Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

I sanningens namn

I sanningens namn

Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark går in på djupet när hon träffar profilerna som på ett eller annat sätt satt ett stark avtryck i Sveriges medievärld. Vi lär känna personen bakom offentligheten och samtalar om jakten på lycka, relationen till ångest, sex, kärlek, och framförallt den man har till sig själv.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

nyheter24.se/noje/

Avsnitt

Sara Gustafsson. TV-profil

Sara Gustafsson, 26, är Ex on the beach-profil, rave-gudinna, skorpion och mycket däremellan.

I det här samtalet får vi lära känna mer av den mystiska Sara och hon kommer att sätta många tankar i huvudet på dig som lyssnar.

Hur är det att leva med social fobi och hur har hon ändå lyckats pusha sig själv till att göra saker som innefattar sin största rädsla. Hur var hennes uppväxt? Hur kom det sig att hon kom med i Ex on the beach? Är hon och Pontus fortfarande tillsammans? Hur är hennes relation till sex, livet, sig själv och dokusåpasfären?

På frågan om "hur man egentligen blir lycklig" briljerar hon med sitt svar och det är någonting du absolut inte vill missa.

Poddens spellista hittar du här.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-09-01
Länk till avsnitt

Smail Alihodzic. TV-profil & Personlig tränare

Paradise Hotel-legendaren Smail Alihodzic gästar podden för att berätta sin historia. Vem han var och hur hans liv såg ut under hans barndom, om kärleken till sin familj, om uppväxten i Malmö samt hur det gick till när han förälskade sig i träningen.

Smail berättar även hur han gjort för att hitta motivationen till att maxa livet på alla plan som går.

Han väljer nu att dela med sig av den traumatiska händelsen under inspelningen av PH där han räddade livet på en av de andra deltagarna, med risken för att själv dö.

Så håll i hatten ? för nu jävlar åker vi.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-08-25
Länk till avsnitt

Relationsavsnitt med Quetzala Blanco. Nöjesprofil & poddare

Geniet Quetzala Blanco är tillbaka i podden och denna gång snackar vi allt som har att göra med relationer.

Hur hanterar man sin svartsjuka? Vad gör man om man helt slutar ha sex? Hur hanterar man en partner som tjatar om analsex? Om du inte går ihop med sina svarföräldrar? Är du nybliven singel men raggandet går åt helvete ? hur tar man sig ur den onda spiralen?

Vi pratar även bröllop, barn, vänskap och mycket mycket mer.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-07-28
Länk till avsnitt

Fayme Elmén. TV-profil

Fayme Elmén, 23, är Unga mammor-profilen som i detta poddavsnitt levererar mycket av allt. Förbered dig på att skratta, gråta, tänka och känna.

För nu jävlar åker vi.

Musiklistan till podden hittar du här.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-07-21
Länk till avsnitt

Sara "Songbird" Linderholm. Youtubestjärna

Sara Linderholm gjorde sig för några år sedan känd som "Sara Songbird" på Youtube. Hennes kanal växte explosionsartat och idag följs hon dagligen av tusentals människor.

I det här avsnittet berättar Sara om sin uppväxt, skolgång och liv innan Youtube. Hon berättar hur det är att känna sig annorlunda men vikten av att tro på sig själv och våga gå sin egen väg.

Varför la hon av med Youtube? Vad gör henne lycklig? Är hon rädd för döden? När insåg hon att hon är pansexuell? Och vad jobbar hon med idag?

Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Sara.

Musiken hittar du i poddens spellista.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-07-14
Länk till avsnitt

Josephine Qvist. TV-profil & Influenser. Avsnitt 2

Ett år har gått sedan stjärnan Josephine Qvist var på besök i podden. Och mycket har hänt sedan dess. Efter uppbrottet med ex-pojkvännen tog hon pick, pack och vovve och begav sig sedan till Los Angeles. Och The city of angels skulle minst sagt komma att bli en ögonöppnare för Josephine. Under loppet av några månader har hon lärt sig mer om sig själv än någonsin tidigare.

Hur är det egentligen att bo i USA? Hur går dejtinglivet? Är hon lycklig? Vilka kändisar har hon stött på och vad har hon lärt sig om sig själv? Som sist utlovas det väldigt mycket skratt och sexsnack.

Allt detta i ett fantastiskt avsnitt med den fantastiska Josephine.

Musiklistan till podden hittar du här.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-07-07
Länk till avsnitt

Fanny Lyckman. Designer, poddare & Influenser

Fanny Lyckman, 29, är influenservärldens urmoder. I en hård bransch var hon en av de första som slog sig fram och hon har idag en enorm plattform där hon idag influerar hundratusentals människor varje dag.

I det här smtalet berättar hon om hur det hela började, hon berättar om hur hon träffade sin föredetta kärlek men även om vad som gjorde att de fattade beslutet om att göra slut. Hon går in på vikten av att våga tro på sig själv och hur det hjälper dig att bygga både en karriär och relationer.

Vilka är hennes största rädslor? Vad gillar hon när det kommer till män och sex? Hur känner hon kring att väldigt många influensers tar efter henne och hur mår hon egentligen?

Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Fanny Lyckman,

Poddens musiklista hittar du här.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-30
Länk till avsnitt

Lovisa "Laki" Karlsson. Youtubestjärna

Youtubefenomenet Lovisa "Laki" Karlsson är bara 21 år gammal men har redan en av Sveriges största Youtubekanaler. Redan i tonåren började Lovisa att lägga upp videos där hon pratar om allt mellan himmel och jord på ett ytterst ocensurerat sätt. Bland annat om kroppen, sex och vardagliga upplevelser.

I det här samtalet får vi veta hur allting började, vad som låg till grunden till alla de videos som idag har miljontals spelningar och vem Lovisa är på djupet. Vi går igenom allt ifrån kärlek, sex, ångest samt hur man går på toaletten i början av ett förhållande.

Detta fantastiska samtal bjuder på oändligt med skratt och djupa funderingar.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-23
Länk till avsnitt

Renara Franco. Ex On The Beach-stjärna

Ex on the beach-profilen Renara Franco är bara 21 år gammal ? men har minst sagt levt 100 stycken liv.

I det här avsnittet berättar hon om hela sin resa, hur det var att halva sin bardom växa upp i Brasilien för att sedan hastigt flytta till Sverige. Renara väljer också att berätta hur det kommer sig att hon idag inte har någon kontakt med sina föräldrar samt hur det påverkat henne idag. Vi går även igenom det fysiska våldet hon utsattes för i sin förra relation, om den konstanta kampen för att ingen skulle märka vad hon gick igenom hemma samt om när hon kastades in i Ex on the beach och träffade kärleken i sitt liv.

Hur mår hon idag? Hur gör man för att ta sig igenom jobba tider då man helst bara vill ge upp? Hur är det att se sig själv ha sex på TV och vad var det hon drabbades av precis innan hon skulle kliva in i sitt första TV-program?

Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Renara.

Musiklistan till podden hittar du här.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-16
Länk till avsnitt

Elin Woodie. Ex On The Beach-stjärna

Elin Woodie klev in som ex i Ex on the beach 2017 och hennes spralliga personlighet och gröna ögon skulle komma att fånga publiken totalt. Detta gjorde att produktionen valde att ringa in henne igen året efter ? och åter igen gjorde hon succé i programmet.

I det här samtalet får vi lära känna Elin på djupet. Hur var hennes uppväxt? Vem var hon i skolan? Hur kom det sig att hon slungades in i ett av Sveriges populäraste program?

Elin berättar även om de år som präglades av ätstörningar samt om hur hon idag tänker för att inte låta dem ta över.

Det blir väldigt känslosamt och starkt när hon i detta avsnitt väljer att öppna upp om sin pappa som gick bort för några år sedan samt om den starka band som fanns mellan dem.

Vem är profilen hon dejtar just nu? Kommer hon att vara med i Ex on the beach igen? Hur tar hon sig igenom den tunga sorg hon har och vad gör hennes lycklig?

Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Elin!

Musiken till podden hittar du här.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-09
Länk till avsnitt

Antonia 'Anty' Johnson. Youtubestjärna, designer, programledare & poddare

Antonia 'Anty' Johnson, 27 är Umeå-tjejen som för många år sedan slog ned som en bomb i Youtubevärlden. Sedan dess har karriären blomstrat och idag är hon både programledare, poddare, designer & influenser.

I det här samtalet berättar Antonia om uppväxten i Umeå, om vikten av att våga följa sina drömmar samt om relationen hon har till sin familj, influenservärlden och framförallt till sig själv.

Varför har hon ingen kontakt med sin pappa? Stämmer det att hon planerar att skaffa barn vid 30 om hon fortfarande är singel då? Hur är hon att vara ovän med, vad gillar hon när det kommer till sex och vad faller hon pladask för när det kommer till män?

Allt det här och MYCKET mer i ett fantastiskt samtal med Anty!

Musiken i podden hittar du i poddens spellista.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-06-02
Länk till avsnitt

Anna-Lisa Herascu. Ex On The Beach-profil

Anna-Lisa Herascu klev 2015 in i Ex on the beach som det årets deltagare då trodde var ett program som hette "Singel i paradiset". Efter det har hon varit en starkt lysande stjärna i programmet som varje år gör succé med sina tittarsiffror.

Hur kom det sig att Anna-Lisa ansökte till ett program som aldrig tidigare visats i Sverige? Hur var hennes uppväxt? Hur är relationen mellan henne och Adde idag och hur är det egentligen att ha en relation som hela Sverige följer och läser om?

Allt detta och mycket mer i ett fartfyllt samtal med Anna-Lisa Herascu!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-05-12
Länk till avsnitt

Marcus ?Mcuze? Johansson. Paradise Hotel-profil

Marcus ?Mcuze? Johansson klev in i Paradise Hotel 2019 och blev snabbt Sveriges älskling.

I det här samtalet berättar Marcus om livet innan PH, om uppväxten, kärleken till tennis och hur han plötsligt slungades in i TV-rutan.

Men vem är egentligen den härliga killen bakom den sköna fasaden?

Vad var det vi inte fick se i Paradise Hotel? Kommer han att vara med igen? Vad kommer hans smeknamn ifrån? Är han kär nu? Vad var det egentligen som hände när en av deltagarna tog med sig klamydia in på hotellet?

Allt detta och mycket mycket mer i ett fantastiskt samtal med Mcuze.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-05-05
Länk till avsnitt

Nina Glimsell Udovicic. Paradise Hotel-profil & Influenser

2018 slog Nina Glimsell Udovicic ned i Paradise Hotel som ett bombnedslag. Skönheten från Göteborg engagerade tittarna från dag 1 och kom snabbt att bli ett namn på publikens läppar.

I det här avsnittet berättar Nina vad som format henne till den hon är idag, om mobbingen som gjorde skolgången till ett helvete, om känslan av att det en dag kommer att bli bättre samt om hur det var att en dag kastas in i Paradise Hotel.

Hon har nyligen gått igenom ett break up som bröt ned henne totalt och det kommer att ta tid innan hennes hjärta är helt återställt igen. Vad gör man när människan man föreställde sig själv ha barn & framtid med sviken en?

Vad hände egentligen mellan henne och och hennes ex? Vem var den kända influenser som hjälpte henne när saker var som värst? Kommer hon att synas i TV igen, vad gör henne lycklig och vad var det som hände den första helgen hon gick ut som singel nyligen?

Detta blev ett fantastiskt avsnitt med den fantastiska Nina.

Musiken hittar du i podden Spotifylista.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-28
Länk till avsnitt

Nicole Falciani. Bloggerska & Influenser

Nicole Falciani, 22, började blogga redan som liten knodd. Plötsligt rasslade det till och hennes blogg växte och blev stor. Idag är hon både designer, författare och modeguru och når ut till tusentals varje dag som följer hennes varje steg.

I det här samtalet berättar Nicole om hur det var att slungas in in i en prestations och utseende-fixerad värld redan i tidig ålder, om hur hon lyckades stå emot när ett bikinimärke sa åt henne att gå ned i vikt, hur hon träffade sin fästman Eric Saade samt hur det är att leva med en konstant smärta.

Vad är hennes och Erics vanligaste bråk om? Vad gillar hon i sängen? Vad handlar hennes nya bok om och hur tror hon att man blir lycklig?

Allt detta och mycket mer i samtalet med Nicole.

Musiklistan till podden hittar du här.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-22
Länk till avsnitt

Julia Markham. Ex on the beach-profil

2017 dundrade Julia Markham in i Ex On The Beach Sverige med dunder och brak. Det var någonting som TV-Sverige inte tidigare sett och med sin frispråkighet och sköna personlighet fångade hon tittarnas starka intresse.

Nu väljer hon att öppna upp sig om sin medverkan i tittarsuccén och hur det egentligen är att vara inlåst i ett hus tillsammans med sina ex.

Vad gör henne lycklig? Hur blir man egentligen bra i sägen? Är hon och Niklas tillsammans, och hur är det egentligen att se sig själv på TV där man visat exakt ALLT?

Allt detta och mycket mer i ett magiskt och öppet avsnitt med Julia.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-14
Länk till avsnitt

Filip Dikmen. Komiker & Juriststudent

Juriststudenten och komikern Filip Dikmen startade sitt humorkonto på Instagram när han var uttråkad av plugget. Idag har han över 3016 000 följare, har vunnit flera priser för sin humor samt fått egna serier på SVTPlay. Men vem är den karismatiske Filip bakom humorn och flitiga studier?

I det här samtalet berättar han om den mörka baksidan som ledde till sina framgångsrika karaktärer, om hur uppväxten och kampen mot fördomarna format honom till den han är idag och om framtidsdrömmarna inom juridiken och humorn.

Föds man rolig? Kollar han på porr? Vad går han igång på när det kommer till tjejer? Varför vill han inte ha Tinder? Vad gör honom lycklig och skrattar han åt sina egna sketcher? Allt detta och mycket mer i ett magiskt samtal med Filip Dikmen.

Musik av: RMK & Toppen och ODZ

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-04-07
Länk till avsnitt

Jennifer "Zennufer"Andersson. Youtubeprofil, poddare & bloggerska

Jennifer "Zennufer"Andersson, 19, är Youtubeprofilen, bloggerskan och poddaren som trots sin ringa ålder redan har många strängar på sin lyra.

I det här samtalet får vi lära känna Jennifer på djupet och hon berättar om vägen in i influenserlivet, om utseendehetsen och betygspressen under gymnasiet, om hur hon lärt sig hanterat sin psykiska ohälsa, vad som gör henne lycklig och om hur träffade hon sin pojkvän.

Det bjuds även på en del smaskigt sexsnack och mycket skratt.

Musiken är av: RMK & Toppen och Alex D'Rosso

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-31
Länk till avsnitt

Linda-Marie Nilsson. Författare | Youtuber | Body positive

Linda-Marie Nilsson är idag en av landets viktigaste influensers.

I en värld där ätstörnings-klinikerna är överfulla och var och varannan ung kille och tjej har en skev relation till sin kropp har hon nu brutit upp ny mark och sagt fuck you till normer och sjuka ideal. I det här samtalet berättar Linda-Marie om vägen från att hata sin kropp, till att idag vara konstant nykär ? i sig själv.

Hennes historia är väldigt öppen, rå och känslosam ? men gåshuden är ett faktum när man får höra vad denna fantastiska människa lyckats ta sig igenom ? och att hon alltid känt att hon en dag också ska få vara lycklig.

Hur många sexleksaker har hon egentligen? Hur träffade hon sin stora kärlek Emil? Hur lär man sig egentligen att älska sig själv och hur ser hon på framtiden?

Allt detta och mycket mer i ett otroligt samtal med Linda-Marie

Musik: Johan Alander och RMK & Toppen. Mer musik av dem hittar du på Spotify!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-24
Länk till avsnitt

Hanna "Hannalicious" Friberg. Bloggare, Youtuber & Designer

Hanna "Hannalicious" Friberg, 24, lever ett liv som under många år intresserat en stor, trogen skara människor som dagligen följer henne. I det här samtalet får vi lära känna Hanna på djupet och hon berättar om saker hon tidigare inte pratat om.

Hur kommer det sig att hon inte alls är rädd för döden? Trivs hon egentligen i influenservärlden? Påverkas hon någonting av rådande kropps- och utseende-hets, vad gör henne lycklig och vad går hon igång på när det kommer till sex?

Allt detta och mycket mer i ett magsikt avsnitt med Hannalicious.

Musik av Alex D'Rosso

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-17
Länk till avsnitt

Armin Coric. Youtubeprofil

Känner du igen Armin Coric, 20? Det är du inte ensam om.

Armin har på kort tid kommit att bli ett populärt namn på Youtube & Instagram och hans humorsketcher har fått folk över hela landet att skratta rakt ut. Men vem är han bakom den karismatiska, härliga och roliga ytan?

I det här samtalet berättar Armin om sin uppväxt, om hur hans mamma kuppade sig in i Sverige, om uppväxten, skolgången och vägen som slutligen ledde honom dit han är idag.

Hur blir man så självsäker som han är? Vart lärde han sig twerka som en gud? Är han rädd för döden? Föds man rolig? Vad faller han för och hur ska man egentligen tänka för att bli riktigt lycklig?

Allt detta i ett magiskt avsnitt med Armin.

Musik: "Ostron" av ODZ och "Kari Karu" ? Johan Alander

Du hittar mer av deras musik på Spotify.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-11
Länk till avsnitt

Lisa Anckarman. Stylist, designer & Influenser

Lisa Anckarman, 29, är stylisten, modellen, poddaren och Youtubestjärnan som levt flera liv.

Lisa har alltid varit en gammal själ och stark i sig själv och i det här samtalet berättar hon sin fantastiska historia om hur hon kämpat sig fram till sin stora dröm. Hon berättar om vikten av att tro på och älska sig själv. Att verkligen se sina medmänniskor och att visa vägen för de som kanske gått vilse eller behöver hjälp. Denna superkvinna är en sann inspiration och avsnittet är någonting som alla bör lyssna på minst en gång.

Vad var det egentligen som hände när hon satte sig på ett tåg till Göteborg under en nyårskväll för att överraska kärleken i sitt liv? Är hon rädd för döden? Vad gör henne lycklig och hur ska man tänka när man är på väg att ge upp för att orka den sista biten?

Allt detta och mycket mer i ett starkt avsnitt med Lisa Anckarman.

Musik: Drive av Alex D'Rosso & Kari Karu av Johan Alander

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-03-03
Länk till avsnitt

John Lundvik. Låtskrivare och artist

John Lundvik, 36, är en av Sveriges skickligaste låtskrivare och mest hyllade artister. I hans första poddavsnitt någonsin låter han oss lära känna honom på djupet ? och hans berättelse är fantastisk. John berättar om flytten från London till Sverige, om kärleken till sina föräldrar, om hur friidrotten skulle komma att bli hans hjälte och hur han sedan förälskade sig i musiken. Vad är det som alltid drivit honom och fått honom att fortsätta framåt? Hur träffade han sin flickvän och mamman till sina barn? Hur är det att vara pappa? Är han rädd för döden och hur skriver man egentligen en låt?

Allt detta och mycket mycket mer i ett magsikt avsnitt med John.

Musiken är genomgående skriven John Lundvik och hittas på Spotify.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-02-24
Länk till avsnitt

Jon Henrik Fjällgren. Artist

Jon Henrik Fjällgren, 31, ställde 2014 upp i Talang. Det slutade då med att han vann hela svenska folkets hjärta och även hela tävlingen. Vi har efter det sett honom i Melodifestivalen, i flera TV-program samt även i tittarsuccén Let's Dance som han likt Talang vann.

Men bakom framgångssagan döljer det sig många år av kamp för livet och Jon Henrik har haft det allt annat än lätt i sitt liv. I det här samtalet öppnar han upp på djupet och berättar saker han inte berättat tidigare. Han visar också att det ibland kan vara värt att fortsätta kämpa, även under de tillfällen då man känner att man helst skulle vilja ge upp.

Hur träffade han sin flickvän? Vad är hans drivkraft? Och varför känns det som att det är någonting övernaturligt med honom?

Allt detta och mycket mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Jon Henrik.

Musiken är av Jonna Jinton och Jon Henrik Fjällgren.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-02-17
Länk till avsnitt

Sara Dahlström/Fitnessfeministen. Chefredaktör på Hälsa & Fitness

Sara Dahlström är chefredaktör på tidningen Hälsa & Fitness samt driver ett av landets mest sköna och peppande Instagramkonton där hon går under namnet Fitnessfeministen.

I det här samtalet får vi lära känna Sara på djupet. Hon berättar om vikten av att börja älska sig själv, om sitt kroppspositiva konto, om det brinnande intresset i att lyfta tunga vikter samt om beskedet hon fick när hon var 17 år. Hon fick då reda på att hon hade en hjärntumör och blev tvungen att opereras akut.

Det bjuds även på vin-surr, sex & relation, peppsnack och massor av skratt i samtalet med den fantastiska Sara.

Musik av: Ambivalensen

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-02-10
Länk till avsnitt

Diana Baban. Ex On The Beach-profil. Version 2

Mycket har hänt sen sist.

Hur mår Diana Baban efter att ha varit med i två kaos-säsonger av Ex on the beach under loppet av ett år? Hur är hennes relation med familjen? Vad var det egentligen som hände mellan henne och Jocke&Jonna och varför har hennes dejtingliv kommit att bli en av nöjesvärldens stora snackisar?

Allt detta och mycket mer i andra avsnittet med Diana Baban.

Musik av: ODZ & Alex D'Rosso

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-02-03
Länk till avsnitt

Li Åvall. TV-profil & influenser

Li Åvall, 31. har under flera års tid varit en av Sveriges främsta profiler inom träning och fitness. Hösten 2018 fick publiken se henne i tittarsuccén Bachelor där hon och hunden Bruce klarade sig hela vägen fram till slutet. Li är en positiv, sprallig och färgstark tjej - men bakom den glada, utåtriktade ytan så har hon brottats med ett mörker utan att kunnat ropa på hjälp.

Li hamnade på en väldigt mörk plats, men det som skulle komma att rädda livet på henne blev hunden Bruce.

I det här samtalet berättar Li om hur det är att hamna på botten, men även hur man tar sig upp igen. Om den villkorslösa kärleken man kan känna till ett djur samt om vikten av att slå sig lös från folk som utnyttjar dig.

Vad gör hon idag? Hur mår hon? Hur var det att vara med i Bachelor, vad faller hon för och hur ser hon på framtiden?

Allt detta och mycket mer i samtalet med Li!

Musik av Ambivalensen

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-01-27
Länk till avsnitt

Jessica Pamlin. Youtuber

Jessica Pamlin, 22, är Youtubestjärnan som minst sagt slagit upp ny mark och påverkat unga tjejer och killar där ute på det bästa sättet som går. I dagens samhälle där ätstörningar är ett vanligt problem är Jessica ett levande exempel på hur man kan gå från att leva med störningen ? till att en dag älska mat och till och med tjäna pengar på den kärleken.

I det här samtalet får vi lära känna den charmiga Jessica på djupet. Hon berättar om sin uppväxt, skolgången, ätstörningarna, kärleken och om hur det känns att alltid känna sig lite konstig och malplacerad. Vi pratar även om hur man egentligen blir lycklig samt om sex, relationer, självskadebeteende, sorg, framtidsdrömmar och bra hamburgare.

Ett fantastiskt avsnitt med mycket skratt och känslor.

Musik av: Johan Alander & ODZ

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-01-20
Länk till avsnitt

Victoria Eklund. Love Island-vinnare

Victoria Eklund fångade svenska folkets hjärta när hon 2018 klev in i Love Island Sverige. Inte bara vann hon publiken och tävlingen i sig ? utan hon vann även sitt livs kärlek inne i Love Island-huset ? nämligen Jacob som hon idag bor tillsammans med.

I det här samtalet får vi lära känna Victoria på djupet. Hon berättar om livet innan Love Island, och under en sekvens i avsnittet får hon kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Men det är utan tvekan även ett av de mest skrattfyllda avsnitten som släpps.

Vad var det egentligen som hände henne under högstadietiden? Hur kom hon med i Love Island? Vad bråkar hon och Jacob om? Vad har hon för framtidsdrömmar och vad är det för sexkalender som hon och Jacob införskaffat sig?

Allt detta och mycket mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Victora.

Musiken är av: Johan Alander och Alex D'Rosso.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-01-13
Länk till avsnitt

Matilda Bohäll. TV-profil & influenser

Detta avsnitt kan man nog kalla ett av de absolut mest känslosamma och starka som podden har haft.

I det här samtalet väljer Paradise Hotel-profilen Matilda Bohäll för första gången att berätta sin historia som präglat henne till den som här idag. Hon berättar om åren som hon blev utfryst och utsatt för mobbing, om den djupa depressionen hon hamnade i för ett par år sedan samt om Paradise Hotel-resan som inte alls blev det roliga äventyret som hon väntat sig.

När Matilda var 17 år blev hon indragen i en skåpbil av ett par killar som hon kände. De våldtog henne och släppte sedan av henne. Men ingenting anmäldes då hon blev misstrodd och stod ensam mot en hel stad.

Hur fan kan det få gå till på det sättet?

Men Matilda är en överlevare, och har mot alla odds lyckats ta sig framåt i livet och hon har en kämparglöd som är utom denna värld. Hon har bestämt sig ? en dag ska hon vara 100% lycklig och hon kommer att klara sig igenom de motgångar som hon möter på.

Vem är hennes mystiske pojkvän? Hur träffades de? Kommer hon att vilja vara med i TV igen och hur kan man tänka när man genomgår en djup depression för att på något sätt lyckas ta sig genom dagen?

Allt detta och lite mer i ett fantastiskt avsnitt med Matilda.

Musik av: Johan Alander & Andrea Lundqvist

Mår du psykiskt dåligt och skulle behöva prata med någon?

Ring och få psykologiskt stöd på: 0771-22 00 60

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2019-01-06
Länk till avsnitt

Saga Assarina Scott. TV-profil

"Det måste vara på liv och död. Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt"

2014 klev det in en tjej i Paradise Hotel som den här världen sent kommer att glömma. Tjejen med lejonmanen och de gröna ögonen skulle komma att bryta ny mark i inte bara realityvärlden utan för Sveriges unga kvinnor i allmänhet.

I detta öppna och ärliga samtal får vi veta mer om Saga Assarina Scott. Om livet innan TV-genombrottet, om hur allt förändrades efter, samt om vikten av att altid resa sig upp och gå sin egen väg.

Saga väljer även att berätta om relationen hon hade till sin far, om hur hon tror att man blir lycklig samt hur det gick till när hon träffade sin stora kärlek Adrian. Hon avslöjar även hur det kommer sig att hon var ett hårsmån från att inte komma med i Paradise Hotel...

Vad pysslar hon med idag? Hur är hon som flickvän? Vad är det bästa med att vara hon och vad kommer Gud att säga när han släpper in henne i himmelriket? Allt detta och mycket mer i ett fantastiskt avsnitt med Saga!

Musiken i avsnittet är av bandet Reach. Mer av deras musik hittar du på Spotify!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-12-17
Länk till avsnitt

Rosanna Charles. Egenföretagare, castare & Influenser

Rosanna Charles, 29, är tjejen som alltid gått sin egen väg och trott på sig själv, även när tiderna varit tuffa. I det här samtalet berättar hon om sin uppväxt, skolgången som bitvis var något strulig, och även om hennes första säljjobb där hon vägrade sitta med på utbildningsdagarna utan direkt vill sätta sig och börja sälja. Det slutade med att hon blev månadens bästa säljare och det var där hon insåg sina styrkor inom den tuffa braschen.

Idag är hon minst sagt spindeln i nätet ute i Stockholms influenservärld, driver ett eget företag och castar profilerna som underhåller oss i succéprogrammet Ex On The Beach.

När är hon som lyckligast? Hur når man sina mål? Vem är hennes mystiska pojkvän och vad tycker hon egentligen om influnservärlden? Rosanna kommer även att berätta en sak hon tidigare inte berättat på sociala medier, som får Gabriella att i princip ramla av stolen.

Musik: ODZ & Ambivalensen

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-12-09
Länk till avsnitt

Jennifer Alabi. TV-profil

2015 klev Jennifer Alabi, 27, in i Paradise Hotel. Från dag 1 fångade hon tittarna med sin färgstarka personlighet, men trots sin roliga tid inne på hotellet skulle det komma att bli väldigt jobbigt för henne att titta på programmet. Varför det är så är till och med hon själv osäker på.

I det här samtalet får vi verkligen lära känna Jennifer på djupet. Hon berättar allt om sin uppväxt, om hur utsatt hon var ute på skolgården i Skutskär men även hur hon i de allra svåraste tiderna alltid hållit sig själv om ryggen och hur hon idag är 100% bekväm med vem hon är som person.

Vad pysslar hon med idag? Varför har hon ålderskris? Hur tror hon att man blir lycklig? Och hur var det första gången hon fick en fontänorgasm?

Det här blev utan tvekan ett av de mest skrattfyllda avsnitten så har du en lång dag framför dig kan jag garantera att den kommer kännas lättare med det här avsnittet i lurarna.

Musik: Alex D´Rosso ? Drive & Johan Alander Kari Karu

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-12-02
Länk till avsnitt

Alex D'Rosso. TV-profil & DJ

Det är i motvind en drake lyfter. Det är TV-profilen Alex D'Rosso ett levande bevis på. Allt han har gett sig in på har han vunnit eller blivit extremt bra på, men det finns en otroligt djup och känslosam historia bakom hans tävlingshjärna.

I det här samtalet berättar Alex om hur hans barndom format honom till den han är idag, om anledningen bakom varför han gav hela sin PH-vinst till sin mamma, om viktresan han gick igenom för några år sedan samt om samtalet han fick en vecka innan studenten då han fick veta att hans storebror gått bort i en motorcykelolycka.

Hur var det att vara med i Ex on the beach, vad har han för drömmar och mål, vad går han igång på, hur kom det sig att han blev först i Sverige med att fånga alla Pokémons och vad är det som kommer få Gabriella att mitt i avsnittet börja gråta?

Allt detta och mycket mycket mer i avsnittet med Alex D´Rosso.

Musik: Alex D´Rosso ? Drive och Johan Alander ? Karu Kuri.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-11-25
Länk till avsnitt

Josefine Caarle. Youtuber & TV-profil

2015 klev Josefine Caarle, 23, in i Paradise Hotel. Hon blev snabbt en tittarfavorit och det hela slutade med att hon vann tillsammans med Robin "Mos" Andersson. Livet efter Paradise har kantats av både upp och nedgångar och Josefine har tvingats gå igenom en hel del.

I det här samtalet berättar Josefine om den djupa depressionen hon hamnade i, samt hur hon tog sig ur den. Om den krossade relationen med sitt ex samt om den starka kärleken hon har till sina följare på Youtube som hjälpt henne att ta sig igenom de jobbiga tiderna.

Vad faller hon för? Hur är hennes relation till sex? Använder hon Tinder och kommer hon att vilja vara med i TV igen?

Allt detta och mycket mer i ett otroligt öppet och ärligt samtal med Josefine.

Musik av. Ambivalensen

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-11-18
Länk till avsnitt

Bettina Buchanan. Paradise Hotel-profil

Paradise Hotel-profilen Bettina Buchanan har alltid haft ett självförtroende av titan och aldrig tagit någon skit. Men det finns många olika faktorer till varför hon har blivit den powertjej hon blivit.

Under sin senaste PH-säsong slog Bettina upp ny mark för kvinnor inom reality-TV vilket tittarna sällan skådat i någon säsong innan.

I det här samtalet berättar hon om sin uppväxt, om uppoffringen hon gjorde för att finnas där för sin familj, om tiden inne i Paradise Hotel och vilka vägar som ledde henne in i TV.

Vad är det vi inte vet om henne? Vad kommer hon av? Kommer vi att se henne i mer TV framöver? Det bjuds på generöst med sex-snack och blir som vanligt mycket skratt.

Musik: ODZ och Ambivalensen

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-11-11
Länk till avsnitt

Diana Baban. Ex On The Beach-profil & influencer

Diana Baban, 26, har blivit en av de starkast lysande profiler från programmet Ex On The Beach Sverige. Med sin färgstarka personlighet har hon i två säsonger underhållit tusentals tittare runtom i landet och minst sagt "rört om i grytan".

Men vem är hon egentligen bakom den hårda ytan? I det här samtalet berättar Diana allt om relationen till sin familj, om uppväxten i Hudiksvall och om hela vägen som slutligen ledde till hennes genomslag i TV.

Vilka är de vanligaste fördomarna om henne? Hur är hennes relation till ångest? Vad kommer hon av? Och hur är det egentligen att vara instängd i EOTB-huset?

Allt detta och mycket mer i avsnittet med Diana!

Musiken är av: Johan Alander och Ambivalensen

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-11-04
Länk till avsnitt

Annica Englund. TV-profil, DJ, bloggare & influenser

Annica Englund klev 2012 in i det svenska Big Brother-huset. Bakom sig lämnade hon en destruktiv relation som fullkomligt trasat sönder hennes självförtroende och ett liv där den enda ljusglimten i vardagen var när hon fick gå till sitt jobb på en skönhetssalong. Vägen som väntade för henne när hon klev ut i huset var ingenting hon någonsin kunnat förbereda sig på ? men det var någonting hon krigade sig igenom och som idag gjort henne starkare än någonsin.

För första gången väljer Annica att berätta allt. Vad som drivit henne genom jobbiga tider, hur man tar sig vidare efter ett sprucket förhållande, om vikten av att kunna stå stark på egna ben och lyfta sig själv när ingen annan gör det.

Det här blev ett otroligt starkt & känsligt samtal som resulterade i både tårar och skratt, men det blev även generöst med sexprat där vi pratar KK-relationer, sexleksaker och den så kallade "2 veckors-regeln".

Musiken är av Maxida Märak, Johan Alander och Andrea Lundqvist. Låtarna hittar du även på Spotify.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-10-28
Länk till avsnitt

Joakim Lundell. Youtuber & Artist

För andra året i rad är Joakim Lundell störst på sociala medier i Sverige. Dagen vi spelar in poddavsnittet är det beräknade födelsedatumet för frun Jonna som ligger höggravid några hotellrum bort och väntar på att bebisen ska vilja komma ut.

Dock har vägen hit varit allt annat än enkel. I fem års tid kämpade paret mot ofrivillig barnlöshet och en rad andra motgångar. Men trots kampen har det aldrig varit ett alternativ för paret att ge upp.

I det här samtalet får Joakim prata ut på ett sätt han inte gjort tidigare. Han berättar om valen som lett honom dit han är idag, om hur det känns att bli pappa, om relationen till Jonna, om att bli kritiserad för varje steg han tar och om de tillfälligheter som gjort att han fortfarande lever idag.

Hur mår han? Vad kommer att vara det viktigaste i föräldrarollen? Vill han fortsätta med Youtube? Har man som par sex när tjejen är höggravid? Och efter allt han gått igenom ? hur är relationen han har till sig själv idag?

Allt detta och mycket mer i avsnittet med Joakim Lundell.

Musik: Joakim Lundell

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-10-21
Länk till avsnitt

Nemo Hedén. Poddprofil, författare & föreläsare

Nemo Hedén arbetade år ut och år in som säsongare i Sunny Beach, Bulgarien. Han och de andra säsongsjobbarna började dagen med att dricka sprit, som de sedan fortsatte med hela dagen ? under flera månaders tid. År 2010 får han ett samtal som skulle komma att förändra hans liv. Det var nämligen Calle Schulman som ville ha Nemo till ett TV-program ? nämligen "Kungarna av Tylösand".

I det här samtalet berättar Nemo om vad som egentligen hände efter programmet, om det eskalerande missbrukets mörkaste sidor, om vännen som dog i hans armar under en utekväll och om brytningspunkten som slutligen kom.

Hur mår han idag? Hur tar man sig ur ett missbruk? Hur öppen är han när det kommer till sex? Vem är hans nya flickvän och hur är det egentligen att vara pappa?

Allt det och mycket mycket mer i samtalet med Nemo!

Musik: Ambivalenser & Johan Alander

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-10-14
Länk till avsnitt

Maxida Märak. Artist, rappare & musikproducent

Maxida Märak, 30, är rapparen som använt sin musik och plattform till att vara en röst för de utsatta och engagerat sig i politiska frågor som idag är mer aktuella än någonsin. 

I det här samtalet berättar den hyllade artisten om hur det är att bli utfrusen av en hel by, om känslorna efter att hon och hennes dotter nästintill strök med under terrorattacken i Stockholm och om ilskan över normaliseringen av Sverigedemokraterna. Hon berättar även om sjukdomen som gjort att hon fått inkorgen fylld av elaka meddelanden från folk som påstår att hon har anorexia och säger att hon inte längre är en förebild.

Det här är ett väldigt mäktigt och rörande avsnitt där Maxida öppnar upp sig totalt om de senaste åren som kantats av psykisk ohälsa, vårdnadstvister och en flytt tillbaka till Jokkmokk ? och gåshuden är ett faktum när hon berättar hur hon rest sig, kommit tillbaka och kört sitt race fram till idag då hon känner sig lycklig och tillfreds med livet.

Hur är det att vara mamma? Vad går hon igång på? Hur gjorde hon för att ensam lyckas resa sig när alla försvann? Och vad var det som fick henne att flytta tillbaka till Jokkmokk?

Stort tack till Acast och Fotografiska som anordnade Fotografiska Studio Live. Här kan du läsa mer om kommande events

Musiken är från Maxidas spelning på Fotografiska.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-10-07
Länk till avsnitt

Kristian Täljeblad. TV-profil och Youtubestjärna

År 2014 stegade norrlandskillen Kristian Täljeblad in i Paradise Hotel. Det han inte visste då var att han under sin säsong skulle vinna hela svenska folkets hjärtan, vilket senare skulle resultera i hela två stycken "folkets pris" som ingen annan deltagare lyckats med. Men i sin andra säsong vann han inte bara folkets pris, utan även flickvännen Anna Pankovas hjärta.

I det här samtalet pratar vi mycket om hur man egentligen blir lycklig. Hur får man egentligen ett förhållande att fungera trots olikheter, hur viktigt är det med sex? Och vilka är hans egna största för och nackdelar i en relation?

Kristians kloka ord går rakt in i hjärtat och det här är ett avsnitt jag rekommenderar alla att lyssna på.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-09-30
Länk till avsnitt

Anna Pankova. TV-profil, Youtubestjärna & Influencer

Den ryskfödda Anna Pankova kom till Sverige som 5-åring och har haft det allt annat än lätt under sin uppväxt. I det här samtalet får lyssnarna lära känna Anna på djupet då hon berättar om svårigheterna med att försöka passa in i ett helt nytt samhälle, om åren som kantades av depression och sjukskrivning och sedan om vad som blev brytningspunkten ? nämligen Paradise Hotel 2017 som Anna vann. Och hon vann inte bara tävlingen ? utan även kärleken i pojkvännen Kristian Täljeblad.

Anna har en otrolig berättelse om hur mörkt kan bli ljust och hur viktigt det ibland är att sluta tveka och bara köra på.

Vad gillar hon i sängen? Vem är skönast i influencervärlden? Vad får henne att komma? Vad gör henne lycklig och varför ser man alltid så mycket fint i andra men klankar ned på sig själv? Det här blev ett fantastiskt avsnitt med högt, lågt och mycket skratt!

Musik av: ODZ, Ambivalensen och Andrea Lundqvist.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-09-23
Länk till avsnitt

Livepodd med Jasmine Gustafsson & Isabelle Strömberg

Denna kväll bjöds det in till Livepodd på Nyheter24:s kontor! Det blev en fantastisk kväll tillsammans med ett gäng av poddens fantastiska lyssnare som denna gång fick ställa sina egna frågor till gästerna och till Gabriella.

Stort tack till alla inblandade!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-09-16
Länk till avsnitt

Robin "Mos" Andersson. Paradise Hotel-profil

År 2015 klev en kaxig göteborgare vid namn Robin Andersson in i Paradise Hotel. Han gav sken av att vara en player och att han mer än gärna kunde gå över lik och köra över folk för att vinna. Men det är långt ifrån vem han egentligen är. Istället blev det så att han med sitt varma hjärta, sin humor och genuina personlighet vann programmet och framförallt ? folkets hjärta.

I år ställer han upp för tredje gången och det utlovas en säsong utan dess like.

I det här samtalet visar Robin en helt ny sida av sig själv. Han berättar om relationen till sin älskade mamma, om cancerbeskedet och om tomheten han kände efter att hon gått bort. Han berättar om vikten av att kunna resa sig upp och gå vidare och att hitta lyckan trots att man är totalt söndertrasad inombords.

Det här är ett avsnitt alla borde lyssna på, och i vanlig anda utlovas det högt och lågt, smaskigheter och väldigt mycket skratt.

Musiken är av: ODZ och Ambivalensen.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-09-09
Länk till avsnitt

Josephine Qvist. TV-profil, Youtuber & Influencer

Josephine Qvist, 26, tackade år 2015 ja till att vara med i ett program som hon inte riktigt visste vad det gick ut på. Det visade sig vara tittarsuccén Ex On The Beach, och hennes medverkan skulle komma att förändra livet totalt.

I det här samtalet berättar Josephine om tiden efter programmet, om baksidorna med influencervärlden och sanningen om vad som egentligen fick henne att bryta upp med sin ex-fästman.

Vad gör man när hela ens liv plötsligt rasar samman? Hur är det egentligen att vara instängd i EOTB-huset? Hur var hennes senaste Tinderdejt? Hur känns det att få en fontänorgasm? Allt det här och MYCKET mer i ett djupt, öppet och ärligt samtal med den färgstarka Josephine!

Musik: ODZ och Johan Alander.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-09-03
Länk till avsnitt

Daniel Paris. Programledare, podd-profil & influencer

När Daniel Paris växte upp var inte livet alltid så enkelt. Han hade inte så många vänner, blev aldrig medbjuden på klasskamraternas fester och kände sig konstant malplacerad. Det han inte visste då var att han om 10 år skulle vara en av landets mest folkkära programledare med en vänskapskrets större än han någonsin kunnat drömma om.

I det här samtalet berättar Daniel om hur man når sina mål, om vikten att tro på sig själv när ingen annan gör det samt delar med sig om sina egna tankar om hur man egentligen blir lycklig i en värld som är designad för att vi ska vara olyckliga

Hur gick det till när han kom ut? Vad faller han för? Och hur gick det egentligen till när han var med i programmet "Ung och bortskämd"? Allt detta och MYCKET mer i avsnittet med Daniel.

Musik: Johan Alander & Ambivalensen. Mer av deras musik hittar du på Spotify.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-08-26
Länk till avsnitt

Ulrika Forsberg. TV-profil & Influencer

Ulrika Anna Evelina Forsberg, 27, klev 2014 in i tittarsuccén Paradise Hotel och med sin breda norrländska och sköna personlighet blev hon snabbt en tittarfavorit.

Det här är ett av poddens absolut tyngsta avsnitt där Ulrika berättar om åren efter programmet som kantats av både depression och sjukdom, men även av kärlek, lycka och två efterlängtade (men oväntade) graviditeter.

I juni 2018 fick hon ett besked hon skulle komma att förändra hennes liv ? hon hade fått cancer.

Men trots motgångarna och mot alla odds ser Ulrika på livet med glimten i ögat. Hon berättar om vikten av att vara positiv, om hur det var att bli mamma till sina små pojkar, relationen till sin sambo Alexander, om hur det egentligen är att ta emot ett cancerbesked och hur man kan lyfta upp sig själv när livet får sig en vändning.

Det bjuds i vanlig anda på en hel del smaskigt sexprat och Ulrika berättar även om hur hon upptäckte att hon var gravid ? vilket var i samband med en blöt krogkväll med Jasmine "Jasse" Gustafsson.

Musiken är av Andrea Lundqvist och Ambivalensen.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-08-19
Länk till avsnitt

Amelia Silowá. TV-profil & Influencer

När Amelia Silowá var 11 år gammal klev hon in i ett vitt, sterilt rum på sjukhuset i Malmö. Efter en liten stunds väntan blev hon fasthållen av sjuksköterskor som tvingade in en slang ned i hennes hals. Hon skulle sondmatas på grund av sin långt gångna anorexia.

2016 deltog hon i tittarsuccén Ex On The Beach där hon snabbt blev en av de mest färgstarka karaktärer som synts i programmet. Men trots den glöd och girlpower Amelia visade i rutan så mådde hon mycket dåligt efter sin medverkan.

I det här samtalet får vi lära känna Amelia på djupet. Hon berättar om skiten hon tvingats gå igenom under sin skolgång, om hur man bygger upp en söndertrasad självbild och hur man, trots att man går igenom ett helvete, kan komma ut med ryggen rak och starkare än någonsin.

Vem är hennes charmige pojkvän? Hur är hennes relation till mat och utseende idag? Vad gillar hon i sängen och hur hon vara så extremt sprudlande, stark och positiv trots jobbigheterna hon gått igenom?

Allt det här och mycket mer i avsnittet med Amelia.

Behöver du hjälp med din ätstörning?

Kontakta en vårdcentral om du mår mycket dåligt under en längre tid. Där kan du få träffa en kurator eller en psykolog och få samtalsstöd.

Du kan också vända dig till Frisk & Fri på nummer 08-20 72 14.

info@friskfri.se

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-07-29
Länk till avsnitt

Quetzala Blanco. Nöjesprofil och journalist

För några år sedan gick Quetzala Blanco på Västerbron en sen sommarnatt. Hon var på väg till psykakuten för att hon ville ta livet av sig. Idag är hon en av Sveriges främsta nöjesprofiler och har med sin medverkan i olika TV-program, poddar och krönikor fått tusentals människor att skratta samt givit dem hjälp med livsråd, sex och relationer.

Hur blir man egentligen lycklig? Vad är hennes egen relation till ångest, sex och alkohol? Och vad är hennes absolut bästa och råaste sextips för alla som vill steppa upp sitt game i sängen?

Allt detta och mycket mer i ett öppet och ärligt samtal med den färgstarka Quetzala!

Musiken är av ODZ.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
2018-07-22
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.