Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Värsta Morden

Värsta Morden

Journalisten Saga Springcorn tar med dig in i en värld med de värsta morden du kan tänka dig. Samtliga fall är tagna från verkligheten. Och observera, detta är inget för känsliga lyssnare.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/varsta-morden

Avsnitt

3. Gameingmordet på 14-åringen Breck

14-åriga Breck lär känna en kille vid namn Lewis via internet. De pratar med varandra under flera månaders tid, och bestämmer sig slutligen för att träffas på riktigt. Men är Lewis verkligen den personen som han utgett sig för att vara?
2020-02-13
Länk till avsnitt

2. Ungdomskärleken slutade i självmord

Conrad och Michelle fattar tyckte för varandra. Men deras relation ska i slutändan leda till att den ena avslutar sitt liv. Nu är frågan om självmordet hade kunnat stoppats?
2020-02-05
Länk till avsnitt

1. Mordet på 8-åriga Sandra

Sandra går ut för att leka med grannbarnen i området, men när middagen står på bordet är hon fortfarande inte hemma. Och det visa sig att Sandra avlidit bara några timmar efter att hon lämnat hemmet. Men hur? Och vem är det som egentligen ligger bakom den lilla flickans död?
2020-01-30
Länk till avsnitt

Trailer säsong 2!

Nu är Värsta morden tillbaka med 10 nya avsnitt. Miss inte det, och glöm inte att prenumerera! Premiär för säsong 2 nästa torsdag.
2020-01-22
Länk till avsnitt

Julmassakern

Det är julafton 2007. Familjen Anderson förbereder sig för en julaftonskväll tillsammans, men snart ska något oväntat ske. Och två dagar senare finner polisen sex döda personer hemma hos Anderson.
2019-12-19
Länk till avsnitt

10. Kvinnojägaren

I Alaska hittas ett flertal mördade kvinnor. Kvinnorna ser ut att ha mist sina liv på samma sätt, avrättade med ett flertal skott. Men en av kvinnorna verkar ha lyckats fly från mördaren, och det ger polisen något att gå på.
2019-10-31
Länk till avsnitt

9. Bucketlist-mordet

Två kvinnor blir förälskade, och de gör allt för att tillfredsställa varandras behov. En dag ska paret få hjälp med att reparera sin trasiga dator, men det blir inte riktigt som det var tänkt. Ett blodbad bryter ut och det ska dröja tills polisen kommer mördaren på spåret.
2019-10-23
Länk till avsnitt

8. Mordet på kärleken från barndomen

Lisa har varit förälskad i en man sedan barnsben. Och när mannen tillslut gör slut med sin fru, ser Lisa sin chans. Men romansen blir inte riktigt som någon av dem tänkt sig.
2019-10-16
Länk till avsnitt

7. Mordet på barnflickan

En flicka åker från Frankrike till England för att arbeta som nanny. Men snart ska ett vanligt barnvaktsjobb övergå till något helt annat.
2019-10-09
Länk till avsnitt

6. Bilen nedanför stupet

I en bil, nedanför ett stup, hittas en död man. Ingen tvivlar till en början på att det rör sig om en olycka. Men blodet i bilen kommer få polisen att tänka i andra banor.
2019-10-02
Länk till avsnitt

5. Barnamordet på pappan James

Tvåbarnspappan James hittas mördad i sitt hem, och hans två söner är spårlöst försvunna. När polisen tror sig förstå vad som har hänt med James, frågar dem sig om det verkligen är möjligt.
2019-09-25
Länk till avsnitt

4. Mordet på flickan utan ögon

En 17-årig flicka påstås ha drunknat i ett badkar, men det är långt ifrån hela sanningen. Flickan saknar sina två ögon och hemma hos mördaren finns det tillräckligt med bevis för att polisen ska förstå vad det är som har hänt..
2019-09-18
Länk till avsnitt

3. Batmanmassakern

Sommaren 2012 larmas polisen till en biograf i Colorado, USA. Någon skjuter hejdlöst runt omkring sig. Och salong 9 har plötsligt förvandlats till ett blodbad.
2019-09-11
Länk till avsnitt

2. Två döda barnkroppar

Två bröder hittas avlidna och fastspända i baksätet på en bil. Någon har låtit bilen rulla ner i en sjö, och lämnat pojkarna för en säker död. När mördaren slutligen stiger fram, kan ingen tro sina ögon.
2019-09-04
Länk till avsnitt

1. Mordet på 16-åriga Amanda

2012 försvinner 16-åriga Amanda från sitt hem. Sex månader senare hittas hennes kvarlevor under några stenar. Hon har blivit mördad, och det ska dröja innan sanningen kommer fram.
2019-08-28
Länk till avsnitt

Premiär!

Premiär för podden Makabra Mord med journalisten Saga L. Springcorn. Startar 29 augusti.
2019-08-21
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.