Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Kristin Kaspersen Nyfiken på

Kristin Kaspersen Nyfiken på

I min podd ?Nyfiken på? möter jag personer, kända som okända, som har en speciell livshistoria, kunskap, erfarenhet eller upplevelse som jag är extra nyfiken på och som vi samtalar kring. Det kan vara allt från ledarskap, livsöde, drivkraft, hälsa, upplevelser eller erfarenheter. Min mamma sa till mig när jag var liten: ?Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har så mycket att lära? och det har jag alltid burit med mig. Välkommen till min podd ?nyfiken på?! Kram Kristin

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/nyfikenpa

Avsnitt

3. Anna Tebelius Bodin om vår stressade hjärna

Det här avsnittet handlar om Hjärnan! Jag har bjudit in Anna Tebelius Bodin som är föreläsare och författare med expertis hjärnan.

Jag är nyfiken på vad som händer i hjärnan när vi är stressade och hur vi ska lära oss att hantera den. 
Dessutom undrar jag om kopplingen mellan mina känslor och hjärnan. Ska jag lyssna på hjärtat eller hjärnan?

2020-09-13
Länk till avsnitt

2. Alexander Holmberg om att leda i förändring

I det här avsnittet möter jag Alexander Holmberg. Han är coach, föreläsare och ledarexpert. Jag bjudit hit Alexander för att prata om ?Att leda i förändring? med tanke på det senaste halvåret och den pandemi vi fortfarande befinner oss i. Jag är nyfiken på hur vi ska tänka och agera för leda oss i förändringstider, oavsett om det gäller jobbet, privatlivet eller oss själva.   
2020-09-06
Länk till avsnitt

1. Petra Mede

Min gäst idag är komiker, skådespelare och programledare Petra Mede. Nu har hon även kommit ut min son första egna bok ?Skam och högmod i Sävedalen?. När jag läste den blev jag så nyfiken på Petra då hon redan som barn var en tydlig ledare i sig själv. Vi pratar om barndomen, drömmen som 12-åring att skriva en roman och om varför ryttaren Peder Fredricson är hennes stora idol.

2020-08-30
Länk till avsnitt

Premiär söndagen den 30 augusti

Snart kommer Kristin Kaspersens nya podd "Nyfiken på" där Kristin möter personer, både kända och okända, för samtal om drivkrafter, livserfarenheter, hälsa och mycket annat! Premiär söndagen den 30 augusti!
2020-08-24
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.