Sveriges 100 mest populära podcasts

Svea och Myra - Behind the scenes

Svea och Myra - Behind the scenes

Kom nära artisterna Myra och Svea, på ett helt nytt sätt. I denna podd berättar de sina historier från livet som artist, ?behind the scenes?. Hur är det egentligen att vara kvinna i musikbranchen? Dejting + turnéliv, hur går det ihop? Vad är det mest pinsamma som hänt på scenen och hur hanterar man en dålig dag när ens jobb är att prestera? I ?Svea och Myra Behind the scenes? får vi veta hur de når sina drömmar, hur man gör när saker och ting inte går som det var tänkt, och framför allt; Vilka Svea och Myra egentligen är - behind the scenes.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv-se/podcasts/svea-myra-behind-the-scenes-921561

Avsnitt

10. Getmannen, Gröna Lund & Sveas diagnos

Myra och Svea börjar dagen med att skrämma upp varandra rejält. Myra berättar om de äkta känslorna kring sin drömspelning och Svea har äntligen fått svar på vad hon har för diagnos.
2022-07-11
Länk till avsnitt

9. Imenella - Min sista dröm

Superstjärnan Imenella är på besök i studion och berättar om dansen, musiken och pressen efter att vunnit en grammis.
2022-07-04
Länk till avsnitt

8. 100 ways to die on stage

Hjärnskakning, kroppsvätskor och konfetti i lungorna. Allt kan hända när man är på turné. I veckans avsnitt delar Svea och Myra med sig av sina konserterfarenheter.
2022-06-27
Länk till avsnitt

7. NOTD - Livet på USA-tid

Myra känner sig som det fjärde hjulet när Sveas kompisar NOTD hälsar på i studion och berättar om kometkarriären!
2022-06-20
Länk till avsnitt

6. "Du redigerar inte min kropp!"

Svea googlar sig själv och blir chockad över vad hon hittar på snuskiga forumtrådar och Myra berättar om ångesten över tanken att vara med i vissa TV-program
2022-06-13
Länk till avsnitt

5. Peg Parnevik - "Moving south east by Finnegan"

Svea och Myra blir nervösa när Peg Parnevik kommer på besök och berättar om hur det var att bli tv-kändis som tonåring, äckliga gubbar och hur hon gjorde musiksuccé på två olika språk.
2022-06-06
Länk till avsnitt

4. "Wanna put some vocals on my track?"

Det pratas låtskrivande i studion och känslorna rinner över. Myra lackar på EDM-producenter och Svea förstår plötsligt varför hon och Myra inte skriver musik ihop längre.
2022-05-30
Länk till avsnitt

3. Här kommer alla känslorna

Svea sjunger en sång och öppnar upp sig om sitt mående och Myra tacklar sin ångest med vetenskap! Följ oss på instagram: @behind_the_scenes_podcast @myragranberg @thisissvea
2022-05-23
Länk till avsnitt

2. "Where's the ring?"

I veckans avsnitt blir det relationsrådgivning, och tjejernas första gäst, Billie, äter upp studions matta. Följ oss på instagram: @behind_the_scenes_podcast @myragranberg @thisissvea
2022-05-16
Länk till avsnitt

1. "Myra, vill du ha en podcast med mig?"

Världspremiär! Svea & Myra känner inte varandra, än, men nu har de startat en podd. I världens första avsnitt fastnar Svea med fingret i skon, och sedan får ni höra om hur allt började! Följ oss på instagram: @behind_the_scenes_podcast @myragranberg @thisissvea
2022-05-09
Länk till avsnitt

Svea & Myra - Behind the scenes - Premiär 9 maj!

Kom nära artisterna Myra och Svea, på ett helt nytt sätt. I podden berättar de sina historier från livet som artist, ?behind the scenes?. Hur är det egentligen att vara kvinna i musikbranchen? Dejting + turnéliv, hur går det ihop? Vad är det mest pinsamma som hänt på scenen och hur hanterar man en dålig dag när ens jobb är att prestera? I ?Behind the Scenes? får vi veta hur Svea & Myra når sina drömmar, hur man gör när saker och ting inte går som det var tänkt, och framför allt; Vilka Svea & Myra egentligen är - behind the scenes.
2022-05-04
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.