Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Storfräsarpodden

Storfräsarpodden

Peder & Mackan pratar. Ibland har vi sköna gäster, ibland inte. Ibland säger vi vettiga saker, oftast inte.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/storfrasarpodden

Avsnitt

#60 Peder dreglar och Mackan har fått ett jobb!

Peder dreglar för att han är fåfäng, Mackan har fått ett jobb, och vi ger ovärderliga restips. Och massa annat skit såklart.

2019-05-14
Länk till avsnitt

#59 storfräsarbröllop och konstiga frierier

Peder är på väg på storfräsarbröllop i Marbella, Mackan berättar om när han gifte sig och Peder berättar om hans frieritatuering, som han inte verkar ha tänkt igenom alls.

2019-05-07
Länk till avsnitt

#58 20 sämsta storfräsarminutrarna hittills

Vi minns inte vad vi pratade om och vi blev allvarliga i några minuter vilket kändes jättekonstigt. Ska ni skita i nåt avsnitt så skit i det här.

2019-04-30
Länk till avsnitt

#57 Peder hamnar i kläm med rättvisan, vi ger oss in i klimatdebatten. bra skit

Den här veckan har Peder blivit stoppad av polisen i sin Lamborghini, vi pratar om vad vi tycker om poliser och ger oss även in i klimatdebatten av nån anledning. Mycket bra skit avhandlas. Inget är som vanligt uppbyggt på fakta.

2019-04-26
Länk till avsnitt

#56 Hemlig gäst! Träningsresa! Youtube! Filminspelning! Det är som ett Påskägg!

Vi pratar om en hisklig massa saker, vår träningsresa presenteras tillsammans med vår super PT! Dessutom ska vi på filminspelning, allt detta och mer! In och lyssna!

2019-04-19
Länk till avsnitt

#55 20 minuter om storfräsarjobb. Vad ska man jobba med om man vill vara fräsig?

Vi reder ut vilka jobb som är fräsiga och vilka som inte är det. Eller så reder vi inte ut nånting. Omöjligt att veta förrän ni lyssnat.

2019-04-12
Länk till avsnitt

#54 20 minuter bilar! vi testkör nya Porschen och Peder har köpt ny Lamborghini!

Ett litet påskägg i förskott, Porschar, Lambos och resor med storfräsarpodden! Peder sjunger en trudelutt också. Tyvärr.

2019-04-09
Länk till avsnitt

#53 20 minuter semestertips! Stor eller småfräsigt, vad är det bästaste

Vi pratar semestertips inför sommaren, vad ska ni göra, var ska ni åka, vad ska mackan och peder göra? ingen har nån aning. Men vi ger tips om hur man går med i 10000 meters klubben. eller inte tips, vi vill typ vara med i den. Lyssna bara.

2019-04-02
Länk till avsnitt

#52 Lamborghinis Sverigechef Johan Mårtensson!

Vi är i Portugal och träffar Lamborghinis Sverigechef Johan Mårtensson som berättar om Lamborghini, Lamborghinikunder och det lilla han kunde då han knappt fick en syl i vädret. Spännande avsnitt med en höjdarkille.

2019-03-26
Länk till avsnitt

#51 20 minuter om Peder bilaffärer. Är det nu den personliga KKn kommer?

Många frågar om Peder bilaffärer, vad har han för bilar, vad ska han köpa, HUR har han råd? Den mer riktiga frågan kanske är HAR han egentligen råd. Svaret kommer, om än luddigt.

2019-03-22
Länk till avsnitt

#50 Vi träffar mannen med båten som kostar en miljon. Att serva.

Carl Fredrik Söderberg är skåningen som har en av Europas snabbaste båtar. Han berättar om livet med Världens dyraste hobby. Som dessutom är livsfarlig. vettig kombo heller hur?

2019-03-15
Länk till avsnitt

#49 20 minuters skitsnack från båtmässan

Vi är på båtmässan och pratar om hur billigt det är att ha båt och massa annat skit. 20 minuter för fan. vi hinner inte med hur mycket som helst.

2019-03-11
Länk till avsnitt

#48 Edward Blom är här!

Edward Blom hälsar på och berättar om livet som mat och dryckkung! Skön lirare som lever livet precis som han vill!

2019-03-06
Länk till avsnitt

#47 Kryptovalutakungen Oskar Söderström löser era ekonomiska problem!

En storfräsare i gubbe bemärkelse, Oskar Söderström, står i centrum för Sveriges Kryptovalutahandel, ni vet bitcoin och sånt, och berättar allt vi behöver veta för att bli stormrika! Storfräsarpodden sväljer allt med hull och hår och investerar allt vi har! Grymt avsnitt!

2019-02-28
Länk till avsnitt

#46 20 minuter om Dejting, ska snubben alltid betala och hur går man från skoj till hångel?

Vi svarar på Tittis lyssnarmail som handlar om vem som ska dega dejtingnotan, är det självklart att man ska dela eller ska snubben vara jävligt glad att nån vill hänga med honom och betala hela skiten? Och hur växlar man från att vara roliga snubben till intimgöran? Från skratt till hångel? Svårt hopp! Gamla ämnen, nya åsikter. Vi har som vanligt inte Facit.

2019-02-26
Länk till avsnitt

#45 Kändistatueraren Andreas tatuerar Mackan live och berättar skrönor

Andreas åker Världen runt och tatuerar de rika och berömda, Men idag tatuerar han Mackan live i podden och skissar upp Peders bamsetatuering som snart ska göras. Dessutom berättar han historier om hur det är att bli flugen till England för att tatuera F1 stjärnan Lewis Hamilton och en massa annat skitnack. Kul som fan. Och roligt. In och lyssna! Glöm inte att prenumerera!

2019-02-15
Länk till avsnitt

#44 20 minuter om Sociala medier. Är alla så jääävla lyckliga egentligen?

Är sociala medier en bild av verkligheten eller totalt förljuget? Vi reder ut det alla redan vet. Men vi reder ut det ändå. Så det så.

2019-02-12
Länk till avsnitt

#43 20 minuter om Peders tatueringsångest

Peder ska tatuera sig! Och han behöver er hjälp! Sen berättar vi bajsa på sig historier också av nån anledning.

2019-02-05
Länk till avsnitt

20 minuter om! Nytt storfräsarkoncept!

Första delen i en ny liten serie avsnitt där Peder och Mackan diskuterar otroligt viktiga ämnen inskickade av er lyssnare. In och lyssna för fan!

2019-02-01
Länk till avsnitt

#41 Leila Lindholm, från kock till matimperium

Vi träffar TV-kocken Leila Lindholm som byggt ett litet imperium kring sitt matlagande, allt ifrån kokböcker till butiker. Hon berättar om sin resa och vad hon lagar när hon inte är på tv. In och lyssna!

2019-01-29
Länk till avsnitt

#40 Peter Blahá, AKA Pansar i Gladiatorerna livnär sig på sin hobby

Peter hälsar på och berättar hur det är att leva på sin hobby, dessutom pratar han allvar om mobbning. In och lyssna!

2019-01-21
Länk till avsnitt

#39 Storfräsarpodden firar 1 år!

I ett år har vi hållit på nu! Otroligt! Vi går igenom året som gått och vad ni har och vänta er framöver. Tack för att ni lyssnar!

2019-01-15
Länk till avsnitt

#38 Superskådisen Fredrik Hallgren drar anekdoter och bjuder på havremjölk

Fredrik Hallgren, känd från Bonusfamiljen, karatefylla, nya sunefilmen och en massa annat drar skådishistorier, berättar hur an gör om man själv vill bli en, och försöker säga till Mackan att lägga ner sin karriär utan att han ska bli ledsen.

2019-01-03
Länk till avsnitt

#37 superkändisfestfixaren Johan Petré talar om hur nyårsfesten ska se ut!

Vi träffar Johan Petré som lever på att arrangera kändisfester och andra event. Han ger er tips och trix inför nyårsafton! Vad ska man äta, vad ska man dricka, och hur ska man göra för att hamna på kändisfestlistorna? Allt detta och mer såklart. Gott nytt år!

2018-12-27
Länk till avsnitt

#36 Markoolio är här!

Vi åker hem till Marko och pratar om allt från favoritlåtar till konstiga klockor. Fullspäckat avsnitt med en klenod!

2018-12-21
Länk till avsnitt

#35 Lyssnarfrågor! Peder & Mackan reder ut årets frågetecken och bjuder på fest!

Idag fick ni lyssnare stå för agendan. Fruktansvärt allvarliga frågor besvaras som vad Peder och Jan Emanuels klockor egentligen kostar, och kanske en lite allvarligare, är lycka och pengar en och samma sak? Vi bjuder dessutom ett gäng av lyssnarna på VIP-Fest! in och lyssna direkt! Det kan vara det bästa du har gjort!

2018-12-14
Länk till avsnitt

#34 Julspecial! Ångest, presenter, mat och allt annat som hör julen till!

Vi pratar om Julens alla underbara ångestladdade äventyr och ger bort saker! Våra sponsorer ger er chans att vinna priser och ger grymma rabatter bara för er som lyssnar på podden!

2018-12-07
Länk till avsnitt

#33 Roddy Benjaminsson aka Hero avlivar träningsmyter och ber Mackan dra åt helvete

Roddy, stor som ett hus vid 50 och Gladiator sen ett hundratal år tillbaka, väcker oss bryskt ur vår proteinshakesvardag. vilka är de största lögnerna kring träning? Vilka tillskott om några behöver man verkligen ha? Kommer Mackan någonsin få magrutor? Vad ska man äta och hur mycket? BLIR verkligen tjejer jättestora så fort de lyfter något tungt på gymmet? Sen ber han Mackan dra åt helvete. allt inom en halvtimme.

2018-12-01
Länk till avsnitt

DakiSavic! Instagramfenomen, modell, dickpickreceiver och skäggbiff berättar allt.

Modellen, fightern, kaffekastaren med mer följare än nödvändigt berättar att Peder betyder Gay på Serbiska. Han berättar också massa annat, om till exempel manliga stalkers som skickar dickpicks, kvinnliga stalkers som skickar tuttpicks, och hur man får 100,000 följare på insta lite lätt. Sen pratar vi om kaffebröd också. och säger könsord. Välkomna!

2018-11-23
Länk till avsnitt

Hockeylegenden Challe Berglund berättar sportskrönor!

Vi träffar OS, VM och SM medaljören Challe Berglund som berättar Hockeyns glada dagar, vem som är den bästa svenska spelaren genom tiderna och varför det inte är bra att spela hockey bakis. Eller så pratade vi om andra grejor. Vem vet. GLÖM INTE ATT PRENUMERERA!

2018-11-16
Länk till avsnitt

MATKOMA! Vi gästas av en av Sveriges största Youtubare. Och äter som satan.

Adam och Anton är två av väldigt få som kan leva på sitt youtubande. Hur gör man, vad ska man tänka på, hur kan man äta 30 pizzor på ett dygn, varför? Så många frågor, så lite svar. Dessutom spelade vi in ett avsnitt till deras kanal. In och titta! Men först in och lyssna!

2018-11-09
Länk till avsnitt

Jan Emanuel - Nu är han förbannad!

Han är tillbaka! Jan-Emanuel har tvingats vara tyst pga olika styrelseuppdrag. Nu har han avgått och kan TALA FRITT!

Han får svara på era frågor och det är många svåra, tunga frågor som behandlas, bl.a. "OM du var en frukt. Vilken skulle du vara då?"

Håller du med Jan-Emanuel, eller har han fel i sitt "tänk"?

In och lyssna!

Sprid och kommentera!

Glöm inte bort att prenumerera.

2018-10-31
Länk till avsnitt

Jimmy Widén, reklamkungen som sålde allt och blev mäklare i Marbella

Vi träffar sköningen Jimmy, som bestämde sig för att hoppa ur ekorrhjulet och dra till Marbella och bli mäklare.Hur har det gått? Vad ska man tänka på om man funderar på samma sak själv, hur mycket har Peder förlorat på sin lägenhet i Marbella? Allt detta och mer såklart, som vanligt.

2018-10-23
Länk till avsnitt

Storfräsargäst Eric Asmussen som sålde resebolaget till resebolaget och vill ut och resa

Vi träffar Eric, skön lirarare som för över 20 år sedan startade Xtravel som nyligen såldes till en branschjätte. sällan är väl frågan om hur resan har varit mer aktuell. Dessutom så har han ett hav döpt efter sig. Så storfräsare är han nog fan allt.

2018-10-12
Länk till avsnitt

Erik Stark, flerfaldig Världsmästare och enda Svensken som kan leva på båtracing

Erik Stark, Flerfaldig Världsmästare i båtracing berättar om livet som stjärna i en sport som inte så många känner till. med en regering som huvudsponsor har han dock kommit upp sig i smöret lite.

2018-10-03
Länk till avsnitt

Superbilar! Vem äger dem , vem har råd, vilken är bäst att köpa?

Vi gästas av Alex från Dream Auto som berättar om sportbilsbranschen. Vilken bil ska man själv köpa? Vem har egentligen råd? Hur får man råd själv? Vilka bilar håller bäst i värde etc. Intressant avsnitt för alla bilintresserade och vi är såklart lika roliga som vanligt. Det går per automatik. Välkomna!

2018-09-25
Länk till avsnitt

Erik & Mackan talar ut!

Allt ni nånsin velat veta och lite till avhandlas i avsnittet där Mackans parhäst Erik är gäst. Roliga minnen som knarkning i Amazonas blandas med ångestladdade sportminnen om golf. Välkomna!

2018-09-18
Länk till avsnitt

Den omvända klassresan

Vad gör man för att motverka sin omvända klassresa? Jo man köper såklart 2 likadana Bentleys! In och lyssna!

2018-09-10
Länk till avsnitt

Storfräsarvälgörenhet! Världens bästa event, och DU är bjuden!

Peder och Mackan pratar om Barndagen som går av stapeln om ett par veckor. Barndagen är ett event där svårt sjuka barn får sina drömmar uppfyllda genom att åka Ferraris, porschar, lamborghinis med mera. Peder berättar om hur det går till och hur man kan vara med. Och varför jobbar folk med välgörenhet egentligen? Är de bara genomsnälla eller är de egentligen stora egoister? Vi reder ut allt, som vanligt.

2018-08-13
Länk till avsnitt

Storfräsarsommar! Peder och Mackan går igenom sommarens äventyr

Vi är tillbaka! Säsongens första avsnitt handlar såklart om vad som har hänt i sommar. Allt från zoobesök till båtturer Sverige runt. Hur mycket soppa drog egentligen Peders båt på den lilla trippen? Storfräsarmycket är svaret.

2018-08-07
Länk till avsnitt

Dominica Peczynski, om 25 år som kändis och entreprenör

Vi träffar storfräsarbönan Dominica som berättar om tiden i Army of Lovers, Tutti Frutti, och om hur mycket av privatekonomin som styrs av hennes hobbys Anders Borg.

2018-06-26
Länk till avsnitt

Storfräsardejting med Vivianne och Tilde. Dejta Framgångsrika kvinnor, lätt eller svårt?

Vi samkör en pod med dejtingproffsen Vivianne och Tilde! Peder tar på sig rollen som osäker mansgris vilket gick väldigt enkelt, Mackan är lika korrekt som alltid i dessa frågor, en riktig svärmorsdröm.. Han verkar dessutom vara ärlig. Vi pratar om hur ett förhållande blir när en man måste stå i skuggan av sin kvinna. Är alla män ok med det eller blir det problem? Peder tror att det blir problem och Mackan tror att det går bra. När man kommer in på ämnet ex blir Peder sur. Peder gillar inte ex. Mackan tycker om ex. Förutsätter vi. Resten får ni fan lyssna er till.

2018-06-05
Länk till avsnitt

#18 Leif-Ivan Karlsson del 2

Vi fortsätter prata med Leif-Ivan som berättar om sitt senaste businessäventyr och en massa annat sjukt roligt och trevligt.

2018-05-29
Länk till avsnitt

#17 Leif-Ivan Karlsson del 1. Superentreprenör, vindrickare, tv-kändis, bilälskare, sköning

Vi träffar Leif-Ivan Karlsson, bara dagar efter att han suttit häktad. han berättar om den upplevelsen och en galet massa andra roliga grejor. En riktigt skön lirare som gör vad han känner för. Och säger vad han tycker:)

2018-05-22
Länk till avsnitt

#Är det mindre synd om en rik människa än om en fattig?

Vi reder ut den oerhört centrala frågan om vem det är mest synd om. Rikingen som förlorar 50 miljoner eller fattiglappen som förlorar sin sista 100-lapp. Är det skillnad på vem det är mest synd om när den blir dumpad? Allt detta och mycket andra viktiga grejor löser vi, typ.

2018-05-15
Länk till avsnitt

#15 Sophie Ljungqvist, storfräsarbönan som Krossar gubbarna på räserbanan

Vi träffar Sophie, med både Ferrari, Porsche och Range Rover i garaget. Hon berättar om livet som räserböna och vad som egentligen är viktigt i livet.

2018-05-04
Länk till avsnitt

#14 Vilken storfräsarbil ska man ha för att locka till sig det motsatta könet?

Peder får äntligen nytta av att ha ägt 9 miljoner olika bilar och får vara expert när vi reder ut vilket bilmärke som är bäst för att locka till sig det motsatta könet. Slutsatsen är något överraskande! Håller ni med?

2018-04-26
Länk till avsnitt

#13 Tilde Fröling

Vi träffar Tilde Fröling, Skådis, programledare, teaterapa, robinsonvinnare och gud vet allt. hon berättar om hur det är att vara kändisbarn, livet som singelvimmelmamma, varför hon sålt några av sina Rolexar och varför hon har varit förbannad på Mackan i alla år. Skitbra!

2018-04-18
Länk till avsnitt

#12 Mannen som sålde bolaget och åkte och surfade, Christer Myhran

Inspirerande avsnitt med Christer Myhran. Multientreprenören som sålde storbolaget och åkte och surfade istället. Christer berättar om hur man gör och vad som egentligen är viktigt i livet. Grymt avsnitt!

2018-04-10
Länk till avsnitt

#10 Vi äter och dricker nästan ihjäl oss tillsammans med Jan Stenbeck och brandlarmet går

Mat och dryck är en viktig del av livet för alla storfräsare, inte minst för storfräsarnas storfräsare Jan Stenbeck. Han åt och drack väl mer eller mindre ihjäl sig. Nu ska vi försöka överleva när vi äter hans meny! Det serveras bräss, sniglar, kaviar, märg, pung och dricks kopiösa mängder av allt möjligt. Ni får, utan att behöva testa själva, nu lära er hur Stenbecks middagar såg ut. Just det, vi blev lite fulla också. Liksom svårt att undvika. Och brandlarmet gick. Och nån spydde lite. Är man storfräsare så är man. Skitkul avsnitt om vi får säga det själva! Testa inte det här hemma bara...

2018-03-27
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.