Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B

Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B

Följ med Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso i en kittlande podcast där inget ämne är förbjudet.

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

www.acast.com/aliceochbianca

Avsnitt

30. Är vi bra vänner?

I denna veckans poddavsnitt pratar tjejerna om vad som hänt sedan sist de satte sig ner och poddade. Allt från lägenhetsköp, resor och sommarprat. Veckans tjejsnack är det efterfrågade ämnet vänskapsrelationer.

2018-06-19
Länk till avsnitt

29. Till dig som hatar din kropp

I denna veckans avsnitt gästas tjejerna av en expert för att prata om ätstörningar. Ett ämne som berör många och inte minst Bianca. Mycket känslor och tårar i poddens kanske viktigaste avsnitt.

2018-06-12
Länk till avsnitt

28. Twerkskola

Alice har varit i Göteborg och och lärt sig twerka. Bianca har lekt morsa och uppdaterar oss om hur sambolivet har gått såhär långt.

De pratar om ansvaret de insett att de båda har som offentliga personer och redogör en gång för alla hur de faktiskt tjänar pengar.

2018-06-05
Länk till avsnitt

27. Sambos

Philippe får lära känna Bianca på nytt när dem äntligen blir sambos. Får man ha shorts inne i stan? Bortskämdhet, kalorisnack och hur viktigt det är att kunna äta vad fan man vill. Alice har åkt på en släng av sommarångest. Och en lyssnarfråga som garanterat många tjejer kan känna igen sig i.

2018-05-29
Länk till avsnitt

26. Vi gästas av sexperter

Alice och Bianca har firat livet hela helgen och berättar om sitt galna festande fyra dagar i sträck. I veckans avsnitt gästar även Amanda och Anna från "Alla våra ligg" och de sätter verkligen tjejernas ärlighet på prov. Har Alice legat med en tjej? Har Bianca haft trekant? Vad har dem för fetischer? De pratar om att alla äger sin egen kropp, sexualitet och sina val. Allt får ni höra om i veckans sexspecial!

2018-05-22
Länk till avsnitt

25. Hoes before bros

Alice & Bianca har agerat barnprogramledare och Benjamins instagram exploderar. Det är äntligen dags för Bianca & Philipe att flytta ihop och Alice är frustrerad över ohyfsade människor. Gick Bianca för hårt på Ben Mitkus? Att prioritera sin partner framför sina vänner. Och lite ?This or that? i veckans tjejsnack.

2018-05-14
Länk till avsnitt

24. BIANCAS PINSAMMA HEMLIGHET

I denna veckans upplaga poddas det live från Iconfest. Bianca berättar om sitt maniska stalkande och Alice är nervös över att stå på scen. Vi försöker hantera vuxenämnen framför en väldigt ung publik och svarar på en drös fantastisk frågor!

2018-05-07
Länk till avsnitt

23. Riggtuben

Bianca har varit programledare i Breaking news och kämpar vidare med sin pollenallergi. Alice började gråta när hon fick gosa med valpar. Alice och Bianca tycker att man ska sluta glorifiera att jobba för mycket och de fördjupar sig i veckans snackis: Är guldtuben riggad?!

2018-05-01
Länk till avsnitt

22. Sex & Relationssnack med Tom & Petter

Tom och Petter gästar och det poppas självklart prosecco. Vi testar Tom & Petters sexkunskaper. Att fejka att man kommer och bebisspråk vid sex Att snoka bland sin partners sms, skillnaden mellan att wingmana som kille och tjej samt graviditet. Sen pratar vi självklart om vårar minnen omkring Avicii.

2018-04-23
Länk till avsnitt

21. NU J*VLAR SNACKAR VI TANTRA

Alice har festat med Drake i London. Kommer Khloe Kardashian förlåta sin otrogna pojkvän? Bianca pratar ÄNTLIGEN om allt hon lärt sig på tantrakursen och vi får veta vilken orgasm som egentligen är bäst?

2018-04-17
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.