Sveriges 100 mest populära podcasts

Hedda Hela Livet

Hedda Hela Livet

I en tid då pandemin gjort att många förlossnings- och föräldrakurser stängts ner vill Hedda Hela Livet genom sin nya podd nå ut till alla gravida och blivande föräldrar. Men det är också en podd som tar upp ämnen kopplat till livets olika faser. Hedda Hela Livet vill finnas just hela livet, från första preventivmedlet, under graviditet till att bli föräldrar och i våra relationer. Podden leds av erfaren personal från Hedda Hela Livet som delar med sig av sin kunskap och träffar kända och okända gäster som berättar om sina upplevelser. Hedda Hela Livet produceras av Poddagency

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

heddahelalivet.libsyn.com/website

Avsnitt

11. Livet som bonusfamilj

I veckans avsnitt träffar Birgitta Camilla Läckberg och Simon Sköld för ett samtal om livet som bonusfamilj. Vilka strategier har de använt för att få familjelivet att fungera för både barn och vuxna? Och hur togs Simon emot av Camillas barn när han kom in i deras liv?   Camilla har varit öppen med att hon tyckt att "bebistiden" varit väldigt tuff med alla sina barn. I dagens avsnitt delar hon sina tankar om varför det fortfarande är skambelagt för många nyblivna mammor att prata om sådana känslor och hur vi kan bli bättre på att stötta varandra. Lyssna gärna på avsnitt 5 för fler tips och råd kring första tiden med en nyfödd. 
 
2021-10-14
Länk till avsnitt

10. Fråga doktorn: Barn & infektioner

I säsongspremiären av Hedda Hela Livet träffar Birgitta och Martina läkaren Sara Löfgren. Hon delar med sig av råd och tips kring barn och infektioner. Hur kan man behandla olika typer av förkylningssymtom i hemmet? När vet man att det är dags att söka vård med sitt barn? Och vad ska man vara uppmärksam på om man tror att ens barn lider av förstoppning? Sara Löfgren kommer gästa podden igen senare i höst, har du en fråga du vill ställa till Sara? Skicka din fråga via Instagram, till @heddahelalivet.

Hedda Hela Livet produceras av Poddagency. 

2021-09-30
Länk till avsnitt

9. Så är livet med en 3-5 månaders

Birgitta och Martina delar med sig av sina erfarenheter om hur sömn, mat och utvecklingsfaser ser ut för barn mellan tre och fem månader. Detta är en fortsättning i serien om livet med småbarn.

2021-06-03
Länk till avsnitt

8. Preventivmedel

Birgitta träffar barnmorskan Sophie för att prata om könssjukdomar, preventivmedel för olika åldrar, HPV-vaccin och cellprov.

2021-05-20
Länk till avsnitt

7. Att få tvillingar

Birgitta och Martina gästas av Johanna som berättar om sina upplevelser av att bli mamma till tvillingar.

 

Hedda Hela Livet produceras av Poddagency

2021-05-06
Länk till avsnitt

6. Träning under graviditet

Kan man träna när man är gravid?

Camilla träffar elitlöparen Charlotte och vardagsmotionären Malin för att prata om hur man håller igång under sin graviditet.

 

 

Hedda Hela Livet produceras av Poddagency

2021-04-22
Länk till avsnitt

5. Den första tiden med ditt nyfödda barn

Birgitta och Martina pratar om de första tre månaderna med spädbarn.

Hur viktigt är det med närhet, hur hanterar man en skrikande bebis och när kan man egentligen börja träna igen?


Podden Hedda hela livet produceras av Poddagency.

2021-04-08
Länk till avsnitt

3. Graviditet/Förlossnings information del 2

Under pandemin har många förlossnings- och föräldrakurser tyvärr stängts ner. Därför vill vi  på Hedda Hela Livet via den här podden nå ut till alla gravida och blivande föräldrar. I det här avsnittet (som är det andra av 2 delar) går vi igenom förlossningens olika faser och hur det går till när man kommer in på BB.     Podden Hedda Hela Livet produceras av Poddagency
2021-03-25
Länk till avsnitt

4. Vasektomi/Sterilisering

Manligt preventivmedel pratas det alldeles för lite om! I det här avsnittet berättar Johan för Camilla och Birgitta om sin vasektomi. Vi får bland annat höra hur han bemöter myten om att man ?skär upp pungen?, varför han valde att genomgå ingreppet och hur det går till.   Podden Hedda hela livet produceras av Poddagency.
2021-03-25
Länk till avsnitt

1. Graviditet/Förlossnings information del 1

Under pandemin har många förlossnings- och föräldrakurser tyvärr stängts ner. Därför vill vi  på Hedda Hela Livet via den här podden nå ut till alla gravida och blivande föräldrar. I det här avsnittet (som är den första av 2 delar) går vi kort igenom information om vad som händer i graviditetens olika delar.     Podden Hedda Hela Livet produceras av Poddagency
2021-03-11
Länk till avsnitt

2. Orgasm i Sömnen

I premiäravsnittet så rivstartar vi i ett samtal om sexlivet under och efter graviditeten! Birgitta Klang och barnmorskan Camilla Åkerman träffar musikalartisten Amanda Roynesdotter Bjøru som nu väntar sitt tredje barn.  Hur har lusten sett ut under hennes graviditeter? Hur mycket eller lite lust är normalt under graviditeten? Kan man ha sex som vanligt? Och är det sant att man kan få orgasm i sömnen?   Podden Hedda Hela Livet produceras av Poddagency
2021-03-11
Länk till avsnitt

Den 11 mars är det premiär för podden Hedda Hela Livet - allt om graviditet, föräldraskap och relationer!

Den 11 mars är det premiär för podden Hedda Hela Livet - allt om graviditet, föräldraskap och relationer!

I en tid då pandemin gjort att många förlossnings- och föräldrakurser stängts ner vill Hedda Hela Livet genom sin nya podd nå ut till alla gravida och blivande föräldrar. Men det är också en podd som tar upp ämnen kopplat till livets olika faser. Hedda Hela Livet vill finnas just hela livet, från första preventivmedlet, under graviditet till att bli föräldrar och i våra relationer.

 

Hedda Hela Livet produceras av Poddagency

2021-02-24
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.