Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Värsta Morden

Värsta Morden

Journalisten Saga Springcorn tar med dig in i en värld med de värsta morden du kan tänka dig. Samtliga fall är tagna från verkligheten. Och observera, detta är inget för känsliga lyssnare.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/varsta-morden

Avsnitt

12. Våldtäktsmordet hos adoptivfamiljen

Grace och hennes bror har fått två nya adoptivföräldrar. Äntligen ska alltid bli bra. Men bra, det blir det inte. Och redan när Grace är fyra år gammal våldtas hon för första gången.
2020-04-15
Länk till avsnitt

11. Barnet som skars ut ur magen

En kvinna vid namn Bobbie är gravid i åttonde månaden. För att tjäna lite extra pengar innan hennes barn kommer till världen har hon fött upp hundar. Och en dag knackar en kund på dörren hemma hos Bobbie, en kund som vill köpa en hundvalp. Men det blir inte riktigt som Bobbie hade tänkt sig, och snart ligger hon död på marken utan sitt barn i magen.
2020-04-08
Länk till avsnitt

10. Skolskjutningen på Chardon High School

Det är en tillsynes vanlig måndagsmorgon på Chardon High School, men snart ska allt förändras. En kille som sitter för sig själv i skolans cafeteria reser sig plötsligt upp och börjar skjuta en efter en. Flera elever har fallit mot marken, och tre kommer inom loppet av två dagar att vara döda.
2020-04-01
Länk till avsnitt

9. Mamman som dödade sitt barn med salt

I december 2014 åker mamman Lacey in med sin femåriga son Garnett till akuten. Han läggs in för observation, men läkarna kan inte hitta något fel på den lilla pojken. Han är glad, framåt och hoppar upp och ner i sängen. Men när mamman Lacey och Garnett får besked om att de kan åka hem från sjukhuset, vänder allt. Plötsligt ligger det en dödssjuk pojke på sängen, och snart är han död. Läkarna förstår inte hur hans mående kunde vända på bara tio minuter.
2020-03-26
Länk till avsnitt

8. Varulven på tysklands gator

Några barn hittar ett kranium i en flod i Tyskland. Och det ska visa sig att det finns många fler kranium i floden som tillhör flera unga män och pojkar.
2020-03-19
Länk till avsnitt

7. Jigsaw-mordet

Ett flertal kroppsdelar hittas styckade i ett område norr om London. Polisen vet inte var de ska börja, men efter ett telefonsamtal från en orolig anhörig, börjar bitarna sitta på plats.
2020-03-11
Länk till avsnitt

6. Två flickor i Slendermans värld

Två 12-åriga flickor planerar att döda sin bästa vän. Om de inte gör det kommer Slenderman att skada dem och deras familjer. Det finns ingen annan utväg.
2020-03-05
Länk till avsnitt

5. Gubben i garderoben

En äldre man dödas i sitt hem, men det finns inga spår efter en gärningsman. Efter flera månaders ovisshet står det klart att mördaren varit närmre än vad man någonsin hade kunnat tro.
2020-02-27
Länk till avsnitt

4. Tortyrmordet på 16-åriga Sylvia

Sylvia och hennes syster tvingas att flytta till en ny familj. Men den nya familjesituationen blir allt annat än bra, och snart kommer Sylvia att mista sitt liv.
2020-02-20
Länk till avsnitt

3. Gameingmordet på 14-åringen Breck

14-åriga Breck lär känna en kille vid namn Lewis via internet. De pratar med varandra under flera månaders tid, och bestämmer sig slutligen för att träffas på riktigt. Men är Lewis verkligen den personen som han utgett sig för att vara?
2020-02-13
Länk till avsnitt

2. Ungdomskärleken slutade i självmord

Conrad och Michelle fattar tyckte för varandra. Men deras relation ska i slutändan leda till att den ena avslutar sitt liv. Nu är frågan om självmordet hade kunnat stoppats?
2020-02-05
Länk till avsnitt

1. Mordet på 8-åriga Sandra

Sandra går ut för att leka med grannbarnen i området, men när middagen står på bordet är hon fortfarande inte hemma. Och det visa sig att Sandra avlidit bara några timmar efter att hon lämnat hemmet. Men hur? Och vem är det som egentligen ligger bakom den lilla flickans död?
2020-01-30
Länk till avsnitt

Trailer säsong 2!

Nu är Värsta morden tillbaka med 10 nya avsnitt. Missa inte det, och glöm inte att prenumerera! Premiär för säsong 2 nästa torsdag.
2020-01-22
Länk till avsnitt

Julmassakern

Det är julafton 2007. Familjen Anderson förbereder sig för en julaftonskväll tillsammans, men snart ska något oväntat ske. Och två dagar senare finner polisen sex döda personer hemma hos Anderson.
2019-12-19
Länk till avsnitt

10. Kvinnojägaren

I Alaska hittas ett flertal mördade kvinnor. Kvinnorna ser ut att ha mist sina liv på samma sätt, avrättade med ett flertal skott. Men en av kvinnorna verkar ha lyckats fly från mördaren, och det ger polisen något att gå på.
2019-10-31
Länk till avsnitt

9. Bucketlist-mordet

Två kvinnor blir förälskade, och de gör allt för att tillfredsställa varandras behov. En dag ska paret få hjälp med att reparera sin trasiga dator, men det blir inte riktigt som det var tänkt. Ett blodbad bryter ut och det ska dröja tills polisen kommer mördaren på spåret.
2019-10-23
Länk till avsnitt

8. Mordet på kärleken från barndomen

Lisa har varit förälskad i en man sedan barnsben. Och när mannen tillslut gör slut med sin fru, ser Lisa sin chans. Men romansen blir inte riktigt som någon av dem tänkt sig.
2019-10-16
Länk till avsnitt

7. Mordet på barnflickan

En flicka åker från Frankrike till England för att arbeta som nanny. Men snart ska ett vanligt barnvaktsjobb övergå till något helt annat.
2019-10-09
Länk till avsnitt

6. Bilen nedanför stupet

I en bil, nedanför ett stup, hittas en död man. Ingen tvivlar till en början på att det rör sig om en olycka. Men blodet i bilen kommer få polisen att tänka i andra banor.
2019-10-02
Länk till avsnitt

5. Barnamordet på pappan James

Tvåbarnspappan James hittas mördad i sitt hem, och hans två söner är spårlöst försvunna. När polisen tror sig förstå vad som har hänt med James, frågar dem sig om det verkligen är möjligt.
2019-09-25
Länk till avsnitt

4. Mordet på flickan utan ögon

En 17-årig flicka påstås ha drunknat i ett badkar, men det är långt ifrån hela sanningen. Flickan saknar sina två ögon och hemma hos mördaren finns det tillräckligt med bevis för att polisen ska förstå vad det är som har hänt..
2019-09-18
Länk till avsnitt

3. Batmanmassakern

Sommaren 2012 larmas polisen till en biograf i Colorado, USA. Någon skjuter hejdlöst runt omkring sig. Och salong 9 har plötsligt förvandlats till ett blodbad.
2019-09-11
Länk till avsnitt

2. Två döda barnkroppar

Två bröder hittas avlidna och fastspända i baksätet på en bil. Någon har låtit bilen rulla ner i en sjö, och lämnat pojkarna för en säker död. När mördaren slutligen stiger fram, kan ingen tro sina ögon.
2019-09-04
Länk till avsnitt

1. Mordet på 16-åriga Amanda

2012 försvinner 16-åriga Amanda från sitt hem. Sex månader senare hittas hennes kvarlevor under några stenar. Hon har blivit mördad, och det ska dröja innan sanningen kommer fram.
2019-08-28
Länk till avsnitt

Premiär!

Premiär för podden Makabra Mord med journalisten Saga L. Springcorn. Startar 29 augusti.
2019-08-21
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.