Sveriges 100 mest populära podcasts

HALLÅ HUSET

HALLÅ HUSET

I podden HALLÅ HUSET diskuterar och analyserar Isabelle Hambe, Sara Songbird och Joakim Kvist vad som händer i Big Brother 2021! Avsnitt släpps varje måndag och fredag under de 100 dagar som deltagarna är i huset. Prenumerera, betygsätt och skriv en recension!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

instagram.com/hallahusetpodcast

Avsnitt

Väljer Dennis Emelie eller Grabbarna?

HOKUS POKUS! Det är magikertema denna vecka och hör och häpna; vi gillar det! Alla deltagare har fått magiska egenskaper som de måste använda för att livet i huset ska fungera. Finaste Joel Kosari gästar och vi får höra hur han tänkte när han lämnade, om han ångrar sitt beslut och hur hans framtidsplaner ser ut. Dessutom spekulerar vi om hur vi tror att det kommer gå med Emelie och Dennis relation på utsidan.

2021-05-06
Länk till avsnitt

VI HAR HITTAT STELLA!

Storebror/Lillebror-veckan är över och syskonrelationer har tagit stryk. Det märks att deltagarna börjar lessna på varandra då stämningen inte direkt har varit på topp. Vi snackar om McDonald's-gate, Nardos påstådda maktmissbruk och Judiths förtvivlade försök att hålla ihop gruppen. Och vet ni vad...VI HAR HITTAT STELLA!

2021-05-03
Länk till avsnitt

Why Joel? WHY?!

Med en tråkig temavecka i form av Storebror/Lillebror ger vi återigen förslag till produktionen hur vi hade gjort det bättre. Jocke är fullkomligt förkrossad över Joels utgång ur huset. Vi tycker att Madde ska ge Adrian ett ultimatum och säga vad hon vill för att bespara sig fler gråtfester. Dessutom spekulerar vi om Simons tårar verkligen är genuina eller om han bara gör det för kamerorna. Och vilka FAN kommer hänga löst på måndag?!

2021-04-29
Länk till avsnitt

Emelies misslyckade pakt

Det har varit toppar och dalar i kärlekskranka Big Brother-huset och för första gången i årets säsong känner vi lukten av paktning. Varför tror Emelie att alla är emot henne? Tror vi huset kommer återhämta sig efter veckan som gått? Och till sist - kommer Emelie att sluta med sina spekulationer? Dessutom gästas vi av underbara Stephanie Harvey!

2021-04-26
Länk till avsnitt

Har Mergim en genomtänkt taktik?

KÄRLEKSVECKA i Big Brother-huset - deltagarna ska sprida kärlek, positiv energi och glädje. Men hur står det till med det egentligen? Vi har inte brist på åsikter idag heller, vi diskuterar om Mergim har en dold taktik gällande nomineringar och dessutom situationen mellan Emelie och Dennis. Ingen kärleksvecka heller utan lite kärleksbomning till varandra i poddis

2021-04-22
Länk till avsnitt

Hallå Huset-trion KOKAR

Oj oj oj vad vi har starka åsikter om veckan som gått. Nomineringarna är klara, intrigerna eskalerar och humöret i huset smittar av sig på oss (till och med Jocke är förbannad!). I vanlig ordning tippar vi om vem vi tror kommer lämna, men också vem vi VILL ska lämna..!

2021-04-19
Länk till avsnitt

Storhetsvansinne & paktandet är igång

Vi reser in i tidsmaskinsveckan och deltagarna ska från och med nu börja nominera varandra. Vi kör en genomgång på vad vi tycker om ALLA deltagarna som är kvar i huset. Vi går även igenom senaste bråken - är husfriden för alltid skadad eller kommer vi kunna få tillbaka den goda stämningen?

2021-04-15
Länk till avsnitt

Simon har skitit i det blå skåpet

Ni ville ha mer åsikter, här får ni åsikter! Vi gör en utförlig analys av deltagarnas beteende under militärveckan. Dessutom gästas vi äntligen av bästa Katti Mama ??

2021-04-12
Länk till avsnitt

Karaktärsmord & försoning

GIVAKT! Det är militärvecka i Big Brother-huset och General Alberto, General Svensson och deras befäl styr husets rekryter med järnhand. För första gången sedan starten ser vi uppdelningar och konflikter i gruppen. Är det den här temaveckan som till slut kommer att lösa upp den familjära stämningen?

2021-04-08
Länk till avsnitt

Varför blev h*n inte autonominerad?

Efter en vecka med drama, bråk och oförutsägbara händelser lider Twist & Turns-veckan mot sitt slut. Vi reder ut (eller snarare gräver oss djupare) i intrigerna i huset och vi börjar bli riktigt trötta på vissa av deltagarna och deras problem. Vi hissar & dissar, vem vi tror blir den som lämnar i veckan och dessutom? varför vissa deltagare inte blivit autonominerade.

2021-04-05
Länk till avsnitt

Kaos in da house + VÄRLDSPREMIÄR!

Som titeln lyder - det har varit KAOS in da house. Tre nygamla deltagare har flyttat in och de tog förra årets konflikter med sig in. Vi kan lätt konstatera att den tidigare goda stämningen är hotad. Vi gästas dessutom av den legendariska Ponne och han bjuder er och oss på VÄRLDSPREMIÄREN av låten ?Pissat i poolen?. Enjoy.

2021-04-01
Länk till avsnitt

Kom igen Madde, you got this!

Vi inleder avsnittet med att prata om situationen som uppstod mellan Judith & Nardos. Det har varit ett wake up call för oss alla tre och vi länkar instagramkonton som vi tycker är viktiga konton som lyfter samhällsviktiga ämnen och informerar om livet för POC-personer. @raserietpodden  @vardagsrasismen @svarthistoria  @blacklivesmattersweden @shaunking @TNKVRT

School's out och Big Brother-eleverna har gått på sommarlov. Två nya deltagare har anlänt till huset och det har ingen missat. I vanlig ordning avhandlar vi tävlingar, trubbel i kärleksgrytan och vem vi tror lämnar den här veckan.

2021-03-29
Länk till avsnitt

Svar på tal om rubrikerna

Den här veckan är det skoltema och hör och häpna, vi älskar det! Det har varit prov där immuniteter har stått på spel, mattanter som lagar skolmat och skoldisco där det blev lite mys mellan deltagarna! När Hambe-telefonen åker fram sätts även Saras och Jockes kunskaper på prov.

Vi går också igenom de senaste dagarnas bråk, tittarreaktioner och vad vi tycker om det hela. Dessutom siar vi om vilka tre vi tror kommer hänga löst i nästa måndagsfinal.

2021-03-25
Länk till avsnitt

Dom har pissat i poolen

Vi har nått slutet av hockey-veckan och det nalkas måndagsfinal. Hambe ligger hemma med influensa så i detta avsnitt får ni nöja er med bara Jocke & Sara. Vi diskuterar ankomsten av nya deltagaren Alex och vilken otrolig entré han gjorde i huset. Emelie har varit på hugget i veckan, Steph har gråtit floder och Simon fick sin efterlängtade nakenfest.

2021-03-22
Länk till avsnitt

Kan podden splittras pga Ponne?

H-O-C-K-E-Y: Hockey! Ny temavecka i Big Brother-huset och i vanlig ordning så är det delade åsikter i poddtrion. Therese fick lämna i måndags och vi spekulerar kring hur Emelies utveckling kommer se ut. Har Luis teorier slagit in? Och om så är fallet - är HAN den riktiga Big Brother?

2021-03-18
Länk till avsnitt

Therese & Emelies nya target: Madde?

Äntligen är farmenveckan över! Trots omständigheterna så har Katti blomstrat och vi är nykära i henne igen. Vi analyserar nya deltagare Madelene som kom in i veckan; kan hon bli personen som kommer att förena Emelie och Therese? 

2021-03-15
Länk till avsnitt

Bajskris & Sara blir outad

Vi går in i Farmen-vecka i Big Brother med en rätt så trött start i huset. Diskuterar Hippie-festen som nyligen ägde rum, ger en känga till några av deltagarna, diskuterar bajskrisen i huset och Sara blir outad... men för vad?

2021-03-11
Länk till avsnitt

"Jag gillar Luis..?!"

Tredje veckan i Big Brother har passerat och oj vad less vi är på deltagarna nu..! Tidigare favoriter har blivit störningsobjekt, men faktiskt också tvärtom. Kan det vara så att vi till sist har börjat gilla Luis..? I dagens avsnitt gästas vi dessutom av finfina Jesper Fröidh som återigen får Sara att böla.

2021-03-08
Länk till avsnitt

Vad gömmer Adrian under mössan?

Smekmåndaden är över i både i Big Brother-huset och i Hallå Huset-podden. Lika mycket som deltagarna börjar störa sig på varandra, börjar vi störa oss på dem. Varför hamnar alltid Therese i drama? Vem kommer Ponne bli i huset utan Jesper? Och vad gömmer sig egentligen under Adrians mössa?

2021-03-04
Länk till avsnitt

H*n blir först att lämna Big Brother 2021

Vi gör en djupdykning i deltagarnas relationer och reder ut hur det går med alla flörtar. Ännu en ny deltagare har anlänt och Hambe är redan kär. På måndagsfinalen idag kommer den första deltagaren att få lämna huset; vem tror vi att det blir..?

2021-03-01
Länk till avsnitt

Vem är Stella?

Det börjar hetta till i Big Brother. Vi välkomnar TrubbelTanja in i huset och det skapar direkt starka reaktioner hos deltagarna. Tycker vi att Luis har förbättrats? Finns det en chans till romans mellan Judith och Emelie? Och vem är egentligen Stella?

2021-02-26
Länk till avsnitt

"JAG SK*TER PÅ MIG!"

Första veckan i Big Brother 2021 avklarad! Det bjuds på mycket skratt och starka åsikter i dagens avsnitt. Vem hissar vi och vem dissar vi? Och har vi möjligtvis ett nytt kärlekspar..? Allt detta och mycket mer. Enjoy!

2021-02-22
Länk till avsnitt

Det trodde vi inte om Nardos...

Vi är halvvägs genom första veckan i Big Brother 2021 och vi går igenom vad vi hittills sett. Har deltagarna levt upp till våra förväntningar och vilka är vi inte så imponerade av? Let's find out...

Följ @hallahusetpodcast på instagram och häng med oss i vår Facebook-grupp "Hallå Huset Eftersnack"!

2021-02-19
Länk till avsnitt

Premiäravsnittet!

HALLÅ HUSET! Äntligen är vi igång. I dagens avsnitt går vi igenom alla Big Brother-deltagarna (vi har fått se...) och vad våra första intryck av dem är. Hambe har dessutom gett alla deltagarna smeknamn. Vi diskuterar förväntningar, do's and dont's och svarar på frågor vi har fått in på våra sociala medier.

Vi är nybörjare på det här så ljudet knasar lite i avsnittet men vi ska försöka få till det till kommande avsnitt.

Nu kör vi!

En podd av och med Isabelle Hambe, Sara Songbird och Joakim Kvist

2021-02-15
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.