Sveriges 100 mest populära podcasts

Framgång Inifrån Podcast

Framgång Inifrån Podcast

Hey! Get ready to fall in love with yourself! I denna podden bubblar två soulsisters Tina och Zandra om hur vi kan öka vår medvetenhet, utvecklas inifrån och växa som människor. Vi delar med oss av våra egna tankar och upplevelser om hur vi kan påverka vår inre värld för att må så bra som möjligt. Vårt systraskap har varit betydelsefullt på vår resa och därför vill vi bjuda in dig i vår gemenskap. Vi lever i ett samhälle där vi får lära oss att framgång kommer utifrån, vi tror det är raka motsatsen, framgång börjar inifrån. Det är när vi är oss själva fullt ut och följer vårt hjärta som vi känner oss framgångsrika på riktigt. -Be you, do you! Vi hoppas få träffa dig på våra reatrets där vi kvinnor håller varandra i vår inre utveckling. Tillsammans är vi galet kraftfulla, precis som det ska vara! Kom ihåg att prenumerera för att inte missa nya avsnitt och ge oss 5 stjärnor. Följ oss på instagram @inrefitnesszandra och @tinabjorklund

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

framganginifranpodcast.podbean.com

Avsnitt

Känslor är känsligt.

Att känna olika känslor är en central del i att vara människa men ändå har vi skapat en idé om att bara vissa känslor är okey att känna. Vår erfarenhet är att nedtrycka känslor får oss att må dåligt och tillslut kan de ta sig i uttryck som ångest. Vad händer om vi istället neutraliserar alla känslor som ok att känna istället för att bara vissa får ta plats?. Vad händer om vi tillåter oss att möta och att känna, att låta känslan passera igenom för att sedan lämna våra kroppar?. Vi tror helt klart på att låta känslorna komma upp och ut, det ger oss en möjlighet till att må bättre. För att guida in nästa generation till en tro om att alla känslor är ok, så behöver vi vara de ledande exemplet och våga känna själva. Att känna kan vara jobbigt men hur frigörande känns det inte efteråt? Bakom känslorna som tynger dig finns du. Du är inte dina känslor, du är inte rädsla, ilska osv det är endast en känsla. Den insikten är livs förändrande när vi verkligen kan förstå det. Släpp kontrollen, våga känna, ut med skiten så du kan bli mera du.

 

Massa kärlek Tina och Zandra

2021-10-14
Länk till avsnitt

Incheckning, ett lifehack för att må bra.

Vi kan lära oss så mycket om personlig utveckling men vad kommer det göra för nytta om vi inte lever det. För att transformeras är det av stor vikt att vi praktiserar det vi lär oss samt att vi börjar inifrån oss själva. I detta avsnittet vill vi inspirera dig att checka in just för att komma närmare dig själv, lära känna dig själv och lyssna till just dig så att du kan stå stadigt och be you do you. Vi checkar in dagligen för att påminna oss om att komma hem till oss själva. En påminnelse som kan behövas upprepas ofta då det kan vara lätt att tappa bort sig i en stressad värld. Så nej tack till mobiler, nyheter och stress på morgonen och kvällen. Vi väljer incheckning och utcheckning istället. Det ger oss positiv energi. Börja du också tillsammans med oss? 

 

Massa kärlek Tina och Zandra

2021-10-07
Länk till avsnitt

Stärk din psykiska hälsa genom att tycka om dig själv.

I detta avsnittet pratar vi om att bristen på självkärlek är en grundorsak till psykisk ohälsa. Det är när vi lyssnar till den inre kritiken och låter den styra våra liv som det är lätt att börja må dåligt. 

Att lära känna sig själv med sina tankar och känslor är en viktig början. 

 

Hur pratar du om dig själv till dig själv? 

 

Stärk din psykiska hälsa genom att tycka om dig själv. Skapa kontakt med dig själv, ner i kroppen bort ifrån huvudets alla tankar.

Öppna upp för en resa tillbaka hem till dig själv.

Träna dig på att lyssna på ditt hjärta till den där mys rösten du har inom dig som är öm och varm. 

Vi Behöver ge oss själva den kärlekekn vi behöver för att må bra. 

Vi tror att vi känner oss framgångsrika på riktigt när vi tycker om oss själva 

 

Därför vill vi vara med och skapa en ny kollektiv sanning 

?ATT DET ÄR OKEY ATT TYCKA OM SIG SJÄLV!! 

 

Massa kärlek Tina och Zandra

2021-09-30
Länk till avsnitt

BE YOU!

BE YOU 

 

Att vara sig själv i en värld som ständigt matar oss att vara samma, kan vara en utmaning. 

 

Vi får lära oss under uppväxten att passa in. 

Att passa in kan känns tryggt MEN får det oss att följa vårt hjärtas unika röst?!

 

Du kom hit till jorden för att vara just du och ingen annan. 

 

Du är du och det är just din styrka. 

 

Vi tror på att när vi människor vågar vara oss själva, så är det den största gåvan vi kan ge oss själva och världen. 

 

Massa kärlek Tina och Zandra

2021-09-23
Länk till avsnitt

Framgång vs. Framgång Inifrån

I detta avsnittet pratar vi om hur vi ser på framgång jämfört med vår framgång inifrån. Vi vill att du som lyssnar ska få en tydligare bild på hur vi tänker kring detta ämne. Den yttre framgången som många ser på det idag har skapat en stor press hos oss och säkert många andra där ute. Vi tror att sann framgång börjar inom dig, där välmående och synen du har på dig själv är avgörande.

 

Massa kärlek Tina och Zandra

2021-09-16
Länk till avsnitt

Tankar om tankar...

I detta avsnittet pratar vi om tankar och dess betydelse för oss. Hur påverkar våra tankar våra liv egentligen? Vi delar även med oss utav tips på hur man kan bryta negativa tankar för att skifta energi och hur man kan se dom ifrån ett större perspektiv.

Tankar kan vara vår största fiende MEN även vår bästa vän.  

Massa kärlek Tina och Zandra

2021-09-09
Länk till avsnitt

Vårt första avsnitt!

Välkommen till vårt första avsnitt. Här kan du lyssna till en kort introduktion om hur vi ser på framgång och hur vi känner när vi står i vår fulla kraft. Vi är så tacksamma över att få börja denna resa tillsammans med er. Massa kärlek Tina och Zandra 

2021-08-31
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.