Sveriges 100 mest populära podcasts

Vardagsmagi - The Podcast

Vardagsmagi - The Podcast

Vardagsmagi är podden om det vackra i det verkliga! Följ med när Self love- & Empowerment coacherna Louise & Emma bjuder in till det ständigt levande samtalet med den ofiltrerade vardagen i fokus.

Trötta på fasader, polerade ytor och luftslott, låter de passionen för att leva helhjärtat, genuint & modigt sätta tonen om allt mellan himmel och jord.

Varmt välkomna att lyssna när du är lycklig, peppad, längtande, hopplös, frustrerad, kär, nedstämd, uttråkad, olycklig, ensam, glad, hoppfull, bedrövad, energisk, hungrig, tom, utmattad eller nyfiken.

Varning! En vanlig bieffekt av att lyssna på denna podd är gott humör, starkare tro på dina drömmar & minskad känsla av ensamhet. Lyssna på egen risk!

Vi finns här, varje torsdag! ?

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

buzzsprout.com/1876497

Avsnitt

33. Om när en resa kommer till sitt slut ??

Vi låter detta avsnitt tala för sig själv. Det är svårt, men rätt. Och vi är så obeskrivligt tacksamma över allt!!! TACKSAMMA FÖR ER! ??

Följ oss gärna på instagram; Louise här & Emma här! ??

2022-06-09
Länk till avsnitt

32. Om kreativ berusning

I veckans avsnitt har Emma husbilsdrömmar inför sommaren, och Louise har varit i Spanien och skrivit bok. Det pratas om kreativ berusning, att bromsa när man blir fartblind i livet och att pausa sociala medier för att fokusera på sin egen värld.

Följ oss gärna på Instagram; Louise här & Emma här. ??

2022-06-02
Länk till avsnitt

31. Om din födelsedag

I veckans avsnitt lägger vi fokus på en fråga som få tänker på; Hur är relationen till din födelsedag? Vi blandar egna erfarenheter med klienters och närståendes i ett spännande samtal. Ett samtal som bjuder in till såväl eftertanke som insikter. 

Följ oss gärna på Instagram; Emma här & Louise här. ??

2022-05-26
Länk till avsnitt

30. Om att skärpa sig med orelevanta åsikter

I veckans avsnitt får Emma besök av någon hon verkligen inte vill kännas vid. Vi pratar om att byta grannar, att sluta yttra sina åsikter som rör andra, men också om att döstäda och som gammal bearbeta sitt liv.

Följ oss gärna på instagram; Louise här och Emma här. ??

2022-05-19
Länk till avsnitt

29. Om en inre brittisk dam & blomsterkärlek

I veckans avsnitt pratar vi  om alltifrån blomsterpill, till den unika jargongen i en familj och tankar om våra alter egon. En vild blandning, precis som i vanlig vardagsmagisk anda. ??

För vem har egentligen en brittisk liten dam inom sig? Och vem drömmer om att bli florist?
     
Boken vi tipsar om hittar du här: https://polarisfakta.se/book/hannas-blomsterpill-monsterlek/

Följ oss gärna på instagram; Emma här & Louise här! ??

2022-05-12
Länk till avsnitt

28. Om sexlust på våren

I veckans avsnitt skakar vi om ämnena rejält. Vi hoppar mellan möhippa och att dreja keramik, till sexlust. Och inte minst lyfter vi betydelsen av intimitet! Förvänta dig ett avsnitt som bjuder in till utforskande tankar i din egen relation till sex, emotionell bekräftelse och det intima djupet.

Följ oss gärna på instagram: Louise här & Emma här. ??

2022-05-05
Länk till avsnitt

27. Om att närma sig spiritualitet

I veckans avsnitt börjar vi närma oss det spirituella. Vad är det? Hur gör man? Måste man ha rökelser, buddhatempel och kristaller?

Och så var det dethär med att ha ett jobb man inte är nöjd med...

Följ oss gärna på Instagram; Emma här & Louise här. ??

2022-04-28
Länk till avsnitt

26. Om den gyllene innebörden av rutiner

I veckans avsnitt bjussar vi på allt ifrån tips kring husbilsdrömmen, verktyg att bemöta inre skav och en spännande take på konceptet rutiner.

Följ oss gärna på Instagram; Louise här & Emma här. ??

2022-04-21
Länk till avsnitt

25. Om sjukdomsträsk och James Bond

I detta avsnitt blandar vi våra ämnen hej vilt, mellan vattkoppor till Bridgeton. Men vi reflekterar också kring hur vi väljer att se en film eller läsa en bok, och vad det står för.

Följ oss gärna på Instagram; Emma här & Louise här. ??

2022-04-14
Länk till avsnitt

24. Om högkänslighet

I veckans avsnitt bollar vi tankarna vi har kring att ta ansvar i familj och hem. Hur gör man för att bryta en nedärvd ansvarskänsla?

Men vi närmar oss också högkänslighet, vad det innebär och varför vissa av oss är "känsligare" än andra. Ett viktigt avsnitt om att omfamna behovet av återhämtning efter starka intryck, och att lära känna sin högkänslighet lite bättre.

Följ oss gärna på instagram; Louise här & Emma här. ??

Podden vi tipsar om i avsnittet hittar ni här!

2022-04-07
Länk till avsnitt

23. Om festen och rädslorna

I veckans avsnitt bjussar vi på innersta tankar och känslomässiga brottningsmatcher. Vi pratar om Louise stora fest och Emmas stora insikt, om versionen hon är redo att släppa taget om. Men även om nervositet i samband med sociala sammanhang och baksidan med att gå in en aning i det offentliga rummet.

Följ oss gärna på instagram; Emma här & Louise här. ??

2022-03-31
Länk till avsnitt

22. Om ett välstädat hem

I veckans avsnitt pratar vi om vårt förhållande till ordning i hemmet och städning. Om varför vi städar och vilka vi gör det för. Men också vad det beror på att vissa gäster får oss att städa lite extra.

Detta, till synes ytliga, ämne för oss in på en liten djupdykning i personlig utveckling. ??

Hitta oss på Instagram; Louise här & Emma här ??

2022-03-24
Länk till avsnitt

21. Om att skapa highlights

I veckans avsnitt ger vi er en inblick i livet, när det händer. Vi pratar om att få till goda vanor när livspusslet slängs om. Om tankar kring barn som växer upp. Och om vikten av att skapa highlights i livet, oavsett vad man själv har för erfarenhet av höjdpunkter tidigare i livet.

Följ oss gärna på instagram; Emma här & Louise här ??

2022-03-17
Länk till avsnitt

20. Om att våga vara dålig på något nytt

I veckans avsnitt pratar vi om att ta sig utanför sin comfort zone för att lära sig något nytt. Varför är det så bra att våga vara dålig på något? Vad har Louise lurat på sin man i julklapp? Och vad längtar Emma efter att närma sig i livet?

Följ oss gärna på Instagram; Louise här och Emma här!? 

2022-03-10
Länk till avsnitt

19. Om när världen stormar

I veckans avsnitt pratar vi om hur vi kan förhålla oss till det som sker i världens just nu. Om att hitta sin roll och välja ett perspektiv som ger hopp.

Följ oss gärna på Instagram; Louise  & Emma ?

2022-03-03
Länk till avsnitt

18. Om ologisk skuld & att projicera sin rädsla på någon annan

I veckans avsnitt pratar vi om när det oväntade händer och om mammaskuld, men också hur vi kan bemöta situationer som inte blir som vi tänkt oss.

Följ oss gärna på Instagram; Emma här. & Louise här. ?

2022-02-24
Länk till avsnitt

17. Om att hamna tillbaka i comfortzonen & obesvarad barnlängtan

Denna veckas samtal letar sig in i det sårbara, personliga rummet. Och i vanlig ordning bjuder Emma & Louise på sig själva, sina liv och sin mänskliga upplevelse.

Vem gråter under löneförhandlingen? Vem har en obesvarad barnlängtan? Och frågan vi ställer oss... Är någon av oss gravid?

Har du en historia du vill berätta om din arbetsplats eller någon erfarenhet kring ledarskap som du vill dela med dig av? Skicka ett DM till oss på Instagram ?

Följ oss gärna på instagram; Louise här & Emma här! ?

2022-02-17
Länk till avsnitt

16. Om en krisig vecka

I veckans avsnitt pratar vi om tvivel, mänsklig vilsenhet, att leva efter andras förväntningar, snöbollseffekten av livet och att hitta tillbaka till sin sanna riktning, trots att den innebär en stor förändring.

Varför har Emmas vecka varit dålig? Vad för förändring har Louise gjort yrkesmässigt?

Och vad är det för fest ni som lyssnare blir inbjudna till?
 

Det och mycket mer pratar vi om i veckans vardagsmagiska avsnitt!

Följ oss gärna på Instagram här: Emma & Louise ?

2022-02-10
Länk till avsnitt

15. Tigerns år

I detta avsnitt lyfter vi energin och bjuder in dig att ta del. Vi pratar om tigerns år och vad det står om, om att göra förändringar där man är i livet, men också om delade magmuskler efter graviditet och mycket mer.

Och vad är det egentligen för förändringar som Louise & Emma håller på att göra just nu?!

Följ oss gärna på Instagram: Louise här & Emma här! ?

Här hittar du också länken till Fysioterapeut Carolina Jozic som bland annat pratar om magmuskeldelning.

2022-02-03
Länk till avsnitt

14. Om livets mellanrum

I veckans avsnitt präglas vårt samtal om en av de mest värdefulla saker du kan ge dig själv: mellanrum i livet. Vi pratar om varför det är så viktigt och olika sätt att göra det tillgängligt på i vardagen. ?

Följ oss gärna på Instagram: Emma här & Louise här.

2022-01-27
Länk till avsnitt

13. En stor förlust

I veckans avsnitt spelas den känslomässiga melodin både högt och lågt. Vi pratar om den stora förlusten världen har varit med om de senaste dagarna och tacksamhet till döden. Men även spekulationer kring vem som avlyssnar vår podd... Och varför ringer Ryssland till Emma?

Veckans tips nämnda i podden är boken "Jag kan ha fel" av Björn Natthiko Lindeblad och filmen "Captain Fantastic".

Följ oss gärna på Instagram; Louise här & Emma här.

2022-01-20
Länk till avsnitt

12. Kraften i hur vi pratar om oss själva

I detta avsnitt blandar vi ämnen om såväl husdrömmar, som hur vi pratar om oss själva, om att sätta etiketter på andra och risken med att stämplas som blyg. Samt en massa annat sårbart, hjärtligt och vardagsmagiskt härligt. Och vilka intressen har vi egentligen som skulle förvåna andra?

Följ oss gärna på Instagram, Emma här & Louise här.

2022-01-13
Länk till avsnitt

11. Konceptet nystart 2022

I detta avsnitt bjuder Louise & Emma in till ett samtal som inleds med tankar kring det nya året. Det berör olika känslor kring konceptet nystart, och hur menscykeln påverkar oss att tänka och känna kring det. Men det pratas också om när det inte blir som man har tänkt, och om livets största lifehack.


Louise tipsar om boken "Factfulness: 10 knep som hjälper dig förstå världen" av Hans Rosling. Boken hittar du här!


Och nyheten vi pratar om i slutet hittar du här.


Följ oss gärna på Instagram här: Louise & Emma.


Tycker du om avsnittet  eller tror att någon du känner skulle uppskatta det? Hjälp oss gärna att sprida ordet om den genom att tipsa din omgivning.?

2022-01-06
Länk till avsnitt

10. Om ett nytt år & att hedra sig själv

I årets sista avsnitt pratas det om att släppa på traditionella förväntningar kring jul, och att blicka framåt till nästa år. Om att börja hedra sig själv och prioritera livet i rätt ordning.

Vill du köpa Louise digitala Nyårsceremoni (med inkluderande nyårsyoga)? Klicka här för att läsa mer och boka!

Följ oss på Instagram här: Emma & Louise

Hjälp oss gärna att sprida vår podd genom att dela den i sociala medier & tipsa andra som du tror skulle uppskatta den!

2021-12-30
Länk till avsnitt

9. Om att hitta nya vänner & att stjäla sin kompis sambo

I detta avsnitt pratar vi om längtan efter nära vänner, det berömda "glappet", relationsinvesteringar och en good enough jul.

Följ oss gärna på Instagram på @louisestromberg.se och @creativly.se ?

2021-12-23
Länk till avsnitt

8. Om Bachelorette & en stor dröm som går i uppfyllelse

I veckans avsnitt blandar vi som vanligt runt ämnen om livet mellan himmel och jord. En tv-serie har upptagit Emmas tankar och fått henne att se på sin relation från ett helt nytt perspektiv. Och Louise ska äntligen berätta om drömmen som förverkligas - och vilken roll attraktionslagen har spelat! 


Följ oss gärna på Instagram på @louisestromberg.se och @creativly.se ?

2021-12-16
Länk till avsnitt

7. Om att sitta gråtandes i bilen & kraften i att sätta mål

 I veckans avsnitt pratar vi om överväldigande tacksamhet, sömnbrist när sängen blir för trång för sällskapet och den magiska kraften i nyårsceremonier. Vi pratar om kärlek till Frankrike och croissanter, men vem av oss har egentligen förlovat sig i Paris och vem har blivit dumpad på franska rivieran mitt i semestern? 

 

Louise Nyårsceremoni hittar du genom att klicka här och bokar plats senast den 13/12 genom ett mail till [email protected] 

 

Följ oss gärna på Instagram, där Emma heter @creativly.se och Louise @louisestromberg.com

2021-12-09
Länk till avsnitt

6. Om jultraditioner & att sakta ner när hjärnan är van vid tempo

I detta avsnitt välkomnar vi in december, med allt vad det innebär. Det pratas jultraditioner, en decemberkalender för välmående, en inblick i vad yogan gör för oss och att vänta in själen när tempot har gått alldeles för fort under en alltför lång tid. Välkommen till Vardagsmagi - podden om det vackra i det verkliga!


Följ oss gärna på instagram; Emma finns på @creativly.se och Louise på @louisestromberg.com


För att komma till Emmas meditationskalender så klickar du här: https://creativly.se/vagledning/the-december-journey


Hjälp oss gärna att sprida ordet om oss!?

2021-12-02
Länk till avsnitt

5. Om sjukdomsrädsla & att vara hög på kvinnokraft

I detta avsnitt bjuder Emma & Louise in till ett samtal mellan himmel och jord. Ämnen som sjukdomsrädsla, mammaskuld och att boosta sitt nervsystem berörs.  Men också att jobba smartare och vara hög på kvinnokraft.


Följ gärna Louise på @louisestromberg.se och Emma på @creativly.se ??

2021-11-25
Länk till avsnitt

4. Om mod, sårbarhet och PMS

I detta avsnitt bjuder vi in till ett samtal om mod, sårbarhet, rädslor och inte minst tvivel och PMS.


På Instagram hittar ni Emma på @creativly.se och
Louise på @louisestromberg.se  ??

2021-11-18
Länk till avsnitt

3. Om Louise möte med Agneta Sjödin och vikten av att hålla löften till sig själv

Det är äntligen torsdag igen! Och i Vardagsmagis tredje avsnitt pratas det om vikten att hålla löften till sig själv och fyraårstrots, men också om viktiga insikter. Men även den spännande frågan som Emma ställer Louise; Var Agneta Sjödin sådär underbar som man tror att hon är?!


Missa inte att följa oss på Instagram; @louisestromberg.se och @creativly.se ?


Och boken vi tipsade om heter "Girl, Wash your face" med Rachel Hollis.

2021-11-11
Länk till avsnitt

2. Om att gå i ide, våga hålla space för någon annan och sårbarhet.

Överväldigade av all er fina respons kommer här vårt andra avsnitt. Där samtalet berör att gå i ide, våga hålla space för någon annan, sårbarhet och det mänskliga i att tappa sina goda vanor när livet snurrar på. 

Följ oss på Instagram;  @creativly.se & @louisestromberg.se

Glöm inte att prenumerera på vår podd samt lämna gärna ett betyg & kommentar.?

2021-11-04
Länk till avsnitt

1. Lära känna Louise och Emma

Äntligen är dagen här, dagen då vår stora poddresa äntligen ska få ta sin början. Och vi hoppas så innerligt att du följa med på vårt otroliga äventyr. I detta första avsnitt av VARDAGSMAGI-podden bjuder vi in dig till att lära känna Louise & Emma, men som också inkluderar såväl Obama som Beyoncé... ?

Välkommen till vår värld! ? 

Följ oss gärna på Instagram Louise (@louisestromberg.se) & Emma (@creativly.se). 

2021-10-28
Länk till avsnitt

Välkommen till vår värld - Pilotavsnitt

För ivriga för att vänta in premiärdatumet  som är på TORSDAG (!!!) så släpper vi här Vardagsmagi-poddens pilotavsnitt! I detta kortare avsnitt bjuder vi in dig som lyssnare att få en inblick i vad Vardagsmagi kommer att handla om. Vi berättar lite kort om vilka Louise & Emma är, men halkar också onekligen in på sidospår som inkluderar väldigt lustiga situationer... 


Välkommen till ett kortare pilotavsnitt och vår värld! ? 


Följ oss gärna på Instagram Louise (@louisestromberg.se) & Emma (@creativly.se). 

2021-10-25
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.