Sveriges 100 mest populära podcasts

F1 För Alla

F1 För Alla

F1 För Alla är en alternativ podd för dig som vill höra heta spaningar om Formel 1 från allt annat än experter. Petter Bristav och Jens Falk ger dig allt du förväntar dig i form av race-genomgångar och uppsnack inför nästa Grand Prix. Utöver det kommer det finnas återkommande segment och upptåg som du inte hittar i någon annan F1-podd. Perfekt för dig som inte har ett BRINNANDE intresse men som ändå finner sporten otroligt underhållande.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

patreon.com/f1fa

Avsnitt

52. Tack.

Tack alla som har lyssnat, gästat och stöttat vi uppskattar er enormt mycket <3
2023-09-19
Länk till avsnitt

51. 10 raka segrar

I veckans avsnitt pratar vi om Italiens GP på Monza, Max superrekord och så Dagens Dino där F3-säsongen nu är avslutad.
Veckans Gäst är Linus Nordström!
Stort tack till er som stöttar podden på:
https://www.patreon.com/f1fa
2023-09-05
Länk till avsnitt

50. Zand-voort ska det gå!

Vi gästas av Jonas Fors som var med oss och körde hyrkart men som även har en gedigen racingbakgrund. Tillsammans med Jonas snackar vi såklart om loppet på Zandvoort, det blir lite snackisar och en extremt sen "TRE SNABBA"

Stötta oss gärna på https://www.patreon.com/f1fa tack till er som redan gör det ni är anledningen till att podden kan göras!
2023-08-29
Länk till avsnitt

49. We're back!

Sommaruppehållet är över, både för F1 och F1 För Alla. När vinner Max titeln? Vem kommer tvåa i Holland? Vilka race ser Jens och Petter mest fram emot? Svaren på dessa frågor och lite till får ni i veckans avsnitt!

Stötta oss gärna på https://www.patreon.com/f1fa tack till er som redan gör det ni är anledningen till att podden kan göras!
2023-08-22
Länk till avsnitt

48. Fun Fact: Loves Food

I veckans avsnitt gästas vi av Red Bull-fanet Linus Nordström och så pratar vi om helgens GP i Belgien på Spa samt lite andra snackisar!
Vi är tillbaka efter sommaruppehållet igen om några få veckor inför Nederländernas GP!

Stötta oss gärna på https://www.patreon.com/f1fa tack till er som redan gör det ni är anledningen till att podden kan göras!
2023-08-01
Länk till avsnitt

47. Hungern i Ungern!

Ungerns Grand Prix bjöd på några överraskningar och McLaren bevisade att dom är mer eller mindre att räkna med från och med nu! Jens och Petter får pudla, välkomnar en ny 60krs-patreon (Billqvist) och sen joinas dom av Erik Magnusson (ingen relation till Kevin Magnussen) för att gå igenom Ungerns GP, snackisar och så blir det såklart uppsnack inför Spa och Dagens Dino!

Stötta podden på https://www.patreon.com/f1fa stort tack till er som redan gör det ni gör podden möjlig! <3
2023-07-25
Länk till avsnitt

46. Han är tillbaka!

I veckans avsnitt pratar vi självklart om den stora nyheten att Daniel Ricciardo är tillbaka på gridden, något som då Nyck De Vries drabbas direkt ut av. Vi passa är även på att få lite översikt över kontraktsituationen för alla förare och spekulerar hej vilt över vad som kan tänkas hända redan i år men även kommande år. Sist men inte minst så pratar vi även upp helgens GP i Ungern.

Stötta oss på https://www.patreon.com/f1fa tack till er som redan gör det, ni är anledningen till att vi kan göra Podden!
2023-07-18
Länk till avsnitt

45. Come Back-Laren

I veckans avsnitt pratar vi såklart om helgen som varit på Silverstone, McLarens succé där vi även pratat med Henrik Ringnér som är filmfotograf för McLaren. Vi snackar även om kändisar på gridden och om Dinos bedrift i F3 denna tuffa helg.

Stötta podden på https://www.patreon.com/f1fa stort tack till er som redan gör det ni gör podden möjlig! <3
2023-07-11
Länk till avsnitt

44. Hot takes med Branne Pavlovic

I veckans avsnitt gästas vi av komikern Branne Pavlovic.
Branne har väldigt starka åsikter om Formel 1 och är själv lite utav en talang i både simulatorracing men framför allt hyrkart.
Vi pratar om helgen som varit på Red Bull ring, och mycket fanns det att prata om.
Så pass mycket att Jens och Petter spelade in ett 40min långt extraavsnitt dvs "F1 För Några" där vår allas favorit Dino Beganovic svarar på lite frågor efter helgens stabila insats i F3, det blir även lite snackisar i F1-världen just nu!
Vill man höra det så är det bara att signa upp sig på https://www.patreon.com/f1fa
Vill man se Brannes senaste standup och det vill man ska man kolla in specialen från S.E.M.S.T. med Branne, Ahmed Berhan och Jonatan Unge som finns på  https://www.svtplay.se/video/KBM7EP4/semst
2023-07-04
Länk till avsnitt

43. Kontroll av Stroll

I veckans avsnitt ställer vi oss frågan hur länge kan situationen med Lance Stroll få pågå? Vi går genom lite statistik hur det egentligen sett ut för Stroll vs sina teamkamrater sedan 2017. Vi pratar även upp Österrikes GP samt lite snackisar. Vill man höra lite mer snackisar så ligger även ett litet bonusavsnitt uppe på https://www.patreon.com/f1fa tack till er som stöttar oss där ni är anledningen till att podden kan fortsätta!
2023-06-27
Länk till avsnitt

42. "Sörrkitt Djill Villnövv"

Tobias "Tejbz" Öjerfalk återvänder till podden med en förstorad entusiasm kring Formel 1. Är det 100% tack vare F1 För Alla? Mycket möjligt men låt oss inte prata mer om det för det här avsnittet handlar mest om Kanadas Grand Prix även om det blir några sidospår och kanske poddens mest oväntade pudling hittills.

Stötta podden på https://www.patreon.com/f1fa för lite skoj extramaterial då vi spelar Gran Turismo med VR-brillor, som släpps på onsdag! Extra tack till er som redan stöttar podden och störst tack går naturligtvis till Formel 1
2023-06-20
Länk till avsnitt

41. Inför Kanada med Christopher Åström

I veckans avsnitt gästas vi av Christopher Åström som gjort succé på tiktok och instagram med sina matlagningsvideos som setts av miljontals människor. https://www.tiktok.com/@christopherastrm ta en titt han är riktigt skillad!
Christopher får svara på 3 relativt snabba och berättar vad det är han gillar med Formel 1.
Vi pratar om de senaste snackisarna i F1-världen och pudlar som vanligt.
Sedan pratar vi även upp Kanadas GP som sker nu i helgen samt en veckas Dino där lyssnaren Jonna berättar om upplevelsen när hon sprang på självaste Dino på krogen!
Stötta podden på https://www.patreon.com/f1fa för lite skoj extramaterial! Tack till er som redan gör det ni och själva Formel 1 är anledningen till att podden kan fortsätta <3
2023-06-13
Länk till avsnitt

40. I Have Damage...

Vi talar såklart om helgens drabbning i Spanien, Jens jinxande av Lando Norris och Sveriges nästa F1-hopp Dino Beganovic berättar om hur han känner halvvägs in i F3-mästerskapet.
Om man är Patreon kan man ta del av en ca 35 min lång video på när Petter och Jens fick besöka Viaplay-studion och hänga med Janne Blomqvist i några timmar. Man kan se det som en liten bonus-podd med tillhörande video. Stort tack till Janne och Björn Wirdheim som lät oss sitta med bakom under hela racet medan de kommenterade.
Så in på https://www.patreon.com/f1fa för att ta del av detta!

2023-06-06
Länk till avsnitt

39. Upskirt i Monaco

Lite ljudstrul i det här avsnittet som vi hoppas ni har överseende med. Det sket sig fullständigt och det här var den bästa lösningen vi kunde skaka fram. Bättre än inget avsnitt men vi lovar bättring till nästa vecka igen.

Men vi pratar såklart om racet i Monaco med Linus "Monaco Merch Man" Nordström som trots all Monaco-merch inte gillar Monaco. Vi pratar även lite F3 nämner Indy 500 samt pratar upp Spaniens GP i helgen.

Stötta gärna podden på https://www.patreon.com/f1fa

2023-05-30
Länk till avsnitt

38. Det blev inget GP

Racehelgen på Imola ställdes tyvärr in men Jens, Petter och Evelin fick köra på Imola endå tack vare våra vänner på Liveit.se och v-racing.se så vi berättar hur det gick till.
https://www.liveit.se/upplevelser/upplevelsepresenter-f1-raceday-simulator

Vi pratar även upp helgens drabbning på Monaco och lite om kvalen för Indy 500.
En dokumentär om logistikmardrömmen som Monacos gp innebär rekommenderas:
https://www.svtplay.se/video/34692059/monacos-grand-prix-nar-formel-1-kommer-till-stan

Stötta podden på https://www.patreon.com/f1fa där kommer rörligt läggas upp från vår F1-körning.


2023-05-23
Länk till avsnitt

37. Inför Imola med Viktor Engberg

Veckans gäst är komikern, poddaren och Jens radarpartner Viktor Engberg. Viktor får förklara vad han som allmänt sportfan gillar med just F1, som är något han börja titta på för att Jens tvingade honom men som han nu självmant tittar på. Vi pratar såklart upp helgens GP på Imola samt lite snackisar från veckan bla Danny Ric/De  Vries-ryktena och en kul heads up för vad ni patreons kommer att få se oss göra nästa vecka,

Apropå patreon kan man bli just det på patreon.com/f1fa då ser man till att den här podden faktiskt fortgår, stort tack till er som redan är patreons <3
2023-05-16
Länk till avsnitt

36. Miami

I veckans avsnitt pratar vi såklart om racet och händelserna från helgens GP i Miami, bl.a. Verstappens världsmästartakter, Alonsos simultanförmåga och LL Cool J's förarpresentation som var vad den var.

Stötta gärna podden på patreon.com/f1fa
Tack till alla er som redan gör det, ni och Formel 1 är anledningen till att podden finns <3
2023-05-09
Länk till avsnitt

35. Baku med Carl Stanley

Komikern Carl Stanley gästar oss igen när vi pratar om Azerbaijans GP och lite snackisar och nyheter! från senaste veckan!

Stötta podden på patreon.com/f1fa tack till er som gör det <3
2023-05-02
Länk till avsnitt

34. Äntligen Race Week!

Det är äntligen dags för GP igen denna gång i Baku som alltid bjuder på bra race och vi pratar självklart upp det inför helgen tillsammans med lite andra snackisar.

Stötta podden på patreon.com/f1fa tack till er som gör det!

intervjun med Bernie Collins: https://youtu.be/q2PKl-CfhjU
2023-04-25
Länk till avsnitt

33. Domenicalla kårar

I veckans avsnitt pratar vi om att man får kalla kårar när man läser om vad Stefano Domenicali har att säga om de klassiska banorna vara eller icke vara. Är Sydafrikas GP på väg in på bekostnad av SPA? Ferrari ger sig inte och ska ha virtual hearing med FIA om Australiens GP och vi går igenom förarnas loggor.

Stötta podden på patreon.com/f1fa tack till er som redan gör det ni gör podden möjlig <3
2023-04-18
Länk till avsnitt

32. Massa vill ha upprättelse!

Vi är bara i början på det konstiga sommaruppehållet på våren men lindrar abstinensen med lite F1-snackisar tillsammans med vår underbara återkommande gäst Evelin Molander. Bla att Felippe Massa tycker att han borde få titeln 2008, Williams vs Rokit och mycket annat.

Stötta podden på patreon.com/f1fa stort tack till er som redan gör det!
2023-04-11
Länk till avsnitt

31. Stökigt down under!

Vi går igenom helgens GP i Australien som blev en rätt stökig historia med bla rödflaggsrekord och andra Alpinesamheter. Vi pratar även om Dino Beganovic helg i F3 som blev lite stökig den med.

Stötta gärna podden på patreon.com/f1fa 
2023-04-04
Länk till avsnitt

30. Det är dags för Austral-igen!

I veckans avsnitt går vi igenom vad vi spontant tycker om alla förare var och en, sedan lite snackisar och nyheter.
Vi går såklart även igenom allt inför helgens GP i Australien!

Stötta podden på https://www.patreon.com/f1fa stort tack till er som redan gör det<3 Ni är anledningen till att podden kan fortsätta!
2023-03-28
Länk till avsnitt

29. Pallstök i Saudi

Veckans gäst i F1 För Alla är Erik Magnusson som är Exekutiv Producent för Viaplay F1-Podcast!
Vi pratar förstås om helgen som varit i Saudi med allt från kassa orkestrar, onödiga Safety Cars och pallstök.

Stötta Petter och Jens att fortsätta göra podden på https://www.patreon.com/f1fa stort tack till er som redan börjat göra det <3
2023-03-21
Länk till avsnitt

28. Rebell Bull

Nypremiär av podden som numera heter F1 För Alla då Formel 1 faktiskt är för alla. Plus att nu är Petter, Jens och ni som lyssnat inga nybörjare längre.

Veckans gäst är den otroliga Linus Nordström!

Vi pratar upp det kommande racet i Saudi i helgen samt lite snackisar från F1-världen.

Vill man stötta podden som numera är independent så får man hemskt gärna göra det på https://www.patreon.com/f1fa då har vi råd att bla skaffa en riktig klippare!

2023-03-14
Länk till avsnitt

27. Då är vi igång!

Fullspäckat avsnitt! Vilken jävla helg!  Marcus, Dino, Alonso! Dino är med på länk och avslöjar bland annat vilka F1-team som erbjudit honom kontrakt! Dessutom är Edvin Ryding åter i studion! Kachow!
2023-03-07
Länk till avsnitt

BONUS: Evelin, Petter och Jens har tittat på Drive to Survive EP1

Allt om säsongen första avsnitt av Drive to Survive.

2023-03-02
Länk till avsnitt

26. ?This year I will great?

Evelin Molander gäster. Stroll har ramlat på sin cykel, är det en cover-up och vem ska ersätta den klantiga kanadicken. Nyck de Vries hatar musik? Vad mörklägger Alpine? Dessutom är testdagarna över och vi har med oss journalisten Christoffer Lindén som är på plats i Bahrain. 

2023-02-28
Länk till avsnitt

25. Stroll = Gretzky

Petter har ätit på restaurang. Två veckor från premiär. Snart dags för försäsongstester i Bahrain. Jens och Petter diskuterar Alpines nya bil och går igenom avsnittsnamnen på nya "Drive to Survive?. Snackisar. Nyheter. HM-TRAMS! Den stor F1-tippningen. 

2023-02-21
Länk till avsnitt

BONUS: Blåbil, besvikelser och en unik motorkåpa

McLaren har släppt bil och Petter och Jens är inte imponerade

DESSUTOM: F1-historiens fulaste fälgar. Grön bil 4-ever. Frän röd bil. Bondskurken Stroll. Kommer Ferrari leverera bättre i år eller blir det som vanligt? Årets första femma.

2023-02-16
Länk till avsnitt

24. Janne Blomqvists nya catchphrase

Kiss-cam. 1+bilen som ser ut som en färgpalett. Jens tror på Alonsos hunger. Jens och Petter pitchar catchphrases på Janne Blomqvist. Femplusavsnitt!

2023-02-14
Länk till avsnitt

BONUS: Allt om Williams och Alfa Romeos nya bilar

Bonusavsnitt där Jens och Petter pratar om Williams och Alfa Romeos nya bilar. Dessutom: Konstiga namn på f1-bilarna. Gula bilar. Borde McLaren skippa det oranga och gå tillbaka till Coulthard-bilen? osvosvosv

2023-02-09
Länk till avsnitt

23. Daniel Retardo

Pudlingarna fortsätter, RB Schack, kommer Daniel Retardo (Ricciardo) verkligen passa in i Red Bull?, Jens sju punkter om F1-motorn 2026.

2023-02-07
Länk till avsnitt

22. Coach & Roscoe

Pod to Survive, två pudlingar, skrapande journalistik, Mohammed ben Sulayem är i blåsvädret igen, Dagens Dino.

2023-01-31
Länk till avsnitt

21. "200 miljarder dollar"

Leclerc, Gasly och Ocon har gått på basket men något är inte riktigt rätt, vi leker ?ligga, gifta, döda? med alla förare. Jens råkar säga en nolla för mycket och så svarar vi på frågor från F1 Discorden och instagram
2023-01-24
Länk till avsnitt

BONUS: Snackisar från veckan

Bonus! Toto Wolff imitationer. En jättedålig brittisk imitation, dagens Dino och snackisar! 

2023-01-19
Länk till avsnitt

20. Erik Stenborg - från Äntligen Trädgård till Viasat Motor

Erik Stenborg gästar veckans avsnitt och pratar om sitt första möte med Janne Blomqvist, om sin dokumentärfilm ?Taming Speed? och så kommer han med ett högst otippat svar under segmentet ?tre snabba?. Dessutom mycket snack om bilköp, karriär och minnen!

2023-01-17
Länk till avsnitt

BONUS: 3 snabba med Mattias Persson

En liten del som råkade klippas bort av misstag ur förra avsnittet
2023-01-12
Länk till avsnitt

19. Hur mår svensk motorsport

Är Sverige förbi Finland när det gäller motorsport? När, inte om, når Dino Beganovic F1? Kan Jens bli en Gokart-kung? Med oss denna vecka för att diskutera detta är motorsportjournalisten och PR-experten Mattias Persson! LYSSNA!

2023-01-10
Länk till avsnitt

BONUS: Det stora "End of the season" quizet!

Ett fullmatat quiz med frågor baserade på den senaste säsongen!

2023-01-05
Länk till avsnitt

18. 230 miljoner på Kivra

Daniel Ricciardo har fått lön och Jens och Petter tycker inte längre synd om honom. Dessutom: senaste nytt från cirkusen! Sök jobb hos Audi, Niko Rosbergs toppförare 2022 osv osv osv

2023-01-03
Länk till avsnitt

17. Rules rules rules

Jens känner ingen genuin glädje och Petter har fått ett brädspel i julklapp. När ska en kvinna få chansen i F1 igen? Det snackas Race of Champions och regelförändringar. Dessutom presenterar Petter en oerhört svag ledtråd.

2022-12-27
Länk till avsnitt

16. Team boss trams med Tejbz

Jens vill inte köra gaffeltrucksimulator, dessutom försvarar han Nickelback. Veckans gäst Tobias "Tejbz" Öjerfalk får panik. Linus Nordström gillar Mick Schumacher men tycker också synd om honom och Petter har köpt en 360 kamera. Dessutom: rykten, nyheter och annat! 

2022-12-20
Länk till avsnitt

15. McLaren, Mercedes & Mekonomen

Podden gästas av två personer från F1-cirkusen. Henrik Ringnér är fotograf och filmare åt McLaren medan Elina Haukipuro är teamläkare åt både Mercedes och Williams. Henrik berättar bl.a. om när han fick sätta ihop Fernando Alonosos avskeds-video 
Lite ljudstrul dom första 15 minuterna, hoppas ni har överseende med detta
2022-12-13
Länk till avsnitt

14. När Calle mötte Schumacher

Petter och Jens välkomnar regissören och manusförfattaren bakom Kenny Starfighter, Calle Åstrand, till studion. Calle berättar om när han hade äran att få regissera mannen, myten, legenden Michael Schumacher i två reklamfilmer. 
Han ger oss även sin åsikt på Sergio "Checo" Perez nya McDonalds-reklam, samt vad håller Bottas på med?
2022-12-06
Länk till avsnitt

13. Skandaler och konspirationer

Petter och Jens går igenom veckans snackisar samt gräver djupare i två Alonso-relaterade skandaler och konspirationer
2022-11-29
Länk till avsnitt

12. Carl ?Checo? Stanley

Jens är fortfarande ledsen. Veckans gästbisittare Carl Stanley tycker att det är tråkigt med stabila förare och Petter har snickrat ihop en liten prisutdelning
2022-11-22
Länk till avsnitt

11. Max Ver-stoppen

60 minuter podcast om varför Max Verstappen är ett arsle.
2022-11-15
Länk till avsnitt

10. Edvin Ryding ska köpa Alfa Romeo och Jens har en gåta

Jens är deprimerad för att säsongen snart är slut. Edvin tror att det kommer vara ?ljus och grejer? under Las vegas GP nästa år, har fått en miljon likes på en bild och ska nu köpa Alfa Romeo. Petter har inte fått en miljon likes på en bild, vill inte köpa Alfa Romeo men han har däremot samlat ihop ett gäng frågor från discorden, alltid något!
2022-11-08
Länk till avsnitt

9. Världens roligaste race

Veckans bisittare är Jonna Bergh & Patric Nadalutti. Vad ska man äta och dricka till ett F1 GP? Allt (nåja) från Mexikos GP! Vilken förare klär sig bäst? Varför gillar Jonna och Patric Haas? Osv osv osv.
2022-11-01
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.