Sveriges 100 mest populära podcasts

NWT Istid

NWT Istid

NWT Istid ? en podd där NWT:s sportchefer Solveig Voyce och Markus Strömberg snackar om senaste nytt runt Färjestad BK och bjuder in aktuella gäster. Nytt avsnitt varje vecka.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

anchor.fm/solveig-voyce

Avsnitt

#Avsnitt 7: Specialavsnitt ? FBK:s säsongsinledning under lupp

I ett specialavsnitt går vi igenom Färjestads tio första matcher. Varför fungerar inte defensiven? Vilka spelare har stuckit ut? Vad har överraskat? Solveig Voyce och Markus Strömberg gästas av webbkollegan och supertyckaren Fredrik Erlandsson. Givetvis bjuds poddlyssnarna på lika magiska resultattips som vanligt.

2021-10-19
Länk till avsnitt

#Avsnitt 6: Furchs spa-vibb, FBK:s superlöfte och NWT:s usla facit

En minst sagt händelserik vecka analyseras in i minsta beståndsdel. Den här veckan får första SHL-tränaren kicken, menar Solveig Voyce och Markus Strömberg. Dessutom får lyssnarna lära känna Martin Johnsen ? FBK-stjärnskottet på allas läppar.

2021-10-12
Länk till avsnitt

#Avsnitt 5: Linus Johansson vill peppa unga med diabetes ? hör FBK-stjärnan berätta om sin resa

Den här veckan gästas NWT Istid av Färjestads Linus Johansson. Det blir ett samtal om hans längtan efter en minigris, vi åker på en resa tillbaka i tiden till när han nästan slutade med hockeyn. Han spånar om vem som hade spelat honom om hans liv blev storfilm och så delar Färjestads inofficiella DJ med sig till lyssnarna av den bästa musiken just nu.

Linus berättar också om hur han vill ge sig ut i länet och peppa unga idrottande som drabbats av diabetes, en sjukdom han själv lever med.

2021-10-06
Länk till avsnitt

#Avsnitt 4: Hemligheterna från FBK-bussen

I veckans avsnitt av NWT Istid ger Färjestads Michael Lindqvist en exklusiv inblick i livet i spelarbussen. Vem sitter var? Vem somnar först och vem skulle bli den bästa - och sämsta busschauffören? Dessutom snackar Solveig Voyce och Markus Strömberg upp matcherna mot Skellefteå och Leksand. 

2021-09-28
Länk till avsnitt

#Avsnitt 3: Ejdsell om kärleken till Majken, 1,5 år och silly-sveket mot NWT

Han fejkar hembakat, samlar på gin, har en influencerhund ? och fintade NWT under silly season. Färjestads Victor Ejdsell är huvudperson i veckans avsnitt av NWT Istid, som leds av Solveig Voyce och Markus Strömberg.

2021-09-23
Länk till avsnitt

#Avsnitt 2: Spanska segerdraget: DJ Johansson ? ett geni

Några dagar har gått sedan SHL-premiären och fem viktiga punkter har fastnat hos Solveig Voyce och Markus Strömberg. I veckans avsnitt surras det bland annat om backparet som NWT:s tyckduo tror hade mått bra av en förändring och om tårar i Löfbergs Arena. Och så visar det sig att Linus Johanssons kärlek till Sylvia Vrethammars musik gör honom till ett geni.

2021-09-15
Länk till avsnitt

#Avsnitt 1: Mikael Wikstrand: "Jag sa till agenten att du kan nog börja ringa Peter och göra upp ett avtal"

I premiäravsnittet av NWT Istid gästar Färjestad BK:s lagkapten Mikael Wikstrand. Han berättar om tiden i Ryssland, hur det egentligen gick till när han bestämde sig för att lämna KHL, om sin passion i livet och om den guldpress han och laget lever under nu när seriepremiären närmar sig.

Dessutom svarar han på Solveig Voyce och Markus Strömbergs frågebatteri ? där han dissar något som mer eller mindre halva FBK älskar.

2021-09-06
Länk till avsnitt

#Pilotavsnitt: "Lilliz" är Färjestads bästa värvning, Örebro het guldkandidat och SHL-publiken vinkar av Brynäs vid säsongens slut

NWT:s sportchefer Solveig Voyce och Markus Strömberg snackar igenom försäsongen. Hur har Färjestad sett ut? Vilka värvningar kan Peter Jakobsson vara extra nöjd med - och var finns en möjlig floppvarning? Dessutom tippar vi SM-vinnarna, och bubblar om vilka lag som lär få slåss om sin överlevnad i SHL i vår. Här är pilotavsnittet ni alla väntat på!

2021-09-06
Länk till avsnitt

NWT Istid - trailer

Trailer för NWT Istid ? en podd där NWT:s sportchefer Solveig Voyce och Markus Strömberg snackar om senaste nytt runt Färjestad BK och bjuder in aktuella gäster. Nytt avsnitt varje vecka.

2021-09-03
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.