Sveriges 100 mest populära podcasts

Bästa arbetsplatsen!

Bästa arbetsplatsen!

Förskola, reningsverk, upphandling, bobutik eller hemtjänst. Du ska må bra på jobbet oavsett vilken av kommunkoncernens olika arbetsplatser du tillhör. Koncernledningen och politikerna är överens ? tillsammans ska vi jobba för långsiktigt hållbara arbetsplatser där vi mår bra och kan prestera väl. Men hur? Det får du svar på i denna podd! Podcasten Bästa arbetsplatsen! är för dig som är anställd i Västerviks kommunkoncern och handlar om hur du kan påverka din arbetsmiljö. Arbetsmiljöarbetet inom kommunkoncernen leds av Ann-Sofie Karlsson på HR och kommunikationsenheten. Podden produceras av Sara Nordling, kommunikatör på HR och kommunikation, och spelas in på Västerviks stadsbibliotek.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/mabattrepajobbet

Avsnitt

#5 - Vad är vi bra på och vad behöver vi bli bättre på?

[]
2023-12-19
Länk till avsnitt

#4 - Har vi det som vi vill ha det?

I detta avsnitt pratar vi om ett närvarande, tillitsfullt och engagerat ledarskap. Hur har vi det just nu? Hur skapar vi tillit på vår arbetsplats? Och hur uppfattas jag egentligen av mina kollegor? 

2023-09-06
Länk till avsnitt

#3 - Så skapar du delaktighet på din arbetsplats

Vad innebär delaktighet på er arbetsplats? Har du möjlighet att påverka och uttrycka dina åsikter? Om du inte har det - så kan du göra för att öka delaktigheten och inflytandet på din arbetsplats!
2023-05-04
Länk till avsnitt

#2 - Gödsla med positiv feedback!

Varför är det så viktigt med kommunikation och återkoppling på en arbetsplats? Hur kan jag se om det fungerar i min arbetsgrupp? Och om det inte gör det - hur kan vi göra för att ändra på det?

2023-03-15
Länk till avsnitt

#1 - Vill jag ha mig själv som kollega?

Förskola, reningsverk, upphandling, bobutik eller hemtjänst. Du ska må bra på jobbet oavsett vilken av kommunkoncernens olika arbetsplatser du tillhör. Koncernledningen och politikerna är överens ? tillsammans ska vi jobba för långsiktigt hållbara arbetsplatser där vi mår bra och kan prestera väl. Men hur? Det pratar vi om i detta allra första avsnitt.
2023-02-07
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.