Sveriges 100 mest populära podcasts

Prime Video Talks by Alex & Sigge

Prime Video Talks by Alex & Sigge

Prime video talks är podcasten där Alex och Sigge äntligen djupdyker i allt som har med serier och film att göra. Varje vecka har podcasten ett nytt tema och en ny gäst. Gästerna är; Daniel Hallberg, Edvin Törnblom, Henrik Bastin, Anis don Demina, Amanda Schulman, Kodjo Akolor, Michaela Hamilton, Jonas Olsson, Emil Persson och Fredrik Wikingsson.Produceras av Perfect Day Media

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/primevideotalksbyalexsigge

Avsnitt

Sommarspecial - TV och film för regniga dagar

Alex och Sigge är tillbaka! I detta sommaravsnitt bjuds det på film och tv-tips för lata eller regninga sommardagar. 
2023-07-28
Länk till avsnitt

Drama och TV med Emil Persson

Den ödmjuke TV-producenten och poddaren Emil Persson gästar säsongens sista Prime Video Talks. Det blir IMDB, drama, Alla mot alla, guilty UNpleasure och världens bästa film.

2023-02-01
Länk till avsnitt

Dokumentärer med Fredrik Wikingsson

Veckans gäst är Fredrik Wikingsson! Vad krävs för att en dokumentär ska gå från bra till otrolig? Vilken typ av dokumentär tilltalar Alex, Sigge och Fredrik? Vilken är den främsta dokumentära filmscenen? Dessutom en helt otrolig mängd filmtips! Lyssna! 
2023-01-27
Länk till avsnitt

Bosch och crime med Henrik Bastin

Henrik Bastin, mannen bakom succéserien Bosch gästar veckans avsnitt! Hur gick det till när serien skapades? Hur hamnade Henrik i LA? Och hur vann han rättigheterna till Bosch? 

Dessutom: Sigges tes om klassiska fallgropar som crime lätt hamnar i, tips på bra crime och var befann sig Henrik när Will Smith slog Chris Rock?

2023-01-18
Länk till avsnitt

Good Luck Guys och fantasy med Kodjo Akolor

I veckans avsnitt blir det mycket fantasy! Alex är uppväxt med drakar och demoner, Kodjo har högläsning och Sigge har tittat på The Rings of Power. Dessutom är Kodjo aktuell som programledare för "Good Luck Guys" där sex kända duos kastas in i en helt ny och främmande verklighet ? de ska försöka överleva på en öde strand i Thailand. Bekvämligheterna från hemmaplan byts här mot ett liv med matbrist och mobilförbud. LYSSNA!
2023-01-11
Länk till avsnitt

TV-serier och reality med Amanda Schulman

LOST är solen, LOST är femplus, LOST är allt. Men vill man alltid ha LOST? Och vad händer när man som par börjar gilla olika TV-serier? Veckans gäst är Amanda Schulman och hon har svar på det mesta. Dessutom: Dag-tv, natt-tv, casting, reality och matlagning.

2023-01-04
Länk till avsnitt

LOL med Edvin Törnblom

Edvin Törnblom gästar podden denna vecka! Hur påfrestande är det att bli instängd med ett gäng andra komiker utan att få skratta. Kan Alex och Sigge med hjälp av usla skämt få Edvin att skratta? Lyssna så får ni svaret. 
2022-12-28
Länk till avsnitt

Rom-Coms med Michaela Hamilton

Vad händer egentligen med Alex och Sigges dröm om att göra film? Är RomCom-vågen död? Vilken är den bästa romantiska komedin? Med oss har vi manusförfattaren Michaela Hamilton för att diskutera och svara allt detta!

2022-12-21
Länk till avsnitt

Youtube, pranks och ÄGD med Anis Don Demina

Det är bråk som ska utredas, det är pranks som ska presenteras och det är Anis Don Deminas framgång som ska dissekeras.

2022-12-14
Länk till avsnitt

TV-sport och All or Nothing med Jonas Olsson

I veckans avsnitt av Prime Video Talks gästar tidigare Premier League-spelaren Jonas Olsson och pratar om dokumentärserien All or Nothing! Är Arteta verkligen bra på peptalk? Låtar han inte lite.... töntig? Kan Alex göra det bättre?

Det bjuds också på anekdoter och snack från Jonas egna fotbollskarriär i England. 

Lyssna! Skratta! Ta in! Men framförallt: kolla på All or Nothing på Prime Video.

2022-12-07
Länk till avsnitt

Komedi och Toppen med Daniel Hallberg

I premiäravsnittet av Prime Video Talks försvinner vi in komedins värld tillsammans med Daniel Hallberg som är aktuell i Prime Videos första originalserie Toppen som har premiär den 2 december. Dessutom: Fiaskot med Håkan Hellström på Rockbjörnen, Är Robert Gustafsson trevlig? Och om Daniel kallprat med Elisabeth Moss
2022-11-30
Länk till avsnitt

PRIME VIDEO TALKS - PREMIÄR 30/11

[]
2022-11-28
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.