Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

I sanningens namn

I sanningens namn

Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark går in på djupet när hon träffar profilerna som på ett eller annat sätt satt ett stark avtryck i Sveriges medievärld. Vi lär känna personen bakom offentligheten och samtalar om jakten på lycka, relationen till ångest, sex, kärlek, och framförallt den man har till sig själv.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

nyheter24.se/noje/

Avsnitt

Amelia Silowá. TV-profil & Influencer

När Amelia Silowá var 11 år gammal klev hon in i ett vitt, sterilt rum på sjukhuset i Malmö. Efter en liten stunds väntan blev hon fasthållen av sjuksköterskor som tvingade in en slang ned i hennes hals. Hon skulle sondmatas på grund av sin långt gångna anorexia.

2016 deltog hon i tittarsuccén Ex On The Beach där hon snabbt blev en av de mest färgstarka karaktärer som synts i programmet. Men trots den glöd och girlpower Amelia visade i rutan så mådde hon mycket dåligt efter sin medverkan.

I det här samtalet får vi lära känna Amelia på djupet. Hon berättar om skiten hon tvingats gå igenom under sin skolgång, om hur man bygger upp en söndertrasad självbild och hur man, trots att man går igenom ett helvete, kan komma ut med ryggen rak och starkare än någonsin.

Vem är hennes charmige pojkvän? Hur är hennes relation till mat och utseende idag? Vad gillar hon i sängen och hur hon vara så extremt sprudlande, stark och positiv trots jobbigheterna hon gått igenom?

Allt det här och mycket mer i avsnittet med Amelia.

Behöver du hjälp med din ätstörning?

Kontakta en vårdcentral om du mår mycket dåligt under en längre tid. Där kan du få träffa en kurator eller en psykolog och få samtalsstöd.

Du kan också vända dig till Frisk & Fri på nummer 08-20 72 14.

info@friskfri.se

2018-07-29
Länk till avsnitt

Quetzala Blanco. Nöjesprofil och journalist

För några år sedan gick Quetzala Blanco på Västerbron en sen sommarnatt. Hon var på väg till psykakuten för att hon ville ta livet av sig. Idag är hon en av Sveriges främsta nöjesprofiler och har med sin medverkan i olika TV-program, poddar och krönikor fått tusentals människor att skratta samt givit dem hjälp med livsråd, sex och relationer.

Hur blir man egentligen lycklig? Vad är hennes egen relation till ångest, sex och alkohol? Och vad är hennes absolut bästa och råaste sextips för alla som vill steppa upp sitt game i sängen?

Allt detta och mycket mer i ett öppet och ärligt samtal med den färgstarka Quetzala!

Musiken är av ODZ.

2018-07-22
Länk till avsnitt

Felicia Aveklew. Youtubestjärna & Makeup artist

Den färgstarka skånetjejen Felicia Aveklew, 21, har idag 158 000 prenumeranter som följer henne dagligen på Youtube. Det här blev ett mycket starkt samtal där Felicia öppnar upp sig totalt och berättar om sitt förra, destruktiva förhållande, hur hon tillslut tog sig ur det och hur hon en månad senare träffade sin stora kärleken i sitt liv, Simon. För första gången väljer hon nu även att berätta om hur hon inne på skoltoaletten upptäckte att hon var gravid, och hur hon gick till väga efter beskedet.

I vanlig anda bjuds det på mycket skratt, sexsnack och förhållandeprat. Varför flyttar hon tillbaka till Skåne? Vad får henne att komma? Hur är det att höra av en modellagentur att man måste gå ned massor i vikt? Och hur tusan sminkar man egentligen fräknar som ser naturliga ut?

Det här är ett avsnitt du absolut inte vill missa.

Musik: Ambivalensen ? För någon annan och Johan Alander ? Falla i bitar.

2018-07-15
Länk till avsnitt

Mimmi Kapell. Personlig tränare & Influencer

Mimmi Kapell är den personliga tränaren som under de senaste åren fullkomligt exploderat på sociala medier. Idag driver hon eget företag och tränar med några av Sveriges största influencers. I det här samtalet berättar Mimmi om drömmen om att bli mamma, om att hitta kärleken i sitt liv, hur man bäst tränar upp sin rumpa + myter och sanningar kring träning. Hur ska man tänka kring alkohol och träning, vad ska man äta för att maxa muskeluppbyggnad och hur är egentligen hennes egen relation till träning och mat?

Självfallet blir det även en del sexsnack. Är man kåt när man är gravid? Hur mycket ligger man när man är höggravid? Mimmi ger även sina absolut bästa tips på sexleksaker ? och det är någonting du INTE vill missa!

2018-07-08
Länk till avsnitt

Jasmine Gustafsson. Dokusåpadrottning & Influencer

Jasmine "Jasse" Gustafsson är dokusåpadrottningen som skapat kaos i både Paradise Hotel och Ex on the beach. Med sin starka personlighet, sina långa fransar och sitt heta temperament har hon minst sagt lämnat avtryck i den svenska reality-världen. Men bakom den hårda fasaden finns det även ett stort hjärta, en bultande sorg och och en människa som varit på botten och sedan tagit sig tillbaka.

I det här avsnittet berättar Jasmine för första gången om hur hon för någon månad sedan fick reda på att hennes pappa gått bort, vad som egentligen hände med henne och hennes förra livspartner samt hur man på egna ben kan fortsätta gå, trots att man egentligen inte orka

Hur känns det att få en sprutorgasm? Vad vill man inte höra i sängen? Och vikten att kunna skämta om all skit som händer en i livet ? det och mycket mycket mer i veckans avsnitt med Jasmine!

Musiken i podden är: ?För någon annan? med Ambivalensen och ?Det var ingen som lyssnade? med Johan Alander.

Vill du höra mer av deras musik finns den på Spotify.

2018-07-01
Länk till avsnitt

Emma Hellström. Paradise Hotel-profil

Emma Hellström klev 2017 in, med dunder och brak, i vad många säger blev den bästa säsongen någonsin av Paradise Hotel Sverige. I det här samtalet berättar Emma för första gången om tiden efter dokusåpan, om hur det är att bli bedragen av den man älskar ? samt öppnar upp om den kroniska & smärtsamma sjukdomen hon tvingas leva med.

I vanlig anda bjuds det på en HEL DEL skratt och ocensurerat sexprat, det diskuteras svartsjuka, självförtroende, ångest, vänskap och allmänt peppsnack.

Emma avslöjar även vem som är hennes nya kärlek ? en kille du antagligen skymtat i TV-rutan...

2018-06-24
Länk till avsnitt

Camilla Gervide. Driver Bloggbevakning.se

Hon driver en av Sveriges största bloggar med tusentals besökare i veckan. Men vem är egentligen den mystiska kvinnan bakom Bloggbevakning.se? I ett öppet och ärligt samtal berättar Camilla om hur hon i flera års tid levde i ett förhållande där hon blev misshandlad till den gräns att hon trodde att hon skulle dö. Varför stannar man egentligen hos en man som brutit ens revben?

Hon berättar även om hur det, som ung kvinna, var att leva med ett alkoholberoende ? hur hon insåg det och vändningen hennes liv fick när hon valde att bli nykter. Utöver det blir det en hel del smaskigt kändissnack, smarta relationsråd och andra mycket intressanta samtalsämnen!

2018-06-17
Länk till avsnitt

Lancelot Hedman Graaf. Thaiboxare

I ung ålder förlorade Lancelot Hedman Graaf sin äldre bror Isak, 19, i en tragisk olycka som skulle komma att förändra hans liv. Han började hänga i fel kretsar och han hanterade sin sorg genom att, som han själv berättar, bli stökig. I det här avsnittet berättar Lance om vägen tillbaka, om hur han hanterat sorgen efter sin bror, om hur han mitt i all misär förälskade sig i thaiboxningen. Han berättar även om det stormiga förhållandet med Paulina "Paow" Danielsson och på frågan om vad det var som fick paret att göra slut får Gabriella ett väldigt speciellt svar...

I Lancelot Hedman Graafs första poddavsnitt någonsin hinner vi under loppet av 33 minuter att gå igenom allt mellan himmel och jord och du får lära känna Lancelot på ett helt annat plan än innan!

2018-06-10
Länk till avsnitt

Isabelle Strömberg. Bloggerska och Youtubestjärna

Veckans gäst är ingen mindre än bloggstjärnan Isabelle Strömberg. I ett öppet och ärligt samtal väljer Isabelle nu att berätta om de mörka åren hon led av ett tungt drogmissbruk och hur hon ena dagen gick från att röka gräs, till att andra dagen injicera. Vi pratar även om hur kärleken kan ta en människa tillbaka till livet, samt vikten av att kunna bära sig själv när ingen annan orkar göra det.

Utöver det bjuds det på en hel del sex och relation, varför är de flesta killar dåliga på att ge oralsex, hur ställer vi oss till make up sex och Gabriella berättar om det snuskiga hon gjorde en dag när hon kom hem och hennes kille städat hela huset...

Detta avsnitt kommer att chocka, påverka och beröra dig på djupet! Och som vanligt bjuds det på mycket skratt!

2018-06-03
Länk till avsnitt

Isabella Jedler. Influenser och egen företagare

Isabella Jedler är den före detta skönhetsdrottningen som valde att gå sin egen väg och idag arbetar som egen företagare och influenser. I det här samtalet ligger mycket av fokus på relationer & sex och vi går igenom allt ifrån hur man lärde sig komma, vad vi kommer av, huruvida storleken spelar roll, vad tycker vi egentligen om analsex + trekanter, och hur ofta bör man egentligen ligga i ett förhållande?

Sen går vi igenom vattendelarna "Är det ok att ens pojkvän gillar halvnakna tjejers bilder på Instagram?" samt "Är det viktigt att vara i ett förhållande på Facebook?".

2018-05-27
Länk till avsnitt

Johanna Nordström. Komiker

Komikern Johanna Nordström, 22, är den unga tjejen som gör några av Sveriges mest älskade humorsketcher, och hon följs av hundratusentals människor dagligen. I det här samtalet lägger vi stort fokus på hur dagens kroppshets driver unga tjejer till svåra ätstörningar, om hur man bryter sig loss från ett livslångt självhat samt vad det egentligen är som gör att man når sina drömmar.

2018-05-20
Länk till avsnitt

Aina Lesse. TV-profil, influenser och castare

Aina Lesse slog igenom i Paradise Hotel 2013 och blev storslagen favorit hos svenska folket. Men vad hände efter programmet? I det här avsnittet berättar Aina om hur hon gick ned 30 kilo på grund av sin utbrändhet, hon diskuterar varför hon aldrig vill ha barn, hur det är att bli tillsammans med sitt ex, sex med ex, kåthet, alkohol, droger och katastroftänk. Hur får man egentligen ett förhållande att hålla och hur får man egentligen sin partner tänd efter flera års förhållande?

2018-05-13
Länk till avsnitt

Antonija Mandir. Youtubestjärna och Ex On The Beach-profil

Hon slog igenom med dunder och brak i Ex On The-Beach 2017 och har idag en av de snabbast växande Youtubekanalerna i Sverige. I det här samtalet går vi igenom allt ifrån hur man blir lycklig, hur det är att ha sex i TV till att inse att man lever med konstant dödsångest.

Och vad var det egentligen som hände den omtalade kvällen i Ex On The Beach där Antonija slog upp ny mark för unga tjejer som väljer att ta för sig i av sex? "Jag hittade en vibrator och kände, vem bryr sig?"

2018-05-06
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.