Sveriges 100 mest populära podcasts

SURRET med Hanapee & Nea

SURRET med Hanapee & Nea

I denna självutnämnda succépodd surrar Hanapee (programledare, influencer och bloggare) och bästisen Nea om barnuppfostran (hur överlever man pms med sitt barn?), ger starka trendtips (alla borde ha kort lugg i år!) och pratar om Neas år med bröstcancer och cellgifter. Det är nära, inbjudande, roligt och bjussigt i Sveriges nya, stora måstepodd för alla kvinnor mellan 25 och 45. Ställ en fråga eller önska ett ämne på https://www.surretpodcast.seEn podcast från Perfect Day Media.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

surretpodcast.se

Avsnitt

116. ?Finns där ljud finns?

Det bästa stil- och drinktipset inför julfesterna!!! Och vad för traumatiskt har Nea upplevt på förskolan? Dessutom: Hannas stora besvikelse, Linda Skugge och Romcom-jul!
2023-12-05
Länk till avsnitt

115. Dynan som fastnat

Nea har som vanligt inte känt vad hon haft på kroppen och Hanna har varit på dejt. ?Aktiviteter? man gör som par, sexrum, känna igen sig i sitt barn och vem skulle man egentligen ha varit på stenåldern? Love u
2023-11-28
Länk till avsnitt

114. Vi skäms jättemycket

Saker har hänt och saker har sagts. Nea har hittat Hannas gamla fb-statusar och Hanna har insett hur hon ljugit om feminism. Dessutom: så får du inte använda din telefon och det absolut bästa festtipset. LOVE U GUYS!!!!!

Producent: Jakob Almgren
2023-11-21
Länk till avsnitt

113. Poop in the pantalones

Vad heter egentligen jacka på spanska och vilken 40-årig kvinna ska man tänka på vid minsta ålderskris? Dessutom: att sätta minus på sin framtid, barnprogrammet Bluey och starka visdomsord.

Producent: Jakob Almgren
2023-11-14
Länk till avsnitt

112. Bråk på café

Nea har varit i sitt andra bråk nånsin i offentligheten och Hanna erkänner vilken anti-feministiskt tjänst hon använder. Det snackas bröstvårtor och ges tips på hur du känner dig ?ung och fräsig?.
2023-11-07
Länk till avsnitt

111. Varför är ingen kär i mig?

Nea har varit på årskontroll för cancern och KÄNT insikter och Hanna har blivit röd i ansiktet. Det snackas att ta tag j sin relation, pressa in en fot i fel sko och 10 frågor man MÅSTE ställa sin partner. Dessutom blir det överraskning i studion då podden fyller 2!

Producent: Jakob Almgren
2023-10-31
Länk till avsnitt

110. Det stora bråket

Nea är missnöjd efter parmiddagen då det pratades pengar och Hanna har varit med om en psykiskt sjuk man som sett kattkvinnor på ett tak. Det pratas "utbrändhetssymtpom" och att aldrig hitta neutralen på en blinkers. Dessutom: riktigt bra stiltips!!!!!
2023-10-24
Länk till avsnitt

109. Måste man ha två barn?

[]
2023-10-17
Länk till avsnitt

108. Hatlistan

Är det här avsnittet som cancellerar Surret? Kanske. Hanna är bakis efter att ha druckit 7382 öl med en kändis hon tkr är snygg och Nea hatar killar som inte kan googla barnfrågor. Producent: Jakob Almgren
2023-10-10
Länk till avsnitt

107. En låt bättre än terapi

Hanna har fått ett uppläxande DM och Nea har varit på potatisfestival. Ska man vara team Kim eller Kourtney ? Och så har Nea haft ett otroligt möte på Täby centrum. Dessutom: låten som är bättre än 5 års terapi.
2023-10-03
Länk till avsnitt

TRAILER: BONUSAVSNITT - Surret LIVE?!

Till alla er som inte hade möjlighet att närvara på dom oförglömliga kvällen så kommer här höstens överraskning. Surrets Livepodd finns nu som ett extraavsnitt att köpa för endast 19kr! Klicka på den här länken https://sesa.my/rbtrg5 och följ instruktionerna. Lyssnar du på Spotify trycker du på det lilla hänglåset.

Missa inte ?Frågelådan?, det stora killtestet med Edvin Törnblom, dom mest privata anekdoterna och massa annat kul i detta fullspäckade avsnitt!

Här kommer länken igen: https://sesa.my/rbtrg5
Mycket nöje! 
2023-09-29
Länk till avsnitt

106. Sura jämställda killar

Åh nej Nea har ?ångest i höfterna i höfterna" och Hanna har sett ett tecken på att jorden kommer gå under..... Dessutom frågar man sig om det ev är en lite för ENKEL lösning att skylla gängkriminaliteten på partyknarkarna? Och så givetvis en lång utläggning om varför den moderna mannen mår skit och är bitter.
2023-09-26
Länk till avsnitt

105. Rena rama ding dong

Det snackas kvinnomisshandlare som får programledarjobb och det radikala i att tro på kvinnor. Och MÅSTE man snacka barn med sina vänner?.? Sen har ju cirkus sålts ut och Hanna ska börja med Stand up och Nea har ?känningar?. TREVLIG LYSSNING!!!!! Producent: Jakob Almgren
2023-09-19
Länk till avsnitt

104. Spontant congatåg

Nea har påbörjat sin cancerbehandling igen och Hanna tror Kylie Jenners kropp är problemet för chalamet-prettos. Sen har de båda blivit uppbjudna till congatåg och misstänker att det är starten på stora förfallet. DESSUTOM: Sveriges snyggaste hus; inifrån! Producent: Jakob Almgren
2023-09-12
Länk till avsnitt

103. Pick me-killar

Varför hatar man killar som älskar menssex? Och egentligen varenda kille som lägger upp NÅT om Taylor Swift. Dessutom har Hanna blivit sågad av en astrolog och Nea har som vanligt inte sovit en sekund. Producent: Jakob Almgren
2023-09-05
Länk till avsnitt

102. Vi mår inte så bra

När Nea hade cancer vågade hon inte tänka på dagen hon nu upplevt. Hanna har sett hur killar åker Voi.  Och så snackas det föräldrar som ser sig som kunder till skolan. Producent: Jakob Almgren
2023-08-29
Länk till avsnitt

101. HÖSTSTILEN 2023

Vilka skor ska jag ha? Hur ska jag göra för att känna mig sexig? Och kan jag ha jättekort kjol fast jag är lite tjock? Är detta frågor du ställer dig själva så är räddningen (kanske?) här!
Producent: Jakob Almgren
2023-08-22
Länk till avsnitt

100. Hanna har skällt ut Nea

Nån som vet om Surret har varit på festival?? Hanna blev lesbisk och Nea förolämpade människor. Dessutom BRÅKADES det! Det blir snack om gränsdragningar mot vänner och hur man egentligen är en bra kompis.
Producent: Jakob Almgren
2023-08-15
Länk till avsnitt

99. Besviken på Håkan Hellström

Kommentarsfälten på dam-VM, att sluta leka som vuxen kvinna och vilket är tydligaste tecknet på att Hanna och Neas storhetstid är?. ÖVER! Dessutom: därför började Hannas bror snusa och VILKA EXAKTA KLÄDER SKA MAN HA PÅ FESTIVAL? Nea har riktigt bra tips.
Producent: Jakob Almgren
2023-08-08
Länk till avsnitt

98. Nea gör det med RW

[]
2023-08-01
Länk till avsnitt

97. RELATIONSAKUTEN: varför vill jag konstant skilja mig?

Ni har ställt tusen frågor om relationer och Surret har svaren ? eller ja typ. GÅR det att ta sig vidare efter otrohet, att få barn i sin värsta svacka, leva med deprimerad partner och att ha ett enormt bekräftelsebehov i sin relation.
2023-07-25
Länk till avsnitt

96. ÅSIKTSMASKINEN!!!

[]
2023-07-18
Länk till avsnitt

95. Frysta kötbullar, vin och Peter LeMarc

Lugnt och mysigt sommaravsnitt där temat är semester. Det blir: motsatsen till triggers - glimmers. Sommarens överlevnadstips, gottigheter, rövstek, sommarens sås, massa annan sås, solskyddpåbarntips och  VIPpåVIPPEN på Way out west. Dessutom tipsar Hanna om ägg. 
2023-07-11
Länk till avsnitt

BONUSAVSNITT - Barnmorskan Maria gästar och behöver man verkligen en gravidförsäkring?

Det här extraavsnittet är i betalt samarbete med Länsförsäkringar Gravidförsäkring. Har ni ytterligare frågor kan ni alltid skicka ett dm till @surretpodcast eller höra av er direkt till Länsförsäkringar. Puss!
2023-07-06
Länk till avsnitt

94. Trauma-droppen som fått bägaren att rinna över

[]
2023-07-04
Länk till avsnitt

93. Känna sig osedd och tantrafestival

ÄR det verkligen bra att prata om sin relation i en podd? Och vad tyckte Hanna och Nea om MÄNNENS avsnitt? Dessutom: känns sig fyrkantig på tantrafestival och ha brännande tårar bakom ögonlocken då man ska va glad.
2023-06-27
Länk till avsnitt

Extrainsatt bonusavsnitt UTE NU: ANTON OCH JOHAN - SVAR PÅ TAL

SENASTE NYTT! Nu finns ett extrainsatt bonusavsnitt av SURRET! För att låsa upp avsnittet ? klicka på den här länken https://sesa.my/1uqvn5 och följ instruktionerna. Lyssnar du på Spotify trycker du på det lilla hänglåset!

Det har äntligen hänt! Johan och Anton har tagit sig in i poddstudion och spelat in detta bonusavsnitt där de både svarar på lyssnarfrågor och försvarar sig mot påhopp från Hanna och Nea.

Länken en gång till: https://sesa.my/1uqvn5
Mycket nöje!
2023-06-21
Länk till avsnitt

92. ?Innan jag skulle komma iväg och hitta en valnöt?

Nea har fått värdefullt tips av en följare och Hanna har tyvärr gjort något jättepinsamt på en fotografering. Dessutom: kan man kräva att ens partner ska umgås med ens familj? Och citatet Hanna tack och lov aldrig tatuerade!!!
2023-06-20
Länk till avsnitt

91. Relationsbråk och män utan ord

Hanna ger exklusiva tips till dig som vill kunna bajsa på jobbet och Nea har hittat en rysk docka. Det blir ett ÖPPENHJÄRTLIGT (som om det nånsin är ngt annat) snack om att BRÅKA och så har Hanna fått höra att hon inte alls har adhd utan något annat?. Och just ja, Nea har sett en luftballong och messat Hanna om den ?
2023-06-13
Länk till avsnitt

90. Mammor leker inte med sina barn

Nea har fått ett bekymmersamt DM och Hanna tänker på hur jävla störig hon varit i sin gamla blogg. Dessutom minns Nea sin gamla cancer-nunna och Hanna har sett två personer på Instagram och DÖTT av tråkighetspanik. Det pratas också om att leva livet i Epic split och att haters inte alls är avundsjuka på en.
2023-06-06
Länk till avsnitt

89. Konkelbär och vackra danskar

Efter en blöt kväll i Köpenhamn slås micken (tyvärr) på, det snackas om att känna sig som Miss Piggy i Köpenhamn, finnar i röven och Hannas graviditetstest-ångest. OCH så har Nea fått en mind blowing insikt om att våga titta inåt och erkänna saker för sig själv.

2023-05-29
Länk till avsnitt

88. Laddberget i Scarface

Nea har en sett en story på Instagram och blivit JÄVLIGT irriterad och Hanna har blivit märkligt bemött av en gen-z.  Dessutom: så börja du dejta igen efter du blivit bränd! OCH: därför är högstadieelever inte längre ihop med varandra.

2023-05-23
Länk till avsnitt

87. Så BÖR du bete dig

 Nea har hittat listan över hur man ska bete sig i offentligheten och Hanna gör tydligen alla fel. Det snackas om män som använder trauma som ursäkt för att ligga runt och så är Nea skärrad och Hanna grinar. Trevlig lyssning!!!!
2023-05-16
Länk till avsnitt

86. SOMMARSTILEN 2023

Vilka jävla skor ska man ha på sig i sommar? Jacka då??? Hur klär man sig på dejt samt på riktig jävla tjejfest??? SURRET HAR SVAREN! Dessutom: otroliga beauty-BUDGETTIPS. Och så avslöjas husmorstipset bakom vita tänder (tips: du har grejerna i skafferiet redan).

2023-05-09
Länk till avsnitt

85. Går ALLA runt och känner sig utanför?

Hanna har bråkat med en fylletant och Nea berättar om en känsla som ?kom till henne? och sen visade sig vara sann. Det blir snack om hur fan man INREDER 2023 och om att känna sig utanför titt som tätt. Dessutom har Hanna matförgiftat Bianca.

Producent: Johan Dahlberg
2023-05-02
Länk till avsnitt

84. Kända mäns penisar

Poddens mest beepade avsnitt! Hanna tvingar Nea att se kända mäns penisar och Nea berättar om när en VÄRLDSSTJÄRNA (som namnges) ville ligga med henne och hon den dumma geten tackade nej. Varför det är problematiskt att kalla kvinnokroppar problematiska och hur länge sen var 00-talet egentligen? Dessutom: borde Hanna börja dela nakenbilder på sig själv?

Producent: Jakob Almgren

2023-04-25
Länk till avsnitt

83. Kan lika gärna va ihop med en stol

Nea berättar om första festen sedan graviditeten, hur hon blev stämplad som valon och hennes tudelade känslor kring att hon snart flyttar till kommunen med högst medelinkomst i hela Sverige. Hanna berättar om hur ett försenat tåg fick henne och Anton att komma varandra lite närmre efter en tid där hon känt att dom glidit isär. Det blir även polygami och mammor på stan!

Producent: Jakob Almgren

2023-04-18
Länk till avsnitt

82. Hanna ringer 112

Nea är skakad av tvåbarnslivet och Hanna är skakad av det hon fått se i sin övervakningskamera. Det snackas pojkvänner som aldrig köper presenter till sin egna släkt, att fråga ätstörda om diettips och att svälja sina sammanbrott.

2023-04-11
Länk till avsnitt

81. Dunkar till pattar

Hanna har sett riktigt stora bröst på efterfest i Åre och Nea KÄNNER saker efter förlossningen. Dessutom söker Hanna live upp bokslutet hos sin fiende och blir så glad när hon tjänar mer än honom! Nea hotar med att hon KANSKE legat med Anton. Och så grinas det lite för att livet är så skört.

Producent: Jakob Almgren
2023-04-04
Länk till avsnitt

80. HON ÄR HÄR!!!!

Nea har fött barn och det gick kanske inte hundra procent smärtfritt. Vilken dom gav förlossningsläkaren Neas livmoder och hur var första mötet med storasyster? Och så har Hanna varit packad och vunnit pris!

Producent: Jakob Almgren

2023-03-28
Länk till avsnitt

79. GRAVIDSPECIAL pt.2

Äntligen är del 2 av vår populära gravidspecial här. I detta avsnitt hinner vi bland annat avhandla första tiden med bebis, prylar och relationen efter barn. 

Och hettar det till när vi kommer in på ämnet föräldraledighet? ABSOLUT. 

Trevlig lyssning!

2023-03-23
Länk till avsnitt

78. MAMMA FÅR ETT PSYKBRYT

Nea har äntligen hittat boken som förhindrar ätstörningar och Hanna har kommit på vilket ljud som gör henne livrädd. Det blir snack om mammor som inte orkar mer, män med testosteron och på vems "sida" står man i det uttjatade Selena vs. Hailey Bieber - bråket?!?!

Producent: Jakob Almgren

2023-03-21
Länk till avsnitt

77. Hanna har tackat nej till en halv mille

Nea visar klippet som fick henne att komma ur ångest och det blir ett samtal om jakten efter stunder av lycka. Dessutom pratas det vänskap och att aldrig stänga kompis-lådan. Och så har Hanna försökt hitta en "ton" framför Carola.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på surretpodcast.se

Producent: Jakob Almgren

2023-03-14
Länk till avsnitt

76. Livsråd: testa att nästan dö

Hanna har fått en komplimang från äldre man och Nea har sett ÅRETS serie. Allt är som det ska med andra ord? Det pratas trosor före och efter barn och att missta Magdalena Andersson för en förskolelärare.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på surretpodcast.se

Producent: Jakob Almgren

2023-03-07
Länk till avsnitt

75. Hanna träffar Julia Fox

Fullproppat avsnitt med: exakta orden från Hanna till Julia Fox, vilka skor har ALLA nu, Hannas dåliga bemötande av en lyssnare och att se sina föräldrar som personer. Dessutom: exklusivt telefonsamtal med Hannas mamma som sett en ängel live!

Ställ en fråga eller önska ett ämne på surretpodcast.se

Producent: Jakob Almgren

2023-02-28
Länk till avsnitt

74. Den dolda bördan

Precis som med internet tror Hanna att AI-samhället är en ?fluga?, och Nea har gått (om möjligt) ännu djupare in i sig själv. Det konstateras att fjärde trimestern borde behandlas som i Kenya och så suras det på alla som surar på Rihanna.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på surretpodcast.se

Producent: Jakob Almgren

2023-02-21
Länk till avsnitt

73. Oskyldigt anklagad!

Nea har blivit stoppad av vakter och Hanna har blivit blockad. Dessutom: migrationspolitik, postleverentörer och som vanligt: Hur var egentligen ens uppfostran?

Ställ en fråga eller önska ett ämne på surretpodcast.se

Producent: Jakob Almgren

2023-02-14
Länk till avsnitt

72. Kärlek i tystnad

Nea har (nästan) mördat ett djur och Hanna minns tillbaka på hur emo hon va när hon sörjde en katt. Är det tjejigaste en tjej kan göra att hata tjejer?Varför måste man egentligen ha LOCK på saker? Och vilken är världens bästa mascara? Älskar er!!!!
2023-02-07
Länk till avsnitt

71. Uthängda män i chatgrupper

I veckans avsnitt pratar vi om sminkande potatisar, lucky girl syndrome och vad som egentligen ingår i en influencers arbetsbeskrivning.

Dessutom håller Hanna ett brandtal om alla icke försökande mediamän som ni inte vill missa.

Ställ en fråga eller önska ett ämne på surretpodcast.se

Producent: Jakob Almgren

2023-01-31
Länk till avsnitt

70. EXTRAAVSNITT - allt om ekonomi!!

Avsnittet är i betalt samarbete med Avanza och i dagens avsnitt går vi igenom allt om ekonomi och sparande tillsammans med experten Johanna Kull

Ställ en fråga eller önska ett ämne på surretpodcast.se

Producent: Jakob Almgren
2023-01-30
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.