Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Angelica & Alexia - Vi hade i alla fall tur med vädret

Angelica & Alexia - Vi hade i alla fall tur med vädret

En brutalt ärlig podd om livet och när allting kanske inte riktigt går som man tänkt sig.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

angelicaochalexia.podbean.com

Avsnitt

Alexias bröst sprängs i studion, livesändning ifrån BB, vi diskuterar analkanalen, Angelica får psykbryt på Corona och tycker hemmet känns som en anstalt. Välkomna tillbaka till vårt kaos

[]
2020-05-07
Länk till avsnitt

Barnen intar studion och det blir allt annat än städat, en helt ny cancerbehandling har kommit, vem är kär i sin kusin och vilka skyldigheter har man egentligen som influencer gentemot sina följare?

[]
2019-11-21
Länk till avsnitt

Vårt första tjafs blev ett osläppt avsnitt, betalt samarbete ifrån runkbåset, världens dyraste klänning, Alexia ryker ihop med två personer på fem minuter och är man en sämre person om man gör botox?

[]
2019-11-07
Länk till avsnitt

Det stora IBS-avsnittet! Kan förhållandet verkligen överleva en bajsattack under en romantisk båttur där man tvingas skita i vattnet och vem utav oss sitter egentligen på den sjukaste bajshistorien?

Känsliga lyssnare varnas! Mycket skitsnack. Bokstavligen.

2019-10-17
Länk till avsnitt

En alldeles för snygg läkare, botox innan barnkalas, Alexias traumatiska infektion i foten, Angelica dumpar en polare, en kondom som hamnar lite fel och vem får en förfrågan ifrån Ensam mamma söker?

[]
2019-10-10
Länk till avsnitt

Våra barn dras in i en äcklig och absurd näthatshärva som polisanmäls! Det går åt helvete för Angelica och hennes kinesiska örter och kan man bearbeta sorg och rädsla samtidigt som man lever i det?

[]
2019-10-03
Länk till avsnitt

En katastrofal morgon! Vi skrattar så tårarna rinner men vi lyckas ändå svara på några av era frågor och vi ger er en cliffhanger på ett nättroll som förföljer oss och skriver sjuka saker om våra barn

[]
2019-09-25
Länk till avsnitt

Dagens ris, samarbete med gödsel och buttplugs, stresshantering, ansiktsförlamning, Angelica har en beef med ett konditoribiträde, Alexia åker på mardrömstaxiresa och vem fan fick utredas för stroke?

[]
2019-09-19
Länk till avsnitt

Alexia bryter ihop på ett event och går på korvfest. Angelica har konstiga symptom. Vi diskuterar sex i tvättstugan, vem fan vill vi gräva ner i Ulriksdals trädgård och ber vissa morsor att tagga ner!

[]
2019-09-12
Länk till avsnitt

Den ena sover i kalsonger och den andra stryker sina stringtrosor, Det blir djupt, ärligt och emotionellt när vi pratar otrohet, destruktiva förhållanden, psykisk misshandel, svartsjuka och våra barn

[]
2019-09-05
Länk till avsnitt

Angelica svarar i telefon vid helt fel tillfälle, vem utav oss födde ett barn med fostersäcken intakt? Vi får hjärnsläpp, glömmer plånböcker, skämmer ut oss och diskuterar högt och lågt som vanligt

[]
2019-08-29
Länk till avsnitt

Angelica har PMS och avskedade sin man via telefon, Alexia har fetish för fjärilar men Angelica är övertygad om att det är en klädmal. En släng panikångest och vi berättar om våra sämsta resor

[]
2019-08-21
Länk till avsnitt

Sunes sommar reser igen! Vem fick planet försenat pga sin vibrerande tandborste? Vem klippte sig som bröderna Lejonhjärta? Vem fick ett psykbryt på planet hem från Grekland? Och VEM planerar syskon?

Vi berättar allt om sommarens resor som inte alltid går som man tänkt sig....

2019-08-15
Länk till avsnitt

Vi behöver prata om psykisk ohälsa, panikångest och känslan av att tro att man börjar bli galen, den omtalade cancerbaksmällan och vem utav oss som hellre dör än och medverkar i direktsändning i tv?

[]
2019-08-11
Länk till avsnitt

Hur ser vi på barnuppfostran? Får man säga åt andras barn? Hur tänker vi kring samarbeten inom social media, vad är big no no och vilken är den konstigaste förfrågan vi nånsin fått?

[]
2019-08-01
Länk till avsnitt

När ultraljudet förvandlas till en mardröm och hur tar man egentligen ett beslut om att amputera sin dotters ben?

 

Angelicas dotter Penny föddes med en skelettmissbildning vilket ledde till amputation av hennes vänster ben när hon var endast ett år gammal.

Hur gick det till och hur ser deras liv ut idag?

2019-07-25
Länk till avsnitt

Pms från mordor, relationsproblem och vad stör sig egentligen folk på allra mest?

Hur mycket kan man egentligen lida av sin pms? Vilka är dom vanligaste problemen i en relation? Får man hångla offentligt eller öppna en chipspåse på bussen? Vi listar vad NI stör er på allra mest

2019-07-18
Länk till avsnitt

I nöd och lust - do?s and dont?s på möhippan, svensexan och bröllop!

[]
2019-07-11
Länk till avsnitt

Vad händer när ens barn drabbas av cancer?

Alexias dotter Corinne drabbades utav leukemi

2019-07-11
Länk till avsnitt

Trailer. Vad händer när ens barn drabbas av cancer?

[]
2019-07-11
Länk till avsnitt

En IBS-mage som förstör halva livet och svar på alla era frågor!

[]
2019-07-04
Länk till avsnitt

Angelicas IVF-resa till dottern Penny

[]
2019-06-27
Länk till avsnitt

Sunes sommar på beachclub, hetsen kring perfekta instagramflöden och momshaming

[]
2019-06-20
Länk till avsnitt

Pilot

En brutalt ärlig podd om livet och när allting kanske inte riktigt går som man tänkt sig. Vi blandar högt och lågt, kärlek och sorg, humor och allvar. Följ med oss i våra samtal om alltifrån cancerbehandlingar, borttappade protesfötter på hemmafester, ibs-magar, vardagskaos och verkligheten precis som den ser ut. 

2019-06-11
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.