Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

I sanningens namn

I sanningens namn

Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark går in på djupet när hon träffar profilerna som på ett eller annat sätt satt ett stark avtryck i Sveriges medievärld. Vi lär känna personen bakom offentligheten och samtalar om jakten på lycka, relationen till ångest, sex, kärlek, och framförallt den man har till sig själv.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

nyheter24.se/noje/

Avsnitt

Dennis Mlivic. Ex on the beach-profil

Han är killen som får tjejerna på fall i Ex on the beach ? men vem är Dennis Mlivic ? egentligen?

I det här samtalet får vi kära känna 21-åriga Dennis bättre. Han berättar om livet innan EOTB, om äventyret där inne samt lite saker vi absolut inte har koll på när det kommer till honom.

Vad kände han när han fick syn på Nina inne i huset? Vem är han i ett barslagsmål? Vad är det egentligen han jobbar med? Allt detta och mycket mycket mer i ett spännande samtal med Dennis!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-05-17
Länk till avsnitt

Nina Glimsell. Avsnitt 2.

Håll i hatten. För nu åker vi.

Nina Glimsell är tillbaka och sist hon gästade podden resulterade det i lyssnarrekord och en stor "dumpa honom"-våg.

Mycket har hänt sedan dess och i detta avsnitt berättar Nina om den fartfyllda Ex on the beach-säsongen, om att lära känna sig själv på nytt och hur det är att känna sitt hjärta öppnas igen ? trots att du trodde att det skulle förbi stängt.

Vem är den kända sångaren Nina haft "raj raj med"? När vill hon ha barn? Vad är det bästa med Dennis? Vem av de som hon varit ovän med på TV skulle hon kunna tänka sig att fastna i en hiss med?

Allt detta och mycket mycket mer i ett nytt ? fantastiskt avsnitt med den färgstarka Nina.

Musik:

Jubla med Andrea Lundqvist.

Ingen som lyssnade med Sober

Solen med RMK & Toppen

Oss med RMK & Toppen

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-05-10
Länk till avsnitt

Mattias Helén. Paradise Hotel-profil

Mattias Helén, 19, blev en stor tittarfavorit när han stegade in i Paradise Hotel i början av 2020.

Men Mattias liv ser helt annorlunda ut utanför hotellet. I det här samtalet berättar han om livet innan och efter PH, huruvida han dejtar Paow eller inte, hur ser en vanlig dag ut, vad gör honom lycklig, vem är han i ett barslagsmål, har han någonsin ångest och vad har han för framtidsplaner?

Allt detta och mycket mer i ett magiskt avsnitt med charmtrollet Mattias!

Musiken hittar du i poddens Spotifylista: ISANNINGENSNAMN

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-05-03
Länk till avsnitt

Paulina "Paow" Danielsson. Dokusåpadrottning

Den som väntar på någonting gott...

Den efterlängtade profilen Paulina "Paow" Danielsson gästar äntligen podden och väljer denna gång att dela med sig av ALLT.

I det här samtalet berättar Paow om relationen till sina föräldrar, hur hon kastades in i bloggvärlden för att sedan bli en av våra mest omtalade dokusåpaprofiler, om åren av skandaler men även om hur hon egentligen mår ? innerst inne.

Vart ser hon sig själv om 10 år? Vad ångrar hon? Mår hon bra? Vad är hon rädd för? Hur är relationen till droger idag? Vad röstar hon? Vad kommer hon av och vad är det jobbigaste hon varit med om?

Allt detta och mycket mer i ett djupt samtal med rockstjärnan Paow.

Musiken i podden hittar du i podden musiklista på Spotify.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-04-26
Länk till avsnitt

Annica Englund. Avsnitt 2.

GUESS WHO'S BACK!

Sist Annica Englund gästade podden blev det en dunderhit och hennes avsnitt toppade listorna samtidigt som responsen var fantastisk. Men mycket har hänt i hennes liv sedan dess. Idag bor hon i Kanada dit hon flyttat för kärlekens skull. Under ett kort besök i Sverige passade hon på att gästa podden för att på nytt inspirera oss och dela med sig av massor av smask.

Hur träffade hon egentligen sin kille? (Detta är en story utöver det vanliga) Hur är han som person? Hur trivs hon i Kanada? Hur är det egentligen att bara ta sitt pick & pack och dra? Hur ser en vanlig dag ut? Har hon fortfarande kontakt med sina vänner i Sverige? Vad gillar hon för pizza och vin? Vill hon ha barn?

Allt detta och mycket mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med den inspirerande Annica.

Musiken i podden är av ANNICA & Andrea Lundqvist & RMK & Toppen

Hela poddens musiklista hittar du här.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-04-19
Länk till avsnitt

Michaela "Keela" Nilsson. Youtuber & Influencer

I det här samtalet får vi lära känna den mystiske och färgstarka Michaela "Keela" Nilsson bättre!

Hur började karriären? Hur mår hon? Varför har hon haft ett skitår? Vad tycker hon egentligen om influencervärlden? Vad anser hon är viktigt i livet och vad är det för saker vi inte vet om henne?

Allt detta och mycket mycket mer i ett fantastiskt samtal med Keela!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-01-12
Länk till avsnitt

Adam Linárd. TV-profil och Youtuber

Vi får lära känna Sveriges älskling Adam Linárd på djupet ? och det bjuds på mycket skratt, smask och lärdomar.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-12-22
Länk till avsnitt

Thomas Sekelius. Youtubestjärna & artist

En av landets största och starkast lysande Youtubestjärnor gästar podden och låter oss åka med på en resa som heter duga.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-12-15
Länk till avsnitt

Monalisa Skinnari. Ex on the beach-profil

Monalisa Skinnari har minst sagt skapat KAOS och underhållning i tv-rutan. I det här samtalet berättar hon om livet innan Ex on the beach som varit allt annat än lätt. Det blir ett oerhört känslosamt, lärorikt, härligt och starkt avsnitt där vi får lära känna den färgstarka profilen på djupet och det blir minst sagt både högt och lågt.

Musiken hittar du i poddens Spotifylista.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-12-08
Länk till avsnitt

Theo Pokorny. Paradise Hotel-profil

Paradise Hotel-profilen vi alla älskar är gäst i podden! Årets säsong av PH har varit en av de sjukaste någonsin och en som haft en central roll i det hela är Theo Pokorny. I det här samtalet berättar Theo om livet innan PH, upplevelsen inne på hotellet, vad som gör honom lycklig, vad som gör honom olycklig och allt däremellan.

Vad hände mellan honom och Nina på utsidan, hur är hans relation med Jesper som var hans största rival i PH och är han alltid så sprallig so han verkar eller kan även han, likt många andra, drabbas av ångestmoln?

Nu jävlar åker vi.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-11-17
Länk till avsnitt

Emilie Ebbis Roslund. Poddare, journalist & nöjesprofil

Emilie Ebbis Roslund är ÄNTLIGEN gäst i podden.

Vem är egentligen den coola, sköna och mystiska Emilie som många av oss känner från podden Singelrådet? Hur uppkom idén till podden, hur var hennes uppväxt, vad är hennes knep för att ta sig fram i karriären, vem är hennes nya heta kille, varför har 2019 varit ett skitår för både henne och Gabriella, vad är största skillnaden när man dejtat både tjejer och killar samt mycket mycket mer.

Emilie kommer även att bjuda oss på några av Singelrådets sjukaste historier som skickats in från poddlyssnare och det vill ni INTE missa säger jag bara!

Musiken till podden hittar ni här.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-11-10
Länk till avsnitt

Camilla Skalleberg. Paradise Hotel-profil

Som vi har väntat.

Camilla Skalleberg, 21, har kommit att bli ett namn på hela Sveriges läppar. Hon är en av årets mest färgstarka personligheter i Paradise Hotel 2019 och över hela vårt avlånga land pratar folk om fröken Skalleberg.

I det här samtalet får vi lära känna denna brud lite bättre, hur var hennes uppväxt, hur mår hon, hur har det varit att kolla på årets Paradise Hotel, hur är hennes relation med Marcelo idag, vem är hennes ex hon pratat om, är hon och Nina vänner, kommer hon att vara med i mer tv och fick hon några pengar för Paradise Hotel?

Allt detta och mycket mycket mer i ett magiskt samtal med Camilla.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-11-03
Länk till avsnitt

Helen Ablatova. Paradise Hotel-profil

Helen Ablatova, 23, är en av tittarfavoriterna i årets Paradise Hotel. programmet har toppat tittarsiffrorna i år och profilerna har minst sagt skapat sig namn i TV-världen. Och någon som verkligen kan gå rakryggad ur säsongen är Helen.

Men vem är starka, sköna och roliga Helen utanför TV-rutan?

I det här samtalet berättar Helen om en rad olika händelser i sitt liv som verkligen format henne till den hon är. 5 minuter in i samtalet bryter hon ihop när hon berättar om mammans mod och styrka, om hur det var att komma till Sverige som 12-åring, om mobbingen i skolan som fick henne att lära sig svenska på bara 5 månader ? bara för att få byta skola.

Hur var hennes upplevelse i Paradise Hotel, hur mår hon idag, är hon kär, vad gillar hon när det kommer till sex, vad faller hon för, kommer hon att vara med i mer TV, vad är hennes relation till ångest och vad var det egentligen som hände när de ringde henne från psyket och hon skrattade dem rakt upp i ansiktet?

Detta blev ett väldigt ärligt och öppet avsnitt tillsammans med Helen.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-10-27
Länk till avsnitt

Alexandra Nord. TV-profil & Influenser

Äntligen är hon här. Den 27-årige tjejen som lagt proffskarriären i fotboll på hyllan och istället skuttat in i tv-rutan för att underhålla oss på heltid. Men nu är det dags att lära känna henne lite mer.

I det här samtalet berättar Alexandra Nord om talangen som tog henne väldigt långt inom sin fotbollskarriär, om flytten utomlands som innehåller en av de sjukaste berättelserna som nämnts i podden. Om sjukdomen som tillslut tvingade henne att sluta med den älskade sporten, men även om det nya livet om TV-stjärna.

Hur var det att vara med i Bachelor? Hur var egentligen hennes upplevelse inne i Paradise? Varför fick hon ta en sån stor andel hat av de andra deltagarna? Vad gör hon idag? Är det många som ifrågasätter hennes nya influenserliv? Vad är hennes relation till sex, sig själv, framtiden, döden?

Allt detta och mycket mycket mer i ett magiskt avsnitt med Alexandra.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-10-21
Länk till avsnitt

Lovisa "Lojsan" Wallin. Influenser, Youtuber och poddare

Lovisa "Lojsan" Wallin, 26, är minst sagt ett av de absolut skönaste namnen på influenser-himlen.

I det här samtalet berättar hon allt om vägen dit hon är i dag, om vardagen som mamma, om hur hon träffade pojkvännen Buster och vad det fick henne att falla för honom.

Vad gör henne lycklig? Vad gör hon är hon är helt ensam? Vad gillar hon när det kommer till sex? Kan man förlåta en otrohet och vad är hennes drömmar och visioner?

Allt detta och mycket mer i ett magiskt avsnitt med Lovisa Wallin.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-10-13
Länk till avsnitt

Josie Capplonch. Paradise Hotel-profil

Redan sin första vecka inne i Paradise Hotel 2019 skapade Josie Capplonch, 32, historia.

I det här samtalet berättar Josie om livet innan Paradise Hotel. Om uppväxten tillsammans med sin mamma, om flytten till Australien, samt om valet att bryta med sin far redan som litet barn.

Josie berättar om vikten av att gå sin egen väg och att alltid stå på sig oavsett vad folk tycker och tror om dig.

Hur var det att jobba som toppless- servitris? Hur hamnade hon i Playboy? Vad gör henne lycklig och vill hon vara med i mer TV?

Allt detta och mycket mycket mer i ett djupt samtal med den fantastiska Josie!

Musiken i podden hittar du i poddens spellista.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-10-06
Länk till avsnitt

Jennifer Karlsson. Paradise Hotel-profil

Jennifer Karlsson, 30, är det blonda bombnedslaget från Karlstad som ingen sätter sig på. I det här samtalet får vi höra allt om hur hon hamnade i Paradise Hotel, om livet som DJ, uppbrottet som skar henne djupt i hjärtat, kärleken till träningen, om kändistrekanten hon hade med en stor världsstjärna samt om vem hon är utanför kamerorna.

Allt detta i ett fantastiskt avsnitt med Jennifer!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-09-29
Länk till avsnitt

Nicole Rydén. Casting Director

Vem är egentligen den där Nicopic? Ni vet, hon som castat alla sköna människor som ni ser i TV-programmen och har ett Instakonto som du helt enkelt inte kan hålla sig borta ifrån.

Jo, det ska du få reda på idag.

I detta avsnitt får vi lära känna superkaraktären Nicole Rydén lite bättre. Hur hittar hon alla galna, roliga människor som vi sett göra succé i bland annat Paradise Hotel? Vad tittar man på när man väljer ut folk som ska göra bra TV? Vad är ett big no no? Hur gled hon egentligen in på detta superjobb och insåg att hon var jävligt bra på det?

Utöver det berättar Nicole om vikten av att ta för sig av livet och att gå sin egen väg. Hon ger oss en grundkurs i hudvård och delar med sig av sina bästa tips och trix när det kommer till att få en välmående hy. Hur träffade hon sin kille hon nu är förlovad med? Vad är det sjukaste som hänt under en inspelning och varför avskyr hon Natural Cycles?

Nicole berättar också om när hon blev utsatt för en stalker vilket skulle komma sluta i rättegång.

Allt detta och mycket mer i ett magisk avsnitt med den magiska Nicole.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-09-15
Länk till avsnitt

Sara Gustafsson. TV-profil

Sara Gustafsson, 26, är Ex on the beach-profil, rave-gudinna, skorpion och mycket däremellan.

I det här samtalet får vi lära känna mer av den mystiska Sara och hon kommer att sätta många tankar i huvudet på dig som lyssnar.

Hur är det att leva med social fobi och hur har hon ändå lyckats pusha sig själv till att göra saker som innefattar sin största rädsla. Hur var hennes uppväxt? Hur kom det sig att hon kom med i Ex on the beach? Är hon och Pontus fortfarande tillsammans? Hur är hennes relation till sex, livet, sig själv och dokusåpasfären?

På frågan om "hur man egentligen blir lycklig" briljerar hon med sitt svar och det är någonting du absolut inte vill missa.

Poddens spellista hittar du här.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-09-01
Länk till avsnitt

Smail Alihodzic. TV-profil & Personlig tränare

Paradise Hotel-legendaren Smail Alihodzic gästar podden för att berätta sin historia. Vem han var och hur hans liv såg ut under hans barndom, om kärleken till sin familj, om uppväxten i Malmö samt hur det gick till när han förälskade sig i träningen.

Smail berättar även hur han gjort för att hitta motivationen till att maxa livet på alla plan som går.

Han väljer nu att dela med sig av den traumatiska händelsen under inspelningen av PH där han räddade livet på en av de andra deltagarna, med risken för att själv dö.

Så håll i hatten ? för nu jävlar åker vi.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-08-25
Länk till avsnitt

Relationsavsnitt med Quetzala Blanco. Nöjesprofil & poddare

Geniet Quetzala Blanco är tillbaka i podden och denna gång snackar vi allt som har att göra med relationer.

Hur hanterar man sin svartsjuka? Vad gör man om man helt slutar ha sex? Hur hanterar man en partner som tjatar om analsex? Om du inte går ihop med sina svarföräldrar? Är du nybliven singel men raggandet går åt helvete ? hur tar man sig ur den onda spiralen?

Vi pratar även bröllop, barn, vänskap och mycket mycket mer.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-07-28
Länk till avsnitt

Fayme Elmén. TV-profil

Fayme Elmén, 23, är Unga mammor-profilen som i detta poddavsnitt levererar mycket av allt. Förbered dig på att skratta, gråta, tänka och känna.

För nu jävlar åker vi.

Musiklistan till podden hittar du här.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-07-21
Länk till avsnitt

Sara "Songbird" Linderholm. Youtubestjärna

Sara Linderholm gjorde sig för några år sedan känd som "Sara Songbird" på Youtube. Hennes kanal växte explosionsartat och idag följs hon dagligen av tusentals människor.

I det här avsnittet berättar Sara om sin uppväxt, skolgång och liv innan Youtube. Hon berättar hur det är att känna sig annorlunda men vikten av att tro på sig själv och våga gå sin egen väg.

Varför la hon av med Youtube? Vad gör henne lycklig? Är hon rädd för döden? När insåg hon att hon är pansexuell? Och vad jobbar hon med idag?

Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Sara.

Musiken hittar du i poddens spellista.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-07-14
Länk till avsnitt

Josephine Qvist. TV-profil & Influenser. Avsnitt 2

Ett år har gått sedan stjärnan Josephine Qvist var på besök i podden. Och mycket har hänt sedan dess. Efter uppbrottet med ex-pojkvännen tog hon pick, pack och vovve och begav sig sedan till Los Angeles. Och The city of angels skulle minst sagt komma att bli en ögonöppnare för Josephine. Under loppet av några månader har hon lärt sig mer om sig själv än någonsin tidigare.

Hur är det egentligen att bo i USA? Hur går dejtinglivet? Är hon lycklig? Vilka kändisar har hon stött på och vad har hon lärt sig om sig själv? Som sist utlovas det väldigt mycket skratt och sexsnack.

Allt detta i ett fantastiskt avsnitt med den fantastiska Josephine.

Musiklistan till podden hittar du här.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-07-07
Länk till avsnitt

Fanny Lyckman. Designer, poddare & Influenser

Fanny Lyckman, 29, är influenservärldens urmoder. I en hård bransch var hon en av de första som slog sig fram och hon har idag en enorm plattform där hon idag influerar hundratusentals människor varje dag.

I det här smtalet berättar hon om hur det hela började, hon berättar om hur hon träffade sin föredetta kärlek men även om vad som gjorde att de fattade beslutet om att göra slut. Hon går in på vikten av att våga tro på sig själv och hur det hjälper dig att bygga både en karriär och relationer.

Vilka är hennes största rädslor? Vad gillar hon när det kommer till män och sex? Hur känner hon kring att väldigt många influensers tar efter henne och hur mår hon egentligen?

Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Fanny Lyckman,

Poddens musiklista hittar du här.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-06-30
Länk till avsnitt

Lovisa "Laki" Karlsson. Youtubestjärna

Youtubefenomenet Lovisa "Laki" Karlsson är bara 21 år gammal men har redan en av Sveriges största Youtubekanaler. Redan i tonåren började Lovisa att lägga upp videos där hon pratar om allt mellan himmel och jord på ett ytterst ocensurerat sätt. Bland annat om kroppen, sex och vardagliga upplevelser.

I det här samtalet får vi veta hur allting började, vad som låg till grunden till alla de videos som idag har miljontals spelningar och vem Lovisa är på djupet. Vi går igenom allt ifrån kärlek, sex, ångest samt hur man går på toaletten i början av ett förhållande.

Detta fantastiska samtal bjuder på oändligt med skratt och djupa funderingar.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-06-23
Länk till avsnitt

Renara Franco. Ex On The Beach-stjärna

Ex on the beach-profilen Renara Franco är bara 21 år gammal ? men har minst sagt levt 100 stycken liv.

I det här avsnittet berättar hon om hela sin resa, hur det var att halva sin bardom växa upp i Brasilien för att sedan hastigt flytta till Sverige. Renara väljer också att berätta hur det kommer sig att hon idag inte har någon kontakt med sina föräldrar samt hur det påverkat henne idag. Vi går även igenom det fysiska våldet hon utsattes för i sin förra relation, om den konstanta kampen för att ingen skulle märka vad hon gick igenom hemma samt om när hon kastades in i Ex on the beach och träffade kärleken i sitt liv.

Hur mår hon idag? Hur gör man för att ta sig igenom jobba tider då man helst bara vill ge upp? Hur är det att se sig själv ha sex på TV och vad var det hon drabbades av precis innan hon skulle kliva in i sitt första TV-program?

Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Renara.

Musiklistan till podden hittar du här.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-06-16
Länk till avsnitt

Elin Woodie. Ex On The Beach-stjärna

Elin Woodie klev in som ex i Ex on the beach 2017 och hennes spralliga personlighet och gröna ögon skulle komma att fånga publiken totalt. Detta gjorde att produktionen valde att ringa in henne igen året efter ? och åter igen gjorde hon succé i programmet.

I det här samtalet får vi lära känna Elin på djupet. Hur var hennes uppväxt? Vem var hon i skolan? Hur kom det sig att hon slungades in i ett av Sveriges populäraste program?

Elin berättar även om de år som präglades av ätstörningar samt om hur hon idag tänker för att inte låta dem ta över.

Det blir väldigt känslosamt och starkt när hon i detta avsnitt väljer att öppna upp om sin pappa som gick bort för några år sedan samt om den starka band som fanns mellan dem.

Vem är profilen hon dejtar just nu? Kommer hon att vara med i Ex on the beach igen? Hur tar hon sig igenom den tunga sorg hon har och vad gör hennes lycklig?

Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Elin!

Musiken till podden hittar du här.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-06-09
Länk till avsnitt

Antonia 'Anty' Johnson. Youtubestjärna, designer, programledare & poddare

Antonia 'Anty' Johnson, 27 är Umeå-tjejen som för många år sedan slog ned som en bomb i Youtubevärlden. Sedan dess har karriären blomstrat och idag är hon både programledare, poddare, designer & influenser.

I det här samtalet berättar Antonia om uppväxten i Umeå, om vikten av att våga följa sina drömmar samt om relationen hon har till sin familj, influenservärlden och framförallt till sig själv.

Varför har hon ingen kontakt med sin pappa? Stämmer det att hon planerar att skaffa barn vid 30 om hon fortfarande är singel då? Hur är hon att vara ovän med, vad gillar hon när det kommer till sex och vad faller hon pladask för när det kommer till män?

Allt det här och MYCKET mer i ett fantastiskt samtal med Anty!

Musiken i podden hittar du i poddens spellista.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-06-02
Länk till avsnitt

Anna-Lisa Herascu. Ex On The Beach-profil

Anna-Lisa Herascu klev 2015 in i Ex on the beach som det årets deltagare då trodde var ett program som hette "Singel i paradiset". Efter det har hon varit en starkt lysande stjärna i programmet som varje år gör succé med sina tittarsiffror.

Hur kom det sig att Anna-Lisa ansökte till ett program som aldrig tidigare visats i Sverige? Hur var hennes uppväxt? Hur är relationen mellan henne och Adde idag och hur är det egentligen att ha en relation som hela Sverige följer och läser om?

Allt detta och mycket mer i ett fartfyllt samtal med Anna-Lisa Herascu!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-05-12
Länk till avsnitt

Marcus ?Mcuze? Johansson. Paradise Hotel-profil

Marcus ?Mcuze? Johansson klev in i Paradise Hotel 2019 och blev snabbt Sveriges älskling.

I det här samtalet berättar Marcus om livet innan PH, om uppväxten, kärleken till tennis och hur han plötsligt slungades in i TV-rutan.

Men vem är egentligen den härliga killen bakom den sköna fasaden?

Vad var det vi inte fick se i Paradise Hotel? Kommer han att vara med igen? Vad kommer hans smeknamn ifrån? Är han kär nu? Vad var det egentligen som hände när en av deltagarna tog med sig klamydia in på hotellet?

Allt detta och mycket mycket mer i ett fantastiskt samtal med Mcuze.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-05-05
Länk till avsnitt

Nina Glimsell Udovicic. Paradise Hotel-profil & Influenser

2018 slog Nina Glimsell Udovicic ned i Paradise Hotel som ett bombnedslag. Skönheten från Göteborg engagerade tittarna från dag 1 och kom snabbt att bli ett namn på publikens läppar.

I det här avsnittet berättar Nina vad som format henne till den hon är idag, om mobbingen som gjorde skolgången till ett helvete, om känslan av att det en dag kommer att bli bättre samt om hur det var att en dag kastas in i Paradise Hotel.

Hon har nyligen gått igenom ett break up som bröt ned henne totalt och det kommer att ta tid innan hennes hjärta är helt återställt igen. Vad gör man när människan man föreställde sig själv ha barn & framtid med sviken en?

Vad hände egentligen mellan henne och och hennes ex? Vem var den kända influenser som hjälpte henne när saker var som värst? Kommer hon att synas i TV igen, vad gör henne lycklig och vad var det som hände den första helgen hon gick ut som singel nyligen?

Detta blev ett fantastiskt avsnitt med den fantastiska Nina.

Musiken hittar du i podden Spotifylista.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-04-28
Länk till avsnitt

Nicole Falciani. Bloggerska & Influenser

Nicole Falciani, 22, började blogga redan som liten knodd. Plötsligt rasslade det till och hennes blogg växte och blev stor. Idag är hon både designer, författare och modeguru och når ut till tusentals varje dag som följer hennes varje steg.

I det här samtalet berättar Nicole om hur det var att slungas in in i en prestations och utseende-fixerad värld redan i tidig ålder, om hur hon lyckades stå emot när ett bikinimärke sa åt henne att gå ned i vikt, hur hon träffade sin fästman Eric Saade samt hur det är att leva med en konstant smärta.

Vad är hennes och Erics vanligaste bråk om? Vad gillar hon i sängen? Vad handlar hennes nya bok om och hur tror hon att man blir lycklig?

Allt detta och mycket mer i samtalet med Nicole.

Musiklistan till podden hittar du här.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-04-22
Länk till avsnitt

Julia Markham. Ex on the beach-profil

2017 dundrade Julia Markham in i Ex On The Beach Sverige med dunder och brak. Det var någonting som TV-Sverige inte tidigare sett och med sin frispråkighet och sköna personlighet fångade hon tittarnas starka intresse.

Nu väljer hon att öppna upp sig om sin medverkan i tittarsuccén och hur det egentligen är att vara inlåst i ett hus tillsammans med sina ex.

Vad gör henne lycklig? Hur blir man egentligen bra i sägen? Är hon och Niklas tillsammans, och hur är det egentligen att se sig själv på TV där man visat exakt ALLT?

Allt detta och mycket mer i ett magiskt och öppet avsnitt med Julia.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-04-14
Länk till avsnitt

Filip Dikmen. Komiker & Juriststudent

Juriststudenten och komikern Filip Dikmen startade sitt humorkonto på Instagram när han var uttråkad av plugget. Idag har han över 3016 000 följare, har vunnit flera priser för sin humor samt fått egna serier på SVTPlay. Men vem är den karismatiske Filip bakom humorn och flitiga studier?

I det här samtalet berättar han om den mörka baksidan som ledde till sina framgångsrika karaktärer, om hur uppväxten och kampen mot fördomarna format honom till den han är idag och om framtidsdrömmarna inom juridiken och humorn.

Föds man rolig? Kollar han på porr? Vad går han igång på när det kommer till tjejer? Varför vill han inte ha Tinder? Vad gör honom lycklig och skrattar han åt sina egna sketcher? Allt detta och mycket mer i ett magiskt samtal med Filip Dikmen.

Musik av: RMK & Toppen och ODZ

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-04-07
Länk till avsnitt

Jennifer "Zennufer"Andersson. Youtubeprofil, poddare & bloggerska

Jennifer "Zennufer"Andersson, 19, är Youtubeprofilen, bloggerskan och poddaren som trots sin ringa ålder redan har många strängar på sin lyra.

I det här samtalet får vi lära känna Jennifer på djupet och hon berättar om vägen in i influenserlivet, om utseendehetsen och betygspressen under gymnasiet, om hur hon lärt sig hanterat sin psykiska ohälsa, vad som gör henne lycklig och om hur träffade hon sin pojkvän.

Det bjuds även på en del smaskigt sexsnack och mycket skratt.

Musiken är av: RMK & Toppen och Alex D'Rosso

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-03-31
Länk till avsnitt

Linda-Marie Nilsson. Författare | Youtuber | Body positive

Linda-Marie Nilsson är idag en av landets viktigaste influensers.

I en värld där ätstörnings-klinikerna är överfulla och var och varannan ung kille och tjej har en skev relation till sin kropp har hon nu brutit upp ny mark och sagt fuck you till normer och sjuka ideal. I det här samtalet berättar Linda-Marie om vägen från att hata sin kropp, till att idag vara konstant nykär ? i sig själv.

Hennes historia är väldigt öppen, rå och känslosam ? men gåshuden är ett faktum när man får höra vad denna fantastiska människa lyckats ta sig igenom ? och att hon alltid känt att hon en dag också ska få vara lycklig.

Hur många sexleksaker har hon egentligen? Hur träffade hon sin stora kärlek Emil? Hur lär man sig egentligen att älska sig själv och hur ser hon på framtiden?

Allt detta och mycket mer i ett otroligt samtal med Linda-Marie

Musik: Johan Alander och RMK & Toppen. Mer musik av dem hittar du på Spotify!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-03-24
Länk till avsnitt

Hanna "Hannalicious" Friberg. Bloggare, Youtuber & Designer

Hanna "Hannalicious" Friberg, 24, lever ett liv som under många år intresserat en stor, trogen skara människor som dagligen följer henne. I det här samtalet får vi lära känna Hanna på djupet och hon berättar om saker hon tidigare inte pratat om.

Hur kommer det sig att hon inte alls är rädd för döden? Trivs hon egentligen i influenservärlden? Påverkas hon någonting av rådande kropps- och utseende-hets, vad gör henne lycklig och vad går hon igång på när det kommer till sex?

Allt detta och mycket mer i ett magsikt avsnitt med Hannalicious.

Musik av Alex D'Rosso

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-03-17
Länk till avsnitt

Armin Coric. Youtubeprofil

Känner du igen Armin Coric, 20? Det är du inte ensam om.

Armin har på kort tid kommit att bli ett populärt namn på Youtube & Instagram och hans humorsketcher har fått folk över hela landet att skratta rakt ut. Men vem är han bakom den karismatiska, härliga och roliga ytan?

I det här samtalet berättar Armin om sin uppväxt, om hur hans mamma kuppade sig in i Sverige, om uppväxten, skolgången och vägen som slutligen ledde honom dit han är idag.

Hur blir man så självsäker som han är? Vart lärde han sig twerka som en gud? Är han rädd för döden? Föds man rolig? Vad faller han för och hur ska man egentligen tänka för att bli riktigt lycklig?

Allt detta i ett magiskt avsnitt med Armin.

Musik: "Ostron" av ODZ och "Kari Karu" ? Johan Alander

Du hittar mer av deras musik på Spotify.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-03-11
Länk till avsnitt

Lisa Anckarman. Stylist, designer & Influenser

Lisa Anckarman, 29, är stylisten, modellen, poddaren och Youtubestjärnan som levt flera liv.

Lisa har alltid varit en gammal själ och stark i sig själv och i det här samtalet berättar hon sin fantastiska historia om hur hon kämpat sig fram till sin stora dröm. Hon berättar om vikten av att tro på och älska sig själv. Att verkligen se sina medmänniskor och att visa vägen för de som kanske gått vilse eller behöver hjälp. Denna superkvinna är en sann inspiration och avsnittet är någonting som alla bör lyssna på minst en gång.

Vad var det egentligen som hände när hon satte sig på ett tåg till Göteborg under en nyårskväll för att överraska kärleken i sitt liv? Är hon rädd för döden? Vad gör henne lycklig och hur ska man tänka när man är på väg att ge upp för att orka den sista biten?

Allt detta och mycket mer i ett starkt avsnitt med Lisa Anckarman.

Musik: Drive av Alex D'Rosso & Kari Karu av Johan Alander

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-03-03
Länk till avsnitt

John Lundvik. Låtskrivare och artist

John Lundvik, 36, är en av Sveriges skickligaste låtskrivare och mest hyllade artister. I hans första poddavsnitt någonsin låter han oss lära känna honom på djupet ? och hans berättelse är fantastisk. John berättar om flytten från London till Sverige, om kärleken till sina föräldrar, om hur friidrotten skulle komma att bli hans hjälte och hur han sedan förälskade sig i musiken. Vad är det som alltid drivit honom och fått honom att fortsätta framåt? Hur träffade han sin flickvän och mamman till sina barn? Hur är det att vara pappa? Är han rädd för döden och hur skriver man egentligen en låt?

Allt detta och mycket mycket mer i ett magsikt avsnitt med John.

Musiken är genomgående skriven John Lundvik och hittas på Spotify.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-02-24
Länk till avsnitt

Jon Henrik Fjällgren. Artist

Jon Henrik Fjällgren, 31, ställde 2014 upp i Talang. Det slutade då med att han vann hela svenska folkets hjärta och även hela tävlingen. Vi har efter det sett honom i Melodifestivalen, i flera TV-program samt även i tittarsuccén Let's Dance som han likt Talang vann.

Men bakom framgångssagan döljer det sig många år av kamp för livet och Jon Henrik har haft det allt annat än lätt i sitt liv. I det här samtalet öppnar han upp på djupet och berättar saker han inte berättat tidigare. Han visar också att det ibland kan vara värt att fortsätta kämpa, även under de tillfällen då man känner att man helst skulle vilja ge upp.

Hur träffade han sin flickvän? Vad är hans drivkraft? Och varför känns det som att det är någonting övernaturligt med honom?

Allt detta och mycket mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Jon Henrik.

Musiken är av Jonna Jinton och Jon Henrik Fjällgren.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-02-17
Länk till avsnitt

Sara Dahlström/Fitnessfeministen. Chefredaktör på Hälsa & Fitness

Sara Dahlström är chefredaktör på tidningen Hälsa & Fitness samt driver ett av landets mest sköna och peppande Instagramkonton där hon går under namnet Fitnessfeministen.

I det här samtalet får vi lära känna Sara på djupet. Hon berättar om vikten av att börja älska sig själv, om sitt kroppspositiva konto, om det brinnande intresset i att lyfta tunga vikter samt om beskedet hon fick när hon var 17 år. Hon fick då reda på att hon hade en hjärntumör och blev tvungen att opereras akut.

Det bjuds även på vin-surr, sex & relation, peppsnack och massor av skratt i samtalet med den fantastiska Sara.

Musik av: Ambivalensen

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-02-10
Länk till avsnitt

Diana Baban. Ex On The Beach-profil. Version 2

Mycket har hänt sen sist.

Hur mår Diana Baban efter att ha varit med i två kaos-säsonger av Ex on the beach under loppet av ett år? Hur är hennes relation med familjen? Vad var det egentligen som hände mellan henne och Jocke&Jonna och varför har hennes dejtingliv kommit att bli en av nöjesvärldens stora snackisar?

Allt detta och mycket mer i andra avsnittet med Diana Baban.

Musik av: ODZ & Alex D'Rosso

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-02-03
Länk till avsnitt

Li Åvall. TV-profil & influenser

Li Åvall, 31. har under flera års tid varit en av Sveriges främsta profiler inom träning och fitness. Hösten 2018 fick publiken se henne i tittarsuccén Bachelor där hon och hunden Bruce klarade sig hela vägen fram till slutet. Li är en positiv, sprallig och färgstark tjej - men bakom den glada, utåtriktade ytan så har hon brottats med ett mörker utan att kunnat ropa på hjälp.

Li hamnade på en väldigt mörk plats, men det som skulle komma att rädda livet på henne blev hunden Bruce.

I det här samtalet berättar Li om hur det är att hamna på botten, men även hur man tar sig upp igen. Om den villkorslösa kärleken man kan känna till ett djur samt om vikten av att slå sig lös från folk som utnyttjar dig.

Vad gör hon idag? Hur mår hon? Hur var det att vara med i Bachelor, vad faller hon för och hur ser hon på framtiden?

Allt detta och mycket mer i samtalet med Li!

Musik av Ambivalensen

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-01-27
Länk till avsnitt

Jessica Pamlin. Youtuber

Jessica Pamlin, 22, är Youtubestjärnan som minst sagt slagit upp ny mark och påverkat unga tjejer och killar där ute på det bästa sättet som går. I dagens samhälle där ätstörningar är ett vanligt problem är Jessica ett levande exempel på hur man kan gå från att leva med störningen ? till att en dag älska mat och till och med tjäna pengar på den kärleken.

I det här samtalet får vi lära känna den charmiga Jessica på djupet. Hon berättar om sin uppväxt, skolgången, ätstörningarna, kärleken och om hur det känns att alltid känna sig lite konstig och malplacerad. Vi pratar även om hur man egentligen blir lycklig samt om sex, relationer, självskadebeteende, sorg, framtidsdrömmar och bra hamburgare.

Ett fantastiskt avsnitt med mycket skratt och känslor.

Musik av: Johan Alander & ODZ

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-01-20
Länk till avsnitt

Victoria Eklund. Love Island-vinnare

Victoria Eklund fångade svenska folkets hjärta när hon 2018 klev in i Love Island Sverige. Inte bara vann hon publiken och tävlingen i sig ? utan hon vann även sitt livs kärlek inne i Love Island-huset ? nämligen Jacob som hon idag bor tillsammans med.

I det här samtalet får vi lära känna Victoria på djupet. Hon berättar om livet innan Love Island, och under en sekvens i avsnittet får hon kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Men det är utan tvekan även ett av de mest skrattfyllda avsnitten som släpps.

Vad var det egentligen som hände henne under högstadietiden? Hur kom hon med i Love Island? Vad bråkar hon och Jacob om? Vad har hon för framtidsdrömmar och vad är det för sexkalender som hon och Jacob införskaffat sig?

Allt detta och mycket mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Victora.

Musiken är av: Johan Alander och Alex D'Rosso.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-01-13
Länk till avsnitt

Matilda Bohäll. TV-profil & influenser

Detta avsnitt kan man nog kalla ett av de absolut mest känslosamma och starka som podden har haft.

I det här samtalet väljer Paradise Hotel-profilen Matilda Bohäll för första gången att berätta sin historia som präglat henne till den som här idag. Hon berättar om åren som hon blev utfryst och utsatt för mobbing, om den djupa depressionen hon hamnade i för ett par år sedan samt om Paradise Hotel-resan som inte alls blev det roliga äventyret som hon väntat sig.

När Matilda var 17 år blev hon indragen i en skåpbil av ett par killar som hon kände. De våldtog henne och släppte sedan av henne. Men ingenting anmäldes då hon blev misstrodd och stod ensam mot en hel stad.

Hur fan kan det få gå till på det sättet?

Men Matilda är en överlevare, och har mot alla odds lyckats ta sig framåt i livet och hon har en kämparglöd som är utom denna värld. Hon har bestämt sig ? en dag ska hon vara 100% lycklig och hon kommer att klara sig igenom de motgångar som hon möter på.

Vem är hennes mystiske pojkvän? Hur träffades de? Kommer hon att vilja vara med i TV igen och hur kan man tänka när man genomgår en djup depression för att på något sätt lyckas ta sig genom dagen?

Allt detta och lite mer i ett fantastiskt avsnitt med Matilda.

Musik av: Johan Alander & Andrea Lundqvist

Mår du psykiskt dåligt och skulle behöva prata med någon?

Ring och få psykologiskt stöd på: 0771-22 00 60

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2019-01-06
Länk till avsnitt

Saga Assarina Scott. TV-profil

"Det måste vara på liv och död. Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt"

2014 klev det in en tjej i Paradise Hotel som den här världen sent kommer att glömma. Tjejen med lejonmanen och de gröna ögonen skulle komma att bryta ny mark i inte bara realityvärlden utan för Sveriges unga kvinnor i allmänhet.

I detta öppna och ärliga samtal får vi veta mer om Saga Assarina Scott. Om livet innan TV-genombrottet, om hur allt förändrades efter, samt om vikten av att altid resa sig upp och gå sin egen väg.

Saga väljer även att berätta om relationen hon hade till sin far, om hur hon tror att man blir lycklig samt hur det gick till när hon träffade sin stora kärlek Adrian. Hon avslöjar även hur det kommer sig att hon var ett hårsmån från att inte komma med i Paradise Hotel...

Vad pysslar hon med idag? Hur är hon som flickvän? Vad är det bästa med att vara hon och vad kommer Gud att säga när han släpper in henne i himmelriket? Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Saga!

Musiken i avsnittet är av bandet Reach. Mer av deras musik hittar du på Spotify!

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2018-12-17
Länk till avsnitt

Rosanna Charles. Egenföretagare, castare & Influenser

Rosanna Charles, 29, är tjejen som alltid gått sin egen väg och trott på sig själv, även när tiderna varit tuffa. I det här samtalet berättar hon om sin uppväxt, skolgången som bitvis var något strulig, och även om hennes första säljjobb där hon vägrade sitta med på utbildningsdagarna utan direkt vill sätta sig och börja sälja. Det slutade med att hon blev månadens bästa säljare och det var där hon insåg sina styrkor inom den tuffa braschen.

Idag är hon minst sagt spindeln i nätet ute i Stockholms influenservärld, driver ett eget företag och castar profilerna som underhåller oss i succéprogrammet Ex On The Beach.

När är hon som lyckligast? Hur når man sina mål? Vem är hennes mystiska pojkvän och vad tycker hon egentligen om influnservärlden? Rosanna kommer även att berätta en sak hon tidigare inte berättat på sociala medier, som får Gabriella att i princip ramla av stolen.

Musik: ODZ & Ambivalensen

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2018-12-09
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.