Sveriges 100 mest populära podcasts

Bönepodden

Bönepodden

En podcast med bönen i centrum som tar lyssnarens delaktighet på allvar. Som lyssnare får man möjlighet och utrymme att reflektera över Guds ord och pröva sina egna tankar i lugn och ro.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

bönepodden.se

Avsnitt

Bönepodden avsnitt 242 - Om att använda tiden väl

Att gör något gott medan man kan är inte alltid lätt. Man vet kanske inte hur lång tid man har på sig till exempel. Men vad vinner man egentligen på att vänta? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-11-18
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 241 - Om att visa på handling

Ibland kan man tänka och prata om stora saker som man själv borde göra eller som man tycker andra borde göra. Men prat utan handling leder ofta ingen vart. Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-11-17
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 240 - Om att välja det rätta utav kärlek

Att stå upp och göra det som är rätt på grund av att medmänsklighet och kärlek och inte på grund av exempelvis negativa konsekvenser kan vara svårt. Hur är det för dig, vad driver dig att göra rätt? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-11-04
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 239 - Om att stå upp för de svaga

Att stå upp för de svaga kan många gånger vara självklart i tanken, men hur är det i praktiken? Gör vi alltid det eller bara om det inte kostar oss själva något? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-10-28
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 238 - Om att kämpa för det rätta

Att veta vad som är rätt och riktigt är inte det samma som att faktiskt också göra det. Hur är det för dig, är det lätt att handla rätt? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-10-21
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 237 - Om att söka det andliga

Att söka efter andlighet och att ge själen föda är viktigt för många. Man vill hitta det som så att säga fattas en. Men i allt sökande, har vi då utrymme för att faktiskt förstå när och var vi finner andligheten? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-10-14
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 236 - Om att hitta det goda i livet

Att kunna säga tack och att vara tacksam över saker i sitt liv kan också handla om att så att säga städa upp bland det som inte är bra. Att få lägga av sig sådant som skaver och som man inte är stolt över kan göra att man lättare kan se det som gott i livet. Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-10-07
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 235 - Om att hämta kraft

Alla känner nog någon gång i livet att man inte längre orkar. Det kan både vara i stort och i smått. Hur hämtar du kraft? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-09-30
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 234 - Om att orka vänta

Att ge sig til tåls och att kunna vänta på något är inte alltid lätt. Speciellt om det handlar om Guds närvaro i ens liv. Om det dessutom handlar om perioder då ens tro vacklar eller utmanas av andras tvivel, orkar man då vänta? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-09-23
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 233 - Om att göra något för andra

Att göra något för någon annan utan att göra det för egen vinning eller för sitt eget välmåendes skull, är det något du känner igen dig i? Går det att helt agera på detta sätt? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-09-16
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 232 - Om att låta kärleken visa vägen

Att visa kärlek utan att få något tillbaka eller att ha en baktanke, är det lätt för dig? Är merparten av den kärlek du visar på detta sätt? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-09-09
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 231 - Om att prata med Gud

Att både tacka och fråga om vägledning så väl som att få tröst kan vara av största vikt i en människas liv. Att förlita sig på Gud som alltid finns där är en trygghet och en grund att stå på. Känner du igen dig i detta? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-09-02
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 230 - Om att vara sann och ärlig

Finns det gånger då du låter bli att hjälpa någon för att det är för jobbigt? Använder du svepskäl till varför du inte kan hjälpa? Blir det också en sanning för dig själv? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-08-26
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 229 - Om att ingå i ett större sammanhang

Att ingå i ett större sammanhang där delarna tillsammans gör helheten starkare kan många önska. Vad är det som gör att man ofta inte klarar sig helt själv? Varför behöver vi varandra? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-08-19
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 228 - Om att ge hjälp när man kan

Har man en skyldighet att hjälpa till om man kan? Har man också en skyldighet att inte ställa till med bråk i onödan? Eller får man helt enkelt göra som man vill människor emellan? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-08-12
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 227 - Om att ha en stabil grund att stå på

Att ha en stabil grund att stå på är något man brukar förknippa med balans i livet. Men hur skapar man detta och vad innebär det för en själv? Är det något man också måste underhålla i livet? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-08-05
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 226 - Om att vandra i motvind

Då och då kan man i livet uppleva motstånd som om man alltid har motvind. Man kan kämpa sig igenom, men kan det vara så att man i stället bör stanna upp och värdera situationen? Kan man helt enkelt behöva ändra riktning i stället för att kämpa på? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-07-29
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 225 - Om att låta sig formas

Ibland kan begreppet att anpassa sig få en negativ innebörd. Man skall få vara den man är och fungerar inte det för omgivningen så är det värst för dem kanske man resonerar. Men att låta sig formas av någon annan kan få oanade fördelar, man förändrar inte bara sig själv utan förändras tillsammans till något bättre. Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-07-22
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 224 - Om att vara villig att lyssna

Ordspråket som beskriver att man har två öron och en mun för att man skall lyssna dubbelt så mycket som man talar kan i många fall verka bra och något man borde göra. Men även om vi lyssnar, hör vi alltid det som sägs och är vi villiga att ta åt oss av det som sägs? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-07-15
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 223 - Om att finna ro i livet

Att få ha fritid är generellt något många strävar efter. Men frågan är om vår fritid verkligen är fri eller om den präglas av måsten och krav? Hur är det för dig, är din fritid präglad av ro och frihet?
Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-07-08
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 222 - Om att söka och att finna

När man har tappat bort sig både bildligt och i livet i stort är det skönt när någon letar efter en och man till slut blir funnen. Men vill vi alltid bli funna och vad gör vi för att underlätta att någon hittar en? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-07-01
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 221 - Om att ta mindre plats

Att ta mer plats är något som man oftare uppmanas till i dagens samhälle än tvärt om. Men om man faktiskt skulle tänka på att själv ta mindre plats till förmån för någon annan som kanske till exempel vet mer än en själv om en viss sak, skulle det inte då innebära att man själv kan växa som person? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-06-24
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 220 - Om att kunna lita på någon

Att kunna lita på någon vill nog de flesta. Men vad krävs för detta förtroende. Är det kopplat till en prestation eller finns ärligheten och tilliten ändå? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-06-17
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 219 - Om att vara kallad och tvivla

Ibland frågar någon efter hjälp. Det snabba svaret är ofta att man vill hjälpa till, men det kan också vara så att ju större behovet av hjälp är desto svårare kan det kännas att hjälpa. Man kan tvivla på om man verkligen kan och vill. Känner du igen dig i detta? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-06-10
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 218 - Om att visa kärlek genom lydnad

Att helt bestämma över sitt eget liv är kanske något de allra flesta ser som positivt och något man vill. Men hur benägna är vi att faktiskt göra vad någon annan fodrar av oss? Att göra något utan egen vinning och bara göra det av kärlek? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-06-03
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 217 - Om att hantera sin rädsla

När man ställs inför sådant som man är rädd för, vad händer med oss då? Hur visar man mod och finns det hjälp i dessa stunder? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-05-27
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 216 - Om att känna sig bortglömd

När man känner oro eller rädsla är det lätt att också känna sig bortglömd. Att tänka att ingen annan ser eller förstår. Hur är det för dig, hur tar man sig ur detta. Hur kan man hjälpa andra som känner sig bortglömda? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-05-20
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 215 - Om att veta vad som styr i livet

Är det du som till fullo bestämmer i ditt liv eller är det en massa andra saker? Är det ok att låta andra och annat styra? Vad tycker du? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-05-13
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 214 - Om att få känna frid

Att få känna frid och att känna lugn är inte alltid lätt. Att också kunna känna ett lugn när man måste och skall underordna sig någon annans vilja är heller inte alltid lätt, men ibland nödvändigt. Hur tänker du kring det? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-05-06
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 213 - Om att kärleken hjälper oss att bära bördor

Kärlek är något som man både behöver få men också ge. När livets riktigt svåra stunder kommer kan kärlek och omsorg från en annan människa bli det som bär igenom det svåra. Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-29
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 212 - Om att gömma undan det svåra

Att gömma undan sådant som är svårt att tala om och blotta är mänskligt. Det man borde berätta blir något som istället är i vägen och som gör att man inte kan gå vidare. Är det så för dig? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-22
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 211 - Om att få vägledning

Att få vägledning när man ställs inför något nytt är ofta en trygghet. Att ha någon som är närvarande och som man kan vända sig till kan vara avgörande. Har du detta i ditt liv? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-17
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 210 - Om att se det stora i det bräckliga

I många fall kan man förundras av hur stora ting som påverkar oss djupt in i själen också är bräckliga. Det nyfödda barnet, det lilla fröet som spirar till en växt eller en döende människa. Jesus under på korset är stort men samtidigt kantat av det mänskliga och bräckliga. Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-16
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 209 - Om att erkänna sina brister

När man konfronteras med sådant som blivit fel eller som man gjort galet kan det vara lätt att lämpa över skuldfrågan på någon annan. Att man hellre pratar om vad någon annan gjort. Men för att man skall växa som människa och för att få bättre relationer till sina medmänniskor finns ingen genväg, man måste erkänna det som blivit fel. Först då kan man få förlåtelse och komma vidare. Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-15
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 208 - Om att ge allt av kärlek

I idrott kan man tala om att ge allt för att kunna nå vinsten och det slutgiltiga målet man kämpar för. Men det krävs också offer. Att ge allt betyder just det, fullständigt fokus och att faktiskt vara beredd att offra. Så är det också med kärleken och relationen till din nästa. Den kräver också att man är beredd att ge allt. Hur är det för dig? Är du beredd till det? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-14
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 207 - Om att göra uppoffringar

Att följa minsta motståndets lag kan vara lockande, men vad innebär det egentligen? Kan man uppleva exempelvis sann kärlek utan uppoffring. Att ta den svåra vägen kan många gånger i slutändan leda till stora ting i ens eget och andras liv. Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-13
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 206- Om att vara rädd för sanningen

Säg bara sanningen! Man kan genom livet uppmanas till detta i olika sammanhang och de flesta skulle säkert säga att det bästa är att just säga sanningen. Men det kan också vara svårt. Ofta kan sanningen komma med konsekvenser som inte är så lätta att bära. hur är det för dig, är det lätt att säga sanningen? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-12
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 205 - Om att söka skydd

När man upplever svek och när man känner sig utlämnad blir det avgörande om någon står upp för en och man kan söka tröst och skydd. Hur är det för dig, har du någon som gjort det eller är du den som ger skydd? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-11
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 204 - Om att få känna hopp

Att få känna tillhörighet och att vara älskad är något de flesta vill. Men ofta kan det kännas som om det är mer eller mindre kopplat till prestationer. Man kan känna att man måste förtjäna det ena eller det andra. Hur är det för dig, finns det sammanhang där du får känna exempelvis trygghet utan motprestation? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-08
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 203 - Om att inte längre vara rädd

Alla har någon gång upplevt rädsla. Ofta kan man i efterhand se att om man kan få stöd och hjälp av någon kan situationen bli bättre. Det blir lättare än om man står helt själv. Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-04-01
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 202- Om att låta någon annans vilja styra

Att låta någon annans vilja gå för kan vara svårt och att helt lämna över beslut till någon annan kanske ännu svårare. Hur är det för dig, kan du anpassa dig efter någon annan? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-03-25
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 201 - Om att be för andra

När ber du? Bara när det är kris i livet eller även när du är tacksam? Ber du också för andra eller bara för dig själv? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-03-18
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 200 - Om att prövas och bli starkare

Att gå igenom prövningar och svårigheter i livet är inte lätt. Ofta kan det kännas hopplöst, men samtidigt kan det många gånger leda till något gott i slutändan. Hur är det för dig? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-03-11
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 199 - Om att inte välja den trygga vägen

Det kan vara svårt att välja en väg som innebär motstånd och svårigheter. Speciellt om någon försöker att skydda dig från detta val och inte vill att du skall välja det. Men samtidigt kan just denna väg vara den som måste vandras. Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-03-04
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 198 - Om att offra för att få

Ibland måste man offra något för att få något. Är det något litet är kanske inte valet så svårt, men är det något av stor vikt som måste bort är det kanske inte lika självklart. Vad är vi beredda att offra? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-02-25
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 197 - Om att lyda utav kärlek och respekt

Att göra som någon befaller på grund av skräck eller rädsla innebär ofta att man lyder. Men att böja sig för någons vilja på grund av kärlek eller respekt kanske är svårare? Hur är det för dig? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-02-18
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 196 - Om att se vad som är viktigt

Att kunna se vad som är viktigt är inte alltid så lätt. Ofta finns det så mycket som upptar vår tid och allt kan verka lika viktigt, men är det verkligen det? Är allt värt att prioritera lika mycket? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-02-11
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 195 - Om att inte tappa hoppet

Hoppet är det sista som lämnar människan brukar det ju heta. Men det är inte alltid lätt att bibehålla hoppet, speciellt under svåra stunder i livet eller under långa perioder. Hur är det för dig? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-02-04
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 194 - Om att samarbeta med Gud

Att få hjälp tycker nog de flesta är något bra, men är vi alltid benägna att ta emot hjälp? För att få hjälp måste man också vara villig att ta emot den. Hur är det för dig, tar du villigt emot hjälp? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-01-28
Länk till avsnitt

Bönepodden avsnitt 193 - Om att inte behöva förtjäna räddning

Att känna att man inte behöver förtjäna exempelvis förlåtelse är något man önskar känna, men det är inte alltid så lätt. hur är det för dig? Varje fredag lägger vi ut ett nytt avsnitt av Bönepodden. Varje avsnitt ger möjligheten till reflektion och stillhet över avsnittets innehåll. Starta helgen med en lugn och meditativ stund. Musiken framförs av Nóra Johansson Abaffy och Jacob Mólen.
2022-01-21
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.