Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Della Q

Della Q

För dig som hatar kvinnor, älskar kvinnor eller inte har någon åsikt om kvinnor. Med Anna Björklund, Moa Wallin och Bianca Meyer.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

dellaq.libsyn.com/website

Avsnitt

17. Skilj dig med någon du kan tänka dig att gifta dig med

Moa har gjort en deprimerande djupdykning i sin egen ekonomi, Anna har en teori om manliga komiker och Bianca har varit förlamad av Messiah Hallbergs skönhet. Programmet handlar om att terapi är skit, att parfym inte luktar någonting samt den lyckliga skilsmässan.

2018-11-12
Länk till avsnitt

16. Bara små tjejer får slåss

Bianca måste gå modell på en Victoria´s secret-visning, Anna har upptäckt var gränsen för hennes självkontroll går och Moa är spårlöst försvunnen. Programmet handlar om världsmodern drottning Elisabeth II, att asexuella kids inte behöver känna sig ensamma, och att Tel Aviv är paradiset på jorden.

2018-11-05
Länk till avsnitt

15. Regression i jagets tjänst

Moa reder ut ett och annat missförstånd kring den uppmärksammade artikeln i DN. Anna anordnar en kompletterande DN-intervju med sig själv. Och Bianca har jobbat med sin slarvighet och sitt förhållande till prylar. Programmet handlar om Isabella Löwengrips inställning till livet, att regrediera på ett bra sätt och den arga tonen i kulturdebatten.

2018-10-29
Länk till avsnitt

14. F**k Fortnite

Moa har blivit en manisk stalker vilket äventyrar hennes förhållande, Anna befinner sig i smeten och badar i komplimanger och Bianca frågar sig varför hon inte utgör något hot mot andra kvinnor. Programmet handlar om mäns besatthet i Fortnite, fulheten i att ta selfies och om att alla provokativa dagismotståndare måste vara smartare i debatten.

2018-10-22
Länk till avsnitt

13. Dela cell med Cissi Wallin

Moa har genom navelskåderi upptäckt vilken vidrig människa hon är, Anna har återvänt till sitt 17-åriga jag som blev ordinerat litium för bipolaritet och Bianca har börjat utföra olämpliga gester tillsammans med sitt barn. Programmet handlar om Philippa Parneviks utviksbild, rika kineser och PK-faktorn i kulturkvinnors klimakterium.

2018-10-15
Länk till avsnitt

12. Roy Anderssons vibrerande värme

Moa har blivit utsatt för kvacksalveri, Anna har reflekterat över lönen för värdinneskapets mödor och Bianca har sett sorg på nära håll. Programmet handlar om porrvanor, Lena Anderssons relation till det täcka könet och hur Johnny Depp hanterar sin nya roll som hustrumisshandelsanklagad.

2018-10-08
Länk till avsnitt

11. Haschflykting

Anna har lyssnat på Alex och Sigge och reflekterat över sitt mansideal, Moa har läst en recension av Della Q och Bianca har försonats med sin styvmor. Programmet handlar om löneskillnader mellan könen, SD-kvinnornas klädstil och om humor, makt och Henrik Schyffert.

2018-10-01
Länk till avsnitt

10. Otrohetsskräck

Moa har fått sin första dick pic, Anna har funderat över privatekonomi och ska göra en film, Bianca har varit hos ett medium och gör sitt bästa för att bevisa att tjejer inte kan leka tre. Programmet handlar om otrohetsskräck, Mia Skäringers kroppshets och frågan ställs om vilket kändisbarn som egentligen haft det sämst.

2018-09-24
Länk till avsnitt

9. Ortentjejer

Moa har lagt ihop ett och ett om Annas liv, Anna har läst om queertjejer och Bianca har slängt allt hon äger. Programmet handlar om ortentjejer, psykisk ohälsa, lite om ätstörningarna i kungafamiljen och pyttelite om Jonna Lundells nya bok.
2018-09-17
Länk till avsnitt

8. Fashion month

Anna har funderat över sitt föräldraskap, Bianca har försökt mäta sitt värde på den sexuella marknaden och Moa har stöttats av andra kvinnor. Programmet handlar om modeveckan och André Leon Talley, om Biancas stränga religion och en del om kulturprofiler.
2018-09-10
Länk till avsnitt

7. En divan i sammet

Moa undrar om hon felbehandlats på jobbet på grund av sitt kön, Bianca misstänker sin psykolog för antisemitism och Anna har blivit förolämpad av en motionär. Programmet handlar om äldre män, influencers inredningsstil och samtalstonen på internet.

2018-09-03
Länk till avsnitt

6. Bodil Malmstens träningsmetod

Anna har gått ner i vikt, Moa har nästan deltagit i en NMR-demonstration och Bianca har varit lite för social på internet. Programmet handlar om Blondinbellas nya hus, Åsa Linderborgs östermalmshat och Emma Stones 30-årskris.

2018-08-26
Länk till avsnitt

5. Israelflagga över sängen

Moa har varit elak igen, Anna har släktforskat och Bianca har varit en god vän. Det handlar om shoppingmissbruk, könskonst och den allra mysigaste #MeToo-anklagelsen hittills.

2018-08-16
Länk till avsnitt

4. Blommor för 40000 kronor

Moa har varit i Nice med sina föräldrar, Bianca oroar sig för sina konsumtionsvanor och Anna har ammat offentligt. Programmet handlar om Gillian Flynn, Beyoncés två kilo, svartsjuka och hämnd.

2018-08-09
Länk till avsnitt

3. Fotbollsfruar

Moa hatar kvinnor, Bianca har en anonym fiende och Anna har trotsat sitt arv i Lappland. Veckans avsnitt handlar om spermieantal, heroinister och fotbollsfruar.

2018-08-02
Länk till avsnitt

2. Gossip girl

I det andra avsnittet av kvinnopodden Della Q har Moa blivit alkoholist, Bianca har separerat och Anna ska tvinga sin man att åka helikopter. Stämningar i TV-serier avhandlas, liksom bantning och familjefäderna på Öland Roots. Della Q är en podd för dig som älskar kvinnor, hatar kvinnor eller inte är särskilt intresserad av kvinnor. Med Anna Björklund, Moa Wallin och Bianca Meyer.

2018-07-26
Länk till avsnitt

1. Erotiskt kapital

Första delen av Della Mondes kvinnoprogram Della Q ? för dig som älskar kvinnor, hatar kvinnor eller inte har någon åsikt om kvinnor. Med Anna Björklund, Moa Wallin och Bianca Meyer. I premiäravsnittet handlar det om kvinnosaker som erotiskt kapital, fult mode, ponnyridning, världens kortaste taxiresa, skeva p****r och Camilla Läckbergs instagramkonto. 

2018-07-19
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.