Sveriges 100 mest populära podcasts

Mr Padel

Mr Padel

En podcast om Padel med Hussfelt och Ehrnvall

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

padelmundo.podbean.com

Avsnitt

80 Mr. Padel: ?The Last Dance?

Ja, Mr Padel ger sig ut på golvet för en sista dans. Filip Björne gästar för sista gången och berättar om sitt möte med den störste, Fernando Belasteguín, som han just intervjuat. Jeppe har varit på BP-match, Björne har lirat padel i Madrid-solen, Fippen har spelats i Gävle och återigen är det Adam Axelssons insatser som etsar sig fast - men även Albin Olsson har fått spanjorerna att klia sig lite extra i håret. Danne Windahl var bara ett tie-break från att ta sig in på WPT, Galan & Lebron fortsätter att utebli från WPT, Cardona är återigen tillbaka med Ramirez och paret Pincho/Diestro fortsätter att överraska. Men vad sa då den gamle Bela om spliten med Sanyo? God lyssning! För sista gången..

2023-04-26
Länk till avsnitt

79 Mr Padel: ?Slicka nätet?

Coello och Tapia blev historiska i Granada som första par att vinna de fem första WPT-tävlingarna. Resten hör du i podden. 
2023-04-17
Länk till avsnitt

78 Mr. Padel: ?En Abril, aguas mil?

Mr Padel går in på slutspurten och Andreas Ehrnvall ersätts av en enormt kunnig profil, men vem är han, den nye Mr Padel? Vi pratar Madrid, fotbollsderby och livet i stort innan vi går in på ynglingen, fenomenet Adam Axelsson. Finns det någon möjlighet för honom att flytta ner och träna med de bästa ungdomarna redan i år? Vi summerar 'Fippen' i Studio Padel i Göteborg där Simon & Caye pallade för trycket men Stjern/Bonfré fick lämna tävlingen tidigt. Hur ska det gå i Granada för de nya paren på dam- och herrsidan? Vad menar Fabrice Pastor om en gemensam ranking då han inte är kompis med Carraro? När särar Galan & Lebron på sig? Kan någon röra Coello och Tapia? Och är Cardona den nye Coello? Och mycket mer såklart.. 

2023-04-11
Länk till avsnitt

77 Mr. Padel: ?10 poäng på allt i Doha!?

Studio Padel tittar förbi Sigtuna på väg till Göteborg där en FIP Rise väntar och Fredrik Nordin får ge betyg på resan till Qatar. Det blir i princip 10 poäng på allt. Vi snackar upp tävlingen och får vet hur idén om att producera FIP Rise i Sverige blev till. Ehrnvall gör sin sista medverkan i Mr Padel och vill hylla allt och alla, men ställer sig frågan hur man tänkte när wildcards skulle delas ut i Göteborg. Är Windahl i sitt livs form? Hur tänkte Caye när han lämnade Appelgren? Varför ville Bea lira med Delfi igen? Och har inte Delfi Breas senaste år varit framgångsrika, trots hennes partners skador? Och äntligen en titel för Mike Yanguas! 
2023-04-03
Länk till avsnitt

76 Mr. Padel: ?Ehrnvall packar ihop?

Ger Ehrnis upp padeln? Överlever Mr Padel? Vad tyckte grabbarna om Coello och Tapia? Gunnar är gäst är podden är fem avsnitt från slutet. 
2023-03-27
Länk till avsnitt

Mr. Padel 75: ?Hur fan tänkte Galan??

Har någon match i den här sporten blivit så omtalad någonsin? Det är svårt att helt veta, men det som inträffade efter matchbollen som Coello och Tapia dundrat in har gjort Ale Galan mäkta impopulär. Alla visste att det var matchboll, men Galan lyckades få domaren att låta matchen gå vidare. VIlken tävling i Chile! Vilken turnering av Brea och Araujo igen som den här gången hade matchboll mot Salazar och Triay. Alla kunde slå Paquito och Tello, Cardona lämnar Ramirez redan, Simon spelar sitt livs match men kritiserar att det skrivs om hans kvalmatcher när skribenterna inte är på plats, Helsingborg bjöd på show i 'Katedralen' och vad är det för fel på Ari och Paula? Och så Claudia Jensens första final! 
2023-03-21
Länk till avsnitt

Mr. Padel 74: ?Augsburger & Libaaks osannolika vecka i La Rioja!?

WPT-äventyret i La Rioja, Argentina började med ett manfall utan dess like, men i spillrorna av det som blev kvar avancerade ett ungt par, runda för runda, och till slut stod tonåringarna i en final mot idolen Tapia. Leo Augsburger och Tino Libaak har redan rivit ner barriärer, slagit en massa rekord och aldrig tidigare har padelvärlden sett två tonåringar ta världen med en orkan som denna. Samtidigt går Tapia och Coello fram som en ångvält, Gemma och Ale återtog tronen men där bakom tar nu Martita och Bea stora kliv. Och vad hade hänt i den här tävlingen om Araujo inte skadat sig då hon och Delfi Brea var på väg att slå ut blivande mästarparet? Vi rullar på i några veckor till med stor lust och passion efter det vi just fått uppleva från Argentina. 
2023-03-13
Länk till avsnitt

Mr. Padel 73: ?Premier Padel köper WPT?

Ja, nu verkar det vara så att WPT kommer gå in under FIP:s paraply, men blir det från 2024? FIP-tävlingar kommer till Sverige, men vilken nivå är det på FIP RISE? Jeppe har varit hos Andreas och tävlat men hur är det med fotarbetet? Några knäckta racketar senare så är man tillbaka på en gammal klassisk modell. Simon Vasquez har skrivit svensk padelhistoria efter fem år ute i WPT-djungeln, Di Nenno/Stupa var starkast i Doha, Paquito fortsätter förundra oss alla med sitt senaste projekt, Adam Axelsson är den största talang vi har fått fram och nu vann han en tävling i Göteborg och Joe Rogan klär av de amerikanska medierna. Och så delar vi ut trippla smashar!

2023-03-06
Länk till avsnitt

Mr. Padel 72: ?Tapia tar padeln in i en ny galax?

Ena dagen Abu Dhabi, den andra dagen Doha. Toppspelarna byter World Padel Tour mot Premier Padel och vi har en svensk framgång i kvalet för Calle Knutsson och dessutom Daniel Windahl i huvudtävlingen, men så har vi också bevittnat två unga spelare som är på väg att utveckla sporten ytterligare. Det Coello och framförallt Tapia gjorde mot Galàn & Lebron tar padeln in i ytterligare en ny galax. Ari & Paula vann årets första tävling, Cardona är Ehrnis nya favoritspelare, Anton och Albin fick en framgång i Malaga, våra svenska toppspelare kritar på för hallar, men hur tänker tredje generationens padelhallsägare? Och så märker vi att intresset för padel på toppnivå kanske minskar, inte bara på plats utan även i TV..  
2023-02-27
Länk till avsnitt

Mr Padel 71: ?Har WPT slutligen gett upp??

Ja, det verkar så. Är det Nasser som köper upp World Padel Tour eller står det någon annan spekulant redo i kulisserna? När Amanda och Danne är skadade är det Simon som är vår ende svensk inne i elden i WPT-kvalen där konkurrensen tätnar. WPT-kalendern är äntligen ute för året men det blir ingen tävling i Stockholm. Nya A1 floppade i Kapstaden, Pablo Lima gör sin sista säsong, 16-åringen David Gala är inne i main draw, padelgalan hyllade den förste padel-entreprenören i landet och Joe Rogan följer med spänning Elon Musks köp av Twitter. Det som många pratar om kan man dock inte läsa om i tidningarna som svämmar över av Mello-nyheter. 
2023-02-21
Länk till avsnitt

Mr Padel 70: ?All cred till Caye!?

Från vårens vackraste dag blev det plötsligt vinter igen - även i Sigtuna. Andreas är på väg tillbaka efter en tung corona-smäll och har varit i Västerås och träffat på sköningarna, bröderna Johdet som fixat eget Mr Padel-kaffe! Många ska ha cred idag. Padel-Television har snäppat upp, Borås visade sig vara en fantastisk publikstad för padel, Anna-Viktoria Björkman-Lind fick sitt genombrott, Gitte Haxen strålade och sken, Barre och Ajla vet hur man krigar och Ida Jarlskog kanske vill mest av alla. Stjern och Bonfré var på väg mot sin fjärde raka titel efter tidernas lir men Caye och Äpplet hade andra planer i finalen. Hylla den som hyllas bör! Ändå sitter man efter en sån här helg och tänker på unge Adam Axelsson.. vad månde det bliva av tonåringen?

2023-02-20
Länk till avsnitt

Mr. Padel 69: ?De fem skälen till att Paquito bytte sida?

Det är åtminstone så Jesper resonerar när Paquito bestämde sig för att gå från backhand till forehand och para ihop med Tello. Finns det något par som kan störa Gemma/Ale eller Galan/Lebron? Jodå, visst är det en trio på både dam- och herrsidan som aspirerar på att vara ettor när vi summerar 2023. Men innan vi fördjupar oss på padeln går vi igenom Amsterdam, Andreas Ryder Cup-upplägg i Uppsala, Novak Djokovic, vem som sänder SPT och hur det kommer att sluta och så plockar vi ut våra vinnare i den padelgala som stundar. Och vem får smashen denna vecka? 

2023-01-30
Länk till avsnitt

Mr. Padel 68: ?Ni frågar, vi svarar?

Varför är våra svenska toppspelare så känsliga för kritik? Och är det verkligen så? Knappast, tycker Andreas och Jesper. I princip tvärtom. Det är bara en av många frågor som vällt in av er lyssnare och som vi försöker svara på. Har Lebron tröttast bandeja i hela världseliten? Gallras korta spelare ut för tidigt? Hur bra hade vi två kunnat bli i padel med en satsning från ungdomsåren? Och så blir det högt och lågt om allt från begravning, dress code, idrottsgalan, handboll, Australian Open, elräkningen som kommit och hur bra var den nya serien Padeldrömmar på fyran? Och så har WPT-schemat kommit, men vem kommer egentligen lira touren? Och vem är Daniel Windahls partner 2023 nu när Solano bestämt sig för WPT?

2023-01-23
Länk till avsnitt

Mr. Padel 67: ?Danne Windahl om självmordstankarna?

Hur illa var det egentligen ställt med Daniel Windahl när han var ute på tennis-cirkusen? Jo, när han mådde som allra sämst ville han avsluta sitt liv, och om det har han nu börjat föreläsa. Hur vänder man en nedåtgående trend i livet och blir en levnadsglad, framgångsrik idrottsutövare? Vi pratar med Danne om detta och en hel del annat. Dessutom, var vi för gnälliga i förra programmet? Andreas avslöjar sitt påbrå som kommer från ett annat land, hur är det att framföra kritik i Sverige? Och är inte Andreas lite för mycket Mister Every Padel ibland? Jeppe sliter med svag form, vi tittar till Andreas ranking av svenska spelare, Premier League är stekhett, Australian Open är ännu hetare, elräkningen är högre än nånsin och Djokovic får spela tennis i Australien igen. Och nu börjar serien padeldrömmar på TV! Och hur var det nu med Elon Musk och Twitter?
2023-01-16
Länk till avsnitt

Mr. Padel 66:?Hur bra är ?Tolito? Aguirre egentligen??

Den frågan har vi en hel del olika svar på. Året börjar med ett dunder och brak! Eventet i Sundsvall som Studio Padel-grabbarna rev av höll högsta klass tyckte Jeppe, men hemma i Uppsala var Andreas inte lika upphetsad. Tolito var på allas läppar och inte så konstigt heller då han lyckades manövrera ut Ramiro Moyano. Tolito hade familjen med sig, Miguel Oliveira visade sig vara en suverän ledare, Gonzalo Rubio är lika bra på pro am som på WPT och Daniel Appelgren spelade sitt livs padel med nytt racket. Vad drar vi för växlar av Linus Frosts matcher? Hade julmaten påverkat prestationerna? Och vilka av de här grabbarna skulle man helst ta med sig på beach club? Platsar Pablo Lijo?  ----  

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

2023-01-09
Länk till avsnitt

Mr. Padel 65: ?Mr Padels 2022 från O till Ö?

Mr Padel fortsätter att sammanfatta året och stannar till på Skansen där ormen Sir Väs rymde. 2022 blev också Albin Olssons stora genombrott, Paquito var 'on fire' i Rom och Santander, Qatar arrangerade både VM i Padel och fotboll, Sofia Arvidsson visade i SM vem som är drottningen, Juan Tello fick äntligen vinna 'på riktigt' på WPT, Thompa Johansson kunde inte ena padelvärlden, Uri Botello tackade för sig, Simon Vasquez inledde och slutade året bra, Danne Windahl skrev svensk padelhistoria, Mike Yanguas har ännu inte hittat rätt, Jon Sanz blev en ny favorit, Rikard Rååd slog igenom i Åby och de svenska juniorerna firade stora framgångar i ungdoms-EM. God fortsättning på det nya året önskar Mr Padel-gänget! 

----

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

2023-01-02
Länk till avsnitt

Mr Padel 64: ?Mr Padels alfabet 2022 A till N?

Mr Padel sammanfattar året från A till Ö. 2022 var ett stort år för svensk padel då Amanda Girdo blev första svenska spelare att kvala in i huvudtävlingen på WPT. Bela visade vem som är kungen under bar himmel, Coello fick sitt stora genombrott, Dubai blev platsen för ett kontroversiellt lag-VM, Federico Chingotto blev hela padelvärldens hjälte, Galan blev slutgiltigt kungen av padelvärlden, Helsingborg står sig stark som svensk padels Mecka, Juan Lebron lugnade ner sitt humör, konkurserna stod som spön i backen, Linnéa Björk fick sitt stora genombrott, APT i Monaco blev en svenskturnering, Carolina Navarro-Björk blev svensk landslagsspelare och Di Nenno kan vara världens bästa lagspelare. God fortsättning önskar Mr Padel.   

-- Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

2022-12-30
Länk till avsnitt

Mr. Padel 63: ?Det här var tidernas sportsöndag!?

Ibland händer det att David besegrar Goliat eller att Rocky lyckas knocka den mäktige Ivan Drago. Men så kan verkligheten överträffa dikten också. Lite så var det när Fede Chingotto och Martin DiNenno parades ihop mot sju etablerade par i WPT-slutspelet i Barcelona - och vilken succé det blev. Ehrnis menar att vi får dra helt nya slutsatser av sporten efter Chingottos storspel på backhandsidan. Ari var nervös, kampen om tronen på damsidan 2022 kom ner till ett enda set i slutändan i en välspelad final och matcherna var klara precis innan VM-finalen i fotboll. Det här var en sporthelg som man aldrig kommer att glömma. Och så har vi gjort nya upptäckter med padelbollarna som gjort oss konfunderade. 

--- Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

2022-12-19
Länk till avsnitt

Mr. Padel 62: ?Racketmärkena slåss om Windahl?

Vi säger hurra hurra till Micke Gavelin, Pär Zetterberg och alla andra vinnare i veteran-SM. Vi ställer oss dock frågan om hur man ska kunna göra tävlingen attraktiv för fler. Galan & Lebron är bäst och det står rätt klart varför även om Victor Ruiz och Bergamini skrällde sig hela vägen till final i Premier Padel i Milano. Spelarfacket och WPT har svårt att komma överens och ny riskerar WPT att bli utan sina bästa spelare 2023. Danne Windahl väljer just nu mellan tre racketmärken, Simon avslutar året glatt på Seychellerna, APT:s Masters-slutspel har nu avgjorts, ett stort grattis till en spelare som gift sig och hur ska det gå för Paquito och Tello som par 2023?   

---- Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

2022-12-12
Länk till avsnitt

Mr. Padel 61: ?Bela kung under öppen himmel?

Fernando Belasteguin må vara 43 år, på väg mot 44, men frågan är om någon annan vet hur man spelar utomhuspadel så som han, Vi tvivlar. TV-kanalerna har svårt att hålla sig till sporten i fotbollls-VM, Premier Padel är inte längre samma givna succé och Jeppe har fått en ny heltidstjänst. Bonfré & Stjern radar upp titlar i Sverige, seriespelet borde bli nationellt och gruppspel gillar vi - och så älskar vi lagspel. Men vem vinner fotbolls-VM och vem får veckans smash?      ----   Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 
2022-12-07
Länk till avsnitt

Mr. Padel 60: ?Linnéa Björk susar mot toppen!?

Vi har bara funnits till som pod i ett drygt halvår och redan i det inledande avsnittet var Linnéa Björk på tapeten. Då helt okänd var det nog få som hade kunnat tänka sig att hon några månader senare skulle spela semifinal i SM - men det gjorde hon, tillsammans med Smilla Lundgren. Idag gästar hon Mr Padel och berättar om sitt händelserika halvår, att möta idolen Sofia Arvidsson på padelbanan, om en tennissatsning som lades ner, om sin framtida flytt till Helsingborg, om WPT-drömmarna och om hon ska spela lag-SM till helgen.    -----   Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 
2022-11-24
Länk till avsnitt

Mr. Padel 59: ?Tack för showen Chingotto & Tello?

Vintern är redan här men Andreas har inte hunnit byta till vinterdäck. Jeppe blev kvar i Sigtuna i sällskap med katterna och Andreas i Uppsala med sina hundar. Fotbolls-VM är igång men inte ens publiken i Qatar orkar bry sig. WPT i Argentina var däremot en passionerad smällkaramell med ett par i centrum som nu tar avsked som duo, och som dom gjorde det! Chingotto och Tello bjöd publiken och världsettorna på en stor föreställning inför extatiska fans hemma i Buenos Aires. Bela fick inte vinna på hemmaplan, två argentinska tonåringar stormar fram och flyttar nu till Barcelona, Andreas vurmar för sina ungdomar i Uppsala som tagit sig till final i lag-SM och laddar nu själv för gubb-SM. Och Jeppe vann en titel hemma i Sigtuna.      ----   Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 
2022-11-22
Länk till avsnitt

Mr. Padel 58: Danne Windahl sammanfattar året och blickar mot högre mål

Vilken match var årets besvikelse? Och vilken triumf var allra skönast? 2022 har tagit Daniel Windahl upp på en nivå som ingen svensk har varit tidigare. Hur summerar han egentligen året och hur känns det att komma hem? Mormor lagar mat, Danne vilar kroppen och byter agentur. Men vad var det egentligen som fick honom att lyfta i år? Vad fick han för råd av sina medspelare under året? Hur hanterar han att bli lobbad till förbannelse och vilket slag förbättrade han mest under året? Nu tar han sikte mot ännu högre mål 2023 och känslan är god när han blickar framåt. En superintervju helt enkelt. 

2022-11-17
Länk till avsnitt

Mr. Padel 57: ?Showen i Malmö och Paquitos partner 2023??

Wow, vilka dagar i Skåne! Jesper och Andreas är hemma efter WPT-äventyret på Malmö arena. Ale Galan framstår alltmer som den tydliga kaptenen i världens bästa lag, Lebrons gäng var nervösa inför mötet med Stupa, Coki och Di Nenno charmar oss men vad säger Bela om att välja Sanyo som partner inför 2023? Nu ser vi åtminstone fyra lag som slåss om att bli bäst nästa år, men vem ska Lima och Arroyo lira med? Och varför värmer just Arroyo bollarna i fickan? Gonzalo Rubio håller racket som ingen annan, Tello har växt ut till en tupp men vad hände med Coello i Malmö? Silingo var stum i benen, ett ungt par charmade Malmö-publiken och fick ett litet genombrott och flera av spelarna var på toaletten när det var dags för spelar-entré. Här följer en rapport från court side i Skåne.    ---

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-11-14
Länk till avsnitt

Mr. Padel 56: ?En Malmö-kväll i november?

All strålkastare var riktade mot Danne Windahl och José Solano när grabbarna klev in på centercourten i Malmö. Det var en sån där kväll då det kändes som att alla stjärnor stord rätt. 6-2 i första, två spanska toppspelare som inte såg ut som ett lag och en känsla av att nåt stort var på gång. Det blev inte så den här kvällen, och när vi summerar svenskdagen så kan vi konstatera att vi hade hoppats på mer. Men i kvalet gladde Simon Vasquez, Viktor Stjern och Top Gun, Stupa börjar allt se mer se ut om en potentiell världsetta och framåt helgen hoppas vi på storpublik. Malmö Padel Open har just börjat..    ----  

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-11-10
Länk till avsnitt

Mr. Padel 55: ?Orgasmen i Dubai!?

Det Bela och hans lag fick uppleva under Dubais bara himmel går inte att beskriva i ord, men nog var det en orgasm av glädje när matchbollen satt där då Argentina besegrade Spanien i lag-VM. Bucklan är tillbaka i Sydamerika! Imorgon går flyget ner till Malmö och nu väntar nästa WPT på svensk mark för världsstjärnorna och våra egna hjältar Barre, Amanda, Albin och Danne. Kobran är tillbaka på terrariet, Andreas och Jesper har gått på hockey och fotboll, Holger Rune sätter nya rekord på tennisplanen och Jon Sanz, Coki Nieto, DiNenno och Stupa är hetast i padelvärlden. Var svenska damernas sjätteplats verkligen en succé? Och så ska Portugal ha cred för sin lagkänsla!

 

---

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-11-07
Länk till avsnitt

Mr. Padel 54: ??Jag slog Tsitsipas och Tiafoe? - Daniel Appelgren gästar

Hur bra var egentligen Daniel Appelgren som tennisjunior? Jo, han måste ha varit hysteriskt bra och haft utsikter att bli en världsspelare, sett till vilka han har besegrat. Varför blev det inte i världstoppen i tennis? Kan det bli en lika hård satsning på padel? Hur var det att spela FIP i Norge? Var det självklart att spela tillsammans med Linus Frost? Vad har han egentligen i kikaren inför framtiden? Daniel Appelgren är en kille med huvudet på skaft, som pluggar samtidigt och Mr Padel tror på en stor framtid i livet för 'La Manzana'.   -----  

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-11-03
Länk till avsnitt

Mr. Padel 53: ?Ett sjuttonde lag i VM. Är det ett skämt??

Idag börjar lag-VM och de svenska damerna kliver in i tävlingen mot Frankrike. Hur väljer Mari Andersson att formera laget och visst ska väl Sverige kunna avancera? Padelaltos Filip Björne gästar och berättar om de egyptiska bröderna Hossam som uteslutits av tennisens ATP men som fick wild card till Premier Padel i Egypten. Och hur kunde ett sjuttonde lag plötsligt dyka upp i lag-VM, utan att kvala in? Ehrnis har börjat ge lektioner och har hittat tillbaka till lusten som instruktör. Hur var egentligen Premier Padel i Egypten där de gröna stolarna ekade tomma? Varför lirade Lima och Stupa tennis-uppställning? Vem ska Bela lira med nästa år? Leo Borg är en vinnare, Marta Marrero startar padelanläggningar och Appelgren/Frost har lirat FIP i Norge. Och varför blonderar sig argentinarna?    ----  

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-10-31
Länk till avsnitt

Mr. Padel 52: ?Kobran har rymt!?

Likt kobran på Skansen så lyckades Bela och Coello slingra sig ur Coki Nieto och Marin Di Nennos grepp, och samma öde stod Danne Windahl och Solano vid i previa. Från ingenstans kom finalplatsen på Menorca för Moyano och Gil! Och var inte Moyano hela turneringens lirare? Finns det nån med bättre utväxling i smashen än Javi Leal? Paquito är nere på jorden igen, flera av paren går på tomgång, Gemma vann på hemmaplan och Martin Pineiro blir en perfekt partner i Malmö för Albin Olsson. Sen undrar man ju hur det står till med JMD, Carolina Navarro och Micke Ymer. Och så ska ju veckans smash delas ut!     ----  

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-10-25
Länk till avsnitt

Mr. Padel 51: ?Svenskarna på en helt ny nivå på SPT!?

Andreas är rubrikernas man och toppade Aftonbladets hemsida. Nu är överetableringen uppe på riksmediernas nyhetssidor. Vad var egentligen mest spännande en vecka då SPT, WPT och Stockholm Open spelades samtidigt? Och så har vi nu två svenska spelare som kungar på SPT. Stjern/Bonfré lyckades ladda om i finalen och piska upp Gaspar och Aromi! Även Frost & Appelgren ser ut att ta stora kliv. På damsidan har vi nog aldrig sett ett par spela så bra som Girdo/Wyckaert och Smilla Lundgren gjorde en ny bra tävling. Veckans första program fokuserar på tävlingarna som spelats i Sverige! 

-----

 

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-10-24
Länk till avsnitt

Mr. Padel 50: ?Albin Olsson om sitt wild card till Malmös WPT med Pineiro?

Albin Olsson är den 20-årige talangen från Örebro som i höst slagit igenom med dunder och brak i svensk padel. Efter flytten ner till tränare Andréas Johanssons akademi i Helsingborg har utvecklingen gått snabbt framåt. På den svenska touren lyckades Albin och kollegan Per Hjalmarsson gå till final i Västerås efter vinst i semifinalen mot de två meriterade spanjorerna José Carlos Gaspar och Cayetano Rocafort. Framgången följdes upp med landslagsuttagning och en storartad insats i lag-EM, bland annat tillsammans med Daniel Windahl mot Portugal. Nu väntar spel i huvudtävlingen på WPT i Malmö i november med en spelare som slagit flera av de bästa i världen de senaste fem åren. Hur ser han på att få spela med Martin Pineiro? Och vad sa han när han fick det glada beskedet? 

 

----

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-10-20
Länk till avsnitt

Mr. Padel 49: ?Trögjobbat för Corretja?

Hela ungdoms-EM var en stor succé och för svensk del blev det en del framgångar. Inte minst Tea Hylander och Smilla Ho visade att dom är redo att tävla mot de allra bästa. Jesper är i Cadiz, Andreas är utskickad i en bil i Uppsala och Viktor från Padeldirekt gästar från Barcelona. Pablo Lijo skräder inte orden mot nya WPT-generalen Alex Corretja och vilken väg tar nu våra padelmärken inför 2023? Vad sa kommunen till Andreas angående överbeläggningen? Och när ska svenska landslaget frigöra sig från förbundskaptener med koppling till stora aktörer som EveryPadel, WAP eller PDL United? Och så ifrågasätts Sandra Örtevalls medverkan i VM - men så får Sandra också en eloge för sitt jobb som ledare i Valencia. 

 

------

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

 

2022-10-17
Länk till avsnitt

Mr. Padel 48: ?2,5 miljard rakt ner i ett svart hål?

Hur många miljarder av Tritons pengar kastade WAP bort på mindre än ett år? Kan det rentav ha varit tidernas sämsta svenska affär? Företaget är begärt i rekonstruktion och backar 15 miljoner i månaden och nu gäller det att rädda det som räddas kan. Vad händer nu då? Kommer fler anläggningar att gå i graven? Hur gör vi för att rädda dom? Hur gör vi för att rädda sporten nu när anläggning efter anläggning läggs ner? Vad kan kommunerna göra? Och vart mitt i allt detta står padelförbundet? Andreas sambo Malin gästar och reder ut en del av frågorna, men en del av svaren får vi vänta på. 

----

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-10-13
Länk till avsnitt

Mr. Padel 47: ?Sista Dansen?

Ingen författare hade kunnat skriva avslutet bättre. Ibland är det bara så att livet överträffar dikten och när Paquito och DiNenno för sista gången skulle spela tillsammans så gjorde dom tidernas turnering! Paret tappade tio gem totalt och frågan är om något par nånsin spelat så felfritt i en vecka. Det är separationstider runtom i världen. Inte bara Tom Brady är singel, utan Lucas Campagnolo står nu helt solo. Ska Coello verkligen lämna Bela? Vad är det för fel med Lebron? Vart är Yanguas karriär på väg? Har Triay nånsin visat så mycket känslor?      ----  

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-10-10
Länk till avsnitt

Mr. Padel 46: ?Höstdepression kanske??

De svenska damerna är klara för VM i Dubai, hurra hurra! Carolina Navarro Björk är dessutom fullt ut en svensk landslagsspelare. Hur var då Danne Windahls vecka? Först succé i Amsterdam, ett möte med världsettorna Galan & Lebron och så direkt vidare till Derby. Även där visade han och Albin Olsson att formen sitter i! Mötet med Portugal blev dock en rejäl reality check för det svenska laget och herrarna missar nu VM-festen i Dubai. Bakom Windahl har vi ännu inte lyckats komma ikapp Portugal. Äntligen en fullträff för Bea & Marta! Och skulle det kunna bli så att Galan & Lebron trots allt splittar efter Masters? 

-----

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-10-04
Länk till avsnitt

Mr. Padel 45: ?Det är slutbastat!?

Andreas är hemma från Amsterdam och är lyrisk över upplevelsen. Tävlingen på WPT kan på sitt sätt ha varit den bästa någonsin! I en gammal fabrikslokal lyckades holländarna skapa en stämning som nästan fick taket att lyfta. Och hur är det nu med den unge Coello? Är han redan på väg att ta över tronen i padelvärlden? Andreas berättar om jobbet bakom kulisserna, hur tränare Sciorilli och Bela ritar upp taktiken och hur den förändras från match till match. Och vad gör man när det är fem kilometers kö till flygplatsen i Amsterdam när man vill komma hem snabbt? 

---

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-10-03
Länk till avsnitt

Viktigt meddelande från Mr Padel

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-09-30
Länk till avsnitt

Mr. Padel 44: ?Nya drottningar och den gamle kungen Bela åter på tronen?

Jo då, Fernando Belasteguin kanske fortsätter med Coello trots allt. Andreas har luskat i konstellationerna inför 2023. På svensk mark i Västerås blev det en stor triumf för Ida Jarlskog, Cornelia Lister var framme i final och Linnéa Björk gjorde en ny fin tävling på hemmaplan - men det var en del favoriter som föll. Victoria Iglesias är värd upprättelse, Ari & Paula är nya världsettor, det knorrar mellan Triay & Salazar, Sanyo är under isen, Paquito har inte vunnit på ett halvår men Alex Ruiz och framförallt Momo Gonzales visar storform! Och nu väntar VM-kval för våra svenska spelare. 

 

------

 

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-09-27
Länk till avsnitt

Mr. Padel 43:?En milstolpe för svensk padel!?

Vilken händelserik vecka! Andreas är hemma från Madrid och Västerås, regnet öser ner, hösten är här men Roger Federers avsked värmer våra hjärtan. Jeppe har upplevt problemen med att instruera sin partner på padelbanan och har lyckats dra på sig årets i-landsskada. Stjern och Bonfré vann på SPT för första gången på fyra år men Per Hjalmarsson och Albin Olsson stal rubrikerna. Hur viktig var parets vinst mot Gaspar och Rocafort i semifinalen? Var hittar vi Albin Olssons framtida partner? Och hur summerar Andreas sina dagar i Madrid? 

 

-----

 

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-09-26
Länk till avsnitt

Mr. Padel 42: ?Den bästa matchen någonsin??

Hur mådde egentligen Paquito den här finalhelgen? Trots att det blev final i Avicii Arena ihop med partnern Di Nenno så såg han inte helt harmonisk ut. Bela mår dock bra i livet och har tittat på mycket video ihop med Coello. Kan det här paret plocka hem Masters i december? Vi tror det. FIP arrangerar mindre tävlingar och APT hade storpublik i Mar del Plats. Vilken chans för sponsorerna att få synas där jämfört med i kvalet på WPT som inte får någon vidare exponering. Spelade Ari och Paula den bästa matchen nånsin på damsidan? Och så är Andreas otroligt besviken på Cayetano och tycker att padeln är på väg åt helt fel håll när inte ens barnen blir nöjda med priserna på tävling. 

 

-------

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-09-21
Länk till avsnitt

Mr. Padel 41: ?Inga sega råttor?

Ehrnis går på diet, ser kexchoklad överallt men tvingas säga nej. Vi tar tempen på Padel Expo och WPT i Avicii Arena. Varför kom det inte mer folk? Är inte padeln hetare än så här? Tänk ändå om det varit samma drag som på Davis Cup i Bergamo! Varför står Bela och Lima och väntar på att serva när några få i publiken inte har hunnit sätta sig? Hur ser vi på att WPT främst ser tävlingarna som TV-sändningar och inte publika event? Det drabbar i sin tur publiken på plats. Och så berättar Jesper om när världsettorna höll på att missa sin entré till centercourten i finalen. 

 

--------

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-09-20
Länk till avsnitt

Mr. Padel 40: ?Svenskdagen summerad från Players Lounge?

Ja, visst blev det en svenskdag i Globen, eller Avicii Arena, och visst skapade Danne Windahl och Simon Vasquez nerv och förväntan i kvällsmatchen! Visst var det uppenbart att tonåringen Javi Leal fick en uppläxning av sin partner Javi Rico och visst visade framförallt Amanda, Barre, Sofia, Viktor, Pierre och Danne att det går att stå upp mot världseliten. I det här avsnittet hör vi Alix Collombon  och Lucia Sainz - som båda klampade rakt in i Mister Padel. Och så fick Jeppe berätta om hur det var att lira med Gemma Triay, med Paquito på andra sidan nätet. 

 

--------

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-09-15
Länk till avsnitt

Mr. Padel 39. ?Åååh.. en Toblerone!?

Valrysare, US Open-drama och SHL runt hörnet. Det märktes att WPT-karussellen var ljummare än vanligt i Cascais men vi hoppas att spelarna tänder till i Avicii Arena i veckan. Andreas har fått en nystart i livet med sunt leverne, Jeppe laddar upp för en ny match tillsammans med Paquito på tisdag, SVT och TV4 får beröm, Eurosport är i högform, padeln har en bit kvar till storebror tennis och de norska stjärnorna dominerar på världens arenor. Och så är vi lika imponerade av Bea & Marta som vi är oroliga över Carolina Navarro.

 

---------

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida!

2022-09-12
Länk till avsnitt

Mr. Padel 38: Vårt viktigaste program

Vad är egentligen Charity Padel? Och hur kan Du göra något som känns hela vägen in i hjärtat i kombination med att Du spelar padel? Mr Padel gästas av Pontus och Nikola som är två av Ellas Hjältar som kämpar för att barn - som drabbats av ett oförutsett trauma i livet - ska få ett stöd i vardagen. I november rullar Charity Padel-bussen ut genom Sverige och Du kan få möjligheten att hänga på. All kärlek från oss till dessa hjältar! 

 

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida.

2022-09-08
Länk till avsnitt

Mr. Padel 37: ?Windahl rusar vidare mot toppen!?

September kan vara en bra månad på många sätt. Andreas har fått ett kost- och träningsprogram och Jeppe promenerar som aldrig förr hemma i Sigtuna. Tänk att vi skulle få så positiv respons på förra veckans program! Lite överraskande med tanke på det negativa anslaget. Varför? Andreas har blivit uthängd med sexistiskt anslag, inte främst för sina åsikter, utan för att han i egenskap som man valt att kritisera en landslagsuttagning. Var det en sving i luften av Padeldirekts krönikör Anna Åkerberg? Herrarnas SPT domineras av spanjorer och hur kul är det? Sofia & Barre är alltid bäst när det gäller, Danne Windahl är glödhet med nya partnern Solano, Tea Hylander fick plötsliga problem med hjärtat och SPT borde tänka över sin framtid.   ----------

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida.

2022-09-05
Länk till avsnitt

Mr. Padel 36: ?Programmet som aldrig borde släppts!?

Ehrnis är tillbaka från Göteborg där han träffat en representant för en av de stora kedjorna som var där för att stänga igen ytterligare padelanläggningar. En efter en går padelarenorna i graven samtidigt som elpriserna sticker uppåt och räntorna hakar på. Padelwebbutikerna går på knäna och flera av de stora racketförsäljarna sitter på rekordstora lager. Jesper undrar hur tusan världens bästa energiland Sverige kunde tillåta sig att stänga ner fossilfri kärnkraft. Nu får vi betala priset för andras misstag. Det är deppigt värre och snart blir det sämre. Vill du ha en glad och fin helg så lyssna på något annat.      ----------

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida.

2022-09-02
Länk till avsnitt

Mr. Padel 35: ?Blir hösten räddningen för padelanläggningarna??

Ja, hösten är här och med den är det dags för padel-Sverige att söka sig in i hallarna igen. Eller? Andreas ger sina profetior om framtiden. WPT i Avicii Arena närmar sig med stormsteg men blir det samma succé som i Malmö? Damernas förbundskapten Mari Andersson gästar programmet och motiverar sina laguttagningar och vi ser fram emot SPT i Växjö till helgen. Ehrnis är rekordtung, Jeppe ska vässa formen och Danne Windahl har presenterat sitt nya samarbete med Solano. Och Albin Olsson är utropstecknet i landslaget!     ----------

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida.

2022-08-29
Länk till avsnitt

Mr. Padel 34: Rivaliteten med Barre & Sofia och att spela med Gemma Triay - Sverigeettan Anna Åkerberg gästar

Efter den stora triumfen i Upplands Väsby tillsammans med Amanda Girdo har Anna Åkerberg landat på hemmaplan och ser tillbaka på finalen mot Sofia & Barre. Är det den typen av matcher som gör att man kan ta ett extra pass på gymmet? Anna berättar öppenhjärtligt om sin nya satsning det senaste halvåret och hur det är att vara partner till Amanda Girdo och hur det var att teama upp med Tamara Icardo och idolen, gudinnan Gemma Triay. Vad gör Anna nu när tränaren André Schlyter flytt till Spanien? Blir det internationell satsning? Och vad hoppas hon väntar på andra sidan nät i Avicii Arena? 

 

----------

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida.

2022-08-25
Länk till avsnitt

Mr. Padel 33: ?Like honey to a bee?

Visst blev det den bästa SPT:n på herrsidan nånsin och visst bjöds vi både på stor underhållning och en hel del matcher att skärskåda, men när krutröken lagt sig var det mest spanjorer som lade vantarna på prispengarna. Vill vi ha det så? För å andra sidan ger det möjligheten för svenska spelare att få spela med och emot spanjorer som är topp 70 på världsrankingen. Evenemanget var suveränt, Solano var bäst av alla, Åkerberg & Girdo gick fram som ångvältar och fick revansch mot Barre & Sofia, men hur var det nu med Linnéa Björks anmälan tillsammans med Caroline Kollberg? Jeppe sätter ett frågetecken för tennispadel, Ehrnis undrar varför vissa av spelarna undviker att prata med media och VM-kvallagen börjar nu utkristalliseras. Och hur var det nu med mätningar av racketar på Ultimate Padel i Upplands Väsby?    ----------

Om Du lyssnar på oss varje vecka och vill stödja oss för att fortsätta göra den här podden kan du göra det genom att bli patreon. Ju bättre support, ju mer kommer vi att utveckla vår Patreon-sida. Du hittar länken i spelaren här i anslutningen till programmet. Gå annars till PATREON.com/mrpadel och bli månadsgivare. Om du vill ha MrPadel i lurarna även i fortsättningen alltså. Stort stort tack på förhand för Ert generösa stöd. 

Klicka HÄR för att komma till vår Patreon-sida.

2022-08-22
Länk till avsnitt

Mr. Padel 32: ?Länge leve drottningen!? - Sofia Arvidsson gästar

Vad gick egentligen genom huvudet på Sofia i semifinalen i SM vid underläge 4-2 och 40-15 mot Amanda Girdo och Anna Åkerberg? Hur lyckades Sofia, trots kort förberedelse från två graviditeter på kort tid bärga ett SM-guld tillsammans med Barre efter det snabba uttåget i Borås? Hur är det nya livet med så stor familj? Kommer vi får se Sofia Arvidsson i VM i Qatar med Carolina Navarro Björk om Sverige tar sig dit? Och hur upplever hon att WTA-konceptet skulle funka i padelvärlden? Och så en massa mer såklart i en charmig och glad stund tillsammans med svensk padels drottning. 

Vår Patreon-sida:

https://www.patreon.com/mrpadel

 

2022-08-18
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.