Sveriges 100 mest populära podcasts

Gynning & Berg

Gynning & Berg

Möt Carolina Gynning och Carina Berg, två som definitivt inte räds att göra bort sig. Båda älskar att fördjupa sig i mänskligt beteende, både sitt eget och andras. I sin podcast Gynning & Berg grottar de ner sig i livets små och stora frågor ur ett högst personligt perspektiv. Öppenhjärtigt och ärligt berättar de dråpliga anekdoter och roliga historier. Förhoppningsvis lär de sig något på vägen och i bästa fall leder det till att de hittar sig själva. En sak är i alla fall säker, både Gynning & Berg är mästare på att hitta humorn i livets jävligheter. De underhåller Sveriges alla kvinnor och under 2023 har de turnerat landet runt med sin livepodd på utsålda scener. Succéduon Gynning och Berg är här för att stanna!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/gynningberg

Avsnitt

Att dia en ko

[]
2024-02-27
Länk till avsnitt

Håll mig i handen och fis mig i ansiktet

Det är nu det händer: Gynnings hokuspokus-kort har kommit och det är dags för premiär-seansen. Berg är offret och får ett oroväckande besked. Annars lyckas G&B få in Joe Labero och Beyoncé i samma mening, prata fisar, avhandla Gynnings romantiska möte med Baltico och lansera ett helt nytt uttryck! Dessutom ska ingen glömma: ?Du är duktig och det är synd om dig?!
2024-02-20
Länk till avsnitt

Ett skamlöst förslag

Det här är "Snajdet - med Gynning & Berg"! Gynning är äcklad av en techmiljadär som nästan väcker lika mycket avsky i henne som furst Albert, och Berg vill inte uppmuntra till runkeri av gamla plagg. För övrigt blir det blandade färger på paletten: en djupanalys av dejtingprogram, glädjen i att leka affär, en värdig stund på ett tåg efter en djup tragedi, och annat smått och gott.
2024-02-13
Länk till avsnitt

Diagnos Lös skruv

Dags för podden som den här veckan heter "Gynning & Berg - The new Begynning"! Och nu blir det en lek med tid. När det här avsnittet spelades in hade inte Berg kört första Mello-kvällen än, vilket innebär att vi rent dramaturgiskt har att göra med ?oviss spänning?, det vill säga vi vet mer än huvudrollsinnehavarna. Hur oviss spänningen blir vetefåglarna. Det blir hursomhelst snack om radiobröst, en stark längtan efter Vaxholm, BADONKADONKEN, och en fasansfull incident med rovfågel och liten hund. På tal om hundar, Luna gästar och faktiskt dyker en annan hemlig gäst upp. Och på tal om hemligheter, så avslöjar Gynning en stor en i detta avsnitt som börjar om 1 2 3!
2024-02-06
Länk till avsnitt

Gött att bli gammal

Bara några dagar kvar till Mello, men Berg är inte så nervös eftersom hon har flyttat till Ge-upp-land. Gynning däremot tog en tripp till Bryland med tvivelaktigt resultat. På menyn i övrigt hittar vi bland annat sexiga termobrallor, blodbad i provrum, Vickans nick och kisspausens välsignelse! Och vilket är Gynnings toa-hack som hon förmodligen(?) är ensam om?
2024-01-30
Länk till avsnitt

Risken med en seamless trosa

En ny luftigare studio, ett nytt år och en nystart! Men annars är mycket sig likt. Gynning låter familjen frysa så länge hönsen överlever, Berg avslöjar vilket som är världens rövhål, Gynning pressar Berg på Mello-skvaller och och? Ja, stjärnorna har så mycket att snacka om att de snubblar på orden. Det blir till exempel snack om smisk, om konsten att dra ner trosorna i tid, och om fyra grejer som gör dig sexigare.
Glid förresten in på @gynningochberg och kom med förslag på vad katten podden ska heta!
2024-01-23
Länk till avsnitt

Nypremiär för Gynning & Berg den 23 januari!

Äntligen! Spänn fast er för på onsdag den 23 januari är de tillbaka, favoritduon Gynning & Berg!
2024-01-18
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.