Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B

Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B

Följ med Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso i en kittlande podcast där inget ämne är förbjudet.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

acast.com/aliceochbianca

Avsnitt

54. VÅR SJUKA NYHET

Veckans avsnitt blev ovanligt kort pga att vissa delar var tvungna att klippas bort. Nästa vecka är vi tillbaka med samma längd som vanligt!

I detta avsnittet får ni äntligen ta del av tjejernas STORA nyhet!!! Biljetter finns att köpa på livenation.se

2018-12-05
Länk till avsnitt

53. Shoppingmissbruket

Alice är tillbaka och har hittat sig själv efter sina två veckor i Costa Rica. Bianca har lanserat Caia som blivit succé och tjejerna kokar ihop någonting riktigt stort som de ska släppa nästa vecka. Är du redo...?

2018-11-27
Länk till avsnitt

52. Bibbz & Vanz TAKEOVER

2018-11-20
Länk till avsnitt

51. Nakenbilder och onani

Alice är i Costa Rica på surfresa och Bianca är en hårt arbetandes tvåbarnsmamma. Alice brusar upp och blir arg över en lyssnarfråga och tjejerna svarar på vad de skulle kunna tänka sig att göra. Har Alice skvallrat på en kollega? Skulle Bianca ha sex med en tjej? Skulle Alice kunna onanera med en kompis sovandes bredvid?

2018-11-13
Länk till avsnitt

50. VEM ÄR CAIA?

Bianca har varit hemma hos Alice som kommit fram till att Bianca inte mår så bra som hon tror. Kan man jobba med en partner? Bianca dissar pruttar och öppnar upp om sin analkramper. Vem är Caia?

2018-11-06
Länk till avsnitt

49. Biancas sociala fobi

2018-10-30
Länk till avsnitt

48. Tuttar och McNuggets

Tjejerna gör en favorit i repris och gästas av favoritduon Tom & Petter. De pratar om det populära ämnet sex och samlevnad och allt däremellan. Får man kolla på porr när man är i ett förhållande? Kan de tänka sig en trekant? Kollar killarna porr med sina flickvänner?

2018-10-23
Länk till avsnitt

47. Ångesten över maten har alltid ett slut

Vi välkomnar Biancas nya tillskott till Familjen, Sammy! Tjejerna pratar om komplex och skönhetsingrepp, är det rätt eller fel? De pratar även Biancas träff med en tjej som kämpar varje dag med att acceptera sig själv.

2018-10-15
Länk till avsnitt

46. Svartsjuka ragatan

Tjejerna pratar om den där grejerna som får bägaren att rinna över totalt. När det är för mycket för att man ska orka hålla ihop det. De pratar om toppar och dalar i ett förhållande. Alice och Bianca ger svar på hur de egentligen gör för att hantera svartsjuka?

2018-10-08
Länk till avsnitt

45. DUMPA POLAREN

2018-10-01
Länk till avsnitt

44. FELIX SANDMAN OCH BENJAMIN INGROSSO

I veckans poddavsnitt gästas tjejerna av ingen mindre än Felix Sandman och Benjamin Ingrosso! De pratar om allt mellan pinsamma sexhistorier, kroppskomplex och deras kommande höstturné. Vilken av Benjamins egna låtar är hans favoritlåt och vilken textrad ligger Felix närmast om hjärtat?

2018-09-24
Länk till avsnitt

43. Vi har inte haft det så bra...

Alice & Bianca poddar från sprillans nya kontor och går igenom veckans olika händelser. Bianca har släppt parfym och kraschar hela hemsidan och Alice har festat på en partybuss. Tjejerna svarar bl.a. på hur man får ett distansförhållande att fungera, vad deras största rädsla är och vad de stör sig på allra mest på sociala medier. Bianca släpper en stor nyhet och Alice hotar med att göra slut med henne om hon inte får vara delaktig...

2018-09-18
Länk till avsnitt

42. VI FLYTTAR TILL NEW YORK!

Alice är i New York för Fashion Week och Bianca är i Stockholm och hänger i riksdagen. Tjejerna svarar på när man bör göra slut i ett förhållande och hur de hanterar prestationsångest.

2018-09-10
Länk till avsnitt

41. DAGEN EFTER PILLER

Nu är podden äntligen anpassad för internationella lyssnare! Tjejerna uppdaterar oss om hur det går med deras sexliv. Om imponerande unga kvinnliga entreprenörer som successivt tar över hela världen. De recapar Stockholm Fashion Week och om att sitta ?front row

2018-09-03
Länk till avsnitt

40. ERA FÖRDOMAR OM OSS

I veckans avsnitt pratar tjejerna om Biancas lansering av hennes nya varumärke och eventet som slutade i tårar. De pratar om Alice kalasfylla och efterfesten som varade till sen morgon. Sist men inte minst går de igenom era fördomar om de två. Några mer sanna än andra!

2018-08-27
Länk till avsnitt

39. VISSTE DU ATT......!!

Tjejerna pratar om Biancas nylanserade varumärke som blivit succé. Alice berättar om den gången hon spydde och sket samtidigt och Bianca kontrar med sin stundande diarré. En mogen och viktig podd! Tjejerna droppar random facts som du INTE får missa.

2018-08-21
Länk till avsnitt

38. BITCH, MI AMORE

Alice och Bianca träffas för att prata igenom vad som egentligen hände under helgen i Göteborg. Vad höll Gretchen på med? Har Alice hybris? Blev Bianca polisanmäld? Sjunger Fricky om Bianca? Tog tjejerna ladd hela helgen? De svarar även på ifall det är viktigt att ens partner lägger upp dom på sina sociala medier. Glöm inte att lägga ut en bild med hasthagen #aliceochbianca

2018-08-14
Länk till avsnitt

37. Varannan vatten

Bianca brister ut i tårar när hon pratar om sin bror, Alice har kommit hem till total KAOS och tjejerna taggar igång för en festhelg i ren Alice & Bianca anda.

2018-08-07
Länk till avsnitt

36. JÄVLA SKIT...!!!

Semestertider, teknikstrul och en bortglömd mick resulterar i ett alldeles för sent poddavsnitt. Tjejerna pratar om att vara nykär, första mensen och droger. Bianca är hos sin pappa i Palma och Alice hos sin pojkvän på västkusten med varsin mic och FaceTime.

2018-08-02
Länk till avsnitt

35. Livet blir bättre efter två glas vin

2018-07-24
Länk till avsnitt

34. Biancas confession

2018-07-16
Länk till avsnitt

33. POLITIK ÄR SEXIGT

I veckans poddavsnitt pratar tjejerna om veckan som gått med både highs and lows. De ger sig in i en diskussion kring politik som inte är deras vassaste kniv i lådan. Hur tänker tjejerna kring politik och varför är det viktigt att rösta?

2018-07-09
Länk till avsnitt

32. Säg hej till Gretchen

Lingonveckan har drabbat Bianca aka Gretchen och Alice kämpar med planering inför renoveringen av nya lägenheten. Bianca ger en peak till Philippes framtida kvinnliga kollegor och får man verkligen skämta om att ha sex med barn?

2018-07-02
Länk till avsnitt

31. Kalasfyllan

Tjejerna kommer direkt från Arlanda till poddstudion med ett nattflyg. Bianca har åkt på en kalasfylla på Nikki Beach och ramlar baklänges ner i poolen. De taggar inför Beyonces konsert och svarar på hur deras sexliv förändrats sedan de börjat podda."

2018-06-25
Länk till avsnitt

30. Är vi bra vänner?

I denna veckans poddavsnitt pratar tjejerna om vad som hänt sedan sist de satte sig ner och poddade. Allt från lägenhetsköp, resor och sommarprat. Veckans tjejsnack är det efterfrågade ämnet vänskapsrelationer.

2018-06-19
Länk till avsnitt

29. Till dig som hatar din kropp

I denna veckans avsnitt gästas tjejerna av en expert för att prata om ätstörningar. Ett ämne som berör många och inte minst Bianca. Mycket känslor och tårar i poddens kanske viktigaste avsnitt.

2018-06-12
Länk till avsnitt

28. Twerkskola

Alice har varit i Göteborg och och lärt sig twerka. Bianca har lekt morsa och uppdaterar oss om hur sambolivet har gått såhär långt.

De pratar om ansvaret de insett att de båda har som offentliga personer och redogör en gång för alla hur de faktiskt tjänar pengar.

2018-06-05
Länk till avsnitt

27. Sambos

Philippe får lära känna Bianca på nytt när dem äntligen blir sambos. Får man ha shorts inne i stan? Bortskämdhet, kalorisnack och hur viktigt det är att kunna äta vad fan man vill. Alice har åkt på en släng av sommarångest. Och en lyssnarfråga som garanterat många tjejer kan känna igen sig i.

2018-05-29
Länk till avsnitt

26. Vi gästas av sexperter

Alice och Bianca har firat livet hela helgen och berättar om sitt galna festande fyra dagar i sträck. I veckans avsnitt gästar även Amanda och Anna från "Alla våra ligg" och de sätter verkligen tjejernas ärlighet på prov. Har Alice legat med en tjej? Har Bianca haft trekant? Vad har dem för fetischer? De pratar om att alla äger sin egen kropp, sexualitet och sina val. Allt får ni höra om i veckans sexspecial!

2018-05-22
Länk till avsnitt

25. Hoes before bros

Alice & Bianca har agerat barnprogramledare och Benjamins instagram exploderar. Det är äntligen dags för Bianca & Philipe att flytta ihop och Alice är frustrerad över ohyfsade människor. Gick Bianca för hårt på Ben Mitkus? Att prioritera sin partner framför sina vänner. Och lite ?This or that? i veckans tjejsnack.

2018-05-14
Länk till avsnitt

24. BIANCAS PINSAMMA HEMLIGHET

I denna veckans upplaga poddas det live från Iconfest. Bianca berättar om sitt maniska stalkande och Alice är nervös över att stå på scen. Vi försöker hantera vuxenämnen framför en väldigt ung publik och svarar på en drös fantastisk frågor!

2018-05-07
Länk till avsnitt

23. Riggtuben

Bianca har varit programledare i Breaking news och kämpar vidare med sin pollenallergi. Alice började gråta när hon fick gosa med valpar. Alice och Bianca tycker att man ska sluta glorifiera att jobba för mycket och de fördjupar sig i veckans snackis: Är guldtuben riggad?!

2018-05-01
Länk till avsnitt

22. Sex & Relationssnack med Tom & Petter

Tom och Petter gästar och det poppas självklart prosecco. Vi testar Tom & Petters sexkunskaper. Att fejka att man kommer och bebisspråk vid sex Att snoka bland sin partners sms, skillnaden mellan att wingmana som kille och tjej samt graviditet. Sen pratar vi självklart om vårar minnen omkring Avicii.

2018-04-23
Länk till avsnitt

21. NU J*VLAR SNACKAR VI TANTRA

Alice har festat med Drake i London. Kommer Khloe Kardashian förlåta sin otrogna pojkvän? Bianca pratar ÄNTLIGEN om allt hon lärt sig på tantrakursen och vi får veta vilken orgasm som egentligen är bäst?

2018-04-17
Länk till avsnitt

20. Våra framtidsplaner

I veckans podd är det fokus på framtidsdrömmar. Är det äntligen dags för Bianca och Philippe att flytta ihop? Vi diskuterar frieri, bröllopsringar och hatkommentarer. Och är Alice gravid?

 

2018-04-10
Länk till avsnitt

19. Gravid med mammas fästman

I veckans podd fortsätter vi snacka komplex. Vi har fått svar från den 23-åriga tjej som vänstrar med sin mammas man. Vi berättar om vår planerade livepodd Bianca visar ännu en gång att hon är bäst på italiensk mat. Och varför blir oralsex problematiskt under våren?

2018-04-02
Länk till avsnitt

18. Röka gräs i Los Angelice

Bianca lever livet i Marbella. Alice berättar om sina upptåg i Los Angeles. Bianca har tabbat sig i ett tidigare poddavsnitt och Swedish House Mafia har återförenats. Och är Pernilla lite på flötet?

2018-03-27
Länk till avsnitt

17. Frågepodd

Denna vecka kör vi ett lite kortare avsnitt där vi går igenom en del av de frågor vi får från er lyssnare!

2018-03-20
Länk till avsnitt

16. Är vi vuxna nu?

Benjamin tar över Sverige med sin mellovinst och familjen Wahlgren tvingas upp på scenen på melodifestivalen. Att flytta hemifrån och dess nya ansvarsområden. Och vad hände på mello-efterfesten?

2018-03-13
Länk till avsnitt

15. Kroppskomplex

I veckans podd går Alice och Bianca igenom lyssnarnas mejl angående kroppskomplex. Hur viktigt det är att älska sig själv för den man är. Och hur viktigt det är att fladdra fiffi.

2018-03-06
Länk till avsnitt

14. Jag har aldrig...

I veckans avsnitt sätts Alices och Biancas ärlighet på prov i en klassisk omgång av "Jag har aldrig".

2018-02-27
Länk till avsnitt

13. Får man gå igenom sin partners telefon?

Dramat med att gå igenom sin partners telefon och en follow up på alla hjärtans dag. Hur viktigt attraktion är i ett förhållande. Tvärtom-twerk och fuldans på krogen och Bianca erkänner att hon alltid varit lite ?cute but psycho?.

2018-02-20
Länk till avsnitt

12. Kärlekspodden

Woho för kärlek! I veckans avsnitt delar Alice och Bianca med sig om sina finaste kärleksminnen.

2018-02-12
Länk till avsnitt

11. Pirrimurr

Alice har blivit såld på mello. Benjamin hyllas till skyarna och Bianca och Alice har haft den bästa kvällen någonsin i Karlstad. Dessutom pratar Alice ut om en mycket hemsk händelse hon varit med om.

2018-02-06
Länk till avsnitt

10. What would Fanny Lyckman do?

Konsten att sova och vakna upp sexigt, och hur håller man egentligen fiffin fräsch? Bianca har en ny crush, eller ska vi kalla det obsession? Alice och Bianca har haft det orimligt kul med Tom och Petter och det sprutar ut hissar från Bianca i veckans poddavsnitt.

2018-01-29
Länk till avsnitt

9. Glömde raka arslet

Har Bianca glömt raka arslet? Är tjejerna redo att skaffa barn? Alice både hyllar och dissar händelser under p3guld-galan och Bianca har blivit beroende av att kolla på folk som äter snabbmat på youtube. Och hur är egentligen livet när man är känd?

 

 

 

 

2018-01-22
Länk till avsnitt

8. Karriär

Ett karriärspäckat avsnitt där vi pratar om entreprenörskap, att jobba med sin hobby, låtsaskompisar och att handskas med att vara en förebild. Bianca ger behind-the-scenes skvaller från Talang och vi konstaterar att 2018 kommer vara början på någonting stort.

2018-01-16
Länk till avsnitt

7. Motherf*cking wolfpack

Hemmafester, skolan och självkänsla. I dagens avsnitt går vi igenom både våra highlights och våra downs från vår ungdom.

2018-01-09
Länk till avsnitt

6. Hitta på och sätta på

I veckans avsnitt svara vi på er lyssnares frågor och tankar!

2018-01-02
Länk till avsnitt

5. God jävla jul

I dagens avsnitt pratar vi om julen (dah), nyårslöften och massa annat trevligt! Alice är dökär och avslöjar en hemlighet och Bianca är peppad på framtiden.

2017-12-26
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.