Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

QX Schlagerprofilernas Podcast

QX Schlagerprofilernas Podcast

En podcast som i varje avsnitt djupdyker ned i en Melodifestivalen-final och tillsammans med kända gäster hyllar (eller sågar) det årets låtar, artister, mellanakter och programledare. På våren kollar vi även in årets Eurovision-bidrag i ett knippe Inför ESC-program. En podcast för alla musikintresserade - från den sporadiske Mello-tittaren till den hårdberoende schlagerfantasten.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/schlagerprofilerna

Avsnitt

15 Minuter med Charlotte Perrelli

Inför vecka tre av Melodifestivalen 2021 tar vi ett snack med en av Sveriges största schlagerdrottningar; Charlotte Perrelli. Hon berättar hur en ESC-vinnare lappades ihop, om hur hon erbjöds att vara med i Swedish House Wives, och svarar på om hon lurade oss lite efter Här står jag-mellanakten 2016 då hon återkom till Mello året efter med en gitarrballad...
2021-02-16
Länk till avsnitt

15 Minuter med Dotter

Förra året blev hon slagen precis på målsnöret, men redan nu är Dotter tillbaka och vi hoppas att äntligen kunna få trycka våra "Dotterdam"-tröjor! Här berättar hon om att hamna ett poäng bakom The Mamas, hur Victorious och A Million Years kom till och vad "Cry-floppen" fick henne att inse. Här är 15 minuter med Dotter inför Melodifestivalens andra deltävling 2021.
2021-02-09
Länk till avsnitt

Schlagerstudion Torsdag D1 2021

Schlagerstudion som podcast? Men, javisst! Under den pandemi-påverkade Melodifestivalen 2021 kommer torsdagarnas Schlagerstudions även släppas som pod - och här är våra tankar efter de första repetitionerna i Deltävling 1. Var Dannys kartong-nummer värt väntan? Är Tommy Arvingarnas Posh? Och vilken låt började Ronny sjunga mitt i klippet? Enjoy!
2021-02-04
Länk till avsnitt

15 Minuter med Arvingarna

Vi fortsätter peppen inför årets första deltävling i Melodifestivalen genom att prata med veteranerna i Arvingarna. Vinnarna från 1993 tävlar på lördag för sjätte gången i festivalen, och denna gången följer de upp hiten I Do från 2019 med ännu en partytext av Nanne Grönwall och låten Tänker inte alls gå hem.
2021-02-03
Länk till avsnitt

15 Minuter med Jessica Andersson

Melodifestivalsäsongen 2021 startar här! Under sex veckor kommer vi använda podden till att intervjua några av årets deltagare som vi är lite extra nyfikna på. Först ut: Jessica Andersson, som i helgen tävlar i festivalen för åttonde gången med låten Horizon.
2021-01-31
Länk till avsnitt

Inför Melodifestivalen 2021 II - med Karin Gunnarsson

Ett uppsnack inför Melodifestivalen 2021 med SVTs tävlingsproducent Karin Gunnarsson. Det blir såklart mycket snack om hur Covid påverkar årets tävling, men också om arbetet bakom låtarna, startordningen, hitpotentialen, de nya Eurovision-anpassade reglerna i numren, vad hon är mest stolt över att ha åstadkommit hittills med Melodifestivalen - och så chockar hon Schlagerprofilerna med en oväntad all time Mello-favorit (ledtråd: MZ).
2021-01-21
Länk till avsnitt

Inför Melodifestivalen 2021

Vi är tillbaka! Åtminstone tillfälligt för att diskutera startfältet i Melodifestivalen 2021, vägen hit och vägen framåt. Åsikter, killgissningar, skratt och några enstaka elakheter. Som det brukar vara.
2021-01-14
Länk till avsnitt

Inför Sveriges Tolva m Edward af Sillén

Schlagerprofilernas Inför ESC-poddar ställdes in i samma ögonblick som Covid-19 tog livet av Eurovision, men i det här specialavsnittet ringer vi upp regissören, producenten, manusförfattaren och kommentatorn Edward af Sillén för att ändå få upp lite pepp inför SVTs stora räddning för oss ESC-fans: TV-programmet Sveriges Tolva som sänds torsdagen den 14:e maj (ett välomsjunget datum för den som kan sin schlagerartist-historia).
2020-05-07
Länk till avsnitt

1990

En av tävlingens mest efterlängtade comebacker kraschar, en av tävlingens svagaste vinnare koras - och som grädde på moset börjar Nacka-masten brinna. Allt detta och mer därtill när vi dyker ned i 1990 i den sista podden innan uppehållet för Melodifestival-turnén 2020 (följ oss i bloggen, på Facebook och på Instagram i sex veckor). Vi ringer också upp Sofia Kjällgren som blir glad när hon äntligen får prata ut med någon om de lurviga trollhänderna i Handen på Hjärtat, och får dessutom en utförlig inblick i hur ett Melodifestivalnummer skapades 1990 av Lisbet Jagedal.
2020-01-23
Länk till avsnitt

1988 - Du är inte så lastgammal men vi ska göra dig lite äldre då du ska få sjunga

1988 är subjektivt sett möjligen höjdpunkten på Sveriges mest schlagriga decennium, och i detta avsnitt njuter vi av att djupdyka ned i just det årets tolv finallåtar i Melodifestivalen. Vilka två artister var så rädda för att flyga att de tog tåget till Malmö? Vilken Mello-låt var egentligen tänkt till Ricky Martin? Vi får svar när vi pratar med Uffe Persson och Paul Rein, och dessutom ringer Ronny upp Annika Burman och löser ett av Kens största Mello-mysterier genom tiderna.
2020-01-14
Länk till avsnitt

1977 - Feel My Snabel

1977 sägs vara en av de sämsta Melodifestival-finalerna någonsin men har nu (i våra öron) blivit en av våra bästa poddar hittills! Vi ringer upp Tomas Ledin, en av sjuttiotalets flitigaste Mello-artister, och pratar om hans relation till tävlingen under åren. Dessutom snackar vi med halva duon Greta & Malou om hur de fuskade sig in i tävlingen, och med vinnarna Forbes om hur det var att komma sist i Eurovision (samt om en mycket märklig snabel).
2020-01-07
Länk till avsnitt

Årskrönika 2019

Tillsammans med Christer Björkman och en hög med Årets Bästa-kategorier försöker vi sammanfatta schlageråret 2019 i en fyrverkeri-sprakande nyårsspecial. Gott Nytt År!
2019-12-30
Länk till avsnitt

2005 D1 - Schlagayfestivalen

I veckans avsnitt hoppar vi fram till deltävling ett i Melodifestivalen 2005, och upptäcker en festival som känns mer avlägsen än man kunde tro. Vilka var programledare? Vilka låtar blev omedelbara klassiker? Och vilka artister känns numera som schlager-motsvarigheten till en film som heter Farlig Hämnd? Dessutom ringer vi upp både en Mello-aktuell Linda Bengtzing och en med rätta väldigt upprörd Shirley Clamp.
2019-12-17
Länk till avsnitt

1995 - Vi män blir mest sugna på pizza

I detta avsnitt grottar vi ner oss i finalen av Melodifestivalen 1995, en final som var en uppryckning efter ett trött 1994 och som genererade två av decenniets största hits i tävlingen. Var programledaren Pernilla Månsson Colt lika bra som vi vill minnas? Hur var låtarna? Manuset? Mellanakterna? På ett mer personligt plan får Ken en aha-upplevelse och Ronny avslöjar en oväntad favorit. Dessutom ringer vi upp både Jan Johansen och Cecilia Vennersten och frågar vad de minns från kvällen.
2019-12-10
Länk till avsnitt

1983 - Ett Eiffeltorn i ett villaområde

I säsongens första avsnitt djupdyker vi ned i finalen av Melodifestivalen 1983, en final som på många sätt skrev om den svenska schlagerhistorien - och även kanske Eurovision-historien? Vem var egentligen den där Bibi Johns som fick Carolas läppstift på blusen? Och vilka var de andra nio artisterna? Hur bra var låtarna? Manuset? Mellanakterna? Dessutom ringer vi upp Monika Forsberg och frågar hur det var att förlora mot sig själv, den där legendariska kvällen när Malmö fick stå värd för en Melodifestival första gången.
2019-12-03
Länk till avsnitt

Artistsläppet 2020

Vi sparkar igång en ny spännande Mello-säsong med en "spontan" (= noll tid för redigering/ljudkvalitéer - bara UT med den!) första-podd om artist-släppet 2020. Här får ni höra oss grundligt gå igenom årets alla bidrag, genom att bara läsa namnen på ett papper. Kan vi utläsa något utan att ha hört en enda ton? Vem vet. Åsikter blir det i vilket fall! Allt blandas dessutom med intervjuer från dagens presskonfa. Ska vi dra någon slutsats? Well, kanske att om man är med och tycker till om Eurovision hos Schlagerprofilerna så får man vara med i Mello året efter! Vi är gänget som hjälpte oss i våras evigt tacksamma och välkomnar därför såklart alldeles särskilt Hanna, Nanne, G:son och Anna till 2020s tävling! Se också detta som en liten teaser inför poddsäsongen 19/20! Många har varit på oss och frågat om en fortsättning av förra årets vintersuccé - så YES! Från och med nästa vecka och fram till att Melodifestivalen 2020 drar igång (möjligen med uppehåll för jul och nyår) kommer vi djupdyka ner i en final (eller deltävling) av vårt favoritprogram. Vi har sett en hel del kul tävlingar och pratat med en mängd roliga människor, så vi hoppas verkligen att ni gillar - och att ni är med oss hela vägen till efter Eurovision i maj.
2019-11-26
Länk till avsnitt

Special A5 - Inför ESC 2019 m Nanne Grönvall

I femte Inför Eurovision-podden 2019 avslutar vi som vi började genom att bjuda in en svensk Eurovision-deltagare. Nanne Grönvall tog hem bronset till Sverige 1996, och har varit en schlagerikon sedan åttiotalet. Nu diskuterar hon tillsammans med oss låtarna som redan är i final och kommer från Frankrike, Israel, Italien, Spanien, Tyskland och Storbritannien.
2019-05-10
Länk till avsnitt

Special A4 - Inför ESC 2019 m Tobias Larsson

I fjärde Inför Eurovision-podden 2019 har vi bjudit in Tobias Larsson, mannen som hela Sverige anlitar när det skall tas fram fakta om Eurovision Song Contest, så han tillsammans med oss kan diskutera låtarna som kommer från Kroatien, Malta, Litauen, Ryssland, Albanien, Norge, Nederländerna, Nordmakedonien och Azerbajdzjan.
2019-05-08
Länk till avsnitt

Special A3 - Inför ESC 2019 m Hanna Ferm

I tredje Inför Eurovision-podden 2019 har vi bjudit in Hanna Ferm, Idol-tvåan som gjorde duett-succé i på årets Melodifestival och kom trea, för att tillsammans med oss diskutera låtarna som kommer från Armenien, Irland, Moldavien, Schweiz, Lettland, Rumänien, Danmark, Sverige och Österrike.
2019-05-05
Länk till avsnitt

Special A2 - Inför ESC 2019 m Thomas G:son

I andra Inför Eurovision-podden 2019 har vi bjudit in Thomas G:son, en legendar som tävlat i Eurovision 11 gånger (och vunnit en), för att tillsammans med oss diskutera låtarna som kommer från Belgien, Georgien, Australien, Island, Estland, Portugal, Grekland och San Marino.
2019-05-02
Länk till avsnitt

Special A1 - Inför ESC 2019 m Anna Bergendahl

I första Inför Eurovision-podden 2019 har vi bjudit in Anna Bergendahl, en av årets Mello-favoriter och Sveriges representant i Eurovision 2010, för att tillsammans med oss diskutera låtarna som kommer från Cypern, Montenegro, Finland, Polen, Slovenien, Tjeckien, Ungern, Vitryssland och Serbien.
2019-04-28
Länk till avsnitt

Special - Siffrorna i Mello 2019

Alla röstningssiffror i Melodifestivalen 2019 är släppta, och tillsammans med vår vän statistikern Anders Ringqvist från podden Schlagerfesten nördar vi ned oss riktigt ordentligt i resultaten deltävling för deltävlingen... Tips! Ha SVTs PDF med alla siffror nära till hands! PS. Poddarna om historiska Melodifestivaler är tillbaka i höst, och innan dess ska vi så klart snacka massa Eurovision. Se till att prenumerera på iTunes, Spotify eller Acast så ni inte missar något!
2019-03-13
Länk till avsnitt

1980

I säsongsavslutningen hoppar vi tillbaka så långt som till 1980! Vi pratar med Lasse Holm och Janne Lucas, diskuterar (som vanligt) alla låtar, artister och röstsiffror, och så plockar vi fram skämskudden när - en i övrigt ganska utmärkt programledare - börjar dra rasistiska skämt.
2019-01-28
Länk till avsnitt

2011 D1

Närmare nutid i Mellohistorien har vi aldrig varit under denna säsongen - och då är det ändå åtta år sedan deltävling ett i Melodifestivalen 2011 ägde rum i Luleå! I detta avsnittet pratar vi om ett superstarkt startfält, om artisterna som höll och föll, om hits som fortfarande håller, om en bra programidé som föll på en dum slutkläm - och om en dum programidé som föll på ungefär allt. Dessutom ringer vi upp rekordmånga gäster och pratar med Hanna Fahl om hur hon blev den tredje Schlagerprofilen, med Le Kids Märta Grauers om hur det kändes att först vara vidare och sen åka ut (inom loppet av några sekunder), och - såklart - med S'Profilerna-favoriten Jenny Silver.
2019-01-21
Länk till avsnitt

1986

I detta avsnitt hoppar vi åter tillbaka till vårt barndoms Melodifestivaler och hamnar i det gemensamma favoritåret 1986. Ett år med fantastiska genombrott, artister och låtar - men med en vinnare vi inte helt synkar med och en programledare vi aldrig verkar kunna sluta prata om. Dessutom ringer vi upp Melodifestival-legendaren Lasse Holm och fanfavoriten Git Persson.
2019-01-15
Länk till avsnitt

1996

Vi djupdyker ned i finalen av Melodifestivalen 1996 och hittar en gemensam favorit. Hur var programledarna? Deras manus? Mellanakter? Vad gissade pressen innan? Och såklart; hur var årets låtar och artister? Dessutom ringer vi upp Andreas Lundstedt vars (snudd på rekord)deltagande startade just 1996!
2019-01-07
Länk till avsnitt

2007 D4

I årets första podd går vi för första gången igenom en deltävling i detalj. Sista deltävlingen 2007 står i fokus och vi går som vanligt igenom bidrag, artister, programledare, manus och mellanakter. Dessutom ringer vi upp vår vän Sarah Dawn Finer som berättar om sina minnen från sitt stora genombrott.
2018-12-31
Länk till avsnitt

2001

Avsnittet där vi går igenom det som kallats en av de sämsta Melodifestivalfinalerna någonsin, nämligen den 2001. Var det verkligen så dåligt? Vad gjorde Roxette där? Vad skrev kvällstidningarna? och vad tycker vi nu? Dessutom ringer vi upp Kim Kärnfalk och frågar vad hon minns av kvällen!
2018-12-17
Länk till avsnitt

1992

I detta avsnitt djupdyker vi ned i finalen av Melodifestivalen 1992. Vilka var programledarna? Artisterna? Hur bra var låtarna? Manuset? Mellanakterna? Och hur såg egentligen Py Bäckman ut?! Dessutom ringer vi upp Lizette Påhlsson och pratar om hur det var att nästan, nästan vinna över Christer Björkman - vilket kunde förändrat hela Melodifestivalens historia radikalt.
2018-12-11
Länk till avsnitt

1989

PREMIÄR! I varje podd denna säsongen pratar vi om en specifik Melodifestivalfinal eller deltävling, och vi börjar med finalen 1989! Vi pratar om vad vi tyckte då och nu om artister, låtar, programledare och mellanakter och så ringer vi upp Susie Pävirinta på en skräning telefonlinje och frågar om hennes minnen är okey, okey.
2018-12-03
Länk till avsnitt

Artistsläppet 2019

Artisterna för 2019 är släppta! Vi gör en grundlig analys av vad startfältet kan innebära genom att bara tolka namnen och det vi hört om låtarna, samtidigt som det bjuds på intervjuer från dagens presskonferens. En ordentlig teaser inför nya poddsäsongen utlovas också!
2018-11-27
Länk till avsnitt

Special - Eftersnack 2018 m Christer Björkman

I sista podden för säsongen 17/18 bjuder vi in vår vän Christer Björkman, Mr Mello himself, för att älta allting från snön under årets Mello till vinnaren Eurovision, från Israels seger till fansens svenskhat, från varför tittarna tycker låtarna är kassa när de egentligen menar programinnehållet, till appens jobbiga utsmetande av poängen i finalen - och så frågar vi så klart om han kommer ställa upp i Mello 2022 nu när han återigen startat sin artistkarriär med Diggiloo-turné hela sommaren.
2018-06-12
Länk till avsnitt

Special - Crossover m podden Schlager-Micke & hans vänner

Ett specialavsnitt där vi samkör med podden Schlager-Micke och hans vänner, och därmed låter två av Sveriges mest lyssnade schlagerpoddar bli en och samma för ett avsnitt. I detta (tyvärr ljudmässigt ganska skrapiga) avsnitt diskuteras våra poddars likheter och olikheter, där listas fem anledningar till varför vi älskar MF/ESC och slutligen sammanfattar vi schlageråret 2017/2018 S'Profilerna-style med våra "Årets-lappar".
2018-05-31
Länk till avsnitt

Special - Final Info?r ESC 2018 m Eric Saade

I femte (och sista) delen gästas vi av ingen mindre än Eurovision-trean, trippel-Mello-deltagaren, greenroom-värden och Så Mycket Bättre-hitmakaren Eric Saade, som både hinner hitta låtar han älskar, berätta vad han tycker om när musik låter Disney, och som reder ut vad kåthet kan betyda för ett scenframträdande. Vår superkunnige kompis, och tillika Mix Megapols utsände i Lissabon, Anders Ringqvist, pepprar dessutom avsnittet med roliga fakta. Länderna vi tycker till om i femte och sista podden är Frankrike, Italien, Spanien, Storbritannien, Tyskland och värdlandet Portugal.
2018-05-03
Länk till avsnitt

Special - S2A2 Info?r ESC 2018 m Krista Siegfrids

I fjärde delen gästas vi för tredje året i rad av vår finska megafavorit Krista Siegfrids. Hon får chans att tycka till om Benjamin Ingrosso, men också berätta om när hon orsakade ett upplopp i Georgien. Vår besatta Eurovision-expert till kompis Nina Andrén är också med för tredje gången - fast då i år och i rad! Länderna vi tycker till om i tredje podden är Georgien, Polen, Malta, Ungern, Lettland, Sverige, Montenegro, Slovenien och Ukraina.
2018-04-29
Länk till avsnitt

Special S2A1 - Inför ESC 2018 m Magnus Carlsson

I tredje Inför ESC2018-podden gästas vi av 00-talets flitigaste Melodifestival-deltagare, den absolut mest folkkära av landets två Magnus Carlsson (och återigen av vår grymma Eurovision-kompis Nina Andrén) och vi frågar bland annat Magnus om vilken Barbados-låt han tror funkat bäst i Europa och vilket ögonblick han minns absolut bäst i ESC-historien. Länderna vi tycker till om är Norge, Rumänien, Serbien, San Marino, Danmark, Ryssland, Moldavien, Nederländerna & Australien.
2018-04-26
Länk till avsnitt

Special S1A2 - Info?r ESC 2018 m Jessica Andersson

I andra Inför ESC2018-podden gästas vi av Melodifestivalaktuella, 15-årsjubilerande Eurovision-femman Jessica Andersson och av vår grymma Eurovision-kompis Nina Andrén. Länderna vi tycker till om i andra podden är Makedonien, Kroatien, Österrike, Grekland, Finland, Armenien, Schweiz, Irland & Cypern, och vi får också veta vilken av låtarna Jessica helst skulle velat göra själv.
2018-04-22
Länk till avsnitt

Special S1A1 - Info?r ESC 2018 m Robin Bengtsson

I första Inför Eurovision-podden 2018 har vi bjudit in Robin Bengtsson, Sveriges senaste ESC-representant, för att tillsammans med oss och Hanna Fahl diskutera låtarna som kommer från Azerbajdzjan, Island, Albanien, Belgien, Tjeckien, Litauen, Israel, Vitryssland, Estland och Bulgarien. Dessutom blir det en hel del minnen från den där veckan i Kiev 2017.
2018-04-19
Länk till avsnitt

24 Allting som vi sa

Det är över! Vi har en vinnare - och en jäkla massa siffror att grotta ned oss i! Men vi pratar också om efterfesten i Friends Arena, vilken artist som krävde förklaringar av Ronnys - men också om vem som gav honom beröm, och hur allting slutade... Men vi blickar också bakåt på turnén som varit, tackar en väldans massa människor - och blickar såklart framåt mot Portugal!
2018-03-14
Länk till avsnitt

23 Följ dina drömmar

Vi har intervjuat Zain/Brøchner om deras fyra finalbidrag (vilket tar upp större delen av podden) men börjar också så smått peppa inför årets stora TV-händelse: Finalen i Melodifestivalen 2018! VEM ska vinna?
2018-03-06
Länk till avsnitt

23 Följ dina drömmar

Vi har intervjuat Zain/Brøchner om deras fyra finalbidrag (vilket tar upp större delen av podden)men börjar också så smått peppa inför årets stora TV-händelse: Finalen i Melodifestivalen 2018! VEM ska vinna?
2018-03-06
Länk till avsnitt

22 Långt Härifrån

S'Profilerna diskuterar hur det kommer att gå i Andra Chansen 2018, vad vi tycker och tror om den allt mer annalkande finalen i Melodifestivalen OCH så har vi båda börjat tro på människan igen efter att ha fastnat i snön långt, långt härifrån.
2018-02-26
Länk till avsnitt

21 Give Me Your Love

Vi tar med er till Göteborgdeltävlingens lite lama efterfest, går igenom (och svarar på) en hel del frågor och kommentarer som ramlat in i bloggen, snackar lite, lite Eurovision och mycket, mycket Jessica Andersson...och så vill en av oss ha er kärlek.
2018-02-12
Länk till avsnitt

20 Om Igen

Vi pratar såklart om resultatet i deltävling ett, vad som hände på efterfesten efteråt, och blickar framåt mot deltävling två. Men det blir också en hel del om QX Gaygala, om våra tidigare Mello-minnen från Göteborg, om vad ni kan vänta er på Beebar på fredag OCH så avslöjar vi ett ihärdigt rykte om en väldigt känd låtskrivare som skrivit under pseudonym i årets festival.
2018-02-06
Länk till avsnitt

Special - Nyårsspecial 2017/2018

Schlagerprofilerna gör ett försök att sammanfatta schlageråret 2017 och samtidigt blicka fram mot 2018.
2018-01-02
Länk till avsnitt

Special - MF2018 Artistpresskonferensen

Ronny ringer in från ett Joe & the Juice på Manhattan (kan han bli mer Carrie Bradshaw) när Schlagerprofilerna bryter sin långa tystnad med en stor, skramlig special-podd om dagens artist-släpp inför Melodifestivalen 2018!
2017-11-28
Länk till avsnitt

Special - Eftersnack ESC 2017 m Edward af Sillén

Salvador-gate, juryskandalerna, bakom kulisserna-händelserna i solsäkra Kyiv, Italiens fall... Det finns ju hur mycket som helst som måste diskuteras efter årets Eurovision, och vi gör det återigen tillsammans med vår favorit Kris Boswell, som verkligen lusläst alla jurypoängen med lupp, och med världens bästa svenske ESC-kommentator genom tiderna; vår vän Edward af Sillén.
2017-05-18
Länk till avsnitt

Special - Finalen Inför ESC 2017 m Kris Boswell

Femte delen av Schlagerprofilernas Inför Eurovision-poddar 2017! Gästpanel: Kris Boswell Länder som bedöms: Big Five (Frankrike, Italien, Spanien, Storbritannien & Tyskland) samt värdlandet Ukraina.
2017-05-01
Länk till avsnitt

Special - S2A2 Inför ESC 2017 m Fredrik Kempe

Fjärde delen av Schlagerprofilernas Inför Eurovision-poddar 2017! Gästpanel: Fredrik Kempe Länder som bedöms: San Marino, Kroatien, Norge, Schweiz, Belarus, Bulgarien, Litauen, Estland & Israel
2017-04-27
Länk till avsnitt

Special - S2A1 Info?r ESC 2017 m Linnéa Deb

Tredje delen av Schlagerprofilernas Inför Eurovision-poddar 2017! Gästpanel: Linnéa Deb Länder som bedöms: Serbien, Österrike, Makedonien, Malta, Rumänien, Nederländerna, Ungern, Danmark & Irland
2017-04-24
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.