Sveriges 100 mest populära podcasts

Män i Grupp

Män i Grupp

Äntligen är det dags för ett gäng vita, heterosexuella män att göra sina röster hörda. Varsågoda. Män i Grupp är en podcast av och med Tim & Danny från Youtube-kanalen ArgaSkånskaMän, Björn från TP-Podden, Habbazutt som ni kan följa på mobil och Jakob från Viistatha Bryggeri.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

manigrupp.libsyn.com/website

Avsnitt

90. Uppdrag Kosläpp

Danny, Jakob och Tim sätter sig ner för att diskutera den nya världen efter corona! Hur beter man sig ute i nya öppna samhället idag? Ni får höra första hands berättelser från både konsert, klubb och marknad! Ja och sen annat flummigt jäkla skitsnack som vanligt. 

2021-10-15
Länk till avsnitt

89. Makrill i mackgrill

Björn har nya datorproblem (såklart). Danny berättar om bortsprungna katter och Habba fyller på med gömda och glömda hundar. Vi bidrar med ovärderliga kost-, recept- och hälsotips. Exempelvis hur du blir av med sötsuget genom kolera. Och sen är det väl så att Jakob inte äger några regnkläder, va?

2021-10-08
Länk till avsnitt

88. Kroppens dödliga punkter

Theo (Kambo) tittar förbi podden och Jakob, Björn och Habba tvingar honom att återuppleva sin tid som politisk fånge i Kambodja och vi pratar om hur den har stärkt honom som individ. Vi får även reda på vad som hängs upp på skolfotografernas "Wall of fame" och spekulerar kring hur man kan ta livet av någon beväpnad endast med en ärta.

2021-10-01
Länk till avsnitt

87. Habbas stora nyhet

Män i Grupp har stora nyheter men Habba har tydligen ännu större... Inne på slask.gg/mig hittar du vår nya hoodie som du kan förbeställa.

2021-09-24
Länk till avsnitt

86. DETTA är definitionen av cringe

Klättermusen, Martin Timell och Gebrselassie - Dvs. Jakob, Habba och Danny har samlats för att prata rena och äkta raser (hundar) och otroligt ångestfyllda och cringeladdade datorspel.

2021-09-17
Länk till avsnitt

85. Det stora inredningsavsnittet

Tim, Danny, Habba och Jakob sätter sig ner och svarar på era frågor kring inredning! Är det ok med katana hemma? RBG-slinga i dasset kanske funkar? Sexgungan, ska den i sovrummet eller källaren? Och vad fan är skillnaden på sjökräftor och havskräftor.

2021-09-10
Länk till avsnitt

84. Tio små negerpojkar

Vilken lök är sämst och varför sätter sig vissa personer med hela kroppen? Hur väl åldras vissa film- och boktitlar? Dagens trio diskuterar även höstens gamingplaner och presenterar vår Patreon där ni gärna får stötta oss för lite guldkant i utbyte!

patreon.com/manigrupp

2021-09-03
Länk till avsnitt

83. Sömnparalys och mardrömmar

Under en av sommarens sista skälvande kvällar dyker vi ner i mardrömmarnas och sömnparalysens förtrollade värld. Dessutom introducerar vi det nya segmentet "Ball eller bull?" och kör en chipsprovning live under inspelningen.

2021-08-27
Länk till avsnitt

82. Danny är en loppisgubbe

Tim, Danny & Jakob pratar Jackass, högljudda grannar, loppisar, Lasse Åberg-glas, Carolina Gynning-glas och konstiga bröllopstraditioner.

2021-08-20
Länk till avsnitt

81. Spritquiz i Habbas stuga

Med hela 6 gäster i dagens avsnitt axlar vi oss rollen som Sveriges största podcast. Vi sitter i solen på verandan i Habbas stuga och ställer våra gäster mot väggen i en spritquiz som Habbazutt satt ihop

2021-08-13
Länk till avsnitt

80. Svullna Babianrövar

Tim, Danny, Habba och Björn bränner av ett litet uppsnack inför årets Habbas stuga. Björn kommer bl.a. med lite ny information gällande vattenbråket! Vad var det som hände? Samt, vilken djurpark är det vars Babianer är svullna där bak?

2021-08-06
Länk till avsnitt

79. Strögagillet och glassmaffian

Danny, Tim och Habba förbereder dagens gäst Niklas inför det stundande Strögagillet. Vi pratar regler, taktik och funderar över vem som kommer ta hem ära och berömmelse i årets upplaga. Niklas försvarar sig i det stora vattenbråket och Habba varnar för glassmaffian i nordöstra Skåne.

2021-07-30
Länk till avsnitt

78. Farah Abadi hatar när män går på toa

Denna härliga sommarkväll sitter Björn och Jakob ner med Sveriges Radios drottning Farah Abadi för att snacka relationer. Vi grottar ner oss i varför killar aldrig gör slut och varför tjejer inte kan ta en hint för att sedan djupdyka i matens förlovade rike.

2021-07-23
Länk till avsnitt

77. Kapitalist-quiz i Lilla Nordkorea

Tim, Danny och Björn pratar lite mer om spett intill badplatser innan semesterfiraren Habba rings upp på sin semester i Sälen. Jakob ansluter också när Danny har förberett ett quiz om företags slogans.

2021-07-16
Länk till avsnitt

76. Se upp för dessa badplatser!

Vad kan bli mer sommar än ett härligt strandhäng med tillhörande bad? Tim har gjort en djupdykning i Google recensioner av populära badplatser runt om i Skåne för att se vad folk egentligen tycker och tänker om dom.

2021-07-09
Länk till avsnitt

75. Habba räddar liv

Full manstyrka och det levereras ett klassiskt MiG-avsnitt där ämnen byts left, right and center! Hur firade grabbarna midsommar? Varför vaknade Jakob på ett golv? Habba är en sann hjälte och bl.a. får vi höra om Tims minst sagt ?fantastiska? första vecka i Malmö.

2021-07-02
Länk till avsnitt

74. Beljiska Hafsfruchter

Vi bjuder på fett bra content när alla utom Björn diskuterar felsägningar och ogenomtänkt språkbruk. Dannys bettingbeteende avhandlas och EM-studion hos SVT ställs mot TV4:s motsvarighet. Vi delar dessutom med oss utaf spännande planer för podden. Lyssna på avsnittet längst med era öron!

2021-06-25
Länk till avsnitt

73. Kontroversiella recept

Lag Syd möts upp för att diskutera sina planer för sommaren. Vi pratar också genetiskt störda dagestaner och djupdyker i asiatisk matlagning. Vägen från dagestanska vuxenbarn till nudlar och wok går via den mytomspunna "Receptsidan" där Tim och Danny samlat kontroversiella recept i 10 år.

2021-06-18
Länk till avsnitt

72. Inomhuskontaktsport i Danmark

Tim har hört på dansk radio att inomhuskontaktsport är tillåtet igen efter att Covid-19 såg till att de fick pausa sina aktiviteter. Det vankas inslag från en Swingersklubb, prat om Danmark generellt och Danny avslöjar hemligheter från när han var sjuk och ensam hemma.      
2021-06-11
Länk till avsnitt

71. Att kissa ner sig på gymmet

I vårvärmen sitter vi och snickesnackar i Habbas trädgård, med ett par öl innanför västen pratar vi om hur självklart det kan vara att kissa ner sig på gymmet, om hur vuxet och gott Irish Coffee är, samt om vi är pirater (gillar booty) eller bonde (föredrar boppar). Tramsigt, mysigt och otroligt roligt!

2021-06-04
Länk till avsnitt

70. Ölprovning av sommaröl

Jakob, Danny och Tim har hoppat på cyklarna för att ta sig hem till Habba där det vankas gotte! Jakob har skrapat ihop de öl han känner är perfekta för den kommande sommaren och vi avsmakar dem tillsammans på bästa sätt!

2021-05-28
Länk till avsnitt

69. Singel vid 30

DJ Dannix avslöjar vilka hemligheter som låg bakom feta beats under gymnasietiden. Björn kräver ekonomisk ersättning av Jakob som uteblivit p.g.a. sjukdom och Jakob (det femte hjulet) leder diskussionen vidare till hur det är att bli singel vid 30. Dessutom får ni lyssnare chans att tävla och vinna fina priser!

2021-05-21
Länk till avsnitt

68. Men ååååååh!

Tim har styrt upp ett quiz som får övriga män i gruppen att slita sitt hår och skrika i ren och skär frustration. Ta fram papper och penna och se om du fixar det bättre än vad vi gör!

2021-05-14
Länk till avsnitt

67. Anne Lundberg sa vadå?

Armann Hreinsson gästar när vi pratar om Robinson, hur man blir gravid, Herkko, Micke Magmys, Magnus Falkerup och Anne Lundbergs omedvetna sexuella skämt som hon drog i TP-Podden.

2021-05-07
Länk till avsnitt

66. Världens 500 bästa låtar

Efter direktiv från Habbazutt så har vi alla gjort varsin spellista på Spotify innehållandes 100 låtar. Vem i gänget gillar WAP? Vem tror du har en förkärlek till Nina Persson? Men viktigast av allt - vem avgudar sig själv så pass mycket att det finns två låtar som han själv gjort?
2021-04-30
Länk till avsnitt

65. Småkräker i baren

Lag Nord med Tim och Danny sitter i Stockholm och Lag Syd med Björn, Jakob och Habba spelar in till havs. Habba drar ett gäng historiska fakta, vi minns med nostalgi svunna tider och avhandlar bland annat fyllan vid millenieskiftet. Ett rejält vattenkrig på stan planeras och vi frågar oss om det är så att Björn är en Breezer-kille?

2021-04-23
Länk till avsnitt

64. Alla fantastiska smeknamn

Är svenska Robinson rena rama lyx-svälten? Är Kasta Gris bättre än Yatzee? Kan man bli anmäld för att raka någons ögonbryn? Spetsa öronen när Tim, Danny, Habba och Jakob kör riktigt lössnack!

2021-04-16
Länk till avsnitt

63. Gissa filmcitatet #2 med Anton Magnusson

Björn har förberett en ny runda av filmcitat för Tim, Jakob, Habba och Anton. Lyckas Jakob försvara sin titel? Plocka fram papper och penna så att du också kan vara med och quizza! Varför inte också utmana någon polare som inte redan lyssnar på podden och se vem som är cineast på riktigt. 

På slask.gg/MiG hittar ni ett fåtal ex av våra nya hoodies, t-shirts och tygpåsar om de inte hunnit ta slut.

2021-04-09
Länk till avsnitt

62. Svarar på lyssnarfrågor - AMA

Vi gav er lyssnare möjlighet att ställa vilka frågor ni ville till oss på vår Instagram och här är resultatet! Björn, Danny, Habba och Jakob besvarar de frågor som skickats in, roastar våra lyssnare och reder ut vad fan man egentligen gör när man mjölkar en dadel.

2021-04-02
Länk till avsnitt

61. Det stora vattenbråket

Vattenproblem i Habbas stuga reds ut, Habba har gått viral på Reddit senaste veckan, Tim & Danny har fått massa dryga kommentarer den senaste tiden och vi har väldigt dåligt inflytande på allt white trash i Skåne.

2021-03-26
Länk till avsnitt

60. Musikquiz med twist #1

Vässa pennan och hämta papper, det har blivit dags för poddens första musikquiz. Danny har grävt i musikarkivet och slaktat ett gäng låtar. Så spetsa öronen, för här blir det åka av!

2021-03-19
Länk till avsnitt

59. Familjeliv och anime-tiddies

Vi avrundar förbeställningen av vår merch med att Habba djupdyker ner i Familjeliv.se?s forum och frågar efter expertutlåtanden från Danny, Tim och Jakob! Vad är egentligen skillnaden på flashing och blottning?

2021-03-12
Länk till avsnitt

58. Gissa gamingljudet #2

Tim har återigen förberett femton ljud från lika många spel. Gamla konsolspel och nya titlar i en salig blandning. Hela gänget är samlat för att lista ut vilket spel ljudet kommer ifrån samt vad ljudet används till. Samla nära och kära och häng med på quiz!

2021-03-05
Länk till avsnitt

57. Gissa filmcitatet #1

Björn låter resten av männen i gruppen gå igenom ett filmquiz! Det spelas upp femton citat och våra hjältars uppgift blir att lista ut vilka filmer de kommer från. Lyckas ni ta fler poäng än Jakob, Tim, Danny och Habba? Utmana gärna en polare!

Dessutom är det dags för nytt merchsläpp! Kasta er in på slask.gg/mig och klicka hem en t-shirt, en hoodie eller en clean tygpåse. Pre ordern är öppen till och med 8/3!

2021-02-26
Länk till avsnitt

56. Mysiga mord

Tim, Danny och Björn gör en kulturgärning utan dess like. Vi djupdyker ner i populärkulturens snåriga sfär och blir den lykta ni ska följa när ni ska välja nästa Netflixserie eller podcast. Eller ja, vi sitter och myser och snackar väldigt opretentiöst om vad vi gillar och inte... Det blir bl.a. The Mandalorian, Lost, Lovecraft Country och True crime poddar. 

2021-02-19
Länk till avsnitt

55. Skilsmässa och vårdnadstvist

Dags för Danny och Tim att få revansch! Vi kör ännu en djukdykning i våra relationer och tar reda på hur synkade Björn och Habba egentligen är med sina kärestor?

2021-02-12
Länk till avsnitt

54. Anton Magnusson har mycket att lära

Björn, Tim och Danny sätter sig ner för ett samtal med Anton Magnusson. Det blir ett öppet snack om allt från streamande, poddande och artisteri till YouTube, standup och relationen till de som följer och konsumerar det man producerar.

2021-02-05
Länk till avsnitt

53. Gissa gamingljudet #1

Tim har förberett ett gäng ljud från olika spel. Alltifrån gamla Nintendo-spel till moderna shooters. Habba, Jakob och Danny ska svara på vilket spel/konsol ljudet kommer ifrån och vad ljudet används till!

2021-01-29
Länk till avsnitt

52. Kött och potatis och bajs

Björn är riktigt förbannad på de svenska Viaplay-kommentatorerna efter en helkväll med amerikansk fotboll. Vi försöker hinna med så många frågor som möjligt i Habbas Tysklandsquiz och veckans tips gör comeback. Vi pratar även om hur man använder bajs i förebyggande syfte.

2021-01-22
Länk till avsnitt

51. Ett brustet förhållande

Jakob har tagit ledigt inför julen 2021 men resten av gänget är samlat för att djupdyka i Tim och Dannys förhållanden. Hur väl synkade är de egentligen med sina flickvänner? Dessutom återbesöker vi en gammal podfavorit och grottar ner oss i hennes splitter nya image.

2021-01-15
Länk till avsnitt

50. Tim är busted på Facebook

Hela ligan är samlad och vi sammanfattar vårt första år som podcast. Tim har blivit påkommen på Facebook i Sjöbosidan-gruppen, Jakob har blivit smal, Björn har nya ödleskor och vi funderar på hur man botade migrän förr i tiden.

2021-01-08
Länk till avsnitt

49. Habba sprängde Dalarna

Årets första avsnitt går i det nya årets tecken. Tim, Danny och Habbazutt pratar om både sina egna nyårsplaner, men även PH-deltagarnas planer. Dessutom bjuder vi på spekulationer om 2021, vilka kändisar kommer egentligen trilla av pinn?

2021-01-01
Länk till avsnitt

48. När tomten kom hemma hos Björn

Tim, Danny, Habba och Björn tänder sina juleljus i detta ansvarstagande distans-avsnitt! Det diskuteras alla möjliga jultraditioner. Vissa mindre lämpliga än andra om man säger så. Men vem av dem har den bästa tomte-imitationen?

2020-12-25
Länk till avsnitt

47. Allting handlar om Habba

En lat, rundlagd kommunalarbetare med synfel som hyser en osund fascination för nazismen. Han var mobbad som barn, luktar kattsand i munnen och har ett skitigt badrum. Dessutom ser han orimligt mycket fram emot "Der Untergang" då han hoppas få användning för sin machete. Era fördomar om Habba presenteras!

2020-12-18
Länk till avsnitt

46. Krogägaren mot världen

Tim har kastats rakt in i en riktigt hätsk konflikt som började med något så oskyldigt som en ful jävla bild på ett par pizzor. Så kan det gå när man är grävande journalist och i veckans avsnitt berättar han för Björn och Danny om hur det, nyligen, fullständigt urartade i Sjöbos facebookgrupp. Bäst att du lyssnar din betätande stackare!

Tack till Licor43 som sponsrar podden!

2020-12-11
Länk till avsnitt

45. Allting handlar om Danny

Danny är en långsint, hipstrig, bröstmjölksdrickande, chipspåsklippande, stoner rocks-älskande, navelpiercad, dax wax-användande, dansk, rasistisk skitunge som skrattar när invalida trillar. Egentligen vill han vara en lumberjack, är kass på alla sporter och ser upp till Björn för att Björn rappar och skejtar. Iallafall om vi ska tro er lyssnare som skickat in era fördomar om Danny.

2020-12-04
Länk till avsnitt

44. Vad händer i Sjöbos Facebook-grupp?

Tim har gjort djupdykningar i Sjöbos Facebook-grupp. Vad händer egentligen i tätorten nu i dessa rådande tider? Motorträffen blev av men rörde upp känslor, något som gör att Habba också blir uppjagad!

2020-11-27
Länk till avsnitt

43. Allting handlar om Jakob

Missionären från Polen - vår alldeles för spontana och konflikträdda polack som egentligen inte gillar polsk mat och som inte vet var gränsen mellan romantiskt och rough går. Vi ska prata om era fördomar om Jakob!

2020-11-20
Länk till avsnitt

42. Danny blir scammad

Björn, Tim & Danny konstaterar att det är GOALS att få en egen tråd på Flashback. Dessutom har Danny kontaktat Anita Müller för att få till ett företagslån och Björn anordnar ett USA-quiz med oerhört rättvis poängsättning. Detta ger grabbarna ett sug att prova på Amishlivet.

Tack till våra lyssnare för nomineringarna till Guldpodden och tack till Licor43 som sponsrar avsnitttet.

2020-11-13
Länk till avsnitt

41. Allting handlar om Björn

Det är dags att återvända till era fördomar om oss och idag tar vi itu med en avdankad och bitter gammal rappare som tror han är bäst på allt. Han önskar att han var född i Malmö och älskar inte bara marmeladkulor utan även både Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet. Vi ska alltså snacka om den politiska vilden Björn!

2020-11-06
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.