Sveriges 100 mest populära podcasts

P3 med Hanna och Oscar

P3 med Hanna och Oscar

Sparka igång helgen med P3:s fredagsquiz! Ansvarig utgivare: Simon Gooch

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/p3medhannaochlinnea

Avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Linnea Henriksson

Superartisten Linnea Henriksson quizzar loss mot Hanna när Oscar kör momenten "dåliga idéer", "är firandet on brand?" och "sånger om platser"!

2021-10-22
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Veronica Maggio

Levande legenden VERONICA MAGGIO kommer och försöker spöa Hanna i quiz. Smaka på grenar såsom "är det en dag", "avsluta/berör" & "bör det objektivt försvinna från TV?". Freitag
2021-10-15
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Estraden Louise

Rekord-ösigt fredagsquiz när Hanna och Oscar är i studion i Stockholm tillsammans och Estraden Louise gästar! Det blir moment som "Trista saker" "Klockrena beskrivningar" och "Vem är tondöv". Livet
2021-10-08
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Nisse Hallberg

Komikern Nisse Hallberg försöker klå Hanna i "Pasta-race", "Vilken svenne talar engelska här" och "Säg nej utan nej". Oscar roddar och bjuder på Sveriges enda förfest!

2021-10-01
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Zikai

Hanna antar utmaningen från artisten Zikai när Oscar bullat upp med momenten "knull-låtar", "tycker vi det är okej"och "Markoolio på superspeed". Rensa kalendern och SKÅL för fredag!!

2021-09-24
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Henrik Dorsin

Henrik Dorsin utmanar Hanna i "Norge-quiz", "är yrkesgruppen bra i sängen?", "finns orten?" och "mingelrace". Detta blir något extra. FREDAG VARE HÄR!!

2021-09-17
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Mark Levengood

Otroliga Mark Levengood quizzar mot Hanna denna septemberfredag i moment som "Shargessle", "Har vi det gemensamt" och "Bör dom adlas". En rivstart på helgen som säg bör!

2021-09-10
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Lotta Lundgren

Legendaren Lotta Lundgren utmanar Hanna i Oscars klassiska grenar "har nån fått sparken för det", "nostalgi-mat" och "stör". FRIDAY
2021-09-03
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Myra Granberg

QUIZDAGS IGEN när den förträffliga Myra Granberg gästar oss och utmanar Hanna i moment som FINNS COLLABEN, VEM GRÅTER HÄR och OKEJ ELLER INTE OKEJ PÅ FYLLAN. Oscar Zia är med, ni är med, alla är med = DRÖM!

2021-08-27
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Lina Thomsgård

Hanna battlar mot museichefen, poddaren & skribenten Lina Thomsgård. Vi tävlar i "lukta gott-aura", "har de skrivit en barnbok" & "vem dummar sig här?". Classic fredag, classic mys!

2021-08-20
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Oscar Zia GÄST: Alexander Kronlund

Oförskämt trevlig premiär för programledar-Oscar när Idol-juryns Alexander Kronlund utmanar Hanna i "MTV-Klassiker", "Namn du borde kunna" & "Tjata till dig ett arv". LÄGG TAGG-ÄGG!!

2021-08-13
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Christoffer Nyqvist GÄST: Henrik Nyblom

Christoffers sista quiz för sommaren bjuder på "Bill Gates ligg-lista", "Är det här ett jobb" och "Allt för Sverige". Henke Nyblom gästar och vi avslöjar vem som tar över quizet från och med nästa vecka! TAGGEN

2021-08-06
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Christoffer Nyqvist GÄST: Måns Möller

Komikern Måns Möller utmanar idag Hanna i "Parhästar", "Brister vi minns" och"Öppet brev till Island". FREDAG
2021-07-30
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Christoffer Nyqvist GÄST: Mauri Hermundsson

Sparka igång helgen med P3:s fredagsquiz!

2021-07-23
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Christoffer Nyqvist GÄST: Nanna Hallberg

Sparka igång helgen med P3:s fredagsquiz!

2021-07-16
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Christoffer Nyqvist GÄST: Sabina Ddumba

Christoffer Nyqvist sätter både Hanna Hellquist och gästen Sabina Ddumba på prov i ett högst godtyckligt quiz! Vad är okej att spoila? Å vilka artister kommer sadla om skådisar, egentligen?

2021-07-09
Länk till avsnitt

P3 med Christoffer Nyqvist och Hanna Hellquist GÄST: Felicia Takman

Sommar OCH första quizet med vår sommarvikarie Christoffer Nyqvist, nä men sluta så UNDERBART! Artisten Felicia Takman gästar och vi tävlar bland annat i "Vem svär här"och"Vill jag ha pepptalket".

2021-07-02
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Kodjo Akolor

På denna MIDSOMMARAFTON är Morgonpassetkungen Kodjo Akolor vår gäst! Det blir moment som "Finns det i Morgonpassetstudion", "Underbart är torrt"och "Små grodorna med regi". Inget annat än succé blir det.

2021-06-25
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Markus Krunegård

Nu är det då inte KLETI och PLETI som gästar, utan Markus FUCKING Krunegård! Det planeras poolparty, ges diverse kärleksyttringar och blir blodigt allvar i eterns mest godtyckliga men underhållande fredagsquiz!

2021-06-18
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Michael Lindgren

Aldrig tidigare har väl Hellquist varit så ödmjuk mot en quizutmanare som i veckans OEMOTSTÅNDLIGA quiz där Michael Lindgren gästar. Vi hör moment som "Står jag ut med samtiden" och "Carolafeeling".

2021-06-11
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: David Sundin

ÄNTLIGEN dags att runda av veckan med det mest högintensiva quizzet som finns! URTREVLIGA David Sundin gästar och vi tävlar i "Gripande danska", "Hade jag ställt upp" och "Bör ordet förbjudas".

2021-06-04
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Fanna Ndow Norrby

HÅLL I HATTEN OCH PATTEN för nu är det fredag på riktigt! Poddare Fanna Ndow Norrby gästar och det tävlas i framtida klassisker som "Har den rasat mot SVT","Skärpning morsan" och "Avslappna mig tack".

2021-05-28
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Olle Sarri

Högt och lågt utlovas i ett av våra spretigaste men mysigaste quiz hittills! Skådis Olle Sarri är gäst och tävlar bland annat i "Känns det Malmö, GBG eller STHLM"och"Vilken somrig pissgrej hör vi?".

2021-05-21
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Assia Dahir

Visst blir det quizfredag även denna klämdag! Göteborgs stolthet och programledaren på vår systerkanal Din Gata - Assia Dahir - möter Hanna i veckans quiz.

v
2021-05-14
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Hampus Nessvold

Vi dunkar igång helgen med ännu ett toppendumt men toppenkul quiz! Veckans gäst, Hampus Nessvold, kan allt! Sjunga, dansa, skådespela och skriva rolig humor, men kan han slå Hanna i quizzet? TUNE IN.

2021-05-07
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Messiah Hallberg

QUIZDAGZ! Det blir bergochdalbana mellan stenhårt fokus, skrik, gap och mycket kärlek. Komiker Messiah Hallberg gästar och tävlar i moment som "bajs i film" och "målbrottskör". Omysigt blir det INTE.

2021-04-30
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Christoffer Nyqvist

ABSOLUT drömfredag när komikern och vår nya favorit Christoffer Nyqvist gästar och det tävlas i bland annat"Att vara eller inte vara svensk kändis" "Vilken mannen" och "Do's and don'ts på chartern".

2021-04-23
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Benjamin Ingrosso

Kul med en okänd artist idag. Vi SKOJAR han är ju Sveriges mest kända person och han är DUNDERHÄRLIG. Dock lite oroliga för hur han tar emot quizet "Får man ha ketchup på det?" :) Nu är det fredag!

2021-04-16
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Johan Kücükaslan

REN lycka när Linnea styr ännu ett quiz! Urtrevliga sportreportern Johan Kücükaslan gästar och vi tävlar i "Känns det som att kändisen har en jakttrofé", "Har jag lagt 20 lax på det"och"Vad sa Zlatan".

2021-04-09
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Annika Lantz

Tre legender går in i studion idag och levererar ett dunderquiz att ta dig in i påsken med. Hanna Hellquist VS Annika Lantz. Du hör ju. Det här vill du INTE missa.

2021-04-02
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Kristian Luuk

Legendaren Kristian Luuk psykar och bufflar med Hanna när Linnea serverar klassiska grenar såsom "Har de visat könet?", "Maträtter som inte behövs" och "Sälj in Sagan om Ringen". Fredag vare här!

2021-03-26
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist Gäst: Daniela Rathana

ÄNTLIGEN är det fredagsstämning i P3 med quiz, käbbel och svajig stämning precis som vanligt. P3 Guld aktuella Daniela Rathana gästar och det blir quiz om hotel, "känns det kristet" och hejarramsor!

2021-03-19
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Amanda Schulman

Fantastiska Amanda Schulman gästar oss denna dunderfredag när Linnea och Hanna är på ett sjujäkla gott humör! Tävling i "För dyrt eller är det för billigt", "Förklara ölordvitsen" och "Varannan korv"!

2021-03-12
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Torbjörn Averås Skorup

Komikern Torbjörn Averås Skorup möter Hanna Hellquist denna fredag! En riktig Karlstad-fight då det visar sig att de vuxit upp bara 100 meter ifrån varandra. Kul har vi tillsammans med dig!

2021-03-05
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Petter Egnefors

Komikern, sociala medier-profilen och ena halvan av duon "Tom och Petter" - Petter Egnefors gästar oss! Fantastisk fredag med quiz och skratt. Precis som det ska vara.

2021-02-26
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Sandro Cavazza

Quizzas ska det och kul ska has! Genomtrevliga Sandro Cavazza gästar och vi tävlar bland annat i Knäckebröd-ASMR, matlådor som skapar arbetsmiljöproblem och "Är du ute på tunn eller tjock is?", woho!

2021-02-19
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Jerka Johansson

På med partyleggings för nu drar fredagen igång på riktigt! Jerka Johansson gästar när vi quizzar i "Passar det sig?!" "Kända nummer" och den framtida klassikern "Jerka och Hanna sjunger smörsång"!

2021-02-12
Länk till avsnitt

P3 med Linnéa Wikblad och Hanna Hellquist GÄST: Julia Lyskova

Quiz de lá DRÖM när Linnea och Hanna har sitt PREMIÄRPROGRAM! Vi gästas av ena halvan av succépodcasten Daddy Issues, Julia Lyskova. Vi quizzar om perversa saker att äta som vuxen, saker man borde kunna och busringningar!

2021-02-05
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Marcus Berggren GÄST: Petrina Solange

FRÅGESPORTENS MODER bjuder denna vecka på ett toppenprogram då Petrina Solange gästar oss och det blir quiz om Marcus sjukvårdshistorik, omöjliga forskningsprojekt och hammarhajar!

2021-01-29
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Linnéa Wikblad GÄST: Martin Björk

Idag hoppar Linnéa in för Marcus och det blir en DRÖMFREDAG när Martin Björk gästar oss! Vi tävlar i vilka fredagsmys som skaver, vad som finns i Linnéas bil och vem kan göra den bästa pilsnerfilmen?

2021-01-22
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Marcus Berggren GÄST: Marie Agerhäll

Skaparen bakom serien DIPS, Marie Agerhäll, är veckans gäst! Vi quizzar om vilket färdmedel kändisar tar till jobbet, vad som är ett rimligt pris på en videohälsning och leker krimreporter!

2021-01-15
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Marcus Berggren GÄST: David Batra

David Batra vs Hanna Hellquist låter ju på pappret som ett drömquiz. Och vet du - vi tror verkligen att det blir det. Kul ska vi ha!!

2021-01-08
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Marcus Berggren BEST OF 2020

Jan-Marcus och Hanna har ett specialprogram där vi blickar tillbaka på de bästa frågesportsmomenten från året 2020. Det blir godbitar med Peg Parnevik, Hedda Stiernstedt, David Druid och många fler!

2021-01-01
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Marcus Berggren GÄST: Nisse Hallberg

Vi gästas av komikern Nisse Hallberg och det blir en hejdundrande frågesport. Vem kan härma julljud bäst, vem vet mest om Marcus nyår och har Hanna haft en katt i koppel som Nisse påstår(svar ja)?

2020-12-25
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Marcus Berggren GÄST: Patrik Arve

Idag gästas quizzet av mannen som varit cool sedan han föddes, Patrik Arve från bandet Teddybears! Vi quizzar om luciatåg, kåkfarare och sjunger EType. En fullpotts-fredag!

2020-12-11
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Marcus Berggren GÄST: Kristoffer Appelquist

Han är kul, han är skoj, han är från Skåne. Komikern och programledaren Kristoffer Appelquist tävlar idag mot Hanna när Marcus bjuder in till quiz. Vi kör idolfinal, rollsätter världsledare på film mm! Fredag
2020-12-04
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Marcus Berggren GÄST: Hannah Widell

Berggren och Hellquist bjuder in media-queen Hannah Widell till ett bättre fredagsquiz. Det blir klassiska moment såsom "Fåraherde eller Ferdinand" och "Funkar barnboken?". Häng på - det här blir MAGI!

2020-11-27
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Kalle Berg GÄST: Charlie Gustafsson

Hörde jag fredag? Och quiz? Med Charlie Gustafsson VS Hanna Hellquist? och Kalle Berg som styr? Hahaha dunderfredag ju. Kul!

2020-11-20
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Marcus Berggren GÄST: Farah Abadi

GULDFREDAG erbjuds när Macke Berggren styr frågesport med vår Hanna Hellquist, och idag gästar ingen mindre än P3 favoriten Farah Abadi! Vi quizzar om smörgåstårtor och att ge upp. GULD som sagt.

2020-11-13
Länk till avsnitt

P3 med Hanna Hellquist och Marcus Berggren GÄST: Rhys

Vi har en jäkla kanonfredag när artisten Rhys ska quizza mot Hanna. Vi tävlar i charteklagomål, att sälja in nyheter, "Ugglor i mossen" och mycket mer! Välkomna
2020-11-06
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.