Sveriges 100 mest populära podcasts

Hej (resten av) internet!

Hej (resten av) internet!

Det här är podden för dig som vill upptäcka det enastående öppna internet. Du som vill ut och utforska nya platser, samlas runt annorlunda lägereldar och hitta glädjen med att vara på internet. Häng med på resan tillsammans med Sanna och Sven.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

hejinter.net

Avsnitt

Litet nedstamp: Grejen med Mastodon

I det här avsnittet undrar Sanna vad sjutton Mastodon är egentligen och Sven gör sitt bästa för att förklara. Tydligen var det ett slags urtidsdjur ? precis som ??? (Godzilla) ? med riktigt konstiga tänder.
2022-11-18
Länk till avsnitt

Ett eget hem (eller en trädgård) på nätet

I det här avsnittet svarar vi på frågan: varför ska jag ha ett eget hem på webben? Alltså en webbplats eller blogg. Både Sanna och Sven har varsitt litet krypin som de tycker är toppen. Fast kanske också lite smått kaosiga.
2022-11-06
Länk till avsnitt

Så surfar du på webben

Hur bra är du egentligen på att surfa på webben? Och då menar vi inte skrolla i flödet och matas av en algoritm som bestämmer vad du ska titta på, lyssna på, läsa och så vidare. När gick du sist ut på upptäcktsfärd på nätet? I det här avsnittet lämnar vi det trygga flödet, följer de mindre upptrampade stigarna och utforskar resten av internet tillsammans.
2022-10-23
Länk till avsnitt

Nyhetsbrev (eller brev kort och gott)

Nu är det dags att slå hål på myter om vad ett nyhetsbrev är. För det är ju inte bara sälj, sälj, sälj, som en lätt kan tro, och inte heller är det bara nyheter, vilket det kan låta som på namnet. Det kan vara riktigt bra skit, bara du hittar rätt brev att prenumerera på.
2022-10-10
Länk till avsnitt

Hej (resten av) internet!

Välkommen till det första avsnittet av Hej (resten av) internet! Det här är podden för dig som vill upptäcka det enastående öppna internet. Du som vill ut och utforska nya platser, samlas runt annorlunda lägereldar och hitta glädjen med att vara på internet (igen).
2022-09-26
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.