Sveriges 100 mest populära podcasts

SURRET med Hanapee & Nea

SURRET med Hanapee & Nea

I nya självutnämnda succépodden Surret möts bästisarna Hanapee (känd från programledare på tv, influencer och bloggare) och Nea för ett inbjudande, ROLIGT och bjussigt snack om hur det är att vara kvinna 2021. I podden varvas barnuppfostran (hur överlever man pms med sitt barn??), relationer, starka trendtips (alla borde ha kort lugg i år!) och Neas år med bröstcancer och cellgifter. Det är nära, utlämnande och inte tråkigt en sekund. Sveriges nya stora måstepodd för alla kvinnor 25 till 45.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/surretmedhannapeenea

Avsnitt

30. Harry Styles på wish

Nea avslöjar en dramatisk framtidsplan och Hanna vill inte höra ett ord till om inflationen. Det blir otroliga tips om man är rädd eller ångestfylld för specifika grejer. Och så viktigaste frågan just nu: vem är egentligen Sveriges bäst klädda man?
2022-05-17
Länk till avsnitt

29. Hemligheten i garderoben

Nea har ett exklusivt ljudklipp när Johan hittar gömda grejer i hennes gardrob. Hanna har köpt en lampa gjord av ett troll. Det blir tårar om första tiden som mamma och kompisars betydelse. Det konstateras att medelklassen inte alls är ett fängelse och att ens Sliding Doors kanske inte hade varit toppen trots allt - ELLER?! Tack alla som lyssnar, ni är så så sååååå älskade!!!!!
2022-05-10
Länk till avsnitt

28. Nakna kroppsdelar i Köpenhamn

Det har kommit in ett mejl från tjej som är trött på sin snygga kompis. Sen blir det FYLLEPOD direkt från en säng i Köpenhamn där saker sägs helt utan eftertanke. Hanna har missförstått den danska valutan samt språket. Nea har visat brösten som hon beskriver som ?en skräckfilm?. Också snackas det om GVFÖ.
2022-05-03
Länk till avsnitt

27. Känslomässigt curlad

Hanna har blivit kär i Neas kille och Nea tänker på sin låda i källaren. Det är ett avsnitt om sorg och död men också om ljus och lycka. Det grinas och det skrattas. Dessutom diskuteras uppfostran och föräldrar som är sina barns självkänsla. Och så historien om när Hannas brorsa fastnade på hennes loft.
2022-04-26
Länk till avsnitt

26. Även Matilda Djerf bajsar

Hur ska man se ut år 2022??? Svaret finns i det här avsnittet. Allt om bästa produkterna, vårens måste-jacka och skor. Dessutom är botox-gate inte helt över då Hanna håller ett brandtal mot ett ideal som är lika illa och eventuellt svårare att åstadkomma: clean girl trenden.
2022-04-19
Länk till avsnitt

25. Ett frikort i samma kvarter

Det öppnas upp om svåra personliga händelser just nu och pratas om dubbelheten i att känna för andra samtidigt som man bara är summan av ens egna erfarenheter. Dessutom minns Hanna hur hon som barn brukade tänka att inga tjuvar skulle råna hennes familj eftersom de skulle känna sån empati när de såg hennes gulliga lilla fejs. Nea tänker samma fast om filmstjärnor hon vill ligga med.
2022-04-12
Länk till avsnitt

24. Tjejer med för stor personlighet

Nea dm:ar sina ex och frågar om hennes personlighet va för stor för relationerna. Hanna har blivit utskälld i en fiskdisk. Finns det något värre än att bli utskälld i vuxen ålder och känna sig som en odygdig 9-åring? Det har tittats på dokumentär om Lena Nyman och skickats pinsamma mess i familjegrupper. Dessutom: den gången Hannas syrra gömde sig bakom en soptunna.
2022-04-05
Länk till avsnitt

23. Våra ömma punkter

Hanna och Nea har haft värdelösa mornar och det beror bara på att deras killar inte kan klockan. Det snackas Will Smiths obehagliga utspel och att skylla beteenden på ?kärlek?. Vilka är skämten Hanna och Nea skulle brusa upp över? Vart gör det ont i dem? Dessutom: dina barndomstrauman avslöjar vilken ost du är.
2022-03-29
Länk till avsnitt

22. Handlingsplan för ett brustet hjärta

?Det är värre att bli dumpad än att få cancer? konstaterar Nea men har nu tagit fram en handlingsplan för den dumpade. Innan dess pratar Hanna mer engagerat om Kardashians än något annat. Dessutom: ett rasistiskt lodjur, viktiga lärare och FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA!!!!!!
2022-03-22
Länk till avsnitt

21. "Kan man förstå allt kan man förlåta allt"

Surret surrar vidare på ett lika surrigt vis som alltid: Hannas barndom framför svt1, Neas insikt om att hon är samma person som när hon var 15 år och låg i ett tält och lyssnade på Lars Winnerbäck, Hannas truliga inställning till healing! Och så fortsätter det. Och det hettar till. Nea tystar Hanna. Hanna är en surmule. Stilspaning! Vänskap och missunnsamhet! Det surras helt enkelt. Surr!
2022-03-15
Länk till avsnitt

20. Att gå vidare efter otrohet

Hur hittade Nea tillbaka till Johan när det tagit slut? Och varför grinar Hanna när hon ser folk på bussen? För ovanlighetens skull snackas det RELATIONER(!) länge och Nea har såklart gjort fel på banken. Dessutom: den här stilen är den fulaste i världen. KEEEP ROLLIN? ROLLIN? ROLLIN? ?
2022-03-08
Länk till avsnitt

19. Kråktorparn på Spybar

Hanna och Nea överlevde knappt förra helgen och nu berättar de varför. Det blir snack om jakten efter godkännandet hos mediemän, barn som ska tryckas ner i skidutrustning och så blir det såklart en del prat om det helt fruktansvärda som sker i Europa just nu.

2022-03-01
Länk till avsnitt

18. Att leva dramatiskt

Hanna minns när hon skyfflade i sig yoghurt framför Benjamin Ingrosso och Nea synar rikemansungar som kör CA på lantiskultur. Det blir en roast av de väldigt osmarta ?smart homes?, ett snack om Stevie Nicks och dramatiska kvinnor och så är Hanna fullkomligt dum i huvudet när det kommer till höns :-)
2022-02-22
Länk till avsnitt

17. Tro på dina beslut

Hanna och Nea har sitt andra bråk i livet och nu handlar det om en? väska. Hanna ifrågasätter en väldigt populär barnsång och Nea har koll på 5 starka trender i CPH fashionweek. Dessutom blir det tårar under ett sport-uppvaknande, det slås fast att kvinnor måste sluta överförklara sig och så borde Hanna ta en dusch?
DET ÄR DAGARNA SOM GÅR SOM ÄR LIVET! Tack alla som lyssnar.

2022-02-15
Länk till avsnitt

16. Bråka med dj-tjejer

Det har kommit in en rapport från en livs levande gen z om vad som är coolt och töntigt (Hanna och Nea har såklart svårt att förhålla sig till det som rapporteras). Dessutom har Nea stört Johans jobbmöte med sitt privata summer burst och Hanna minns tillbaka då hon tog två snus och en cigg. Det blir fokus på FEST och hur man är på just fest, Anton och Johan har intervjuats och Nea ställer som vanligt Hanna mot väggen med hennes ?otrevliga beteende? både på Instagram och i dj-båset. TREVLIG TISDAG!!!
2022-02-08
Länk till avsnitt

15. Vi som killar

Hanna har social baksmälla och Nea påminner om ?bästisarna? som kom och gick. Tankar efter parterapin, finns det ens några? Det blir en djup insikt om vilken typ av kille Nea skulle ha dejtat om Johan inte fanns och vilket typ av kille Hanna skulle vara. Dessutom: Den hemska vinden! Blyga killar - hiss eller diss? Och så gråts det över hur fint det känns när någon är SNÄLL??


Rabattkod Tanrevel: SURRET20 (ger 20% rabatt på hela sortimentet tills den 5/1-22 https://tanrevel.se/
Länk till A Good Company: https://bit.ly/3qCkXok (Adlink)
2022-02-01
Länk till avsnitt

14. Botoxbråket

Har Hanna gjort botox?? Och vilken hårprodukt MÅSTE du ha enligt Nea? Dags för det ytliga avsnittet med mängder av produkttips från två som testat det mesta. Det har tittats på ?Under kniven? och för första gången i Surrets historia blir det för en stund relativt dålig stämning i poddstudion.
2022-01-25
Länk till avsnitt

13. Vem är hon du träffar på ön?

Kanske surrets känslosammaste avsnitt hittills, ca 30 min in behövs nog en triggervarning för cancer och död. En önskan är att ni vågar lyssna ändå, för förhoppningen är att det också GER er något. Förutom det tunga mörka är det också FJÄDERLÄTT om ?tjejintressen?, att ropa på varann hemma och Hannas oförmåga att förstå vad en melodi är. Trevlig lyssning älskade ni!!!!
2022-01-18
Länk till avsnitt

12. Tjejen i stövletten

Hanna har grov pms (vad ovanligt!!!) och det pratas RELATIONER (också ovanligt). Vilka löften avges inför 2022? Vad bör jobbas på? Några visar sig brista redan sju dagar in på nya året. Nea minns en ögonöppnande tågresa med en Åretjej och det blir starka analyser om just fjällen. Dessutom: killars dumma dumma intressen.
2022-01-11
Länk till avsnitt

11. Osentimental abort

ÄNTLIGEN TISDAG! Säger man verkligen ?Lill-toa? söder om Gävle? Och hur mkt får man öppet diskutera aktiviteterna som sker inne på toan? Nea berättar om aborten hon inte kände särskilt mycket kring och Hanna om sina år i psykoterapi. Dessutom funderas det högt kring egenskaperna ens barn eventuellt blir lidande av men också vikten av att INTE se sig själv i sitt barn.

2022-01-04
Länk till avsnitt

10. Den stora åka hem-ångesten

Hanna har köpt ett hus och Nea har helt förlorat kontrollen över sina tekniska devices. Det konstateras att indiekillar är den absolut värsta typen av musikkille, minnen väcks från statusen i att kunna hela Kom igen Lena-sticket och så spås trenderna inför 2022! Dessutom pratas det om tiden man hade sån satans ångest över att åka HEM.
2021-12-28
Länk till avsnitt

9. Beskedet efter röntgen

Det blir rakt in i känslor där Nea har lyssnat på låten Lassie och funderat på missbrukande män som får göra content av trauman. Hanna har varit på luciafirande med jättefett hår och bristande social förmåga. Vi minns tillbaka till det stora julmiraklet då Nea fick svar från röntgen precis innan jul. Och så återkommer frågan: va händer när vi inte längre är liggbara?!?

2021-12-21
Länk till avsnitt

8. Ketchup-Fia

Hanna har varit dyngfull på Perfect days julbord och tvingat människor till hemska saker. Nea har fått en insikt om att folk inte uppfattar henne som? cool? Det snackas också om högstadiet största rädsla. Dessutom: varför är det så lätt för alla andra att skaffa barn nummer två? Och hur är man en bra kompis till någon som är allvarligt sjuk?
2021-12-14
Länk till avsnitt

7. Lögnerna vi drar för våra killar

Hur mycket kan man grina i en podd utan att det blir störigt? I veckans Surret passeras tyvärr den gränsen. Det grinas och det grinas. Förutom tårarna så berättar Hanna om den gången hon raggade på artisten Newkid och Nea kärleksförklarar Helene Sjöholm. Dessutom har det kommit in ett häpnadsväckande DM och så avslöjas (nästan) varenda lögn som dragits för Anton.
2021-12-07
Länk till avsnitt

6. Ta hand om mig!

Nö nö nö nö nö nö - let?s go girls! Hanna har sett en sexig polis men som säkert har lågt iq och Nea har opererat brösten igen. Självklart har minst en av surrets deltagare pms (gissa vem!) och har funderat på hur mycket man ska dela med sig av sina känslor med sitt barn?! Det pratas vikten av relationsförebilder och kanske är det inte helt bra att ha haft sån lycklig barndom som Nea haft?? Dessutom: vården i Sverige vs Kanada, stora summor på apotek och den ständiga önskan om att få bli omhändertagen av sin kille (eller egentligen av vem som helst).
2021-11-30
Länk till avsnitt

5. Jäntan på mjölkpallen

Hanna har gått på Mamagalan och blivit placerad bredvid influencers som absolut inte va intresserade av hennes värdelösa liv!  Nea har lyssnat på Taylor Swift och analyserat killen som lurade in henne i kärlek. Dessutom hittas en gammal intervju med Elin Kling som skulle få henne cancelled idag. Det blir riktigt gråtigt om sjuka mammor och både Nea och Hanna delar erfarenheter från att vara ?jäntan på mjölkpallen? då de rört sig i Stockholmskretsar. Det är tisdag, det är högt och det är lågt - det är Surret.

2021-11-23
Länk till avsnitt

4. Sveriges sämsta häxa

Först blir det surr, sen lite surr och till sist en rejäl dos surr. Hanna och Nea drömmer sig bort till sina singelperioder (i den mån de överhuvudtaget existerade) och Nea analyserar hur Hanna skulle bete sig i dejtingdjungeln. Surrarna närmar sig häxeri, ockultism och andevärlden aningen tvetydigt, men landar på något sätt överraskande i en allmänmänsklig insikt. Vidare köriga tjejmagar och ett par stiltips! Och ännu mer surr förstås!
2021-11-16
Länk till avsnitt

3. Ett feministiskt skov

Ännu en vecka av SURR! Nea är hemkommen från Mexiko och har tagit plats på ännu ett bröllop! Hanna grinar över sin döda farmor i Google drive! Dessutom pratas det om män som lyssnar på män i förlossningskrisen och hur jävla urdåligt piss-Sonossystemet är!!!!! Bonus: hur arg kan man bli på en stackars hårklämma?
2021-11-09
Länk till avsnitt

2. Vulvaskryt

Nea berättar om då hon fick sitt cancerbesked mitt i graviditeten - så det är lite tung början men sen har det grinats klart även i detta avsnitt. Det kommer fram en ny (ev märklig) detalj från Hannas förlossning?? Dessutom slås det fast att man KAN fortsätta va ihop fast man varit otrogen och man BEHÖVER inte göra slut för att ?leka av sig? (vidrigt begrepp förlåt). Och så är Nea en JÄTTEdålig mamma som åker till Mexiko utan sitt barn för att klä in mozzarellan i bikinitrosor och kolla snett på idioterna som vulvaskryter. 
TACK ALLA SOM LYSSNAR VI ÄLSKAR ER.
2021-11-02
Länk till avsnitt

1. Grin, cancer och morsor

Åh nej. Det blir grin redan i första avsnittet av Surret!! Hanna läser text om cancer och vänskap och Nea har funderat på vilken serie man tittar på i livets slut! Och GJORDE verkligen 80-talets mammor det som vi gör nu??? Och så vill Hanna prata om framfall.
2021-10-26
Länk till avsnitt

Premiär den 26 oktober för SURRET!

I nya självutnämnda succépodden Surret möts bästisarna Hanapee (känd från programledare på tv, influencer och bloggare) och Nea för ett inbjudande, ROLIGT och bjussigt snack om hur det är att vara kvinna 2021. I podden varvas barnuppfostran (hur överlever man pms med sitt barn??), relationer, starka trendtips (alla borde ha kort lugg i år!) och Neas år med bröstcancer och cellgifter. Det är nära, utlämnande och inte tråkigt en sekund. Sveriges nya stora måstepod för alla kvinnor 25 till 45.

Premiär tisdagen den 26 oktober!
2021-10-24
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.