Sveriges 100 mest populära podcasts

SURRET med Hanapee & Nea

SURRET med Hanapee & Nea

I denna självutnämnda succépodd surrar Hanapee (programledare, influencer och bloggare) och bästisen Nea om barnuppfostran (hur överlever man pms med sitt barn?), ger starka trendtips (alla borde ha kort lugg i år!) och pratar om Neas år med bröstcancer och cellgifter. Det är nära, inbjudande, roligt och bjussigt i Sveriges nya, stora måstepodd för alla kvinnor mellan 25 och 45. Ställ en fråga eller önska ett ämne på https://www.surretpodcast.seEn podcast från Perfect Day Media.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

surretpodcast.se

Avsnitt

135. Lång tantpuppa

Hanna och Nea ska göra en stor förändring? i håren och i personligheterna (med eller utan medicin är frågan). Dessutom har det åkts genom SD-märkt landsbygd och funderats på vad smärtsamt det är med konstnärskap som göra för andras skull än sin egen. LOVE YOU ALLA SOM LYSSNAR!!!!!!!!
2024-04-16
Länk till avsnitt

134. Ska fotbollsfruar bara finna sig?

Veckans surret spelas in i en säng med 7 cm mellan munnarna. Det har varit stökig underbar livepodd och Hannas mamma intog spontant scenen. Det snackas kvinnor som bara ska ?finna sig? och Shanga Forsbergs instainlägg.

Producent: Jakob Almgren
2024-04-09
Länk till avsnitt

133. Fräscht.

Nea undrar varför folk har så fula hundar? Och Hanna har kommit på hur man gör barn modiga. Dessutom: föräldrar som ska med på barns aktiviteter och vad gamla bilder på ens mamma gör med en.
2024-04-02
Länk till avsnitt

132. ?Svensk HIV-historia - en feelgood roman!?

Nea är grovt DRABBAD av nyheten om Kate och hade tänkt prata skit om Mamagalan men KÄNNER nu med dom. Och Hanna HADE tänkt prata skit om årets ?framtidsmama? som tjänat sina miljoner på att sälja skor från Kina. Men nu sätta foten ner; varför måste man vara så cynisk hela tiden?! Det är pinsamt. Och så kommer två riktigt bra boktips.
2024-03-26
Länk till avsnitt

131. Fet som en komet

Ladda ner Hinge här:  https://hin.ge/Surret
2024-03-19
Länk till avsnitt

130. Skrytmajor

Hanna har hamnat på en svensk artists insta och är i chocktillstånd medan Nea delar ?operationsminnen?. Det blir också en rätt smärtsam stund i poddens historia då Hanna ska berätta vad hon tycker Nea skryter om. Och vad FÅR man egentligen skryta om?

Ladda ner Hinge här:  https://hin.ge/Surret
2024-03-12
Länk till avsnitt

129. Vad tänker du på innan du somnar?

Hanna har fått ett sms av sin mamma och Nea har ?tänkt?. Dessutom: SÖKORDEN ni ska använda för att hitta bra grejer second hand och stora personlighetstestet.
Ladda ner hinge här: https://hin.ge/Surret
2024-03-05
Länk till avsnitt

128. Att inte se en framtid

Nea har funderat på varför hon inte ser en framtid och Hanna har fått en ?scare? och varit tvungen att hets-smsa Anton på en aw. Dessutom: myten om att skönhetsoperationer skulle vara fula och att vi alla är hycklare.
2024-02-27
Länk till avsnitt

127. Bring the knowledge!

Tyvärr har Hanna och Nea skickat in en del av sin fyllepodd från Lissabon. Vad sa den charmige unga mannen på gatan? Och på vilka sätt är man avundsjuk på sitt barn? Dessutom: att ta kritik och att lyssna på erotik.

Producent: Jakob Almgren
2024-02-20
Länk till avsnitt

126. Vad skulle du säga till mig om det här var vårt sista samtal?

Hanna har gått runt med airpods i trosorna och Nea har funderat på manliga kroppsideal. Vem blir den nya coola it-girlen och hur ska hon vara nu när quirky-tjejen är ute?  DESSUTOM: det blir deep när det ställa frågor alla borde ställa till någon riktigt nära.
2024-02-13
Länk till avsnitt

125. ?Men brösten då??

Nea har läst en bok (och Hanna hånar henne) och det fundera över familjenormen Surret bidrar till. Kommer man nånsin ifrån barnfrågan som kvinna? Och varför är man NÖJD över ståbrädan på vagnen? Dessutom: att inte blanda ihop dåligt samvete med snällhet.
2024-02-06
Länk till avsnitt

124. Killars spelade snällhet

Hanna försvarar Sergio i Love is blind och Nea är besviken på vuxenvärlden. Vem ska ta ansvar i Palestina-Israel-konflikten när man själv inte kan det? Dessutom: Amning vs flaskmatning och hur väljer man egentligen toalett i offentligheten? Och just det! Florens vill gå på buffé.

Producent: Jakob Almgren
2024-01-30
Länk till avsnitt

123. Varför kollar vuxna människor på skräckfilm?

Hanna känner sig utanför när andra är andliga (eller gillar true crime) och Nea har blivit kallad för Krösus sork. Och så har studier visat att jämställda män blir utbrända oftare (SKRÄLL!!!). Dessutom: tjejgäng i 11-årsåldern som sjunger Taylor Swift mitt på gatan.

Producent: Jakob Almgren
2024-01-23
Länk till avsnitt

122. STORA STILPODDEN VÅREN 2024

Vilka sneakers ska man satsa på egentligen?! Och hur fan ser man cool ut om man känner sig som en tönt? Kan alla bli snygga? Och frisyr då?! JACKA?! Färger?.? Oroa er inte,  Surret har svaren!

Producent: Jakob Almgren
2024-01-16
Länk till avsnitt

121. Jag vill inte suddas ut

Hur fan beter sig pappor på after ski? Och hur vet man om man lever i en destruktiv relation? Det diskuteras låten som förmodligen räddat liv och en textrad man hört tusen gånger men äntligen förstått. Och så det här med pissoar-tabletten, kan man dejta en kille som ätit den? Puss och kul med alla som lyssnar!!!!!
2024-01-09
Länk till avsnitt

120. Vem ska du leva som 2024?

Surret har hittat kvinnan du ska leva som år 2024!! Och så listas året som gått. Hanna har upptäckt det värsta ljudet som finns och Nea känner ett djupt hat mot Skistar.
2024-01-02
Länk till avsnitt

119. Med mycket möda och stort besvär

Hanna har matchat årets värsta pms med att va värdinna för julafton och Nea minns ett trauma hon haft med en vakt på Carl Larsson-utställningen. Dessutom: den djupa innebörden av en snapsvisa och uppläxning på sociala medier.
2023-12-26
Länk till avsnitt

En liten julhälsning från oss

[]
2023-12-24
Länk till avsnitt

118. Har jag DIAGNOS?

Hanna är genuint nyfiken om alla tänker som henne eller om hon bör utredas och Nea menar att man som stockholmare visst får säga ?Norrland?.
2023-12-19
Länk till avsnitt

117. Julklappstipsar-podden

En pojkvän i over shirt som har allt eller en svärmor som älskar kultur? I veckans podd finns julklappstipsen för typ alla. Dessutom: Nea har varit på en grej Hanna anser vara ett straff och att hylla sina föräldrar (och årets vackraste jullåt ni garanterar inte hört) LOVE YOU!!!! ??
2023-12-12
Länk till avsnitt

116. ?Finns där ljud finns?

Det bästa stil- och drinktipset inför julfesterna!!! Och vad för traumatiskt har Nea upplevt på förskolan? Dessutom: Hannas stora besvikelse, Linda Skugge och Romcom-jul!
2023-12-05
Länk till avsnitt

115. Dynan som fastnat

Nea har som vanligt inte känt vad hon haft på kroppen och Hanna har varit på dejt. ?Aktiviteter? man gör som par, sexrum, känna igen sig i sitt barn och vem skulle man egentligen ha varit på stenåldern? Love u
2023-11-28
Länk till avsnitt

114. Vi skäms jättemycket

Saker har hänt och saker har sagts. Nea har hittat Hannas gamla fb-statusar och Hanna har insett hur hon ljugit om feminism. Dessutom: så får du inte använda din telefon och det absolut bästa festtipset. LOVE U GUYS!!!!!

Producent: Jakob Almgren
2023-11-21
Länk till avsnitt

113. Poop in the pantalones

Vad heter egentligen jacka på spanska och vilken 40-årig kvinna ska man tänka på vid minsta ålderskris? Dessutom: att sätta minus på sin framtid, barnprogrammet Bluey och starka visdomsord.

Producent: Jakob Almgren
2023-11-14
Länk till avsnitt

112. Bråk på café

Nea har varit i sitt andra bråk nånsin i offentligheten och Hanna erkänner vilken anti-feministiskt tjänst hon använder. Det snackas bröstvårtor och ges tips på hur du känner dig ?ung och fräsig?.
2023-11-07
Länk till avsnitt

111. Varför är ingen kär i mig?

Nea har varit på årskontroll för cancern och KÄNT insikter och Hanna har blivit röd i ansiktet. Det snackas att ta tag j sin relation, pressa in en fot i fel sko och 10 frågor man MÅSTE ställa sin partner. Dessutom blir det överraskning i studion då podden fyller 2!

Producent: Jakob Almgren
2023-10-31
Länk till avsnitt

110. Det stora bråket

Nea är missnöjd efter parmiddagen då det pratades pengar och Hanna har varit med om en psykiskt sjuk man som sett kattkvinnor på ett tak. Det pratas "utbrändhetssymtpom" och att aldrig hitta neutralen på en blinkers. Dessutom: riktigt bra stiltips!!!!!
2023-10-24
Länk till avsnitt

109. Måste man ha två barn?

[]
2023-10-17
Länk till avsnitt

108. Hatlistan

Är det här avsnittet som cancellerar Surret? Kanske. Hanna är bakis efter att ha druckit 7382 öl med en kändis hon tkr är snygg och Nea hatar killar som inte kan googla barnfrågor. Producent: Jakob Almgren
2023-10-10
Länk till avsnitt

107. En låt bättre än terapi

Hanna har fått ett uppläxande DM och Nea har varit på potatisfestival. Ska man vara team Kim eller Kourtney ? Och så har Nea haft ett otroligt möte på Täby centrum. Dessutom: låten som är bättre än 5 års terapi.
2023-10-03
Länk till avsnitt

TRAILER: BONUSAVSNITT - Surret LIVE?!

Till alla er som inte hade möjlighet att närvara på dom oförglömliga kvällen så kommer här höstens överraskning. Surrets Livepodd finns nu som ett extraavsnitt att köpa för endast 19kr! Klicka på den här länken https://sesa.my/rbtrg5 och följ instruktionerna. Lyssnar du på Spotify trycker du på det lilla hänglåset.

Missa inte ?Frågelådan?, det stora killtestet med Edvin Törnblom, dom mest privata anekdoterna och massa annat kul i detta fullspäckade avsnitt!

Här kommer länken igen: https://sesa.my/rbtrg5
Mycket nöje! 
2023-09-29
Länk till avsnitt

106. Sura jämställda killar

Åh nej Nea har ?ångest i höfterna i höfterna" och Hanna har sett ett tecken på att jorden kommer gå under..... Dessutom frågar man sig om det ev är en lite för ENKEL lösning att skylla gängkriminaliteten på partyknarkarna? Och så givetvis en lång utläggning om varför den moderna mannen mår skit och är bitter.
2023-09-26
Länk till avsnitt

105. Rena rama ding dong

Det snackas kvinnomisshandlare som får programledarjobb och det radikala i att tro på kvinnor. Och MÅSTE man snacka barn med sina vänner?.? Sen har ju cirkus sålts ut och Hanna ska börja med Stand up och Nea har ?känningar?. TREVLIG LYSSNING!!!!! Producent: Jakob Almgren
2023-09-19
Länk till avsnitt

104. Spontant congatåg

Nea har påbörjat sin cancerbehandling igen och Hanna tror Kylie Jenners kropp är problemet för chalamet-prettos. Sen har de båda blivit uppbjudna till congatåg och misstänker att det är starten på stora förfallet. DESSUTOM: Sveriges snyggaste hus; inifrån! Producent: Jakob Almgren
2023-09-12
Länk till avsnitt

103. Pick me-killar

Varför hatar man killar som älskar menssex? Och egentligen varenda kille som lägger upp NÅT om Taylor Swift. Dessutom har Hanna blivit sågad av en astrolog och Nea har som vanligt inte sovit en sekund. Producent: Jakob Almgren
2023-09-05
Länk till avsnitt

102. Vi mår inte så bra

När Nea hade cancer vågade hon inte tänka på dagen hon nu upplevt. Hanna har sett hur killar åker Voi.  Och så snackas det föräldrar som ser sig som kunder till skolan. Producent: Jakob Almgren
2023-08-29
Länk till avsnitt

101. HÖSTSTILEN 2023

Vilka skor ska jag ha? Hur ska jag göra för att känna mig sexig? Och kan jag ha jättekort kjol fast jag är lite tjock? Är detta frågor du ställer dig själva så är räddningen (kanske?) här!
Producent: Jakob Almgren
2023-08-22
Länk till avsnitt

100. Hanna har skällt ut Nea

Nån som vet om Surret har varit på festival?? Hanna blev lesbisk och Nea förolämpade människor. Dessutom BRÅKADES det! Det blir snack om gränsdragningar mot vänner och hur man egentligen är en bra kompis.
Producent: Jakob Almgren
2023-08-15
Länk till avsnitt

99. Besviken på Håkan Hellström

Kommentarsfälten på dam-VM, att sluta leka som vuxen kvinna och vilket är tydligaste tecknet på att Hanna och Neas storhetstid är?. ÖVER! Dessutom: därför började Hannas bror snusa och VILKA EXAKTA KLÄDER SKA MAN HA PÅ FESTIVAL? Nea har riktigt bra tips.
Producent: Jakob Almgren
2023-08-08
Länk till avsnitt

98. Nea gör det med RW

[]
2023-08-01
Länk till avsnitt

97. RELATIONSAKUTEN: varför vill jag konstant skilja mig?

Ni har ställt tusen frågor om relationer och Surret har svaren ? eller ja typ. GÅR det att ta sig vidare efter otrohet, att få barn i sin värsta svacka, leva med deprimerad partner och att ha ett enormt bekräftelsebehov i sin relation.
2023-07-25
Länk till avsnitt

96. ÅSIKTSMASKINEN!!!

[]
2023-07-18
Länk till avsnitt

95. Frysta kötbullar, vin och Peter LeMarc

Lugnt och mysigt sommaravsnitt där temat är semester. Det blir: motsatsen till triggers - glimmers. Sommarens överlevnadstips, gottigheter, rövstek, sommarens sås, massa annan sås, solskyddpåbarntips och  VIPpåVIPPEN på Way out west. Dessutom tipsar Hanna om ägg. 
2023-07-11
Länk till avsnitt

BONUSAVSNITT - Barnmorskan Maria gästar och behöver man verkligen en gravidförsäkring?

Det här extraavsnittet är i betalt samarbete med Länsförsäkringar Gravidförsäkring. Har ni ytterligare frågor kan ni alltid skicka ett dm till @surretpodcast eller höra av er direkt till Länsförsäkringar. Puss!
2023-07-06
Länk till avsnitt

94. Trauma-droppen som fått bägaren att rinna över

[]
2023-07-04
Länk till avsnitt

93. Känna sig osedd och tantrafestival

ÄR det verkligen bra att prata om sin relation i en podd? Och vad tyckte Hanna och Nea om MÄNNENS avsnitt? Dessutom: känns sig fyrkantig på tantrafestival och ha brännande tårar bakom ögonlocken då man ska va glad.
2023-06-27
Länk till avsnitt

Extrainsatt bonusavsnitt UTE NU: ANTON OCH JOHAN - SVAR PÅ TAL

SENASTE NYTT! Nu finns ett extrainsatt bonusavsnitt av SURRET! För att låsa upp avsnittet ? klicka på den här länken https://sesa.my/1uqvn5 och följ instruktionerna. Lyssnar du på Spotify trycker du på det lilla hänglåset!

Det har äntligen hänt! Johan och Anton har tagit sig in i poddstudion och spelat in detta bonusavsnitt där de både svarar på lyssnarfrågor och försvarar sig mot påhopp från Hanna och Nea.

Länken en gång till: https://sesa.my/1uqvn5
Mycket nöje!
2023-06-21
Länk till avsnitt

92. ?Innan jag skulle komma iväg och hitta en valnöt?

Nea har fått värdefullt tips av en följare och Hanna har tyvärr gjort något jättepinsamt på en fotografering. Dessutom: kan man kräva att ens partner ska umgås med ens familj? Och citatet Hanna tack och lov aldrig tatuerade!!!
2023-06-20
Länk till avsnitt

91. Relationsbråk och män utan ord

Hanna ger exklusiva tips till dig som vill kunna bajsa på jobbet och Nea har hittat en rysk docka. Det blir ett ÖPPENHJÄRTLIGT (som om det nånsin är ngt annat) snack om att BRÅKA och så har Hanna fått höra att hon inte alls har adhd utan något annat?. Och just ja, Nea har sett en luftballong och messat Hanna om den ?
2023-06-13
Länk till avsnitt

90. Mammor leker inte med sina barn

Nea har fått ett bekymmersamt DM och Hanna tänker på hur jävla störig hon varit i sin gamla blogg. Dessutom minns Nea sin gamla cancer-nunna och Hanna har sett två personer på Instagram och DÖTT av tråkighetspanik. Det pratas också om att leva livet i Epic split och att haters inte alls är avundsjuka på en.
2023-06-06
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.