Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Hållklarhetspodden

Hållklarhetspodden

Välkommen till Food Pharmacys podd som bringar klarhet i hållbarhetsfrågan. Therese Elgquist intervjuar olika experter inom hållbarhet och lotsar oss genom allt från klimatsmart resande och plastbantning till hållbart mode och gröna innovationer. Häng med på spännande samtal, få mängder av bra tips och inspiration till hur du själv kan leva mer hållbart i din vardag!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/hallklarhetspodden

Avsnitt

2. Livsmedelsproduktion

Dagens gäst heter Elin Röös och forskar på hållbar livsmedelsproduktion. I dagens avsnitt pratar vi bl.a. om närodlat, varför vi behöver odla fler olika grödor i Sverige och i världen framöver, och inte minst om varför det är superviktigt att vi blir medvetna konsumenter. Ja, och så funderar vi kring hur mycket stress jorden egentligen kan utsättas för.

2019-04-14
Länk till avsnitt

1. Jon Röhne

Ordet hållbarhet har förmodligen inte gått någon förbi idag och i de flesta diskussioner och artiklar på temat återkommer samma begrepp, organisationer, ord och rapporter. Dagens gäst, journalisten Jon Röhne, hjälper oss att bringa lite klarhet i bland annat Kyotoprotokollet, Parisavtalet, Agenda 2030 och FN:organet IPCC och deras uppmärksammade rapporter. Häng med - nu börjar vår resa mot mer hållklarhet!

2019-04-08
Länk till avsnitt

Teaser

Food Pharmacy presenterar stolt Hållklarhetspodden med Therese Elgquist!

2019-04-03
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.