Sveriges 100 mest populära podcasts

VF Hockey

VF Hockey

Om Färjestad och SHL? där VF:s Johan Ekberg varannan vecka gästas av experter, spelare, ledare och intressanta människor i hockeyindustrin.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

vfhockey.podbean.com

Avsnitt

#9 Veckans FBK-lag 22/23? Avslöjandet: ?Jag stannar i FBK nästa säsong?

Två förluster, men Färjestads vecka slutade med en seger inför fullsatta läktare. Doldisen som förtjänar beröm, nyckelspelaren som lirat orimligt mycket ? båda tar de plats i "Veckans lag". Dessutom gästar en stekhet lirare som lämnar ett löfte: Han spelar i Färjestad - även säsongen 23/24. Beställ VF plus 12 veckor gratis ? och sen halva priset i ett år!

2022-11-28
Länk till avsnitt

#8 Veckans FBK-lag 22/23 ? Skadedomen som sätter FBK i ett lurigt läge

Vilka sex spelare har varit den gångna veckans bästa i Färjestad ? och hur ska man klara sig utan Theodor Lennström i en månad framåt. Det och mycket annat diskuteras i den senaste versionen av VF Hockey ? Veckans FBK-lag ? där Daniel Viksten även gästar och berättar om spelförändringen som ger honom färre chanser, men som han ändå tycker är rätt.  

Beställ VF plus 12 veckor gratis ? och sen halva priset i ett år!

2022-11-21
Länk till avsnitt

#94 Kaptenen, rakt från hjärtat ? gäst Linus Johansson

För första gången gästar Färjestads guldkapten Linus Johansson podden för en stor intervju.

Han berättar om just kaptensskap, om varför "kallt" är ordet han tänker på när han hör Oskarshamn ? och hur Joel Lundqvist tillåts fuska på tekningarna.

Beställ VF plus 12 veckor gratis ? och sen halva priset i ett år!

2022-11-18
Länk till avsnitt

#7 Veckans FBK-lag 22/23 ? Detaljen som fått Victor Ejdsell att lyfta

Färjestad gick på ett välbehövligt landslagsuppehåll som segrare.

Förutom att lyssna till vilka spelare som stuckit ut senaste veckan får ni även lyssna på en längre intervju med Victor Ejdsell ? som hyllar domare, pratar om sin sinnessjuka strafform och berättar om detaljen som fått hans spel att lyfta.

Beställ VF plus 12 veckor gratis ? och sen halva priset i ett år!

2022-11-07
Länk till avsnitt

#6 Veckans FBK-lag 22/23 ? Här är stjärnorna som kan vända hem till Färjestad

Lennströms skada, Färjestads förmåga att ta poäng och veckans sex bästa spelare.

Men i veckans avsnitt får ni även lyssna till August Tornberg om första månaderna i Färjestad ? samtidigt som vi svarar på era lyssnarfrågor om allt från lagets mest underskattade till nästa sommars silly season. Beställ VF plus 12 veckor gratis ? och sen halva priset i ett år!

2022-10-31
Länk till avsnitt

#5 Veckans FBK-lag 22/23 ? Backens hyllning till succéspelaren

Två allsvenska fynd finns med i Veckans FBK-lag.

Men det är en annan spelare vars insats i veckan varit den absolut viktigaste för FBK på sikt.

Dessutom: Lyssna till Axel Bergkvist om starten i SHL ? och nygamla lagkamraten han var övertygad om skulle göra succé. Beställ VF plus 12 veckor gratis ? och sen halva priset i ett år!

2022-10-24
Länk till avsnitt

#93 FBK Topp 90-special ? gäst Anders Steen

Han tar plats 33 på FBK Topp 90 ? VF-sportens ranking över Färjestads största spelare genom tiderna.

Nu gästar Anders Steen podden för att berätta om de 133 målen han gjorde för Färjestad, om NHL-året som förstörde hans karriär och om historierna bakom kulisserna som scout för FBK när tre guldlag sattes samman. Beställ VF plus 12 veckor gratis ? och sen halva priset i ett år!

2022-10-19
Länk till avsnitt

#4 Veckans FBK-lag 22/23 ? Målglatt Färjestad i delad serieledning

Ett rivalmöte med ett resultat som sticker ut ? och ett mål vi aldrig kommer glömma.

Lyssna till vilka spelare som förutom den så givne Theodor Lennström tar plats i "Veckans FBK-lag" samt till kapten Linus Johansson om skadan, starka insatser och veckan som kommer.

2022-10-17
Länk till avsnitt

#3 Veckans FBK-lag 22/23 ? Stjärnan på väg mot rekord och Björklund om förlösande målet

Tre matcher ? tre segrar. Färjestad kan se tillbaka på en framgångsrik vecka och det är sex formstarka spelare som tar plats i "Veckans FBK-lag". Dessutom får ni lyssna till Henrik Björklund som berättar om nyckeln i powerplay och känslan att äntligen få utdelning.

2022-10-10
Länk till avsnitt

#92 FBK Topp 90-special ? gäst Christian Berglund

VF Hockey gör en FBK Topp 90-special. För spelare 54 på listan, det är ingen mindre än Christian Berglund. I en stor poddintervju berättar han om duellerna med Thomas Fröberg i Nor, åren i NHL med några av världens bästa genom alla tider, tårarna efter guldet 2011 och om livet efter karriären.
2022-10-06
Länk till avsnitt

#2 Veckans FBK-lag 22/23 ? Detaljen som löste tekningsproblemen och kan guldhjälten återvända?

VF Hockey - Veckans FBK-lag är tillbaka där de sex bästa spelarna under de senaste sju dagarna plockas ut.

Hela fyra nyförvärv tar plats i laget och förutom det får ni även lyssna till Victor Ejdsell som berättar om förklaringen till att hans akilleshäl blev en styrka mot Timrå.

2022-10-03
Länk till avsnitt

#1 Veckans lag 22/23 ? FBK:s akilleshäl och Lennström om målsuccén

VF Hockey är tillbaka med "Veckans FBK-lag"-podden ? där vi plockar ut de sex bästa Färjestadsspelarna från den senaste tidens matcher. Förutom snack om det, Färjestads säsongsinledning och en succéman Rickard Wallin borde förlänga med bjuder vi er även på en intervju med Theodor Lennström som gjort tre mål på lika många matcher.

2022-09-26
Länk till avsnitt

#91 VF Hockey Live ? gäster Szwoch, Tomkins, Ejdsell, Lindqvist och Järpegård

Efter två och ett halvt års väntan blev den av ? VF Hockeys första livepodd.

Nu får även i som inte kunde vara på plats på Pitchers chansen att lyssna på kvällen där Jacob Järpegård berättar vem som vinner FBK:s poängliga i vinter, Michael Lindqvist om hur länge båten ska stå hemma hos Nygård, Victor Ejdsell om tränarens autograf han har hemma, Matt Tomkins om karriärsvalet som avgjorde allt ? och Maciej Szwoch om "straffskandalen" som rörde upp känslorna i FBK.

2022-09-16
Länk till avsnitt

#90 Den ultimata SHL-guiden 22/23 ? gäst Måns Karlsson

SHL-premiären är en vecka bort. Med Hockeysveriges chefredaktör Måns Karlsson går VF Hockey genom hela SHL ? lag för lag. Han är SHL:s mest överbetalde spelare, det är detaljen som FBK lyckats oväntat bra med ? och de är laget som gått från underskattat till överskattat. Just nu kan ni teckna en prenumeration som ger er möjlighet att följa Färjestad i VF hela vintern ? för endast 99 kronor. Klicka på länken nedan för att komma till det erbjudandet:   https://nwt.portal.worldoftulo.com/v2/shop/vfpshl99krtv

2022-09-09
Länk till avsnitt

#89 Den stora tränarintervjun 4.0 ? gäst Tomas Mitell

Vem är FBK-spelaren som är dubbelt så bra nu som i våras? Vad är sanningen bakom den utstickande kostymen? Och hur skulle han reagera om Rickard Wallin ville skriva femårskontrakt? I den traditionsenliga tränarintervjun berättar Färjestads guldcoach Tomas Mitell i nästan två timmar om det och mycket, mycket mer.

2022-08-31
Länk till avsnitt

#88 Plusbetyg i Färjestad 22/23 ? gäst Sanny Lindström

En VF Hockey-klassiker är tillbaka.

C More-experten Sanny Lindström gästar och sätter tillsammans med VF:s Johan Ekberg betyg på hela FBK-truppen ? spelare för spelare. Spelaren som håller på att spräcka betygsskalan, nyförvärvet som båda tror på succé för ? och veteranen som på nytt får toppbetyg. 

2022-08-17
Länk till avsnitt

#87 Flippar & Floppar 22/23 ? gäst Johan ?MrMadhawk? Svensson

VF Hockey är äntligen tillbaka efter sommarlovet!

Expressens Johan Svensson gästar som vanligt premiäravsnittet och listar tillsammans med VF:s Johan Ekberg flippar och floppar bland nyförvärven i SHL.

Här är FBK-duon som kan överraska, han är stjärnan som kan floppa ? och han är finska SHL-värvningen som duon är helt oense om.

2022-08-01
Länk till avsnitt

#86 Planen: Så ska Färjestad försvara SM-guldet ? gäst Rickard Wallin

I säsongens sista avsnitt av VF Hockey gästar som traditionen bjuder gästar den som är högst sportsligt ansvarig i Färjestad. I en stor och lång intervju berättar sportdirektören Rickard Wallin om lagbygget, resan mot SM-guld och betydelsen guldet kommer ha framöver i Färjestad.  
2022-05-24
Länk till avsnitt

#22 Slutspelspodden - ?Vi kom hem för att vinna guld - nu står vi här...?

Färjestad är svenska mästare igen. Följ med Slutspelspodden fram till avgörandet, ut på isen i guldjublet och in i firandet i omklädningsrummet. Wallin, Lindqvist, Rydahl, "Lilliz", Nygård, Mitell, Wilderoth, Lundh, de la Rose och Åslund - alla gästar de guldavsnittet.

2022-05-13
Länk till avsnitt

#21 Slutspelspodden ? ?Inför match sju ? då gör man precis allt?

Det är profiltätt i Slutspelspodden från säsongens sista hemmamatch för Färjestad.

Lyssna till Niklas Wikegård, Johan Hedlund, Marcus Leifby, Johan Svensson, Johanna Dahlén, Magnus Nygren och till sist en sprudlande glädjespridare i Victor Ejdsell ? som berättar om de specialplåster som är FBK:s hemliga guldvapen.

2022-05-10
Länk till avsnitt

#20 Slutspelspodden ? ?Vi ska ta en vinst i morgon ? och sen upp till Luleå?

Finalserien rullar vidare ? så också Slutspelspodden.

Lyssna till Melwin Asp Cassåsen om rollen som tredjemålvakt, Victor Ejdsell förlusten, Dominik Furch om värdefull familjetid och Joel Nyström om karriärens längsta byte ? och den magiska stämning han förväntar sig på måndag kväll.

2022-05-08
Länk till avsnitt

#19 Slutspelspodden ? ?Jag tror att Virtanen avgör?

Midnattsmatchen som vi aldrig kommer glömma.

Slutspelpodden tar er med bakom kulisserna under SM-final 4.

Lyssna till C Mores Björn Oldeen, domarchefen Tomas Thorsbrink, Ole-Kristian Tollefsen, Johanna Dahlén och Kilspôjkera Per Åslund och Oscar Lawner.

2022-05-06
Länk till avsnitt

#18 Slutspelspodden ? Rhodin om jumbotron-utspelet

En dramatisk final tre ? med ett omdiskuterat efterspel. Följ med Slutspelspodden till Luleå och lyssna till Expressens Johan Svensson, Aftonbladets Tomas Ros, Michael Lindqvist och Thomas Rhodin ? FBK-tränaren som drömmer om ett guld som tränare.  
2022-05-04
Länk till avsnitt

#17 Slutspelspodden ? ?Har aldrig sett arenan koka så mycket som i dag?

Framburna av en extatisk hemmapublik kvitterade Färjestad finalserien. Följ med Slutspelspodden bakom kulisserna och lyssna till Expressens Adam Johansson, nye FBK-tränaren Niklas Fogström, C More-duon Björn Oldeen och Staffan Kronwall samt Värmlands mysigaste röst: Radiosportens Mats Fagerström.
2022-05-03
Länk till avsnitt

#16 Slutspelspodden ? ?Det här är den finaste av dagar*?

Följ med Slutspelspodden fram och tillbaka till Luleå över den första SM-finalen. Lyssna till bland andra FBK:s fystränare Richard Kalenius, C Mores Lasse Granqvist, Patrik Lundh, Henrik Sjöberg från Hockeynews, Linus Fröberg och Dennis Hildeby. PS. Vi ber om ursäkt för det tekniska missödet som gör att så mycket omkringljud kom med i det här avsnittet.  
2022-05-01
Länk till avsnitt

#15 Slutspelspodden ? Profilerna avslöjar: Så ska FBK få stopp på Omark

Hur i all sin dar ska Färjestad stoppa Linus Omark? Det sätter Slutspelspodden fokus på med hjälp av Mikael Johansson, Mathias Johansson och Jacob de la Rose som tillsammans med C Mores Lena Sundqvist gästar det senaste avsnittet där vi laddar för SM-final 1.  
2022-04-29
Länk till avsnitt

#14 Slutspelspodden ? Finalspecial hela natten lång

För första gången på åtta år kommer det spelas SM-final i Karlstad. Häng med Slutspelspodden bakom kulisserna och lyssna till tidernas hesaste röst, Färjestads mest nervösa spelare, hjälten, veteranen och journalisterna som jobbade långt in på småtimmarna. 

2022-04-27
Länk till avsnitt

#13 Slutspelspodden ? Välkommen in i SM-semifinalen

Häng med Slutspelspodden på flyget till Ängelholm fram och tillbaka.

Lyssna till Thomas Rhodin, Per Svartvadet, Daniel Rooth, Johan "Mrmadhawk" Svensson, Pelle Prestberg och Albert Johansson som ser fram emot en kokande Löfbergs Arena på tisdagen.

2022-04-25
Länk till avsnitt

#12 Slutspelspodden ? Matchboll efter fredagsparty i LA

Ett fredagsparty Löfbergs Arena inte skådat på många år. Häng med Slutspelspodden och lyssna till bland andra Jörgen Jönsson, Radiosportens Magnus Wahlman, fansen, Magnus Nygren, Victor Ejdsell och Linus Johansson om FBK-vinsten som innehöll så många saker.
2022-04-23
Länk till avsnitt

#11 Slutspelspodden ? Hockey är ett mysterium

Följ med podden upp i luften, ner i en märkligt kokande hockeygryta i Ängelholm och tillbaka hem till Värmland.

Stefan Eriksson, Lena Sundqvist, Erik Granqvist, Linus Ahlin, Maciej Szwoch och Michael Lindqvist ? alla gästar de det senaste avsnittet av Slutspelspodden.

2022-04-21
Länk till avsnitt

#10 Slutspelspodden ? ?FBK är det lag som imponerat mest i semifinalerna?

Var Adam Ginning på pucken? Eller missade bara Adam Tambellini?

Slutspelspodden bjuder på undersökande journalistik i avsnittet runt semifinal två där ni får lyssna till ? håll i er nu ? Thomas Fröberg, Ole-Kristian Tollefsen, Björn Oldeen, Sanny Lindström, Adam Ginning, Tomas Mitell och backen som suttit på bänken i 15 raka matcher, Anton Berglund.

2022-04-19
Länk till avsnitt

#9 Slutspelspodden ? Förklaringen till Färjestads drömstart i semifinalen

Ängelholm ? tur och retur. Slutspelspodden tar er med till Färjestads första semifinalseger. Här är FBK-spelarna som stack ut, det säger Rögleexperten om hemmalaget, så lyder Pelle Prestbergs analys ? och hyllningen från Theodor Lennström till lagkamraterna för förarbetet till hans ack så vackra mål.      
2022-04-17
Länk till avsnitt

#8 Slutspelspodden ? ALLT ni behöver veta inför semifinalen

Slutspelspodden semifinalsladdar på allra bästa sätt.

Daniel Rooth, sportchef på Helsingborgs Dagblad, levererar sanningen om Rögle.

Förre FBK-centern Linus Persson förgyller podden med med sitt Hagforsmål ? och hyllar FBK.

Och en tokladdad Ängelholmsbo i Erik Granqvist gästar och snackar upp matchserien mellan två av lagen han håller närmast hjärtat.

2022-04-14
Länk till avsnitt

#7 Slutspelspodden ??Di va bättre, helt enkelt?

Färjestad är klart för SM-semifinal, och Slutspelspodden tar er med bakom kulisserna efter att platsen säkrades. Hör supportrarnas känslor, lyssna till Gustav Rydahls hyllning av Mitell, hör lagvärdens analys och lyssna till Sportbladets Hans Abrahamsson som ser ett Färjestad som helt bytt skepnad.

2022-04-12
Länk till avsnitt

#6 Slutspelspodden ? Det blåser i träa i dag

Följ med bakom kulisserna på Färjestads seger i fjärde kvarten Dessutom: Linus Johansson om tacklingar, Expressens Johanna Dahlén om FBK-duon hon vill hylla ? och Pontus Widerström om Skellefteås irritation på ett fysiskt spelande Färjestad.      
2022-04-08
Länk till avsnitt

#5 Slutspelspodden ? Skellefteå tur och retur och stölden av Rydahls klubba

SM-slutspelet dundrar vidare, Slutspelspodden likaså. Följ med på flygresan till Skellefteå fram och tillbaka över en kväll, hör om flygrädsla med Färjestads pressansvarige Stefan Eriksson, om slutspelsmagi med C Mores Lars Lindberg, om klubbstöld med FBK-materialaren Joakim Andersson ? och om revanschlusta med Joel Nyström.

2022-04-06
Länk till avsnitt

#4 Slutspelspodden ? Liten matchboll för Färjestad

2?0 i matcher, och plötsligt en match tre som Skellefteå bara måste vinna. I fjärde avsnittet av Slutspelspodden får ni följa med hem från andra kvarten, åter lyssna till poddexpert "Micke" Johanssons slutspelsanalys samt lyssna till Patrik Lundhs tankar kring varför Färjestad vunnit båda matcherna i kvartsfinalserien.

2022-04-04
Länk till avsnitt

#3 Slutspelspodden ?VF-sporten on tour och Färjestads boxplaykung på besök

Dagen efter Färjestads vinst i första kvarten kommer nästa avsnitt av Slutspelspodden. Vi bjuder på en rapport på plats i Skellefteå från Carl-Oscar Lysander, den bjuder på högljudda supporterröster från "Nelsa" och Johanna - och den bjuder på en Adam Ginning som älskar sin slutspelsroll i laget.

2022-04-02
Länk till avsnitt

#2 Slutspelspodden ? Vem är bäst på flippmackor av ?Micke? och ?Lilliz??

Dagen innan slutspelet drar igång, då ger vi er det senaste om läget i Färjestad. Dessutom gästas Slutspelspodden av förre FBK-hjälten Mikael Johansson som berättar om ljuva Skellefteåminnen ? och hjälper till att intervjua spelaren som nu har rollen han hade, Marcus "Lilliz" Nilsson.

2022-03-31
Länk till avsnitt

#1 Slutspelspodden ? Nycklarna som kommer avgöra kvartsfinalserien

VF Hockey är tillbaka ? men nu i form av Slutspelspodden. Följ med på Färjestads träning, hör löftet berätta om vilka han tror blir slutspelsjokrar ? och lyssna på vilka som är nyckelspelarna som kommer avgöra kvartsfinalserien för Skellefteå eller Färjestad.  
2022-03-28
Länk till avsnitt

#21 Veckans FBK-lag ? Säsongsavslutning med Mitell som gästspelar

Vilka tar plats i Veckans FBK-lag? Rydahls framtid, Lindqvists framtid ? Jakobssons värvningsräd i Färjestad. Och gästspel i podden av Tomas Mitell som hyllar en spelare lite extra.

Allt ryms i säsongens sista VF Hockey ? Veckans FBK-lag.

2022-03-21
Länk till avsnitt

#20 Veckans FBK-lag ? FBK:s oväntade tacklingsking och Åslunds succéförklaring

Färjestad har plötsligt en femteplats i egna händer inför slutspurten i SHL.

Vilka har varit bäst den gångna veckan? Vem skulle Per Åslund plocka ut i veckans lag? Och vem är något oväntat Färjestads nye tacklingskung? Svaren får ni i det 20:e avsnittet av VF Hockey ? Veckans FBK-lag.

2022-03-14
Länk till avsnitt

#85 FBK-coachens ovanliga resa och karriär ? gäst Tomas Mitell

På tio år gick han från att möta Sunne, Munkfors och Skåre som spelare ? till att vara tränare i NHL. I en stor VF Hockey-intervju berättar Färjestads nye tränare Tomas Mitell om hur hustrun Sanna fick ordning på honom, NHL-skandalen han plötsligt hamnade mitt i ? och åren som proffs, i poker.
2022-03-11
Länk till avsnitt

#19 Veckans FBK-lag ? Faktorn som talar för att stjärnan stannar i FBK

Tomas Mitells första hela vecka som Färjestadstränare analyseras, här är de sex FBK-spelarna som varit bäst, så säger Joel Nyström om återkomsten och så påverkas Färjestad av det osäkra läget i KHL.

2022-03-07
Länk till avsnitt

#18 Veckans FBK-lag? Mitells första stora FBK-intervju

Ett tränarbyte att analysera, ett Veckans FBK-lag att ta ut.

Men framför allt ger vi er Thomas Mitells första stora intervju som Färjestadstränare. Det vill han se från laget, och därför hoppade han på med så kort varsel.

2022-02-28
Länk till avsnitt

#17 Veckans FBK-lag - Optimala backparen efter Lennströms intåg

Vi ser tillbaka på vecka med dubbla genombrott och blickar framåt mot en vecka där Färjestad kommer ställas på prov. Dessutom: FBK-stjärnan om mötet med NHL-legendaren, och så ska backparen formeras efter Theodor Lennströms intåg.

2022-02-21
Länk till avsnitt

#84 Därför fick han sparken av Färjestad ? gäst Peter Jakobsson

Tre månader har gått sedan han fick sparken som general manager för Färjestad. Nu gästar Peter Jakobsson VF Hockey för att i en öppen, ärlig och stor intervju berätta om vad han tror blev hans fall, om tränarersättarna han förde samtal med ? och om lagbygget och vad han gjort annorlunda i efterhand, men varför han fortfarande tror att potentialen att ta SM-guld finns.

2022-02-18
Länk till avsnitt

#16 Veckans FBK-lag ? Islossning mot Malmö ? men hur ska Ejdsell bäst användas?

Fyra matcher på sex dagar, de ligger till grund för säsongens 16:e "Veckans FBK-lag".

Hur bör Victor Ejdsell användas för att han ska fortsätta producera? Varför ska Frölunda hyllas? Och varför var Michael Lindqvist vaken halva natten efter segern mot Malmö? I nya avsnittet av VF Hockey får ni svaren på alla de frågorna.

2022-02-04
Länk till avsnitt

#83 TIDernas skandal ?och fem andra minnesvärda FBK-matcher

Ett tidskaos utan dess like, hemmadomare både i Ryssland och Kanada ? och en hjälteinsats av en materialförvaltare. VF Hockey tar er denna vecka med på en resa bakåt i tiden till sex olika händelser när Jörgen Kalitzki och Johan Ekberg blickar bakåt i Färjestadshistorien.  
2022-01-27
Länk till avsnitt

#15 Veckans FBK-lag ? Tacklingsquiz ?och silly season-analyser

Vilka har varit den gångna veckans bästa Färjestadsspelare? Vilka är lagets mest frekventa tacklare? Och hur skulle de två stortalangerna i allsvenskan kunna passa in i nästa säsongs lag? Och dyker en upp redan i vår?  Allt det avhandlas i nya avsnittet av VF Hockey ? Veckans FBK-lag.

2022-01-17
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.