Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Sveriges Säkerhetschefer

Sveriges Säkerhetschefer

I podden Sveriges säkerhetschefer möter vi landets säkerhetschefer för att belysa yrkesrollen nu och framöver. Vi vänder oss till alla som brinner för säkerhet och trygghet och som vill säkra verksamhetens affär. Podden produceras av Företagsuniversitetet i samarbete med Aktuell Säkerhet, Secnet och Qnet.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigessakerhetschefer.podbean.com

Avsnitt

Richard Buske, KRONAN Säkerhet

I podden Sveriges säkerhetschefer möter vi landets säkerhetschefer för att belysa yrkesrollen nu och framöver. Vi vänder oss till alla som brinner för säkerhet och trygghet och som vill säkra verksamhetens affär.

I det här avsnittet träffar vi branschprofilen Richard Buske, KRONAN Säkerhet, som berättar mer om den lite annorlunda resa han har gjort i säkerhetsbranschen, från säkerhetschef i hotellbranschen och i kommunal verksamhet till säkerhetskonsult, där han exempelvis kliver in som interim säkerhetschef vissa perioder. Han brinner för nätverkande och samverkan och hans ledstjärna är god arbetsledning.

Richard framhåller vikten av att lyssna för att se vad behoven är och utifrån det vara med och utveckla lösningar.

Podden produceras av Företagsuniversitetet i samarbete med Aktuell Säkerhet, Secnet och Qnet.

2021-02-08
Länk till avsnitt

Christina Boman, Sveriges Television

I podden Sveriges säkerhetschefer möter vi landets säkerhetschefer för att belysa yrkesrollen nu och framöver. Vi vänder oss till alla som brinner för säkerhet och trygghet och som vill säkra verksamhetens affär. I det här premiäravsnittet ska vi träffa Christina Boman, som sedan sommaren 2020 är säkerhetschef på Sveriges Television. Det blir ett samtal om hennes år i Försvaret och framför allt om åren som uppskattad och uppmärksammad säkerhetschef och informationssäkerhetschef på Uppsala universitet.

Podden produceras av Företagsuniversitetet i samarbete med Aktuell Säkerhet, Secnet och Qnet.

2021-01-14
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.