Sveriges 100 mest populära podcasts

Radio Samhall

Radio Samhall

Vi är 25 000 medarbetare med 25 000 unika berättelser. Vi tycker att olikheter är bra, att alla har rätt till en plats på arbetsmarknaden, och vi strävar efter att bekämpa fördomar med förståelse. Maila oss gärna [email protected]

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

samhall.se/radio

Avsnitt

Om social hållbarhet

Denna veckas Radio Samhall handlar om social hållbarhet. Henke intervjuar Textilias miljö- och kvalitetschefJonas Olaison om hur de jobbar för social hållbarhet. Dessutom får vi höra några av Samhalls medarbetare på Textilia i Göteborg. Angelica Jarl, som är chef för offentlig sektor på Samhall, berättar om hur Samhall jobbar med social hållbarhet. Monica Lingegård får finbesök från Norge av deras arbets- och socialminister och hälsar på hos Mat.se och Grönsakshallen Sorunda och känner sig stolt. Trevlig midsommar önskar Radio Samhall!
2018-06-21
Länk till avsnitt

Drottningen besöker Lead the Way

Idag får vi lyssna till ett reportage från Lead the Way-konferensen i Stockholm som hölls på Clarion Hotel Sign under veckan. Vi får höra HM Drottningen inviga konferensen tillsammans med Samhalls styrelseordförande Erik Strand och vår vd Monica Lingegård. Dessutom pratade vi med några av Samhalls medarbetare som jobbade på konferensen. Det här programmet har spelats in och producerats av vår nye radiomedarbetare Henke. God lyssning!
2018-06-01
Länk till avsnitt

Varför finns vi till?

Vi besöker Samhalls årsstämma och får höra Sveriges arbetsmarknadsminister Ylva Johansson diskutera med Samhalls grundare Gerhard Larsson och vår vd Monica Lingegård om varför Samhall finns och hur det har förändrats över tid. Trevlig lyssning!
2018-05-04
Länk till avsnitt

Funkisfestivalen 2018

Vi besöker Funkisfestivalen, melodifestivalen för personer med funktionsnedsättning på Cirkus i Stockholm.
2018-04-26
Länk till avsnitt

Digitalisering och opera

Monica Lingegård berättar om digitalisering och om hur det var att vara internetpionjär på 90-talet. Elisabeth imponerar med sina kunskaper om opera och Henke intervjuar Eva på mat.se som koordinerar driften och ser till att allt flyter på. Vi önskar er en härlig helg!
2018-04-20
Länk till avsnitt

Vi firar ny Svanenmärkning

Vi firar med tårta att Samhall har fått en uppdaterad Svanenmärkning och alltså uppfyller de nya hårda kraven för certifieringen. Monica är i på en turné i Norrland och är både imponerad och stolt! Trevlig helg!
2018-04-13
Länk till avsnitt

Snacka snyggt med Elaine Eksvärd

Vi träffar retorikexperten Elaine Eksvärd som berättar om hur man kan hantera krångliga situationer med kollegor. Samhalls nya IT-direktör Pär Rasmusson berättar vad digitalisering innebär och hur han sover på nätterna. Henke åker till Västberga och pratar med Maria inför hennes arbetsintervju och Monica är nöjd med det nya öppna kontorslandskapet. Trevlig lyssning (och helg) önskar Radio Samhall!
2018-04-06
Länk till avsnitt

Bakom kulisserna på Mat.se

Hur går det till bakom kulisserna på Mat.se? Vår nya reporter Henke intervjuar driftledaren Robban för att ta reda på hur maten levereras till din dörr. Patrik Karlsson på Ingram Micro har fått ett prestigefyllt pris och Peter Sohlman filosoferar kring att söka nytt jobb utanför Samhall. Glad påsk! PS. Påsken är vår största godishögtid, men visste du att Samhall tillsammans med Postnord i Helsingborg plockar ihop hela 300 000 påskägg och ger alltså påskharen en hel del hjälp på vägen.
2018-03-29
Länk till avsnitt

Positiv galenskap med mr Tourettes och musik av Joel Karlsson

I veckans avsnitt får vi höra ljuv musik av medarbetaren Joel Karlsson. Dessutom träffar vi Pelle Sandstrack, eller mr Tourettes som han kallar sig, som berättar varför vi inte ska försöka vara som alla andra. Dessutom får Monica en bra idé från driftledaren Jessica. Har du en fråga eller en bra idé som du vill dela? Maila [email protected]! Trevlig helg!
2018-03-23
Länk till avsnitt

Att komma överens!

Vi sänder från Arlanda! Ekonomidoktor Lars-Johan Åge berättar sina tre bästa tips på hur du förhandlar och kommer överens så att båda parter blir nöjda och glada. Dessutom träffar vi Karin Wahlén som är "kulturcoach" åt Östersunds Fotbollsklubb. Genom att dansa och spela teater har hon lyckats ta laget från division 2 till att vinna mot Arsenal. Dessutom berättar Samhalls Sales Intelligence Manager Victor Riddez vad digitalisering är för något och vad det innebär för Samhall. Trevlig lyssning!
2018-03-17
Länk till avsnitt

Om utmärkelser och priser med Victor Persson och Masomeh

Om utmärkelser och priser med Victor Persson och Masomeh by Ett radioprogram av och för Samhalls medarbetare
2018-03-09
Länk till avsnitt

Turbokurs i presentationsteknik

I veckans avsnitt ringer vi Monica Lingegård som sitter i bilen på väg till fjällen. I veckan har hon varit i arbetsmarknadsutskottet och pratat om Samhall. Hon understryker vikten av dialogen med omvärlden och våra politiker och uppmanar till mer dialog om och inom Samhall! Dessutom ger Samhallskolan en turbokurs i presentationsteknik med några tips för hur man presenterar sig på jobbet eller till exempel på en arbetsintervju. Trevlig lyssning!
2018-03-02
Länk till avsnitt

Om mitt nästa jobb med Tony, Peter och Jeanette

Monica har varit på Arlanda och är förtjust över hur rent det är sedan Samhall har tagit över Terminal 5. Jeanette berättar hur man blir av med scenskräck. Tony har skaffat ett nytt jobb utanför Samhall och stormtrivs. Peter berättar vad AMT är för något. Trevlig helg önskar Radio Samhall!
2018-02-23
Länk till avsnitt

Digitalisering, Gerhard Larsson och äventyraren Aron Anderson

I veckans avsnitt pratar vi om digitalisering med vår vd Monica Lingegård. Vi träffar Gerhard Larsson som bland mycket annat var med och startade Samhall med anställningsnummer 1. Dessutom träffar vi inspiratören och äventyraren Aron Anderson och får höra musik av den nu pensionerade medarbetaren Jörgen Sangsta. Trevlig lyssning önskar Radio Samhall!
2018-02-16
Länk till avsnitt

På Rekryteringsgalan i Malmö

I veckans avsnitt besöker vi Malmö och går på Rekryteringsgalan och firar samarbetet med andra företag som lett till att så många Samhall-medarbetare har fått nya jobb utanför Samhall. Självklart pratar vi även med vår vd Monica Lingegård. Jeanette har gjort sitt första radioreportage och intervjuat sin chef Hanna om Utvecklingshjulet. Trevlig helg önskar Radio Samhall!
2018-02-09
Länk till avsnitt

Monica träffar LO och invigning på Arlanda

Radio Samhall har fått en ny programledare ? Jeanette! Vår vd Monica Lingegård har varit i LO-borgen och träffat fackföreningarnas företrädare. Dessutom är vi på Arlanda där naturfotografen och Samhallmedarbetaren Lillemor får äran att klippa bandet för att inviga samarbetet mellan Samhall och Swedavia. Trevlig helg!
2018-02-02
Länk till avsnitt

Samhall-konstnären Thomas gör TV-debut

I veckans avsnitt får vi höra ett inslag från medarbetaren och konstnären Thomas gästspel i TV-programmet "Lerins lärlingar". Vår vd Monica Lingegård talar om vikten av god sömn, om mötet med närings- och innovationsminister Mikael Damberg om #metoo och om att vi på Samhall ska bli ännu bättre på att matcha rätt person till rätt plats. Trevlig helg önskar Elisabeth och Joakim!
2018-01-26
Länk till avsnitt

På spåret med Judo-mästaren Camilla

I veckans avsnitt spelar vi in på ett X2000 mellan Stockholm och Göteborg. På västkusten möter vi judo-mästaren Camilla som har lämnat Samhall för ett jobb på Burger King. På östkusten möter vi vår vd Monica Lingegård i korridoren på huvudkontoret. Trevlig lyssning!
2018-01-11
Länk till avsnitt

Om att söka jobb utanför Samhall

I veckans avsnitt är Elisabeth stand-in för Franco som har börjat på ett nytt jobb utanför Samhall. Vi intervjuar Francos chef Charlotte Edman om hur det är att vara områdeschef och Samhall-skolan ger tips för jobbintervjun. Dessutom ringer vi till vår vd Monica Lingegård som har en mycket glädjande nyhet!
2018-01-05
Länk till avsnitt

Årets (och Francos) sista avsnitt

Det är sista avsnittet för 2017, men även Francos sista avsnitt. Monica Lingegård sammanfattar året för Samhall och Franco sammanfattar sina nästan tio år på Samhall. Nu ska han göra praktik på ett annat företag som förhoppningsvis leder till en anställning. Vi på Radio Samhall tackar för ett roligt och innehållsrikt år och önsker alla Samhalls medarbetare ett riktigt gott nytt år!
2017-12-25
Länk till avsnitt

Monica har haft en tuff vecka och turbokurs om skyddsutrustning

Francos näst sista radioavsnitt innan övergången till ett nytt jobb utanför Samhall. Vi ringer till vår vd Monica Lingegård som har haft en besvärlig vecka och får en turbokurs från Samhallskolan om skyddsutrustning.
2017-12-15
Länk till avsnitt

Om #metoo och Samhalls olika yrkesroller

I veckans avsnitt tar vi reda på vad Samhall gör för att motverka sexuella trakasserier med anledning av #metoo-rörelsen. Vi talar med vår vd Monica Lingegård och även vår expert på arbetsmiljö ? Liza Radon. Dessutom får vi en turbokurs från Samhallskolan om alla olika yrkesroller som finns inom Samhall. Passa på att lyssna innan Franco lämnar oss för ett jobb utanför Samhall (i januari)! Trevlig helg!
2017-12-08
Länk till avsnitt

Chauffören Anna, Samhallkörens framträdande och Fernandos livshistoria

Ett jobb kan vara mer än bara ett jobb. Det kan vara vägen in till gemenskap. Hör medarbetaren Fernandos resa från hemlös och föräldralös till jobb på Samhall och kärnfamilj. Chauffören Anna som är som en familj med sina kollegor. Samhallkörens framträdande på Visa vägen-galan. Självklart ringer vi även till vår vd Monica Lingegård och pratar om Samhalls budget. Dessutom ger Samhallskolan en turbokurs i skillnaden mellan funktionsnedsättning och funktionshinder. Trevlig lyssning!
2017-12-01
Länk till avsnitt

Så var Visa vägen-galan!

I måndags delades Sveriges viktigaste arbetsmarknadspris ut och Franco ger ett referat från kvällen. Hör tårögda vinnare ta emot pris och vår vd Monica Lingegård berätta om varför det är viktigt för oss på Samhall. Samhallskolan ger även en turbokurs om brandsäkerhet. Trevlig helg!
2017-11-24
Länk till avsnitt

Om PH-värde, Agneta fyller år och Monica är i London

Veckans avsnitt besöker Samhall-kören som sjunger Ja må hon leva, med en liten twist, för Agneta som fyller år. Dessutom får vi lära oss om dosering av Samhallskolan och Franco berättar allt han vet om PH-värde. Vi ringer självklart även till vår vd som är i London!
2017-11-17
Länk till avsnitt

Samhallskolan, Christian spelar gitarr och Monica har en toppenvecka!

I veckans avsnitt träffar vi på vår vd i korridoren som just har träffat vår arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson. De har varit på besök i Samhalls verksamhet på Akallatvätten och Dahl. Medarbetaren Christian Petersson i Mariestad spelar bluesgitarr och Samhallskolan ger en turbokurs om punktstädning. Dessutom avslöjar vi vilken artist som kommer till Visa vägen-galan. Trevlig helg önskar Radio Samhall!
2017-11-10
Länk till avsnitt

Med musik av Christian Petersson och Monica blir gråtfärdig hos Samhall-kören

Missa inte detta fullsmockade radioavsnitt som innehåller musik från medarbetaren Christian Petersson, vår vd Monica Lingegård blir tårögd hos Samhall-kören och Samhallskolan håller turbokurs om ergonomi. Trevlig helg!
2017-11-03
Länk till avsnitt

Beröm från Monica och Samhallskolans turbokurs om virus och bakterier

I veckans avsnitt ringer vi vår vd Monica som på väg till Göteborg och passar på att dela ut rikligt med beröm till alla i företaget. Samhallskolan håller turbokurs om bakterier och virus. Dessutom håller Franco i en tävling. Skicka in rätt svar till [email protected] och vinn en T-shirt! Trevlig helg!
2017-10-26
Länk till avsnitt

Turbokurs om smitta och Monica äter tårta

I veckans avsnitt ger Samhallskolan en turbokurs om smitta och Franco håller föredrag om att tvätta händerna. Vår vd Monica pratar affärer och äter tårta! Om du vill påverka vilka ämnen som ska behandlas på APT under nästa år - skicka ditt förslag till oss på [email protected] Trevlig helg önskar Radio Samhall!
2017-10-20
Länk till avsnitt

Robban på Bokmässan, Linda i Jokkmokk och Monica introducerar nyanställda

I det här avsnittet är vår flygande reporter Robban på bokmässan och diskuterar funktionsnedsättningar och favoritböcker. Vi ringer till vår vd Monica som talar på introduktionsutbildning för nyanställda. Dessutom ringer vi upp till tvätten i Jokkmokk och pratar om kanelbullar, surströmming och matlagning. Trevlig helg önskar Radio Samhall!
2017-10-06
Länk till avsnitt

Carin Götblad och Visa vägen-priset

I det 30:e avsnittet av Radio Samhall får vi höra vår vd Monica Lingegård berätta om två nya affärer som Samhall håller på att starta upp ? hanteringen i ett stort lager och Arlanda flygplats Terminal 5! Nu är Samhall den enda leverantören för hela flygplatsen. Dessutom berättar regionpolischefen Carin Götblad om när hon vann Visa vägen-priset 2010 och om varför det är viktigt. Trevlig helglyssning önskar Radio Samhall
2017-09-28
Länk till avsnitt

Om tankens kraft med Pär Johansson och Tony Fagrell

I det här avsnittet är temat Tankens kraft! Glada Hudik-teaterns Pär Johansson berättar om hur det var att vinna Visa vägen-priset 2009. Före detta Samhall-medarbetaren Tony Fagrell berättar om hur det gick till när han sökte jobb utanför Samhall. Vi ringer även till vår vd Monica Lingegård som pratar om hur viktigt det är att ha en positiv inställning. Sträck på ryggen och kom ihåg att vi är riktigt bra! Trevlig helg.
2017-09-22
Länk till avsnitt

Samhall-kören ?

"Bra att du kom!" I det här avsnittet hälsar vi på Samhall-kören som leds av Putte Nelson. Vi ringer vår vd Monica Lingegård som är på styrelsemöte och besöker Samhalls verksamhet i Örebro och i Karlstad. Trevlig helg önskar Radio Samhall!
2017-09-15
Länk till avsnitt

Monica har träffat Arbetsmarknadsministern

Vår vd Monica Lingegård har besökt Jönköping, som är det distrikt som har bäst utveckling för att ta reda på vad de gör som är så bra. Dessutom berättar hon om sitt spännande möte med Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson. Vi möter även två tidigare vinnare av Visa vägen-priset ? Cristina Forssander och Henrik Lindqvist. Trevlig lyssning!
2017-09-11
Länk till avsnitt

Varför ser logotypen ut som den gör?

I det här avsnittet besöker vår reporter Emil Samhalls huvudkontor för att ta reda på svaren till sina funderingar. Varifrån kommer namnet Samhall? Varför ser Samhalls logga ut som den gör? Vad är det som är så viktigt med Samhall? Dessutom berättar vår vd Monica Lingegård om sitt första jobb. Om ni har några frågor, kontakta gärna [email protected] Trevlig lyssning!
2017-09-01
Länk till avsnitt

Emil Sohlberg och Monica Lingegård

Nu är Radio Samhall tillbaka från semestern! I detta avsnitt får vi höra medarbetaren Emil Sohlbergs fantastiskt inspirerande historia om återhämtningen efter två hjärnblödningar. Han har fått lära sig att gå, tala, läsa och skriva från grunden ? inte bara en gång utan två gånger ? med inställningen att ingenting är omöjligt. Dessutom ringer vi till vår vd Monica Lingegård som berättar att verksamhetens största utmaning är att planera våra resurser på ett smart sätt för att möta den stora efterfrågan på Samhalls tjänster. Vill du fråga Monica någonting? Hör gärna av dig till [email protected], så frågar vi henne i nästa avsnitt! Välkommen tillbaka från semestern, trevlig helg och arbetsvecka önskar vi på Radio Samhall!
2017-08-25
Länk till avsnitt

Sommar med Peter Sohlman

Under sommaren har 58 värdar i Sommar i P1 fått tala om en mängd olika intressanta ämnen. Men vi på Samhall vill gärna lägga till en 59:e röst. Som en alternativ avslutning på Sommar i P1 får ni höra vår medarbetare Peter Sohlman. Peter jobbar på Gotland och har under sitt liv stött på mycket fördomar. Det är just fördomar kopplade till Samhall som är ämnet för årets sista sommarprat. Genom jobbet har Peter utvecklats från en mycket blyg person till en utåtgående medarbetare, som nu även kan lägga till radiopratare på sitt CV. Musiken i programmet är gjord av våra medarbetare Kay Eriksson och Jörgen Sangsta. Håll till godo!
2017-08-17
Länk till avsnitt

Sommaravslutning med Monica om Almedalen och Slatkas semester

Sommaravslutning med Radio Samhall! I det här avsnittet pratar vi om Almedalen med Monica Lingegård. Varför är Samhall ens där? Dessutom får vi höra om Francos och Slatkas sommarplaner och ett inspirerande citat av en fransk filosof. Vi önskar er alla en härlig sommar, passa på att lyssna på Radio Samhall i hängmattan. Nu tar vi sändningsuppehåll till mitten av augusti. Ses då!
2017-06-30
Länk till avsnitt

Peter Sohlman, SRY, Midsommar och Monica stämmer av

I det 23:e avsnittet av Radio Samhall möter vi Peter Sohlman som är i Stockholm på den fjärde av fem kurser som behövs för att jobba på FMV. Franco berättar om hur Midsommar firas i Italien. Monica är på kontoret hela veckan och kollar om bolaget går i rätt riktning. Lyssna så får ni reda på hur det går! Glad midsommar önskar Radio Samhall!
2017-06-23
Länk till avsnitt

Hållbart ledarskap, Hongkong och härliga medarbetare

Monica har just kommit tillbaka från den internationella Workability-konferensen inspirerad och stärkt i övertygelsen om att Samhall är världsunikt. Dessutom har hon blivit nominerad till det prestigefyllda priset Hållbart ledarskap som delas ut av NMC nätverket för hållbart arbetsliv. Vi talar även med medarbetarna Tony, Jan och Per-Inge som jobbar som snickare, målare och montör. Det och mycket annat i avsnitt 22 av Radio Samhall. Trevlig helglyssning! Kontakta gärna [email protected]
2017-06-16
Länk till avsnitt

Putte Nelsson, Marita och vår vd Monica Lingegård

Vår vd Monica Lingegård är både glad och bekymrad, Putte Nelsson har ett roligt projekt på gång och Marita har lämnat Samhall med stärkt självkänsla. Trevlig lyssning!
2017-06-09
Länk till avsnitt

Besök på Humana i Gävle och vi teleporterar oss till USA

Radio Samhall firar 20 avsnitt med ett besök på äldreboendet Humana. Vi träffar Camilla som praktiserar och hoppas på att få sommarjobb och Elisabeth som jobbar i köket sedan ett år, när de är i färd med att baka en rabarberpaj. Som vanligt ringer vi vår vd Monica Lingegård och dessutom teleporterar vi oss till USA och får höra ett inspirerande citat av Eleanor Roosevelt. Trevlig helglyssning!
2017-06-02
Länk till avsnitt

Vår nya reporter Robert hos Mat.se och Francos bibliotek

Radio Samhall har fått en ny reporter ? Robert Jönsson. I det här avsnittet intervjuar Robert sina kollegor på Mat.se om hur det är att jobba på Samhall, om att acceptera varandras olikheter och om hur de klarar av stress. Som vanligt ringer vi även till vår vd Monica Lingegård och tar tempen på företaget. Trevlig helglyssning!
2017-05-26
Länk till avsnitt

Ullas nya jobb efter 35 år på Samhall och hur ska Samhall lösa vårdkrisen?

Som vanligt ringer vi vår vd Monica Lingegård i bilen. Den här gången är hon på väg till ett vårdföretag för att diskutera hur Samhall kan vara en del av lösningen på vårdkrisen. Vi möter även Ulla som efter 35 år har fått ett nytt jobb utanför Samhall. Ahmed i Trollhättan har stora smärtor i kroppen men hans huvud fungerar till 200 %. Dessutom har Franco med bravur tagit över programledarrollen. Trevlig lyssning! Kontakta oss gärna på [email protected]
2017-05-19
Länk till avsnitt

Musik av Jörgen Sangsta och Monica bjuder på tårta

Som vanligt ringer vi vår vd Monica Lingegård. I dag är hon extra glad och har med sig ett gäng tårtor i bilen på väg till ett kunduppdrag. Tårtorna är till medarbetare som har ansträngt sig lite extra för att vända en missnöjd kund till en väldigt nöjd kund. Dessutom är vi på besök i Trollhättan och pratar med Jörgen Sangsta, en av våra många osannolikt begåvade medarbetare. När han inte städar på Samhall gör Jörgen fantastisk musik som vi spelar upp i programmet. Vilka ska Monica bjuda på tårta? Vilken känd artist producerade Jörgen på åttiotalet? Det får du snart reda på! Gör dig själv en tjänst och starta helgen med 22 minuter kvalitetsradio! Här kan du lyssna på mer musik av Jörgen Sangsta: https://soundcloud.com/jorgen-sangsta
2017-05-12
Länk till avsnitt

Rekryteringsutmaningen, Janis nya jobb och Monica i Trollhättan

I det sextonde avsnittet av Radio Samhall pratar vi om att söka jobb utanför Samhall. Ulrika och Camilla från HR berättar om Rekryteringsutmaningen och Jani berättar om sitt nya jobb utanför Samhall. Vi får höra kunder berätta varför de vill rekrytera från Samhall och vi pratar med vår vd Monica Lingegård i Trollhättan. Trevlig lyssning!
2017-05-04
Länk till avsnitt

P-G i Jönköping, Monica om Årsstämman och Francos bibliotek

I det femtonde avsnittet av Radio Samhall frågar vi vår vd Monica efter Årsstämman om vad vår ägare staten egentligen tycker om oss. Vi träffar P-G i Jönköping som vill byta chef och vi besöker Francos bibliotek och får höra ett inspirerande citat. Trevlig helg!
2017-04-28
Länk till avsnitt

Medarbetaren: Ahmed Solagh vinner Bronsmedalj

Intervju med den förkylda Samhall-medarbetaren Ahmed Solagh som just vunnit den första medaljen för Sverige i handboll.
2017-04-21
Länk till avsnitt

Masoud Owji, Peter i Kalmar och ta?vling

I Radio Samhalls 14:e avsnitt diskuterar vi bilden av Samhall hos allmänheten. Vi möter den före detta medarbetaren Masoud Owji som efter en otäck olycka tog sig tillbaka och arbetar nu med att matcha hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning till rätt person. Dessutom träffar vi Peter på IKEA i Kalmar, som inte vill berätta att han jobbar på Samhall. Vi talar om att våga och sist men inte minst är det tävling med chans att vinna en T-shirt! Vill du höra hela intervjuerna med Peter och Masoud? Klicka på länkarna nedan. https://soundcloud.com/radio-samhall/intervju-med-masoud-owji https://soundcloud.com/radio-samhall/medarbetaren-peter-i-kalmar
2017-04-21
Länk till avsnitt

Intervju med Masoud Owji

Hela intervjun med före detta Samhall-medarbetaren och TV-kändisen Masoud Owji från Radio Samhall avsnitt 14. Masoud berättar bland annat om återhämtningen från diskoteksbranden i Göteborg och hans nuvarande arbete med hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar.
2017-04-21
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.