Sveriges 100 mest populära podcasts

P4 Extra ? Gästen

P4 Extra ? Gästen

Poddintervju med de mest aktuella, intressanta och spännande personerna ? varje dag. Ansvarig utgivare: Beror på sändningsort, se respektive avsnitt

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/p4extragasten

Avsnitt

Kodjo Akolor : Nynazisten hoppade av när han förstod att jag inte var etnisk svensk

Efter 14 år som programledare för "Morgonpasset i P3", lämnar nu Kodjo Akolor Sveriges Radio. Här berättar han om dålig självkänsla, framtiden och värdet av att alltid ha en dörr öppen.

2022-11-24
Länk till avsnitt

Ida Hallquist: Det var på tiden att jag fick lämna Idol

Flummig, filterlös och öppen. Så beskriver P4 Extra Gästen Ida Hallquist sig själv. Hon är också känd som Fanny i tv-serien Ack Värmland och nu senast som tävlande i TV4:s Idol.

-Det var lite på tiden att jag fick lämna Idol! Jag hade gärna varit kvar men jag hittade inte riktigt min plats på den där stora scenen. Jag kände mig lite ensam och kom inte till min rätt. Dessutom längtade jag efter mina barn. Och att vinna var inte mitt största fokus utan jag har sett det som en skola och ett fönster.-Men det som var bra med Idol är att jag för första gången gjort något för min egen skull och inte bara varit mamma. Jag är säker på att detta kommer att gynna min självkänsla och mitt driv att göra det jag faktiskt vill. Efter ett väldigt tufft år 2021 då Ida skilde sig, pappan blev sjuk och hon förlorade sin storasyster fick Ida ett annat perspektiv på livet. -Det är så sjukt, för jag har undrat länge när det ska gå dåligt för mig. Jag har liksom haft det "för lätt" och bara väntat på att snart kommer nånting hända. Sen ett halvår senare kom första smällen. Men jag kanske bockade av det där och kan få ha det lite lätt ett tag nu. Systern som gick bort var multihandikappad och under en tid jobbade Ida som hennes assistent.-Det har format mig jättemycket att växa upp med henne, det har gjort mig ödmjuk för livet och givit en förståelse för människor som är lite annorlunda och har det tuffare. Något annat som påverkat Ida att utvecklas var medverkan i tv-serien Ack Värmland. -När jag kom hem efter inspelningen av Ack Värmland hade jag blivit en mer självständig människa. Jag slängde mig ut i något jag aldrig hade drömt om och bara den grejen - att jag var modig nog... Att slänga sig ut i det okända gör ju något med en.Ida pratar också om just det - att hon egentligen inte är en sån som kastar sig ut. Men efter att förra året ha insett att livet är väldigt skört kände hon: -Vad kan bli värre nu? Varför inte bara kasta sig ut och låta sig bedömas av svenska folket? Och nu har jag gjort det! Och jag har känt att responsen jag fått som person, den skall inte glömmas bort. Att jag behövs i den här världen... I början kunde jag inte ta till mig det, men det är ju så många som skrivit det. Kanske att man ska göra någonting, men vi får se vad det blir, jag har varit på lite roliga möten och sådär...
2022-11-18
Länk till avsnitt

Ferry Svan: Farsan har alltid tagit tid på mig

Det tävlades alltid hemma när Ferry Svan var liten. Nu drömmer han om att ta VM-guld i timmersport och berättar för Titti Schultz om att jämföras med pappa Gunde och vad man måste offra för att bli bäst.

2022-11-16
Länk till avsnitt

Tarik Saleh: Superhjältefilmer är inte för vuxna

Tarik Salehs film Boy from heaven är Sveriges Oscarsbidrag och han berättar för Titti Schultz om hatet mot superhjältefilmer, om att ha stora auktoritetsproblem och om att inte kunna sluta äta choklad.

2022-11-15
Länk till avsnitt

Linn Ullmann skriver om sin egen vilsenhet

"Flicka, 1983" heter nya boken - en historia hon velat skriva under hela sitt författarskap. Linn Ullmann är P4 Extra gästen och berättar om historien som baseras på hennes egen vilsenhet.

Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl.
2022-11-14
Länk till avsnitt

Jason Diakité är bara Timbuktu när han jobbar

Namnet Timbuktu använder han nästan aldrig, han har till och med tänkt på att ta bort det helt. Nu tar upp sin släktbiografi på scen, men när han är på scen, då är han riktigt nervös. En gång glömde han till och med bort en hel sida i manus.

2022-11-13
Länk till avsnitt

Marianne Lindberg De Geer vill ge sexråd till män

Hon drog till London för att träffa Mick Jagger men tyckte han var för kort. Hennes nästa bok ska handla om män hon legat med som inte vetat vad de gjort. Hon är konstnär, feminist, författare och absolut frispråkig.

2022-11-12
Länk till avsnitt

Vanna Rosenberg: Jag tror jag söker fniss och skratt hela tiden

Skådespelerskan och sångerskan Vanna Rosenberg spelar Karl-Bertil Jonssons ömma moder i den jazziga musikalversionen av "Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton". I P4 Extra - Gästen berättar hon om sin farmor som överlevde förintelsen och om kärleken till julen.

2022-11-11
Länk till avsnitt

Trots framgångar och helikopterfärder till Cannes har Fares Fares fötterna på jorden

Han föddes med ett ego större än en planet men Fares Fares har ändå har fötterna på jorden. Nu är framgångarna många, hederspris på Stockholm filmfestival, aktuell i filmen Boy From Heaven och inbjuden till röda mattan i Cannes.

2022-11-10
Länk till avsnitt

Dennis Lyxzén vill upptäcka ny musik varje dag

Frontmannen i hardcore-bandet Refused berättar vinylsamlingen, om nya jazzprojektet, hur Refused efter 14 år återförenades och utmaningarna i att turnera som vegan på 90-talet.

2022-11-09
Länk till avsnitt

Fotbollsspelaren Sebastian Larsson : Nu blir det danstävlingar

Som 15-åring skrev Sebastian Larsson kontrakt med storklubben Arsenal. 22 år senare avslutar han sin karriär i AIK. Nu ser han fram mot att följa med till sina döttrars danstävlingar. Här berättar han om det, livet som fotbollsproffs och hur han ser på fansen.

2022-11-08
Länk till avsnitt

Karin Smirnoff gillar att skriva om våld

Hon skriver de nya böckerna i Milleniumserien som hon fyllt med mer skurkar. Hon gillar att skriva om våld då våldet kan ta många former och så har hon fått Lisbeth Salander att gilla karate.

2022-11-08
Länk till avsnitt

Häckens tränare besökte Biskopsgården: Jag blev lite klokare

Uppväxt i norra Norge och son till ett lärarpar. Politiken fanns alltid nära. Och naturen. Men det var fotbollen som gjorde Per Mathias Högmo känd. Och nu har han vunnit SM-guld med BK Häcken.

2022-11-05
Länk till avsnitt

Peter Apelgren: Jag ville gärna bli konstnär

Han kallar sig för ofrivillig komiker, men egentligen var det konstnärsyrket som lockade allra mest. P4 Extra-gästen Peter Apelgren i ett samtal om konsten, humorn och den kommande julturnén.

Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl.
2022-11-04
Länk till avsnitt

Bagaren Sébastien Boudet växte upp i självhushåll ? och hatade det

Han älskar de mörka årstiderna och släpper inte in "fel" bröd i sin bostad. Bagaren Sébastien Boudet berättar om hur han präglades av sin uppväxt och varför hans mamma grät när han berättade att han skulle bli bagare.

2022-11-04
Länk till avsnitt

Skådespelaren Ulf Stenberg om våldet och hur illa det hade kunnat gå

Skådespelaren som nu syns överallt, berättar om slagsmål förr i tiden, hur våld avtrubbade honom och hur illa det hade kunnat gå. Ett slagsmål som kunde slutat riktigt illa blev vändpunkten.

2022-11-02
Länk till avsnitt

Psykiatrikern Anders Hansen: Det är onormalt att inte ha ångest

Psykiatrikern Anders Hansen berättar om varför hjärtesorg känns värre när man är ung och att det är helt normalt att ha ångest. Och han förklarar också varför vi kan få panik när någon undviker oss.

2022-11-01
Länk till avsnitt

Petra Mede: Jag har varit väldigt impulsiv i mitt liv

Hennes råd är att inte följa hjärtat, för rent privat har hon inte alltid tänkt på konsekvenser. I P4 Extra-gästen berättar hon också om att vara nybliven tvåbarnsmamma och så får vi höra henne rappa.

2022-10-31
Länk till avsnitt

Molly Hammar försöker stanna upp och njuta av framgången

Molly Hammar försöker stanna upp och njuta av stunden. För nu slår drömmarna in en efter en; listetta, Så mycket bättre, Melodifestivalen.

Jag får gåshud, det är helt surrealistiskt, jag är mållös, säger Molly Hammar. Men vägen dit har inte varit helt lätt för 27-åringen, det var många hundår i branschen innan hon hittade rätt. Jag kämpade med att våga gå min egen linje. Att stänga ut kommentarerna från andra om vilken väg de tyckte att jag skulle gå.Trots att det var en tuff tid så har den gett något positiv. Jag känner mig väldigt trygg nu, jag har testat det mesta, jag vet vad jag inte ska göra.
2022-10-30
Länk till avsnitt

Jens Lapidus vill att det han skriver tas på allvar

För Jens Lapidus är framgång när det han skriver lyfts upp i samhällsdebatten. I nya boken Mr Ett skriver han om lättkränkta gangsters och föräldrarollen. Hör honom i P4 Extra gästen.

2022-10-29
Länk till avsnitt

De berättar om förintelsen: Vem kan, får och vill bestämma vem som är jude?

"Kanske jude" heter boken om judendom och förintelsens konsekvenser. Författare Lena Glaser skriver om sin pappa som barn, men också om överlevaren Kate Wacz. Titti Schultz pratar med dem båda i dagens P4 Extra Gästen.

2022-10-28
Länk till avsnitt

Olof Lundh: Fifa är ruttet, därför fick Qatar fotbolls-VM

Fotbollsexperten, författaren och journalisten Olof Lundh berättar om hur Qatar kunde köpa världens största sport. Han avslöjar också att det är han som är anledningen till att man kan höra Tommy Körbergs "Stad i ljus" i slutet på fester runt om i landet.

2022-10-27
Länk till avsnitt

Kay Pollak: Filmen försvann när Palme sköts

I dag ser han livet från den ljusaste sidan. Men när filmen Älska mig skulle ha premiär mördades statsministern och ingen ville gå på bio. Det fick regissören att bryta ihop, fly till USA och fokusera på sitt inre.

2022-10-26
Länk till avsnitt

Anna Jinghede & Lena Ljungdahl: Tillsammans skulle vi kunna begå det perfekta brottet

Lena Ljungdahl är den före detta polisen och spanaren, som tillsammans med rättsodontologen och kriminalteknikern Anna Jinghede skriver spänningsromaner där de plockar händelser ur den verklighet de själva verkat. Deras populära podcast "Över min döda kropp" vrider och vänder de på kända och okända kriminalfall.

2022-10-25
Länk till avsnitt

Bahar Pars om Hollywoodtrailern: Det är en rip off, rakt av

I P4 Extra berättar Bahar att hon tycker att den amerikanska nyfilmatiseringen har kopierat En man som heter Ove rakt av i trailern som släppts. Hon berättar också varför hon är rädd för den svenska naturen.

2022-10-24
Länk till avsnitt

Johar Bendjelloul: Blir nästan sjuk när jag förlorar

Han gör en eurodiscohit med På spåret-kollegan Josefin Johansson, medverkar i Alla mot alla med Filip och Fredrik, ger ut en bok om tennisspelaren Robin Söderling, förutom sitt vardagliga jobb på Sveriges Radio. Idag är Johar Bendjelloul dessutom gäst i P4 Extra.

-Jag kanske säger ja lite för ofta men i grunden är det ju bra, man känner att man lever! säger han till Erik Blix.Johar berättar att han gillar eurodisco - en energigivare som får igång hjärnan när man sover lite för lite som småbarnsförälder. Detta och hans tyskakunskaper ledde honom ända in i skivstudion som Johar Untz - ihop med Josefin Johansson, även känd som Josefinito.Det är inte så många som vill spela quizspel med honom, men det skulle inte falla honom in att fuska och låtsas att inte kunna något för att vara hygglig.-Nej! Man måste ta alla spel på allvar. Och jag är en väldigt dålig förlorare - jag blir nästan sjuk när jag förlorar, men jag har lärt mig som vuxen att inte visa det!När han skrev boken "Sluten", om Robin Söderling insåg han att prestationsångesten och pressen finns inom alla skikt av samhället och är väldigt allmänmänskligt. Även för någon som är världsbäst.-Jag hade själv den här typen av problem 2008 och var borta en period. Jag jobbade på SVT och var på väg att göra en chefsbana då jag bröt tån och det ihop med pressen på jobbet ledde till känslan det verkligen var som en vägg - jag kunde bara inte gå in i tv-huset.I intervjun berättar Johar Bendjelloul också om sin trygga uppväxt i Ängelholm, där han fick sitt intresse för litteratur och språk. Han talar flera språk flytande och älskar att bara forma olika språkljud. Han beskriver sina språkkunskaper som en stor tillgång i jobbet, som ger honom tillgång till andra medier och världsbilder.Han berättar också om sin bror, den oscarsbelönade Malik, som avslutade sitt liv 2014.-Det är ju ett före och ett efter. Det kommer ju aldrig att bli bra, jag kommer inte att bli glad på det rena sättet som jag kunde vara tidigare. Jag har en tyngd i själen som jag alltid kommer att ha. Det är väl en process, men jag minns honom som en levande person istället för att fokusera på själva händelsen.
2022-10-21
Länk till avsnitt

Kristian Luuk om att ha föräldrar som flytt: "Det för med sig en viss plikt"

Hans familj som flytt från Estland ville att han skulle bli läkare eller ingenjör men efter 30 år har Kristian Luuks föräldrar nu accepterat att det inte blev mer än en programledare av honom.

Väldigt många reagerar så på flykt, det för med sig en viss plikt, säger Kristian Luuk. Och under tiden han studerade på Handelshögskolan men helst av allt ville vara programledare i radio så var pressen jobbig.   Det blir ju jobbigt när man sätter press på sig själv. Och får ont i magen och till och med svimningskänslor.Nu har han sex gånger blivit utsedd till bästa TV-programledare, han har lett Melodifestivalen och haft egna talkshower. Om en månad ungefär sparkar han igång en ny säsong av "På Spåret". Vart är du på väg nu, i livet? Det är lite av en brytpunkt nu. Jag går in i en ny fas som förälder, min son behöver mig inte lika mycket längre. Jag måste relatera till det på något sätt. 
2022-10-20
Länk till avsnitt

Mathilda groomades, våldtogs och såldes för sex i flera år, från att hon var 13 år

En av vändningarna i livet blev en praktikplats när hon var 20 år gammal. I dag lider hon av PTSD vilket innebär mycket mardrömmar och mycket i vardagen påminner henne om vad som hänt. Hör hennes berättelse i P4 Extra gästen.

2022-10-19
Länk till avsnitt

Gustaf Hammarsten om Expeditionen: Jag ville på nåt sätt skaka om mig själv

Skådespelaren Gustaf Hammarsten är aktuell i tv-serien "Expeditionen" där han bestigit berg i Himalaya. För Titti Schultz berättar han om farorna på vägen till toppen av Lobuche Peak och de vilda inspelningarna av uppföljaren till filmen "Tillsammans".

2022-10-18
Länk till avsnitt

Felix Sandman har lärt sig säga nej

Skådespelaren och artisten Felix Sandman är aktuell i sin första internationella roll, som ekoterrorist i serien Last Light. För en tid sedan drabbades han av utmattning och det har lett till att han numera är bättre på att säga nej och känna efter vad han verkligen behöver. Hos Titti Schultz berättar också hur osams han egentligen är med Benjamin Ingrosso.

2022-10-16
Länk till avsnitt

Erik Ekstrand: Familjen bodde på intensiven

Programledaren Erik Ekstrand är en av de modiga deltagarna i nya säsongen av Över Atlanten. Inför avfärden önskade han sig storm och storm fick han. Erik berättar också för Titti Schultz om den dramatiska levertransplantation som hans nu sexåriga dotter gick igenom för två år sedan och hur det är att leva i ovisshet om framtiden för sitt barn.

2022-10-15
Länk till avsnitt

Linn Grant drömmer om att bli bäst i världen

Förra sommaren blev Linn Grant golfproffs och i somras blev hon första kvinna att vinna på herrarnas Europatour. I P4 Extra - Gästen berättar Linn om drömmarna om att bli bäst i världen och att hon inte kan vara på plats under touren i USA för att hon valt att avstå vaccineringen mot Covid-19.

2022-10-14
Länk till avsnitt

Andra akten i Rolf Lassgårds liv har börjat

Rolf Lassgård är aktuell i Kärleksbevis, ett triangeldrama om en skilsmässa. En process han själv också varit med om. Även om det var i samförstånd var det svårt. Men nu börjar andra akten av livet.

Det är premiärdags för Rolf Lassgårds nya film Kärleksbevis.Under fredagen går den upp på biografer och Rolf Lassgård ska mingla på premiär i Kivik. Något som är lite nervöst. Jag förjobbar genom att se filmen flera gånger, så jag vet vad det är som ska komma, säger Rolf Lassgård.Filmen är ett triangeldrama där Rolf Lassgård spelar Thomas som genomgår en skilsmässa. Alla roller är på något sätt lika en, eftersom ens fantasier är skapade utifrån ens eget liv, säger Rolf Lassgård.För ett år sedan gick Rolf Lassgård och hans fru Birgitta skilda vägar efter ett långt äktenskap. Det var en skilsmässa i djupaste samförstånd och vi är fortfarande vänner. Men det är klart att det är svårt. Jag är nog kvar i tumultet fortfarande.Han har flyttat och fått vänja sig vid en ny tillvaro. Det är saker som att huset är tomt när man kommer hem, säger han.Han säger att han inte stressar i krisen. Jag lät livet komma till mig istället.Rolf Lassgård beskriver det som om andra akten i hans liv har börjat nu. Och nu är ju frågan hur den andra akten ska se ut, säger Rolf Lassgård.
2022-10-13
Länk till avsnitt

Carl Bildt: Putin är förödande för Ryssland

Carl Bildt har varit partiledare i moderaterna, utrikesminister och statsminister. Nu är han resande i erfarenheter och tankar om utrikespolitik, och har skrivit boken Mina krig.

I samtalet med Erik Blix pratar Carl Bildt om kriget i Ukraina. "Vi måste vara realistiska, det här kriget måste vinnas, det får inte förloras."Och om den ryske president Putin säger han: "Han har en konspiratorisk världsbild,  han tror att världen är fientligt inställd till Ryssland. Putin är förödande för Ryssland. Kriget med Ukraina tar inte slut utan att Putin försvinner."
2022-10-12
Länk till avsnitt

Lena Olin tog regianvisningar av ett medium

Tillsammans med hennes man Lasse Hallström och dottern Tora gick de till ett medium för att få kontakt med Hilma af Klint, hur det gick hör du i P4 Extra gästen. Hilma af Klints liv har nu blivit film med Lena i huvudrollen.

2022-10-11
Länk till avsnitt

Niklas Strömstedt: Jag behöver inte stå för hur korkad jag själv är

Eftersom kattinfluensan Kerstin inte "gör media" fick husse Niklas Strömstedt ta hennes plats i studion för att berätta om nya boken "Vid regnbågens slut finns en katt". För Titti Schultz berättar han om att bli mindre ängslig, GES sista föreställning och hur Kerstin väcker honom om nätterna när en låttext känns helt fel.

2022-10-10
Länk till avsnitt

Carina M Johansson hyllar "kulturtanten": Hon håller uppe vår kultur

Skådespelaren Carina M Johansson spelar divan som skjuter en tiger på scenen i urpremiären av pjäsen Shoot - kameran går på Göteborg Stadsteater.

2022-10-09
Länk till avsnitt

Suzanne Axell vill inspirera till nystart

För drygt 1,5 år sedan slutade dagens P4 Extra-gäst som programledare för SVT:s Fråga doktorn efter 18 år. Idag är hon aktuell med boken "Livet efter 60"och vill ge inspiration till den som vill börja om, sätta fart eller bara få det lite härligare!

2022-10-08
Länk till avsnitt

Sara Parkman: För mig är det en övning att skriva om kärlek

Sara Parkman är en av landets mest spännande förnyare av folkmusiken och är nu aktuell med sitt tredje soloalbum som handlar om kärlek. För Erik Blix berättar hon om varför hon till en början hatade folkmusik, att vara på kurs i ett kloster och att polska är den sexigaste folkdansen.

2022-10-07
Länk till avsnitt

Cornelia Jakobs: Min kraft var helt borta

Under sin utmattningsdepression kunde hon inte prestera, alls. Hon sörjde det och fick börja om med att bygga ett nytt självförtroende. Nu släpper hon ny musik.

2022-10-06
Länk till avsnitt

Ardalan Shekarabi om uppehållstillståndet: Gladaste dagen i mitt liv

När avgående socialförsäkringsministern Ardalan Shekarabi (S) skrev sin bok " Korsvägar" om flykten från Iran, började han samtala med sin mamma om sådant som de aldrig hade berört tidigare. I P4 Extra Gästen pratar han också med Titti Schultz om ansvaret han känner efter flykten, protesterna som rasar i Iran, och hur illa han tycker om det han beskriver som en "twitterkultur" i samhället.

2022-10-05
Länk till avsnitt

Viveca Sten: Viktigt att få lika bra betalt som mina manliga kollegor

Författaren Viveca Sten om träningsprogrammet hon gjort 9000 gånger, om att diktera sms och vikten av att få lika mycket betalt som sina manliga kollegor.

2022-10-04
Länk till avsnitt

Carla Sehn: Scenskolan var en psykos

Skådespelaren Carla Sehn berättar för Titti Schultz om 80-talspolskan, att "Nej" fungerar som en drivkraft och hur hon har känslan av att snart bli avslöjad.

2022-10-03
Länk till avsnitt

Marcus Ericssons arbetsliv går i 300 kilometer i timmen ? "Det ingår i jobbet att krascha"

Han var i princip uträknad som racingförare men funderade aldrig på att ge upp. Men i somras kom revanschen vinsten i Indy500 gjorde Marcus Ericsson till en amerikansk superstjärna över en natt.

2022-10-01
Länk till avsnitt

Janne Josefsson sov i en bil på Heden

Blodhund. Robin Hood. Moderatätare. Kommunist. Nazist. Ja, journalisträven och P4 Extra Gästen Janne Josefsson har kallats både det ena och det andra. Nu kommer hans självbiografi "Rädd för sanningen".

-Jag försöker vara så ärlig jag kan och fråga om jag också är rädd för sanningen ibland. Tänk hur många som har farit illa längs mina vägar! Jag har reflekterat över det mer än många tror.Janne Josefsson berättar om sina tankar kring den makt man har som granskande journalist, om sin klassresa och uppväxten i Göteborg som innehöll både glädje och sorg. -Jag har fått reda på saker jag inte kände till innan och har fått se saker som har varit tufft. Som att polisen tog mamma efter att hon rymt från sitt fosterhem, där hon blivit utnyttjad sexuellt. Och att hon sedan försörjde sig som prostituerad. Boken är en hyllning till Janne Josefssons mamma, det var hon som gjorde att han blev journalist. -Mamma fick stadga i livet när hon träffade pappa och innan dess flydde hon in i litteraturen. Sedan blev hon en av Sveriges första kvinnliga brevbärare.Samtalet kommer också in på Jannes tre avslutade äktenskap och vilket mörker en skilsmässa kan innebära. Vid ett tillfälle övernattade han i en bil på Heden i Göteborg, för att slippa bli sedd och få frågor om han skulle ha tagit in på hotell.-Tillslut ordnade det upp sig. Men det var inte roligt. Jag var otrogen och tog inte hand om mina barn tillräckligt, men jag är ansvarig och kan inte skylla på någon annan. Men då var jag förbannad på journalister som ställde frågor om skilsmässan och vrängde till saker, säger han och skrattar.
2022-09-30
Länk till avsnitt

Armand Duplantis: Att tävla för Sverige är det bästa jag har gjort

Armand Mondo Duplantis berättar för Erik Blix om att känna sig utanför i skolan, att ha sin pappa som bästa kompis och målet att hoppa 6.30.

2022-09-29
Länk till avsnitt

Marika Carlsson: Skammen ska inte få trycka in mig i garderoben

Marika Carlsson berättar för Titti Schultz om sitt osunda förhållande till snabba kolhydrater och den nya föreställningen "Smalast när man dör vinner".

2022-09-29
Länk till avsnitt

Artisten Joel Alme: Det finns ingen som inte vill klara av livet

Som liten stängde han av sig själv för att försöka verka normal och andra folk stressade honom, han har känt att han har varit fel. I dag har han byggt upp ett nytt liv, och en ny självkänsla.

2022-09-28
Länk till avsnitt

Johanna Frändén ljög om sina spanskakunskaper för att få följa Zlatan

Hon är en Sveriges mest lästa sportjournalister, i över tio år har hon rapporterat från Europa. Nu blir hennes texter bok i "Hemingway-kvinnan", som handlar om mycket mer än bara sport.

2022-09-26
Länk till avsnitt

Casper Janebrink pappa igen!

Arvingarnas frontman om den omtumlande upplevelsen att återuppleva pappalyckan 17 år efter att det sist begav sig. Han berättar också om att en ganska stor båt kan kännas pytteliten bland vågorna på Atlanten och att stämningen i bandet aldrig varit bättre än nu.

2022-09-25
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.