Sveriges 100 mest populära podcasts

Är det bara vi med Jessica & Sebastian

Är det bara vi med Jessica & Sebastian

Existrerar perfekta ytor? Inte enligt Jessica Ekström och Sebastian Hammarberg. Den ena influencer, den andra stylist. I dessa bästisars podcast bjuds du in till ett alltid pågående och ofiltrerat samtal där humor och allvar möts. Tillsammans tar de sig igenom livets prövningar, från helgens spårade bravader till känslor om att vara 30 och inte följa samhällets normativa levnadssätt. Om du inte redan följer mithanja och stylebyseb så är det dags nu!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/ardetbaravimedjessicasebastian

Avsnitt

20. En jävla gubbröra

Det ni väntat på så länge är här: avsnitt 20 av "Är det bara vi"! 
2023-01-30
Länk till avsnitt

19. Mithanjas inne-lista och Viktors skvaller

Nu ökar vi farten. Ännu ett nödvändigt avsnitt från Jessi och Seb. Tag och lyssna!

Producent: Johan Dahlberg
2023-01-23
Länk till avsnitt

18. Mörka hemligheter och snaskiga begär

Oj oj oj, var ska vi börja? Hur som helst är detta ett avsnitt ni inte vill missa. Jessie och Seb reflekterar över ett gäng lyssnarbrev fullproppade med ljusskygga hemligheter och trassliga problem. Det blir sex med kompisens pappa, shemale-porr, k****a sönder med kompisens ex och mycket annat. Dessutom: Jessicas tips på hur man blir bättre i sängen. Kan DET bli bättre?
2023-01-16
Länk till avsnitt

17. Utelistan och Grindr-skola

Jessica levererar den ultimata utlistan för 2023. Och vi får kort rapport från Biancas nyårsfest. Seb sätter Jessica på hårda prov i norra Europas kanske svåraste lärosäte: Grindr-skolan, och så är det nog förmodligen bara Jessica som X och Seb som Y.
2023-01-09
Länk till avsnitt

16. Killar som inte vill dejta och fasansfulla resor

Gott nytt år med Jessica och Sebastian! Vilken dramatik drabbade Seb vid en rosa sjö i Mexiko? Vilka killar vill inte dejta Jessie? Och är det bara Seb som vunnit en bil på Bingolotto? Häng med på veckans skönaste snack!

Producent: Johan Dahlberg
2023-01-02
Länk till avsnitt

15. Live-dejt & smaskig frågestund

Jessica och Sebastian frågar på lyssnarnas skandalösa frågor. Sen tränar Seb Jessie på att dejta...vilket verkar behövas, eller vad säger ni? God fortsättning!
2022-12-26
Länk till avsnitt

14. Julfest & Fuck, Marry, Kill med kungahuset

Det har vart julfest och det gick åt helvete. Det har sträckkollats på Young Royals. Det pratas otrohet. Dessutom har Jessicas släkting tystats av kungahuset och Sebastian har trauman från ett bilbingo.


Testa Happens nu!  https://bit.ly/3FFsLwQ

2022-12-19
Länk till avsnitt

13. Sebastians sekt och äckliga människor

Jessica har ännu inte dejtat, men nu är det rysligt nära... Sebastian berättar om sin sekt-bakgrund och så blir det så klart en massa annat gött i den göttiga måndagspåsen som heter "Är det bara vi"!
2022-12-12
Länk till avsnitt

12. Vi har bråkat...

Det lätta tolfte avsnittet av "Är det bara vi" är här! Jessica och Sebastian har bråkat, Jessica har fått en kille på halsen som har tveksam inställning till dirty talk och Sebastian får ett efterlängtat negativt besked. 
2022-12-05
Länk till avsnitt

11. Det regnar män

Jessica har varit i zonen och Sebastian har dejtat! Det handlar bland annat om dealbreakers, uggs och favoritporr.
2022-11-28
Länk till avsnitt

10. En plastpåse över snoppen

Nu blir det åka av! Glow! Sebastians skandalösa helg! Gnagare! Pissa på sig! Otrohet! Monogama relationer! Ett extra matigt avsnitt med Jessie och Seb!

Producent: Johan Dahlberg
2022-11-21
Länk till avsnitt

9. Q&A - sexdebut och förlovning i Barcelona

I veckans avsnitt blir det Q&A! Hur är ett tupperware party? Har Jessica solo bdsm? Och hur var deras sexdebuter?

2022-11-14
Länk till avsnitt

8. Högkänslighet och dödssjuka

Då sparkar vi igång den här veckan med Jessica & Sebastian! God lyssning!
2022-11-07
Länk till avsnitt

7. Ensam på äldreboendet om natten

Håll någon i handen och tänd lampan, för nu blir det kusligt. Jessie och Seb delar med sig av några märkliga händelser de varit med om som svårligen kan förklaras. Det blir också ett gäng pinsamma frågor för det "gamla gifta paret" Jessica och Sebastian. Vem har till exempel snyggast rumpa? Dessutom kommer det populära segmentet "Är det bara vi" tillbaka. Nu kör vi!
Producent: Johan Dahlberg
2022-10-31
Länk till avsnitt

6. What´s tittie sauce?

Rivstarta veckan med ett färskt avsnitt av "Är det bara vi"! Sebastian har äntligen varit hos ett medium och har galna saker att avslöja, Jessica minns tillbaka till frisyren från helvetet och Sebastian har möjligen blivit bestulen. Och självklart kommer favoriten "Är det bara vi?" tillbaka.
2022-10-24
Länk till avsnitt

5. Barnförbjudna historier

I veckans avsnitt blir det åka av. Jessica och Sebastian avslöjar (för?) mycket!
Annars blir det MJÖLK! Jessicas nya TURN-ON på killar! Succéformatet ÄR DET BARA VI! FELSKICK på some! BIB!

Producent: Johan Dahlberg
2022-10-17
Länk till avsnitt

4. Den quirky influencer-minen

Nytt avsnitt av favoritpodden! Jessica är på kusligt bra humör och Sebastian har dejtat men vill hellre prata om drömlyan han hittat. Heter det förresten rhodedendro, rhododendron eller rhododendro? Och vad har Jessie gjort för att få en bild på en killes flickvän skickad till sig? Sen tar duon cykloperna på sig och dyker djupt ner i några viktiga och tunga ämnen. I övrigt: Seb betygsätter trender! Det nya segmentet ÄR DET BARA VI?! Och mycket mer! 
Producent: Johan Dahlberg
2022-10-10
Länk till avsnitt

3. Han är INGENTING att ha

Jessica är i Spanien och suktar efter spanska män. Sebastian är i Norrtälje fast han tror han är i Norrköping. Var han än är, suktar han också möjligen efter spanska män, åtminstone tycker han fotbollsproffset som är ute efter Jessica är läcker. Det handlar annars om en bisarr episod ur Sebastians gymnasietid, hur Jessica har pajat ett förhållande, om fillers, om att Sebastian ska gå till ett medium och, som alltid, om mycket mer.

Producent: Johan Dahlberg
2022-10-03
Länk till avsnitt

2. En best i sängkammaren

Allt om nakenbilderna! Den dysfunktionella toalettsituationen på Tjörn! Odjuret i Jessicas säng! Det utelåsta hemsläpet! Dejtingstatus!

Producent: Johan Dahlberg


2022-09-26
Länk till avsnitt

1. In i Björnf****n

Premiär för "Är det bara vi" med influencern Jessica Ekström och stylisten Sebastian Hammarberg. Följ med på bästisarnas snack om högt och (mycket) lågt. Första avsnittet kretsar kring 30-årskrisen, singellivet, social inåtvridenhet och hur viktigt det är att gå sin egen väg.

Producent: Johan Dahlberg
2022-09-19
Länk till avsnitt

Premiär 19 september

[]
2022-09-05
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.