Sveriges 100 mest populära podcasts

Hockeypuls

Hockeypuls

En intervjupodd från Expressen, där Adam Johansson träffar Sveriges största hockeyprofiler. Ansvarig utgivare: Klas Granström.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/130685/hockeypuls

Avsnitt

102. Tommy Sjödin

Tommy Sjödin har vunnit Guldpucken, VM-guld, spelat i NHL och är den äldste målskytten i SHL:s historia. Nu tar "Sjödda" plats vid poddmicken för att berätta om sin egen framtid i Brynäs, varför klubben gjorde rätt i att byta tränare och tipset han ger till spelarna i ångestkvalet. Det blir även snack om åren i Nordamerika, när han blev nedslagen av sin egen kapten, hur Ken Hitchcock tände hans karriär igen, vad han tjänade under sina år i NHL, varför 1991 var ett nyckelår i livet, det oförglömliga VM-guldet 1992, beundran för Conny Evensson och Curt Lundmark, kärleken till Timrå IK, den okända triumfen med Brynäs, varför han tycker att klubben behöver sina gamla profiler i organisationen och hur han i dag känner för "den där jävla skitregeln".
2021-04-08
Länk till avsnitt

101. Daniel Wessner

Daniel Wessner är inte bara Hockeyallsvenskans mest utvisade spelare, han är även en av ligans största profiler någonsin. Nu gästar han Hockeypuls för att ge oss en insyn i den berömda BIK-andan, alla upptåg med Emil Kåberg, hur de retade gallfeber på Patrik Ross, festerna i Hockeyhuset, när han blev skallad av Kenny Jönsson och biten av Linus Johansson, varför Vladimir Putin hade en viktig roll i Bofors omklädningsrum, det bästa allsvenska lag han någonsin mött (Mora 2017), önskan om att ha varit en one club man och hur det är att ha vandrat vidare till att bli domare i Hockeyallsvenskan.
2021-04-01
Länk till avsnitt

100. Welcome back...

Hockeypuls podcast fyller 100 avsnitt och då välkomnas nio (!) gäster tillbaka för att jubilera med Adam Johansson. Denna gång är det lyssnarnas frågor som gäller till spelarna och ledarna som återvänder. Det blir ett två timmar långt avsnitt tillsammans med: Per Kenttä - som förklarar spelet bakom domarilskan 2004 och den gemensamma nämnaren i ALLA hans lyckade värvningar. Erika Grahm - som öppet berättar om sin ambition att bli en hockeyförenings första kvinnliga GM. Sanny Lindström - som förklarar varför de bästa spelarna ska tjäna över 400 000 och vem han egentligen tycker bäst om på C More. Harald Lückner - som ger sin bild av Modos förfall och nycklarna vid guldåret. Johan Hedberg - som avslöjar hur många Moraspelare som kan vara förlorade för SHL och om han vill träna Leksand i framtiden. Andreas Johansson - som erkänner frustrationen under Modotiden och vad han tänker om sitt ?Kalle Anka?-utspel i dag. Conny Strömberg - som berättar varför han älskar färgen gul och tankarna på om spelarkarriären är över eller inte. Nicklas Lidström - som förespråkar mindre rinkar i Sverige och delger vad han lagt sina NHL-miljoner på. Två hockeytimmar där Mathias Bromé agerar vapendragare.
2021-03-25
Länk till avsnitt

99. Niklas Sundström

Niklas Sundström har växt upp med storheter som Peter Forsberg och Markus Näslund samt spelat med den största av alla - Wayne Gretzky. Hör speldirigenten svara på Foppas skämtsamma pik, Gretzkys hyllning och Näslunds tankar om att de skulle spela ihop i NHL. ?Susse? får öppna upp om de saker han vill förändra med svensk ishockey, varför han saknar ?förbannade? spelare, domarbråken, SM-guldet med Modo, vem han tycker ska träna klubben i framtiden, dementin om sprickan mellan honom och Kent Forsberg, varför han nobbade Modo under lockouten, återföreningen med Näslund och Foppa samt sitt livs största motgång då hans mamma dog i cancer. Dessutom ger Sundström oss en djup inblick i hur det är att vara scout för ett NHL-lag.
2021-03-18
Länk till avsnitt

98. Jonas Frögren

Jonas "Sheriffen" Frögren - älskad oavsett vilken klubb han representerade. Nu berättar han om alla SM-guld med Färjestad, bråken på träningarna, hur en vinnarkultur byggs och tacksamheten till FBK-rävarna. Frögren ger oss en inblick i Leksands mirakelsäsong 2016, avslöjar Perra Johnssons första möte med laget och känslan att få avsluta karriären med ett avancemang. Han ger sin syn på tacklingsdebatten i Sverige, tacklingstävlingen med Sanny Lindström, tacklingsångern under karriären, NHL-äventyret, miljonerna han betalade ur egen ficka 2008 och hur livet ser ut i dag.
2021-03-11
Länk till avsnitt

97. Dahlén har gjort slut

Jonathan Dahlén har tackat för sig den här säsongen, därför får Adam Johansson och Mathias Bromé styra poddskutan i land. Denna gång får de besök av en hemlig gäst, som ger en inblick i coronahockeyn 2021, varför han anser att det är "osmakligt" att föreslå stängda ligor i detta skeede och dessutom jämför han Bromé med en anka. Förutom det rankar Bromé vilka spelare i Sverige som kan få NHL-kontrakt samt att en sluttabell presenteras för SHL och Hockeyallsvenskan. Sedan blir det lite Marabou-snack...
2021-03-04
Länk till avsnitt

96. Tony Mårtensson

Tony Mårtensson har under radarn smugit in i en ledarroll i Almtuna. Hör honom berätta om sin ambition med sportchefsyrket, synen på LHC och minnena från fornstora dagar, miljonerna i KHL och hur han köpte sig loss från Linköping, varför han föredrar en flippmacka före ett solomål, sitt galna assistrekord, saknaden efter "riktiga lirare, första kontraktet med Brynäs, tacksamheten till Roger Melin och avskyn för Mike Babcock, som förödmjukade honom flera gånger.
2021-02-25
Länk till avsnitt

95. Mattias Norström

Mattias "Notan" Norström spelade 14 år i världens bästa hockeyliga och samlade på sig mängden med minnen. Han är känd som en av Sveriges bästa backar någonsin. Här berättar han om den obefintliga kontakten med Peter Forsberg och Niklas Lidström under NHL-säsongerna, varför han inte förespråkar fighting i Sverige, sin djupa vänskap med Rob Blake, att han kvalificerar sig i 500 kg-klubben, jobberbjudanden från LA Kings och AIK, förändringen han vill se i svensk ishockey och vad han sysselsätter sig med i dag.
2021-02-18
Länk till avsnitt

94. Joakim Eriksson

Joakim Eriksson leder sitt Djurgården från sin sportchefsstol. Här berättar han om den uppmärksammade sågningen av laget för två veckor sedan, hur förhandlingen med Robert Ohlsson ser ut, ambitionen att få hem en svensk stjärnduo samt hur Dif arbetar för att stärka sig organisatoriskt och på herrsidan. Dessutom avslöjar han spelet bakom uppbrotten med SSK, personliga hoten han tvingades genomlida, tanken att jobba med Mikael Samuelsson framgent och varför han vill ta bort Hockeyallsvenskan och förändra svensk seriestruktur.
2021-02-11
Länk till avsnitt

93. Håkan Loob

Håkan Loob är en av svensk ishockeys största spelare genom tiderna. Nu gästar han Hockeypuls för att berätta om livet i dag, familjen Färjestad, glansdagarna i Calgary, de ?oslagbara? rekorden, sin bästa värvning någonsin, hatmatcherna mot Dif då supportrarna kastade kniv mot honom i båset, varför han vill se fler hakningar i svensk hockey, hur nära det var att det bildades en europeisk superliga, tiden då Loob ville stänga SHL och vad han tjänade som bäst både som spelare och ledare.
2021-02-04
Länk till avsnitt

92. The boys are back

Mathias Bromé och Jonathan Dahlén är återigen tillbaka i podden för att diskutera: ? Bromés start i NHL, varför han kommer fortsätta bo på hotell och inte blivit starstruck av NÅGON i världens bästa hockeyliga. ? Timrås och Dahléns rekordjakt. ? Sköna materialare, hur många klubbor och handskar som används på en säsong samt killarnas flex. ? Hur man som spelare påverkas när sitt lag värvar spelare under säsong och hur det kommer sig att "Nubben" ofta bygger rätt. ? Bromés hyllning av SSK och Dahléns sågning av Adam.
2021-01-28
Länk till avsnitt

91. Pär Mårts

Pär Mårts har vunnit VM-, OS- och SM-guld. Med sina 13 medaljer är han en av svensk ishockeys största vinnare. Hör honom berätta om sin 30 år långa tränarkarriär i avsnitt 91 av Hockeypuls. Mårts ger en detaljerad inblick i sin ledarstil, varför han värderar utveckling före resultat och hur han vill bli ihågkommen. Han delger sina största motgångar, som att förlora två bröder i cancer, mordhoten han utstod i Västerås och kritiken som riktades mot honom som förbundskapten, men även om framgångar som VM-guldet 2013 och spelet bakom bragden, det udda firandet efteråt, SM-triumfen med HV71 och vad han tror sitt legacy i Tre Kronor är. Dessutom berättar han om hur livet ser ut i dag!
2021-01-21
Länk till avsnitt

90. Chris Abbott

Chris Abbott har tillsammans med sin bror Cam förändrat Rögle. Fast Skåneklubbens sportchef vill nyansera den bilden. Hör honom berätta om Rögles resa från botten till toppen, hur klubben blivit en utvecklingsplattform för spelare, hur han tänker när han värvar, tårna bröderna tvingats kliva på, vad Rögles DNA är, kontakten med Ken Holland och Steve Yzerman, sin egen spelarkarriär och att NHL är det givna målet.
2021-01-14
Länk till avsnitt

89. Erik Granqvist del 2

Mer Erik Granqvist till folket! Här levereras över en timme med Viaplay-profilen som går igenom: Sin livsförändrande resa i Indien! Minnena med Jarmo Myllis! Ishockeyns största utmaning! Hur han fick smeknamnet Bulten! Vilket av SM-gulden han värderar högst! Och vilken film han rekommenderar alla att se!
2021-01-07
Länk till avsnitt

88. Erik Granqvist del 1

Erik Granqvist gästar podden och blir historisk direkt då hans avsnitt delas upp i två halvlekar. I del 1 får du höra tv-experten berätta bland annat om uppdraget som skulle få honom att lämna Viasat, varför han tackade ja till 16 weeks of hell, pingismatcherna mot Niklas Holmgren, den starka vänskapen med Niklas Jihde och det förlossningstrauma familjen genomled för elva år sedan då sonen Jonathan föddes.
2020-12-31
Länk till avsnitt

87. Lucas Raymond

Lucas Raymond är svensk ishockeys forwardsjuvel. Nu gästar jättelöftet Hockeypuls för att berätta om sin uppväxt, föräldrarnas betydelse och mamma "Cias" bakgrund som PT och kostrådgivare, hur hans egen självbild är, fördelen med att växa upp i framgångsföreningen Frölunda, klubbens bäst tränade spelare, kontakten med Detroit, tipset han vill ge till unga hockeyspelare, sin största motgång, sitt snyggaste mål och att han faktiskt inte vet vad ett kasettband är.
2020-12-22
Länk till avsnitt

86. Jenny Silfverstrand

Jenny Silfverstrand kliver in på SHL-kontoret som ny vd efter 16 år i Djurgården. Hör henne berätta om en turbulent höst, ligans största utmaningar under corona, prognosen för SHL-klubbarna denna säsong, SHL:s "sektrykte", varför hon tycker det är bra att serien inte stängts för nedflyttning, Djurgårdens mäktiga resa under 10-talet, hur det kommer sig att klubbarna fortsätter värva och vad hon skulle vilja förändra med ishockeyn. Dessutom prickar Adam fel på SAMTLIGA fördomar för första gången i poddens historia. Fast det kanske ändå hjälper er lyssnare att lära känna Jenny bättre?
2020-12-17
Länk till avsnitt

85. Vilka är Sanny & Svensson?

Jonathan Dahlén och Mathias Bromé som experter i Hockeypuls podcast? Jajamen. En gång i månaden framöver kommer SHL:s och Hockeyallsvenskans största profiler kommentera det hetaste och mest aktuella i hockeyvärlden. Vi börjar med: ? Skillnaden mellan ligorna nu och historiskt ? NHL-lånens vara eller icke vara ? JVM-soppan ? Lundqvist-gate ? Karlskronas bye bye Avsnittet avslutas med att herrarna plockar ut varsitt lag från höstens SHL och Hockeyallsvenskan.
2020-12-15
Länk till avsnitt

84. Johan Garpenlöv

Johan Garpenlöv har en spelar- och ledarkarriär värd att nysta lite extra i. Denna vecka får vi höra Tre Kronors förbundskapten berätta om drömmen att coacha ett lag i Sverige med Niklas Wikegård, var han står i tacklingsdebatten, hur landslagets playbook är utformad, skillnaderna mellan Lasse Falk och Tommy Bousteds 1-3-1-system och torpedhockeyn som infördes i slutet av 90-talet samt hur han tog sig igenom Leif Boorks mytomspunna överlevnadsmarsch med Dif 1986. Dessutom ger han sin syn på VM i Belarus, stormigheterna på förbundet, hur han tacklade sin mammas bortgång i alzheimer och hur det kommer sig att han är en Vesuviokille.
2020-12-10
Länk till avsnitt

83. JVM-special med Tomas Montén

Juniorkronorna samlar en rekordstor trupp rekordtidigt inför JVM. I senaste avsnittet av Hockeypuls podcast gästar förbundskaptenen Tomas Montén för att ge de senaste förutsättningarna kring coronaläget, truppens sammansättning, gallringen som kommer att ske, situationen som tvingar Sverige att ställa in sin medverkan, guldhoten i turneringen, en möjlig PP-femma och vad som kan komma att bli en superkedja för Juniorkronorna.
2020-12-04
Länk till avsnitt

82. Per Bäckman

Per Bäckman vann SM-guld med både AIK och Färjestad, men det var i Örnsköldsvik han blev helgonförklarad. Hör honom berätta om beslutet att lämna FBK efter ett guld och individuella utmärkelser för ett svajigt Modo, tacksamheten till stora ledare som Åke Eklöf, Kjell Glennert och Arne Strömberg, de tre T:na, det smärtsamma Modominnnet, varför han inte vill se Zlatan Ibrahimovic i EM, vem som är ishockeyns Maradona, beundran för Sedinarna, kritiken mot sitt eget hockeylän och vad som är ishockeyns största problem i dag.
2020-12-03
Länk till avsnitt

81. Mattias Guter

Mattias Guter valde under hösten 2020 att kasta upp skridskorna på hyllan ? efter nästan ett års betänketid. Hör honom i Hockeypuls podcast resonera om livet efter karriären, motgångarna som fick honom att gå till psykolog, åsikterna i den hätska tacklingsdebatten, ryktena om AIK, ilskan mot svenska ishockeyförbundet och varför Dick Axelsson är den hockeyspelare han beundrar allra mest. Det, och mycket mer, i avsnitt 81.
2020-11-26
Länk till avsnitt

80. Anton Lander

Anton Lander beskrevs som en jättetalang när han debuterade i Timrå IK som 16-åring. Sedan dess har karriären tagit honom till Nordamerika, Ryssland och spel i Tre Kronor. Hör Lander i senaste avsnittet av Hockeypuls berätta om hur han mår efter att ha drabbats av covid-19, när han planerar att återvända till Timrå senast, åren med Connor McDavid, varför han är en evig grubblare, att han ångrar det snabba steget till NHL och hur Gagarin Cup-vinsten gett honom ett ännu större vinstsug.
2020-11-12
Länk till avsnitt

79. Victor Olofsson

Victor Olofsson får anses vara en ny svensk stjärna på NHL-himlen. Nu gästar han Hockeypuls podcast för att berätta om sitt stora genombrott, det lukrativa kontraktet med Buffalo, den känsliga flytten från Modo till Frölunda och varför svensk ishockey kanske borde lyfta in fler "poliser" i lagen, likt i NHL. Dessutom förklarar han varför han inte vill lova Modosupportrarna en återkomst, att dörren är stängd för tillfället och vilken väg klubben borde välja i nästa tränarrekrytering.
2020-11-05
Länk till avsnitt

78. Anders Larsson

Anders Larsson har i fem år varit förbundets ordförande. Under denna period har Sverige skördat framgångar internationellt, men på hemmaplan har det stormat ? rejält ? det senaste året. I veckans avsnitt bemöter Larsson kritiken, ger sin bild av turbulensen, erkänner en irritation över bilden som målats upp av honom och dessutom berättar han öppet om sitt förhållande med Jens, varför de inte vill skaffa barn och hur han som homosexuell hoppas att fler i Hockeysverige kommer ut.
2020-10-29
Länk till avsnitt

77. Thomas "Kuben" Andersson

Thomas "Kuben" Andersson får anses vara den största domarprofil Sverige fått fram. I avsnitt 77 av Hockeypuls podcast gästar han för att ge in inblick i domaryrket, landets värsta arenor att döma i, spelarna han älskade att döma, glåporden han tvingades höra, åldersdiskrimineringen i Sverige och hur det kändes att lämna C More. "Kuben" berättar också för första gången offentligt om sitt livs största tragedi, när sonen Oscar miste livet.
2020-10-22
Länk till avsnitt

76. Niklas "Pajen" Persson

Järnmannen Niklas "Pajen" Persson ? ja, den titeln förtjänar man efter nästan 1500 spelade matcher. I Hockeypuls podcast får du höra honom prata om bland annat det känsliga uppbrottet med Leksand, varför han personligen anser att Bert Robertsson är en bättre tränare än Tommy Sandlin, mötet med legendaren Viktor Tichonov och hur Linköping ska ta sig till toppen av svensk hockey igen.
2020-10-15
Länk till avsnitt

75. Jimmie Ericsson

Jimmie Ericsson är symbolspelaren i Skellefteå AIK:s makalösa resa till toppen av svensk hockey. Nu gästar han Hockeypuls podcast och förklarar klubbens framgångsrecept, varför SAIK inte lyckades ta fler SM-guld på 10-talet, orsaken till varför han nobbade expertjobbet hos C More, hur han vill förändra svensk hockey, hur det kommer sig att han inte har sociala medier och vad som lockar med tränaryrket.
2020-10-08
Länk till avsnitt

74. Johan Hedberg

Johan Hedberg vänder hem igen ? efter två årtionden i Nordamerika ? för att ta över allsvenska Mora IK. Hur kommer det sig att man vill lämna NHL-glansen för den svenska andraligan? I Hockeypuls podcast berättar Hedberg om hur han formats som ledare av Lou Lamoriello och Pete DeBoer, stormen i Leksands IF och den obefintliga kontakten med Tommy Salo, föraktet han känner för Donald Trump och om han verkligen tävlat i ölhävning med Joe Thornton.
2020-10-01
Länk till avsnitt

73. Per Ledin

En av 2000-talets största profiler gästar nu Hockeypuls podcast. Hör Per Ledin berätta bland annat om varför han inte lagt av, trashtalket med Dick Axelsson, en oväntad vändning under slutmiddagen med Colorado, sitt val att vara absolutist och hur det kommer sig att han till och med blivit hatad i korpen.
2020-09-24
Länk till avsnitt

72. Patrik Sylvegård

Han är en frispråkig känslomänniska som älskar sitt Malmö Redhawks. Nu har det blivit dags för Patrik Sylvegård att sätta sig vid Hockeypuls-micken. Hör honom berätta om varför svensk hockey är för PK (politiskt korrekt), om Malmös otroliga resa från ruinens brant till semifinal i SHL, avundsjukan riktad mot Rögle, den felaktiga lönebilden i Sverige och varför han lyssnade på Just i dag är jag stark i omklädningsrummet under hela Malmös game seven mot Leksand.
2020-09-17
Länk till avsnitt

71. Staffan Kronwall

Staffan Kronwall har som lagkapten tagit Sverige till ett VM-guld, och hann spela i SHL, NHL och KHL. I Hockeypuls hör du honom berätta, bland annat, om den egentliga anledningen till varför han lade av, när en rysk lagkamrat kom full till en träning, varför han nobbade Detroit, tragedin i Kronwall-familjen och nya utmaningen med C More. Programledare är Adam Johansson.
2020-09-09
Länk till avsnitt

70. Miracle on Ice 2 ? Leksands kvalbragd

Ett minne, en person. Hockeypuls sommarpodd på fem avsnitt, som handlat om minnesvärda berättelser i vår svenska hockeyhistoria, har nått sin slutstation. 25 minuter långa samtal som skildrat historien på ett helt nytt sätt. Sista avsnittet: Miracle on Ice 2, Leksands kvalbragd mot Modo. Gäst: Brock Montpetit. https://pod.mittmedia.se/pod/filer/70-2020-08-24-Hockeypuls-MiracleonIce2.mp3 Inlägget 70. Miracle on Ice 2 ? Leksands kvalbragd dök först upp på Hockeypuls.
2020-08-24
Länk till avsnitt

69. Det där JVM-guldet

Ett minne, en person. Hockeypuls sommarpodd på fem avsnitt, som kommer att handla om minnesvärda berättelser i vår svenska hockeyhistoria, rullar vidare. 25 minuter långa samtal som skildrar historien på ett helt nytt sätt. Veckans avsnitt: Juniorkronornas guld 2012. Gäst: Johan Larsson. https://pod.mittmedia.se/pod/filer/69-2020-08-10-DetdarJVMguldet.mp3 Inlägget 69. Det där JVM-guldet dök först upp på Hockeypuls.
2020-08-10
Länk till avsnitt

68. Längsta avstängningen i svensk ishockey ? Wikegård: ?Det fulaste jag sett?

Ett minne, en person. Hockeypuls sommarpodd på fem avsnitt, som kommer att handla om minnesvärda berättelser i vår svenska hockeyhistoria, rullar vidare. 25 minuter långa samtal som skildrar historien på ett helt nytt sätt. Veckans avsnitt: André Deveauxs överfall på Per Helmersson, som renderade i den längsta avstängningen någonsin i svensk ishockey. Gäst: Per Helmersson. … Fortsätt läsa 68. Längsta avstängningen i svensk ishockey ? Wikegård: ”Det fulaste jag sett” Inlägget 68. Längsta avstängningen i svensk ishockey ? Wikegård: ”Det fulaste jag sett” dök först upp på Hockeypuls.
2020-07-27
Länk till avsnitt

67. Då Svartvadet sänkte Timrå och blev symbolen för The Heart of Hockey

Ett minne, en person. Hockeypuls sommarpodd på fem avsnitt, som kommer att handla om minnesvärda berättelser i vår svenska hockeyhistoria, rullar vidare. 25 minuter långa samtal som skildrar historien på ett helt nytt sätt. Veckans avsnitt: Då Per Svartvadet sänkte Timrå IK och när Heart of Hockey betydde något. Gäst: Per Svartvadet. https://pod.mittmedia.se/pod/filer/67-2020-07-10-Hockeypuls-SvartvadetTIKModoGuld.mp3   Inlägget 67. Då Svartvadet sänkte Timrå och blev symbolen för The Heart of Hockey dök först upp på Hockeypuls.
2020-07-13
Länk till avsnitt

66. När Brynäs var bäst i Sverige

Ett minne, en person. Nu inleds Hockeypuls sommarpodd på fem avsnitt, som kommer att handla om minnesvärda berättelser i vår svenska hockeyhistoria. 25 minuter långa samtal som skildrar historien på ett helt nytt sätt. Först ut: Brynäs SM-guld 2012. Gäst: Daniel Widing. https://pod.mittmedia.se/pod/filer/66-2020-06-29-Hockeypuls-NarBrynasvarbast.mp3 Inlägget 66. När Brynäs var bäst i Sverige dök först upp på Hockeypuls.
2020-06-29
Länk till avsnitt

65. Filip Forsberg

I Hockeypuls podcast avsnitt 65 får jag besök av dalasnajpern och Nashville Predators spjutspets Filip Forsberg. I ett öppenhjärtigt samtal berättar NHL-stjärnan om: ? Varför han känner sig splittrad inför ligaomstarten senare i sommar. ? Hur han tränat under pausen och anledningen till att han stannade kvar i USA. ? Sitt livs största motgång (”Det … Fortsätt läsa 65. Filip Forsberg Inlägget 65. Filip Forsberg dök först upp på Hockeypuls.
2020-06-15
Länk till avsnitt

64. Nicklas Lidström

Nej, Nicklas Lidström behöver ingen presentation. En av våra största idrottare någonsin gästar nu Hockeypuls podcast för ett nästan två timmar långt samtal om: ? Vilka egenskaper som tog honom till världstoppen. ? Den obefintliga relationen med Peter Forsberg under sex år och kontakten till honom och Mats Sundin i dag. ? Alkohol-, macho- och … Fortsätt läsa 64. Nicklas Lidström Inlägget 64. Nicklas Lidström dök först upp på Hockeypuls.
2020-06-08
Länk till avsnitt

63. Leksands IF ? kaos, nysatsning och succé (?)

Stor silly season-special bara om Leksands IF ? i en dryg timme. Det stundar i avsnitt 63 av Hockeypuls podcast, som också gästas av sportchefen Thomas Johansson. Förutom en rejäl djupdykning i lagbygget bjuder vi på: ? Analysen av Björn Hellkvists intåg, vad kan det betyda för klubben? ? Fyra potentiella spetsvärvningar till backsidan. ? … Fortsätt läsa 63. Leksands IF ? kaos, nysatsning och succé (?) Inlägget 63. Leksands IF ? kaos, nysatsning och succé (?) dök först upp på Hockeypuls.
2020-06-05
Länk till avsnitt

62. Jonathan Dahlén 2.0

Ingen annan gäst har tidigare fått en ny inbjudan till Hockeypuls podcast. Jonathan Dahlén får det. I avsnitt 62 av podden får Timrås superstjärna besvara: ? Vad hans inre drivkrafter till sporten ishockey är. ? Om han kan bli Timrås näste kapten. ? Jämförelserna med Elias Pettersson. ? Tankarna om de som sågar hans beslut … Fortsätt läsa 62. Jonathan Dahlén 2.0 Inlägget 62. Jonathan Dahlén 2.0 dök först upp på Hockeypuls.
2020-06-01
Länk till avsnitt

61. Örebro Hockey ? nästa topplag i SHL?

En timme bara om Örebro Hockey? Jajamen, du läser rätt! I Hockeypuls senaste avsnitt bjuder vi på ett fullmatat rödsvart program, som: ? Senaste nytt om Nick Ebert och Örebros chanser att behålla honom. ? Färsk intervju med Niklas Eriksson, som lämnar en garanti gällande Jhonas Enroth och öppnar upp om vad klubben vill värva. … Fortsätt läsa 61. Örebro Hockey ? nästa topplag i SHL? Inlägget 61. Örebro Hockey ? nästa topplag i SHL? dök först upp på Hockeypuls.
2020-05-28
Länk till avsnitt

60. Mattias ?Kolan? Karlsson

Är det över nu, Mattias Karlsson? Den frågan inleder avsnitt 60 av Hockeypuls podcast. Ett samtal som tar upp ”Kolans” höjdpunkter, största besvikelser, intriger och självbild. Ett axplock ur programmet: ? Framtiden, var vill Karlsson spela framöver? ? Avslutet med LIF, förvåningen över Melins utspel och känslan att sätta alla belackare på plats under säsongen … Fortsätt läsa 60. Mattias ”Kolan” Karlsson Inlägget 60. Mattias ”Kolan” Karlsson dök först upp på Hockeypuls.
2020-05-25
Länk till avsnitt

59. Fredrik Glader

Från medvind och SHL-drömmar till inställd säsong, stjärnflykt och en tränarsoppa som aldrig verkade ta slut. Fredrik Glader har fått uppleva en hel del sedan han satt sig på Modos sportchefsstol. Nu gästar han Hockeypuls podcast för att prata om: ? Avslutet och det sista mötet med Björn Hellkvist, vilka spelare han var med och … Fortsätt läsa 59. Fredrik Glader Inlägget 59. Fredrik Glader dök först upp på Hockeypuls.
2020-05-18
Länk till avsnitt

58. Morabomber och Johan Hedbergs vision

Lagpodd igen! Om Mora IK denna gång. 72 minuter om den röda klubben i Dalarna, vad sägs om det? Ett maxat program som innehåller följande: ? Långintervju med nye tränaren Johan Hedberg. ? Stor silly season-special. ? Flera avslöjanden, bland annat om hur långt Lukas Wernbloms kontrakt är. ? Två starka profiler som kan återvända … Fortsätt läsa 58. Morabomber och Johan Hedbergs vision Inlägget 58. Morabomber och Johan Hedbergs vision dök först upp på Hockeypuls.
2020-05-14
Länk till avsnitt

57. Claes Elefalk

Han har varit agent i tre decennium, men bara gjort en personlig intervju tidigare. Tills nu. Avsnitt 57 av Hockeypuls podcast gästas av agenten Claes Elefalk som ger en initierad och detaljerad bild av agentbranschen, hur den utvecklats och vilka saker han värdesätter inom sitt yrke. ? Annars skulle min karriär ha blivit kort. Elefalk … Fortsätt läsa 57. Claes Elefalk Inlägget 57. Claes Elefalk dök först upp på Hockeypuls.
2020-05-11
Länk till avsnitt

56. Nicklas Grossmann

Han ville spela vidare, men kunde inte. Efter ett decennium i världens bästa hockeyliga, två VM-medaljer i troféskåpet och en cirkelslutning i SSK tvingades Nicklas Grossmann kasta in handduken sommaren 2019. Vad har han gjort sedan dess? I Hockeypuls podcast får backjätten prata om livet i dag, sin nya karriär inom SSK, tacksamheten till klubbens … Fortsätt läsa 56. Nicklas Grossmann Inlägget 56. Nicklas Grossmann dök först upp på Hockeypuls.
2020-05-04
Länk till avsnitt

55. Peter Andersson

En av Sveriges största klubbar vill förändra och Peter Andersson är mannen Brynäs sätter sitt hopp till. Det vet han om. ? Vi har ett jättejobb framför oss. Det är en lång väg att vandra. Brynäs nye huvudtränare gästar nu Hockeypuls podcast för att prata om hur en förening skapar sig en identitet, varför Brynäs … Fortsätt läsa 55. Peter Andersson Inlägget 55. Peter Andersson dök först upp på Hockeypuls.
2020-04-27
Länk till avsnitt

54. Dahlén + Timrå IK = sant?

77 minuter ? bara om Timrå IK. Hockeypuls podcast bjuder in reportern Jennifer Engström, tränaren Fredrik Andersson och stjärnforwarden Jens Lööke för att bjuda på ett fullmatat Timråmagasin. Givetvis blir det fokus på silly season då vi dissekerar lagbygget, funderar över vilka spelare som kan stanna och värvas utifrån samt varför inte en enda lirare … Fortsätt läsa 54. Dahlén + Timrå IK = sant? Inlägget 54. Dahlén + Timrå IK = sant? dök först upp på Hockeypuls.
2020-04-23
Länk till avsnitt

53. Valentina Lizana Wallner

Tre SM-guld, OS-spel och VM-turneringar. Valentina Lizana Wallner hann uppleva allt innan hon hade fyllt 25 år. Sedan slutade hon. När hon stod på toppen. Fyra år senare gästar profilen, som numera syns frekvent i tv-rutan, Hockeypuls podcast för att prata om det självklara beslutet att lägga av trots att hon var en av Sveriges … Fortsätt läsa 53. Valentina Lizana Wallner Inlägget 53. Valentina Lizana Wallner dök först upp på Hockeypuls.
2020-04-20
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.