Sveriges 100 mest populära podcasts

Mer kaffe tack!

Mer kaffe tack!

Vill du höra något äkta? Lyssna på oss. Vi är två helt vanliga tjejer som startat en podd för att få lite egentid från vårt annars hektiska liv. Lyssna när vi pratar om träning, mat, familjelivet men också dyker ner i djupare ämne. Eller nej, vi håller det ganska enkelt faktiskt!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/user-693283330

Avsnitt

avsnitt 5 - mer kaffe tack

Malin blir lack på Oscar under inspelningen, Emelies röst försvinner ibland och planerade och bokade restaurang besök som inte blir av för bokningen har försvunnit. Ett helt vanligt kaosigt avsnitt. Enjoy!
2023-12-13
Länk till avsnitt

Avsnitt 4 - Mer Kaffe Tack

Malin hade ju fokus på att inte bråka med Oscar denna vecka, hur gick det egentligen? Oscar kommer gäst för att sammanfatta hennes uppdrag. Emelie har blivit rånad utan att veta om det och hela veckan har varit fullspäckad med olika evenemang och aktiviteter.
2023-11-28
Länk till avsnitt

Avsnitt 3 - Mer Kaffe Tack

Vi har ljud, ÄNTLIGEN! I dagens avsnitt så går vi igenom veckan och Malins tusen projekt. Emelie berättar om sin torktumlare och barns skärmtid. Dem två hissarna går lite åt olika håll och man ser verkligen skillnaden på att vara student och att vara ute i arbetslivet.
2023-11-22
Länk till avsnitt

Avsnitt 2, Ett lite mörkare avsnitt - Mer kaffe tack

I vår pod så kommer det alltid vara högt och lågt. I detta avsnitt går det lite åt det mörkare hållet. Vi diskuterar allt från klädköp till träning. Ett ny del som heter "veckans fokus" kommer in i bilden. Vi hoppas ni kommer känna igen er i dagens mer kaffe tack.
2023-10-30
Länk till avsnitt

Första avsnittet 2.0

Vi är tillbaka, efter 3 år på olika håll så tyckte vi att det var dags och hörs igen. Vem vet vad detta innebär, det vet vi knappt själva. Hoppas ni fortfarande är med oss det ska bli kul och få hänga med er igen.
2023-10-25
Länk till avsnitt

Dilemman och sociala medier

I dagens avsnitt berättar Emelie om beslutet att lägga ner hennes instagram med över 10.000 följare. Malin hissar Oscar och vi löser era problem och dilemman. Som vanligt snöar vi in på allt mellan himmel och jord.. Ja ett helt vanligt avsnitt.
2020-10-14
Länk till avsnitt

Mithanja - Queen of tiktok!

Denna vecka har vi en riktigt Cool gäst i studion. Det är tjejen som har tagit tiktok med storm, hon dansar, rapar och sjunger samtidigt som hon tar upp viktiga ämnen och lyfter det som annars göms undan. Hon svarar på dumma kommentarer och är CEO of tungspets.Tjejen som har över 60k följare på tiktok! Ingen mindre än Jessica Mithanja Ekström! Vi vill också tacka podhuset för att vi får sitta i deras podstudio och spela in, så njut av ljudet!
2020-10-07
Länk till avsnitt

Att förlora ett barn.

I dagens avsnitt väljer vi att ta upp ett ämne som berör och något som är en förälders värsta mardröm. I detta avsnitt har vi blivit gästade av Ida Lindqvist som berättar sin historia om att förlora ett barn. Vi pratar rädslor, skamkänslor och mörker men också hopp, ljus och kärlek. All fakta i detta avsnitt kommer från spädbarnsfonden.se . Vi vet att det är ett hemsk avsnitt, men också så fint på något sätt och vi vill lyfta vikten av att du som kvinna ska lita på din instinkt när det kommer till att känna fosterrörelser. I avsnittet ber vi er svisch till spädbarnsfonden och råkar missa en siffra. Numret att swisha till är: 900 21 22.
2020-09-30
Länk till avsnitt

"Du får en glass om jag bara får ta en bild till"

Vi börjar avsnittet med att hissa och dissa, Malin hissar inte Emelie så hon hissar sig själv. Vi pratar om varför vi lägger ut bilder på våra barn och hur vi ser på att exponera våra barn på Instagram. Vad anser våra lyssnare och borde vi tänka om? Vi diskuterar vilka olika personlighetstyper vi är och har det något att göra med vad vi lägger ut på socialmedia? Förutom vårt och lyssnarnas perspektiv bjuder vi även in två gäster som får säga sitt. Ni hör, ett spännande avsnitt ni inte vill missa!
2020-09-23
Länk till avsnitt

Plastikoperationer och lösögonfransar

Hösten 2.0 är här och vi har laddad med spännande tema för varje vecka. Denna veckan pratar vi om plastikoperationer, lösögonfransar, vad vi tror vi gör för oss själva och vad vi gör för samhället. Det hissas jobb och det dissas VAS, ja ni hör ju själva. Det är bara att stoppa i hörlurarna och lyssna!
2020-09-16
Länk till avsnitt

Jag sitter inte med gruppen

Malin är trött på vab, Emelie dissar nissebus och såklart en massa mer. Veckans avsnitt är något kortare än vanligt - kan det vara så att tjejerna inte hade mer att prata om?
2020-09-08
Länk till avsnitt

Vem har sex i trettiotre sekunder?

I veckans avsnitt bjuds det på sexsnack (ovanligt) , det diskuteras hur man säljer saker via instagram och vad är det som stör en av tjejerna? Lyssna för att höra veckans hiss och diss och glöm inte att kommentera och följa oss på Instagram!
2020-09-02
Länk till avsnitt

Hur vet man om man ska fortsätta kämpa?

I veckans avsnitt pratar vi om pärlor i näsan, en förälders värsta mardröm och vi glider in på diskussionen "hur vet man om man ska fortsätta kämpa" i ett förhållande. Får man hissa livet och vad menar vi när vi säger att vi inte saknar våra barn? En rykande färskt avsnitt till er med både genomtänkta saker och ja.. ni vet.
2020-08-26
Länk till avsnitt

Alla borde ha en Katarina i sitt liv!

I veckans podd gästas vi av wellnes coachen Katarina Krüger! Vi ställer våra och era frågor, vi får ett par wow tillfällen och hela vår syn på hur vi är mot oss själva ändras helt. Varför säger vi saker till oss själva vi aldrig skulle sagt till våra barn? Och hur ska vi göra för att bli mammor som orkar? Katarina delar med sig av sina tankar och idéer! Ni bara måste lyssna!
2020-08-19
Länk till avsnitt

Semestern Är Över

Varför måste alltid förebilder vara ledsna nedstämda "jag hatar mitt liv" ? Vi diskuterar hur det är att vara tillbaka efter semestern och har tips på hur ni tillsammans med oss kan på börja en åtta veckors utmaning. Vi diskuterar också Emelies födelsedagspresent och Malin berättar hur hon gjort illa sitt knä.
2020-08-12
Länk till avsnitt

Ett AW avsnitt!

Vad händer om man delar en flaska prosecco innan man poddar? Tjejerna har AW och klippan Molly som klipper podden är på besök. Det diskuteras hemestrar, hissas och dissas och hur kommer det sig att killarnas golf visar sig ha en viktig roll?
2020-08-09
Länk till avsnitt

Jag tog av min tröja och allt

Det är onsdag, det har varit tvåårskalas, Emelie har försökt förföra Oliver på ett oerhört porrigt sätt och vad tycker Malin om att pojkar leker med dockor?
2020-07-01
Länk till avsnitt

Hiss, Diss och Wtf

Psykisk ohälsa, spya på älgsafari i Markaryd, gravidsymptom och midsommar är bara några av alla samtalsämnen Emelie och Malin hinner snacka om i dagens avsnitt. Ett riktigt håll-käften-avsnitt! Instagram: @mer.kaffe.tack
2020-06-24
Länk till avsnitt

En svart puckelpist

I dagens podd svarar Emelie och Malin på några frågor som ni lyssnare undrar över. Pinsamma sexminnen, barnuppfostran, alkohol och hur löser man konflikterna som uppstår med ens partner? Detta och mycket mycket mer tas upp i dagens podd.
2020-06-17
Länk till avsnitt

Jag önskar jag kunde berättat

Onsdag igen och dags för ett nytt avsnitt! Dagens avsnitt har Emelie och Malin skrivit varsitt brev till sig sitt "yngre jag". Vad önska man att sitt unga jag visste eller tänkte på? På Instagram har ni, våra fina lyssnare delat med sig av vad ni hade velat säga till erat "yngre jag". Glöm inte att prenumerera på podcasten, följ oss på instagram @mer.kaffe.tack
2020-06-10
Länk till avsnitt

Vi borde kanske inte prata om detta?

I veckans podd tar vi upp era och våra opopulära åsikter. Det pratas sex, amning och dåliga låtval. Vad är det egentligen porrfilmer ger för budskap och är onani okej att prata om? Emelie avslöjar också en åsikt där hon har ändrat sig helt. Är ni redo? Glöm inte följa oss på instagram - @mer.kaffe.tack
2020-06-03
Länk till avsnitt

Till mamma

Detta avsnittet är till alla fantastiska mammor! NI ÄR GRYMMA! Glöm inte följa oss på instagram - @mer.kaffe.tack
2020-05-31
Länk till avsnitt

Vi svarar på era fördomar om oss

Vad är skärmtid och hur mycket är egentligen okej? Veckans podd innehåller de fördomar ni lyssnare har om Malin och Emelie, förskönar dom verkligheten och köper allt på kredit? Extra cred denna vecka till Emelies talangfulla lillasyster Lovisa som tecknat en ny omslagsbild till mer.kaffe.tack! Följ oss här och på instagram @mer.kaffe.tack så ni inte missar något.
2020-05-27
Länk till avsnitt

Bra jävla håll käften snack!

Hur blir man nöjd med livet? Emelie har tagit fram fem punkter som sägs öka ens välbefinnande och det diskuteras vilt i dagens podd. Hur avslutar man en vänskap som inte längre ger en något? Kan man sluta vara missunnsam? Är det verkligen okej att fråga någon om när dom ska skaffa barn? Glöm inte att följa oss på Instagram @mer.kaffe.tack och prenumerera här!
2020-05-20
Länk till avsnitt

Instagram och bikiniångest.

Onsdag och Emelie har sprungit coronamilen i helgen samt lyckats sprida lite smitta också. En annan nyhet är att Emelie nu ska börja på kostschema, hon fick dock inte den reaktionen hon trodde från Oliver som hon hade förväntat sig. Malin har renoverat barnrum och Oskar har inte köpt sin dyra grill, han har köpt något ännu dyrare... Dagens dilemma - varför har folk så mycket åsikter om hur man fördelar sin studie-och arbetstid när barnen är på förskolan? Glöm inte följa oss på Instagram, @mer.kaffe.tack
2020-05-13
Länk till avsnitt

Två omtalade karaktärer som äntligen får säga sitt!

Onsdag och dags för en liten specialare... Detta avsnitt vill ni inte missa! Podden gästas av två omtalade karaktärer som äntligen får säga sitt! Glöm för guds skull inte att prenumerera på podden så att ni inte missar något avsnitt. Mellan avsnitten kan ni följa oss på @mer.kaffe.tack på instagram, där delas bilder på saker vi tar upp i podden!
2020-05-06
Länk till avsnitt

Såhär fungerar en frågepodd..

Det är äntligen dags för frågepodd!! Hur gör man för att hitta nya vänner i vuxen ålder? Är egentid överskattat och måste man ha sex så fort man är barnfria? Vad gör corona med våra partners nu när all fotboll är inställd? Plötsligt oljar dom trädäck, vill handla grillar för hiskeliga summor och får pusselabstinens. Följ vår Instagram för roliga uppdateringar mellan avsnitten @mer.kaffe.tack !
2020-04-29
Länk till avsnitt

Kära svärmor, lyssna inte på det här!

Varning för pinsamma (fylle)historier och "lite" tonårssnusk! Malin har en finne i röven som hon får hjälp med att klämma och Emelie berättar om när hon kände sig som Bridget Jones på studentfesten... Glöm inte att följa @mer.kaffe.tack på instagram och tagga gärna oss när ni lyssnar/relaterar till oss!
2020-04-21
Länk till avsnitt

Jag såg mig själv naken i spegeln..

Avsnitt 11 är här och påsken är över! Dagens avsnitt handlar om kroppskomplex och ens innersta tankar om sin kropp. Malin berättar om när hon hetsåt sockerfri choklad och Emelie delar med sig om en rolig historia om hennes första vibrator... Glöm inte att följa podden här och på instagram @mer.kaffe.tack
2020-04-15
Länk till avsnitt

Skräck hos tandläkaren och städkonto.

Woho, poddens tionde avsnitt! Malin har tagit över poddens instagram och gjort om det till ett städkonto, Emelie har spridit coronaskräck hos tandläkaren. Påskveckan och tips på roliga aktiviteter delas flitigt under dagens avsnitt. Glöm inte att följa podden här och på instagram @mer.kaffe.tack !
2020-04-08
Länk till avsnitt

Till alla er som vabbar, vi hör er!

Pausa tillvaron lite och lyssna på veckans podd, en podd fri från ångest som garanterar gapskratt! I veckans avsnitt berättar bland annat Emelie om hur hon har skött sin hemläxa och hennes fruktansvärda upplevelse från när hon prova VR-glasögon... Malins pappa har gjort en minst sagt speciell önskelista till sitt frukostkalas och hon ger givetvis lite gräsmattetips, vad vore podden utan Malins kärlek till sin gräsmatta? Glöm inte att följa oss på Instagram @mer.kaffe.tack och prenumerera på podden!
2020-04-01
Länk till avsnitt

Avsnittet där Emelie inte slutar prata!

Äntligen onsdag och mer.kaffe.tack! Veckans avsnitt är lagom vrickat och det består bland mycket annat av kaos i mataffären, termoskorv, friluftsbyxor och rollspel i sängkammaren! En kombo som bara Emelie och Malin kan få till. Glöm inte att följa poddens instagram @mer.kaffe.tack samt att prenumerera på den här!
2020-03-25
Länk till avsnitt

Satisfyer pro är en perfekt telefon!

Hörni, onsdag och podd numero siete är här! Analsex, covid-19 och märkeskläder på barn är några av alla ämnen som tas upp idag. Bered er på att garva? HÖGT! Följ vår Instagram @mer.kaffe.tack för massa roligt poddrelaterat material.
2020-03-18
Länk till avsnitt

Malin startar en facebookgrupp!

Lillördag och vad passar då bättre än ett nytt avsnitt? Tack vare fortsatt stort intresse för podden har vi nu investerat i bättre ljud, woho! I dagens avsnitt har vi vårkänslor och tar upp roliga frågor som NI har ställt! Fortsätt gärna ösa på med ämnen och frågor ni vill att vi ska ta upp, ni som känner oss vid det här laget vet om att vi kan prata om i stort sätt allting! Glöm inte att prenumerera på podden och följ oss på instagram @mer.kaffe.tack, där kan ni tycka till om dagens podd. Ge oss gärna feedback om vad ni tycker om ljuder också!
2020-03-11
Länk till avsnitt

En high five med chefen.

Yeey, femte avsnittet är här! Avsnittet idag handlar om allt från coronavirus till huruvida man kan göra "balla balla" på optikern... Malin och Emelie tar upp och kommenterar responsen från förra veckans avsnitt. Även huruvida man får prata om dieter och träning utan att känna att man bidrar till vikthets? Veckans "vad säger du om jag säger..." är minst sagt otippad. Gå gärna in på vår instagram @mer.kaffe.tack som ni bara inte får missa, följ oss och ge respons där! På instagram är ni välkomna att ställa frågor/ämnen som ni vill att podden tar upp. @mer.kaffe.tack - följ!
2020-03-04
Länk till avsnitt

Enough is enough!

Då var det dags igen! Veckans avsnitt är tungt, Malin går in på en mycket jobbig händelse i sitt liv och denna vidriga händelse kommer att prägla resten av avsnittet. Emelie och Malin diskuterar kvinnors utsatthet, hur man kan förhålla sig till dessa händelser och givetvis får vi en "vad säger du om jag säger..." som tidigare veckor. Om det är ett avsnitt du ska lyssna på så är det detta. Glöm nu inte att följa @mer.kaffe.tack på Instagram, där delas memes, bilder och videor kopplat till podden - det vill ni inte missa!
2020-02-26
Länk till avsnitt

Är det okej att vilja gå ner i vikt?

Veckan har gått, hur firade Emelie och Malin alla hjärtans dag och vad tycker dom egentligen om denna dag? Det diskuteras uteaktiviteter, egentid med barnen och massa, massa mer. Emelie tar upp att hon tycker att viktnedgång har blivit ett tabubelagt ämne och Malin ger sin syn på huruvida man kan dela med sig av den på sina sociala kanaler eller inte. Som förra veckan bjuds det både på en del skratt och lite gråt! Glöm inte att prenumerera och följa Instagram @mer.kaffe.tack !
2020-02-19
Länk till avsnitt

Mer sex åt folket på frukostbuffen!

I denna veckas avsnitt dyker det upp mängder med spännande diskussionsämnen, det diskuteras jämställdhet i relationer, PMS, sex på hotell, uppskattning och massa, massa mer! Malin tar upp hennes observationer under den spavistelse hon vart, men vad är det egentligen hon stör sig på? Emelie berättar om konsten att drilla sin partner och vi får ta del av tre händelser på Instagram som innerligt har berört henne den senaste tiden. Givetvis blir det en ?vad säger du om jag säger?? också! Prenumerera här i appen så ni inte missar något avsnitt och glöm för guds skull inte att följa @mer.kaffe.tack på instagram!
2020-02-11
Länk till avsnitt

Premiäravsnitt - Mer kaffe tack!

Vi blev med podd! I premiär avsnittet pratar vi om hur vi gick från att inte känna varandra till att fira varje midsommar och nyår ihop med våra totalt fem barn. Vi diskuterar våra olika syn på mat och pratar också om vårt nyfunna träningssätt.. som en av oss verkar få ut mer av än den andra.
2020-02-03
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.