som förstörde delar av henne och om vem hon egentligen är.

Jag tycker så mycket om den här människan och vi fick till ett avsnitt som berör allt från mörker och djup till yta och karriär. Lyssna! 

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-11
Länk till avsnitt

58 - Emelie Hollsten

I den här veckan av min podcast Ofiltreratträffar jag träningsprofilen och entreprenören Emelie Hollsten. Vi kommer direkt in på djupet då Emelie berättar att hon idag är på en trygg plats för första gången i livet. Hon berättar om det hot som hon levde med under uppväxten, hur det påverkade henne och vilka spår det satt i henne. Vi pratar om anknytning, hennes dröm om att bli psykolog och relationer. Hon berättar om rädslan för att hennes man Mikael Hollsten (känd som tränare i Biggest Looser) ska lämna henne och hur viktigt det var för henne att bli mamma.

Det och mycket mer hör du i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Jag blev enormt berörd av Emelie och hennes berättelse, rekommenderar er verkligen att lyssna på det här.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-04
Länk till avsnitt

57 - Martin Melin

I veckans avsnitt av min podcast Ofiltreratmöter jag kändispolisen Martin Melin! Han berättar om hur han förändrats sedan hans skilsmässa från Camilla Läckberg - och att båda hans exfruar antagligen skulle gilla honom bättre nu. Vi pratar om kändisskapet och hur det påverkat honom och förändrat honom. Han berättar om hur han ser på en eventuell ny relation och varför han är svårraggad. Vi pratar om utveckling, livet och vilken relation han har till sina känslor.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-05-28
Länk till avsnitt

56 - Nicci Hernestig

Den här veckan träffar jag Nicci Hernestig som är en relativt ny influencer. Hon är kanske mest igenkänd från det som blev internets mest uppmärksammade kärlekshärva - när hon gjorde slut med artisten och youtube Ben Mitkus. Nicci berättar om det drev med hat och mordhot som ledde till att hennes mamma åkte in på sjukhus och hennes lillebror inte ville gå till skolan. Vi pratar om vem hon är utan sina relationer, att hon "alltid är glad" och det faktum att hon vill bli en kändis.

Nicci berättar om hur relationen med Ben Mitkus påverkade henne och att hon hittat något helt annat i sin nya pojkvän Mattias Guss. Att hon tidigare sökt sig till det destruktiva och dåliga.

Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-05-21
Länk till avsnitt

55 - Simon Sjögren

I veckans avsnitt av Ofiltrerat så möter jag Simon Sjögren, kanske mest känd som Isabellas Löwengrips närmaste person. han har precis gått från Löwengrip Invest till Perfect Day Media. Vi pratar såklart en del om jobb och han berättar att han och Hannah Widell från Perfect Day Media lockat på varandra ett tag. Simon berättar om att hans sexuella läggning alltid blivit ifrågasatt och att folk använde det mot honom. Vi pratar om ångest, att oroa sig och att våga vara hela sig själv.

Och Simon får mig att bli alldeles tårögd i slutet när han berättar något som är så fint och innerligt.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-05-14
Länk till avsnitt

54 - Mårten Nylen

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag tränaren Mårten Nylén! Jag upptäckte att det finns hundra artiklar och rubriker kopplat till hans namn om träning, kost och hälsa men inget personligt. Varför? Vi pratar om när han jobbade med säkerhet åt stora stjärnor, om att utvecklas och hur det faktum att han är så fyrkantig påverkar relationen till hans fru. Mårten berättar om hur det var att redan tidigt förstå att han såg annorlunda ut än de i hans omgivning och hur ett citat förändrade hans liv. Jag ställer följdfråga på följdfråga för att komma under skinnet på den mediatränade personen han är. Ett avsnitt som berör adoption, livsstil, kontrollbehov, terapi och motivation.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-05-07
Länk till avsnitt

53 - Sofia "PT-Fia" Ståhl (del tre)

I veckans avsnitt av min podcast får ni möta, ja mig. Det körde ihop sig med studiobokningen så jag och min projektledare elin fick hoppa in. Hon intervjuade mig och eftersom det är svårt att beskriva ett avsnitt med sig själv så bad jag henne plocka ut några citat från avsnittet. Hoppas att ni gillar det! Nästa vecka är vi tillbaka med en ny gäst igen.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-30
Länk till avsnitt

52 - Molly Pettersson Hammar

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag artisten Molly Hammar. I slutet så säger hon att hon aldrig varit såhär ärlig offentligt tidigare. Vi går djupt och pratar om hennes relation till sig själv och sin kropp. Hon berättar att hon för bara några veckor sedan insåg att hon kommit för långt ifrån sig själv och att hon nyligen började gå i terapi igen efter ett längre uppehåll. Vi pratar om hur hennes starka och självständiga artistjag påverkar hennes privata jag och den insikt att hon behöver separera dem ibland. Och vi pratar såklart om den revansch som hon nu tar på de som dömde ut henne som artist. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-23
Länk till avsnitt

51 - Klara "Tanbyklara" Elvgren

Den här veckan träffar jag Klara Elvgren, eller Tanbyklara som hon är igenkänd som i sociala medier. Klara berättar att hon gjort slut med flera vänner det senaste året, att hon ifrågasatt mycket av det hon gör i sociala medier och att hon är trött på trenden att vi kvinnor ska hylla varandra - eftersom hon känner att det inte kommer genuint.

Vi pratar om kroppsfixering,hur vänskapsrelationer förändras och ångest Klara berättar om varför hon fortsätter att lägga upp perfekta bilder i sitt perfekta flöde och hon avslöjar hur lång vägen från idé till den perfekta bild som till slut postas faktiskt är.

Det och mycket mer hittar du i veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-16
Länk till avsnitt

50 - Hanna Friberg

Den här veckan gästar Hanna Friberg, mer känd som Hannalicious, Ofiltrerat! Vårt samtal utgår mycket från den kris hon upplevde förra sommaren när hon ifrågasatte allt och mådde väldigt dåligt. En kris som handlade om vem hon är på sociala medier, hur det påverkar henne som person, vad hon förmedlar och livet i stort. Hanna berättar att hon började kritisera sig själv och hur hon såg ut och varför hon väljer att gå på dieter. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-09
Länk till avsnitt

49 - Jessica Lagergren

Den här veckan träffar jag Jessica Lagergren som är ena halvan av Systrarna Lagergren och Tvillingpodden! Vårt samtal kommer att handla om ungefär allt. Vi pratar om vad bristen av kommunikation gör med en relation, om varför Jessica och hennes sambo ställde in sitt bröllop, om att de snart behöver boka parterapi igen och om att Jessica ibland behöver be om ursäkt för vad hon säger i sina sociala medier.

Jessica berättar om sprickan med tvillingsyrran Angelica och hur det påverkar henne att hon flyttat ifrån henne. Vi pratar om hur det var att vara öppen med att försöka bli gravid och hur man kan veta att man är med rätt person. Och då har jag bara nämnt en del av allt som finns i veckans långa avsnitt! Missa inte!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-02
Länk till avsnitt

48 - Molly Rustas

I veckans avsnitt av Ofiltrerat möter jag influencern Molly Rustas! Hon berättar om hur det var att växa upp i en liten by i Dalarna där man inte fick sticka ut och hur hon blivit starkare i sig själv tack vare sitt jobb med sociala medier. Hon berättar om ett starkt självförtroende och en svagare självkänsla. Vi kommer in på separationen hon gick igenom förra hösten och huruvida hon någonsin tvivlar på sig själv. Och är hennes flöde perfekta bilder eller vad vill hon förmedla? Och för första gången så avslöjar Molly detaljerna kring första dejten med nya pojkvännen Ross. Det började med att han hämtade henne i sitt flygplan på Arlanda ...

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-27
Länk till avsnitt

47 - Jessica Frej

I den här veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat träffar jag fantastiska TV-kocken och författaren Jessica Frej! Hon berättar om när hon valde att separera från sin sambo sedan 8 år tillbaka och vad som hände med henne då. Vi pratar om att önska sig saker, att hon alltid stuckit ut med sin excentriska personlighet och att hon blev retad som liten. Jessica berättar om när hon för första gången levde själv och varför hon flyttade ifrån sin egen familj till sin pojkväns familj som femtonåring. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-19
Länk till avsnitt

46 - Denise Desmond

Den här veckan träffar jag Denise Desmond som blev den mest omskrivna i och med sin medverkan i TV-programmet Temptation Island. Vårt samtal kommer att handla om hur livet ändrades när programmet började sändas och vad som egentligen pågick bakom kulisserna.

Denise berättar om hur hon länge velat använda sina sociala medier till att prata om mobbing, efter den händelse hon utsattes för i skolan. Jag frågar om den sexighet som återkommer i hennes bilder och kritiken hon fick efter att ha poserat i tvättstugan. Denise berättar om vilka spår livet som skilsmässobarn satte i henne och vi berör bekräftelsebehov.

Ett fullmatat avsnitt där Denise verkligen bjuder på sig själv och vågar vara personlig.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-12
Länk till avsnitt

45 - Joanna Swica

Den här veckan träffar jag coola Joanna Swica! Jag upptäckte Joannas sociala medier i och med den fruktansvärda cykelolycka som hade kunnat kosta henne livet i somras. Vårt samtal kommer att handla om dödsångesten och hur olyckan, tillsammans med det livet krävde av henne i våras, pushade henne till att ta beslutet som förändrade allt. Joanna berättar även om strategin hon har för att inte bli dömd som hård och om varför hennes nära vän hatade henne första gången de sågs. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-05
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.