Sveriges 100 mest populära podcasts

Snacka Reality

Snacka Reality

Podden Snacka Reality är eftersnacket du inte får missa! Hanna och Alma tar dig igenom veckans händelser i realityvärlden varje torsdag. Det kommer bjudas på skratt, gäster och förhoppningsvis bjuds det på detaljer som inte visats upp på TV!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv-se/podcasts/snacka-reality-1014444

Avsnitt

?Det är vuxenmobbning? ? Hanna Bilén

Alma och Hanna går igenom hela veckan av Robinson och Paradise hotel. Det är mycket som gör Hanna irriterad denna vecka så det blir lite hårda ord och en arg ton. Alma är taggad för finalveckan men vi tror att Oskar inte förstår hur man ska grilla folk.. haha! Paradise hotel rullar vidare och dramatiken är stor mellan paren.
2023-05-26
Länk till avsnitt

EXTRA: Folk som inte kan bete sig!!

Här är avsnittet där Hanna och Alma får prata helt fritt om vad som helst. Denna veckan pratar vi om hur man beter sig på konsert. Vågade Alma säga ifrån??
2023-05-25
Länk till avsnitt

?Vad gör hon ens där?? ? Chris

Alma och Hanna gästas av Christopher Da Silva Gunnarsson från Robinson som berättar ordningen i hur han hade sickat ut folk om han kunde, vem han träffade först på vägen till Ön och blir det en dejt med Paradise Hotel deltagaren Jonte? Vi går igenom Paradise hotel och Gatsby-teamt som får killarna till att bli riktigt snygga!
2023-05-19
Länk till avsnitt

EXTRA: Pest eller kolera?

Här är avsnittet där vi får prata om exakt vad vi vill och Alma kör en ?Pest eller kolera? på Hanna som blir ganska jobbigt?. Det utlovas skratt i mängder!
2023-05-19
Länk till avsnitt

EXTRA: Slicka ett rent rövhål

Vi pratar om fördomar som folk har om oss och vi ber om ursäkt för att vi återigen tycker att vi är SUPERKUL! Puss /Hanna & Alma
2023-05-12
Länk till avsnitt

?Vi har matchat på Tinder? ? Jonathan (Paradise Hotel)

I detta avsnittet gästas vi av Jonathan från Paradise hotel som berättar om känslorna i huset, ångesten man kan ha när detta sänds efter 2,5 år och att han matchat med en speciell kille på tinder. Kanske är Snacka Reality dom som för dessa två tillsammans??? Robinson bjuder på en het vecka och Pernilla är i hetluften igen. Marcus levererar på tävlingarna och alla på ön ska kedjas fast i varandra. Panik!
2023-05-12
Länk till avsnitt

EXTRA: VARNING FÖR ÄCKLIGT INNEHÅLL!

Vad är det som sker?! Alma börjar podden med att prata om kroppsvätskor, något som får Hanna att se på henne i helt nytt ljus.
2023-05-05
Länk till avsnitt

?Producenterna skrek - Lägg av med det där!? - Erik Wahrolen

Erik från Robinson gästar oss och berättar om allt som hände efter läggmatchen, eller den så kallade ?Red Wedding?. I Paradise Hotel gör Jonathan ett klockrent spel i slutet av finansveckan, nu taggar vi SKOLVECKA!!
2023-05-05
Länk till avsnitt

?Jag är Sveriges mest hatade spelare just nu? ? Caroline Persson

I Paradise hotel är det ekonomi-vecka och det sätter deltagarna på prov, kan dom spara pengarna eller kommer de spendera allt? Vi gästas av Caroline Persson från Robinson som är en hård spelare men med ett stort hjärta. Vi ringer också upp Dennis och helt plötsligt bubblar det kärlek i studion?
2023-04-28
Länk till avsnitt

EXTRA: Fest, kändisar och konstiga jobb

Här är avsnittet som vi kallar för fri-lek! I detta avsnittet delar Hanna och Alma med sig av konstiga jobb man haft, tankar om kändisar och fest! Lyssna och njut!
2023-04-28
Länk till avsnitt

?Jag har ett bättre liv nu utan det skräpet ? ? Jesper Bengtsson

Det är nya lag i Robinson vilket ger nya chanser för Lag Nord att vinna lite men det är inte alla som är nöjda med de nya lagen.. Vi går igenom veckans Paradise Hotel tillsammans med Jesper Bengtsson som också berättar om sin resa till att må bättre, vi visar klippet på när han går i sömnen och det blev en liten chock när han fick veta sanningen om hans lilla ?kiss-incident?.
2023-04-21
Länk till avsnitt

EXTRA: Hanna fyller 30, Gbg-varvet och Almas TV-resa

I detta avsnittet får Hanna och Alma chansen att prata om annat än om Reality. Man kan kalla det för ?fri lek?. Det är dags att lära känna personerna som gör podden, ordentligt!
2023-04-21
Länk till avsnitt

?Får partnern känslor i spelet så lämna? - Kristian Täljeblad

Vi diskuterar Robinsondeltagaren som bröt mot reglerna, veckans tävlingar och snyggingen i lag röd. Kristian Täljeblad gästar och pratar Paradise Hotel med oss! KUL!
2023-04-14
Länk till avsnitt

EXTRA: Djurläten, tågmat och Hanna kan inte hålla käften...

Här har ni ?fri lek? från oss, så ni har en chans att lära känna oss! Kram, Alma och Hanna
2023-04-14
Länk till avsnitt

?Skriker man så får man tv-tid? ? Jasmine Gustafsson

I detta avsnittet går vi igenom veckan i Robinson och Paradise Hotel. Drottningen av reality är veckans gäst, Jasmine Gustafsson!! Veckan i Paradise innehåller tårar, spel och DRAMA. Bellas bråk var en aning onödigt och det är vi alla enade om i studion. På Robinson är det praktikant vecka vilket innebär att lagen får byta 2 deltagare med varandra. Stämningen är inte på topp i lag Nord.
2023-04-07
Länk till avsnitt

?Det är mer tjafs än ni får se på TV? - Valentino Demina

Vi gästas av förra årets Robinson-legend Valentino Demina! Vi går igenom delar av denna säsongen men vi vill ju såklart höra hur han var på Robinson och vad som hände när inte kamerorna var på!
2023-03-31
Länk till avsnitt

?Jag var en riktigt lipsill? - Casper om Paradise Hotel

Vi går igenom veckans Paradise Hotel och Robinson! Vi helt överens om att spelet är igång på riktigt inne i PH-huset, så vi ringer Casper som slagit ut båda sina partners från huset och som nu är Almas favorit. Hanna förstod inte alls först att det inte var en riktigt haj i vattnet på Robinson..
2023-03-31
Länk till avsnitt

?Jag är hans suger mama? - Klara Elvgren

Klara Elvgren, programledaren i Fboy Island, gästar oss för att prata om finalen av programmet! Valde tjejerna rätt kille i slutet? Vad tycker Klara om säsongen och vill hon göra mer TV? Det bjuds på allt möjligt i detta avsnittet, lyssna och njut!
2023-03-24
Länk till avsnitt

Vilken start av Paradise Hotel!!

Vi bjuder in programledaren Nicole Falciani till starten av Paradise Hotel. Personerna som är i huset är en sjukt bra start, vi diskuterar lite favoriter och frågar Nicole om vad vi kan se fram emot! Alma och Hanna går också igenom starten av Robinson. Hanna är avundsjuk för att hon inte är med i denna säsongen..
2023-03-24
Länk till avsnitt

En BRUTAL final i Farmen 2023!

DET ÄR FINAL! Vi går igenom allt inför finalen och under den stora finalen! Både Hanna och Alma var så nervösa under finalen och vi ringer såklart upp vinnaren av Farmen 2023! Alma chockar också Hanna under avsnittet.. Lyssna och njut & TACK för en sjukt bra säsong ?
2023-03-19
Länk till avsnitt

Alla vill ha en Nice Guy men varför väljer man en Fboy?

Hanna och Alma går igenom veckan, men just nu är det i slutet av Fboy och Farmen OCH snart början på Robinson och PH!!! Hanna rodnar när hon pratar om Joel som gav en sexig inlevelse i veckans Fboy och Alma ger en hård rant på Robinson deltagarnas val av sak att ta med till ön!
2023-03-17
Länk till avsnitt

Alma till Farmen 2024?

Hanna och Alma går igenom veckan som varit och ÄLSKAR veckan på Torpet! De ringer upp Christoffer från Farmen och går igenom fylleslaget som visades i TV! Love Island var ingen succé denna veckan...måste bli mer kärlek! Och det rann till på Hanna?.???
2023-03-10
Länk till avsnitt

?Jag kände mig kontrollerad? - Therese FBoy Island

Veckans gäst är Theresé Samuelsson från Fboy Island! Vi går igenom veckans avsnitt där killarna gick hårt på med frågor och med ord under ?Mansplaningen?! Therese berättar om känslor och tankarna som var under avsnittet!
2023-03-10
Länk till avsnitt

?Jag åkte som ett fuck you till mitt ex?? Olivia, FBoy Island

Denna veckan gästas vi av Olivia Jakobsson från Fboy Island. Hon berättar om tiden i huset, Hanna och Olivia pratar också om komplexet för att vara lång och Olivia ger oss en tease till avsnitt 8 som hon inte alls uppskattar.. Det blir ett avsnitt av både skratt och allvar. Tips: Lyssna!
2023-03-03
Länk till avsnitt

Paradise Hotel kommer tillbaka!!!

Alma och Hanna går igenom veckan och denna veckan LEVERERAR Farmen-Viktor med sina roliga och påhittade uppdrag. Love Island bjuder på mer kärlek och lite pinsamma uppdrag.. Sen måste vi ju prata om programmet som kommer tillbaka ? Paradise Hotel! Succé!
2023-03-03
Länk till avsnitt

?Jag såg Therese som lättast pengar? - Sandor FBoy Island

Vår favorit-FBoy gästar studion och berättar varför han hade att vara med i programmet. Vi pratar om relationen till de andra deltagarna och varför pengarna lockade just honom.
2023-03-03
Länk till avsnitt

?Så jävla bortskämd hemma? ? Anty om Good Luck Guys

Veckans gäst är Anty!! Vi går igenom finalen i Good Luck guys och hur det faktiskt var att bo på campet med de andra deltagarna. Anty skulle så gärna göra detta igen och Hanna kanske får vara med också då..
2023-02-24
Länk till avsnitt

?Love Island eller Bonde söker fru? ? Lisa Celander

Vi går igenom veckans reality av Farmen, Fboy och Love Island! Varning för Almas rant denna veckan.. Hanna är som vanligt lite mer försiktig! Det blir kul!
2023-02-24
Länk till avsnitt

"Jag var sjuk i flera veckor efter" - Ellen Bergström

Alma och Hanna går igenom veckans Reality och det är en vecka blandat med allt! Gamla Reality stjärnor syns i Love Island, vi ringer Ellen Bergström för att prata om den dåliga stämningen i Good Luck Guys och tjejerna i Fboy Island skickar hem 3 Nice Guys!!!! Vad händer?
2023-02-17
Länk till avsnitt

"Dricka grisblod var jag tvungen att testa" - Farmen-Sandra

Farmen-Sandra gästar och delar med dig av tiden på Farmen och på Torpet! Hon kände att grisblod skulle man dricka när man är på Farmen.. Varining för känsliga lyssnare!
2023-02-17
Länk till avsnitt

?De har ju inte ens hår på snoppen? - Rosanna Charles om Love Island

Love Island är inne på sin andra vecka och vi bjuder in Rosanna som har många åsikter om programmet och dess deltagare. Vi försöker att klara upp dramat mellan Linus, Lisa och Jennifer och ringer Linus för att se vad han har att säga om situationen.
2023-02-10
Länk till avsnitt

Kaos och drama på FBoy Island

Hanna och Alma går igenom hela veckans Reality och fokuserar denna vecka mycket på FBoy Island som är påväg att bli en storfavorit bland serierna. De är besvikna på Farmen men har en nyfunnen kärlek till Torpet där man får njuta av mycket trevlig stämning! Good Luck Guys levererar som alltid och finalen närmar sig med stormsteg!
2023-02-10
Länk till avsnitt

Storbråk i både Farmen och i studion

Denna veckan har det hänt mycket i realityvärlden. Alma och Hanna går igenom hela veckan av Fboy Island, Love Island och Farmen. Det finns mycket som Alma stör sig på när det gäller Love Island... Nu kommer det fram att Hanna också har varit med i TV, där hon en gång blev dissad. Varning för mycket skratt och det är mycket olika åsikter i studion.
2023-02-03
Länk till avsnitt

?Riktigt dålig stämning i lägret? ? Henrik och Lisa Borg om Good Luck Guys

Good Luck Guys är igång och denna veckan gästas vi av paret Lisa Borg (Anckarman) och Henrik Borg. Alma och Hanna trodde att det var en god stämning i lägret men det hade dom fel om.. det kamerorna visar är verkligen inte allt! Härligt avsnitt, lyssna och njut!
2023-02-03
Länk till avsnitt

Good Luck Guys är nya favoriten och fulspelet i Farmen fortsätter

Fboy Island, Good Luck Guys och Farmen - Vilken realityvecka vi haft!! Hanna och Alma går igenom veckan som varit och de är båda helt fast för Good Luck Guys som är ett helt nytt koncept för Reality-Sverige!
2023-01-27
Länk till avsnitt

Premiär för FBoy Island och fult spel i Farmen!

Viktor spelar ett väldigt hårt och fult spel i veckans avsnitt av farmen och vi ringer Julia för att kolla läget med henne. Det är premiär för FBoy Island denna veckan och vi säger bara WOW! Detta är precis vad vi saknat i realityvärlden!!
2023-01-20
Länk till avsnitt

Farmen - ?Jag är ingen fuckboy men..? ? Viktor Bergström

Farmen är igång och nu är Hanna och Alma så laddade för att följa denna säsongen! Vi startar premiären med ett glas bubbel i studion, såklart. Det finns många härliga deltagare i denna säsongen av Farmen så vi startar med att ringa upp Viktor Sigge Bergström som satt ribban högt med att charma alla tjejer i huset. Hanna har feeling för bonde-temat och Alma visar kunskaper som hon aldrig visat innan!! CHOCKERANDE! Häng med oss nu under Farmen för detta blir kul!
2023-01-12
Länk till avsnitt

God Reality Jul!

Vilken höst vi har haft med massa kärlek i Bachelor, Bachelorette och Paradise! Alma och Hanna blickar framåt till 2023, delar med sig av kul händelser från Reality-hösten och ger varandra varsin julklapp! GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! ?
2022-12-22
Länk till avsnitt

Paradise - Isak fuckar med mig, då fuckar jag med honom!

Paradise är igång på riktigt nu när Pandoras LEVERERADE! Lögner, spel och kärlek! Vilken vecka!
2022-12-16
Länk till avsnitt

Bachelorette - ?Hoppar du Hoppar jag? - Olivia och Adam

Olivia gav sin sista ros till Adam, nu berättar de hur det var på de sista dagarna av inspelningen och vad som hände när de kom hem. Är de fortfarande tillsammans? Det får vi svaret på! Olivia avslöjar även något som Adam inte blir så glad över?.
2022-12-15
Länk till avsnitt

Paradise ? Korkade tjejer i studion

Det har varit fysikvecka i Paradise! Hanna och Alma testar sina kunskaper och frågan är vem som är mest korkad? Det spelas förfullt i Paradise-huset och ett välkänt ansikte kommer också upp i huset! KUL!
2022-12-09
Länk till avsnitt

Bachelorette ? ?Man vill ju bara rulla ärtan? ? Trubbel Tanja

Bachelorette börjar lida mot sitt slut! Alma är hemma och vabbar så veckans vikarie är Trubbel-Tanja! Hanna och Tanja går igenom veckan och det bjuds på mycket skratt och många tankar. Hanna tar tillbaka ?Veckans Hotstuff? på grund av en dejt som Zimon och Olivia hade...på en fyrhjuling!! Vi ringer upp Alma för att få ta del av hennes tankar kring sista måltiden och för att alla tre ska dela med sig av Veckans Redflag bland annat.. SPÄNNANDE!
2022-12-08
Länk till avsnitt

Paradise - "Det är mer drama utanför huset" ? Matilda Lindroth

Matilda Lindroth gästar oss och delar med sig av skvaller från både inspelningen av Paradise men också saker som händer utanför huset nu. Det finns både snapchat-grupper och Instagram-grupper där diskussionerna går heta. DRAMA!
2022-12-02
Länk till avsnitt

Bachelorette - Därför lämnade Roman.

Vi har nu sett mer än halva säsongen av Bachelorette och denna veckan lämnade Roman Rosenkrans detta äventyret självmant, eller? Vi ringer upp Roman för att höra vad han har att säga. Eftersom snacket om spökena är i full gång och alla verkar lite rädda så ringer vi också Rasmus Allard som troligtvis var mest rädd eftersom han skedade Simon L HELA SÄSONGEN? Hanna och Alma kommer sakna Joshua som ännu en gång blir Veckans Pojkvän ?
2022-12-01
Länk till avsnitt

Paradise - Säsongens första hångel!

Nu har många steppat upp och vi får se ett grymt spel. Spelarna har även börjat få lite romantiska känslor inne i huset, vilket vi såklart älskar och vi har även fått se säsongens första hångel! Nu händer det grejer!
2022-11-25
Länk till avsnitt

Bachelorette "Vi sov bara en timme" - Adam Edgren

Det blev en fartfylld vecka i Bachelorette! Adam Edgren och Joshua Akena gästar podden och ger oss härliga skratt men också mycket förklaring till hur deras bråk blev som det blev. Det blir lite stelt när Hanna ger Veckans Red Flag till Adam.. och Alma frågar ut killarna som ett rinnande vatten!! LYSSNA OCH NJUT! Följ oss på Instagram @ snackareality
2022-11-24
Länk till avsnitt

Paradise - "Det framstår som att jag är dum i huvudet" - Aissa Hidalgo

Efter Andreas ursäkt som slutar med gruppkram och gråtfest får han ändå lämna. Alma har dock fått höra att ursäkten inte var på riktigt... Emma och Jonathan kommer in och ingen spelar spelet. Alma ringer Aissa som fick lämna i veckans partnerceremoni för att höra vad hon tänker kring sitt "spel" denna vecka.
2022-11-18
Länk till avsnitt

Bachelorette - Oliva Birgersson gästar

Årets Bachelorette är igång och Olivia som är årets queen gästar första avsnittet. Vi diskuterar killarna som kommit in i huset och hur en del beter sig... Olivia berättar om att det kommer bli en intensiv säsong, med många överraskningar och detta är bara början!!! Vi är så taggade!
2022-11-17
Länk till avsnitt

Paradise - Hanna har inte fastnat

Veckans Paradise bjuder på mycket mycket spel! Alma är extremt besviken på hur vissa spelare beter sig och Hanna berättar hur det går till när man hittar deltagare.
2022-11-11
Länk till avsnitt

Bachelor - ?Jag tog fram ringen? - Christian Nicolaisen

Studion är full av huvudpersonerna - årets Bachelors Christian Nicolaisen och Christoffer Levi pratar om sista rosen, Alicia Ärleskog bjuder på skvaller och statusen i kärlekslivet. Sist men inte minst Malin Stenbäck berättar om Bachelor in Paradise!!! Vilket avsnitt!
2022-11-10
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.