Sveriges 100 mest populära podcasts

Nu börjar livet!

Nu börjar livet!

Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella! Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjärtlig start på veckan under måndagar, och spinnoffen ?Stellz and friends? rundar av veckan med härligt och roligt häng som peppar i gång stämningen inför stundande helg. Från Los Angeles till Stockholm delar de med sig av sina liv innefattande allt från relationer, kärlek, sorg och mycket mer. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många skratt mellan två vänner. På fredagarnas ?Stellz and friends? har Rebecca Stella festliga samtal tillsammans med olika vänner vecka för vecka för att ge den ultimata fredagsfeelingen. Och allas våran Mangz också med varje fredag för den ultimata fredagsfeelingen. Nya avsnitt släpps varje måndag och fredag. Klipps av Magnus Öhman ? Montana Ave Media Group.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/40431/rebecca-stella-och-vanessa-nu-borjar-livet

Avsnitt

Stellz & Friends: 4. Michaela Hamilton pressar Stellz

Michaela är hemlighetsfull om sin LA-vistelse. Stellz är en matinfluencer. Bästa skönhetsråden är rätt naturliga. Grått bajs och spöken som älskar tapeter. Michaela och Mangz tävlar i sexig tomatsås. Dessutom, firas Michaela för mycket? Och vad sätter Stellz på sina majskolvar? Välkomna!
2022-09-29
Länk till avsnitt

232. Stellz har börjat sin IVF-resa!

Stellz tar sprutor i magen. Mickiz tar möhippa i höstkrispet. Damon saknar sina paljettkuddar. Abby Baby är en otrolig person i functional wear. Dessutom ett spännande kontrakt signerat av en högstadie-Mickiz. Välkomna!
2022-09-25
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 3. King Cleo Kinnaman

"Kung" Cleo Kinnaman gästar detta fantastiska avsnitt. Är hon singel? Hur mår hon utan tatueringar? Och varför är Malou von Sivers så närgången? Stellz bjuder på inlagd gurka. Mangz är redo att ta den i ansiktet. Cleo donerar svindyr tavla till välgörenhet. Dessutom... Cleo avslöjar sitt nya efternamn! Vi älskar det! Åh, härregu. Välkomna!
2022-09-22
Länk till avsnitt

231. Mickiz öppnar upp sig

Det här är ett känsloladdat avsnitt. Dion har en väldigt tuff skolstart. Stellz och Mannys vän rånmördas i Inglewood. Mickiz öppnar upp om sin farfar och hans demens. Stellz fortsätter sin IVF behandling och känner sig ful. Och för tusende gången, var är Mickiz snopp?! Välkomna.
2022-09-18
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 2. Får man gifta om sig?

Stellz & Friends gästas av entreprenören och poddaren Malin Eklund! Visste ni att Mark Levengood vigde henne och maken Sigge Eklund? Asså... va?! OCH får man fira bröllopsjubileum redan efter 5 år, eller ska man vänta till 10? Malin har varit på Burning Man. Mangz och Stellz undrar varför i helsicke?!? Malins chockerande svar ger oss gåshud. Vi snackar skillnaden mellan NY och LA och så testar vi hennes PR-skillz i ett otroligt test. Vi får också en unik möjlighet att vara med när Sigge och Malin träffades för första gången på en fest för länge, länge sedan! Ja, ni fattar...
2022-09-15
Länk till avsnitt

230. Jag HATAR min bästis kille!

Mickiz visade sig vara bättre än kompisarna trodde. Stellz vill inte lära sig något. Dion pratar med spegeln... på ett bra sätt! Damon har inte lyssnat på förra avsnittet... tur? Stellz fixar naglar och får en kaffe spilld i knäet, som salongen bjuder på. Mickiz svettas i flygtrosor i Italien. Dessutom har en tvättiz problem med sin kompis kille och får råd av våra älskade Stellz och Mickiz. Välkomna!
2022-09-11
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 1. Live från Las Vegas!

Premiär för Stellz & Friends med bästisen och tvättizen Towe Lernesjö. Maffiabossar i Las Vegas. Otroliga handrörelser på dansgolvet. Stellz Ljuddagbok gör comeback. Två saker som får Stellz att garva... OCH som går att kombinera! Manifestera eller Jinxa? Och hur mycket förståelse behöver man ha egentligen?! Dessutom Mangz som side kick. Otroligt!
2022-09-08
Länk till avsnitt

229. Välkommen till sekten!

Stellz grillar Mickiz. Mickiz minns sin katastrof-födelsedag. Stellz återvänder till Las Vegas. Dion träffar Weeknd. Hur uttalas Michelin? Är det värt att gilla sport för att få bli ihop? Stellz planerar en ny IVF-resa. Välkomna!
2022-09-04
Länk till avsnitt

228. FRAMTIDSPLANERNA

Vanz sista avsnitt bjuder på minnen, kärlek och en massa skratt. Mangz obehagliga mustasch. Pojken med den gapande munnen. Psykologitestet Vanz var så nöjd med. Dessutom avslöjar Stellz poddens otroliga framtid. En era går i graven och en fantastisk framtid förutspås. Välkomna!
2022-08-28
Länk till avsnitt

227. Stellz hälsoresa

Stellz har fall-vibez. Vanz har en holy-moly-macarony känslostorm. Stellz tar ansvar för framtida muckbangs. Mangz vill inte ha levande humrar. Vanz rekommenderar mindre koffein. Manny blir roastad. Välkomna till ett otroligt avsnitt!
2022-08-21
Länk till avsnitt

226. Vanz slutar podda

... och Stellz AX(L)AR UPP! Stellz har otroliga framtidsplaner för tvättizarna och för podden. Vanz blickar ut över ett innanhav (beroende av havsdjup). Stellz blickar ut över sina framgångar på TikTok. Ett otroligt avsnitt om att bli rättad, älskad och hatad. Välkomna!
2022-08-15
Länk till avsnitt

225. Vi bröt ihop tillsammans

Stellz har ett äckligt hål mitt i ansiktet. Vanz är tillbaka med attityd... mot Valz. Matteo minns sin morfar. Dion åker golfbil i Palm Springs. Varken Stellz eller Vanz kan svenska (tillskillnad från Mickiz). Bra tips på slutet. Välkomna!
2022-08-08
Länk till avsnitt

224. Hur går man på dejt när man tappat det?

Mickiz lär sig dansa ryckigt på dansmeditation. Stellz lanserar en otrolig festival. Mangz droppar en algo-rytm. Mangz ger det sämsta roadtrip-tipset. Mickiz älskar kärleksproblem. Stellz föreslår blinddate innan middag. Välkomna!
2022-08-01
Länk till avsnitt

223. Stellz försök att bli gravid

Stellz kritiserar spansk ljudbild och riskerar cancel. Mickiz är inte helt nöjd med sitt nya smeknamn och tar av sig BHn. Stellz öppnar upp om sin graviditet. Mickiz skriver ett brev till sitt 20åriga jag. Otroligt avsnitt med många skratt och starka känslor. Ja, ni hör ju. Välkomna!
2022-07-25
Länk till avsnitt

222. Livets vikarie är här!

Sommarens vikarie presenteras! Stellz drömmer om radiokarriär. Vikarien har förberett ett quiz som väcker minnen. Stellz har researchat vikarien och bjuder på avslöjanden. Trendiga värmepapiljotter, Sex and the City-frisyrer (från den andra säsongen!) och mycket, mycket attityd. Välkomna!
2022-07-18
Länk till avsnitt

221. Nakenchock!

Stellz har tappat minnet. Vanz hittar en naken man på balkongen. Matteo slutar aldrig prata. Dion bjuder hem LeBron. Stellz och Vanz är vinnarskallar... eller dåliga förlorare... eller både och. Men vems är avsnittet? Välkomna!
2022-07-11
Länk till avsnitt

220. OTROLIGT nytt kapitel i livet

Vanz nya lägenhet har inget rum för podden. Stellz käkar godis mitt i natten och är fnissig i chattar. Båda är tacksamma för förra veckans tacksamhets-avsnitt. Stellz är en tiktokstjärna. Vanz och Valz spelar bebismusik på barnkalas. Dessutom har Stellz en OTROLIG nyhet. Välkomna!
2022-07-04
Länk till avsnitt

219. Asså, så tacksam

Vanz är på landet. Stelz är i det andra landet. Vanz dåliga dagar blir plötsligt 5/5. Stelz kan omöjligt förklara varför livet är så underbart. Hårt arbete, böner och tacksamhet kan vara förklaringen! Dessutom, Mila är polis och Matteo är buse. Välkomna.
2022-06-27
Länk till avsnitt

218. Glömma bort sitt barn på förskolan

Med era frågor reder Stellz och Vanz ut vem som troligast skulle komma undan mord, falla för Tinder Svindlaren, skälla ut svärmor, sluta som influencer, köpa ut och mycket, mycket mer. Det är inte alltid som ni gissat... Dessutom, Dion byter namn! Välkomna!
2022-06-20
Länk till avsnitt

217. Vibear med Tori Spelling

Stelz och Manny har varit i Las Vegas. Vanz har inte varit på house-festival. Matteo och Mila har varit på fika och Dion har varit hos doktorn. Stelz vibe'ar med Tori Spelling och får skållhet soppa på benet. Vanz försöker bota migrän med att fräta sönder halsen. Bra vecka! Välkomna!
2022-06-12
Länk till avsnitt

216. Bönderna Vanz och Stelz lurar eliten

Matteo ploppar ut för sent och missar Sveriges Nationaldag. Stelz bjuder på musikaliska minnen. Vanz skålar för ungdomens allmänbildning. Stelz ger bankmannen en tveksam identifiering. Sverige ger kvinnor power. Från flick-room till Whiteroom med fortfarande Becka från Borås. Välkomna!
2022-06-05
Länk till avsnitt

215. Skratt och gråtfest

Vanz och Stelz är tillbaka med ett otroligt avsnitt. Vanz har träningsvärk efter allt jobb i trädgården. Stelz Sunblock-minnen tar fram gamla godingar. Skolskjutningen i Texas får konsekvenser för Dion. Vanz rörs till tårar av Aviciis pappa. Skratt och gråtfest! Välkomna!
2022-05-29
Länk till avsnitt

214. Målbilden gick åt helv*te

Har Megan tröttnat på Machine Gun Kelly? Varför ljuger Stelz om sin Las Vegas-budget? Har Vanz ridå gått ner? Har Dion styrt upp bättre bordskick? Vet Mangz vilken låt Vanz tänker på? Har Janet Jackson PTSD? och är Valz och Vanz tvillingsjälar? Välkomna?
2022-05-22
Länk till avsnitt

213. Triggade på instagram

Ny poddbild! Poddbilden får stående ovationer. Vanz ögonbryn får fem av fem. Stelz får komplimanger för sitt Pamela Anderson-hår. Dion får tveksam frukost jämfört med Alexandra Brings barn. Och Valz får fullt upp på morsdag. Dessutom koras Stelz till firi-Nisse, Brandy sluter cirkeln och Vanz tvingas bli ett med naturen i sitt ormparadis. Välkomna!
2022-05-15
Länk till avsnitt

212. Den absolut värsta flygresan

Vanz tränar så det svartnar. Stellz skojar med sin kropp och panikerar. Valz roar publiken men Vanz måste hem. Matteo och Mila får lov att leka vid toaletterna. Dessutom om MET-galan och vad f*n säger ni om Västra Götaland?!?! Välkomna!
2022-05-08
Länk till avsnitt

211. Vanz trodde Mila var det tredje barnet!

Stellz hjärna är festfriterad i Palm Springs. Telefonen är på vift tillsammans med liten pojke i röd mössa. Vanz trodde Mila var det tredje barnet och Valz tvekade på att åka till paradiset med Vanz. Stellz och Vanz rättegångspodd tar upp fallen Depp vs. Heard och Blac Chyna vs. Kardashians. Dessutom är medelålder snart nådd. Det betyder fest för Stellz och anledning att börja spara ihop pengar för Vanz. Det och mycket mer! Välkomna!
2022-05-01
Länk till avsnitt

210. Tequila shots och strandad i öknen

I Borås åker man till stugan. I Umeå åker man till landet. Men vart åker man om man är från landet?? Stellz har gjort alla sorters Coachella, ätit och gjort mer Coachella. Samtidigt svimmar influencers i öknen á la Fyrefestivalen. Valz pyntar äppelträd. Vanz fyller hus. Välkomna!
2022-04-24
Länk till avsnitt

209. Vanz har köpt landställe

Stellz och Vanz sitter och blajar, kajar och svajar. Stellz påskis har börjat. Middagar, Coachella och förstoppning på köpet. Vanz har köpt ett landställe och rosa koppar. Valz har dragit ner Vanz spenderarbrallor och Ty Dolla Sign fyller år stup i kvarten. Välkomna!
2022-04-17
Länk till avsnitt

208. En vind av förändring

Stelz har varit på grammis och vaskat hem storkovan. Vanz är på ishotellet och stressar igenom simstilar. Scorpions snackar svenska i Las Vegas. Tom och Petter erbjuds ett jobb. Och vem är bäst: Alesso eller Marshmello? Det och guldkött. Välkomna!
2022-04-10
Länk till avsnitt

207. Inventing Abby

Vanz har nålar i göten. Stelz har eld i magen. Bruce Willis har afasi. Chris Rock har ett minne för livet. Jenny Hammar har Mountain Liars på terassen. Amy Schumer har de bästa filmerna. Ni har frågor. Och vi har ett otroligt avsnitt åt er. Välkomna!
2022-04-03
Länk till avsnitt

206. Elden där bak

Vanz letar fjällstugor och Stelz påskpyntar, men frågan är... kommer det snöja? Stelz jobbar på att få i sig boiling crab, till hennes rumpas stora skräck. Dessutom ett svårt samtal om hur man pratar om döden med sina barn. Välkomna!
2022-03-27
Länk till avsnitt

205. Abby Baby

Abby är i Stockholm. Berta är i Vanz mungipa. Och Manny är klar. Stelz är snygg i Stockholm och Vanz är snygg i Italien... och Europa. Dessutom en fantastisk sångprestation. Har Stelz och Vanz tappat det? Eller är detta avsnitt något vi alla behöver? Välkomna.
2022-03-20
Länk till avsnitt

204. Naken och fri

Stelz har förvandlats till Abby. Vanz har förvandlats till Naken Fiz. Matteo vill ha ordning och reda. Manny borde ha mössa. Stelz passar på att trycka ner Vanz i popup-butiken. Vanz minns sin tid i Stelz dusch. Det och vem luktar fotsvett? Välkomna!
2022-03-13
Länk till avsnitt

203. Don?ts i ett förhållande

Stellz fortsätter att äta sig igenom stockholm. Vanz är tagen av sin våning. Manny minns absolut vad Vanz heter. Valz tänder Vanz med sitt kunnande om socklar. Cleo, som misstagits för Cloe är utan tvivel Mila. Och Stellz avslutar den månadslånga Sverigevistelsen efter ca två veckor (troligtvis för att all mat i Stockholm är slut nu). Det och några saker du inte ska göra i ett förhållande. Välkomna!
2022-03-06
Länk till avsnitt

202. Pernilla Baralt, generalsekreterare UNICEF Sverige, gästar

Med anledning av Rysslands invasion av Ukraina har Stellz och Vanz fått den stora äran att gästas av UNCEF Sveriges generalsekreterare, Pernilla Baralt. Stöd insamlingen till förmån för de barn som drabbas av kriget mot Ukraina. INGEN gåva är för liten. Allt gör stor skillnad. https://unicef.se/egna-insamlingar/7384-nbl?fbclid=IwAR2U5DYpE9jv2HbWabBGdl_YmMNt_cO3LTqJEugz7yoKWZKMYUX5FZNA2Qk
2022-03-01
Länk till avsnitt

201. Vår idol gästspelar

Stellz är på topp. Vanz kutar till gymmet. Mangz producerar content som aldrig förr. Dions lunchlåda exploderar med hjärtan. Alla hjärtans dag-firande (eller icke-firande), fantastiska mask-nyheter och hela... HELA Stellz matbeställning inför Sverigevistelsen. Det, tips, en fantastisk premiär och mycket mer. Välkomna!
2022-02-20
Länk till avsnitt

200. VI FYLLER 200!!

Vi firar det 200ade avsnittet! Magnus reder ut dagsformen med Stellz. Vanz gör teoriprovet för körkortet igen. Magnus kommer ut som mega-influenser. Stellz är redo att spöa Vanz. Vanz är redo att bli spion. Champagne korkas och vi säger todaloo!
2022-02-14
Länk till avsnitt

199. Vanz måste berätta en sak?

Stellz låter inte Mannys goda humör förstöra ett bra bråk. Vanz oroar sig för acklimatiseringen till svensk service. Vi får höra allt om den evighetslånga Dubai resan (Stellz var givetvis också först i Dubai, av alla på jorden). Stellz har blivit faster till rapparen Young. Vanz undrar om Cleo verkligen heter Cleo. Det och en sidfot om Mangz svala son. Välkomna!
2022-02-07
Länk till avsnitt

198. Den brutala bikten

Stellz vill inte ha kaffe till frukost. Vanz vill inte ha kaffe till äggröra. Drake vill inte ha barn med one night stands. Och one night stands vill inte tabasco i muttiz. Tvättizarna har biktat sig om sina snorkråkor, lesbiska drömmar, nerkissade tandborstar och annat härligt. Stellz slår ett slag för pruttar och Vanz skyller på Cleo. Dessutom var Stellz absolut först på Maldiverna. Typ innan maldiverna själva... Välkomna!
2022-01-31
Länk till avsnitt

197. Reinkarnation & middag med Oprah

Stellz drömmer om att öppna frisörsalong i källaren. Vanz ger ovärderliga råd och brister ut i skönsång. Stellz bjuder VR-tvillingar till sitt middagsbord. Vanz efterlyser Oprah som mentor. Ett späckat avsnitt feat. Cleo. Välkomna!
2022-01-24
Länk till avsnitt

196. Öppet meddelande till Samir Badran

Stellz celler är på väg till nya möjligheter. Vanz har uppmärksammat sin pappas födelsedag. Är det jordbävning eller Manny som drar i dörrarna? Samir Badran får ett ekonomiskt råd... minst sagt. Och så lyfts en fråga om babyshowers, från facebookgruppen upp (Stellz och Vanz - Eftersnack). Välkomna!
2022-01-17
Länk till avsnitt

195. Urspårad privatfest

Vanz ska göra investering... i längdskidor. Stellz är frånvarande. Vanz tar ett bacillbad efter ett underbart helgmys. Stellz kurerar sig med att avstå från sin medicin. Nyårsfest i Hollywood med partyhattar. Inga partyhattar i bilen på väg till Dalarna. Ravefest på heltäckningsmatta och hur vet man inte vad ångest är?! Välkomna till ett space'at avsnitt!
2022-01-10
Länk till avsnitt

194. Otrolig tvist

Stellz och Vanz är tillbaka! Har det varit en god jul? Vem har varit uppe längst? Vad är det i en Moscow Mule?! Hur kommer man bort ifrån en ö i minusgrader? Varför var Vanz mamma hög på energi? Och vad drömmer Stellz och Vanz om för 2022? Alla svaren i veckans avsnitt! Välkomna!
2022-01-02
Länk till avsnitt

193. Det var allt för oss ??

Stellz och Vanz tittar tillbaka på året som varit. Stellz är glad för strykta kläder och allt hon har i kylen. Vanz bär klackar för att hedra sin mans matlagning. Vanz har numera körkort. Stellz har numera vänner i LA. Har Elon Musk droppat en genialisk idé? Välkomna till årets sista avsnitt. Tack för detta år! Tack för att ni finns. Och tack för oss! ??
2021-12-27
Länk till avsnitt

192. Stor missuppfattning

Stellz har svårt att förstå Vanz nya moment i podden. Vanz behöver den där extra piffigheten. Viktiga ... VIKTIGA direktiv under julklappsleken hos Vanz. Stellz behöver anställa folk för Dions skolgång. Varför lyfte Lovisa upp Vanz som ett barn? Och dödade Carrie Bradshaw Notorious BIG? Välkomna!
2021-12-20
Länk till avsnitt

191. Så får du Stellz drömmorgon!

Stellz lovar att prata mindre. Vanz introducerar "dagsformen". Jul i luften men Halloween i studion där Vanz poddar. Cat Icecream sitter i karantän i en glasburk. Matteo ska bli meteorolog på Nyhetsmorgon. Bibbz hanterar inte personalfester lika bra som stjärnan Markus. Detta, veckans gumma (!), Stellz spa-morgnar och mycket, mycket mer! Välkomna!
2021-12-13
Länk till avsnitt

190. Vi **king vann årets podcast!

The otroliga har hänt! Nu börjar livet vann årets podd! Men varför svarar inte Vanz när Stellz ringer för att berätta?! Stellz efterfrågar medaljer och Vanz vill tacka på scen. Utöver det så har Stellz spelat sönder sina tår, köpt en risig gran och återinfört Cat Icecream. Vanz har haft en fullspäckad vecka med date night och galor. Välkomna!
2021-12-06
Länk till avsnitt

189. Stellz är fett irriterad

Stellz tar oss igenom sin PMS-dag. Vanz försöker få en syl i vädret. Det bjuds på solgrillade råttor, en nybliven och avgående statsminister och så den trevligaste kändisen. Juljingeln tillbaka! Glad första advent och välkomna!
2021-11-29
Länk till avsnitt

188. Så jävla obehagligt

Vanz måndagsglow är aktiverat. Stellz är så kär i sin man. Men hur låter det när man bråkar på engelska? Ska den andra "go to hell"? Eller ska han eller hon helt enkelt "go and f*ck yourself"? Vad låter bäst? 90-tals fenomenet Spice girls diskuteras och en seriöst drogvarning levereras. Vanz säger ifrån och Stellz drar och käkar ostron. Välkomna!
2021-11-22
Länk till avsnitt

187. Hjärtat i tusen bitar

Stellz har varit på French Montanas födelsedagsfest och rappat (igen!). Nu är hon i Mexiko och dominerar det senaste inom racketsport. Vanz har inte haft den bästa dagen. Farsdag är aldrig en bra dag för henne. Podden är nominerad till Årets podd, Årets fritids och hobby-podd och Mangz är nominerad till Årets klippare. Röstar gör ni på https://xoyondo.com/ap/DrDcMi3Fb7g8hqR Välkomna!
2021-11-15
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.