Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

HALLÅ HUSET

HALLÅ HUSET

I podden HALLÅ HUSET diskuterar och analyserar Isabelle Hambe, Sara Songbird och Joakim Kvist vad som händer i Big Brother 2021! Avsnitt släpps varje måndag och fredag under de 100 dagar som deltagarna är i huset. Prenumerera, betygsätt och skriv en recension!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

instagram.com/hallahusetpodcast

Avsnitt

Vem är Stella?

Det börjar hetta till i Big Brother. Vi välkomnar TrubbelTanja in i huset och det skapar direkt starka reaktioner hos deltagarna. Tycker vi att Luis har förbättrats? Finns det en chans till romans mellan Judith och Emelie? Och vem är egentligen Stella?

2021-02-26
Länk till avsnitt

"JAG SK*TER PÅ MIG!"

Första veckan i Big Brother 2021 avklarad! Det bjuds på mycket skratt och starka åsikter i dagens avsnitt. Vem hissar vi och vem dissar vi? Och har vi möjligtvis ett nytt kärlekspar..? Allt detta och mycket mer. Enjoy!

2021-02-22
Länk till avsnitt

Det trodde vi inte om Nardos...

Vi är halvvägs genom första veckan i Big Brother 2021 och vi går igenom vad vi hittills sett. Har deltagarna levt upp till våra förväntningar och vilka är vi inte så imponerade av? Let's find out...

Följ @hallahusetpodcast på instagram och häng med oss i vår Facebook-grupp "Hallå Huset Eftersnack"!

2021-02-19
Länk till avsnitt

Premiäravsnittet!

HALLÅ HUSET! Äntligen är vi igång. I dagens avsnitt går vi igenom alla Big Brother-deltagarna (vi har fått se...) och vad våra första intryck av dem är. Hambe har dessutom gett alla deltagarna smeknamn. Vi diskuterar förväntningar, do's and dont's och svarar på frågor vi har fått in på våra sociala medier.

Vi är nybörjare på det här så ljudet knasar lite i avsnittet men vi ska försöka få till det till kommande avsnitt.

Nu kör vi!

En podd av och med Isabelle Hambe, Sara Songbird och Joakim Kvist

2021-02-15
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.