Sveriges 100 mest populära podcasts

Jessica & Hanna ? Å andra sidan

Jessica & Hanna ? Å andra sidan

Bästisarna Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren pratar om allt mellan himmel och jord. Smink och livspusslet. Ytligt och djupt. Livet på turné och relationer. Häng med!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/aandrasidanmedhannahedlundjessicawahlgren

Avsnitt

31. ?Live a little, lilla fegis!?

Denna veckas avsnitt inleds med (OBS! Otroligt barnförbjudet!) Ola Forssmeds fräckaste fräckis... och i vanlig ordning är det full fart, från Spanien till den avslutande showen i Uddevalla!

Hanna och Jessica ger oss en recap på resan till Marbella som innehöll irriterande Padel-tränare, underbara middagar samt en eventuell polisjakt!

2022-05-18
Länk till avsnitt

30. Y viva España!

I veckans avsnitt tar vi oss hela vägen från ett oväntat, fint och inspirerande möte på flyget till platsen där Pernilla Wahlgren gifte sig 1993.. eller hur var det nu med det där?

God lyssning!

2022-05-11
Länk till avsnitt

29. ?Du ska väl inte behöva ha några begränsningar för att du har fött barn??

I veckans avsnitt samtalas det om förlossningsskador, vilket leder till att både Jessica och Hanna delar med sig av sina respektive förlossningshistorier och bestående men.

Om balansgången i att inte vara för på som förälder.. men att det trots allt kan vara helt OK!

2022-05-04
Länk till avsnitt

28. Änglakyssar!

Hanna tar upp utmaningen i att försöka att inte fly ?bluesen? som uppstår när det inte är barnvecka, om orber, samt uppläsning av både fina och rörande meddelanden från lyssnare.

Det och mycket mer i veckans avsnitt!

2022-04-27
Länk till avsnitt

27. Hanna har varit norrut och Jessica i solen

Hanna är hemma från fjällen och Jessica har ätit paäjja, paagäga.. paella, eller vad det nu heter i Spanien. Varför stör man sig på folk som vet vad saker heter men ändå säger fel? Eller göra man det? Det och mycket mer i veckans avsnitt!
2022-04-20
Länk till avsnitt

26. Skriv ett brev till dig själv

Efter ett hetsigt dygn har Jessica landat i Spanien, men tröttheten ligger som ett lock över henne. Hur mår tjejerna utan sömn? 

Jessica har även träffat Dan Eliasson och blev golvad! Det diskuteras även om känslorna att läsa något högt och om hur orden då blir starkare. Hanna varit på en ?glow-bar? och ska ha staycation i Stockholm! Sinnesrobönen!

2022-04-13
Länk till avsnitt

25. ?Jag vet var alla mina barn blev till?

Hanna har i veckan provfilmat för en film och de tänker tillbaka på tidigare gånger de castat för olika uppdrag! Jessica läser upp en text från Micke Gunnarsson och ett samtal om att göra sig själv till offer drar igång! Lets Dance-minnen! Sven Melander! Bucket lists!

2022-04-06
Länk till avsnitt

24. På turné med Malena Laszlo!

Vad hände när Malena blev coronakarantänad i fem månader på Mallorca? Ett avsnitt fullt av kreativt flöde och tankar kring hur man skapar. Om att längta hem när man blir äldre! Jessica har spelat paddel - med framgång och Hanna har gästat gammelradio och minns tillbaka i karriären!

2022-03-30
Länk till avsnitt

23. Micke Gunnarsson gästar!

Föreläsaren och författaren Micke Gunnarsson gästar dagens avsnitt och det blir ett extra långt samtal om föräldraskap, skolan och även döden. Micke ger sina tankar på hur man hanterar relationer och uppbrott.

2022-03-23
Länk till avsnitt

22. De snälla och goda tankarna

Om att inte aldrig ställa in en show och Hannas hemliga möten. Det blir även snack kring två tv-serier de sett som på ett feel good-sätt porträtterar varannan vecka-livet! Avslutningsvis blir det ett överraskningsuppträdande som skedde i helgen!

2022-03-16
Länk till avsnitt

21. Pernilla Wahlgren hälsar på!

Hur hanterar man livet när det är stressiga tider - både privat och i omvärlden? Hanna har varit på Club After Dark och älskat det! Sen tittar även Pernilla Wahlgren in i podden när tjejerna träffade henne på Lorensbergsteatern! Hur kände Pernilla vid deras första möten? Det får du höra i veckans avsnitt!
2022-03-09
Länk till avsnitt

20. F&S

Vad vill Hanna helst av allt jobba med, varför slutade Jessica att dansa och varför ringde Hanna Tommy Körberg från scen i mello? Det och mycket mer får ni veta om ni lyssna på detta lilla avsnitt!
2022-03-02
Länk till avsnitt

19. "Jag kan ha kissat på mig"

Oj oj oj, var ska vi börja? Kanske med hemligheten som Jessica burit sedan tolv års ålder, men som hon nu för första gången delar? Eller med Hannas spirande kleptomani? Eller när Hanna vid flera tillfällen orsakat smärre blodbad? En sak vet vi i varje fall: att avsnittet slutar efter att Hanna och Jessica satt sin personliga integritet på hårda prov.
2022-02-23
Länk till avsnitt

18. ?Jag blir en riktigt oskön tjej?

Ett avsnitt fyllt av dramatik; har Jessica eventuellt gjort sig skyldig till smitning? Varför bröt plötsligt alla ihop på en parkeringsplats utom Hanna? Dessutom: vin! Skallskador! Och så en liten dos östrogen.
2022-02-16
Länk till avsnitt

17. "Hitta sig själv i skilsmässobassängen"

Om att komma tillbaka till sig själv efter separationer, om vägen tillbaka från botten, och om middagar, massor av middagar...
2022-02-09
Länk till avsnitt

16. "Jag har alltid varit rädd att vara till besvär"

Vänner! Självförtroende! Pepp! Jessica! Hanna! Och plötsligt ringer telefonen...
2022-02-02
Länk till avsnitt

15. "Jag är tjejen som blir rädd när det kommer en gaffel"

Hanna fyller år under inspelningen vilket färgar av sig på ett härligt sätt på veckans avsnitt! Sedan gästar entreprenören inom hälsa, yoga och träning Monica Björn (som också kallar sig "klimakterieaktivist"!) och reder ut begreppen om östrogen, progesteron, gestagen och allt annat som alla borde veta om förklimakteriet.
2022-01-26
Länk till avsnitt

14. ??Btw, det var jag som var naken!??

Jessica och Hanna är less på det mesta men tillåter sig ändå att skratta loss lite mitt i allt. Hanna berättar om när hon näckade för Ebbot Lundberg på en strand i Varberg, och Jessica läser upp ett mejl om att inte bli tagen på allvar av vården. 

2022-01-19
Länk till avsnitt

13. ''Tejp och bondagekurs?

[]
2022-01-12
Länk till avsnitt

12. "Din gamla marodör"

Ett samtal tidigt tidigt på morgonen den 2 januari. Om Jessicas FOMO, knäppa gamla uttryck, inspirerande nyårslöften, värsta nyårsminnena och lite till!

2022-01-05
Länk till avsnitt

11. ''Sluta kontrollera rädslan för besvikelse''

Doppardagen är förbi och Jessica och Hanna pratar om helgens firande med både bonusfamiljen och nära vänner. De svarar även på ett brev från en lyssnare ang alkohol. 
Sen summeras 2021, hur blev livet egentligen det här året och vad har de lärt sig?


2021-12-29
Länk till avsnitt

10. Julavsnittet

Hanna ger Jessica en julklapp. En julklapp som kanske kan hjälpa Jessica att minnas vad hon ska köpa för present till Magnus. Det har hon nämligen glömt. Det enda hon minns är att det skulle vara den perfekta julklappen.
2021-12-22
Länk till avsnitt

9. "Ingen k*k är lika hård som livet"

Jessica har varit på en drömhelg i Paris och Hanna har frossat i skidåkning. Det handlar om ens rätt till sin ilska, att inte dumpa över känslor och skuld på andra och om nyponpulver som mirakelkur. MED MERA!

https://bit.ly/åandrasidan-RevolutionRace
Koden JESSICAHANNA15 ger 15% rabatt på Revolution Race 
2021-12-15
Länk till avsnitt

8. "Hjälp mig att älska mig själv"

Hanna har varit ute i svängen och Jessicas hälsoresa fortsätter. I övrigt relationer, kärlek, svek och strategier för att gå vidare.
2021-12-08
Länk till avsnitt

7. "Hitta klitoris och onanera på!"

Varför har Hanna hamnat i polisförhör? Och vilket mamma-dilemma har Jessica råkat ut för? Ett fnissigt avsnitt med många sanningar och oanade konsekvenser.
2021-12-01
Länk till avsnitt

6. ?Ibland vet inte människor om att vi håller på att gå sönder?

Hanna har (bildligt talat) blivit räddad från en outhärdlig bergsbestigning och Jessica har förgäves försökt få bukt med sina hälsoproblem. 
2021-11-24
Länk till avsnitt

5. "Vad är det här?! Är det min nuckhoppa?"

Om när Hanna blev toksågad i uppkörningen, om skilsmässofester och möhippor. Och så blir det både husmorstips och vits!
2021-11-17
Länk till avsnitt

4. ?Min frihet blev ångest och panik"

Det har vart höstlov och Jessica och Hanna har kunnat släppa sitt intensiva turnerande litegrann. En hemlig gäst hoppar in i podden och bjuder på en barnförbjuden vits. Dessutom katastroftankar, en incident på padelbanan och mycket mycket mer!
2021-11-10
Länk till avsnitt

3. ''Jag brukar alltid säga att min PMS kommer med löningen''

Jessica och Hanna ringer hormonterapeuten Sanne Lundblad som har hjälpt Jessica genom hennes värsta pms-perioder. Genom att lära känna sin kropp och leva rätt kan man hjälpa hormonerna rätt så mycket på på traven - både under hela cykeln och i klimakteriet. 
2021-11-03
Länk till avsnitt

2. ?Jag är inte alltid en trevlig tjej?

Jessica och Hanna är fortsatt på turné och känner sig lite slitna. Hanna har kommit på några nya ord och Jessica funderar på om hon kanske är i klimakteriet. Dessutom mycket PMDS och pruttar.
2021-10-27
Länk till avsnitt

1. ?Jag kan ta över ditt frikort nu"

Premiären av Jessica och Hannas podcast "Å andra sidan" är här! I det första avsnittet pratas det om auditions som man kanske inte riktigt är van vid, om att äntligen få åka på turné igen och hur konstigt det är att ha ett svenskt frikort.
2021-10-19
Länk till avsnitt

Premiär den 20 oktober!

[]
2021-10-14
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.