Sveriges 100 mest populära podcasts

Bröllopsbubbel

Bröllopsbubbel

En podd om bröllopsplanering och allt magiskt som hör bröllopet till. Podden spelas in av Viktoria Olsson som driver Golden Wedding Stories och Louise Abrahamsson som driver Bröllopspiff.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

brollopsbubbel.podbean.com

Avsnitt

Wedding blues - hur känner man när bröllopet är över?

Bröllopsbubbel - Avsnitt 42

 

Hur känns det när bröllopsdagen är över? Allt man planerat för så länge är nu över och dagen gick fort! Ja, detta pratar vi om i dagens avsnitt. Louise får berätta hur hon upplever känslorna nu efter bröllopet. Vi delar även med oss av tips vad man kan göra om man råkar känna sig lite deppig när bröllopsdagen är över.

2021-10-08
Länk till avsnitt

Nu är Louise gift!

Bröllopsbubbel - Avsnitt 41

 

Ja hörrni! Detta avsnittet kändes så konstigt att spela in!! Nu är bröllopet över och Louise är numera en gift kvinna! I detta avsnittet berättar Louise allt om bröllopet! Vad hon tyckte var det bästa på hela dagen, vad gick fel och vad la hon mest onödig tid på? Viktoria berättar hur hon upplevde dagen som gäst och vad det var som nästan får henne att börja gråta under inspelningen. Allt detta bubblar vi om i dagens avsnitt! 

 

Glöm inte att ni kan följa oss på instagram @bröllopsbubbel

2021-09-10
Länk till avsnitt

En dag kvar till Louise bröllop!

Bröllopsbubbel - avsnitt 40

 

Ja, nu är det faktiskt bara EN dag kvar tills Louise gifter sig!! Hur galet?!? Detta avsnittet blir ett sista minuten avsnitt där Louise berättar hur man som brud känner sig bara tre dagar innan sitt bröllop! 

 

Glöm inte att du kan följa oss på Instagram @bröllopsbubbel För där kommer du kunna få se lite glimtar ifrån bröllopsdagen live!

2021-08-27
Länk till avsnitt

Vi känner av status på Louise, 1 vecka kvar till bröllopet!

Bröllopsbubbel - Avsnitt 39

Ok hörrni, idag känner vi av status på Louise som nu faktiskt bara har 1 vecka kvar till sitt bröllop! Vad är det som just nu står på hennes to do-lista? Vad tänker hon mest på nu? Och har det hänt nått med klänningen? Ja det och lite till pratar vi om i dagens podd! Så in och lyssna, kanske känner du igen dig?!

 

 

2021-08-20
Länk till avsnitt

Säsongsstart! Boho-bröllop - intervju med nygifta bruden Victoria

Bröllopsbubbel  - Avsnitt 38

 

Vi är tillbaka och nu är vi på säsong 3 av Bröllopsbubbel! Tjoho! Vi rivstartar säsongen med en intervju med Victoria som gifte sig i juli -21 och har instagramkontot @brollopsinspiration2021. Victoria & Victor (japp han heter Victor och stavar också med C ) gifte sig på Kinnekulle den 3 juli och hade ett magiskt boho-tema. Victoria tar oss med under deras bröllopsdag och bjuder massa bra boho-inspiration! 

 

 

2021-08-13
Länk till avsnitt

Intervju med Cicci (@abergblirbrynell) som berättar om sitt bröllop!

Bröllopsbubbel - Avsnitt 37

 

I detta avsnittet intervjuar vi Cicci som har haft kontot @abergblirbrynell på Instagram men som nyligen bytt namn till @frubrynell. För på midsommardagen gifte sig nämligen hon sig med sin Marcus! Yay!! Vi pratar om hur det var att planera bröllop under corona, vad som var det bästa med deras bröllopsdag och vilka tips hon har till alla som har sitt bröllop kvar! Så lyssna in ett sommarspecial till ifrån oss!

2021-07-16
Länk till avsnitt

SOMMARSPECIAL -Vi djupdyker i Louise bröllopsplanering

Bröllopsbubbel - Avsnitt 36

Nu kommer ÄNTLIGEN något ni frågat efter! Nämligen en djupdykning i Louise & Jonas bröllopsplanering! Ni är många som velat veta mer om detaljer på Louise bröllop och i detta avsnittet ger hon oss massa tips & inspiration men också spännande avslöjanden! 

 

Glöm inte att hålla utkik på @brollopsbubbel i sommar då vi redan nu faktiskt planerar för ännu ett sommarspecial. Och i augusti går vi in i Louise bröllopsmånad och kommer givetvis följa allt i sista stund! 

2021-07-01
Länk till avsnitt

Allt du behöver veta om hudvård inför bröllopet!

Bröllopsbubbel - Avsnitt 35

I det sista avsnittet på säsong 2 har vi med oss fina Emmy från Klinik Pangea som har jobbat med hudvård i över 15 år! Vi ställer massor av frågor om hur och när man ska börja ta hand om sin hud inför bröllopet. Vad är de vanligaste misstagen som Emmy ser att många gör för fel med sin hudvård och hur tar man bäst hand om sin hy inför bröllopsdagen? Detta och lite till får ni veta i dagens avsnitt :)

SPONSOR - GOLD OF SWEDEN

I dagens avsnitt har vi med fina Gold Of Sweden som ju har ett fantastiskt sortiment av vigsel och förlovningsringar som alla görs av återvunnet guld. På deras hemsida kan du enkelt låna hem provningar och prova dem hemma i lugn och ro, så smidigt och kul i dessa tider. In och kika in deras sortiment på: https://www.goldofsweden.com

 

 

2021-05-21
Länk till avsnitt

7 "sista-minuten-tips" inför bröllopsdagen

Bröllopsbubbel - Avsnitt 34

Hörrni! Bröllopsdagarna närmar sig kanske nu? Så himla pirrigt! Vi har listat 7 saker som kan vara bra att komma ihåg inför den stora dagen. Som att tillexempel utse någon som skall ansvara för att se till att du inte glömmer brudbuketten, det kommer också ovärderligt tips om lakan....... hoppas ni lyssnar! 

2021-05-14
Länk till avsnitt

Allt om bubbel till bröllop - intervju med Jesper från mousserande.se

Bröllopsbubbel - Avsnitt 33

 

Avsnitt 33 och det firar vi med att få fråga Jesper från mousserande.se om allt som vi någonsin undrat över kring bubbel. Jesper har ju en gedigen expertkunskap om den dryck som ju också gett namn till vår podd! Vi älskar bubbel, men kan inte så mycket, så undrar du också över vad för typ av glas man egentligen behöver ha för att bubblet ska smaka som bäst och Viktoria får också svar på en fråga om champagne som hon undrat över i många år..... lyssna så har ni också svaren :) (och förstås mycket svar på frågor om bubbel till bröllop)

2021-05-07
Länk till avsnitt

Våra 7 bästa tips på aktiviteter för gästerna

Bröllopsbubbel - Avsnitt 32

SPONSOR - GOLD OF SWEDEN

I vårt 32:a avsnitt listar vi våra 7 bästa tips på vad ni kan ordna för aktiviteter för era gäster om det dyker upp "luckor" i er bröllopsdag. Kanske kan det vara någon timme när ni fotas och gästerna behöver "vänta" på er. Då har vi 7 tips på hur ni underhåller gästerna i dessa "pauser", hoppas ni gillar dem :)   VECKANS SPONSOR: Är fina https://www.goldofsweden.com som ju erbjuder ett fantastiskt fint sortiment av ringar för både vigsel och förlovning. Alla ringar är gjorda av återvunnet guld och diamanterna konfliktfria. :) Vi är så glada för att dem är med och sponsrar vår bröllopspodd!
2021-04-30
Länk till avsnitt

Körschema

Bröllopsbubbel - Avsnitt 31

Vi ägnar ett helt avsnitt åt att prata om körschema. Vad ska man tänka på när man gör sitt körschema för bröllopsdagen? Hur många behöver man egentligen och hur mycket luft ska man planera in? På tal om luft kommer också tips från Louise blivande man, stridspiloten som ju är proffs på att planera in i minsta detalj! Lyssna, det är ett bra avsnitt vågar vi lova :)
2021-04-23
Länk till avsnitt

Bryllupssnack gästar podden!

Bröllopsbubbel - Avsnitt 30

Hipp hurra! Vi firar avsnitt 30 med att få ha fina Tesse och Amanda från Bryllupssnack som gäster i podden. Var i bröllopsplaneringen är Tesse just nu och vad tycker egentligen bröllopskoordination Amanda är största skillnaderna mellan Norge och Sverige när det kommer till bröllop? Avsnittet inleds bokstavligen med ett stort gapskratt... lyssna så försöker vi febrilt förklara varför, haha!
2021-04-16
Länk till avsnitt

Våra 10 favoritdetaljer till bröllopet!

Bröllopsbubbel - Avsnitt 29

I avsnitt 29 listar vi våra 10 favoritdetaljer till bröllopet. Viktoria och Louise har förberett 5 favoriter var inför bröllopet och listar nu dem. En detalj finns med på bådas listor, lyssna så får ni veta vilken :)
2021-04-09
Länk till avsnitt

Allt om blommor till bröllopet med Flora Binderi

Bröllopsbubbel - Avsnitt 28

I avsnitt 28 har vi äran att få intervjua Rebecca som jobbar som bröllopsflorist och driver Flora Binderi och Flora Smycken. Vad  behöver man tänka på innan man kontaktar en florist inför bröllopet, vilka blommor passar bra för vinter eller höstbröllop och vad ser Rebecca för blomstertrender för 2021 och 2022? Allt detta och mycket mer får du veta om du lyssnar såklart :)
2021-04-02
Länk till avsnitt

Era värsta bröllopsmissar

Bröllopsbubbel - Avsnitt 27

I avsnitt 27 har vi samlat in era värsta bröllopsmissar... vi läser igenom dem och både chockas och skrattar om vartannat.. vi avslutar förstås avsnittet med att sammanfatta de viktigaste lärdomarna från det här avsnittet ;)
2021-03-25
Länk till avsnitt

Intervju med Millan som gifte sig i Las Vegas

Bröllopsbubbel - Avsnitt 26

I avsnitt 26 har vi med oss Millan som gifte sig i Las Vegas! Vi frågar och hon berättar allt om deras fantastiskt häftiga och unika bröllop. Det handlar både om val av ringar, hur man packar för ett bröllop i endast en sportbag och varsin ryggsäck och vad man egentligen skall tänka på rent juridiskt för att kunna gifta sig utomlands eller tillexempel bokar hårsalong i Las Vegas dagen före sin bröllopsdag......
2021-03-18
Länk till avsnitt

Frågeavsnitt & This or That!

Bröllopsbubbel - Avsnitt 25

I avsnitt 25 svarar vi på frågor som ni skickat in till oss! Vi pratar bland annat om personliga gästböcker, annorlunda morgongåvor och hur man skapar riktig feststämning på bröllopet! Vi avslutar med varsin "this or that" Viktoria har en brudinspirerad variant som Louise måste svara på och Viktoria får svara på en this or that med katastroftema - missa inte!   VECKANS SPONSOR: Är ingen mindre än vår fina samarbetspartner Gold of Sweden som ni ju bör ha lite koll på vid det här laget hoppas vi :) De har nu släppt en ny kollektion med ringar som de kallar för "petite collection" - det är en kollektion med lite nättare ringar som passar fint också som present eller varför inte i morgongåva - i avsnittet pratar vi om våra favoriter som vi fått hem för att prova :) Här hittar du kollektionen: https://www.goldofsweden.com/59-petite-collection 
2021-03-11
Länk till avsnitt

Våra 10 bästa budgettips och lite om bröllop i pandemitider...

Bröllopsbubbel - Avsnitt 24

I avsnitt 24 stämmer vi av lite hur läget känns med bröllopsplanering mitt i en pandemi. Louise har ju valt att skjuta på sitt bröllop och Viktoria berättar lite om hur några av hennes brudpar tänker. Förutom det delar vi med oss av våra 10 bästa budgettips för bröllopet! Hoppas ni gillar detta avsnittet :)
2021-03-05
Länk till avsnitt

Catering till Bröllop - Intervju med Hannas kök

Bröllopsbubbel - Avsnitt 23

I avsnitt 23 har vi bjudit in Hanna som jobbar med catering av mat till Bröllop och har gjort det under flera år. Både vi och ni har fått ställa massor av bra frågor som tillexempel vad man skall catera om man på grund av budgetskäl inte vill catera all mat till bröllopet, om det är vanligast med buffé eller tre rätters och hur man serverar kladdkaka på finast sätt på sitt bröllop. Hörrni, hoppas ni gillar att lyssna på det här matiga avsnittet :) 
2021-02-26
Länk till avsnitt

5 tips för dig som har barn bjudna till bröllopet

Bröllopsbubbel - Avsnitt 21

I dagen avsnitt pratar vi om barn på bröllop. Vad ska man tänka på om man också har gäster som är barn? Vad kan man skriva på inbjudan om man helst firar sitt bröllop utan de allra minsta? Vi avslutar avsnittet med 5 tips för dig som kommer att ha med barn som gäster under bröllopsdagen.
2021-02-19
Länk till avsnitt

Hår och Make up påbröllopsdagen - intervju med HMUA Hannah Lindoff

Bröllopsbubbel - Avsnitt 21

Wow! Här kommer avsnittet med allt(!) ni undrar över kring hår och smink på bröllopsdagen. Vi intervjuar Hannah Lindoff som har en lång karriär som make up artist och som hårstylist. Hur förbereder man sig inför den stora dagen när det kommer till hud och hår, vad ska man absolut inte göra sista veckan innan bröllopet och hur ska man som brud egentligen veta hur man vill se ut på sin stora dag? Allt detta och lite till pratar vi om i detta fina avsnitt :)

 

2021-02-12
Länk till avsnitt

Inbjudningar och Save the dates

Bröllopsbubbel - Avsnitt 20

Avsnitt 20 är här! Vi pratar om save the date och inbjudningar för första gången, på tiden, eller hur? Vad bör man egentligen ha med i sin inbjudan och måste man skicka den med gammal hederlig snigelpost? Vi diskuterar detta och som vanligt lite annat i vårt tjugonde avsnitt :)
2021-02-05
Länk till avsnitt

Höstbröllop - Intervju med Anna

Bröllopsbubbel - Avsnitt 19

I vårt andra avsnitt för säsongen har vi lyckan att få intervjua Anna som gifte sig på Boertorps Slott i oktober 2020. Dels fick hon och hennes man deras drömbröllop under året som inte blev som någon av oss tänkte men också planerade de hela tiden för ett bröllop under vår allra färgstarkaste årstid, hösten. Något vi tror kanske blir ännu mer poppis att göra ett år som detta! Så hoppas att ni kommer att känna er lika inspirerade efter det här avsnittet som vi själva gjorde när intervjun var klar. Annas bröllopsplanering kan ni följa på Instagramkontot @snartnagonsfru :)
2021-01-29
Länk till avsnitt

Bröllop och Corona

Bröllopsbubbel - Avsnitt 18

Först avsnittet av Bröllopsbubbel säsong 2 är här.. det är ett nytt år, 2021 - året då Louise skall gifta sig. Men hur planerar man egentligen för sitt bröllop under en pågående pandemi? Hur ska man tänka och vad ska man egentligen göra nu? Det pratar vi om i dagens avsnitt!    VECKANS SPONSOR: Är ingen mindre än fina Gold of Sweden som har släppt en ny superfin smyckeskollektion med halsband och örhängen.. perfekt att ge till sin käresta på alla hjärtans dag eller varför inte som morgongåva? Med koden "Bubbel" får du som lyssnar på podden 10% rabatt på hela kollektionen fram till och med 14/2-21 som du hittar här: https://www.goldofsweden.com/56-oerhaengen https://www.goldofsweden.com/57-halsband
2021-01-22
Länk till avsnitt

BONUSAVSNITT & Livepodd!

Bröllopsbubbel - Avsnitt 17 

 

BONUSAVSNITT - Detta avsnittet är en livepodd där vi alltså spelade in samtidigt som vi sände live ifrån vårt konto @brollopsbubbel på Instagram. Det blev ett väldigt roligt avsnitt där NI också får vara med, vilket var så himla roligt faktiskt. Så med detta bonusavsnitt vill vi önska er en God Jul & ett Gott nytt år! Så hörs vi igen i början på januari! Undertiden hittar ni oss på @goldenweddingstories och på @brollopspiff

2020-12-12
Länk till avsnitt

Brudklänningar - allt du behöver veta

Bröllopsbubbel - Avsnitt 16

SÄSONGSFINAL av Bröllopsbubbel och vi pratar om brudklänningar med ingen mindre än Annika från bästa Ivory & Grace. Finns det några trender när det kommer till brudklänningar, vad ska man tänka på innan man åker och provar klänning och vad har Annika för bästa tips att dela med sig av till alla oss brudar som är på jakt efter den perfekta klänningen? Allt detta får du svar på i vårt sista avsnitt av den första säsongen av Bröllopsbubbel! Vi känner oss båda så stolta över både säsongen och just det här avsnittet som vi spelade in på plats i Göteborg hos Ivory & Grace.
2020-12-04
Länk till avsnitt

Bröllopspresenter

Bröllopsbubbel - Avsnitt 15

Det här med bröllopspresenter, vad kan man egentligen önska sig och hur framför man sina önskningar bäst? Är det ok att önska sig pengar? Och vad tänker Louise om presenter till deras bröllop?
2020-11-27
Länk till avsnitt

7 detaljer som gör ditt bröllop mer personligt

Bröllopsbubbel - Avsnitt 14

Många av oss blivande brudpar vill kunna bjuda in till ett bröllop som känns personligt, men hur gör man egentligen det? Vad kan man ställa sig för frågor för att komma på lite fler personliga inslag? Vi delar med oss av 7 olika detaljer på bröllopet som på ett enkelt sätt går att göra lite mer personliga :) 
2020-11-20
Länk till avsnitt

Ringar och Frieri

Bröllopsbubbel - Avsnitt 13

I veckans avsnitt pratar vi om ringar och frieri. Hur gick egentligen respektive frieri till och hur gick vi tillväga när vi köpte förlovningsringar. Har Viktoria och Magnus fortfarande sina förlovningsringar kvar och när ska man egentligen börja kolla på vigselring?   Sponsor för dagens avsnitt är passande nog Gold of Sweden som är ett företag som säljer otroligt fina förlovnings och vigselringar. Alla gjorda i återvunnet guld och sedan handgjorda i Sverige efter just din beställning. Kolla gärna in alla deras fina ringar här: https://www.goldofsweden.com
2020-11-13
Länk till avsnitt

7 saker brudpar ångrar

Bröllopsbubbel - Avsnitt 12

I veckans avsnitt listar vi 7 vanliga saker som brudpar nämner att de ångrar att de inte gjorde/tänkte på inför/under sitt bröllop. Louise hajar till extra när en viss punkt läses upp och vi kan väl avslöja att den har med städning att göra..... Hoppas ni får med er några bra tips från det här avsnittet! 
2020-11-06
Länk till avsnitt

Brudföljet

Bröllopsbubbel - Avsnitt 11

Vi pratar om brudföljet - tärnor, marsalkar och näbbar. Hur hade Viktoria och Magnus det under sitt bröllop och hur har Louise och Jonas tänkt? Vi pratar om de olika rollerna om Viktorias val av klänningar till sina tärnor som av någon anledning blev väldigt rosa och om det här med att sova natten innan bröllopet tillsammans med sina tärnor.... 
2020-10-30
Länk till avsnitt

Hur var det att gifta sig under 2020 - intervju med Emelie och Matilda

Bröllopsbubbel - Avsnitt 10

I det här avsnittet har vi lyckan att få intervjua Emelie och Matilda som driver kontot @svenobjorns på Instagram, där har de delat med sig av hela sin bröllopsförberedelse till alla oss andra. I avsnittet pratar vi om hur coronapandemin kan påverka ett planerat bröllop men hur de ändå båda två känner att de fått uppleva sina drömbröllop. Ett jättemysigt avsnitt med massor av bra tankar och tips från Emelie och Matilda.
2020-10-23
Länk till avsnitt

Dekorationer

Bröllopsbubbel - Avsnitt 9

I det här avsnittet grottar vi ner oss i dekorationer. Det är ju Louise absolut stora favoritdel med att få gifta sig, planera och pyssla med dekorationer. Vi pratar om vad för typ av dekorationer det egentligen är vanligast att man har på bröllop, lite tips och trix såklart för hur man kan tänka och göra dekorationerna på bröllopet extra personliga.   VECKANS SPONSOR: https://www.brollopsdekorationer.com , sajten där du hittar precis alla(!) dekorationer du kan tänkas behöva för ditt bröllop. Som Bröllopsbubbellyssnare får du nu 20% rabatt på hela deras sortiment med koden "brollobsbubbel20" 
2020-10-16
Länk till avsnitt

Våra män gästar podden!

Bröllopsbubbel - Avsnitt 8

Premiär(!) för gäster i podden! Och det är våra män, eller gubbar som vi nu kallar dem. Egentligen är det ju Viktorias man Magnus och Louise blivande man Jonas, men det blir så krångligt att skriva blivande varje gång! Så kort och gott, våra män gästar podden! De svarar på massa bra frågor som ni lyssnare skickat in, "Hur friade ni", "Vad är jobbigast med att planera med din fru/fästmö?", "är ni båda lika delaktiga i planeringen" och massa andra spännande frågor! Hoppas ni gillar avsnittet lika mycket som vi
2020-10-09
Länk till avsnitt

Vi frågar bröllopsfotografen om allt!

Bröllopsbubbel - Avsnitt 7

Ja, i det här avsnittet frågar vi bröllopsfotografen alla frågor som ni lyssnare skickat in till oss inför avsnittet. Och bröllopsfotografen är såklart(!) vår alldeles egna Viktoria
2020-10-02
Länk till avsnitt

3-dagars-bröllop & bröllop på en onsdag

Bröllopsbubbel - Avsnitt 6

I avsnitt 6 svarar vi på två frågor som vi inte hann med förra avsnittet. Vi diskuterar hur man kan lägga upp det om man vill ha ett "3-dagars-bröllop" och hur man gör om man vill ha ett riktigt festbröllop på en onsdag! Louise inser också att hon kanske köpt in lite för töntig detalj till bröllopet......      Vår fantastiska sponsor för avsnittet är: https://ivoryandgrace.com/ som har de mest fantastiska brudklänningarna och världens mysigaste personal. Det är också här som Louise köpt sin brudklänning vilket ju gör det hela lite extra speciellt.
2020-09-25
Länk till avsnitt

Frågeavsnitt

Bröllopsbubbel - Avsnitt 5

I avsnitt 5 svarar vi på massor av frågor som vi har fått in från er lyssnare. Vi svarar på bland annat: Fördelar / nackdelar med bröllopskoordinator, om Louise skall anlita någon till deras bröllop, vad ett bröllop kostar, om det är värt att hyra dekorationer eller inte och förstås många fler :)      Vår fantastiska sponsor för avsnittet är: http://www.minbrollopssajt.se - där kan du bygga din egen bröllopshemsida på ett superenkelt och smidigt sätt!  
2020-09-18
Länk till avsnitt

Prioriteringslista och budget

Bröllopsbubbel - Avsnitt 4

I avsnitt 4 pratar vi om prioriteringslista och budget. Vad är egentligen en prioriteringslista som alla pratar om och hur i sin tur kan den påverka bröllopsbudgeten? Vad skulle hända om Viktoria och Louise hade 30 000:- eller 300 000:- i sin bröllopsbudget? Det får du veta om du lyssnar såklart :)    Vår fantastiska sponsor för avsnittet är: http://www.minbrollopssajt.se - där kan du bygga din egen bröllopshemsida på ett superenkelt och smidigt sätt!   Missa inte heller Viktorias Golden Wedding Start kit som alla Bröllopsbubbellyssnare får 25% rabatt på med koden "brollopsbubbel25" - surfa in här för att veta mer om planeringskitet https://goldenweddingstories.mykajabi.com/golden-wedding-start-kit
2020-09-11
Länk till avsnitt

Gästlista och lokal

Bröllopsbubbel - Avsnitt 3

I avsnitt 3 pratar vi om gästlista och lokal. Vad ska du tänka på när du gör din gästlista? Viktoria delar sina bästa knep och Louise berättar lite om hur de tänkt. Men lokal då? Vad finns det för olika lokaler att ha bröllopsfest i? Och vad är egentligen en flottilj som Louise och hennes blivande skall hålla sitt bröllop på? Det får du reda på om du lyssnar såklart :)
2020-09-04
Länk till avsnitt

Utomhus eller inomhusvigsel?

Bröllopsbubbel - Avsnitt 2

I avsnitt 2 pratar vi om vigslar! Louise hade tänkt kyrklig vigsel först till deras bröllop men nu blir det nog utomhusvigsel! Så vi pratar fördelar & nackdelar men också många tips såklart!
2020-08-28
Länk till avsnitt

Starta din bröllopsplanering

Bröllopsbubbel - Avsnitt 1

Välkommen till första avsnittet av podden Bröllopsbubbel med Viktoria och Louise. I det här avsnittet presenterar vi podden, ni får veta lite mer om vilka vi är och vilka som är Viktorias 3 bästa tips kring hur du bör tänka när du börjar din bröllopsplanering.

 

2020-07-29
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.