Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Babykaos

Babykaos

Välkommen till podden där vi inte skäms över att berätta sanningar om familjelivet, våra graviditeter och förlossningar! Det är okej att tycka att ditt barn är ett monster, det är okej att inte vilja bajsa på sig under förlossningen, det är nästan okej med allting! Whatever works for you! Välkomna till BABYKAOS! Nu kör vi!

Vill du få en lite paus från babysnacket? Lyssna då på uppföljaren Vuxenkaos som lanseras snart! Stay Tuned!

Mail: babykaospodcast@gmail.com eller julia@poetic.se

Instagram Babykaos: @babykaospodcast

Instagram Julia: @juliaanjou

Podcasten produceras av POETIC

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

facebook.com/babykaospodcast/

Avsnitt

74. Lägga sig ensam, "skilsmässa" och gasen i botten

Dagens avsnitt är speciellt, fullt med känslor och förändringar. Jennifer berättar om hur det är att vara ifrån sin man Alex långa perioder, lägga sig ensam varje natt och hur hon hanterar tour-livet.

Jullan kör full gas med jobb då alla barnen nu går på dagis. Nya podd "Vuxenkaos" har smyglanserats och även det nya podcast- och ljudbolaget POETIC som hon startat med sin gubbe Walter.

Puss å kram! We love u

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-09-10
Länk till avsnitt

73. Dasha Girine är tillbaka! Berättar allt om kejsarsnittet ?

Äntligen är vår härliga Dasha Girine tillbaka för att berätta allt om sitt planerade kejsarsnitt. Hur går livet som mamma till lilla Atlas och blev kejsarsnittet som hon trodde? Vi pratar även om rädslor, läskiga tankar, amning, vägra flaska och om det blir fler barn.

För mer bilder och annat kul, följ oss på instagram @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-09-03
Länk till avsnitt

72. Sömn (ink massa tips!), tacksamhet & att känna sig som 20

Julia berättar om sina grova sömnproblem efter 3 år av barnskrik och väckning på nätterna...Det tog några tuffa år innan hon bestämde sig för att ta tag i problemet på riktigt, söka hjälp och skapa sin nya egna ritual. I dagens avsnitt får ni så mycket bra sömntips att ni kommer tacka oss resten av livet ?

Jennifer tror att alla som ser henne med vagnen och två barn i tror att hon e nanny. Hon känner sig som fortfarande som 20. Tyvärr bondar hon inte riktigt med Julia där ?

Andra ämnen vi snackar om är att ta en paus från telefonen, planering, förskolan och våra små trotsungar.

Glöm inte prenumerera på podden och tipsa oss på ämnen på vår instagram @babykaospodcast <3

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-08-27
Länk till avsnitt

71. Allt om Graviditet med barnmorskan Karin Norrbrink - Del 1

Nu ni kommer äntligen första delen av ämnet GRAVIDITET med vår barnmorska Karin Norrbrink. Vi går igenom grunderna och era frågor ni skickat in. 

Del 1 innehåller bla:

Ägglossnings CykelnTrimestrarnaNär ägget befruktasHur räknar man egentligen BF?Hur funkar det med veckorna?Kort om preventivmedelSvårt att bli gravid, finns det några knep?IVFFel på spermierMissfallBoka kejsarsnittFörlossningsrädslorStorlek på babyn i magenIndividuella bedömningarGenetik hos barn och familjStorlek på ditt bäcken vs storlek på barnetThe power of värkarTips mot illamående och kräkningar

Skicka gärna in era frågor gällande förlossningar som blir nästa steg att spela in med vår barnmorska Karin Norrbrink >> DM?a till @babykaospodcast på Instagram

<3 <3 <3

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-08-20
Länk till avsnitt

70. Preventivmedel för män, veganska bebisar & när Julia bodde i Kenya

Tänk att vi hunnit göra 70 avsnitt! ?Det firas med att prata om preventivmedel för män och att individuellt anpassa p-piller för att må så bra som möjligt. Jennifer tar även upp historien om de galna föräldrarna som bara gav vegansk kost till sin nyfödda bebis.

Julia berättar om sin tid i Kenya och brister ut i gråt när hon berättar om en kvinna från byn hon bodde i.

Tipsa gärna oss med ämnen vi ska prata om eller gäster ni vill att vi bjuder in. DM'a på vår insta @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-08-13
Länk till avsnitt

69. Sofia Sjöblom gästar - ?Jag visste inte att jag var gravid förens timmarna innan jag födde min son?

Det här är ett speciellt avsnitt. Julia träffade världens coolaste tjej, Sofia Sjöblom, som för två år sen fick ett ganska chockerande besked när hon var på sjukhuset pga magsmärtor. Det visade sig att dom magsmärtorna som pågått under några dagar varit värkar. Istället för att få medicin mot magproblemen fick Sofia veta att hon var gravid, dock visste de inte hur långt gången hon var. Någon timme senare gick vattnet och vad som hände efter det får ni höra i avsnitt 69! ?

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-08-06
Länk till avsnitt

68. Riktig smärta, inskolning, hämtning och "snipp-snipp"

Jennifer berättar vad riktig smärta är, Jullan tycker inskolningen på förskolan med barn nr 2 inte är lika spännande som nr 1 och vi gråter lite inombords av att tänka på hur nedrans mysigt det VARJE GÅNG är att hämta ungarna på dagis.

Vi snackar även lite preventivmedel och att "snippa".

Ses i dimman <3 @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-07-30
Länk till avsnitt

67. Amelia Widell gästar Babykaos

Vi hade lyxen att få träffa stjärnan Amelia Widell och hennes nyfödda lilla tjej bara några veckor efter förlossningen. Vi pratar om att få första barnet som väldigt ung, att vara gravid, göra abort, träffa mannen i sitt liv och så får ni inte bara en, utan TVÅ underbara förlossningsberättelser i det här avsnittet.

Såklart även mycket skratt och roliga historier! ?

Dela gärna era favvo-moments på vår insta @babykaospodcast <3 We love u!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-07-23
Länk till avsnitt

66. Först mensen (igen!), säga ifrån & att sätta gränser

När fick vi första mensen efter våra förlossningar och hur förklarar man för sin livrädda treåring varför man har blod på ett ?plåster? eller läskig tampong i trosan?

Julia låter Jennifer gissa vad Pixels egna små ord från när hon var liten betyder. PS. Glöm inte skriva ner alla gulliga ord era barn säger! Tiden går så fort och man minns inte så mycket som man tror... Så mysigt för ungarna att läsa igenom när de blir stora :)

Vi pratar även om att sätta ner foten när våra troll är olydiga. Här drar Jennifer en otrolig historia om en ensam 5 barnsmamma som bla gav varje barn en egen färg...på alla deras grejer!

Sist men inte minst, en förälders stora fundering - ska man vara hård och stå på sig när de gör fel? Eller ska vi säga nej hela tiden? Eller är avleda bäst? Vad är rätt? Eller finns det något rätt och fel här? Sen är det inte alltid fel på barnen (som faktiskt bara växer) utan i många fall brist på vårt tålamod som förälder...

Missa inte dagens avsnitt av Babykaos!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-07-16
Länk till avsnitt

65. Malin Stenberg (Första kvinnan i världen som fött barn med en transplanterad livmoder) gästar Babykaos

Malin Stenberg föddes utan livmoder och fick beskedet som 16-åring att hon aldrig skulle kunna få egna biologiska barn. Som en försvarsmekanism kring sin sorg bakom beskedet så bestämde sig Malin att bli attraktiv hos killar på andra plan. Hon blev bra inom sport, fokuserade på karriären och försökte komma på massa bra saker med att inte ha barn.

Men en speciell dag träffade hon sin nuvarande man Cleas, som såg igenom Malins ursäkter kring ett liv utan barn. Dem försökte på många olika vis att bli föräldrar på ett eller annat sätt utan riktiga resultat. Tillslut fick dem höra om ett forskningsprojekt där de skulle transplantera livmödrar. De gick på första informationsmötet och bestämde sig för att vara först ut! Det var bara ett problem, dem behövde fixa en donator själva som var villig att helt frivilligt (såklart!) ge bort sin livmoder. Kanske inte helt lätt...

Efter en lång resa med mycket hopp och förtvivlan föddes tillslut lilla Vincent i graviditetsvecka v31. Han vägde bara lilla 1775 gram och var 40 centimeter lång. Liten är stark brukar man ju säga, och denna gång passar det extra bra, Vincent blir första barnet i världen att födas från en transplanterad livmoder. Och Claes och Malin fick äntligen sin efterlängtade familj med sin lilla son.

Det här avsnittet får ni bara inte missa. Följ med på Malins resa genom denna världshistoriska händelse! Lyssna på avsnittet NU!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-07-09
Länk till avsnitt

64. Vi säger bara en sak, ni kommer garva LÄPPEN av er! ?

Ni som har förväntat er ett riktigt mysigt familj/gravid/barn avsnitt har tyvärr kommit fel idag. SÅKLART snackas det barn å sånt, men sen snubblar vi in i kanske lite för många galna historier...Hur som helst 100% skrattgaranti! ? 

Prenumerera gärna på poddis och för mer bus följ oss på instagram @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-07-02
Länk till avsnitt

63. Livepodd del 2 från Södra Teatern

Nu släpper vi alltså del 2 av Livepodden där vi gästades av fantastiska Jannike "Bisse" Ebbing som öppnade upp om sin helomvändning i livet inklusive en oväntad graviditet. Det var även väldigt fint när hon fick hela Södra Teatern att brista ut i gråt med sin förlossningshistoria då lilla Oliver hade det kämpigt att komma ut.

Vi gästades även av vår grymma barnmorska Karin Norrbrink som guidade oss i alla våra frågor. Som barnmorska är man även insatt i uppsamlingen av stamceller från navelsträngen. Vi bjöd därför in Mattias Svahn som är stamcellsforskare för att diskutera detta ihop. 

Dela gärna era bästa ögonblick från livepodden med oss på vår instagram @babykaospodcast <3

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-25
Länk till avsnitt

62. Livepodden del 1 från Södra Teatern

Äntligen får vi dela med oss av det roligaste vi gjort i våra liv! LIVEPODDEN! Vi kommer dock inte berätta här i textform om allt galet vi säger, blev nämligen en hel del tokigheter och kanske några fula ord... Men kul var det!

Här kommer nu alltså del 1 med Julia & Jennifer, då hela livepodden blev så lång (för att vi hade SÅ KUL). I del 2 som kommer nästa vecka får ni även höra samtalen med gästerna Jannike ?Bisse? Ebbing (gråtfest), vår barnmorska Karin Norrbrink och stamcellsexperten Mathias Svahn.

Livepodden ägde rum den 8e Maj på Södra Teatern i Stockholm. Evigt tacksamma till er alla som kom!

Glöm inte prenumerera på podden på Acast, iTunes eller andra platformer <3

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-18
Länk till avsnitt

61. Michaela Forni gästar Babykaos

Babykaos hade lyxen att få träffa världens ballaste Michaela Forni som är gravid med sin första bebis (en liten pojke) tillsammans med sin sambo Damon. När vi spelade in avsnittet var det ca 10 veckor kvar till beräknad födsel och gravidhjärnan hade redan då kickat igång. Det här blev ganska chockerande för Michaela då hon som Jennifer har ett visst kontrollbehov...

I det här avsnittet får ni veta varenda detalj från hennes nu pågående graviditet. Allt från hur hon blev gravid till om hon vill äta sin moderkaka. Vi pratar även mycket om problem som finns i samhället där kvinnor tenderar att jämföra sig mycket med andra kvinnor vilket lätt resulterar i stress och känslan av misslyckande. Vanliga frågor är; hur lång tid det tog det innan du blev gravid? Hur många stygn fick du sy? Eller hur många timmar man fick sova på natten. Även vi fick oss en tankeställare av det här samtalet.

Andra ämnen vi går in på är barnlängtan, babyblues, att vara en högkänslig person, instant love, boka av allt i kalendern och att se sin partner lida.

Missa inte ett fantastiskt avsnitt med lika fantastiska Michaela! <3

Insta: @babykaospodcast å glöm inte prenumerera!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-11
Länk till avsnitt

60. Flerbarnsmantrat, lämna på dagis för första gången & mosa sniglar

Babykaos fick en smyggäst i avsnitt 60, nämligen lille Roy! Jennifer felkalkylerade hans sovrutin pga av Jet-lag vilket resulterade i en olydig bebis...

Winston fyller 1 år på nationaldagen och Julia har redan fått möjligheten att köra en mjukstart på dagis bara några dagar efter födelsedagen. Det här får oss att tänka tillbaka på tiden då vi lämnade in våra småtjejer på dagis. Var det jobbigt för oss? Eller var kidsen redo? Hur var inskolningen? Vad är viktigt när man väljer dagis? Hur ska man tänka?

Vi måste som vanligt berätta tokiga historier om våra barn, bla vissa som mosar sniglar och röjer runt...

 

Sen en eloge till Jennifer som tagit båda kidsen över Atlanten själv och ska vara utan Alex i fyra veckor (applåder för mom of the year!!).

 

Missa inte mer på vår insta @babykaospodcast

Prenumera på podden på Acast, iTunes och där poddar finns <3 LOVE YOU

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-04
Länk till avsnitt

59. Jacqui om att föda hemma (del 2)

ÄNTLIGEN var det dags för uppföljningen med Doulan Jacqui om när hon födde dottern Lumina hemma i sin trädgård utan personal. Men den som väntar på något gott (och kanske lite provocerande för vissa) kan aldrig vänta för länge Nu ska ni få höra hur det gick för hennes oassisterade förlossning utan mediciner, smärtstillande och personal.

Vi förstår att detta avsnitt kommer att beröra och provocera många där ute. Man kan tycka att det är dumt att utsätta mamman och barnet för riskerna att föda själv då det inte är ovanligt att det sker komplikationer som kräver professionell hjälp. Men vi får inte glömma att alla är olika och själva får välja hur de vill ha det i livet.

Vi är i alla fall väldigt glada att vi fick träffa Jacquie och höra hennes fantastiska berättelse om hur deras dotter Lumina kom till världen. Stor tack till Jaquie som även kapslade in Jennifers moderkaka!

Dela gärna med er av era känslor och tankar kring att föda hemma på instagram, tagga oss med @babykaospodcast #babykaos eller kommentera under avsnittsbilden där. Vi älskar att höra era åsikter!

*Bild av fotografen @tinnadoula

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-05-28
Länk till avsnitt

58. Sammanfattning av livepodden, 100% BABYKAOS & utbrott

Vi sammanfattar lite från livepodden, som helt klart var det roligaste vi någonsin gjort! Jennifer är helt slut och är på väg flygandes till golftouren för att träffa upp resten av familjen. Hon får även några små utbrott på planet...

Jullan kommer hem till galnaste babykaoset och en hel del äckelpäckel...

Vi funderar på om det fortfarande heter amma även fast ungen inte suger tutte, men ändå dricker pumpad bröstmjölk?

Såklart en massa mer trams i dagens avsnitt av Babykaos <3

Insta @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-05-20
Länk till avsnitt

57. Allt du behöver veta om förlossningsskador med Eva Jarnhäll

Det här avsnittet handlar om ett ämne som kan vara känslig för vissa, dock så viktigt att lyfta. Idag kommer vi prata om förlossningsskador med initiativtagaren till Sveriges första försäkring mot just förlossningsskador, Eva Jarnhäll. Eva är leg. sjuksköterska med specialisering inom operationssjukvård.

Förlossningsskador finns i olika grader (1-4) och vare sig om du fått en ?mindre? eller ?större? bristning, påverkar det oss mammor både psykiskt och fysiskt. Vi vet inte varför det är så att många bär runt på en sån bördan i tysthet, skäms eller kanske blivit dåligt behandlade när de sökt hjälp - ?Men du har ju fött ett barn, hur tror du att du ska se ut där nere..?? Känslan att man då bara ska acceptera något som känns fel och istället vara glad att man fått barn. Så är det inte. Det är fel. Vi kvinnor har rätt till en hel och fungerande kropp.

Eva berättar om sina egna förlossningsskador som var startskottet till försäkringen. Vi tar upp vikten av att inte vara rädd för att prata om förlossningsskador. Ju mer du vet, desto mer kommer du veta vad du ska göra om du misstänker att något är fel efter en förlossning. Det viktigaste är i alla fall att stå på sig och söka hjälp. Ge inte upp tills din muttis känns bra! ?

>> Läs mer om förlossningar, skador och försäkringen på Mammastygn.se

>> Läs mer om försäkringen Gravid Förlossning på www.modernaforsakringar.se/forsakringar/forlossningsforsakring/

Tack Moderna för att ni gör skillnad för oss mammor & kvinnor!

*Avsnittet sponsras av Moderna Försäkringar

Glöm inte heller följa oss på instagram @babykaospodcast eller att prenumerera på poddisen! <3

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-05-13
Länk till avsnitt

56. Semester med Justin Bieber, uppdelade sovrum och magsjuka

Jennifer har varit på semester på kändisarnas paradisö och badat i samma pool som Justin Bieber och Hailey! Jullans ansikte har badat i toaletten. Magsjukan har varit framme och smittat alla i sin väg...

Hur blir det egentligen efter man får barn när det kommer till sex, närhet och gos i samma sovrum???

Missa inte dagens avsnitt men Jennifer och Julia och glöm inte prenumerera på podden om ni vill bli påminda om varje nytt avsnitt!

KRAM

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-05-06
Länk till avsnitt

55. Alexandra Järgren gästar Babykaos

Dagens avsnitt gästas av världens coolaste Alexandra Järgren som coachar massvis med nyblivna mammor (och pappor) på Sthlm Bootcamp Factory. Alexandra har två barn och är just nu även mitt uppe i hårdträningen inför Iron Man!

Alexandra berättar om hennes träningsresa och varför hon valt att coacha mammor. Något som kan leda tillbaka till sitt egna tidigare förhållande till träning och kost som inte alltid har varit helt sund. Idag är hon dock på topp och stoppar i sig kanelbullar och annat gott när hon känner för det och tränar med hjärtat.

Alexandra älskar även att föda barn! Kan ni tänka er att hon och hennes kille redan började planera inför bebis nummer två, när deras första bara var 3 månader. OMG!

Här får ni ett fullsmockat avsnitt om träning för mammor, kost, missfall, iron man, starta eget, kroppshetts, jämförelser och en massa KNIP KNIP KNIIIIIP! ?

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-29
Länk till avsnitt

54. Momshaming-trollet, TRÖTT på gnället och att få en tjej vs kille

Jennifer har momshame?at Julia i hemlighet och undrar hur det skulle vara att byta ut sina barn mot andras.

Vi är trötta på det eviga gnället så Jennifer testar ett Amerikanskt knep, en ?chart? där man ger barnen stjärnor beroende på beteende...

 

Julia läser upp Jennifer sms när hon hade ett meltdown och det är inte vackert, varpå Julia har börjat föredra vardagar framför helger. Vi pratar även om när en person fick ett så galet meltdown att hon sa att hon hatade sitt barn. Får man säga att man hatar sitt barn eller hatar sitt liv? Även fast det kanske bara stämmer i några sekunder?

 

Men den stora frågan (om du har två barn av olika kön), har man ett annorlunda band med din flicka vs pojke? Alltså mer ?besatt? av någon av barnen lite mer än det andra?

 

För mer Babykaos-stuff följ oss på Instagram @babykaospodcast, glöm inte heller prenumerera på podden om ni gillar oss <3 <3 <3

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-23
Länk till avsnitt

53. Sofia "PT-Fia" Ståhl gästar Babykaos

?Sofia, även kallad "PT-Fia", berättar om det jonglerande livet som mamma och att vara egenföretagare där det stundtals varit kämpigt! Speciellt efter förlossningen (som hon tyckte var VIDRIG!!) då Sofia förlorade massa blod och efter blev väldigt svag.?

Vi pratar även om den älskade mammakroppen, för den bör älskas, eller hur? Hängande hud, underliv som känns för stort, ur-ammade bröst och härligheterna som att kissa på sig mitt under Vårruset. Så viktigt att prata om och vi är helt förälskade i Sofia ?

Och så snackar vi om den älskade/hatade amningen...hur kommer det sig att man bestämmer sig hur länge man ska amma INNAN barnet kommer? Man har ingen aning ju! Och VARFÖR pratar inte folk öppet hur jäkla svårt det är att sluta amma sitt barn som fullkomligt älskar tutten!

Såklart en massa mer i avsnitt nr 53! Enjoy!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-16
Länk till avsnitt

52. Deppkaos, babykaos & bajskaos

? Jullan har insett att hon nu är i babykaosens ?ring of fire?,? alltså inte den när huvudet är på väg ut, utan den när barnen kaosar så hårt att huset snart får ben och drar. Hon gör allt för att orka med. Springer till och med ner till glassbilen när det är svinkallt (i morgonrock!) för att köpa glass för 400 spänn, vilket ingen ändå verkade uppskatta. ?????

Vi går in i survival mode och funderar över vad man behöver göra för att peppa sig själv när man tappat hoppet, varpå Jennifer känner att hon inte vet vem hon är längre? ? Har hennes identitet försvunnit mitt i mammalivet?

?Sorry innan ni lyssnar...vi blir även lite larviga och pratar väldigt mycket kiss och bajs i det här avsnittet. Något som fortfarande får oss att bli rätt så fnittriga. Är vi tillbaka i bajs och kiss åldern? ?

Sen så finns det lägen då personer som inte har barn, på gott och ont, inte kan förstå hur det är att ha barn. Till exempel har man väl hört några gånger ?Åh vad skönt det måste vara att vara mammaledig! Bara mysa med din gulliga bebis å massa tid för annat skoj!? NO WAY JOSÉ! ?

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-09
Länk till avsnitt

51. Stamcellsexperten Mathias Svahn gästar Babykaos

Nu var det dags för oss att en gång för alla reda ut det där med att ta stamceller från din bebis direkt vid födseln, sen avnavling, att samla in blod från moderkakan, spara navelsträngsvävnad och vad (eller om?!) det finns för risker med det.

I avsnitt 38 pratade vi skeptiskt och misstänksamt om just stamceller och tog upp saker vi hört på stan som tex biverkningar i form av järnbrist hos barnet. Vi har därför satt oss ner med experten Mathias för att få svar på alla våra och era frågor så vi äntligen kan sluta dra massor av egna slutsatser av ett väldigt viktigt ämne.

Ni får även veta hur hela processen går till om du funderar på att spara stamceller i samband med födseln och vad de kan användas till om någon skulle bli allvarligt sjuk.

Vi blir också nyfikna på om man kan frysa ner sig själv för att tinas upp i framtiden eller om man kan bli 180 år genom att byta ut gamla stamceller mot yngre.

Ni hittar oss även på instagram här @babykaospodcast eller babykaos.com

KRAMIS

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-02
Länk till avsnitt

50. Snorsug, #stoltpumpare, kändisar i Jupiter & "prutt-tömmaren"

?I dagens avsnitt slängs ni rakt in i något alla småbarnsföräldrar måste ha hemma, en snorsug. Äckligt japp, men när de små inte kan snyta är det är räddare i nöden. Ni får även grymma tips på hur man lär dem snyta sig!

Roy?s (3 månader) favorit just nu är även en ?Windy?. Det lilla röret du stoppar in i stjärten för att tömma på pruttar. Alltså inte från Jennifers rumpa, utan Roy's... ??

Julia tycker fortfarande Jennifer är den galna pump-damen som nu också har inhandlat ?Lactation cookies? för att öka mjölkproduktionen ännu mer! Vi har nu även tillsammans med er valt hashtag till alla bilder när man använder bröstpumpen --> #stoltpumpare

Men vi vill även få in alla fantastiska mammor som matar med ersättning i flaskan! Hjälp oss med hashtaggen! ?#stoltmedflaska #flaskaforlife eller något annat härligt?

 

Jennifer berättar om alla konstiga människor de träffar i Jupiter, Florida, bland annat han som satte namnet Billy?s panpizza på kartan och Donald Trump!

I Jupiter finns det en ?nightnanny? som tar 1000 dollar per natt, en person vi ska försöka träffa för att se vad hon gör med barnen under denna natt?

Vi inser att Julia kanske kör på Anna Wahlgrenmetoden med Winston utan att veta om det eller göra det medvetet? Hur, berättar vi i podden!

 

Pixel 2,5 år har slutat med blöja! Men stämmer det att man i USA har blöja fram till man är 5 år? 

Glöm inte prenumerera på podden och följa oss på instagram @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-26
Länk till avsnitt

49. Celie Sparre gästar Babykaos

Vänner, you are up for a treat! Ni ska nämligen få luta er tillbaka och lyssna på när vi träffade Sveriges härligaste och ballaste tjej, Celie Sparre. Hon är skådespelare och mamma till två gullungar som hon har tillsammans med sin (också superstar) Adam Pålsson.

Celie berättar om sina två förlossningar, chocken när hon fick veta att hon var gravid första gången och hur livet nu känns som tvåbarnsmamma.

Helt otroligt så har Celie även 8 syskon och en mamma som då fött 9 barn!!! Hur häftigt!? Måste nog bjuda in även henne till Babykaos.

En rolig detalj om Celie är att hon även var barnflicka åt de magiska Parneviks-kidsen. Fint ju.

Anyway! Enjoy å glöm inte prenumerera på poddisen! <3

Å följ oss på vår insta @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-19
Länk till avsnitt

48. En våt mullvad, första mensen och bröstpumpsknarkaren

Det händer galna grejer i Florida. En mullvad blöter ner sig, det pumpas hejvilt och livet är en bergodalbana. Jullan har bestämt sig för att ändra inställning och sluta upprepa mantrat ?jag är så trött? för att istället överdriva med pepp och positivitet. Vi får väl se hur det går... Sen snackar vi mens och magen.

Glöm inte skicka in era förslag på vad vi kan ha till bröstpumpshashtagen! Typ som #freethenipple fast för att man ska vara en stolt och fri pumpare :D

Ni hittar oss på instagram @babykaospodcast

LOVE U

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-12
Länk till avsnitt

47. Filippa Tjärnlund (Raw Clarity Filippa) gästar Babykaos

Vi har träffat fantastiska och så inspirerande Filippa Tjärnlund, aka ?Raw Clarity Filippa?, som snart ska få sin första bebis. Såklart vill vi veta hur blev bebisen till! Kom storken och knackade på eller var det lite mer passionerat och spirituellt kanske? Ni får veta allt.

Filippa berättar om ?Hypnobirth?, visste ni till exempel att en människa kan föda under koma?!

Eftersom hon är ett proffs på hälsa så är vi nyfikna på hur hon ser på kost under graviditeten och även till barnet efter det är fött?

Jennifer är även väldigt nöjd då även Filippa ska kapsla in sin moderkaka. Blir inte rädda, det är inte så farligt som det låter :)

Annat vi tar upp är jobbet som livscoach, meditation, ätstörningar och mammaledighet.

Glöm inte prenumerera för att först få ta del av avsnitten!

Babykaos instagram; @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-05
Länk till avsnitt

46. Att få syskon, credd till mammor & göra slut med en vän

Vad händer egentligen när man får ett syskon, varför kan man helt plötsligt bli så arg på de andra barnen? Är det för att man alltid är orolig och kontant har sömnbrist..?

Vi slänger upp olika alternativ på att säga ifrån och sätta ner foten till sina barn. Ska man använda sitt rum som en strafflåda? I USA håller man tydligen på med ?time out?, men vad är det?

Det blir gråtfest igen då Jennifer visar upp filmen ?World toughest job? på YouTube.

Peg & Penny pratar om i sin podd Pillowtalk om att göra slut med en vän, vilket var ett ämne vi själva hade en del att gräva i. - ?In order to be me I might need to disappoint you!?

Annat vi tar upp är nya reglerna för antal timmar på dagis och om Jennifers träff hos spådamen, visste ni att Jennifer jobbat på cirkus och varit risplockare i kina? HAHA

Glöm inte prenumerera på podden och följa oss på insta @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-02-26
Länk till avsnitt

45. Katarina Gospic gästar Babykaos

Så spännande och intressant avsnitt med världens smartaste å härligaste hjärnforskare Katarina Gospic. Nu vill vi veta allt om hur barnens hjärnor ser ut, fungerar och utvecklas med åren. Ibland kan man ju undra varför sin 2 åring sätter sig på sitt nyfödda syskon eller vad som händer om barnen ser er bråka? Sen tar vi upp ämnet om hur viktig näring och mat är för ditt barn, vad skulle hända om de bara får växa upp på korv..!? Vilken mat är helt enkelt bäst för hjärnan?

Sen måste vi såklart prata om oss kvinnor också! Vad händer egentligen med oss när vi blir gravida och ammar? Förändras hjärnan då, blir vi smartare eller bara sega å tröga? Visste ni till exempel att hjärnan tillsätter ett hemmagjort smärtlindrande ämne i kroppen innan en förlossning? WOW

Och den stora frågan; är det så som i filmen Limitless att vi bara använder en liten del av hjärnan, eller är det bara största myten??? Kan annars Bradley Cooper komma och hjälpa oss? Kanske gästa Babykaos?

Andra ämnen vi dyker in i: iPad och digital detox, män vs kvinnor och nervsystemets mognad och mycket mer.

Ett viktigt och kul avsnitt med världens bästa Katarina. Don?t miss!

Följ oss även på Instagram för massa kul @babykoaspodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-02-19
Länk till avsnitt

44. Gråtfest, förlossningsskador & en operation i muttis

Idag bjuds det på en liten gråtfest och ett känsligt ämne som Julia varit osäker på om hon ska ta upp i podden eller om det är för privat. Efter Julias förlossning lossnade nämligen ett stygn som hon efter flera månader beslutade sig för att rätta till. Nu får ni höra allt om den resan!

Så avsnitt 44 är tillägnat alla kvinnors vackra fantastiska underliv, muttisar, snippor och vad ni nu vill kalla henne. För hon är viktig och man får inte glömma både hennes (muttis) och dina rättigheter att må bra! Hur du mår i muttis är roten till hur du mår i livet, alltså underlivet är LIVET! GIRL POWER, PUSSY POWER!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-02-11
Länk till avsnitt

43. Lojsan Wallin gästar Babykaos (del 2 - Förlossningen)

Äntligen får ni veta hur det gick för Lovisa Wallin med sin lille bebis Todd! Hur gick vändningsförsöket och gjorde det ont? Blev då alltså ett kejsarsnitt och hur gick det i sånna fall? Hon öppnar upp och berättar allt, även vad som hände med åderbrocket i ljumsken.

Vi pratar också om tiden efter med en liten bebis, babyblues, utmaningar, lycka och ångest. Ett fint avsnitt. In å lyssna och tack igen Lovisa som alltid bjuder så mycket på dig själv. <3

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-02-04
Länk till avsnitt

42. Jennifers förlossning del 2 (ink live från BB)

Del 2 av Jennifers förlossning lämnar ingen oberörd! Vi får nämligen höra ett väldigt långt och bjussigt ljudklipp från förlossningsrummet (Tack Jennifer aka Djävulen för denna ärlighet!). 

Del 1 av förlossningen slutade med att Jennifer och Julia fick avsluta sitt poddande snabbt då Jennifer skulle ner i badet fort!!

Jennifer berättar sedan vad som hände under de 6h det tog att få ut Roy. Denna förlossning var INTE ALLS lik Iris förlossning. 

Jennifer undrade länge vart ?epiduralmannen? tagit vägen och sedan var Jennifer igång med att försöka styra och ställa! 

Hon bad läkarna att hämta sugklockan, ville bestämma över hur mycket epidural hon skulle få samt ifrågasatte varför hon inte fick en egen påfyllningsknapp hon själv kunde bestämma över. Jennifer bestämde själv över lustgasen och krävde att bara få föda med lustgas och att stänga av värkstimuleringen! 

Jennifer ljög även för barnmorskorna om att hon inte behövde krysta då hon vägrade att föda utan epidural. För enligt Jennifer är ?epidural ALDRIG försent!! Kolla bara på USA?! 

Och där och då bestämde Jennifer sig för att OM det blir en tredje unge ska den födas i USA, där hon inte behöver ha ont alls! Eller? 

In och lyssna nu! Detta vill ni INTE missa??

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-01-28
Länk till avsnitt

41. Försäkringskassan gästar Babykaos

Nu vänner är äntligen föräldrapennings-bibeln här! För vi träffat Försäkringskassan! Helt klart ett av våra viktigaste avsnitt hittills då det är en djungel att söka föräldraledighet och få allt rätt. Som tur är har vi med oss experten Niklas som jobbat på Försäkringskassan i över 16 år. Vi har försökt täcka alla frågor vi kunde komma på inom ämnet, inklusive de ni skickat till oss. Här nedan är några av de frågor vi pratar om:

Vad är skillnaden på SGI, lägstanivå och grundnivå?Vad är maxtaket på inkomst?Vad har jag för ledighetsrätt från jobbet?Hur länge räcker pengarna och hur ska jag då späda ut dem?Hur blir det egentligen med 80% av lönen, stämmer det ens?Hur maxar du föräldrapenningen, alltså hur får du ut mest pengar?Vad händer om du föräldrapenningen när mamma eller pappan är från ett annat land? Eller precis flyttat hem till Sverige för att föda?Räcker det att jag haft ett bra jobb eller måste det även gälla i framtiden för att jag ska få ut 80% av den lönen?Snabbhetspremien - bli gravid igen innan 1 år & 9 månader så har du samma SGIHur funkar allt med dubbeldagar?Hur funkar allt för dig som är egenföretagare och frilans?Räknas det på bara lönen eller även aktieutdelning om du har ett AB?Kan jag förbereda något innan min bebis föds som egenföretagare, tänker bevis, underlag å sånt?Hur blir det med min pension när jag är föräldraledig? Har partnern som jobbar ett ansvar att lägga undan?Inkomstutveckling mellan kvinnor och mänHälsoförändringar hos kvinnor vs mänRestskatt efter föräldrapenning - glöm inte kolla så du beskattas rättPrematur FödselAdoptionFår ångest när jag ska börja söka - men hur var det förr? Block å penna?Vilka personer kan vara föräldralediga?Vad är uppstarts-SGI? (till dig som startar, eller vill starta eget företag)Försäkringskassans kontroller

Testa Försäkringskassans planeringsverktyg;

>> Föräldrakollen

>> SGI-kollen

>> Vänta barn guiden

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-01-21
Länk till avsnitt

40. Jennifers förlossningsberättelse del 1

Jennifer är nu i v38+5 och börjar som alla i detta stadie bli trött på att vara gravid! Efter att för några veckor känt att förlossningen varit på g när som helst känner nu Jennifer att bebisen kommer vilja stanna inne länge. Så Jennifer tar saken i egna händer? 

Efter två hinnsvepningar och två förlossningsdrinkar sätter värkarna igång. Något dygn senare föds en liten pojke! 

Men i detta avsnitt av podden får ni bara höra del 1 av Jennifers förlossningsberättelse, som dock är väldigt spännande och ibland väldigt rolig :D 

Vi får höra om vägen till att värkarna startade, hur det känns att bli hemskickad från BB för att några timmar senare, när det verkligen är dags, höra att det är fullt. 

Varför hade Jennifer problem med barnmorskan? Hur gick det med Jennifer kontrollbehov i förlossningsrummet? Samt tog sig Julia in till BB..? Det och mycket mer får ni höra i avsnitt 40!

Följ oss på instagram @babykaospodcast och glöm inte prenumera på podden! Loveuuuuuu!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-01-14
Länk till avsnitt

39. Valerie Aflalo gästar Babykaos

Idag får ni träffa powermamman, entreprenören och influencern Valerie Aflalo. Vi pratar om hennes tre döttrar, deras förlossningar och alla trotsåldrar som dyker upp när de växer. Vad är rätt och fel när det kommer till att vara en orolig mamma, får man kanske chippa barnen så man aldrig tappar bort dom..?

Valerie berättar hur det är att vara en riktig ?influencer-morsa? och hur det har påverkat familjen och barnen. Hur hanterar de sociala medier med barnen för att sätta rimliga gränser? 

Att föda tre barn betyder också tre helt olika historier och erfarenheter. I den ena förlossningen fick Valerie en nervkollaps (kortslutning i nerverna), en annan fick bebisen navelsträngen runt halsen så hon tryckte ut henne med bara magmusklerna och den tredje var ring of fire helt outhärdligt!

Vi får även veta att Valerie och hennes man gjort en app!

För mer skoj, följ oss på instagram @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-01-07
Länk till avsnitt

38. Förlossningen närmar sig, stamceller & mammagrupper

Jennifer kan nu äntligen slappna av då Alex är tillbaka på svensk mark och kommer stanna tills bebis kommer. Efter att det känts som en förlossning var på gång tar sig Jennifer till barnmorskan där hon istället får reda på att bebisen inte är lika nedsjunken längre. Besvikelsen...

Vi går igenom vad som ska finnas i babyväskan och kommer då även in på hur vi känner kring "sen avnavling" eller att ta blod från navelsträngen till en stamcellsbank. 

Julia berättar när hon var gravid med Pixel och inte kände rörelser magen. Finns inget som ger mer panik än det! 

Jennifer berättar om alla hennes vänner som nu fått barn vilket är fantastiskt, men att hon med Iris inte upplevde samma "mammagruppkänsla" eftersom att hon var först av alla vänner att få barn. Det som snurrar i huvudet nu är vem ska Jennifer umgås med när de snart är tillbaka i Florida och hur hon ska hitta kompismammor? 

Det lagas massor av matlådor inför bebisens ankomst och Julia har sin mobil vid kudden ifall det skulle dra igång på natten och hon behöver komma dit för att podda! 

GOTT NYTT ÅR önskar oss på Babykaos!

Följ oss instagram @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-12-31
Länk till avsnitt

37. Michaela Byggmark Delér gästar Babykaos

I dagens avsnitt får ni träffa fantastiska Michaela Byggmark Delér som delar med sig av hennes två förlossningar, hur de skilde sig åt och att inte känna den ?instant love? när man får sin bebis på bröstet. Hur var det även att spendera en månad utan Jens precis efter förlossningen?

Vi pratar också om hur det var att från ingenstans få PMDS (en värre typ av PMS) efter hon födde sin dotter Livia. Michaela berättar om hur hon idag hanterar det för att inte få humörsvängningar eller känna den ångest och nedstämdhet som ofta drabbar de med PMDS.

Ändra ämnen vi går in på är amningen, barns olikheter och om det blir fler barn.

Tack Michaela för att du delade med dig av dina personliga upplevelser <3

Ni hittar oss på vår instagram @babykaosopodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-12-24
Länk till avsnitt

36. Julia slutar amma, extrem sömnbrist & att vänja in ersättning

I det här avsnittet får ni hänga med på Jullans resa att sluta amma sin son Winston 6 månader. Ni får även fler bra tips om ni står inför samma utmaning. Hur det gick/går får ni höra i podden!

Vi snackar även sömn och hur jäkla viktig den är. Att man måste sluta kämpa sin vaken för att få sin egen tid. Vi vet ju att det tillslut blir bättre och att barnen kommer börja sova, även fast det känns som en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse.

Kika på annat kul och avsnitts-relaterade bilder på vår instagram @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-12-17
Länk till avsnitt

35. Nisse Edwall gästar Babykaos

Idag gästas vi av skribenten, poddaren och tvåbarnspappan Nisse Edwall som bl.a. driver Pappapodden tillsammans med Manne Forsberg. Vi skulle nog säga att det här avsnittet är ett av de roligaste hittills, och jäkligt BJUSSIGT för den delen. Sen tror vi att både män och kvinnor eller mammor och pappor kan ha stor nytta av intervjun med Nisse då han bjuder på både tips och bra insikter kring livet som pappa och partner.

Vi snackar sex, relationer och att ta på varandra. Sen halkar vi in på barn och bra saker för nyblivna pappor att ha koll på.

Andra ämnen vi pratar om är att onanera på beställning, att kämpa för att bli gravid, abort, missfall och betydelsen av pappaledighet och mycket mer.

>> Ni hittar massor av annat kul på instagram @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-12-10
Länk till avsnitt

34. Jennifers besök hos barnmorskan (Gravid i v.36) - Är babyn på g?

Alltså det avsnittet är så spännande! Idag får ni följa med till våran fantastiska barnmorska Karin! Men denna gång handlar det om Jennifer som är i vecka 36 och närmar sig en förlossning. Men hur nära är vi egentligen?

Ni får följa med in i Jennifers muttis (snippa, fiffi, smulan, you name it) där vi får reda på en massa intressanta saker. Det blev till och med en snudd på barnets huvud - med poddmicken! Ne skoja, så galna är vi inte. Men men, nu berättar vi inte mer, in å lyssna så får ni veta allt! KRAM

>> För mer kul bilder och filmer, följ oss på instagram! @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-12-04
Länk till avsnitt

33. Babba Rivera (fd. Canales) gästar Babykaos

Som vi längtat att få dela med oss av detta avsnitt med entreprenören, influencern, marknadsföraren och powerkvinnan Babba C Rivera! Babba driver byrån By.Babba och bor i NYC med sin man Carl och deras gulliga lilla hund Blue. Sommaren 2017 gifte de sig och snart därefter köpte de en ny drömlägenhet. Sen så började frågorna trilla in ?När ska ni ha barn??

Vi pratar om hur man hanterar dessa väldigt privata frågor och hur livet är i NYC som egenföretagare när ens anställda går på mammaledighet? Vad är normalt och hur funkar det med dagis, nannys och jämställdhet?

Andra ämnen vi tar upp är surrogatskap, adoption, livsbalans, karriär och Babba?s galna navel-fobi.

Ni hittar Babba på instagram här: @babba.c

Å glöm inte prenumerera på Babykaos och följa oss på instagram @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-11-26
Länk till avsnitt

32. Jennifer närmar sig förlossning, ?bana-väg? i muttis & sluta puttinutta!

Kan det vara så att Jennifers förlossning drar igång på grund av en tuffare gravidmassage? Hur går tankarna om Alex skulle vara bortrest när det sätter igång?

Julia berättar om sin kompis som har bokat ett planerat kejsarsnitt, men hur allt nu verkar dra igång igång tidigare efter en ?smyg-hinnsvepning? av sin barnmorska...

Vi märker att fler kvinnor verkar lite trötta på gammalmodiga barnmorskor som puttinuttar och lillagumman-pratar ner oss unga mammor. Vi är faktiskt smarta, starka och vet mer än ni tror! (PS. vi älskar er barnmorskor!)

Hur kan man tänka om man är i valet och kvalet mellan kejsarsnitt och förlossning? Julia berättar hur hon upplevde det med andra barnet. Är det fel att känna att man är en svag och sämre människa om man inte vågar föda vaginalt..? (svar nej!)

Glöm inte följa oss på insta! @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-11-22
Länk till avsnitt

31. Alexander Kronlund gästar Babykaos

Dagens avsnitt gästas av Alexander Kronlund, känd från idol-juryn eller som låtskrivare åt bl.a. Britney Spears, Robyn och Ariana Grande.

Så varför är Hollywood Alex med i Babykaos? Jo hurrni, han och sin coola fru Rebecka Lagerström har nyligen fått sonen Frans som vid inspelningen var ca 8 månader gammal.

Vi pratar om livet som nybliven pappa och hur han aldrig trodde han var en sån som skulle få barn, utan vara den roliga farbrorn åt sina vänners ungar.

Ändra ämnen vi lyfter är utmaningar som förälder, ångest tankar, att kräkas ut demoner och om det blir det även några syskon i framtiden? Allt får ni veta i avsnitt 31! Enjoy!

>> Glöm inte att prenumerera på podden och följa oss på instagram @babykaospodcast <3

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-11-15
Länk till avsnitt

30. Julias baby är en vampyr & 3D ultraljud

(Ber om ursäkt för lite sämre ljud i detta avsnitt) Jullan är så trött att hon vill läggas in på sömnrehab. Winston verkar ha blivit en vampyr som vill vara vaken hela nätterna (dock pga tandsprickning...)

Vi pratar om hur sjukt det är att man alltid hör sin bebis skrika när man duschar, även fast dem alltid sover som stockar.

Jennifer har varit hos barnmorskan och gjort 3D ultraljud. Innan sa hon att det inte kommer påverka ?bondingen? till bebisen i magen, men verkar som hon hade fel. Vi är även ganska säkra på vilket kön det är efter fotot.

*Vi ber om ursäkt ifall ljudet till detta avsnitt inte är 100%, ändå värt att lyssna på ;)

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-11-08
Länk till avsnitt

29. Lovisa Wallin gästar Babykaos

Lovisa är nu i vecka 37 och slår helt klart rekord i att bjussa på sig själv och sin graviditet! Inspirerande tycker vi!

Lille bebisen, även kallad ?Hoppsan?, ligger just nu i säte och det är dags för vändningsförsök, men Lovisa tror inte alls det kommer funka. Får se hur det går...

Vi snackar om att foster ser ut som små dinosaurier, tufft åderbrock och undrar om råmjölken kan ta slut om man pumpar lite innan babyn föds? 

Helt enkelt all in gravidsnack och förberedelser inför Lovisas förlossning.

> Följ oss på Instagram för behind the scenes och annat kul @babykaospodcast

> OCH prenumerera där poddar finns om ni gillar oss <3

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-11-01
Länk till avsnitt

28. Gravid i v.31, arsenik i gröt & förlösande royalties

Jennifer är nu gravid i vecka 31 och börjar verkligen känna trycket nedåt, perfekt tajming mitt i flytten till nya huset... Hon berättar även om den sjuka upplevelsen att man tydligen måste amma i en amningscontainer på Amerikansk flygplats.

Sedan kommer vi in på det viktiga ämnet gällande arsenik och kadmium i gröt och välling, samt hur man kan tänka kring det. 

Vi pratar även om gravida och förlösande royalties i den brittiska kungafamiljen och hur sjuka krav de verkar ha på sig. Vi får se om Megan Markle sätter ner foten när hon och Harry?s bebis kommer i vinter!?

Såklart får ni veta status på Jennifers moderkaka som ska ätas efter hennes förlossning...bu, bä eller kanske bara blä?

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-10-25
Länk till avsnitt

27. Daniel Redgert gäster Babykaos

Vi har haft vår första gäst som planerar att skaffa barn genom surrogatmamma! Missa inte Daniel Redgert?s tankar kring att skaffa barn tillsammans med sambon Linus och hur de förbereder sig genom att först lära sig ta hand om några fiskar... 

Daniel är Stockholms (snart även Londons) stora medieunder som driver byrån Redgert Comms och har podden ?Redgert & Dietz? tillsammans med vloggaren/bloggaren Margaux Dietz. 

Hur som helst ett väldigt inspirerande avsnitt om att göra karriär med en positiv inställning till livet, kids och framtiden. Heja Daniel! 

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-10-18
Länk till avsnitt

26. En gravid tunga, bläckfisk-spermier & trotsiga kids

Helt klart ett av de knasigaste och roligaste avsnittet hittills. Känsliga lyssnare varnas för både gravida tungor, bläckfisk-spermier och parasiter.  

Självklart ger vi er en uppdatering i Jennifers graviditet och om hennes moderkaka som flyttat på sig.  

Vi pratar även om svordomar hos barn, Ryder Cup och som vanligt allt babykaos i våra liv.

Å glöm inte prenumerera!

Instagram:

@babykaospodcast

@juliaanjou

@jemmifer

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-10-11
Länk till avsnitt

25. Sanne Alexandra gästar Babykaos

Äntligen får vi dela med oss av avsnittet med härliga Sanne Alexandra. Snacka om POWER MAMA! 

Hon berättar om hur det var att vara gravid och föda barn (utan smärtlindring!) på ett amerikanskt BB. Hur stor skillnad är det egentligen med att göra det i Sverige vs USA? 

Sanne berättar om fördomarna folk har om så kallade ?hockeyfruar? och hur hon vill ändra på det. Hon är ju sååå mycket mer än det; en entreprenör, mamma, poddare, bloggare, influencer och ja, en stolt och as cool fru. 

Andra ämnen vi tar upp är amning, multitasking, att flytta hem till Sverige och framtiden. 

>> Följ oss gärna på Instagram under @babykaospodcast och prenumerera såklart på Babykaos i podcastappen och på Acast! Hej! 

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-10-04
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.