Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Börshajen podcast

Börshajen podcast

I Börshajens podcast kommer Andra Farhad varje vecka att träffa en gäst och ställa alla frågor du alltid undrat om privatekonomi. Investeringar, sparande, boendeekonomi, pension och mycket, mycket mer!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

borshajen.nu

Avsnitt

#2: Ann Grevelius, entreprenör

Avsnitt två av Börshajen Podcast gästas av Ann Grevelius, entreprenör, ängelinvesterare, styrelseproffs och före detta fondchef. Vi pratar om hur du väljer fond i fonddjungeln. Hur ska man tänka och vilka olika typer av fonder borde du ha för att få den bästa riskspridningen? Vad ska du tänka om årets fondvinnare? Det och mycket mer får du svar på i veckans avsnitt av Börshajen Podcast som leds av Andra Farhad. 

2018-11-08
Länk till avsnitt

#1: Johanna Kull, sparekonom

Ni har väntat och vi har väntat men nu är äntligen första avsnittet av Börshajen podcast här. Andra Farhad kommer i varje avsnitt att träffa en gäst och ställa alla de frågor ni alltid undrat över när det gäller er privatekonomi. I det första avsnittet kan vi stolt presentera sparekonomen Johanna Kull som varje dag kämpar för småspararnas rättigheter. Hur tar du första steget? Vilka misstag ska du undvika? Hur stor buffert behöver du? Hur värderar du en aktie? Det och mycket mer kommer du få lära dig! 

2018-11-01
Länk till avsnitt

Teaser Börshajen podcast

[]
2018-10-31
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.