Sveriges 100 mest populära podcasts

ARTISTPODDEN

ARTISTPODDEN

Annamia och Mathias, passionerade Music Business Developers med en gemensam mission: att utrusta nästa generations musiker och artister med verktygen de behöver för att lyckas i musikbranschen.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

stageacademyonline.se/podcasts/artistpodden

Avsnitt

01. Att komma igång som artist

Välkommen till första avsnittet av ARTISTPODDEN med Annamia & Mathias. Tillsammans kommer de utforska artistens värld både på och bakom scenen. De delar med sig av insikter och verktyg som hjälper kreatörer att navigera musikbranschen. Vilka är de vanligaste utmaningarna? Hur når du som artist ut och hur bygger du en fanbase? 
Att veta vad som är ditt nästa steg eller hur du ska börja är en utmaning för många. Vilka utmaningar har du? Låt oss veta genom DM på Instagram: instagram.com/globackmusic/ eller maila oss: [email protected]

ARTISTPODDEN powered by GLOBACK MUSIC ?

2024-04-25
Länk till avsnitt

ARTISTPODDEN - TRAILER

Välkommen till ARTISTPODDEN där vi, Annamia och Mathias, utforskar artistens värld både på och bakom scenen. Vi delar med oss av insikter och verktyg som hjälper kreatörer att navigera musikbranschen. Här kommer vi ta oss an de vanligaste utmaningarna så som att nå ut och bygga en fanbase, att marknadsföra sig effektivt och att sätta ihop sitt team. Vi dyker även djupt in i hur du som artist kan förbereda dig för att inte bara ha framgång, utan också må bra under resans gång. PREMIÄR 25/4!

Följ ARTISTPODDEN på Instagram

2024-04-18
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.