Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Familjen Dahl Alling

Familjen Dahl Alling

I den här podden får vi lära känna familjen Dahl Alling, som består av Anna-Maria, Morgan, Wille, Love och tvillingarna Alva och Edvin. En podd mitt i livet om allt från tvillingchock, sömnbrist och husbygge till panikångest, hypokondri, om konsten att hantera besvärliga människor och en massa kärlek, förstås. Med sig har de sin vän och producent Camilla Zamek som lotsar dem genom detta poddäventyr. Premiär onsdag 24 april. Hörs på Acast och där poddar finns.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/familjendahlalling

Avsnitt

Hur är det egentligen att leva med en hypokondriker? Anna-Maria avslöjar.

Enligt Morgan är hans hypokondri under kontroll, men håller Anna-Maria med? Vi hinner även med en husrapport, avhandlar ett eventuellt namnbyte på podden och bekantar oss med orosvargar och demoner. Välkommen till familjen Dahl Alling.

2019-05-15
Länk till avsnitt

Kroka arm! Vad önskar ni att någon gjort?

I det här avsnittet pratar vi om initiativet Kroka arm. Vi pratar om tystnaden, om skammen och civilkuraget. Vi har fått mail med konkreta tips och råd från kvinnor som tagit sig ur våldsamma relationer. Vad önskar de att någon hade gjort?

2019-05-08
Länk till avsnitt

Den dramatiska tvillingförlossningen!

Hypokondri, tvillingchock och om förlossningen som höll på att kosta Anna-Maria livet!

I avsnitt två av familjen Dahl Alling så får vi höra hur Morgan och Anna-Maria reagerade när de förstod att de inte väntade den där efterlängtade ?trean? utan att de faktiskt väntade två!! Och om den dramatiska förlossningen som höll på att sluta på värsta tänkbara sätt.

2019-05-01
Länk till avsnitt

Första dejten- berättelsen går isär.

Slutade Morgan och Anna-Marias första date i sängen hemma hos Morgan eller inte? Berättelsen går isär.

I premiäravsnittet så reder vi ut vem som minns vad kring första dejten. Och varför tror Morgan att lapplisorna satt en GPS på deras bil? Välkommen till familjen Dahl Alling!

2019-04-24
Länk till avsnitt

Familjen Dahl Alling

I den här podden får vi lära känna familjen Dahl Alling, som består av Anna-Maria, Morgan, Wille, Love och tvillingarna Alva och Edvin. En podd mitt i livet om allt från tvillingchock, sömnbrist och husbygge till panikångest, hypokondri, om konsten att hantera besvärliga människor och en massa kärlek, förstås. Med sig har de sin vän och producent Camilla Zamek som lotsar dem genom detta poddäventyr.

2019-04-16
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.