Sveriges 100 mest populära podcasts

Prime Video Talks by Alex & Sigge

Prime Video Talks by Alex & Sigge

Prime video talks är podcasten där Alex och Sigge äntligen djupdyker i allt som har med serier och film att göra. Varje vecka har podcasten ett nytt tema och en ny gäst. Gästerna är; Daniel Hallberg, Edvin Törnblom, Henrik Bastin, Anis don Demina, Amanda Schulman, Kodjo Akolor, Michaela Hamilton, Jonas Olsson, Emil Persson och Fredrik Wikingsson. Produceras av Perfect Day Media

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/primevideotalksbyalexsigge

Avsnitt

LOL: Skratta bäst som skrattar sist med Eva Röse

I denna säsongsavslutning så är den fantastiska Eva Röse i studion för att berätta om den nya säsongen av det hysteriskt roliga (men skrattfria) programmet LOL. Vi blickar också tillbaka på Evas karriär och hör henne bland annat berätta om mentorn Keve Hjelm och sin saknad av teatern. Men också om kvällstidningsrubriker där Eva varit i fokus genom åren! 
2023-12-20
Länk till avsnitt

Julfilmer med Erik "Jerka" Johansson

Julen stundar och skådespelaren, krögaren och ex-garntomten Erik "Jerka" Johansson besöker studion för att prata film i juletid. Vilken är egentligen den bästa julfilmen? Det blir också prat om slagsmåls-scener, Bajenhundar, James Bond och ett rafflande Kalle Anka -quiz!
2023-12-13
Länk till avsnitt

Reality-TV med Parneviks

Ljuvlig stämning blir det när Mia och Jesper Parnevik är på besök i studion och berättar allt om deras nya TV-serie "Parneviks All In" som PRECIS haft premiär på Amazon Prime. Det blir ett varmt samtal om att utmana sig själv framför kameran, höjdskräck, Jespers begränsningar i köket och vad som skiljer deras produktion med familjen Kardashians. Och massor av annat! Trevlig lyssning! 
2023-11-29
Länk till avsnitt

Humor med Klas Eriksson

Den roliga jäveln Klas Eriksson gästar denna vecka Prime Video Talks! Vem är hans största förebild inom humor och vad gör en komiker bra? Sigge drar ett par skämt och försöker få Klas och Alex att skratta. Och är det lätt att snacka humor utan att det blir tråkigt? Lyssna så får ni svaret.
2023-11-22
Länk till avsnitt

Franchises med Fredrik Wikingsson

Fredrik Wikingsson gästar veckans avsnitt och snackar franchise inom TV och film. Fredrik har sett John Wick och uppskattar Keanu Reeves låga energi. Dessutom funderas det över varför Pelle Svanslös filmerna aldrig blir bra och varför Jönssonligan-skådespelarna på senare år allt mer frekvent byts ut. Det och mycket mer. Trevlig lyssning!
2023-11-15
Länk till avsnitt

Skräck & Fantasy med Jonatan Unge

Komikern Jonatan Unge gästar podden och temat är skräck och fantasy! Alex delar med sig av sina starkaste minnen från skräckfilmer. Sigge tycker skräck har fått sig ett uppsving på sistone och tipsar om några av hans senaste favoriter. Dessutom levererar han en av sina patenterade spaningar! Och Jonatan Unge berättar vilken typ av fantasy han gillar mest!
2023-11-08
Länk till avsnitt

Ägd av Maria Montazami

TV-personligheten Maria Montazami gästar podden och vi får en unik behind-the-scenes-story om hur det gick till när hon blev ägd av Danny Saucedo. Vi får även en inblick i hennes och Sigges vänskapliga förhållande och återigen berör succéserien Jury Duty.2023-11-01
Länk till avsnitt

Tips-Bonanza med lyssnarfavoriten Amanda Schulman

Förra säsongens mest lyssnade avsnitt var det med Amanda. Självklart fick hon komma tillbaka igen och tipsa om sina tv-favoriter just nu! Dessutom: vad tycker Alex om att Amanda smygtittar på Bingo & Julia och vilken film har det optimala slutet? 

Trevlig lyssning!
2023-10-25
Länk till avsnitt

Romcom med Zara Larsson

Vilken är världens bästa romcom? Kan en film om bacillskräck leda till kärleken och kan en sån film vara bra? Alex och Sigge har denna vecka med sig världsstjärnan Zara Larsson för att diskutera och prata romantiska komedier!  
2023-10-18
Länk till avsnitt

Från bok till film med David Lagercrantz

Är David Lagercrantz Sveriges adaptionskonung? Ja kanske, med böcker som "Jag är Zlatan" och "Det som inte dödar oss" som sedan blivit film, så är han åtminstone bland dom främsta. Veckans avsnitt av Prime Video Talks handlar kort och gott om adaptioner. 
2023-10-11
Länk till avsnitt

Infotainment med Lotta Lundgren

Hur gör man underhållande tv av vardaglig fakta? Sverige Infotainment-prinsessa Lotta Lundgren gästar veckans avsnitt och försöker berätta hur.
2023-10-04
Länk till avsnitt

Ungdomsfilm och kändisskap med Edvin Ryding

Den älskvärde skådespelaren och världsstjärnan Edvin Ryding gästar säsongens första avsnitt av Prime Video Talks!
2023-09-27
Länk till avsnitt

Sommarspecial - TV och film för regniga dagar

Alex och Sigge är tillbaka! I detta sommaravsnitt bjuds det på film och tv-tips för lata eller regninga sommardagar. 
2023-07-28
Länk till avsnitt

Drama och TV med Emil Persson

Den ödmjuke TV-producenten och poddaren Emil Persson gästar säsongens sista Prime Video Talks. Det blir IMDB, drama, Alla mot alla, guilty UNpleasure och världens bästa film.

2023-02-01
Länk till avsnitt

Dokumentärer med Fredrik Wikingsson

Veckans gäst är Fredrik Wikingsson! Vad krävs för att en dokumentär ska gå från bra till otrolig? Vilken typ av dokumentär tilltalar Alex, Sigge och Fredrik? Vilken är den främsta dokumentära filmscenen? Dessutom en helt otrolig mängd filmtips! Lyssna! 
2023-01-27
Länk till avsnitt

Bosch och crime med Henrik Bastin

Henrik Bastin, mannen bakom succéserien Bosch gästar veckans avsnitt! Hur gick det till när serien skapades? Hur hamnade Henrik i LA? Och hur vann han rättigheterna till Bosch? 

Dessutom: Sigges tes om klassiska fallgropar som crime lätt hamnar i, tips på bra crime och var befann sig Henrik när Will Smith slog Chris Rock?

2023-01-18
Länk till avsnitt

Good Luck Guys och fantasy med Kodjo Akolor

I veckans avsnitt blir det mycket fantasy! Alex är uppväxt med drakar och demoner, Kodjo har högläsning och Sigge har tittat på The Rings of Power. Dessutom är Kodjo aktuell som programledare för "Good Luck Guys" där sex kända duos kastas in i en helt ny och främmande verklighet ? de ska försöka överleva på en öde strand i Thailand. Bekvämligheterna från hemmaplan byts här mot ett liv med matbrist och mobilförbud. LYSSNA!
2023-01-11
Länk till avsnitt

TV-serier och reality med Amanda Schulman

LOST är solen, LOST är femplus, LOST är allt. Men vill man alltid ha LOST? Och vad händer när man som par börjar gilla olika TV-serier? Veckans gäst är Amanda Schulman och hon har svar på det mesta. Dessutom: Dag-tv, natt-tv, casting, reality och matlagning.

2023-01-04
Länk till avsnitt

LOL med Edvin Törnblom

Edvin Törnblom gästar podden denna vecka! Hur påfrestande är det att bli instängd med ett gäng andra komiker utan att få skratta. Kan Alex och Sigge med hjälp av usla skämt få Edvin att skratta? Lyssna så får ni svaret. 
2022-12-28
Länk till avsnitt

Rom-Coms med Michaela Hamilton

Vad händer egentligen med Alex och Sigges dröm om att göra film? Är RomCom-vågen död? Vilken är den bästa romantiska komedin? Med oss har vi manusförfattaren Michaela Hamilton för att diskutera och svara allt detta!

2022-12-21
Länk till avsnitt

Youtube, pranks och ÄGD med Anis Don Demina

Det är bråk som ska utredas, det är pranks som ska presenteras och det är Anis Don Deminas framgång som ska dissekeras.

2022-12-14
Länk till avsnitt

TV-sport och All or Nothing med Jonas Olsson

I veckans avsnitt av Prime Video Talks gästar tidigare Premier League-spelaren Jonas Olsson och pratar om dokumentärserien All or Nothing! Är Arteta verkligen bra på peptalk? Låtar han inte lite.... töntig? Kan Alex göra det bättre?

Det bjuds också på anekdoter och snack från Jonas egna fotbollskarriär i England. 

Lyssna! Skratta! Ta in! Men framförallt: kolla på All or Nothing på Prime Video.

2022-12-07
Länk till avsnitt

Komedi och Toppen med Daniel Hallberg

I premiäravsnittet av Prime Video Talks försvinner vi in komedins värld tillsammans med Daniel Hallberg som är aktuell i Prime Videos första originalserie Toppen som har premiär den 2 december. Dessutom: Fiaskot med Håkan Hellström på Rockbjörnen, Är Robert Gustafsson trevlig? Och om Daniel kallprat med Elisabeth Moss
2022-11-30
Länk till avsnitt

PRIME VIDEO TALKS - PREMIÄR 30/11

[]
2022-11-28
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.