Sveriges 100 mest populära podcasts

SURRET med Hanapee & Nea

SURRET med Hanapee & Nea

I nya självutnämnda succépodden Surret möts bästisarna Hanapee (känd från programledare på tv, influencer och bloggare) och Nea för ett inbjudande, ROLIGT och bjussigt snack om hur det är att vara kvinna 2021. I podden varvas barnuppfostran (hur överlever man pms med sitt barn??), relationer, starka trendtips (alla borde ha kort lugg i år!) och Neas år med bröstcancer och cellgifter. Det är nära, utlämnande och inte tråkigt en sekund. Sveriges nya stora måstepodd för alla kvinnor 25 till 45.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/surretmedhannapeenea

Avsnitt

6. Ta hand om mig!

Nö nö nö nö nö nö - let?s go girls! Hanna har sett en sexig polis men som säkert har lågt iq och Nea har opererat brösten igen. Självklart har minst en av surrets deltagare pms (gissa vem!) och har funderat på hur mycket man ska dela med sig av sina känslor med sitt barn?! Det pratas vikten av relationsförebilder och kanske är det inte helt bra att ha haft sån lycklig barndom som Nea haft?? Dessutom: vården i Sverige vs Kanada, stora summor på apotek och den ständiga önskan om att få bli omhändertagen av sin kille (eller egentligen av vem som helst).
2021-11-30
Länk till avsnitt

5. Jäntan på mjölkpallen

Hanna har gått på Mamagalan och blivit placerad bredvid influencers som absolut inte va intresserade av hennes värdelösa liv!  Nea har lyssnat på Taylor Swift och analyserat killen som lurade in henne i kärlek. Dessutom hittas en gammal intervju med Elin Kling som skulle få henne cancelled idag. Det blir riktigt gråtigt om sjuka mammor och både Nea och Hanna delar erfarenheter från att vara ?jäntan på mjölkpallen? då de rört sig i Stockholmskretsar. Det är tisdag, det är högt och det är lågt - det är Surret.

2021-11-23
Länk till avsnitt

4. Sveriges sämsta häxa

Först blir det surr, sen lite surr och till sist en rejäl dos surr. Hanna och Nea drömmer sig bort till sina singelperioder (i den mån de överhuvudtaget existerade) och Nea analyserar hur Hanna skulle bete sig i dejtingdjungeln. Surrarna närmar sig häxeri, ockultism och andevärlden aningen tvetydigt, men landar på något sätt överraskande i en allmänmänsklig insikt. Vidare köriga tjejmagar och ett par stiltips! Och ännu mer surr förstås!
2021-11-16
Länk till avsnitt

3. Ett feministiskt skov

Ännu en vecka av SURR! Nea är hemkommen från Mexiko och har tagit plats på ännu ett bröllop! Hanna grinar över sin döda farmor i Google drive! Dessutom pratas det om män som lyssnar på män i förlossningskrisen och hur jävla urdåligt piss-Sonossystemet är!!!!! Bonus: hur arg kan man bli på en stackars hårklämma?
2021-11-09
Länk till avsnitt

2. Vulvaskryt

Nea berättar om då hon fick sitt cancerbesked mitt i graviditeten - så det är lite tung början men sen har det grinats klart även i detta avsnitt. Det kommer fram en ny (ev märklig) detalj från Hannas förlossning?? Dessutom slås det fast att man KAN fortsätta va ihop fast man varit otrogen och man BEHÖVER inte göra slut för att ?leka av sig? (vidrigt begrepp förlåt). Och så är Nea en JÄTTEdålig mamma som åker till Mexiko utan sitt barn för att klä in mozzarellan i bikinitrosor och kolla snett på idioterna som vulvaskryter. 
TACK ALLA SOM LYSSNAR VI ÄLSKAR ER.
2021-11-02
Länk till avsnitt

1. Grin, cancer och morsor

Åh nej. Det blir grin redan i första avsnittet av Surret!! Hanna läser text om cancer och vänskap och Nea har funderat på vilken serie man tittar på i livets slut! Och GJORDE verkligen 80-talets mammor det som vi gör nu??? Och så vill Hanna prata om framfall.
2021-10-26
Länk till avsnitt

Premiär den 26 oktober för SURRET!

I nya självutnämnda succépodden Surret möts bästisarna Hanapee (känd från programledare på tv, influencer och bloggare) och Nea för ett inbjudande, ROLIGT och bjussigt snack om hur det är att vara kvinna 2021. I podden varvas barnuppfostran (hur överlever man pms med sitt barn??), relationer, starka trendtips (alla borde ha kort lugg i år!) och Neas år med bröstcancer och cellgifter. Det är nära, utlämnande och inte tråkigt en sekund. Sveriges nya stora måstepod för alla kvinnor 25 till 45.

Premiär tisdagen den 26 oktober!
2021-10-24
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.