Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

I sanningens namn

I sanningens namn

Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark går in på djupet när hon träffar profilerna som på ett eller annat sätt satt ett stark avtryck i Sveriges medievärld. Vi lär känna personen bakom offentligheten och samtalar om jakten på lycka, relationen till ångest, sex, kärlek, och framförallt den man har till sig själv.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

nyheter24.se/noje/

Avsnitt

Diana Baban. Ex On The Beach-profil. Version 2

Mycket har hänt sen sist.

Hur mår Diana Baban efter att ha varit med i två kaos-säsonger av Ex on the beach under loppet av ett år? Hur är hennes relation med familjen? Vad var det egentligen som hände mellan henne och Jocke&Jonna och varför har hennes dejtingliv kommit att bli en av nöjesvärldens stora snackisar?

Allt detta och mycket mer i andra avsnittet med Diana Baban.

Musik av: ODZ & Alex D'Rosso

2019-02-03
Länk till avsnitt

Li Åvall. TV-profil & influenser

Li Åvall, 31. har under flera års tid varit en av Sveriges främsta profiler inom träning och fitness. Hösten 2018 fick publiken se henne i tittarsuccén Bachelor där hon och hunden Bruce klarade sig hela vägen fram till slutet. Li är en positiv, sprallig och färgstark tjej - men bakom den glada, utåtriktade ytan så har hon brottats med ett mörker utan att kunnat ropa på hjälp.

Li hamnade på en väldigt mörk plats, men det som skulle komma att rädda livet på henne blev hunden Bruce.

I det här samtalet berättar Li om hur det är att hamna på botten, men även hur man tar sig upp igen. Om den villkorslösa kärleken man kan känna till ett djur samt om vikten av att slå sig lös från folk som utnyttjar dig.

Vad gör hon idag? Hur mår hon? Hur var det att vara med i Bachelor, vad faller hon för och hur ser hon på framtiden?

Allt detta och mycket mer i samtalet med Li!

Musik av Ambivalensen

2019-01-27
Länk till avsnitt

Jessica Pamlin. Youtuber

Jessica Pamlin, 22, är Youtubestjärnan som minst sagt slagit upp ny mark och påverkat unga tjejer och killar där ute på det bästa sättet som går. I dagens samhälle där ätstörningar är ett vanligt problem är Jessica ett levande exempel på hur man kan gå från att leva med störningen ? till att en dag älska mat och till och med tjäna pengar på den kärleken.

I det här samtalet får vi lära känna den charmiga Jessica på djupet. Hon berättar om sin uppväxt, skolgången, ätstörningarna, kärleken och om hur det känns att alltid känna sig lite konstig och malplacerad. Vi pratar även om hur man egentligen blir lycklig samt om sex, relationer, självskadebeteende, sorg, framtidsdrömmar och bra hamburgare.

Ett fantastiskt avsnitt med mycket skratt och känslor.

Musik av: Johan Alander & ODZ

2019-01-20
Länk till avsnitt

Victoria Eklund. Love Island-vinnare

Victoria Eklund fångade svenska folkets hjärta när hon 2018 klev in i Love Island Sverige. Inte bara vann hon publiken och tävlingen i sig ? utan hon vann även sitt livs kärlek inne i Love Island-huset ? nämligen Jacob som hon idag bor tillsammans med.

I det här samtalet får vi lära känna Victoria på djupet. Hon berättar om livet innan Love Island, och under en sekvens i avsnittet får hon kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Men det är utan tvekan även ett av de mest skrattfyllda avsnitten som släpps.

Vad var det egentligen som hände henne under högstadietiden? Hur kom hon med i Love Island? Vad bråkar hon och Jacob om? Vad har hon för framtidsdrömmar och vad är det för sexkalender som hon och Jacob införskaffat sig?

Allt detta och mycket mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Victora.

Musiken är av: Johan Alander och Alex D'Rosso.

2019-01-13
Länk till avsnitt

Matilda Bohäll. TV-profil & influenser

Detta avsnitt kan man nog kalla ett av de absolut mest känslosamma och starka som podden har haft.

I det här samtalet väljer Paradise Hotel-profilen Matilda Bohäll för första gången att berätta sin historia som präglat henne till den som här idag. Hon berättar om åren som hon blev utfryst och utsatt för mobbing, om den djupa depressionen hon hamnade i för ett par år sedan samt om Paradise Hotel-resan som inte alls blev det roliga äventyret som hon väntat sig.

När Matilda var 17 år blev hon indragen i en skåpbil av ett par killar som hon kände. De våldtog henne och släppte sedan av henne. Men ingenting anmäldes då hon blev misstrodd och stod ensam mot en hel stad.

Hur fan kan det få gå till på det sättet?

Men Matilda är en överlevare, och har mot alla odds lyckats ta sig framåt i livet och hon har en kämparglöd som är utom denna värld. Hon har bestämt sig ? en dag ska hon vara 100% lycklig och hon kommer att klara sig igenom de motgångar som hon möter på.

Vem är hennes mystiske pojkvän? Hur träffades de? Kommer hon att vilja vara med i TV igen och hur kan man tänka när man genomgår en djup depression för att på något sätt lyckas ta sig genom dagen?

Allt detta och lite mer i ett fantastiskt avsnitt med Matilda.

Musik av: Johan Alander & Andrea Lundqvist

Mår du psykiskt dåligt och skulle behöva prata med någon?

Ring och få psykologiskt stöd på: 0771-22 00 60

2019-01-06
Länk till avsnitt

Saga Assarina Scott. TV-profil

"Det måste vara på liv och död. Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt"

2014 klev det in en tjej i Paradise Hotel som den här världen sent kommer att glömma. Tjejen med lejonmanen och de gröna ögonen skulle komma att bryta ny mark i inte bara realityvärlden utan för Sveriges unga kvinnor i allmänhet.

I detta öppna och ärliga samtal får vi veta mer om Saga Assarina Scott. Om livet innan TV-genombrottet, om hur allt förändrades efter, samt om vikten av att altid resa sig upp och gå sin egen väg.

Saga väljer även att berätta om relationen hon hade till sin far, om hur hon tror att man blir lycklig samt hur det gick till när hon träffade sin stora kärlek Adrian. Hon avslöjar även hur det kommer sig att hon var ett hårsmån från att inte komma med i Paradise Hotel...

Vad pysslar hon med idag? Hur är hon som flickvän? Vad är det bästa med att vara hon och vad kommer Gud att säga när han släpper in henne i himmelriket? Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Saga!

Musiken i avsnittet är av bandet Reach. Mer av deras musik hittar du på Spotify!

2018-12-17
Länk till avsnitt

Rosanna Charles. Egenföretagare, castare & Influenser

Rosanna Charles, 29, är tjejen som alltid gått sin egen väg och trott på sig själv, även när tiderna varit tuffa. I det här samtalet berättar hon om sin uppväxt, skolgången som bitvis var något strulig, och även om hennes första säljjobb där hon vägrade sitta med på utbildningsdagarna utan direkt vill sätta sig och börja sälja. Det slutade med att hon blev månadens bästa säljare och det var där hon insåg sina styrkor inom den tuffa braschen.

Idag är hon minst sagt spindeln i nätet ute i Stockholms influenservärld, driver ett eget företag och castar profilerna som underhåller oss i succéprogrammet Ex On The Beach.

När är hon som lyckligast? Hur når man sina mål? Vem är hennes mystiska pojkvän och vad tycker hon egentligen om influnservärlden? Rosanna kommer även att berätta en sak hon tidigare inte berättat på sociala medier, som får Gabriella att i princip ramla av stolen.

Musik: ODZ & Ambivalensen

2018-12-09
Länk till avsnitt

Jennifer Alabi. TV-profil

2015 klev Jennifer Alabi, 27, in i Paradise Hotel. Från dag 1 fångade hon tittarna med sin färgstarka personlighet, men trots sin roliga tid inne på hotellet skulle det komma att bli väldigt jobbigt för henne att titta på programmet. Varför det är så är till och med hon själv osäker på.

I det här samtalet får vi verkligen lära känna Jennifer på djupet. Hon berättar allt om sin uppväxt, om hur utsatt hon var ute på skolgården i Skutskär men även hur hon i de allra svåraste tiderna alltid hållit sig själv om ryggen och hur hon idag är 100% bekväm med vem hon är som person.

Vad pysslar hon med idag? Varför har hon ålderskris? Hur tror hon att man blir lycklig? Och hur var det första gången hon fick en fontänorgasm?

Det här blev utan tvekan ett av de mest skrattfyllda avsnitten så har du en lång dag framför dig kan jag garantera att den kommer kännas lättare med det här avsnittet i lurarna.

Musik: Alex D´Rosso ? Drive & Johan Alander Kari Karu

2018-12-02
Länk till avsnitt

Alex D'Rosso. TV-profil & DJ

Det är i motvind en drake lyfter. Det är TV-profilen Alex D'Rosso ett levande bevis på. Allt han har gett sig in på har han vunnit eller blivit extremt bra på, men det finns en otroligt djup och känslosam historia bakom hans tävlingshjärna.

I det här samtalet berättar Alex om hur hans barndom format honom till den han är idag, om anledningen bakom varför han gav hela sin PH-vinst till sin mamma, om viktresan han gick igenom för några år sedan samt om samtalet han fick en vecka innan studenten då han fick veta att hans storebror gått bort i en motorcykelolycka.

Hur var det att vara med i Ex on the beach, vad har han för drömmar och mål, vad går han igång på, hur kom det sig att han blev först i Sverige med att fånga alla Pokémons och vad är det som kommer få Gabriella att mitt i avsnittet börja gråta?

Allt detta och mycket mycket mer i avsnittet med Alex D´Rosso.

Musik: Alex D´Rosso ? Drive och Johan Alander ? Karu Kuri.

2018-11-25
Länk till avsnitt

Josefine Caarle. Youtuber & TV-profil

2015 klev Josefine Caarle, 23, in i Paradise Hotel. Hon blev snabbt en tittarfavorit och det hela slutade med att hon vann tillsammans med Robin "Mos" Andersson. Livet efter Paradise har kantats av både upp och nedgångar och Josefine har tvingats gå igenom en hel del.

I det här samtalet berättar Josefine om den djupa depressionen hon hamnade i, samt hur hon tog sig ur den. Om den krossade relationen med sitt ex samt om den starka kärleken hon har till sina följare på Youtube som hjälpt henne att ta sig igenom de jobbiga tiderna.

Vad faller hon för? Hur är hennes relation till sex? Använder hon Tinder och kommer hon att vilja vara med i TV igen?

Allt detta och mycket mer i ett otroligt öppet och ärligt samtal med Josefine.

Musik av. Ambivalensen

2018-11-18
Länk till avsnitt

Bettina Buchanan. Paradise Hotel-profil

Paradise Hotel-profilen Bettina Buchanan har alltid haft ett självförtroende av titan och aldrig tagit någon skit. Men det finns många olika faktorer till varför hon har blivit den powertjej hon blivit.

Under sin senaste PH-säsong slog Bettina upp ny mark för kvinnor inom reality-TV vilket tittarna sällan skådat i någon säsong innan.

I det här samtalet berättar hon om sin uppväxt, om uppoffringen hon gjorde för att finnas där för sin familj, om tiden inne i Paradise Hotel och vilka vägar som ledde henne in i TV.

Vad är det vi inte vet om henne? Vad kommer hon av? Kommer vi att se henne i mer TV framöver? Det bjuds på generöst med sex-snack och blir som vanligt mycket skratt.

Musik: ODZ och Ambivalensen

2018-11-11
Länk till avsnitt

Diana Baban. Ex On The Beach-profil & influencer

Diana Baban, 26, har blivit en av de starkast lysande profiler från programmet Ex On The Beach Sverige. Med sin färgstarka personlighet har hon i två säsonger underhållit tusentals tittare runtom i landet och minst sagt "rört om i grytan".

Men vem är hon egentligen bakom den hårda ytan? I det här samtalet berättar Diana allt om relationen till sin familj, om uppväxten i Hudiksvall och om hela vägen som slutligen ledde till hennes genomslag i TV.

Vilka är de vanligaste fördomarna om henne? Hur är hennes relation till ångest? Vad kommer hon av? Och hur är det egentligen att vara instängd i EOTB-huset?

Allt detta och mycket mer i avsnittet med Diana!

Musiken är av: Johan Alander och Ambivalensen

2018-11-04
Länk till avsnitt

Annica Englund. TV-profil, DJ, bloggare & influenser

Annica Englund klev 2012 in i det svenska Big Brother-huset. Bakom sig lämnade hon en destruktiv relation som fullkomligt trasat sönder hennes självförtroende och ett liv där den enda ljusglimten i vardagen var när hon fick gå till sitt jobb på en skönhetssalong. Vägen som väntade för henne när hon klev ut i huset var ingenting hon någonsin kunnat förbereda sig på ? men det var någonting hon krigade sig igenom och som idag gjort henne starkare än någonsin.

För första gången väljer Annica att berätta allt. Vad som drivit henne genom jobbiga tider, hur man tar sig vidare efter ett sprucket förhållande, om vikten av att kunna stå stark på egna ben och lyfta sig själv när ingen annan gör det.

Det här blev ett otroligt starkt & känsligt samtal som resulterade i både tårar och skratt, men det blev även generöst med sexprat där vi pratar KK-relationer, sexleksaker och den så kallade "2 veckors-regeln".

Musiken är av Maxida Märak, Johan Alander och Andrea Lundqvist. Låtarna hittar du även på Spotify.

2018-10-28
Länk till avsnitt

Joakim Lundell. Youtuber & Artist

För andra året i rad är Joakim Lundell störst på sociala medier i Sverige. Dagen vi spelar in poddavsnittet är det beräknade födelsedatumet för frun Jonna som ligger höggravid några hotellrum bort och väntar på att bebisen ska vilja komma ut.

Dock har vägen hit varit allt annat än enkel. I fem års tid kämpade paret mot ofrivillig barnlöshet och en rad andra motgångar. Men trots kampen har det aldrig varit ett alternativ för paret att ge upp.

I det här samtalet får Joakim prata ut på ett sätt han inte gjort tidigare. Han berättar om valen som lett honom dit han är idag, om hur det känns att bli pappa, om relationen till Jonna, om att bli kritiserad för varje steg han tar och om de tillfälligheter som gjort att han fortfarande lever idag.

Hur mår han? Vad kommer att vara det viktigaste i föräldrarollen? Vill han fortsätta med Youtube? Har man som par sex när tjejen är höggravid? Och efter allt han gått igenom ? hur är relationen han har till sig själv idag?

Allt detta och mycket mer i avsnittet med Joakim Lundell.

Musik: Joakim Lundell

2018-10-21
Länk till avsnitt

Nemo Hedén. Poddprofil, författare & föreläsare

Nemo Hedén arbetade år ut och år in som säsongare i Sunny Beach, Bulgarien. Han och de andra säsongsjobbarna började dagen med att dricka sprit, som de sedan fortsatte med hela dagen ? under flera månaders tid. År 2010 får han ett samtal som skulle komma att förändra hans liv. Det var nämligen Calle Schulman som ville ha Nemo till ett TV-program ? nämligen "Kungarna av Tylösand".

I det här samtalet berättar Nemo om vad som egentligen hände efter programmet, om det eskalerande missbrukets mörkaste sidor, om vännen som dog i hans armar under en utekväll och om brytningspunkten som slutligen kom.

Hur mår han idag? Hur tar man sig ur ett missbruk? Hur öppen är han när det kommer till sex? Vem är hans nya flickvän och hur är det egentligen att vara pappa?

Allt det och mycket mycket mer i samtalet med Nemo!

Musik: Ambivalenser & Johan Alander

2018-10-14
Länk till avsnitt

Maxida Märak. Artist, rappare & musikproducent

Maxida Märak, 30, är rapparen som använt sin musik och plattform till att vara en röst för de utsatta och engagerat sig i politiska frågor som idag är mer aktuella än någonsin. 

I det här samtalet berättar den hyllade artisten om hur det är att bli utfrusen av en hel by, om känslorna efter att hon och hennes dotter nästintill strök med under terrorattacken i Stockholm och om ilskan över normaliseringen av Sverigedemokraterna. Hon berättar även om sjukdomen som gjort att hon fått inkorgen fylld av elaka meddelanden från folk som påstår att hon har anorexia och säger att hon inte längre är en förebild.

Det här är ett väldigt mäktigt och rörande avsnitt där Maxida öppnar upp sig totalt om de senaste åren som kantats av psykisk ohälsa, vårdnadstvister och en flytt tillbaka till Jokkmokk ? och gåshuden är ett faktum när hon berättar hur hon rest sig, kommit tillbaka och kört sitt race fram till idag då hon känner sig lycklig och tillfreds med livet.

Hur är det att vara mamma? Vad går hon igång på? Hur gjorde hon för att ensam lyckas resa sig när alla försvann? Och vad var det som fick henne att flytta tillbaka till Jokkmokk?

Stort tack till Acast och Fotografiska som anordnade Fotografiska Studio Live. Här kan du läsa mer om kommande events

Musiken är från Maxidas spelning på Fotografiska.

2018-10-07
Länk till avsnitt

Kristian Täljeblad. TV-profil och Youtubestjärna

År 2014 stegade norrlandskillen Kristian Täljeblad in i Paradise Hotel. Det han inte visste då var att han under sin säsong skulle vinna hela svenska folkets hjärtan, vilket senare skulle resultera i hela två stycken "folkets pris" som ingen annan deltagare lyckats med. Men i sin andra säsong vann han inte bara folkets pris, utan även flickvännen Anna Pankovas hjärta.

I det här samtalet pratar vi mycket om hur man egentligen blir lycklig. Hur får man egentligen ett förhållande att fungera trots olikheter, hur viktigt är det med sex? Och vilka är hans egna största för och nackdelar i en relation?

Kristians kloka ord går rakt in i hjärtat och det här är ett avsnitt jag rekommenderar alla att lyssna på.

2018-09-30
Länk till avsnitt

Anna Pankova. TV-profil, Youtubestjärna & Influencer

Den ryskfödda Anna Pankova kom till Sverige som 5-åring och har haft det allt annat än lätt under sin uppväxt. I det här samtalet får lyssnarna lära känna Anna på djupet då hon berättar om svårigheterna med att försöka passa in i ett helt nytt samhälle, om åren som kantades av depression och sjukskrivning och sedan om vad som blev brytningspunkten ? nämligen Paradise Hotel 2017 som Anna vann. Och hon vann inte bara tävlingen ? utan även kärleken i pojkvännen Kristian Täljeblad.

Anna har en otrolig berättelse om hur mörkt kan bli ljust och hur viktigt det ibland är att sluta tveka och bara köra på.

Vad gillar hon i sängen? Vem är skönast i influencervärlden? Vad får henne att komma? Vad gör henne lycklig och varför ser man alltid så mycket fint i andra men klankar ned på sig själv? Det här blev ett fantastiskt avsnitt med högt, lågt och mycket skratt!

Musik av: ODZ, Ambivalensen och Andrea Lundqvist.

2018-09-23
Länk till avsnitt

Livepodd med Jasmine Gustafsson & Isabelle Strömberg

Denna kväll bjöds det in till Livepodd på Nyheter24:s kontor! Det blev en fantastisk kväll tillsammans med ett gäng av poddens fantastiska lyssnare som denna gång fick ställa sina egna frågor till gästerna och till Gabriella.

Stort tack till alla inblandade!

2018-09-16
Länk till avsnitt

Robin "Mos" Andersson. Paradise Hotel-profil

År 2015 klev en kaxig göteborgare vid namn Robin Andersson in i Paradise Hotel. Han gav sken av att vara en player och att han mer än gärna kunde gå över lik och köra över folk för att vinna. Men det är långt ifrån vem han egentligen är. Istället blev det så att han med sitt varma hjärta, sin humor och genuina personlighet vann programmet och framförallt ? folkets hjärta.

I år ställer han upp för tredje gången och det utlovas en säsong utan dess like.

I det här samtalet visar Robin en helt ny sida av sig själv. Han berättar om relationen till sin älskade mamma, om cancerbeskedet och om tomheten han kände efter att hon gått bort. Han berättar om vikten av att kunna resa sig upp och gå vidare och att hitta lyckan trots att man är totalt söndertrasad inombords.

Det här är ett avsnitt alla borde lyssna på, och i vanlig anda utlovas det högt och lågt, smaskigheter och väldigt mycket skratt.

Musiken är av: ODZ och Ambivalensen.

2018-09-09
Länk till avsnitt

Josephine Qvist. TV-profil, Youtuber & Influencer

Josephine Qvist, 26, tackade år 2015 ja till att vara med i ett program som hon inte riktigt visste vad det gick ut på. Det visade sig vara tittarsuccén Ex On The Beach, och hennes medverkan skulle komma att förändra livet totalt.

I det här samtalet berättar Josephine om tiden efter programmet, om baksidorna med influencervärlden och sanningen om vad som egentligen fick henne att bryta upp med sin ex-fästman.

Vad gör man när hela ens liv plötsligt rasar samman? Hur är det egentligen att vara instängd i EOTB-huset? Hur var hennes senaste Tinderdejt? Hur känns det att få en fontänorgasm? Allt det här och MYCKET mer i ett djupt, öppet och ärligt samtal med den färgstarka Josephine!

Musik: ODZ och Johan Alander.

2018-09-03
Länk till avsnitt

Daniel Paris. Programledare, podd-profil & influencer

När Daniel Paris växte upp var inte livet alltid så enkelt. Han hade inte så många vänner, blev aldrig medbjuden på klasskamraternas fester och kände sig konstant malplacerad. Det han inte visste då var att han om 10 år skulle vara en av landets mest folkkära programledare med en vänskapskrets större än han någonsin kunnat drömma om.

I det här samtalet berättar Daniel om hur man når sina mål, om vikten att tro på sig själv när ingen annan gör det samt delar med sig om sina egna tankar om hur man egentligen blir lycklig i en värld som är designad för att vi ska vara olyckliga

Hur gick det till när han kom ut? Vad faller han för? Och hur gick det egentligen till när han var med i programmet "Ung och bortskämd"? Allt detta och MYCKET mer i avsnittet med Daniel.

Musik: Johan Alander & Ambivalensen. Mer av deras musik hittar du på Spotify.

2018-08-26
Länk till avsnitt

Ulrika Forsberg. TV-profil & Influencer

Ulrika Anna Evelina Forsberg, 27, klev 2014 in i tittarsuccén Paradise Hotel och med sin breda norrländska och sköna personlighet blev hon snabbt en tittarfavorit.

Det här är ett av poddens absolut tyngsta avsnitt där Ulrika berättar om åren efter programmet som kantats av både depression och sjukdom, men även av kärlek, lycka och två efterlängtade (men oväntade) graviditeter.

I juni 2018 fick hon ett besked hon skulle komma att förändra hennes liv ? hon hade fått cancer.

Men trots motgångarna och mot alla odds ser Ulrika på livet med glimten i ögat. Hon berättar om vikten av att vara positiv, om hur det var att bli mamma till sina små pojkar, relationen till sin sambo Alexander, om hur det egentligen är att ta emot ett cancerbesked och hur man kan lyfta upp sig själv när livet får sig en vändning.

Det bjuds i vanlig anda på en hel del smaskigt sexprat och Ulrika berättar även om hur hon upptäckte att hon var gravid ? vilket var i samband med en blöt krogkväll med Jasmine "Jasse" Gustafsson.

Musiken är av Andrea Lundqvist och Ambivalensen.

2018-08-19
Länk till avsnitt

Amelia Silowá. TV-profil & Influencer

När Amelia Silowá var 11 år gammal klev hon in i ett vitt, sterilt rum på sjukhuset i Malmö. Efter en liten stunds väntan blev hon fasthållen av sjuksköterskor som tvingade in en slang ned i hennes hals. Hon skulle sondmatas på grund av sin långt gångna anorexia.

2016 deltog hon i tittarsuccén Ex On The Beach där hon snabbt blev en av de mest färgstarka karaktärer som synts i programmet. Men trots den glöd och girlpower Amelia visade i rutan så mådde hon mycket dåligt efter sin medverkan.

I det här samtalet får vi lära känna Amelia på djupet. Hon berättar om skiten hon tvingats gå igenom under sin skolgång, om hur man bygger upp en söndertrasad självbild och hur man, trots att man går igenom ett helvete, kan komma ut med ryggen rak och starkare än någonsin.

Vem är hennes charmige pojkvän? Hur är hennes relation till mat och utseende idag? Vad gillar hon i sängen och hur hon vara så extremt sprudlande, stark och positiv trots jobbigheterna hon gått igenom?

Allt det här och mycket mer i avsnittet med Amelia.

Behöver du hjälp med din ätstörning?

Kontakta en vårdcentral om du mår mycket dåligt under en längre tid. Där kan du få träffa en kurator eller en psykolog och få samtalsstöd.

Du kan också vända dig till Frisk & Fri på nummer 08-20 72 14.

info@friskfri.se

2018-07-29
Länk till avsnitt

Quetzala Blanco. Nöjesprofil och journalist

För några år sedan gick Quetzala Blanco på Västerbron en sen sommarnatt. Hon var på väg till psykakuten för att hon ville ta livet av sig. Idag är hon en av Sveriges främsta nöjesprofiler och har med sin medverkan i olika TV-program, poddar och krönikor fått tusentals människor att skratta samt givit dem hjälp med livsråd, sex och relationer.

Hur blir man egentligen lycklig? Vad är hennes egen relation till ångest, sex och alkohol? Och vad är hennes absolut bästa och råaste sextips för alla som vill steppa upp sitt game i sängen?

Allt detta och mycket mer i ett öppet och ärligt samtal med den färgstarka Quetzala!

Musiken är av ODZ.

2018-07-22
Länk till avsnitt

Felicia Aveklew. Youtubestjärna & Makeup artist

Den färgstarka skånetjejen Felicia Aveklew, 21, har idag 158 000 prenumeranter som följer henne dagligen på Youtube. Det här blev ett mycket starkt samtal där Felicia öppnar upp sig totalt och berättar om sitt förra, destruktiva förhållande, hur hon tillslut tog sig ur det och hur hon en månad senare träffade sin stora kärleken i sitt liv, Simon. För första gången väljer hon nu även att berätta om hur hon inne på skoltoaletten upptäckte att hon var gravid, och hur hon gick till väga efter beskedet.

I vanlig anda bjuds det på mycket skratt, sexsnack och förhållandeprat. Varför flyttar hon tillbaka till Skåne? Vad får henne att komma? Hur är det att höra av en modellagentur att man måste gå ned massor i vikt? Och hur tusan sminkar man egentligen fräknar som ser naturliga ut?

Det här är ett avsnitt du absolut inte vill missa.

Musik: Ambivalensen ? För någon annan och Johan Alander ? Falla i bitar.

2018-07-15
Länk till avsnitt

Mimmi Kapell. Personlig tränare & Influencer

Mimmi Kapell är den personliga tränaren som under de senaste åren fullkomligt exploderat på sociala medier. Idag driver hon eget företag och tränar med några av Sveriges största influencers. I det här samtalet berättar Mimmi om drömmen om att bli mamma, om att hitta kärleken i sitt liv, hur man bäst tränar upp sin rumpa + myter och sanningar kring träning. Hur ska man tänka kring alkohol och träning, vad ska man äta för att maxa muskeluppbyggnad och hur är egentligen hennes egen relation till träning och mat?

Självfallet blir det även en del sexsnack. Är man kåt när man är gravid? Hur mycket ligger man när man är höggravid? Mimmi ger även sina absolut bästa tips på sexleksaker ? och det är någonting du INTE vill missa!

2018-07-08
Länk till avsnitt

Jasmine Gustafsson. Dokusåpadrottning & Influencer

Jasmine "Jasse" Gustafsson är dokusåpadrottningen som skapat kaos i både Paradise Hotel och Ex on the beach. Med sin starka personlighet, sina långa fransar och sitt heta temperament har hon minst sagt lämnat avtryck i den svenska reality-världen. Men bakom den hårda fasaden finns det även ett stort hjärta, en bultande sorg och och en människa som varit på botten och sedan tagit sig tillbaka.

I det här avsnittet berättar Jasmine för första gången om hur hon för någon månad sedan fick reda på att hennes pappa gått bort, vad som egentligen hände med henne och hennes förra livspartner samt hur man på egna ben kan fortsätta gå, trots att man egentligen inte orka

Hur känns det att få en sprutorgasm? Vad vill man inte höra i sängen? Och vikten att kunna skämta om all skit som händer en i livet ? det och mycket mycket mer i veckans avsnitt med Jasmine!

Musiken i podden är: ?För någon annan? med Ambivalensen och ?Det var ingen som lyssnade? med Johan Alander.

Vill du höra mer av deras musik finns den på Spotify.

2018-07-01
Länk till avsnitt

Emma Hellström. Paradise Hotel-profil

Emma Hellström klev 2017 in, med dunder och brak, i vad många säger blev den bästa säsongen någonsin av Paradise Hotel Sverige. I det här samtalet berättar Emma för första gången om tiden efter dokusåpan, om hur det är att bli bedragen av den man älskar ? samt öppnar upp om den kroniska & smärtsamma sjukdomen hon tvingas leva med.

I vanlig anda bjuds det på en HEL DEL skratt och ocensurerat sexprat, det diskuteras svartsjuka, självförtroende, ångest, vänskap och allmänt peppsnack.

Emma avslöjar även vem som är hennes nya kärlek ? en kille du antagligen skymtat i TV-rutan...

2018-06-24
Länk till avsnitt

Camilla Gervide. Driver Bloggbevakning.se

Hon driver en av Sveriges största bloggar med tusentals besökare i veckan. Men vem är egentligen den mystiska kvinnan bakom Bloggbevakning.se? I ett öppet och ärligt samtal berättar Camilla om hur hon i flera års tid levde i ett förhållande där hon blev misshandlad till den gräns att hon trodde att hon skulle dö. Varför stannar man egentligen hos en man som brutit ens revben?

Hon berättar även om hur det, som ung kvinna, var att leva med ett alkoholberoende ? hur hon insåg det och vändningen hennes liv fick när hon valde att bli nykter. Utöver det blir det en hel del smaskigt kändissnack, smarta relationsråd och andra mycket intressanta samtalsämnen!

2018-06-17
Länk till avsnitt

Lancelot Hedman Graaf. Thaiboxare

I ung ålder förlorade Lancelot Hedman Graaf sin äldre bror Isak, 19, i en tragisk olycka som skulle komma att förändra hans liv. Han började hänga i fel kretsar och han hanterade sin sorg genom att, som han själv berättar, bli stökig. I det här avsnittet berättar Lance om vägen tillbaka, om hur han hanterat sorgen efter sin bror, om hur han mitt i all misär förälskade sig i thaiboxningen. Han berättar även om det stormiga förhållandet med Paulina "Paow" Danielsson och på frågan om vad det var som fick paret att göra slut får Gabriella ett väldigt speciellt svar...

I Lancelot Hedman Graafs första poddavsnitt någonsin hinner vi under loppet av 33 minuter att gå igenom allt mellan himmel och jord och du får lära känna Lancelot på ett helt annat plan än innan!

2018-06-10
Länk till avsnitt

Isabelle Strömberg. Bloggerska och Youtubestjärna

Veckans gäst är ingen mindre än bloggstjärnan Isabelle Strömberg. I ett öppet och ärligt samtal väljer Isabelle nu att berätta om de mörka åren hon led av ett tungt drogmissbruk och hur hon ena dagen gick från att röka gräs, till att andra dagen injicera. Vi pratar även om hur kärleken kan ta en människa tillbaka till livet, samt vikten av att kunna bära sig själv när ingen annan orkar göra det.

Utöver det bjuds det på en hel del sex och relation, varför är de flesta killar dåliga på att ge oralsex, hur ställer vi oss till make up sex och Gabriella berättar om det snuskiga hon gjorde en dag när hon kom hem och hennes kille städat hela huset...

Detta avsnitt kommer att chocka, påverka och beröra dig på djupet! Och som vanligt bjuds det på mycket skratt!

2018-06-03
Länk till avsnitt

Isabella Jedler. Influenser och egen företagare

Isabella Jedler är den före detta skönhetsdrottningen som valde att gå sin egen väg och idag arbetar som egen företagare och influenser. I det här samtalet ligger mycket av fokus på relationer & sex och vi går igenom allt ifrån hur man lärde sig komma, vad vi kommer av, huruvida storleken spelar roll, vad tycker vi egentligen om analsex + trekanter, och hur ofta bör man egentligen ligga i ett förhållande?

Sen går vi igenom vattendelarna "Är det ok att ens pojkvän gillar halvnakna tjejers bilder på Instagram?" samt "Är det viktigt att vara i ett förhållande på Facebook?".

2018-05-27
Länk till avsnitt

Johanna Nordström. Komiker

Komikern Johanna Nordström, 22, är den unga tjejen som gör några av Sveriges mest älskade humorsketcher, och hon följs av hundratusentals människor dagligen. I det här samtalet lägger vi stort fokus på hur dagens kroppshets driver unga tjejer till svåra ätstörningar, om hur man bryter sig loss från ett livslångt självhat samt vad det egentligen är som gör att man når sina drömmar.

2018-05-20
Länk till avsnitt

Aina Lesse. TV-profil, influenser och castare

Aina Lesse slog igenom i Paradise Hotel 2013 och blev storslagen favorit hos svenska folket. Men vad hände efter programmet? I det här avsnittet berättar Aina om hur hon gick ned 30 kilo på grund av sin utbrändhet, hon diskuterar varför hon aldrig vill ha barn, hur det är att bli tillsammans med sitt ex, sex med ex, kåthet, alkohol, droger och katastroftänk. Hur får man egentligen ett förhållande att hålla och hur får man egentligen sin partner tänd efter flera års förhållande?

2018-05-13
Länk till avsnitt

Antonija Mandir. Youtubestjärna och Ex On The Beach-profil

Hon slog igenom med dunder och brak i Ex On The-Beach 2017 och har idag en av de snabbast växande Youtubekanalerna i Sverige. I det här samtalet går vi igenom allt ifrån hur man blir lycklig, hur det är att ha sex i TV till att inse att man lever med konstant dödsångest.

Och vad var det egentligen som hände den omtalade kvällen i Ex On The Beach där Antonija slog upp ny mark för unga tjejer som väljer att ta för sig i av sex? "Jag hittade en vibrator och kände, vem bryr sig?"

2018-05-06
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.