Sveriges 100 mest populära podcasts

Maja & Amalia - The Podcast

Maja & Amalia - The Podcast

De gråter tills de skrattar och skrattar tills de gråter.Häng med Amalia & Maja i deras råa och nära samtal om allt som känns.Hur hittar man dansen, musiken och solen när livet visar röven?Det är höga toppar och djupa dalar när Amalia & Maja navigerar utifrån sina vanliga, men ändå normbrytande liv och sjuka hjärnor.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/majaamaliathepodcast

Avsnitt

11. Knulla på taket

Ägglossningskåthet, förbjudna drömmar och sex i småbarnslivet. Hur ligger man om man bor i en buss? Och kan man rädda förhållandet genom att börja ligga med andra?
2024-06-20
Länk till avsnitt

10. Nakenbilder i Expressen

Maja tror att alla hatar henne, Amalia skickar ?what the fucks? hejvilt och hennes skelande tuttar hamnar på expressens startsida..
2024-06-13
Länk till avsnitt

9. Katthuvudet

Det stora presentationsavsnittet! När Maja & Amalia presenterar varandra blir det djupare och mer sårbart än någonsin. Också - Maja är traumatiserad av en man som liknar håriga kvinnokön vid katthuvuden och Amalia får ett väldigt känsligt telefonsamtal mitt under poddinspelning som strör salt i blödande sår och sätter henne helt ur spel.
2024-06-06
Länk till avsnitt

8. FittnessAnalia 2.0

Amalia har muspruttat en person i ansiktet och tror hon har jästsvamp i hela kroppen. Dessutom får hon spö av sjuåringar i armbrytning och ska därför ta tag i sig själv och börja träna. Maja har fyllt år och känner sig sorgsen och självupptagen, men bestämmer sig för att fira ordentligt.
2024-05-30
Länk till avsnitt

7. Jag har varit otrogen

 Stora svek, otrohet och gråt över livet som inte blev vad man trodde. Hur förbud tar död på livsglädjen och MANCOLD - äktenskapskrossaren!
2024-05-23
Länk till avsnitt

6. Jag vill aldrig mer ligga med min kille

Ick ick ick. Mutta ska smaka/dofta mutta, ingen jävla jordgubbe. Maja har kollat på Bluey och skrikskrattgråter och Amalia har fått ett jobbigt men också fint sms. 
2024-05-16
Länk till avsnitt

5. Onani med stearinljus och årets största bråk

Amalia & Robin började bråka på Amalias födelsedag!? Maja håller lektion i kvinnlig anatomi & avslöjar när oskulden rök. Och hur står det egentligen till med mödomshinnan? Kan man spräcka den själv med ett ljus?
2024-05-09
Länk till avsnitt

4. ?Jag hatar föräldrar!?

Amalia har opererats och varit ledsen över födelsedagspresenter. Maja är hudlös och gråter. Asgarv blandas med djup sorg. Allt är precis som vanligt i veckans avsnitt.
2024-05-02
Länk till avsnitt

3. Har jag en swingers-aura?

Vem bajsar i skogen och vem bajsar i en påse? Nån har fått sexuella inviter och däckat på fest. Veckans gråt blir det blötaste någonsin. Denna veckas avsnitt blir som vanligt en bergochdalbana.
2024-04-25
Länk till avsnitt

2. Är jag narcissist?

Maja och Amalia pratar igenom veckans känslomässiga bergochdalbana. Om att gå runt och oroa sig över att vara narcissist, om att vara självkritisk och om mensen som kommer som ett kvitto och förklarar allt.
2024-04-18
Länk till avsnitt

1. ?Klippte mig i snippan!?

Amalia har klippt sig i blygdläppen & Majas jobbmejl levererar latexlindade tanter. Magplask på perrongen och könshårstrender. Det blir blodigt och svettigt i premiären av Maja & Amalia - the podcast.
2024-04-11
Länk till avsnitt

0. Piloten

Det är väl klart vi släpper piloten också. Lyssna, prenumerera, följ och ha det mysigt.
2024-04-11
Länk till avsnitt

Maja & Amalia - Premiär den 11 april

[]
2024-04-03
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.