Sveriges 100 mest populära podcasts

Elsa Billgren och Sofia Wood

Elsa Billgren och Sofia Wood

Känslan av ett riktigt bra auktionsfynd eller en skön dag i trädgården i poddformat! I Billgren Wood poddar vintage- och tv-profilen Elsa Billgren och kokbokförfattaren och inredningsprofilen Sofia Wood om framtida och samtida trender. Duon djupdyker i mat, konst, inredning, design och mode och delar med sig av personliga tankar och upplevelser. Det här är podden för inspirationstörstande personer med intresse för mat, hem och det goda i livet. Önska ämne på https://www.billgrenwood.seEn podcast från Perfect Day Media.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

billgrenwood.se

Avsnitt

319. Petite - Naglar

Äntligen är Billgren Wood Petite tillbaka! Då och då på utvalda fredagar dyker små gems upp i din poddapp med microspaningar och ämnen vi absolut inte kan vänta en sekund med att prata om. Denna vecka sträcker vi upp ett finger i luften för att ta upp det kanske viktigaste vi har just nu, nämligen naglar. Ha en underbar fredag!

www.instagram.com/billgrenwood
2023-02-03
Länk till avsnitt

318. Ärligt om - vi berättar allt

Varför är det så svårt är det så svårt att säga hur det egentligen ligger till med relationer, vänskap, att ha hund, barn och ens mest osmickrande personlighetsdrag. Vi är oense och övar på både på att lyssna och säga vad vi känner. Ett personligt samtal utan filter men som många nog känner igen sig i. Glöm heller inte att skriva vad just du vill att vi pratar ärligt om.

Välkomna!

www.instagram.com/billgrenwood
2023-01-31
Länk till avsnitt

317. Petite - Kavajen

Äntligen är Billgren Wood Petite tillbaka! Då och då på utvalda fredagar dyker små gems upp i din poddapp med microspaningar och ämnen vi absolut inte kan vänta en sekund med att prata om. Denna vecka tar vi upp ett av våra absoluta favoritplagg - kavajen. Trevlig helg!
2023-01-27
Länk till avsnitt

316. Loppis och auktionsledord - detta letar vi efter!

I traditionsenlig mening är det dags för ett nytt avsnitt om vad vi letar efter på loppisar och auktioner just nu. Det blir en dykning in i stilen vi kallar New Paris där allt är ett konstobjekt, vi vinkar efter taxis i New York och fyller trädgården med klot. Vi ses längst ner i knasiga böslådan i jakt på snäckformade salladsbestick.

Välkomna!

www.instagram.com/billgrenwood
2023-01-24
Länk till avsnitt

315. Petite - Stök is back, stylingen är död

Äntligen är Billgren Wood Petite tillbaka! Då och då på utvalda fredagar dyker små gems upp i din poddapp med microspaningar och ämnen vi absolut inte kan vänta en sekund med att prata om. Denna vecka tar vi upp ett angeläget ämne, nämligen stökets återkomst och stylingens död. Trevlig lyssning!
2023-01-20
Länk till avsnitt

314. Hemmaspa & vinterhud, hår och kropp!

Sjunk ner i det varma badet så guidar vi er genom mjölkiga badsalt, hemmagjorda havre och honungsmasker tillsammans med prick varje produkt som räddar oss genom den kalla vintern. Säg hejdå till torr, stram hud och fnasigt hår, och hälsa istället varm välkommen till ostronextrakt, lyxampuller och torrborstning. Trevlig lyssning!Besök @billgrenwoodpodcast på Instagram för hela listan på produkter som nämns i avsnittet
2023-01-17
Länk till avsnitt

313. Petite - Handväskor

Äntligen är Billgren Wood Petite tillbaka! Då och då på utvalda fredagar dyker små gems upp i din poddapp med microspaningar och ämnen vi absolut inte kan vänta en sekund med att prata om. Denna vecka tar vi upp ett angeläget ämne, nämligen vårhandväskor Trevlig lyssning!
2023-01-13
Länk till avsnitt

312. Vårmode - detta suktar vi efter!

Våren är ännu långt borta men vi kan inte hålla oss från att drömma iväg mot nya stilar. För första gången på länge är vi sugna på väldigt olika saker - Elsa blickar mot sin sena tonår och Carrie Bradshaw anno s.05. Lyxvintage möter design och kontrast! Sofias garderoben checkar in i ett mexikanskt fängelse och satsar allt på accessoarerna. Vi trendspanar mode och tipsar vilt! Välkomna!
2023-01-10
Länk till avsnitt

311. Petite - Förlovningsringar

Äntligen är Billgren Wood Petite tillbaka! Då och då på utvalda fredagar dyker små gems upp i din poddapp med microspaningar och ämnen vi absolut inte kan vänta en sekund med att prata om. Denna premiärvecka djupdyker vi i ett önskeämne - förlovningsringar. Trevlig lyssning!
2023-01-06
Länk till avsnitt

310. Bullmammans död

Välkommen till årets allra första avsnitt! I sann nystartsanda funderar vi över livet framåt, både för oss själva och i vad vi tycker oss se hos andra. Bullmammans död är trendspaningen om att vi bränner Madicken-klänningen och förklädet för att istället äntligen ha kul på riktigt. Hur blir livet då? Elsa hatar julen och Sofia har funnit sig själv (igen). Hur gör man när kompassen visar fel? Välkomna till något som kanske mest verkar privat och operfekt!

www.instagram.com/billgrenwoodpodcast
2023-01-03
Länk till avsnitt

309. Nyårslöften 2023 - 7 frågor att ställa sig själv

Välkommen årets sista avsnitt av Billgren Wood som också är extra ärligt. Vi resonerar kring sju ganska svåra men viktiga frågor, frågor du själv antagligen skulle må bra att fundera över också. Vilket var årets svåraste samtal och och vad har vi behövt erkänna inför oss själva? Har vi några nya löften? Kommer vinet drickas och träning ske? (svaret på en är ja, svaret på en annan är nej) Piggt och roligt, lite gråtigt och känsligt, precis som det ska vara! Gott nytt år!

www.instagram.com/billgrenwoodpodcast
2022-12-27
Länk till avsnitt

308. Tips bonanza - Julguide med Billgren Wood

Sätt dig ner så leder vi dig raka vägen in i julmyset. Vi spelar musiken som sätter oss i stämning, utser årets it-gran, pratar centerpiece och outfits (och kalsonger!) hår och smink. Allt för att göra din jul så mjuk och njutbar det bara går utan stress eller press. Vad kan vi lära av britterna och hur gör man julen kul och het? Vad står på kvällsbrickan och hur dukar vi för lunchen? Välkomna och god jul!

www.instagram.com/billgrenwoodpodcast
2022-12-20
Länk till avsnitt

307. Då dör vi av avund

Vilka är sakerna vi själva fullkomligt suktar efter när andra har? Är vi ens avundsjuka som personer och hur hanterar vi det då? Vad säger avundsjuka om ens egna mående? Välkommen till ett bubbligt avsnitt om längtan efter livets stora och små saker men också drömmar om köksbalkonger, gamla bord, läpprynkor, bebisar och systrar. Högt och lågt - och framförallt, träd genast fram du med städade skåp och precis lagom stökigt hemma!
2022-12-13
Länk till avsnitt

306. Välkommen på vinterfest!

Klirr! Välkommen på vinterfest! I dagens avsnitt pratar vi om alla feststilar som finns - inklusive vad vi vill ha på oss, servera och dekorera med själva! Häng med hem till en brittisk adel med enorma rosetter, fusk-fixade kanapéer, en perfekt drink buffé och eventuell avsaknad av trosor? Osa genast!
2022-12-06
Länk till avsnitt

305. Kroppskaos, åldrande, hälsa och utanförskap.

Dagens avsnitt spelades liggandes nära in i en hotellsäng i Göteborg. Välkommen till ett personligt avsnitt om att läka och åldras, att inte kunna styra sin kropp och känslan av utanförskap, men också att känna sig starkare än någonsin, om den kvinnliga gemenskapen och äggstockar som svävar fritt.
2022-11-29
Länk till avsnitt

304. Vintermat för tunna plånböcker och trötta anleten

Svårt att komma på vad du ska laga för mat? Här kommer räddningen i form av ett helt avsnitt dedikerar Vintermat! Värmande, kryddigt och piggt samtidigt som det är plånboksvänligt och tryggt i dessa tider. Vi spår mattrender, tipsar vilt och går igenom alla våra egna favoriträtter för en godare vinter! Se till att ha anteckningsblocket redo när du lyssnar!????

billgrenwood.se
2022-11-22
Länk till avsnitt

303. Stiltips! Våra bästa stylingknep i höst & vinter

I veckans avsnitt djupdyker vi ner i accessoarslådan och kommer upp med allt från halsbands- och örhängesregeln, babys first Chanel, Sofias megadyra (dröm)jacka, preppystil på weekend och Elsas lärdomar om kapselgarderoben. Dessutom går vi igenom våra outfits till Mamagalan topp till tå och funderar över att klä upp sig! Välkomna!

billgrenwood.se
2022-11-15
Länk till avsnitt

302. Från Australien till Gotland

Sofias pappa råkar ut för ett trauma på motorvägen i Australien och Sofia känner direkt att hon måste åka dit. Dagens avsnitt är ett samtal från surfande vågor till ett höstigt Gotland där Elsa målar om igen och inte finner ro. Välkommen till ett personligt avsnitt om livet när allt står på spel.

billgrenwood.se
2022-11-08
Länk till avsnitt

301. Novent - så förgyller du höstmörkret

November är här och vi doktorerar som vanligt i Novent. Exakt vilka blommor hör hemma i exakt vilken vas? Vad blir årets färgställning, brudslöja och girlang när vi klär hemmet för vinter 2022? Välkommen till ett tipsigt avsnitt, räddaren i mörkret och en how-to lista på hur man vågar vägra vinterdepp!

billgrenwood.se
2022-11-01
Länk till avsnitt

300. 300:e podden då, nu och sen!

Podden fyller 300 avsnitt och det firar vi med att gå igenom trender under vår livstid som vi älskat och hatat! Vi backar bandet tillbaka till när podden låg i sin linda och spår framtidens stora trender. Dessutom - vad har vi själva lärt av att faktiskt podda varje vecka såhär länge? Häng med ner i spåkulan (som ju faktiskt länge var poddens arbetsnamn, visste ni det?)
2022-10-25
Länk till avsnitt

299. Vintageshoppinglistan - detta ska du köpa i höst

Nu är det garderobens snyggaste tid. Vi listan och guidar i vilka exakta plagg du (och vi!) kommer leta efter second hand för att skapa den snyggaste höstlooken. Dessutom går vi igenom exakt vart allting hittas. Ta fram anteckningsblocket och tryck på play!

www.instagram.com/billgrenwood
2022-10-18
Länk till avsnitt

298. Beauty - från sminkrutiner till åldersnoja

I veckans avsnitt djupdyker vi ner i necessären. Ni har ställt frågorna och vi svarar öppet, tipsigt och ärligt. Från Elsas optikerskräck till hur man egentligen gör för att bli ok med det som känns fult. Ett avsnitt om den perfekta foundationen, dewy berry looken såväl som att acceptera det man bara fått.
2022-10-11
Länk till avsnitt

297. Om jag?-avsnittet

Dags för en lek! Idag drömmer vi oss iväg och provar på hur livet skulle kunna vara om vi fick möjligheten till något helt nytt.. Skulle Elsa plastikoperera sig och hur skulle livet te sig efter en imaginär skilsmässa? Kan Sofia äntligen få den där hemma-förlossningen och hur skulle hon snabbt göra sig av med 500K? Högt i tak och safe space-roligt, dags att prova något nytt!

billgrenwood.se
2022-10-04
Länk till avsnitt

296. Cool girl-inredning

Hur gick det till när vi gick från knulliga singeltjejs-inredningar á la Hannah Widell och Sandra Beijer till lyxig familje-asket och naturdyrkan som hos Anna Björklund och Brita Zackari? Lämnar vi byggnadsvården för dekadent fantasy härnäst? Lyssna och ta en mun full av isig blomkålssoppa.
2022-09-26
Länk till avsnitt

295. Vänskapstrauman och kompispirr

Den här veckan ska vi vrida och vända på något som bokstavligt talat ligger mellan oss, nämligen Vänskapen. Hur skiljer sig denna relationstyp som vuxen jämfört med hos barn? Hur ser dess fallgropar ut, och hur gör man för att vårda den? Allt det roliga, härliga, svåra, spännande beträffande vänskap ska vi prata om nu. Vi hoppas ni vill hänga med, välkomna!

billgrenwood.se
2022-09-20
Länk till avsnitt

294. Kapselgarderoben och andra höstrutiner

Vi kan äntligen konstatera att hösten är här på allvar, och med den kommer lyxen att få kunna återdefiniera sig själv och lägga sig till med nya och bättre vanor. I veckans avsnitt berättar vi vad vi lärt oss av sommaren, förändringar som känns rätt i tiden och såklart lite mat och andra njutningar runtomkring

Välkomna!!

billgrenwood.se
2022-09-13
Länk till avsnitt

293. Sängbibeln

Nästan 300 avsnitt in i vår inrednings- och livsstilspodd har vi äntligen kommit till den del i hemmet som varje dag börjar och slutar med: sängen. Vad gör man i sin säng, och vad kan man göra med den? Vilka sover i den och hur kan det gå trender i bäddning? Vi analyserar och guidar dig till en perfekt sovplats i detta avsnitt som garanterat håller dig vaken. Välkommen!

billgrenwood.se
2022-09-05
Länk till avsnitt

292. Höstsjälvförtroendet 2022

Nu tycks den sista högsommarvärmen blåst bort, och vi kan se fram emot den kanske vackraste årstiden av dem alla i mångas tycke - hösten. Dagens avsnitt blir lika mycket klyschtävling i visdomsord som pepp inför höstens mode och händelser, när vi går igenom kloka sätt vi lärt oss att leva under sommarlugnet som vi vill ta med oss. Lite matlagning, lite tankar, lite gråt. Följ med oss in på en kopp té och kura upp i soffan, höstsjälvförtroendet är kommet. Välkomna!

billgrenwood.se
2022-08-30
Länk till avsnitt

291. Personlig inredning

Vad utmärker personlig inredningen egentligen, är det den stora sammantagna visionen, är det att inreda "modigt" eller är det att låta tingen berätta sin historia? Oavsett om du är perfektionism, eller inreder med lätt hand och låter det bli vad det blir, tror vi att du ska hitta inspiration i dagens avsnitt. Välkomna!!

billgrenwood.se
2022-08-23
Länk till avsnitt

290. Ett återbesök hos årets sommarlöften

Vi är tillbaka i stan, sommaren är över (enligt vissa!) och vi är oerhört peppade inför vad framtiden bär i sitt sköte. För att få ett grepp över sommaren gör vi den här veckan en genomkoll av de sommarlöften som vi avgav under försommaren för att se hur många av dem vi lyckats hålla, om de har hjälpt oss att utvecklas, hur vi funnit de nya vanorna de kan ha gett oss osv. Häng med och hör oss sammanfatta sommaren utifrån våra förväntningar på den helt enkelt. Välkomna!

billgrenwood.se
2022-08-16
Länk till avsnitt

289. Trender i lågkonjunktur

79 kr för ett paket smör, ränteökningar, flygstopp. Små stråk av skepsis inför framtiden hörs sannerligen i samhället, och tiden för förändring i våra liv är nu. Vad gör det med våra vanor och leverne att vi nu förbereder oss på tuffare tider, när överflödet och den ständiga välfärden inte ligger för våra fötter längre. I veckans avsnitt gräver vi i våra intryck av förändringen som pågår, och kanske kanske skönjer något positivt där i också? Häng med så undersöker vi vad. Välkomna!

billgrenwood.se
2022-08-09
Länk till avsnitt

288. Andra sommarfrågepodden av två

Än är det sommar, och vi dyker för andra veckan i rad ned i högen av era högst legitima sommarfunderingar. ?Den här veckan rör vi oss mellan varsamma renoveringar, kokböcker, badrutiner och mycket mer. Sjunk tillbaka i solstolen och njut. Välkommen!

billgrenwood.se
2022-08-02
Länk till avsnitt

287. Första sommarfrågepodden av två

Vi har närmat oss dryga hälften av sommaren, men finner oss själva ändå stå med fler frågor än svar trots hyfsat bra allmänmående. Därför är vi så glada över att just ni undrar över saker vi kan tänkas vara kapabla att svara på, så att vi även kan få svar själva. Detta, det första frågeprogrammet av två om hösttrender, sommartankar, privata frågor, terapi och annat viktigt finns till för dig, hoppas det bringar klarskap. Välkomna!
2022-07-26
Länk till avsnitt

286. DIY for life

Do it yourself - DIY - Gör det själv. Sommaren är renoveringarna, fixet och improvisationens tid. Vad gör det att hantverkarna är på semester när du har två dugliga händer att slå in spik med hammare och måla om sovrummet en regnig onsdag själv? Det här avsnittet är dedikerat att följa sina infall, lära känna och ta hand om sitt boende och känna enhetlighet med materialen. Njut av processen och se resultatet skina av ditt arbete. Vi bjuder in dig till våra landställen och berättar om vad vi håller på att koka ihop för tillfället. Välkommen på ett inspirerande avsnitt!
2022-07-19
Länk till avsnitt

285. Sommaroutfitsen vi dör för

Kära vänner, välkomna till ett fullmatat avsnitt av sommaroutfit-guiden 2022. Konkreta tips och helhetslösningar på perfekta looks för sommarfesten, en dag på landet, bröllopet, storstaden OCHSÅVIDARE. Luta er tillbaka och njut, den närmsta timmen kommer ni hamna helt i fas med alla möjliga situationer sommaren kan komma att försätta er i. Välkomna!
2022-07-12
Länk till avsnitt

284. 90-tals sad girl-trenden

Välkomna till Billgren/Woods högsommar, den tid då vi skakat av oss juni-ångesten och sjunkit in i det varma lunket och bara lapar i oss sol och ledighet. NÄSTAN helt sant, för vi har ju er att tänka på också förstås, OCH den trend vi tror oss skönja på horisonten som vi inte kan släppa tanken på, nämligen 'sad girl' à la 90-tal. Ni vet, den där perfekta blandningen av Alicia Silverstone, Liv Tyler, Natalie Portman. Den intellektuella, svala och smärtsamt vackra. Var handlar hon sina kläder? Hur doftar hon? Vilken musik lyssnar hon på OCH i vilket antikvariat köper hon sina öronmärkta böcker. Häng med så får ni lära känna henne till fullo. Välkomna! 
2022-07-05
Länk till avsnitt

283. Årets sommarlöften

Vi har båda landat i vårt sommar-mode och ser fram emot en lång period av vila och lugn - förhoppningsvis! För att komma närmre detta önskade sinnestillstånd har vi den här veckan listat våra sommarlöften för er, som berör viktiga saker som hälsa, mat, relationer och kärlek. Vi kommer sedan återvända till dem i augusti för att se hur det gick med att efterleva dem. Dela gärna med er av era sommarlöften till er själva och andra användbara tips på vår instagram. Välkomna!
2022-06-28
Länk till avsnitt

282. Att ta fram sitt bästa fest-jag

Det är that time of the year igen, när man förväntas vara rolig på avslutningen, personalfesten följt av ett djupdyk rakt in i midsommar. Kort, intensiv period av festligt mayhem helt enkelt. Men vi har lösningen; gilla läget och omfamna möjligheterna. Vi ger er verktygen du behöver för att vara ditt roligaste jag på midsommar, laga den godaste maten och vinna de roligaste lekarna. Nu bubblar sommarkänslorna. Välkomna!! 
2022-06-21
Länk till avsnitt

281. Villhöver från sommarloppisen

Sommar 2022, känner ni vibrationen i luften, adrenalinet som får en liten svettdroppe att leta sig ned i en rännil över pannan, marken som skakar när hjordarna rusar över fälten. Då befinner du dig förmodligen på någon sommarstorloppis. Ty nu närmar de sig, och tillsammans med ihopknögglade kontanter, kanske några våtservetter och en hemmagjord p-biljett, ska du även få med dig våra bästa tips att stoppa i din lilla magväska. Så här prioriterar du under loppis och auktion för att få det du vill ha, och så här hinner du före dina konkurrenter fram till fyndborden. Använd bara inte våra tips emot oss, vi skulle aldrig förlåta oss själva. Här är loppis- och auktionsguiden 2022, välkomna!!
2022-06-14
Länk till avsnitt

280. Dukningsskolan

Vi har många gånger gått igenom den mat som smakar godast, för fest som vardag. Men äntligen är det dags att rikta strålkastarljuset mot det som utgör hela fundamentet för en måltid och hela presentationen av mat möjlig, nämligen dukningen. Vi rör oss mellan köket, vardagsrummet och trädgården, sitter inomhus och utomhus, dukar modernt, stramt och traditionellt. Vi dukar dåligt, vi dukar snyggt, vi tipsar om vad man bör hålla utkik efter på loppis 2022. Ja ni hör ju, en essentiell läroplan för alla med känsla för servering. Välkomna till dukningsskolan!
2022-06-07
Länk till avsnitt

279. Semestermisstag

Vi har börjat få smak på sommaren, och vill göra vårt yttersta för att få till en perfekt sådan. Men, steg ett för att få till den perfekta semestern är att göra alla de grövsta semestermisstagen när man fortfarande är ung och har energi att resa sig från katastroferna. Därför delar vi idag med oss av våra egna roliga och groteska erfarenheter från denna kategori av leverne. Gå gärna in på Billgren Woods instagramkonto också och berätta era. Okej håll i er nu. Välkomna!
2022-05-31
Länk till avsnitt

278. Lantlivet - inomhus & utomhus

Vi befinner oss i den där allra hoppfullaste tiden på året, då alla våra fantasier och planer för sommaren faktiskt fortfarande har möjlighet att bli exakt som vi vill. Om den nu utspelar sig på landet - som i vårt fall - är vår förhoppning att den blir EXAKT så som vi beskriver den i dagens avsnitt. Idag berättar vi om vårt perfekta liv på landet och hur vi kommer uppfylla det, inomhus och utomhus. Kanske. Välkomna! 
2022-05-24
Länk till avsnitt

277. Guldkanten i vardagen

Den här veckan listar vi saker som genom små insatser ändå lyfter dagen som helhet och kort och gott sätter guldkant på den. Dags för ett tipsigt avsnitt, men först lite festrapport från Elsas bröllopsdag. Välkomna!
2022-05-17
Länk till avsnitt

276. Äkta skönhet 2022

Skönhet, skönhet, skönhet. Evig och bestående och oändligt föränderlig. Just nu har vi skönhet på hjärnan, dagarna blir längre, människor rör på sig i högre grad och vi syns mer helt enkelt. Få saker är så subjektiv som skönhet, och därför så spännande att diskutera. Idag ska vi kika närmre på vad som utgör skönhet våren 2022 och vad vi tycks spå i kristallkulan... förlåt, i spegeln på väggen där. Välkomna!
2022-05-10
Länk till avsnitt

275. Festguiden

Hej kära vänner, efter två års närmast fest-stopp lurar nu två festligheter bakom hörnet för oss. Vi kommer bli festade med besked! I detta peppiga mode kastar vi oss ned i högen med frågor från er lyssnare och ger våra bästa tips på hur man gör sin fest till den allra bäst oavsett omständigheterna. Håll i hatten, nu åker vi!
2022-05-03
Länk till avsnitt

274. 50-talet igen och igen

Saker man aldrig tror man ska trensdpana på igen: 50-talsstilen. Saker som har en tendens att dyka upp igen och igen i de mest oväntade situationer: 50-talsstilen. I dagens avsnitt diskuterar vi denna gamla vän som börjat höra av sig igen. Ni vet på det där sättet som är lite jobbigt och väcker gamla minnen till en början, men som man efter hand återupptäcker hur otvunget kul man har det tillsammans med och undrar hur man ens klarat sig utan. Välkomna!
2022-04-26
Länk till avsnitt

273. Den perfekta långtidsvärden

Vi befinner oss i post-påsk-skedet och känner oss redo för de-briefing. Hur ter sig en långhelg eller mer tillsammans med storfamiljen i huset egentligen? Elsa & Sofia har svaren då de firat påsk under många dagar tillsammans med diverse konstellationer. Kroppsideal kommer vi också in i, hur skiljer sig pressen som unga tjejer kände under vår uppväxt vs. de som växer upp nu? Hörni, vi älskar att ni är med oss - nu dags för samtal. Välkomna! 
2022-04-19
Länk till avsnitt

272. Påsk på landet

Äntligen dags för en av våra favorithögtider, kanske just för att firandet av den är så pass vagt så att man kan göra lite som man vill med det - Påsken!! I år kommer vi båda att fira påsk med våra familjer på landet, och vi tar med oss en massa spännande tips och recept på god mat, trädgårdsskötsel, pyssel och andra sysslor. Varmt välkomna!
2022-04-12
Länk till avsnitt

271. Nystarter

Den här veckan signifierar någonting stort för vår podd, och ni ska snart få höra vad. I detta avsnitt pratar vi om vårt favorit-tillstånd att befinna sig i, nämligen Nystarten. Hisnande, hoppingivande, förändrande perdefinition. För oss innebär Nystarten ny jord för våra drömmar att gro i, år efter år. Välkomna! 
2022-04-04
Länk till avsnitt

270. Nyckeln till hemmet

Den här veckan är en eskalering av pirr, förväntan och förlösning. Det här är dagen vi äntligen får avslöja en stor sak som vi båda jobbat på tillsammans under en längre tid, och som vi kommer få dela med er inom en hyfsat snar framtid. Välkomna in så får ni höra vad saken gäller. Pepp!

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2022-03-29
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.