Sveriges 100 mest populära podcasts

Dagens story

Dagens story

Ett ämne, en kvart, sex dagar i veckan. Svenska Dagbladets nyhetspodd ? med några av Sveriges kunnigaste journalister. Dagens story från SvD ger dig djup och perspektiv på de viktigaste nyhetshändelserna just nu. Nytt avsnitt varje vardagsmorgon ? och så ?Tv-kollen? på lördagar.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

svd.se

Avsnitt

TV-KOLLEN: ?Blonde? är inte så jobbig som du tror

60 år efter sin död spelar Norma Jean Mortenson, mer känd som Marilyn Monroe, återigen huvudrollen. Denna gång i höstens mest kontroversiella film. Men lever den upp till förväntningarna? Med TV-kollens Elias Björkman och Tove Norström.
2022-10-01
Länk till avsnitt

SvD i östra Ukraina: "Känslan här är kuslig"

I staden Izium gräver man efter döda i rasmassorna efter en 200 år gammal grundskola. I utkanten av staden finns redan massgravar efter de döda. Hör Gunilla von Hall berätta om förödelsen direkt från de tidigare ryskockuperade områdena.
2022-09-30
Länk till avsnitt

Varför vill någon spränga gasledningar i Östersjön?

Ett misstänkt sabotage mitt i Östersjön. Och frågan alla ställer sig: vem och varför? På en kvart får du veta vad konsekvenserna kan bli efter sprängningarna mot gasledningarna Nord Stream 1 och 2. Med Therese Larsson Hultin, utrikesanalytiker på SvD.
2022-09-29
Länk till avsnitt

Därför är nya regeringen redan en pusseldeckare

Den nya riksdagen har börjat arbeta. Och direkt blev det tydligt att det finns sprickor i fasaden. På en kvart får du veta hur det går i regeringsförhandlingarna och vilken politikers vader vi egentligen borde prata om när Dagens Story är på plats utanför Storkyrkan tillsammans med tidningens politiske kommentator Henrik Torehammar.
2022-09-28
Länk till avsnitt

Står vi inför en ny revolution i Iran?

Protesterna fortsätter i Iran. Kvinnor bränner sina slöjor och klipper av sitt hår - samtidigt som regimen brutalt slår ner på dem som demonstrerar. På en kvart får du veta om protesterna den här gången kan leda till verklig förändring för landets kvinnor. Med Shora Esmailian, kulturjournalist med rötter i Iran och Alexander Hultman, reporter på SvD.
2022-09-27
Länk till avsnitt

Så köper Kina politiskt inflytande i världen

Det har kallats världens största infrastrukturprojekt. Kina ger mångmiljardlån till fattiga länder för att bygga motorvägar, hamnar och järnväg. Satsningen är en del av Kinas ledare Xi Jinpings utrikespolitik, och ska främja utveckling, handel - och kinesiskt inflytande? På en kvart får du veta vad syftet är med alla tusentals mil av infrastruktur - och varför det väcker så mycket kritik. Med Therese Larsson Hultin, utrikesanalytiker på Svenska Dagbladet.
2022-09-26
Länk till avsnitt

TV-KOLLEN: Gängkrig - från valfråga till blodig Netflixuppföljare

Tro inte att du kommer undan gängkrig bara för att valrörelsen 2022 är över. Nu skildras blodiga gänguppgörelser på nytt i säsong två av Snabba Cash. Men ska man verkligen göra underhållning av barn som dödar barn? Och kan uppföljaren mäta sig med den stora succén från första säsongen? Tove Norström och Elias Björkman vrider och vänder på den svenska gangsterserien på Netflix.
2022-09-24
Länk till avsnitt

Därför har kung Charles globala problem med sitt nya jobb

Att vara ny på jobbet är aldrig lätt. Extra svårt är det när din mamma hade jobbet innan dig ? och ingen, trots att du haft 70 år på dig att förbereda dig, tror att du kommer klara det. Kung Charles har helt enkelt ett par stora skor att fylla efter drottning Elizabeths död. På en kvart får du veta vad som står på spel för den nye kungen ? och varför kilten just nu är så viktig. Med SvD:s utrikesanalytiker Therese Larsson Hultin.
2022-09-23
Länk till avsnitt

Hur ska man förstå Putins panikåtgärd?

Putin har beordrat en rysk mobilisering och kallar in hundratusentals soldater. Omvärlden beskriver eskaleringen som desperat. På en kvart får du veta vad det nya läget innebär för kriget och om Putin menar allvar med hotet om kärnvapen. Med Erik Bergin, nyhetschef för utrikesredaktionen på SvD.
2022-09-22
Länk till avsnitt

Hur dyrt kommer det bli innan det vänder?

Riksbanken gjorde en historisk höjning av styrräntan, till 1,75 procent. Och folks oro för den egna ekonomin ökar för varje dag. Vad ska vi egentligen ställa in oss på? På en kvart får du veta hur höga våra bolån kan bli och hur länge vi måste härda ut innan det vänder. Med Johan Carlström och Lovisa Eklund, reportrar på SvD Näringsliv.
2022-09-21
Länk till avsnitt

Är striden om CBD-dropparna över?

Marknaden för CBD-produkter har exploderat de senaste åren. Men i Sverige kan striden om vem som får sälja CBD-oljor vara över. På en kvart får du veta hur ett svenskt bolag ändå lyckas kringgå lagen och vad Läkemedelsverket tycker om det. Med SvD:s techreporter Erik Wisterberg.
2022-09-20
Länk till avsnitt

Hur stökigt kan det bli i Ulfs regering?

Det står klart att det blir regeringsskifte. Men hur regeringen kommer att se ut, vilka partier som kommer att ingå och vilken roll SD kommer att få är fortfarande under förhandling. På en kvart får du veta vem som kommer kräva vad och vilka linjer som kommer att överskridas. Med Erik Hedtjärn, chef för politikgruppen på SvD.
2022-09-19
Länk till avsnitt

TV-KOLLEN: När vanlisar blev kändisar på bästa sändningstid

Sverige var ett pionjärland när dokusåpan intog tv-tablåerna i slutet av 1990-talet. SVT:s nya dokumentärserie "Den svenska dokusåpan" tar med tittarna på en tidsresa från "Robinson", som vid premiär kallades för fascist-tv, till imperiet "Familjen Wahlgren". Elias Björklund och Tove Norström närstuderar 25 år av tv-historia som demokratiserat kändisskapet.
2022-09-17
Länk till avsnitt

Vad händer efter Annie?

Annie Lööf avgår som partiledare för Centerpartiet efter elva år på posten. Varför avgår hon nu? Och vilka är de hetaste kandidaterna att ta över? På en kvart får du veta om hennes avgång kommer att förändra Centerpartiets förhållande till Sverigedemokraterna - och till Socialdemokraterna. Med Erik Hedtjärn, politikchef på Svenska Dagbladet.
2022-09-16
Länk till avsnitt

Vem är det egentligen som bestämmer i Putins nya gäng?

När västvärlden vänder Ryssland ryggen ger sig Putin ut på jakt efter nya vänner. På kompislistan står bland andra  Indien, Myanmar, Egypten och Iran. Men högst upp på önskelistan står Kina, som Putin nu ska träffa för första gången sen kriget bröt ut. Med Therese Larsson Hultin, utrikesanalytiker på SvD.
2022-09-15
Länk till avsnitt

Vad gör Ryssland nu när Ukraina slår tillbaka?

De ryska trupperna flydde hals över huvud när Ukraina plötsligt inledde en motoffensiv och återerövrade stora landområden i norr. Putin svarade med att orsaka strömavbrott i Charkiv och Donetsk, och nu väntar världen på nästa drag. Med Teresa Küchler, Europakorrespondent på Svenska Dagbladet som också rapporterat direkt från kriget i Ukraina, och med utrikesreporter Jesper Sundén.
2022-09-14
Länk till avsnitt

Därför kan politikerna inte rädda dig från din elräkning

Energikrisen är ett faktum och politiker runt om i Europa kraftsamlar för att rädda ekonomin. Men vad kommer ?krigsvintern? innebära för oss här i Sverige? På en kvart får du veta hur långt löftena om kompensation kommer att räcka och varför politikerna inte kommer kunna rädda dig från din skyhöga elräkning. Med Mikael Törnwall, reporter på SvD Näringsliv.
2022-09-13
Länk till avsnitt

Hur kunde valet bli så jämnt när så många bytte parti?

Sverige vaknar upp till ett delvis nytt politiskt landskap - om än preliminärt. Först på onsdag väntas resultatet vara klart, tills dess är det lite av en ?måndag hela veckan?-känsla. Hur kunde det bli så jämnt - trots att rekordmånga väljare bytte parti? Hör Svenska Dagbladets politikreporter Erik Nilsson, om valets stora segrare, Sverigedemokraterna, och vilken roll elpriserna spelade för utgången av valet.
2022-09-12
Länk till avsnitt

Så lät det bakom kulisserna en historisk valnatt

Riksdagsvalet blev precis den nagelbitaren alla trodde. Det vi vet är att SD gjorde sitt bästa val någonsin. Och att både L och MP trots sina dystra opinionssiffror från tidigare i år, blir kvar i riksdagen. I det här specialavsnittet av Dagens Story får du följa med bakom kulisserna på en historisk valnatt. Med Maggie Strömberg, politikreporter, Nichlas Alsing Pettersson, webbredaktör och Henrik Torehammar, politisk kommentator på SvD.
2022-09-12
Länk till avsnitt

TV-KOLLEN: Allt är inte guld och gröna enter

Elias Björkman och Tove Norström, två trogna Tolkien-fans, har tittat på ?Maktens ringar? och undrar varför folk är så arga på den nya tv-serien. Har den utsatts för en så kallad recensionsbomb organiserad av internettroll? Kommer det att hindra ?Sagan om ringen?-serien från att bli årets största tv-succé? Dagens Story: Tv-kollen reder ut det stora bråket om Amazon Prime Videos nya storsatsning.
2022-09-10
Länk till avsnitt

Vem surar och vem bryter ihop i valets slutspurt?

Valrörelsen är i sitt absoluta slutskede, men fortfarande finns väljare att vinna. Och när avståndet mellan blocken är så knapp - kan varje röst vara avgörande. Följ med bakom kulisserna i valets slutspurt. På en kvart får du veta vilken partiledare som tycks hålla ihop sämst så här timmarna innan valet, och hur stor roll de osäkra väljarna spelar för valutgången. Med SvD:s politikreportrar Maggie Strömberg och Erik Nilsson.
2022-09-09
Länk till avsnitt

Queen Elizabeth II död efter 70 år på tronen

Drottning Elizabeth är död, det berättade brittiska kungahuset på torsdagskvällen den 8 september. Tidigare under dagen hade läkare vid Buckingham Palace meddelat att de var oroade över drottningens hälsa, och hennes barn reste till residenset Balmoral i Skottland där drottningen vårdades. "Drottningen dog fridfullt på Balmoral under eftermiddagen", meddelade hovet. Hon blev 96 år. Med SvD:s Europakorrespondent Teresa Küchler.
2022-09-08
Länk till avsnitt

Därför är kulturen så viktig för SD

Kulturfrågorna har inte direkt seglat upp som en het valfråga, men det finns ett parti som vill möblera om i kultursverige. På en kvart får du veta vilka förändringar SD vill se om de får makten, och hur sannolikt det är de förändringarna blir verklighet. Med SvD:s reporter Elisabet Andersson och kulturchef Lisa Irenius.
2022-09-08
Länk till avsnitt

Därför splittrar ?Somalitown? Socialdemokraterna

Integrationen är en av de frågor som debatterats flitigt den här valrörelsen. Utspelen har varit många och dom har väckt starka reaktioner. På en kvart får du veta hur talet om etnicitet splittrar socialdemokraterna, och vad forskarna tycker att politikerna borde fokusera på. Med SvD:s politikreporter Amanda Lindholm.
2022-09-07
Länk till avsnitt

Barnidolen som anklagas för att lura barn

Han har kallats för en ny generations Bolibompa, och har en halv miljon unga följare på Youtube, Instagram och Tiktok. Men bland pranks och galna utmaningar finns också anspelningar på sex och övergrepp. Och sen var det det där med pengarna... Dagens Story om den nya Blenda-dokumentären ?Barnidolen och skandalerna?. Med Alice Aveshagen och Henning Eklund från SvD Näringsliv.
2022-09-06
Länk till avsnitt

Får Storbritannien en ny Thatcher nu?

Boris Johnson-eran är över. Men Storbritannien ser ut att få en ny kontroversiell ledare. På en kvart får du veta varför Liz Truss vill bli en ny Thatcher och om BoJo:s avgång verkligen blir hans sista. Med SvD:s utrikesanalytiker Therese Larsson Hultin.
2022-09-05
Länk till avsnitt

TV-KOLLEN: Blyga svennar och invandrare som kastar skor

SVT-frågesporten ?Invandrare för svenskar? har fått det att sjuda i kulturdebatten. Mysig underhållning, plattform för en högerextremist eller bara en ?We shall overcome? för 2020-talet? På lite mindre än en kvart reder Tove Norström och Essy Klingberg ut turerna kring den här veckans mest omdiskuterade tv-program. Redaktör: Madelaine Levy. Producent: Clara Wallin. Klippen i programmet kommer från SVT.
2022-09-03
Länk till avsnitt

Därför är inte miljardförlusten Klarnas största problem

Tidigare i år kom chockbeskedet - Klarna säger upp tio procent av sina anställda. Och nu står det klart hur djup Klarnas kris är. Halvårsrapporten visar att bolaget tappar mer än en miljon varje timme - och nu måste man dra i bromsen. På en kvart får du följa med på Klarnas resa från stöddig uppstickare till ett bolag i kris. Med SvD Näringslivs Sophia Sinclair, Sara Bränström och Erik Wisterberg.
2022-09-02
Länk till avsnitt

Kan ukrainska motoffensiven bli krigets vändpunkt?

Ukrainas president Zelensky uppmanar ryska styrkor att lämna Cherson-området i södra Ukraina. Och nyligen skapade en bilbomb i Moskva rubriker över hela världen. På en kvart får du veta om kriget i Ukraina har gått in i ett nytt läge, och vad som kan bli Rysslands nästa drag. Med Martin Kragh, forskare vid Utrikespolitiska institutet.
2022-09-01
Länk till avsnitt

Vad säger valaffischerna om årets valrörelse?

På Sergels torg i Stockholm tävlar de politiska ungdomsförbunden i att ha flest valplakat på plats. ?Legenden säger att den som vinner slaget om Sergel, vinner valet?, säger Noa Samenius, valledare för Muf, till SvD. På en kvart får du veta om valaffischerna verkligen fyller någon funktion, och varför så få politiker vill använda humor 2022. Med Maggie Strömberg, som bevakar politik för SvD och Christian Daun, återkommande medarbetare.
2022-08-31
Länk till avsnitt

Be Real: Vill vi visa vår vardag utan filter?

Influencers är inte välkomna, det finns inga filter och du måste visa din vardag precis så tråkig som den är. Appen Be Real vill stöpa om sociala medier i grunden. Men vill vi verkligen se våra kompisars smutsiga dataskärmar dag ut och dag in? På en kvart får du veta om Be Real är här för att stanna. Med SvD:s Essy Klingberg, kulturredaktör och Sophia Sinclair, näringslivsreporter.
2022-08-30
Länk till avsnitt

Därför blir alla nervösa när Tysklands ekonomi svajar

Tyskland är Europas ekonomiska motor. Och den har börjat hacka betänkligt på grund av pandemin, kriget i Ukraina och den heta sommaren som fått floderna att torka ut. På en kvart får du veta vad som händer i Sverige och världen när Europas största ekonomi svajar. Med Therese Larsson Hultin, utrikesanalytiker på Svenska Dagbladet.
2022-08-29
Länk till avsnitt

TV-KOLLEN: Rotarbete med påtvingat kändishäng i Grums

Hanna Hellquist bjuder hem sina kändiskompisar i ?Sommaren i Grums?. På schemat står trädgårdsarbete, men det blir även en del sexuell aggressivitet och urskiljningslöst utvald indie-rock. Tove Norström och Elias Björkman ser SVT:s nya satsning på lantlig romantik och undrar om Hellquist kanske är Sveriges mest otippade kändis. Producent: Martina Pierrou Redaktör: Madelaine Levy. Klippen i avsnittet kommer från ?Sommaren i Grums? på SVT, ?Carina Bergfeldt? på SVT och ?Hannas perfekta supersommar? i SR.
2022-08-27
Länk till avsnitt

Varför är det så jobbigt för Liberalerna att försöka vinna valet?

Det skulle vara ett sätt för Ulf Kristerssons lag att visa enighet i energifrågan. Men redan innan Liberalerna hoppat på turnébussen var den interna kritiken i partiet igång. På en kvart får du veta hur man ska förstå Liberalernas balansakt och vad den kan få för konsekvenser efter valet. Med Henrik Torehammar, inrikespolitisk kommentator på SvD.
2022-08-26
Länk till avsnitt

Därför hatar folk nya Instagram

Instagram har förändrats, och folk är inte glada. Efter protester från stora profiler har företaget fått backa, men planen ligger kvar. Framtiden för Instagram är något helt annat än bilder på dina vänner. På en kvart får du veta hur Instagrams kapplöpning mot Tiktok kan bli slutet för många influencers. Med Henning Eklund, techreporter på Svenska Dagbladet.
2022-08-25
Länk till avsnitt

Så stjäl Ryssland ett kärnkraftverk

I kriget mot Ukraina använder den ryska armén Europas största kärnkraftverk Zaporizjzja i södra Ukraina som militärbas. Reaktorerna fungerar som en sköld, och i det tysta planerar de också att leda om strömmen ? till Ryssland. På en kvart får du veta vad som står på spel för Ukraina och Europa ? och varför Ryssland fortsätter med sin lek med elden. Med Jesper Sundén, utrikesanalytiker, och Hanna Törnqvist, nyhetsreporter på Svenska Dagbladet.
2022-08-24
Länk till avsnitt

Är våra städer redo för ett extremare klimat?

Stränder som spolas bort, dricksvatten som blir odrickbart, gamla bostäder byggda för att hålla inne värme, men inte släppa ut. Hur redo är våra städer för ett extremare klimat? Och hur länge vill försäkringsbolagen betala för din översvämning, när det blivit det nya normala? På en kvart får du veta hur tätorterna kan rustas för att klara ett mer extremt klimat ? och vad som kostar mest, att göra det eller låta bli. Med SvD:s klimatreporter Erica Treijs.
2022-08-23
Länk till avsnitt

Ja du har rätt, din glass har krympt

Plötsligt känns glassen liten, chipspåsen tommare och kaffepaketet mindre. Man undrar om man blivit tokig eller om förpackningarna faktiskt krymper. Spoiler - du har inte blivit tokig. På en kvart får du veta varför krympflationen kommer öka och varför livsmedelsföretagen inte vill prata om det. Med Joel Dahlberg, reporter på SvD Näringsliv.
2022-08-22
Länk till avsnitt

TV-KOLLEN: Det här blir det käbbel om i höst

Det är dags för årtiondets största fantasy-premiär. Så varför pratas det så mycket om budget-såpornas återkomst? Tv-kollen är tillbaka efter sommaren. På lite mer än en kvart identifierar Tove Norström och Elias Björkman tv-händelserna det kommer att pratas om vid kaffeapparaterna i höst ? inte minst serierna som det kommer att tyckas olika, ja kanske till och med bli en del käbbel, om. Producent: Clara Wallin. Redaktör: Madelaine Levy. Ansvarig utgivare: Anna Careborg.
2022-08-20
Länk till avsnitt

Därför kommer det aldrig va över för Håkan

Håkan Hellström syns knappt i offentligheten längre. Men trots det lyckas han sälja ut Ullevi gång på gång. Vad är hemligheten bakom Hellströms succé? På en kvart får du följa med på en resa som börjar hemma hos en kärlekskrank, ung göteborgare och som slutar med en älskad och folkkär musikikon. Med Andres Lokko, musikkritiker på SvD.
2022-08-19
Länk till avsnitt

Varför är det så svårt att få BUP att fungera?

Barn- och ungdomspsykiatrin har krisat i flera år. Personal säger upp sig och barn med psykiska besvär får vänta i flera månader på vård. På en kvart får du veta varför så många barn riskerar att hamna mellan stolarna och vad som skulle behöva hända för att systemet skulle fungera. Med Erika Hallhagen, reporter och redaktör på SvD.
2022-08-18
Länk till avsnitt

Därför är det så svårt att vara väljare i år

Valet närmar sig i rasande fart och utspelen haglar. Men vilken politik för man egentligen för sin röst? På en kvart får du veta varför det är så svårt att vara väljare idag ? och vad osäkerheten kan få för konsekvenser. Med SvD:s politikreporter Maggie Strömberg. (
2022-08-17
Länk till avsnitt

Har snuset kommit in i den europeiska värmen nu?

I årtionden har svenska snusbolag förgäves försökt sälja sina prillor i övriga EU. Men genom att saluföra det nya vita snuset som tobaksfritt, har man nu lyckats kringgå försäljningsförbudet. På en kvart får du veta vad det innebär, och varför amerikanska tobaksjättar ser snus som framtiden. Med SvD:s Bryssel-korrespondent Teresa Küchler.
2022-08-16
Länk till avsnitt

Spelar Riksbanken poker om inflationen?

Bostadspriserna rasar och matpriserna skenar. Boven i dramat är inflationen. Den skulle till och med kunna göra större skada för ekonomin än pandemin gjorde, varnar bedömare. På en kvart får du veta vilka faror som finns med inflation och vem som har ansvar för att ekonomin inte spårar ur. Med Birgitta Forsberg, reporter på SvD Näringsliv.
2022-08-15
Länk till avsnitt

Så kan Taiwans moment 22 leda till krig med Kina

Stormakten Kina har höjt tonläget mot grannen Taiwan och enligt bedömare finns det till och med risk för en militär attack. På en kvart får du veta varför den 70-åriga konflikten plötsligt blivit så akut och varför de flesta länder, inklusive Sverige, inte erkänner den lilla demokratins självständighet. Med Therese Larsson Hultin, utrikesanalytiker på SvD.
2022-08-12
Länk till avsnitt

Trump har många skäl att vilja tillbaka till Vita huset

En FBI-razzia är det senaste slaget mot Donald Trump. Just nu pågår flera olika utredningar mot den före detta presidenten. Kan de stoppa honom från att ställa upp i valet 2024? På en kvart får du veta vad som står på spel och vad justitiedepartementet riskerar om de väcker åtal mot Trump. Med Erik Bergin, tidigare USA-korrespondent.
2022-08-11
Länk till avsnitt

Dumpade champagneflaskor det nya normala i fjällen?

Den svenska fjällvärlden är unik men känslig. Ökande turism riskerar att skada fjällen och dess natur. Vid Kebnekaises toppstuga vittnar personalen om ökade sopberg ? och om tomma champagneflaskor som skålande vandrare avnjutit men inte orkar bära ner. På en kvart får du veta konsekvenserna av den ökande fjällturismen och hur lösningen kan se ut. Med SvD:s vetenskapsreporter Therese Bergstedt.
2022-08-10
Länk till avsnitt

Var 13 år när hon såg sin storebror mördas

Diana Sinisalos storebror Robin sköts till döds framför hennes ögon. Nathalie Zemzemis lillebror Nabil mördades med 40 knivhugg. På en kvart får du veta vad som händer med syskonen som blir kvar när det dödliga våldet tar ungas liv. Med Nahritha Al-Khameesi, reporter på SvD.
2022-08-09
Länk till avsnitt

REPRIS: Därför får inte H&M:s sömmerskor mer betalt

Klädjätten H&M går som tåget. Men pressen ökar på bolaget att höja sömmerskornas löner ? som fortfarande inte går att leva på. Kritiken har funnits länge ? men nu hörs den också från stora aktieägare. På en kvart får du veta om västvärldens fast fashion-vurm gör det omöjligt att ha drägliga löner för de som faktiskt syr kläderna. Med SvD Näringslivs reporter Sophia Sinclair. Repris från 2 februari 2022.
2022-08-05
Länk till avsnitt

Får männen p-piller nu?

De har misslyckats gång på gång under många decennier, men nu kan forskarna vara nära att ta fram ett p-piller för män. En p-gel har visat sig oväntat effektiv i kliniska försök på bland andra 60 svenska män. Redan om fem år kan produkten finnas på ett apotek nära dig ? men då ska allt gå som på räls. Och det finns fortfarande vissa hinder framåt.På en kvart får du veta hur forskarna vill att en gel för män ska revolutionera preventivmedelsmarknaden ? och varför det tagit så lång tid att komma hit. Med Ingrid Helander, vetenskapsredaktör på SvD. Programledare: Fanny Härgestam. Producent: Martina Pierrou
2022-08-03
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.