Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Vadå då?

Vadå då?

Podden där youtube-kändisarna Kammi och Eskil tar sig an frågor från sina fans. Vägen till att hitta sig själv är inte spikrak och aldrig självklar. Hur vågar ni vara så egna? Hur kommer jag ut som gay? Hur hittar jag min passion? Är några av frågorna Kammi och Eskil ofta får. Vill du bli lycklig och lära dig konsten vara ditt autentiska jag? Lyssna på Kammi och Eskils livserfarenheter och tips i podden "Vadå då?".

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/vadada

Avsnitt

Kärlek vid första ögonkastet... eller...

I detta avsnitt gästas vi av våra partners och du får bla reda på hur det gick till när vi träffades. Vi pratar också om mobbing, hatstormar och åsikter som sticker ut
2020-07-12
Länk till avsnitt

Att sticka ut och våga vara den man är

Eskil har fått en ny nära bekantskap och har klätt sig onormalt normalt. Kammi funderar kring varför det är så farligt att sticka ut och om man bara måste ha EN stil eller om det är bra att ha flera. Avsnittets gäst lär oss ett användbart uttryck och pratar om vikten att vara nöjd och tacksam över det man har. Dessutom får Eskils svar på lyssnarfrågan Kammi att förvånat höja på ögonbrynen.
2020-07-05
Länk till avsnitt

Munvård, bröstförstorning och Raskiboy

Eskil har fått upp ögonen för att hålla tänderna i trim, Kammi undrar varför får vissa jättemycket uppmärksamhet när de förstorar brösten och andra inte och så blir det en lång pratstund med den frispråkige Alexander Rask om ärlighet, missbruk, tatueringar i ansiktet och mobbing. Dessutom kommer avsnittets fråga handla om ett minst sagt svårt dilemma.
2020-06-28
Länk till avsnitt

Game changer, idiotiska kroppskommentarer och brusten kärlek

Eskil har fått upp ögonen för växtbaserad kost, Kammi pratar om kroppsideal och så har vi fått frågor om förhållanden och hur man ska bearbeta brusten kärlek.
2020-06-21
Länk till avsnitt

Föräldrainfluencer, gymnasieval och hatkommentarer

I detta avsnitt pratar vi om hur vi har påverkats av våra föräldrar i vissa av våra tidiare val i livet i allt från tatueringar till linjeval på gymnasiet. Vi pratar också om hatkommentarer på sociala medier och hur de har påverkat oss.
2020-06-14
Länk till avsnitt

Vadå då? - Premiär

Hej å välkommen till vår alldeles egna podd! I detta första avsnitt kommer vi att presentera oss lite för dig som inte känner oss och vad vi håller på med till vardags. Vi kommer också att börja smaka på huvudingrediensen i denna podd, nämligen den livsviktiga konsten att våga vara sig själv.
2020-06-07
Länk till avsnitt

Trailer - Vadå då?

Podden där youtube-kändisarna Kammi och Eskil tar sig an frågor från sina fans. Vägen till att hitta sig själv är inte spikrak och aldrig självklar. Hur vågar ni vara så egna? Hur kommer jag ut som gay? Hur hittar jag min passion? Är några av frågorna Kammi och Eskil ofta får. Vill du bli lycklig och lära dig konsten att vara ditt autentiska jag? Lyssna på Kammi och Eskils livserfarenheter och tips i podden "Vadå då?".
2020-06-01
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.