Sveriges 100 mest populära podcasts

Rebecca Stella och Vanessa Nu börjar livet!

Rebecca Stella och Vanessa Nu börjar livet!

Från Los Angeles till Stockholm delar Rebecca Stella och Vanessa med sig av sina liv som nyblivna mammor. De talar ut om allt från relationer, kärlek och sorg till livets alla obesvarade och besvarade frågor. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många härliga skratt mellan två bästa vänner vars vänskap växt fram ut ren kärlek. Klippt av Magnus Öhman ? Montana Ave Media Group. Nya avsnitt släpps varje måndag.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/40431/rebecca-stella-och-vanessa-nu-borjar-livet

Avsnitt

213. Triggade på instagram

Ny poddbild! Poddbilden får stående ovationer. Vanz ögonbryn får fem av fem. Stelz får komplimanger för sitt Pamela Anderson-hår. Dion får tveksam frukost jämfört med Alexandra Brings barn. Och Valz får fullt upp på morsdag. Dessutom koras Stelz till firi-Nisse, Brandy sluter cirkeln och Vanz tvingas bli ett med naturen i sitt ormparadis. Välkomna!
2022-05-15
Länk till avsnitt

212. Den absolut värsta flygresan

Vanz tränar så det svartnar. Stellz skojar med sin kropp och panikerar. Valz roar publiken men Vanz måste hem. Matteo och Mila får lov att leka vid toaletterna. Dessutom om MET-galan och vad f*n säger ni om Västra Götaland?!?! Välkomna!
2022-05-08
Länk till avsnitt

211. Vanz trodde Mila var det tredje barnet!

Stellz hjärna är festfriterad i Palm Springs. Telefonen är på vift tillsammans med liten pojke i röd mössa. Vanz trodde Mila var det tredje barnet och Valz tvekade på att åka till paradiset med Vanz. Stellz och Vanz rättegångspodd tar upp fallen Depp vs. Heard och Blac Chyna vs. Kardashians. Dessutom är medelålder snart nådd. Det betyder fest för Stellz och anledning att börja spara ihop pengar för Vanz. Det och mycket mer! Välkomna!
2022-05-01
Länk till avsnitt

210. Tequila shots och strandad i öknen

I Borås åker man till stugan. I Umeå åker man till landet. Men vart åker man om man är från landet?? Stellz har gjort alla sorters Coachella, ätit och gjort mer Coachella. Samtidigt svimmar influencers i öknen á la Fyrefestivalen. Valz pyntar äppelträd. Vanz fyller hus. Välkomna!
2022-04-24
Länk till avsnitt

209. Vanz har köpt landställe

Stellz och Vanz sitter och blajar, kajar och svajar. Stellz påskis har börjat. Middagar, Coachella och förstoppning på köpet. Vanz har köpt ett landställe och rosa koppar. Valz har dragit ner Vanz spenderarbrallor och Ty Dolla Sign fyller år stup i kvarten. Välkomna!
2022-04-17
Länk till avsnitt

208. En vind av förändring

Stelz har varit på grammis och vaskat hem storkovan. Vanz är på ishotellet och stressar igenom simstilar. Scorpions snackar svenska i Las Vegas. Tom och Petter erbjuds ett jobb. Och vem är bäst: Alesso eller Marshmello? Det och guldkött. Välkomna!
2022-04-10
Länk till avsnitt

207. Inventing Abby

Vanz har nålar i göten. Stelz har eld i magen. Bruce Willis har afasi. Chris Rock har ett minne för livet. Jenny Hammar har Mountain Liars på terassen. Amy Schumer har de bästa filmerna. Ni har frågor. Och vi har ett otroligt avsnitt åt er. Välkomna!
2022-04-03
Länk till avsnitt

206. Elden där bak

Vanz letar fjällstugor och Stelz påskpyntar, men frågan är... kommer det snöja? Stelz jobbar på att få i sig boiling crab, till hennes rumpas stora skräck. Dessutom ett svårt samtal om hur man pratar om döden med sina barn. Välkomna!
2022-03-27
Länk till avsnitt

205. Abby Baby

Abby är i Stockholm. Berta är i Vanz mungipa. Och Manny är klar. Stelz är snygg i Stockholm och Vanz är snygg i Italien... och Europa. Dessutom en fantastisk sångprestation. Har Stelz och Vanz tappat det? Eller är detta avsnitt något vi alla behöver? Välkomna.
2022-03-20
Länk till avsnitt

204. Naken och fri

Stelz har förvandlats till Abby. Vanz har förvandlats till Naken Fiz. Matteo vill ha ordning och reda. Manny borde ha mössa. Stelz passar på att trycka ner Vanz i popup-butiken. Vanz minns sin tid i Stelz dusch. Det och vem luktar fotsvett? Välkomna!
2022-03-13
Länk till avsnitt

203. Don?ts i ett förhållande

Stellz fortsätter att äta sig igenom stockholm. Vanz är tagen av sin våning. Manny minns absolut vad Vanz heter. Valz tänder Vanz med sitt kunnande om socklar. Cleo, som misstagits för Cloe är utan tvivel Mila. Och Stellz avslutar den månadslånga Sverigevistelsen efter ca två veckor (troligtvis för att all mat i Stockholm är slut nu). Det och några saker du inte ska göra i ett förhållande. Välkomna!
2022-03-06
Länk till avsnitt

202. Pernilla Baralt, generalsekreterare UNICEF Sverige, gästar

Med anledning av Rysslands invasion av Ukraina har Stellz och Vanz fått den stora äran att gästas av UNCEF Sveriges generalsekreterare, Pernilla Baralt. Stöd insamlingen till förmån för de barn som drabbas av kriget mot Ukraina. INGEN gåva är för liten. Allt gör stor skillnad. https://unicef.se/egna-insamlingar/7384-nbl?fbclid=IwAR2U5DYpE9jv2HbWabBGdl_YmMNt_cO3LTqJEugz7yoKWZKMYUX5FZNA2Qk
2022-03-01
Länk till avsnitt

201. Vår idol gästspelar

Stellz är på topp. Vanz kutar till gymmet. Mangz producerar content som aldrig förr. Dions lunchlåda exploderar med hjärtan. Alla hjärtans dag-firande (eller icke-firande), fantastiska mask-nyheter och hela... HELA Stellz matbeställning inför Sverigevistelsen. Det, tips, en fantastisk premiär och mycket mer. Välkomna!
2022-02-20
Länk till avsnitt

200. VI FYLLER 200!!

Vi firar det 200ade avsnittet! Magnus reder ut dagsformen med Stellz. Vanz gör teoriprovet för körkortet igen. Magnus kommer ut som mega-influenser. Stellz är redo att spöa Vanz. Vanz är redo att bli spion. Champagne korkas och vi säger todaloo!
2022-02-14
Länk till avsnitt

199. Vanz måste berätta en sak?

Stellz låter inte Mannys goda humör förstöra ett bra bråk. Vanz oroar sig för acklimatiseringen till svensk service. Vi får höra allt om den evighetslånga Dubai resan (Stellz var givetvis också först i Dubai, av alla på jorden). Stellz har blivit faster till rapparen Young. Vanz undrar om Cleo verkligen heter Cleo. Det och en sidfot om Mangz svala son. Välkomna!
2022-02-07
Länk till avsnitt

198. Den brutala bikten

Stellz vill inte ha kaffe till frukost. Vanz vill inte ha kaffe till äggröra. Drake vill inte ha barn med one night stands. Och one night stands vill inte tabasco i muttiz. Tvättizarna har biktat sig om sina snorkråkor, lesbiska drömmar, nerkissade tandborstar och annat härligt. Stellz slår ett slag för pruttar och Vanz skyller på Cleo. Dessutom var Stellz absolut först på Maldiverna. Typ innan maldiverna själva... Välkomna!
2022-01-31
Länk till avsnitt

197. Reinkarnation & middag med Oprah

Stellz drömmer om att öppna frisörsalong i källaren. Vanz ger ovärderliga råd och brister ut i skönsång. Stellz bjuder VR-tvillingar till sitt middagsbord. Vanz efterlyser Oprah som mentor. Ett späckat avsnitt feat. Cleo. Välkomna!
2022-01-24
Länk till avsnitt

196. Öppet meddelande till Samir Badran

Stellz celler är på väg till nya möjligheter. Vanz har uppmärksammat sin pappas födelsedag. Är det jordbävning eller Manny som drar i dörrarna? Samir Badran får ett ekonomiskt råd... minst sagt. Och så lyfts en fråga om babyshowers, från facebookgruppen upp (Stellz och Vanz - Eftersnack). Välkomna!
2022-01-17
Länk till avsnitt

195. Urspårad privatfest

Vanz ska göra investering... i längdskidor. Stellz är frånvarande. Vanz tar ett bacillbad efter ett underbart helgmys. Stellz kurerar sig med att avstå från sin medicin. Nyårsfest i Hollywood med partyhattar. Inga partyhattar i bilen på väg till Dalarna. Ravefest på heltäckningsmatta och hur vet man inte vad ångest är?! Välkomna till ett space'at avsnitt!
2022-01-10
Länk till avsnitt

194. Otrolig tvist

Stellz och Vanz är tillbaka! Har det varit en god jul? Vem har varit uppe längst? Vad är det i en Moscow Mule?! Hur kommer man bort ifrån en ö i minusgrader? Varför var Vanz mamma hög på energi? Och vad drömmer Stellz och Vanz om för 2022? Alla svaren i veckans avsnitt! Välkomna!
2022-01-02
Länk till avsnitt

193. Det var allt för oss ??

Stellz och Vanz tittar tillbaka på året som varit. Stellz är glad för strykta kläder och allt hon har i kylen. Vanz bär klackar för att hedra sin mans matlagning. Vanz har numera körkort. Stellz har numera vänner i LA. Har Elon Musk droppat en genialisk idé? Välkomna till årets sista avsnitt. Tack för detta år! Tack för att ni finns. Och tack för oss! ??
2021-12-27
Länk till avsnitt

192. Stor missuppfattning

Stellz har svårt att förstå Vanz nya moment i podden. Vanz behöver den där extra piffigheten. Viktiga ... VIKTIGA direktiv under julklappsleken hos Vanz. Stellz behöver anställa folk för Dions skolgång. Varför lyfte Lovisa upp Vanz som ett barn? Och dödade Carrie Bradshaw Notorious BIG? Välkomna!
2021-12-20
Länk till avsnitt

191. Så får du Stellz drömmorgon!

Stellz lovar att prata mindre. Vanz introducerar "dagsformen". Jul i luften men Halloween i studion där Vanz poddar. Cat Icecream sitter i karantän i en glasburk. Matteo ska bli meteorolog på Nyhetsmorgon. Bibbz hanterar inte personalfester lika bra som stjärnan Markus. Detta, veckans gumma (!), Stellz spa-morgnar och mycket, mycket mer! Välkomna!
2021-12-13
Länk till avsnitt

190. Vi **king vann årets podcast!

The otroliga har hänt! Nu börjar livet vann årets podd! Men varför svarar inte Vanz när Stellz ringer för att berätta?! Stellz efterfrågar medaljer och Vanz vill tacka på scen. Utöver det så har Stellz spelat sönder sina tår, köpt en risig gran och återinfört Cat Icecream. Vanz har haft en fullspäckad vecka med date night och galor. Välkomna!
2021-12-06
Länk till avsnitt

189. Stellz är fett irriterad

Stellz tar oss igenom sin PMS-dag. Vanz försöker få en syl i vädret. Det bjuds på solgrillade råttor, en nybliven och avgående statsminister och så den trevligaste kändisen. Juljingeln tillbaka! Glad första advent och välkomna!
2021-11-29
Länk till avsnitt

188. Så jävla obehagligt

Vanz måndagsglow är aktiverat. Stellz är så kär i sin man. Men hur låter det när man bråkar på engelska? Ska den andra "go to hell"? Eller ska han eller hon helt enkelt "go and f*ck yourself"? Vad låter bäst? 90-tals fenomenet Spice girls diskuteras och en seriöst drogvarning levereras. Vanz säger ifrån och Stellz drar och käkar ostron. Välkomna!
2021-11-22
Länk till avsnitt

187. Hjärtat i tusen bitar

Stellz har varit på French Montanas födelsedagsfest och rappat (igen!). Nu är hon i Mexiko och dominerar det senaste inom racketsport. Vanz har inte haft den bästa dagen. Farsdag är aldrig en bra dag för henne. Podden är nominerad till Årets podd, Årets fritids och hobby-podd och Mangz är nominerad till Årets klippare. Röstar gör ni på https://xoyondo.com/ap/DrDcMi3Fb7g8hqR Välkomna!
2021-11-15
Länk till avsnitt

186. Vilse i skogen

Vanz väntar med julgranar till barnen, Stellz väntar med löjrom. Vanz behöver Halloween-revanch från sin tid i NY och Stellz hittar vad Hailey Bieber och hösten har gemensamt. Och vad hände egentligen på åkern, då Vanz och Stellz skulle ut i skogen och plocka svamp? Välkomna!
2021-11-08
Länk till avsnitt

185. Ångesten är över nu

Vanz gjorde det! Körkortet är fixat! Grattis! Stellz har skiftat om till cowboy-mode (har vi sagt att Stellz är en naturbegåvning på häst?) och går all in på Halloween. Men frågan är: Varför nämns inte Vanz humor, då hon beskrivs för andra? Välkomna!
2021-11-01
Länk till avsnitt

184. Paranormala aktiviteter med Spöktimmen

Nu börjar livet... Eller mer, Nu börjar livet efter. Stellz och Vanz gästas av sveriges bästa spökpodd ? Spöktimmen. Läskiga berättelser om övernattningar, museibesök och arbetsplatser. Varning för mardrömmar! Välkomna. /Mvh Soso
2021-10-25
Länk till avsnitt

183. Väldigt VÄLDIGT välutrustad

Thanksgiving och Halloween närmar sig! Stelz har varit bland pumpor och Vanz ser mystiska män bakom Stelz. Dessutom undrar vi alla vad det är som låter "Vrooooom" och så tvingas vi välja sida i Vanz roliga lek! Välkomna!
2021-10-18
Länk till avsnitt

182. Gör aldrig detta på en date!

Stelz magrutor har gjort comeback! Och vad snabbt det gått. Vanz stjäl content från Tom & Petter och fruktar "stingråttor". Stelz har firat och Ni lär oss om allt man inte ska göra på en date. Tack och Välkomna!
2021-10-11
Länk till avsnitt

181. Stellz på nakenspa

Stelz födelsedagsvecka! Fest på fest på spa på spa. En renare och mer firad Stellz får man leta efter. T o m Cleo sjunger för födelsedagsbarnet. I det här avsnittet avslöjas namnet på både Stellz och Vanz fiffi. Vi undrar givetvis vad din heter?! (In i facebookgruppen och berätta!). Stellz har dessutom kastats ut från Beverly Hills Hotel och ur Stellz har det också kastats ut en del (Varning för osmakligt innehåll). Välkomna!
2021-10-04
Länk till avsnitt

180. Sveriges dyraste fest!

Stelz är tillbaka med sin ljuddagbok, Vanz har varit på fest - i åldersordning. Kristallsjuka, körkortsstress och hård träning! Hur sportig är Vanz egentligen? Och vad är grejen med Ben Afflecks leende?! Dion är kär, men framför allt så är det ... FÖDELSEDAGSVECKA! Välkomna!
2021-09-27
Länk till avsnitt

179. the Spirit of Ecstacy

I detta avsnitt har Vanz bestämda åsikter om restaurangpriser som chockar Stellz. Stellz har i sin tur funnit nya detaljer på familjens bil, och inser att hon älskar döda människor. Vanz är rädd att hennes mamma och kompis förstört hennes födelsedag. Vi bjuds info om Mangz matvanor, effekter från andra vaccinsprutan och berättelsen om the Spirit of Ecstacy. Det, och varför växer inte Stellz hår?! Välkomna!
2021-09-20
Länk till avsnitt

178. Vem är bebisen alla pratar om?

Varje dag är 29 september med Stellz och Vanz! Stefan "Steffo" Löven har kanske snackat med Stellz och planerar att göra hennes födelsedag till röd dag. Vanz vet vad som händer när man blir gammal - Man slutar kunna svenska. Hollywoodnyheter och Stellz förlorade superpower. Välkomna till ett fantastiskt avsnitt!
2021-09-13
Länk till avsnitt

177. Pernilla Wahlgrens sexglow

Ännu en strålande vecka har passerat! Vanz har känt sig känd i Göteborg och Stellz har förberett ett moment till podden. Vi funderar på hur influencers egentligen mår, observerar ett f*ck glow i kändisvärlden (förutom Pernillas) och så droppar vi årets Tvättisnyhet. Och så höstpepp också, såklart. ;) Välkomna!
2021-09-06
Länk till avsnitt

176. Höstpeppen

Vanz klarade körkortsteorin och samtidigt håller läraren på att stryka med. Stelz ställs mot väggen i Postkodmiljonären. Det peppas inför hösten med spännande planer/tips och Stelz dödar stämningen med deppiga höstlåtar. Välkomna!
2021-08-30
Länk till avsnitt

175. Alesso kraschar podden!

Stelz och Vanz är på ett strålande humör! Stelz drömmer om egna morgonrockar. Vanz drömmer om att få en syl i vädret i podden. Alesso drömmer om att få fira sin nya singel. Cleo är förskolans Bianca Ingrosso. Och Stelz sköldkörtel jobbar lika hårt, som Stelz och Vanz gjort på sina karriärer. Välkomna!
2021-08-23
Länk till avsnitt

174. En magisk överraskning

Stellz och Vanz är tillbaka! Stellz berättar om livet utan insta och hur det är att vara den coola morsan på födelsedagsfest. Vanz får respekt av Matteo som nu vet hur han blivit till. Vad gör Vallz med brödkaveln? Och Vad är det för en magisk överraskning som väntar? Välkomna till säsongspremiären!
2021-08-16
Länk till avsnitt

BREAK

[]
2021-07-12
Länk till avsnitt

Ett oväntat möte med Mustiga Mauri

[]
2021-07-05
Länk till avsnitt

Strandsatta med societeten

[]
2021-06-28
Länk till avsnitt

Vi REAGERAR

[]
2021-06-21
Länk till avsnitt

På kalas hos Alesso

[]
2021-06-15
Länk till avsnitt

Stellz akut till sjukhuset

[]
2021-06-07
Länk till avsnitt

Existensiell kris

[]
2021-05-31
Länk till avsnitt

Ett vemodigt farväl

[]
2021-05-24
Länk till avsnitt

TRIGGERVARNING

[]
2021-05-17
Länk till avsnitt

Vi skämmer ut oss TOTALT

[]
2021-05-10
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.