Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Värsta Morden

Värsta Morden

Journalisten Saga Springcorn tar med dig in i en värld med de värsta morden du kan tänka dig. Samtliga fall är tagna från verkligheten. Och observera, detta är inget för känsliga lyssnare.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/139375/varsta-morden

Avsnitt

7. Kärleksmordet

De var som gjorda för varandra - det var i alla fall vad alla trodde. Men paret skulle med tiden separera, något som den ena av dem inte kunde acceptera.
2020-10-07
Länk till avsnitt

6. Torterad av sina vänner

Han hittas inlindad i sovsäckar. En testikel är avskuren, knappt några tänder kvar i munnen. Varför skulle någon vilja döda en så oskyldig man?
2020-09-30
Länk till avsnitt

5. Studenten på golvet

En ung kvinna hittas mördad i kollektivet som hon bor i. Hennes kvinnliga rumskamrat döms gång på gång för mordet, men är det verkligen hon som utfört dådet?
2020-09-23
Länk till avsnitt

4. 8-åriga flickan som blev kidnappad och våldtagen

En hel familj blir mördad, framför en 8-årig flickas ögon. Hon ser hur den där mannen tar ifrån henne allt som hon håller kärt. Mannen som iakttagit henne under flera dagars tid. Kanske lyckas hon överleva?
2020-09-17
Länk till avsnitt

3. Paret som mördade på semestern

Ett par träffar nya bekantskaper under sin semester. Men ingen vet vad som väntar, och snart hittas två livlösa kroppar på en soptipp.
2020-09-10
Länk till avsnitt

2. 8-åringen som torterades i månader

En pojke andas inte. Hans mamma ringer till larmcentralen och när vårdpersonal kommer fram till den livlösa kroppen får de en chock. Pojkens kropp vittnar om flera brutala attacker. Och den som egentligen skulle ge honom mest kärlek i livet är gärningsmannen.
2020-09-03
Länk till avsnitt

1. 9-åriga flickan som mördades av ett barn

En 9-årig flicka försvinner plötsligt efter att hon varit hos sin kompis och lekt. Men har hon verkligen varit ute och lekt med sin kompis?
2020-08-27
Länk till avsnitt

Värsta morden säsong 3 - Trailer

Torsdagen den 27 augusti är Värsta morden tillbaka med tio nya avsnitt.
2020-08-20
Länk till avsnitt

12. Våldtäktsmordet hos adoptivfamiljen

Grace och hennes bror har fått två nya adoptivföräldrar. Äntligen ska alltid bli bra. Men bra, det blir det inte. Och redan när Grace är fyra år gammal våldtas hon för första gången.
2020-04-16
Länk till avsnitt

11. Barnet som skars ut ur magen

En kvinna vid namn Bobbie är gravid i åttonde månaden. För att tjäna lite extra pengar innan hennes barn kommer till världen har hon fött upp hundar. Och en dag knackar en kund på dörren hemma hos Bobbie, en kund som vill köpa en hundvalp. Men det blir inte riktigt som Bobbie hade tänkt sig, och snart ligger hon död på marken utan sitt barn i magen.
2020-04-09
Länk till avsnitt

10. Skolskjutningen på Chardon High School

Det är en tillsynes vanlig måndagsmorgon på Chardon High School, men snart ska allt förändras. En kille som sitter för sig själv i skolans cafeteria reser sig plötsligt upp och börjar skjuta en efter en. Flera elever har fallit mot marken, och tre kommer inom loppet av två dagar att vara döda.
2020-04-02
Länk till avsnitt

9. Mamman som dödade sitt barn med salt

I december 2014 åker mamman Lacey in med sin femåriga son Garnett till akuten. Han läggs in för observation, men läkarna kan inte hitta något fel på den lilla pojken. Han är glad, framåt och hoppar upp och ner i sängen. Men när mamman Lacey och Garnett får besked om att de kan åka hem från sjukhuset, vänder allt. Plötsligt ligger det en dödssjuk pojke på sängen, och snart är han död. Läkarna förstår inte hur hans mående kunde vända på bara tio minuter.
2020-03-26
Länk till avsnitt

8. Varulven på tysklands gator

Några barn hittar ett kranium i en flod i Tyskland. Och det ska visa sig att det finns många fler kranium i floden som tillhör flera unga män och pojkar.
2020-03-19
Länk till avsnitt

7. Jigsaw-mordet

Ett flertal kroppsdelar hittas styckade i ett område norr om London. Polisen vet inte var de ska börja, men efter ett telefonsamtal från en orolig anhörig, börjar bitarna sitta på plats.
2020-03-12
Länk till avsnitt

6. Två flickor i Slendermans värld

Två 12-åriga flickor planerar att döda sin bästa vän. Om de inte gör det kommer Slenderman att skada dem och deras familjer. Det finns ingen annan utväg.
2020-03-05
Länk till avsnitt

5. Gubben i garderoben

En äldre man dödas i sitt hem, men det finns inga spår efter en gärningsman. Efter flera månaders ovisshet står det klart att mördaren varit närmre än vad man någonsin hade kunnat tro.
2020-02-27
Länk till avsnitt

4. Tortyrmordet på 16-åriga Sylvia

Sylvia och hennes syster tvingas att flytta till en ny familj. Men den nya familjesituationen blir allt annat än bra, och snart kommer Sylvia att mista sitt liv.
2020-02-20
Länk till avsnitt

3. Gameingmordet på 14-åringen Breck

14-åriga Breck lär känna en kille vid namn Lewis via internet. De pratar med varandra under flera månaders tid, och bestämmer sig slutligen för att träffas på riktigt. Men är Lewis verkligen den personen som han utgett sig för att vara?
2020-02-13
Länk till avsnitt

2. Ungdomskärleken slutade i självmord

Conrad och Michelle fattar tyckte för varandra. Men deras relation ska i slutändan leda till att den ena avslutar sitt liv. Nu är frågan om självmordet hade kunnat stoppats?
2020-02-06
Länk till avsnitt

1. Mordet på 8-åriga Sandra

Sandra går ut för att leka med grannbarnen i området, men när middagen står på bordet är hon fortfarande inte hemma. Och det visa sig att Sandra avlidit bara några timmar efter att hon lämnat hemmet. Men hur? Och vem är det som egentligen ligger bakom den lilla flickans död?
2020-01-30
Länk till avsnitt

Trailer säsong 2!

Nu är Värsta morden tillbaka med 10 nya avsnitt. Missa inte det, och glöm inte att prenumerera! Premiär för säsong 2 nästa torsdag.
2020-01-23
Länk till avsnitt

Julmassakern

Det är julafton 2007. Familjen Anderson förbereder sig för en julaftonskväll tillsammans, men snart ska något oväntat ske. Och två dagar senare finner polisen sex döda personer hemma hos Anderson.
2019-12-19
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.