Sveriges 100 mest populära podcasts

Gynning & Berg

Gynning & Berg

Möt Carolina Gynning och Carina Berg, två som definitivt inte räds att göra bort sig. Båda älskar att fördjupa sig i mänskligt beteende, både sitt eget och andras. I sin podcast Gynning & Berg grottar de ner sig i livets små och stora frågor ur ett högst personligt perspektiv. Öppenhjärtigt och ärligt berättar de dråpliga anekdoter och roliga historier. Förhoppningsvis lär de sig något på vägen och i bästa fall leder det till att de hittar sig själva. En sak är i alla fall säker, både Gynning & Berg är mästare på att hitta humorn i livets jävligheter. De underhåller Sveriges alla kvinnor och under 2023 har de turnerat landet runt med sin livepodd på utsålda scener. Succéduon Gynning och Berg är här för att stanna!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/gynningberg

Avsnitt

Miniatyrhästen Harry

Nya djurinköp har skapat drama på Gynnings gård och hur är det att vara kändis hos gynekologen?
2024-06-18
Länk till avsnitt

Sex meter säng

Livet ger och livet tar, Gynning ber om två chokladbiskvier men får tio, å andra sidan lever hon ett liv i kiss. Berg är tacksam för det mesta, trots att dörrar stängs framför hennes ögon. 4-månadershosta, bruntävling, sängar och nya projekt snackades det också om en smula.
2024-06-11
Länk till avsnitt

Kleopatra with ripped arms

Carina har fått en oväntad goodiebag som skapade kaos på ett event. Gynning har fått en stark komplimang och har problem med sin gris Håkan. 
2024-06-04
Länk till avsnitt

När jeansen får liv

En mystisk man med hatt har börjat röra sig på Ekerö i anslutning till Gynnings ateljé. Senaste nytt om Nishtis jeans och lite om att vara en ketchup-mamma! +23evlig lyssning!
2024-05-28
Länk till avsnitt

Ett helt zoo i sängen

Gynning har varit på frekvensterapi och funderat på Jennifer Lopez exmän. Under tiden tog Berg med sig familjen för en heldag på Apple Store -supporten. 
2024-05-21
Länk till avsnitt

Jag får i alla fall ballen

Berg älskar sin algoritm och hurrar för övervakningssamhället, Gynning är bitter på Pamela Anderson, annars blir det halsband mellan pattarna, religiös erotik, Berg i Grekland, den överbeskyddande morsan Vasilis, Gynnings polyamorösa förhållande, att dra en pull och fortsätta vara sur, att pornofiera Adelsö och mycket mer!
2024-05-14
Länk till avsnitt

Hej! Öl! Grilla!

Berg funderar på att kanske vara på vippen att flytta till Portugal. Och hon är väl rustad för resan med de tre hörnstenarna i det portugisiska språket: "hola", "cerveja" och "grade. Gynning lever i ett kaos och frågar sig om män verkligen måste vila efter att ha bajsat på natten. Och Berg bor med en liten gentleman och undrar om månne Carl-Jan är pappan.   
2024-05-07
Länk till avsnitt

DUDE Berg & DJ Gynning

Ett axplock ur veckans lyckopiller till avsnitt: Berg vill vara DUDE, Gynning vill vara DJ, Berg har snutnoja efter att ha blivit haffad av polisen, Gynning undrar om hon är rolig längre efter ditt senaste stora framträdande där hon möjligen gick över gränsen. Och: hade Gynnings sjukdom varit uppe på 95 istället för 89 hade hon varit Griselda. God lyssning!
2024-04-30
Länk till avsnitt

Onanissan

Har Gud blivit gammal? Och är det verkligen Hen som fördelar pengarna? Isåfall gör han ett dåligt jobb, konstaterar Gynning & Berg innan de går vidare och pratar snus på kudden, separata sovrum eller separation, vinsten med samsovning, kvinnors rätt till sin sexualitet och annat smått och gott.
2024-04-23
Länk till avsnitt

Mensranden på mjukisbyxan

Gynnings maniska färd mot en fullfjädrad 4h-gård fortsätter och vi lägger två nya djur till samlingen, Berg berättar målande om en flygresa där stolsgrannen bälgade i sig flera pavor vin och lät dem komma upp igen, Gynning har träffat flera surkärringar men gör allt för att snälltolka. Det och mycket mer blir det i veckans avsnitt.
2024-04-16
Länk till avsnitt

Lyx, flärd och intriger

Ny vecka! Nytt avsnitt! Var bor AI och vem har telefonnumret? En rafflande reseskildring från Mjölby! Gynning vill ha lite mer Lusse Vitton i livet, och Berg får en ofrivillig Swish med för oss ännu okända oanade konsekvenser.
2024-04-09
Länk till avsnitt

Vilken duktig flicka!

En fullmatad timme med Gynning & Berg! Det blir rika kvinnor i övergångsåldern på zombie-tours, det blir Cowboy-Dina som är i kris, det blir en snälltolkande Berg som undrar varför hennes liv är så långt ifrån hennes liv, och framför allt blir det besked i en av de mer brännande frågorna: vem är egentligen boven som ÄCKLAR ner?
2024-04-02
Länk till avsnitt

F**t-tivolit

Vad är det tantigaste man kan göra? Vad är SBV-kärringar? Och har verkligen Gynning en kattlucka som står och slår i badadonken? Svaret på dessa frågor (och många många fler) får du i det här pinfärska avsnittet av Gynning & Berg!
2024-03-26
Länk till avsnitt

Kärlekstutan

TUUUUUUT - Här kommer ett underbart tutigt litet avsnitt med våra favoriter. Det blir Kendrick Berg, det blir J-LO på toa, det blir mamma Gynnings förehavanden med polisen, det blir såklart nersnack efter Mello, det BLIR helt enkelt. 
2024-03-19
Länk till avsnitt

Orena tankar

Berg berättar (i ett sånt där magiskt tidshopp) om hur tankarna går inför att bli platinablond. Gynning går till stallet istället och fokuserar rätt hårt på ridningen. Trots det så... ja, ni måste lyssna själva. Annars italienska hårtabletter, Phil "Pill" Collins och att vända snett igenom livet. Sen har Berg fått ett brev av tvivelaktig karaktär.
2024-03-12
Länk till avsnitt

En oförglömlig dejt

Efter en rivstart i fetaste hiphop-stil pratas det om det bejublade framförandet på Mello, lokal sepsis, den heliga treenigheten "kotte-banan-fudge", konsten att pleasa en 24-åring, katastrofala foundations och en minst sagt oefterhärmlig dejt! 
2024-03-05
Länk till avsnitt

Att dia en ko

[]
2024-02-27
Länk till avsnitt

Håll mig i handen och fis mig i ansiktet

Det är nu det händer: Gynnings hokuspokus-kort har kommit och det är dags för premiär-seansen. Berg är offret och får ett oroväckande besked. Annars lyckas G&B få in Joe Labero och Beyoncé i samma mening, prata fisar, avhandla Gynnings romantiska möte med Baltico och lansera ett helt nytt uttryck! Dessutom ska ingen glömma: ?Du är duktig och det är synd om dig?!
2024-02-20
Länk till avsnitt

Ett skamlöst förslag

Det här är "Snajdet - med Gynning & Berg"! Gynning är äcklad av en techmiljadär som nästan väcker lika mycket avsky i henne som furst Albert, och Berg vill inte uppmuntra till runkeri av gamla plagg. För övrigt blir det blandade färger på paletten: en djupanalys av dejtingprogram, glädjen i att leka affär, en värdig stund på ett tåg efter en djup tragedi, och annat smått och gott.
2024-02-13
Länk till avsnitt

Diagnos Lös skruv

Dags för podden som den här veckan heter "Gynning & Berg - The new Begynning"! Och nu blir det en lek med tid. När det här avsnittet spelades in hade inte Berg kört första Mello-kvällen än, vilket innebär att vi rent dramaturgiskt har att göra med ?oviss spänning?, det vill säga vi vet mer än huvudrollsinnehavarna. Hur oviss spänningen blir vetefåglarna. Det blir hursomhelst snack om radiobröst, en stark längtan efter Vaxholm, BADONKADONKEN, och en fasansfull incident med rovfågel och liten hund. På tal om hundar, Luna gästar och faktiskt dyker en annan hemlig gäst upp. Och på tal om hemligheter, så avslöjar Gynning en stor en i detta avsnitt som börjar om 1 2 3!
2024-02-06
Länk till avsnitt

Gött att bli gammal

Bara några dagar kvar till Mello, men Berg är inte så nervös eftersom hon har flyttat till Ge-upp-land. Gynning däremot tog en tripp till Bryland med tvivelaktigt resultat. På menyn i övrigt hittar vi bland annat sexiga termobrallor, blodbad i provrum, Vickans nick och kisspausens välsignelse! Och vilket är Gynnings toa-hack som hon förmodligen(?) är ensam om?
2024-01-30
Länk till avsnitt

Risken med en seamless trosa

En ny luftigare studio, ett nytt år och en nystart! Men annars är mycket sig likt. Gynning låter familjen frysa så länge hönsen överlever, Berg avslöjar vilket som är världens rövhål, Gynning pressar Berg på Mello-skvaller och och? Ja, stjärnorna har så mycket att snacka om att de snubblar på orden. Det blir till exempel snack om smisk, om konsten att dra ner trosorna i tid, och om fyra grejer som gör dig sexigare.
Glid förresten in på @gynningochberg och kom med förslag på vad katten podden ska heta!
2024-01-23
Länk till avsnitt

Nypremiär för Gynning & Berg den 23 januari!

Äntligen! Spänn fast er för på onsdag den 23 januari är de tillbaka, favoritduon Gynning & Berg!
2024-01-18
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.