Sveriges 100 mest populära podcasts

Filip & Fredrik Svarar

Filip & Fredrik Svarar

Sveriges mest okränkbara duo Filip och Fredrik svarar på alla dina möjliga och omöjliga frågor.Hur säger jag till min partner att jag vill ha ett öppet förhållande? Vad ska jag göra om WW3 bryter ut? Vilken kändis i Sverige har mest tveksam webbhistorik? Ingen fråga är för dum, konstig eller svår när Filip och Fredrik axlar rollerna som ställföreträdande psykologer, bibliotekarier, reseledare, politiska kommentatorer eller aktiemäklare. Experter inom det allra mesta helt enkelt. Efter 20 år av att ha varit de som ställer frågorna - är det nu deras tur att bjuda tillbaka på sin ackumulerade visdom. Hör alla avsnitt av Filip och Fredrik Svarar på Podme! Besök podme.com och skapa ditt konto. Ladda sedan ner Podmes app i AppStore eller Google Play och börja lyssna.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/filipfredriksvarar

Avsnitt

Lyssna på Sigge Eklunds ?Återföreningen?

Insatserna har aldrig varit högre. Richard är svårt sjuk och om tvillingbröderna ska försonas - så är det nu. Under några intensiva vinterdagar i början av 2024, träffas Thorsten och Richard Flinck tillsammans med Sigge Eklund. Kanske finns försoningen inom räckhåll nu? Alla tre säsonger finns exklusivt hos Podme. Signa upp dig nu på podme.com, de första 14 dagarna är gratis.
2024-04-23
Länk till avsnitt

Ny podd med Filip och Fredrik! ? Premiär 7 december

I ?Filip & Fredrik Svarar? får du som lyssnare ställa dina frågor och duon svarar på precis allt. Efter 20 år av att ställa frågor till alla möjliga människor är det nu deras tur att bjuda tillbaka på sin ackumulerade visdom. Ingen fråga är för dum, konstig eller svår när Filip och Fredrik axlar rollerna som ställföreträdande psykologer, bibliotekarier, reseledare eller aktiemäklare. Blir dina livsledsagare helt enkelt.
2023-05-25
Länk till avsnitt

Borde man bli en slacker?

Vilka beteenden från barndomen är så djupt rotade att de stannar kvar? Har Reinfeldt verkligen aldrig sett porr? Hur hanterar man sexistiska och rasistiska kollegor på den splitternya arbetsplatsen? Detta och mycket mer hör du i Filip & Fredrik Svarar.

Hör alla avsnitt på Podme:

https://podme.com/se/filip-fredrik-svarar

Ladda ner Podme-appen i Appstore eller Google Play. Skapa ditt konto och prova kostnadsfritt.

2023-04-05
Länk till avsnitt

Ligga på första?

I premiären av Filip & Fredrik Svarar får vi bland annat svar på om man kan döma någon helt utifrån dennes namn, om det är möjligt att gå vidare efter en sambos dödsfall och på hur man bör dejta efter skilsmässan.

Hör alla avsnitt av Filip & Fredrik Svarar hos Podme!

https://podme.com/se/filip-fredrik-svarar

Ladda ner Podme-appen i Appstore eller Google Play. Skapa ditt konto och prova kostnadsfritt.


2023-01-23
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.