Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Storfräsarpodden

Storfräsarpodden

Peder & Mackan pratar om strösslet på livets lilla glassbägare. Gästerna är sköna människor som unnar sig en fet guldkant på tillvaron, på sitt eget lilla sätt. Storfräsare helt enkelt. Lyssna och lär.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

acast.com/storfrasarpodden

Avsnitt

#38 Superskådisen Fredrik Hallgren drar anekdoter och bjuder på havremjölk

Fredrik Hallgren, känd från Bonusfamiljen, karatefylla, nya sunefilmen och en massa annat drar skådishistorier, berättar hur an gör om man själv vill bli en, och försöker säga till Mackan att lägga ner sin karriär utan att han ska bli ledsen.

2019-01-03
Länk till avsnitt

#37 superkändisfestfixaren Johan Petré talar om hur nyårsfesten ska se ut!

Vi träffar Johan Petré som lever på att arrangera kändisfester och andra event. Han ger er tips och trix inför nyårsafton! Vad ska man äta, vad ska man dricka, och hur ska man göra för att hamna på kändisfestlistorna? Allt detta och mer såklart. Gott nytt år!

2018-12-27
Länk till avsnitt

#36 Markoolio är här!

Vi åker hem till Marko och pratar om allt från favoritlåtar till konstiga klockor. Fullspäckat avsnitt med en klenod!

2018-12-21
Länk till avsnitt

#35 Lyssnarfrågor! Peder & Mackan reder ut årets frågetecken och bjuder på fest!

Idag fick ni lyssnare stå för agendan. Fruktansvärt allvarliga frågor besvaras som vad Peder och Jan Emanuels klockor egentligen kostar, och kanske en lite allvarligare, är lycka och pengar en och samma sak? Vi bjuder dessutom ett gäng av lyssnarna på VIP-Fest! in och lyssna direkt! Det kan vara det bästa du har gjort!

2018-12-14
Länk till avsnitt

#34 Julspecial! Ångest, presenter, mat och allt annat som hör julen till!

Vi pratar om Julens alla underbara ångestladdade äventyr och ger bort saker! Våra sponsorer ger er chans att vinna priser och ger grymma rabatter bara för er som lyssnar på podden!

2018-12-07
Länk till avsnitt

#33 Roddy Benjaminsson aka Hero avlivar träningsmyter och ber Mackan dra åt helvete

Roddy, stor som ett hus vid 50 och Gladiator sen ett hundratal år tillbaka, väcker oss bryskt ur vår proteinshakesvardag. vilka är de största lögnerna kring träning? Vilka tillskott om några behöver man verkligen ha? Kommer Mackan någonsin få magrutor? Vad ska man äta och hur mycket? BLIR verkligen tjejer jättestora så fort de lyfter något tungt på gymmet? Sen ber han Mackan dra åt helvete. allt inom en halvtimme.

2018-12-01
Länk till avsnitt

DakiSavic! Instagramfenomen, modell, dickpickreceiver och skäggbiff berättar allt.

Modellen, fightern, kaffekastaren med mer följare än nödvändigt berättar att Peder betyder Gay på Serbiska. Han berättar också massa annat, om till exempel manliga stalkers som skickar dickpicks, kvinnliga stalkers som skickar tuttpicks, och hur man får 100,000 följare på insta lite lätt. Sen pratar vi om kaffebröd också. och säger könsord. Välkomna!

2018-11-23
Länk till avsnitt

Hockeylegenden Challe Berglund berättar sportskrönor!

Vi träffar OS, VM och SM medaljören Challe Berglund som berättar Hockeyns glada dagar, vem som är den bästa svenska spelaren genom tiderna och varför det inte är bra att spela hockey bakis. Eller så pratade vi om andra grejor. Vem vet. GLÖM INTE ATT PRENUMERERA!

2018-11-16
Länk till avsnitt

MATKOMA! Vi gästas av en av Sveriges största Youtubare. Och äter som satan.

Adam och Anton är två av väldigt få som kan leva på sitt youtubande. Hur gör man, vad ska man tänka på, hur kan man äta 30 pizzor på ett dygn, varför? Så många frågor, så lite svar. Dessutom spelade vi in ett avsnitt till deras kanal. In och titta! Men först in och lyssna!

2018-11-09
Länk till avsnitt

Jan Emanuel - Nu är han förbannad!

Han är tillbaka! Jan-Emanuel har tvingats vara tyst pga olika styrelseuppdrag. Nu har han avgått och kan TALA FRITT!

Han får svara på era frågor och det är många svåra, tunga frågor som behandlas, bl.a. "OM du var en frukt. Vilken skulle du vara då?"

Håller du med Jan-Emanuel, eller har han fel i sitt "tänk"?

In och lyssna!

Sprid och kommentera!

Glöm inte bort att prenumerera.

2018-10-31
Länk till avsnitt

Jimmy Widén, reklamkungen som sålde allt och blev mäklare i Marbella

Vi träffar sköningen Jimmy, som bestämde sig för att hoppa ur ekorrhjulet och dra till Marbella och bli mäklare.Hur har det gått? Vad ska man tänka på om man funderar på samma sak själv, hur mycket har Peder förlorat på sin lägenhet i Marbella? Allt detta och mer såklart, som vanligt.

2018-10-23
Länk till avsnitt

Storfräsargäst Eric Asmussen som sålde resebolaget till resebolaget och vill ut och resa

Vi träffar Eric, skön lirarare som för över 20 år sedan startade Xtravel som nyligen såldes till en branschjätte. sällan är väl frågan om hur resan har varit mer aktuell. Dessutom så har han ett hav döpt efter sig. Så storfräsare är han nog fan allt.

2018-10-12
Länk till avsnitt

Erik Stark, flerfaldig Världsmästare och enda Svensken som kan leva på båtracing

Erik Stark, Flerfaldig Världsmästare i båtracing berättar om livet som stjärna i en sport som inte så många känner till. med en regering som huvudsponsor har han dock kommit upp sig i smöret lite.

2018-10-03
Länk till avsnitt

Superbilar! Vem äger dem , vem har råd, vilken är bäst att köpa?

Vi gästas av Alex från Dream Auto som berättar om sportbilsbranschen. Vilken bil ska man själv köpa? Vem har egentligen råd? Hur får man råd själv? Vilka bilar håller bäst i värde etc. Intressant avsnitt för alla bilintresserade och vi är såklart lika roliga som vanligt. Det går per automatik. Välkomna!

2018-09-25
Länk till avsnitt

Erik & Mackan talar ut!

Allt ni nånsin velat veta och lite till avhandlas i avsnittet där Mackans parhäst Erik är gäst. Roliga minnen som knarkning i Amazonas blandas med ångestladdade sportminnen om golf. Välkomna!

2018-09-18
Länk till avsnitt

Den omvända klassresan

Vad gör man för att motverka sin omvända klassresa? Jo man köper såklart 2 likadana Bentleys! In och lyssna!

2018-09-10
Länk till avsnitt

Storfräsarvälgörenhet! Världens bästa event, och DU är bjuden!

Peder och Mackan pratar om Barndagen som går av stapeln om ett par veckor. Barndagen är ett event där svårt sjuka barn får sina drömmar uppfyllda genom att åka Ferraris, porschar, lamborghinis med mera. Peder berättar om hur det går till och hur man kan vara med. Och varför jobbar folk med välgörenhet egentligen? Är de bara genomsnälla eller är de egentligen stora egoister? Vi reder ut allt, som vanligt.

2018-08-13
Länk till avsnitt

Storfräsarsommar! Peder och Mackan går igenom sommarens äventyr

Vi är tillbaka! Säsongens första avsnitt handlar såklart om vad som har hänt i sommar. Allt från zoobesök till båtturer Sverige runt. Hur mycket soppa drog egentligen Peders båt på den lilla trippen? Storfräsarmycket är svaret.

2018-08-07
Länk till avsnitt

Dominica Peczynski, om 25 år som kändis och entreprenör

Vi träffar storfräsarbönan Dominica som berättar om tiden i Army of Lovers, Tutti Frutti, och om hur mycket av privatekonomin som styrs av hennes hobbys Anders Borg.

2018-06-26
Länk till avsnitt

Storfräsardejting med Vivianne och Tilde. Dejta Framgångsrika kvinnor, lätt eller svårt?

Vi samkör en pod med dejtingproffsen Vivianne och Tilde! Peder tar på sig rollen som osäker mansgris vilket gick väldigt enkelt, Mackan är lika korrekt som alltid i dessa frågor, en riktig svärmorsdröm.. Han verkar dessutom vara ärlig. Vi pratar om hur ett förhållande blir när en man måste stå i skuggan av sin kvinna. Är alla män ok med det eller blir det problem? Peder tror att det blir problem och Mackan tror att det går bra. När man kommer in på ämnet ex blir Peder sur. Peder gillar inte ex. Mackan tycker om ex. Förutsätter vi. Resten får ni fan lyssna er till.

2018-06-05
Länk till avsnitt

#18 Leif-Ivan Karlsson del 2

Vi fortsätter prata med Leif-Ivan som berättar om sitt senaste businessäventyr och en massa annat sjukt roligt och trevligt.

2018-05-29
Länk till avsnitt

#17 Leif-Ivan Karlsson del 1. Superentreprenör, vindrickare, tv-kändis, bilälskare, sköning

Vi träffar Leif-Ivan Karlsson, bara dagar efter att han suttit häktad. han berättar om den upplevelsen och en galet massa andra roliga grejor. En riktigt skön lirare som gör vad han känner för. Och säger vad han tycker:)

2018-05-22
Länk till avsnitt

#Är det mindre synd om en rik människa än om en fattig?

Vi reder ut den oerhört centrala frågan om vem det är mest synd om. Rikingen som förlorar 50 miljoner eller fattiglappen som förlorar sin sista 100-lapp. Är det skillnad på vem det är mest synd om när den blir dumpad? Allt detta och mycket andra viktiga grejor löser vi, typ.

2018-05-15
Länk till avsnitt

#15 Sophie Ljungqvist, storfräsarbönan som Krossar gubbarna på räserbanan

Vi träffar Sophie, med både Ferrari, Porsche och Range Rover i garaget. Hon berättar om livet som räserböna och vad som egentligen är viktigt i livet.

2018-05-04
Länk till avsnitt

#14 Vilken storfräsarbil ska man ha för att locka till sig det motsatta könet?

Peder får äntligen nytta av att ha ägt 9 miljoner olika bilar och får vara expert när vi reder ut vilket bilmärke som är bäst för att locka till sig det motsatta könet. Slutsatsen är något överraskande! Håller ni med?

2018-04-26
Länk till avsnitt

#13 Tilde Fröling

Vi träffar Tilde Fröling, Skådis, programledare, teaterapa, robinsonvinnare och gud vet allt. hon berättar om hur det är att vara kändisbarn, livet som singelvimmelmamma, varför hon sålt några av sina Rolexar och varför hon har varit förbannad på Mackan i alla år. Skitbra!

2018-04-18
Länk till avsnitt

#12 Mannen som sålde bolaget och åkte och surfade, Christer Myhran

Inspirerande avsnitt med Christer Myhran. Multientreprenören som sålde storbolaget och åkte och surfade istället. Christer berättar om hur man gör och vad som egentligen är viktigt i livet. Grymt avsnitt!

2018-04-10
Länk till avsnitt

#11 Vi testar whiskey och blir fulla. Nu med nytt ljud!

Efter förra veckans Matavsnitt spelades ett whiskeyprovaravsnitt in. Det gick sådär. Uppenbarligen fördrack vi lite för mycket. Hör höjdpunkterna efter att vi pratat om andra viktiga saker först.

2018-04-03
Länk till avsnitt

#10 Vi äter och dricker nästan ihjäl oss tillsammans med Jan Stenbeck och brandlarmet går

Mat och dryck är en viktig del av livet för alla storfräsare, inte minst för storfräsarnas storfräsare Jan Stenbeck. Han åt och drack väl mer eller mindre ihjäl sig. Nu ska vi försöka överleva när vi äter hans meny! Det serveras bräss, sniglar, kaviar, märg, pung och dricks kopiösa mängder av allt möjligt. Ni får, utan att behöva testa själva, nu lära er hur Stenbecks middagar såg ut. Just det, vi blev lite fulla också. Liksom svårt att undvika. Och brandlarmet gick. Och nån spydde lite. Är man storfräsare så är man. Skitkul avsnitt om vi får säga det själva! Testa inte det här hemma bara...

2018-03-27
Länk till avsnitt

#9 Magdalena Kowalczyk ger Peder en efterlängtad plats i Lyxfällan!

Magdalena Kowalczyk, Världsmästare i Thaiboxning, Gladiator i TV4, programledare i Lyxfällan och i största allmänhet en cool tjej gästar oss i ett superavsnitt! Förutom att berätta om livet som fighter och Gladiator ger hon oss det som så länge har efterfrågats, en Lyxfällanbehandling av Peder. Med tavlan på plats får Peder stå till svars för sitt abnorma slösande. Dessutom lite riktiga tips vad man ska göra, så man slipper hamna i Peders sits. Vi avslöjar också vem av Gladiatorerna som är starkast och vem som tar flest gymselfies. Det är Pansar. In och lyssna!

2018-03-20
Länk till avsnitt

#8 Janne Blomqvist skvallrar om Formel 1, Världens bästa och sämsta F1-förare utses

F1 oraklet Janne Blomqvist gästar oss och ger oss skvallret inför säsongen man inte kan vara utan! Är F1så storfräsigt som man tror? Vilken F1-förare är sämst genom tiderna, och vilken är bäst? Hur mycket tjänar förarna per helg och vem var det som däckade mitt under Live-sändning i OS? Dessutom får vi uppleva när hundarna försöker äta upp städerskan. Allt detta och massa mer såklart!

2018-03-13
Länk till avsnitt

#7 Rickard Nordstrand. Världsmästaren som fick medalj av thaikungen och blev skådis i Game of Thrones

Vi träffar Rickard Nordstrand. Världsmästaren i Thaiboxning som berättar om allt ifrån hur det är att vara stuntman i Game of Thrones till var någonstans man ska slå nån om man vill att de ska somna.

2018-03-06
Länk till avsnitt

#6 Anitha Schulman, mediamonster, om ur vilken öppning man bör föda och hur många enheter man bör dricka

Vi träffar Anitha Schulman som lär oss allt om hur man ska förfesta, hur man föder barn igenom olika öppningar, och hur det är att skilja sig när man är kändis.

2018-02-27
Länk till avsnitt

5: Fredrik Robertsson, Sveriges Mode och PR-Guru berättar barnförbjudna historier

Fredrik Robertsson blev utnämnd till "Årets Blickfång" på Ellegalan, av rätt självklara skäl om man kollar hans Instagram. Han berättar om sin bok "Fattig miljonär", om vilka kläder Peder borde slänga (tydligen alla), och om den där gången han hade sex på en bardisk i Tokyo, och en hel del annat barnförbjudet.. Bland annat hans fottatueringar som jag lovar ingen annan har.. Dessutom berättar han vilket plagg alla småfräsare ska köpa för att se ut som storfräsare. Framför allt säger vi jättemånga könsord! Ett avsnitt ingen borde missa! Känsliga lyssnare är härmed varnade.

2018-02-22
Länk till avsnitt

4: Storfräsare Paulina PAOW Danielsson. Bloggrik vid 15, lyxfällan vid 23

Vi träffar Paulia Paow Danielsson, tjejen med en av Sveriges största bloggar, som också vunnit Paradise Hotel. Hör om allt ifrån hur det är att tjäna grova pengar när man är 15 år gammal till hur hon hamnade i lyxfällan och fick sälja kläder några år senare. Också ett rejält avsnitt där vi retar henne för åldern på hennes pojkvän. Men vi retas bara lite eftersom han tydligen kan karate. in och lyssna!

2018-02-13
Länk till avsnitt

3: Tom Bertling, från Östermalmsbrat till raggarbåtsåkande, svanktatuerad tv-inredare

Vi träffar mångsysslaren Tom Bertling som bland annat spelat in 100 inredningsprogram på TV. Vi pratar skit om toaletter med synligt bajs, raggarbåtar, dåliga bilaffärer, och om vilken av hans 150 tatueringar han ångrar mest.

2018-02-06
Länk till avsnitt

2: Storfräsargäst: Jan Emanuel Johansson

Vi träffar Robinsonvinnaren, sossen och entreprenören Jan Emanuel Johansson och pratar om Jante, stora pengar, och livsförändrande nära döden upplevelser. Och bajs. Vi pratar rätt mycket om bajs också. Långt och Matigt avsnitt.

2018-01-31
Länk till avsnitt

1: Storfräsarpodden avsnitt 1

Peder & Mackan pratar om storfräseri, egna storfräsarhistorier och om hur det kommer sig att Mackan har tatuerat in en minneslista på armen.

2018-01-26
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.