Sveriges 100 mest populära podcasts

Dagens story

Dagens story

Ett ämne, en kvart, sex dagar i veckan. Med några av Sveriges kunnigaste journalister. Dagens story från Svenska Dagbladet ger dig djup och perspektiv på de viktigaste nyhetshändelserna just nu. Nytt avsnitt varje vardagsmorgon ? och så ?Tv-kollen? på lördagar.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

svd.se

Avsnitt

Så förvandlar Nato Östersjön till en insjö

I och med det svenska och finska medlemskapet i försvarsalliansen Nato kommer den militära närvaron i norra Europa att ändras radikalt. Ryska Kaliningrad får se sig omringad av Natoländer. På en kvart får du veta varför baltänderna är euforiska över den finska och svenska omsvängningen. Och hur det förändrade säkerhetsläget kommer att märkas i den svenska skärgården. Med SvD:s utrikesanalytiker Therese Larsson Hultin.
2022-05-19
Länk till avsnitt

Hur säker kan Putin vara på sin egen militärallians?

Även om Ryssland har isolerats av omvärlden står landet inte helt ensamt nu när NATO växer. Det finns ett slags militärpakt mellan Ryssland och flera länder i närheten. Den heter CSTO. På en kvart får du veta varför den här militärpakten verkat under radarn i 30 år, och vilken roll den kan få i Rysslands pågående konflikt med Georgien. Med SvD:s Brysselkorrespondent Teresa Küchler.
2022-05-18
Länk till avsnitt

Därför är internet en riktigt kass arbetsplats

De livesänder sina liv på Twitch och Youtube ? och lever på att få följare, sponsorer och donationer. Men jobbet som professionell streamer kommer med ett högt pris. På en kvart får du varför så många i streamingvärlden mår dåligt ? trots att de får jobba med det som de älskar. Med Björn Barr, redaktör på SvD Kultur, och Henning Eklund, techreporter på SvD Näringsliv
2022-05-17
Länk till avsnitt

Vad måste Sverige göra för att släppas in i Nato?

200 år av alliansfrihet är över. Under söndagen kom Socialdemokraterna med ett historiskt beslut. Vad händer nu och vilka hinder finns längs vägen? Med SvD:s politikreporter Maggie Strömberg, och utrikesreporter Jesper Sundén.
2022-05-16
Länk till avsnitt

Trailer: Den digitala draken

På vilka sätt kan de kinesiska techjättarna mäta sig med Silicon Valley-företag som Meta, Apple och Google? Den Digitala Draken är en podd från SvD om techsektorn i Kina och hur de påverkar dig. Med programledarna Jacob Lovén och Tom Xiong. Lyssna i dag ?sök på Den digitala draken där du hittar dina poddar.
2022-05-15
Länk till avsnitt

TV-KOLLEN: Var Clark Olofsson sin tids Yasin?

Netflix-serien ?Clark?, om Sveriges mest kände bankrånare, gör internationell succé ? men kritiken har inte låtit vänta på sig. I ?Dagens story: Tv-kollen? reder Elias Björkman och Tove Norström varje lördag ut veckans mest omtalade tv-händelse. Dessutom streamingtips ? och en varning för en riktig kalkon. Klippen i avsnittet kommer från "Clark" på Netflix och "Nyhetsmorgon" i TV4. Producent: Clara Wallin
2022-05-14
Länk till avsnitt

Vad händer om Ukraina vinner Eurovision?

Nästan varje år innebär Eurovision song contest kontroverser. Och inte sällan blir tävlingen storpolitik. De senaste åren har det mesta kretsat kring Ryssland och ryska relationer till grannländerna. Rysslands konflikter har hela tiden gett eko på schlagerscenen. På en kvart får du veta vad Eurovision säger om läget i Europa. Och vad som händer om Ukraina vinner. Med Ellinor Skagegård, som bevakar Melodifestivalen och Eurovision song contest för Svenska Dagbladets räkning och Andres Lokko, musikkritiker på SvD.
2022-05-13
Länk till avsnitt

Kommer kriget till Åland nu?

Åland är en av få demilitariserade platser på jorden. Men nu har Putins aggression fått dem att på allvar ifrågasätta 170 år av demilitarisering. På en kvart får du veta varför fredens öar snart kan vara historia och vad det kan få för konsekvenser. Med Mikael Törnwall, reporter på SvD Näringsliv.
2022-05-12
Länk till avsnitt

Har Sverige blivit ett drömland för miljardärer?

I början av 80-talet hade Sverige inte en enda dollarmiljardär. Nu hamnar vi på femte plats i världen efter skatteparadis som Monaco och Liechtenstein. På en kvart får du veta hur Sverige blev ett drömland för de allra rikaste. Och hur en vanlig dag i en miljardärs liv kan se ut. Med Andreas Cervenka, författare och ekonomireporter på Aftonbladet och Carl Cederström frilansjournalist och docent i företagsekonomi.
2022-05-11
Länk till avsnitt

Kan Putin kriga utan tyska pengar?

Tyskland anklagas för att finansiera Rysslands krig genom att köpa gas och olja för mångmiljardbelopp. Och länge tvekade landet också att skicka vapen till Ukraina. Men nu har nånting hänt. På en kvart får du veta om Putin har råd att fortsätta kriget utan tyska pengar. Och vad det innebär att Tyskland för första gången sedan andra världskriget rustar upp det egna försvaret. Med SvD:s utrikesanalytiker Therese Larsson Hultin
2022-05-10
Länk till avsnitt

Så gör Ukraina-kriget världen hungrigare

Ryssland och Ukraina kallas tillsammans världens brödbod, som ger mat åt hundratals miljoner människor världen över. Men nu är Ryssland avskuret från omvärlden och Ukrainas vetefält har blivit slagfält. På en kvart får du veta hur kriget riskerar att göra världen hungrigare, och hur brödpriser kan starta revolutioner. Med SvD:s Brysselkorrespondent Teresa Küchler.
2022-05-09
Länk till avsnitt

Annons från Vinguiden: Vad säger färgen om ett vin?

Kan man se om ett vin blivit dåligt enbart på färgen? Stampar man fortfarande vindruvor med fötterna? Och vad är egentligen sulfiter? I dagens avsnitt pratar vi om olika färger på vin tillsammans med Sarah Lindstrand Mboge. Avsnittet är en betald annons från Vinguiden och inte en produktion från redaktionen på Dagens Story.
2022-05-07
Länk till avsnitt

Vad kommer Putin göra på segerdagen?

En hel värld håller andan. Segerdagen den nionde maj - som firas till minne av Nazitysklands kapitulation under andra världskriget - har fått en allt större betydelse i Putins Ryssland. Nu befarar bedömare att den ryske presidenten ska använda högtidsdagen till att officiellt förklara krig mot Ukraina. På en kvart får du veta vilken funktion segerdagen fyller för Putins maktvälde och varför den har fått en central betydelse under kriget i Ukraina. Med SvD:s utrikesreporter Jesper Sundén.
2022-05-06
Länk till avsnitt

VALSPECIAL: Tuffast tag mot gängen vinner?

Dödsskjutningar har blivit vardag i Sverige. Och nu har brottsligheten seglat upp som en av de viktigaste frågorna inför valet. Politiker från höger till vänster tävlar i att vara tuffast mot gängkriminella. Men vad tycker de egentligen olika om? Det här är en valspecial från Dagens story, där vi i sex avsnitt under våren tar oss an väljarnas viktigaste frågor. Med SvD:s politikreporter Erik Nilsson.
2022-05-05
Länk till avsnitt

Så hotas världsekonomin av Kinas pandemipolitik

Hundratals miljoner kineser är inlåsta i sina hem och de hårda pandemirestriktionerna har lett till att många internationella företag bitvis tvingas pausa sin produktion. På en kvart får du veta varför Kina tar till såna extrema pandemiåtgärder och vilka konsekvenser landets lockdown-policy får för världsekonomin. Med Birgitta Forsberg, näringslivsreporter på SvD.
2022-05-04
Länk till avsnitt

Mariupols underjordiska stad som skyddar de civila

Trots att några civila har evakuerats sitter fortfarande hundratals kvinnor och barn fast under jord i den belägrade ukrainska hamnstaden Mariupol. De gömmer sig i det enorma stålverk som långt innan Rysslands invasion, började förbereda sig för att skydda befolkningen i händelse av krig. På en kvart får du veta hur ett av Europas största metallfabriker hamnade i centrum för kriget, och hur människorna som gömmer sig där lyckas överleva. Med Jesper Sundén, utrikesanalytiker på SvD.
2022-05-03
Länk till avsnitt

Hade vem som helst kunnat delta i massakern i Butja?

Vittnesmålen om fasansfulla krigsbrott i Ukraina blir allt fler. Bilderna från Butja vittnar om en nästan omänsklig grymhet. Hur kan en människa utsätta en annan människa för något sådant? På en kvart får du veta varför vissa är ondare än andra. Med SvD:s vetenskapsreporter Maria Jelmini.
2022-05-02
Länk till avsnitt

Annons från Vinguiden: Servera på rätt sätt

Varför ser vinglaset ut som det gör? Och vad förväntas du egentligen säga när du provsmakar ett vin på restaurang? I dagens avsnitt pratar vi servering tillsammans med Carl Jan Granqvist. Avsnittet är en betald annons från Vinguiden och inte en produktion från redaktionen på Dagens Story.
2022-04-30
Länk till avsnitt

Är coronaviruset skapat i ett labb?

Varningar om biologisk krigföring i Ukraina, oklarheter om coronavirusets ursprung och oro för nästa pandemi. De senaste åren har virushotet blivit allt mer påtagligt. Men vad är egentligen ett viruslabb och hur farlig är forskningen som bedrivs där? På en kvart får du en inblick i den okända världen av biologiska högrisklabb och vilka risker brister i säkerheten kan leda till. Med SvD:s journalister Gunilla von Hall och Henrik Ennart som nyss kommit ut med boken ?Virusvarning: Om högrisklabb, fladdermöss och bioterrorism?.
2022-04-29
Länk till avsnitt

SvD i Ukraina: Hatet förenar dem som återvänder

De ryska trupperna har omgrupperat sig, och trots att kriget är långt ifrån över börjar många ukrainare att återvända till sina hem. I torsdagens avsnitt av Dagens story skildrar vi vardagen i krigets spår. Och vad som kan bli nästa steg i kriget. Med Mustafa Can, återkommande medarbetare i SvD, Magnus Hjalmarson-Neideman, fotograf och Jani Pirttisalo Sallinen, reporter.
2022-04-28
Länk till avsnitt

Hur mycket makt har Elon Musk nu?

Världens rikaste person, den kontroversiella entreprenören Elon Musk, har köpt Twitter. En seger för yttrandefriheten ropar vissa ? medan andra är rejält oroade. Och frågan alla ställer sig nu: Varför vill han ens äga plattformen? På en kvart får du veta vad ägarbytet innebär ? och om Donald Trump nu kommer att göra comeback i våra liv. Med SvD:s techreporter Henning Eklund och kulturredaktör Essy Klingberg.
2022-04-27
Länk till avsnitt

Köpfest och säljsorg. Vad händer när räntorna stiger?

Riksbankschef Stefan Ingves har aviserat upp till tio räntehöjningar till 2024. Inflationen ska helt enkelt bekämpas till varje pris. Något som både kommer att svida i svenskarnas plånböcker ? och påverka ungas möjligheter att skaffa ett eget boende. På en kvart får du veta vilka som blir vinnare och förlorare i räntekriget och så tittar vi i backspegeln för att lära om framtiden. Med Sara L Bränström, reporter på SvD Näringsliv.
2022-04-26
Länk till avsnitt

Därför blir det ingen statskupp i Ryssland

Vi har lärt oss känna igen flera av dem ? allvarliga ansikten från Vladimir Putins möten med den innersta kretsen av rådgivare. Vilka är de? Är alla före detta KGB-agenter? På en kvart får du en inblick i Putins närmaste krets, vem som har hamnat i kylan och vem som är kvar i värmen. Med SvD:s utrikesreporter Jesper Sundén.
2022-04-25
Länk till avsnitt

Annons från Vinguiden: Kombinera mat och vin

Vad är egentligen hemligheten när det kommer till att kombinera mat och vin? I dagens avsnitt gästas vi av Jennie Walldén som guidar oss genom smaker och smakkombinationer. Avsnittet är en betald annons från Vinguiden och inte en produktion från redaktionen på Dagens Story.
2022-04-23
Länk till avsnitt

Vad händer med Europa om Le Pen blir president?

Hon är kritisk mot EU och vill att Nato ska samarbeta med Ryssland. Marine Le Pens ?Frankrike först?-politik tilltalar många fransmän, men skrämmer omvärlden. På en kvart får du veta vad en vinst för Le Pen i söndagens presidentval kan innebära för Europa. Med Fanny Härgestam, som bevakat franska valet för SvD.
2022-04-22
Länk till avsnitt

Varför klarar vi inte av vår egen yttrandefrihet?

Under påskhelgen drabbades flera städer i Sverige av våldsamma upplopp. Hundratals personer attackerade poliser och blåljuspersonal, vandaliserade och eldade upp bilar. På en kvart får du veta varför polisen tror att upploppen delvis orkestreras från andra länder ? och varför svensk yttrandefrihet väcker så mycket känslor världen över. Med SvD:s grävande reportrar Jani Salinen och Frida Svensson, och SvD:s juridiske kommentator Mårten Schultz.
2022-04-21
Länk till avsnitt

Så ojämlikt slog pandemin mot Sverige

Covid-19 pandemin har slagit ojämnt över Sverige ? vissa orter har drabbats hårt med skyhöga dödssiffror, medan ett fåtal platser inte haft ett enda dödsfall. Det visar SvD:s unika granskning. Vad beror de här stora skillnaderna på? Med SvD:s reportrar Per Kudo och Therese Bergstedt.
2022-04-20
Länk till avsnitt

Så blev försvarets tolkskola ett elitnätverk för näringslivet

De lärde sig ryska på Försvarets egen elitutbildning, och tjänade sedan miljarder på att bygga Rysslands första banker och fondbolag. Men nu har kriget satt stopp för svenskarnas ryssaffärer. På en kvart får du veta hur svenska försvarsmaktens tolkskola blev navet i ett elitnätverk som dominerat näringslivet i 30 år. Med Sophia Sinclair och Joel Dahlberg, reportrar på SvD Näringsliv.
2022-04-19
Länk till avsnitt

Annons från Vinguiden: Druva eller ursprung ? vad är viktigast?

Vilken druva är absolut svårast att odla? Och går det att producera vin i Sverige? I det här avsnittet pratar vi druvor och ursprung med Anders Melldén. Avsnittet är en betald annons från Vinguiden och inte en produktion från redaktionen på Dagens Story.
2022-04-16
Länk till avsnitt

Så ska ny teknik hjälpa barnlösa

Fler och fler svenskar söker hjälp för ofrivillig barnlöshet. Men av de IVF-behandlingar som görs i Sverige är det bara i snitt en tredjedel som leder till graviditet. Dessutom kan processen bli både lång och dyr. På en kvart får du veta varför det kan vara så svårt att bli gravid trots IVF, och hur ny teknik ska kunna hjälpa fler att få sina efterlängtade barn. Med Johanna Aggestam, frilansjournalist.
2022-04-14
Länk till avsnitt

Fast-fashion på steroider ? så blev Shein ett måste för unga

Avancerade algoritmer, kändisar och kläder som tillverkas rekordsnabbt. Shein har blivit världsmästare på fast-fashion. Och generation Z är deras reklampelare i sociala medier. På en kvart får du veta hur sheins ultrasnabba mode har revolutionerat branschen ? trots att hållbarhet är allt den pratar om. Med Jacob Lovén, som gör SvD-podden Den Digitala Draken.
2022-04-13
Länk till avsnitt

Räcker det med en ny partiledare för att rädda Liberalerna?

Nyamko Sabunis snabba avgång chockade alla. Var det alla grodor som tvingade henne att lämna? Eller var det en omöjlig uppgift hon fick från första början att leda ett så splittrat parti? På en kvart får du följa med bakom kulisserna på det fikasamtal som många menar blev Sabunis fall. Och kommer en skojfrisk gruppledare rädda kvar Liberalerna i riksdagen? Med Pär Karlsson, politikreporter på SvD, och Tove Lifvendahl, chef för SvD:s ledarredaktion.
2022-04-12
Länk till avsnitt

Därför gör kriget att alla pratar om Finland

Ett litet land som kämpar mot Goliat och vinner världens sympatier. Det finns många paralleller mellan det som nu sker i Ukraina och det som utspelade sig under Finska vinterkriget 1939-40. På en kvart får du veta hur vårt östra grannland i alla tider fått förhålla sig till Ryssland, och hur Finland nu kommit till en historisk vändpunkt. Med SvD:s utrikesanalytiker Therese Larsson Hultin och politikreporter Maggie Strömberg.
2022-04-11
Länk till avsnitt

Annons från Vinguiden: Glaset som fungerar till alla mousserande viner

Finns det röd champagne? Var kommer bubblorna från i ett mousserande vin? Och går det att dricka bubbel till middagsbjudningen? I dag pratar vi om mousserande viner med sommelier Maya Samuelsson. Avsnittet är en betald annons från Vinguiden och inte en produktion från redaktionen på Dagens Story.
2022-04-09
Länk till avsnitt

Därför spelar Macrons hoodie roll i presidentvalet

På grund av kriget i Ukraina är inget som det brukar i Frankrike inför det stundande presidentvalet. Men spelar det någon roll att storfavoriten Emmanuel Macron har lagt sin tid på fredsmäkleri istället för den egna valrörelsen? På en kvart får du veta vilken fråga som kan avgöra valet och varför Macron väcker så starka - och diametralt olika känslor hos fransmännen. Med Fanny Härgestam, som bevakar det franska valet för SvD.
2022-04-08
Länk till avsnitt

SvD avslöjar: Stefan blev förgiftad

64-årige Stefan dör plötsligt i augusti 2018. Ett hastigt och ovanligt sjukdomsförlopp får läkarna att misstänka förgiftning. Trots flera uppseendeväckande detaljer lägger polisen ner förundersökningen om misstänkt mord. Men efter att Svenska Dagbladet granskat fallet 2019 öppnas mordutredningen igen. Och i dag kan Svenska Dagbladet göra nya avslöjanden. På en kvart får du veta vad som gjort att mordutredningen nu tar en ny vändning. Med SvD:s granskande reporter Frida Svensson.
2022-04-07
Länk till avsnitt

Hur kommer kriget att sluta?

Rysslands krig i Ukraina är nu inne på sjätte veckan. Efter chockerande bilder på misstänkta ryska krigsbrott känns freden långt borta. Hur kan det här kriget egentligen sluta? På en kvart får du veta hur en fred i Ukraina skulle kunna se ut, och vilka svåra val Ukrainas president Zelensky står inför. Med SvD:s utrikesanalytiker Therese Larsson Hultin.
2022-04-06
Länk till avsnitt

I väntan på Putin - så förbereder sig Odessa på en attack

Bilderna på avrättade civila från den ukrainska staden Butja har chockat en hel värld. Och bevisen för att Ryssland begår krigsbrott blir allt fler. På en kvart får du veta varför Ryssland nu omgrupperar och hur miljonstaden Odessa förbereder sig för att bli nästa måltavla. Med SvD:s korrespondent Teresa Küchler.
2022-04-05
Länk till avsnitt

Så har kriget förändrat vår syn på östeuropa

Spänningarna mellan Europa och Ryssland är extremt höga. Krigsdrabbade Ukraina får stöd och hjälp av sina grannar västerut och flyktingarna tas emot med öppna armar. Men att västvärlden ser Ukraina som en självklar del av Europa är något ganska nytt. På en kvart får du veta hur kriget är på väg att ändra vår uppfattning om vilka som får höra till väst, och vilka som är öst. Med SvD Kulturs Emi-Simone Zawall och Andres Lokko. Med Emi-Simone Zawall, biträdande redaktör på SvD:s Under strecket och Andres Lokko, kulturskribent på SvD.
2022-04-04
Länk till avsnitt

Därför spelar det roll att kändisar engagerar sig

Arnold Schwarzeneggers tal till ryska folket om kriget i Ukraina trendade på ryska twitter. Men kan Hollywoodstjärnor på riktigt göra skillnad i krig? På en kvart får du veta vilken funktion kändisar har i krig. Och varför sociala medier gjort fler av dem till aktivister. Med SvD Kulturs debattredaktör Essy Klingberg.
2022-04-01
Länk till avsnitt

Trailer SvD Utfrågningen

Under de kommande veckorna intervjuar SvD:s politikreportrar Inger Arenander och Erik Nilsson de åtta partiledarna inför valet i höst. Följ SvD.s podd Politiken för att lyssna på Utfrågningen.
2022-03-31
Länk till avsnitt

Har Ryssland verkligen ändrat strategi nu?

För första gången sedan kriget bröt ut verkar fredsförhandlingarna ha gått framåt. Men nu är den stora frågan: Går det att lita på det Ryssland säger? På en kvart får du veta vad som händer i Ukraina och vad det egentligen betyder när Ryssland säger att de ska dra sig tillbaka från Kiev. Med Erik Bergin, nyhetschef på utrikesdesken, och Jesper Sundén, utrikesanalytiker.
2022-03-31
Länk till avsnitt

Därför får ryska spioner vara kvar i Sverige

På pappret är de diplomater ? men egentligen spionerar de åt Ryssland. Enligt Säpo hotar de Sveriges säkerhet, men trots det allt mer spända säkerhetsläget får de vara kvar i landet. På en kvart får du veta hur de ryska agenterna jobbar för att komma åt information om Sverige och varför vi inte bara kastar ut dom. Med SvD:s granskande reporter Jani Sallinen
2022-03-30
Länk till avsnitt

Kan kriget göra att vi ställer om för klimatet?

Rysslands invasion av Ukraina har gjort en helt annan fråga än själva kriget, glödhet. Den om Europas stora beroende av rysk olja. Och nu haglar löftena om en uppsnabbad grön omställning. På en kvart får du veta hur tidigare kriser påskyndat innovation och om Putins krig kan gynna klimatomställningen. Med SvD:s klimatreporter Erica Treijs.
2022-03-29
Länk till avsnitt

Varför är Ericsson inblandat i ännu en mutskandal?

Ericsson tros ha mutat terrorsekten IS i Irak för att kunna göra affärer i landet. Bolaget har nu polisanmälts för medhjälp till brott mot mänskligheten. Och det här är inte första gången det avslöjas att Ericsson haft tvivelaktiga affärer. På en kvart får du veta varför historien upprepar sig och vad det är i företagskulturen som gör att mutkulturen inte stoppas. Med SvD Näringslivs reporter Mikael Törnwall.
2022-03-28
Länk till avsnitt

Blir det finanskris nu också?

Maten, bensinen, att låna pengar på banken ? just nu verkar allt bli dyrare. Men hur mycket har kriget att göra med att du nu har mindre kvar i plånboken? På en kvart får du veta vad dagens prishöjningar beror på ? och vad som kan hända när den ekonomiska krisen till följd av kriget blir riktigt kännbar för omvärlden. Med SvD Näringslivs reporter Johan Carlström.
2022-03-25
Länk till avsnitt

Därför är det inte mer pengar vården behöver

Politikerna satsar mer än någonsin på svensk sjukvård. Ändå växer vårdköerna ? och överbeläggningarna. Hur går den ekvationen ihop? På en kvart får du veta varför Sverige inte längre har en sjukvård i världsklass och varför mer pengar inte är det som kommer att lösa problemen. Med SvD:s reporter Fredrik Mellgren.
2022-03-24
Länk till avsnitt

Varför ska svenska skattebetalare rädda SAS?

SAS blöder. För att inte tömma kassan fullständigt införs ett nytt hårt sparpaket. Samtidigt vädjar man till ägarna ? bland annat svenska skattebetalare ? om mer pengar. Men varför ska vi egentligen fortsätta rädda SAS? På en kvart får du följa med på SAS resa - från ohotad nationalklenod till ifrågasatt förlustbolag. Med Tomas Augustsson, reporter på SvD Näringsliv.
2022-03-23
Länk till avsnitt

Hur redo är Sverige för en ny flyktingvåg?

Europa står inför den allvarligaste flyktingkrisen sedan andra världskriget. Miljontals ukrainare är på flykt och runt 200 000 väntas komma till Sverige. På en kvart får du veta vilka utmaningar vi står inför och om vi har lärt oss något av flyktingkrisen 2015. Med Karin Thurfjell och Negra Efendic, reportrar på SvD.
2022-03-22
Länk till avsnitt

Kommer Putin använda kärnvapen?

Kriget i Ukraina har lett till förödande konsekvenser för civilbefolkningen. Men det finns fortfarande vapen som ännu inte använts ? och som skulle ta konflikten till en ny nivå. På en kvart får du veta varför man befarar att Putin kommer använda kemiska- biologiska eller kärnvapen. Och vad det skulle få för konsekvenser. Med Jani Sallinen, granskande reporter på SvD.
2022-03-21
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.