Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Della Q

Della Q

För dig som hatar kvinnor, älskar kvinnor eller inte har någon åsikt om kvinnor. Med Anna Björklund, Moa Wallin och Bianca Meyer.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

dellaq.libsyn.com/website

Avsnitt

10. Otrohetsskräck

Moa har fått sin första dick pic, Anna har funderat över privatekonomi och ska göra en film, Bianca har varit hos ett medium och gör sitt bästa för att bevisa att tjejer inte kan leka tre. Programmet handlar om otrohetsskräck, Mia Skäringers kroppshets och frågan ställs om vilket kändisbarn som egentligen haft det sämst.

2018-09-24
Länk till avsnitt

9. Ortentjejer

Moa har lagt ihop ett och ett om Annas liv, Anna har läst om queertjejer och Bianca har slängt allt hon äger. Programmet handlar om ortentjejer, psykisk ohälsa, lite om ätstörningarna i kungafamiljen och pyttelite om Jonna Lundells nya bok.
2018-09-17
Länk till avsnitt

8. Fashion month

Anna har funderat över sitt föräldraskap, Bianca har försökt mäta sitt värde på den sexuella marknaden och Moa har stöttats av andra kvinnor. Programmet handlar om modeveckan och André Leon Talley, om Biancas stränga religion och en del om kulturprofiler.
2018-09-10
Länk till avsnitt

7. En divan i sammet

Moa undrar om hon felbehandlats på jobbet på grund av sitt kön, Bianca misstänker sin psykolog för antisemitism och Anna har blivit förolämpad av en motionär. Programmet handlar om äldre män, influencers inredningsstil och samtalstonen på internet.

2018-09-03
Länk till avsnitt

6. Bodil Malmstens träningsmetod

Anna har gått ner i vikt, Moa har nästan deltagit i en NMR-demonstration och Bianca har varit lite för social på internet. Programmet handlar om Blondinbellas nya hus, Åsa Linderborgs östermalmshat och Emma Stones 30-årskris.

2018-08-26
Länk till avsnitt

5. Israelflagga över sängen

Moa har varit elak igen, Anna har släktforskat och Bianca har varit en god vän. Det handlar om shoppingmissbruk, könskonst och den allra mysigaste #MeToo-anklagelsen hittills.

2018-08-16
Länk till avsnitt

4. Blommor för 40000 kronor

Moa har varit i Nice med sina föräldrar, Bianca oroar sig för sina konsumtionsvanor och Anna har ammat offentligt. Programmet handlar om Gillian Flynn, Beyoncés två kilo, svartsjuka och hämnd.

2018-08-09
Länk till avsnitt

3. Fotbollsfruar

Moa hatar kvinnor, Bianca har en anonym fiende och Anna har trotsat sitt arv i Lappland. Veckans avsnitt handlar om spermieantal, heroinister och fotbollsfruar.

2018-08-02
Länk till avsnitt

2. Gossip girl

I det andra avsnittet av kvinnopodden Della Q har Moa blivit alkoholist, Bianca har separerat och Anna ska tvinga sin man att åka helikopter. Stämningar i TV-serier avhandlas, liksom bantning och familjefäderna på Öland Roots. Della Q är en podd för dig som älskar kvinnor, hatar kvinnor eller inte är särskilt intresserad av kvinnor. Med Anna Björklund, Moa Wallin och Bianca Meyer.

2018-07-26
Länk till avsnitt

1. Erotiskt kapital

Första delen av Della Mondes kvinnoprogram Della Q ? för dig som älskar kvinnor, hatar kvinnor eller inte har någon åsikt om kvinnor. Med Anna Björklund, Moa Wallin och Bianca Meyer. I premiäravsnittet handlar det om kvinnosaker som erotiskt kapital, fult mode, ponnyridning, världens kortaste taxiresa, skeva p****r och Camilla Läckbergs instagramkonto. 

2018-07-19
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.