Sveriges 100 mest populära podcasts

Crazy Town

Crazy Town

Kringlan och Josefinito berättar om vad som hänt sen sist. Josefin Johansson är komiker och artist, har skrivit och agerat för radio, TV och scen sen 2006. Kringlan Svensson är komiker och författare, har gjort typ samma, ungefär lika länge.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

underproduktion.se/crazytown/?ref=rssfeed

Avsnitt

Crazy Town ? Trailer: Cruel Town ? En del har tur i hår

K ska ha premiär för sin nya standup-show men oroar sig för att han är för dålig som komiker. Jossan är bäst i världen men hon gillar det inte ändå. Det handlar om ICA och vem som hade fluga i kändisvimlet till nya Bondfilmen. Köp biljett till Kringlans nya show och få simon chippen svenssons?
2021-10-05
Länk till avsnitt

Crazy Town ? It’s a Spa Knock Life

Josefinito har varit i Malmö och mår nu riktigt ruggigt. Kringlans bältros är bättre men nu har ett annat problem dykt upp. Det norska nationaleposet Peer Gynt plockas fram för att förstå lusten att i minnet återkalla livets alla pinsamheter. Lyssna på vår poddkusin Cruel Town. Den råare sidan av Kringlan och Josefinito. Nytt avsnitt?
2021-09-21
Länk till avsnitt

Cruel Town ? Bältrosens namn

Josefinito har varit på Lund Comedy Festival och har en hel del halvbra historier med sig hem. Kringlan har rivit en garderob och slungats tillbaka till gymnasiets datasal och ett illdåd som utgör Veckans Kex. Dessutom uppföljningen på historien om när Kringlan nästan köpte fem skräddarsydda kostymer. Tipsa dina kompisar om Cruel Town ? en?
2021-09-07
Länk till avsnitt

Crazy Town 199 ? Kroppen den sköna

Kringlan har druckit calvados och blivit sjuk, Jossan har frotterat sig mot E-type. Det handlar om kombinationen Tiger Balsam och Suede, om Daffy Duck och om blod som sprutar ur Jossans kropp. Lyssna på vår systerpodd Cruel Town som kommer varannan vecka på underproduktion.se/crueltown
2021-08-24
Länk till avsnitt

Crazy Town 198 ? Lilla Roskilde

Jossan har varit på rockfestival och Kringlan har haft ett par goa sammanbrott. För första gången någonsin får vi höra det Cruel Town-exklusiva inslaget Veckans kex i Crazy Town där Jossan berättar om sin natt med paret Wachtmeister. Dessutom lite snack om mat och massage. Lyssna på Cruel Town varje månad på underproduktion.se/crueltown
2021-07-28
Länk till avsnitt

Crazy Town 197 ? Fästinghålan

Jossan är på kurs och visar prov på märkliga kunskaper som ingen vet var dom kommer ifrån. K har varit på Gotland och fått djur (fästingar) och förlorat djur (katt) och främmande människor har hatat honom djupt och innerligt för detta.
2021-06-30
Länk till avsnitt

Crazy Town 196 ? Om kvinnan var ett ansikte

Jossan har varit i Göteborg och Kringlan har varit i Malmö. En har badat i solsken, en har duschat i pissande regn. Jossan har dessutom drygat ut sin ledning i faderligan och leder nu med 4-0.
2021-06-01
Länk till avsnitt

Crazy Town 195 ? Animalia Secreto

Det inleds i fullständig förvirring men sen börjar det ordna upp sig. Det framförs svidande internkritik, Jossan får en viktig lektion i penalism men sen landar det ändå i en djup sanning om framtiden och vad den har att erbjuda oss. Lyssna noga!
2021-05-04
Länk till avsnitt

Crazy Town 194 ? Väga salt

Jossan har rest till Halland för att spela in podd i Linnérummet, men resan höll på att få ett snöpligt slut innan den ens hann börja. K har blivit influenser och båda gillar att klä sig i lump. Det handlar om kroppens alla värdefulla utsöndringar. Dessutom: en intressant utvärdering.
2021-04-06
Länk till avsnitt

Crazy Town 193 ? Säsong två

Stora nyheter presenteras!! K har haft ett möte med sin framtid och Josefin har köpt en helt perfekt fiol med bara ett litet problem. Det snackas både byst och torso.
2021-03-09
Länk till avsnitt

Crazy Town 192 ? Tio missade år

Josefinito bjuder på semlor och berättar om sina nya jobb som dinosaurie och som hysterisk fransyska. Det avhandlas gamla kära radiominnen som när Josefin fes Mats Nileskär i ansiktet och så blickar vi framåt i K. Svenssons liv. Det verkar fattas 10 år ungefär och Jossan förstår direkt vad K menar. Dessutom: Bondepraktikan och en?
2021-02-18
Länk till avsnitt

Crazy Town 191 ? Kris och utveckling

Josefinito och K. Svensson ses över en videokonferens för att avhandla vad som hänt sen sist. Det handlar mest om K. Svenssons många födelsedagar som vi går igenom i kronologisk ordning. Och så ställer vi frågan som alla undrat över: hur många psykologer har Jossan? Jobbar dom i skift och kommer dom någonsin lyckas??
2021-01-21
Länk till avsnitt

Crazy Town 190 ? Det håriga Stockholm

Jossan berättar om sin dag och K gör samma sak. Det handlar män med hår och män som inte har så mycket hår och lite om män som inte har något hår alls. Vidrigt skvaller från Stockholms mediavärld ovh en del om stenar.
2020-10-11
Länk till avsnitt

Crazy Town Live 5 – De olika Lasse

K. Svensson och Josefinito Johansson avslutar live-projeket med avsnitt 5 som blir en riktigt rökare. De talar tuggummi, Diggiloo och annan stor konst. Också diskuteras den eventuella framtiden och ett avslöjande görs. Andra akt är frågor från lyssnarna, detta var sista veckan men vill man fortsätta skicka frågor kommer vi inte stoppa nån, posta dom?
2017-12-19
Länk till avsnitt

Crazy Town Live 4 – Organisation och företagsstruktur

K. Svensson och Josefinito Johansson gör en hemvändarafton i Malmö som slutar i ett löfte om att aldrig mer återvända. Dom talar Kjell-Olof Feldt, Bob Hansson och Jesper Rönndahl. Andra akt är frågor från lyssnarna, som vi kommer ta upp varje vecka så fortsätt posta dom på: Facebook: Crazy Town med Josefinito och Kringlan Twitter?
2017-11-28
Länk till avsnitt

Crazy Town Live 3 – Torso på fest

K. Svensson och Josefinito Johansson blir varma i kläderna i denna tredje del ur liveserien. Till en början frostigt, i mitten får dom upp cirkulationen och mot slutet är det för hett. Andra akt är frågor från lyssnarna, som vi kommer ta upp varje vecka så fortsätt posta dom på: Facebook: Crazy Town med Josefinito?
2017-11-07
Länk till avsnitt

Crazy Town Live 2 – McEnroe vs Borg

K. Svensson och Josefinito Johansson sänker stämningen om möjligt ännu mer. Avsnitt två i serien om fem vart uti vi talar om psykningar, uppbrottet och tennis. Andra akt är frågor från lyssnarna, som vi kommer ta upp varje vecka så fortsätt posta dom på: Facebook: Crazy Town med Josefinito och Kringlan Twitter hashtagg: #ctpodd och?
2017-10-26
Länk till avsnitt

Crazy Town Live 1 – En ny umgängesform

K. Svensson och Josefinito Johansson tar dom första stapplande stegen på sin resa mot -ja vad nu dessa fem avsnitt ska leda till. Vi talar om umgängesformer, vad man ska ha på sig och såklart allt under en ganska dålig stämning. Andra akt är frågor från lyssnarna, som vi kommer ta upp varje vecka så?
2017-10-02
Länk till avsnitt

Crazy Town – Möte inför öppen ridå del 2

Crazy Town ska ut på vägarna till hösten, men hur ska det gå till. Följ arbetet bakom livepoddarna här, här är andra mötet. Där vi enas om vem som egentligen har psykisk ohälsa och vem som är 100% psykiskt frisk. Samma självinsikt vanligt i #ctpodd-gänget
2017-08-14
Länk till avsnitt

Crazy Town – Möte inför öppen ridå del 1

Crazy Town ska ut på vägarna till hösten, men hur ska det gå till. Följ arbetet bakom livepoddarna här, här är första mötet. Där Kringlan började med att inte spela in sin del. Så precis samma stringens som vanligt i #ctpodd-gänget
2017-07-18
Länk till avsnitt

Crazy Town 189 – Pinne Thåström

Sommarledigheten är över! Har det gjort Mammi och Pappi gott? Nej, inte speciellt. Tvärtom, nerverna är mer på helspänn än nånsin = rafflande! Eller? Lyssna och döm själva. Krisgruppen nås på [email protected]
2015-08-31
Länk till avsnitt

Crazy Town 188 – Svanesång

Antagligen den sista podden för sommaren. Inspelad med hela redaktionen på plats i Casa K. Det handlar rätt mycket om ekonomi, evolution och lesbianism
2015-06-23
Länk till avsnitt

Crazy Town 187 – Vilda musen

Josefin räddar ännu en podd från total kollaps. K:s insats kan positivt beskrivas som en ?kämparinsats? men mer rättvist som svag. Håller tummarna för att inga nya lyssnare upptäcker podden denna vecka
2015-06-15
Länk till avsnitt

Crazy Town 186 – Martinika

En pod som är klippt nykter! Det är i alla fall något. Om andra poddar, Nöjesguidens trender och studenten. Mycket skitsnack alltså.
2015-06-08
Länk till avsnitt

Crazy Town 185 – Dom 2 loken

Ännu en rörig podd. Det handlar en del om Köpenhamns nya stadsbibliotek och Malmö live. En del om Jossans inte särskilt omotiverade utfrysning ut trädgårdsföreningen. En del om föreningar osv
2015-06-01
Länk till avsnitt

Crazy Town 183 – Roppar i tunnelbanan

Försöker följa upp förra veckans succépodd (anledning till succé: syrebrist?). Det blir lite snack om ditten och en hel del om datten. Lite som Spanarna i P1.
2015-05-18
Länk till avsnitt

Crazy Town 182 – Familjetermometer

Turnéliv och kändistäta premiärer hjälper inte innehållet eller för den delen podmakarnas livssituation. Men pod ska göras. Som vanligt blev det en timmes oprocessade tankar, daterade referenser och flertalet tillmälen.
2015-05-12
Länk till avsnitt

Crazy Town 181 – Pluggis

Det handlar en del om sex och snällhet. Ganska mycket om sex (eller ok det är snuskiga ord, inte någon Fråga Olle-dokumentär) och mer snällhet än man kunde tro, men mindre än man kunde hoppas. Förlåt alla som tar illa upp av detta avsnitt. Framför allt allt utbytesstudenter och människor som studerar i Växjö. Vi?
2015-05-04
Länk till avsnitt

Crazy Town 180 – Ta en kula ironiskt

Efter mottagen kritik ändrar Crazy Town-gänget vanliga upplägget. En liten stund. Sen tillbaka till normal kränk och hån. Det som präglar podden mest är att det varit sci-fi-mässa samt att ett kuvert har försvunnit. Allt detta rafflande ? i ett och samma avsnitt!
2015-04-27
Länk till avsnitt

Crazy Town 179 – Ordets makt och vanmakt

Josefin har varit med på Kulturnyheterna i egenskap av expert. I egenskap av icke-expert tackade hon ja. K. Svensson har gjort sen debut i ett av Sveriges många äldsta radioprogram. Dessutom moraliska problem med barn i sexhandeln.
2015-04-21
Länk till avsnitt

Crazy Town 178 – Ja jaja podcast

Tillsammans igen! Mami och Papi har satt sig på neutral mark för att tala om neutrala saker. Det vill säga ingenting. Noll saker vi sa, noll innehåll det var. Bulleri bulleri bråck.
2015-04-13
Länk till avsnitt

Crazy Town 177 – Festmester semfester

I veckans podd höjs det upprörda röster över att behöva bekosta skådisar och konstnärer som inte är balla nog att försörja sig själva. Dessutom lite tankar om staden och landet och en påsksemester som förstördes av dålig ekonomi. Dessutom en nostalgisk återblick till snatteriets gulddagar, A-teens återförening och lite branschintern kritik.
2015-04-06
Länk till avsnitt

Crazy Town 176 – Åsiktsnedrustning

Josefinito har besökt årets största händelse ? Trädgårdsmässan. K. Svensson har hållit workshop samt blivit utkonkurrerad av döden.
2015-03-30
Länk till avsnitt

Crazy Town 175 – Idolschack

Jossan har varit på schlagerfest och K. Svensson har haft sönder sina glasögon. Goda nyheter rasslar in från Dagens dikt-redaktionen och ett terrordåd planeras. Som om inte det vore nog spirar tanken på att bygga ett Joachim Posener-altare starkare än någonsin.
2015-03-24
Länk till avsnitt

Crazy Town 174 – Indexerad frågepodd

Lyssnarna har fått fråga allt dom vill medan Josefinito och K. Svensson svarar. Det tråkigaste dom kan!
2015-03-16
Länk till avsnitt

Crazy Town 173 – Kepsen ett och ett halvt varv bak

Josefin har blivit förnedrad av TV4, medan K. Svenssons liv har överträffat alla drömmar. Avsnittet avslutas med ett heligt löfte om att vara mer som Ziggy Stardust under det närmsta året. Dessutom en betraktelse över s04e19 av Vänner (den ständigt aktuella och fortfarande superfräscha tv-serien).
2015-03-09
Länk till avsnitt

Crazy Town 172 – Ett tight själshål

Omvälvande tider för båda våra poddhjältar. En stor vecka för Josefin, internationell karriär OCH ett Aftonbladet-bråk med David Hellenius. Medan K. Svensson har upplevt den mest betydande dagen i hans liv.
2015-03-02
Länk till avsnitt

Crazy Town – Chicken race

Mest om vår nya wikipediaartikel, men också om Kitty Jutbrings nyfödda barn och saker som Josefinito sett på tv. Som vanligt med K. Svensson och Josefinito bakom mikrofonerna.
2015-02-22
Länk till avsnitt

Crazy Town 170 – Innekappa

Ett nytt avsnitt av kultur- och/eller dietpodden. Vi avhandlar mode, teater, galleriverksamhet samt bröd-döden.
2015-02-16
Länk till avsnitt

Crazy Town 169 – Set me free

Mer engelsk snusk, ny demokrati, melodifestivalen och postens yttersta gränser.
2015-02-09
Länk till avsnitt

Crazy Town 168 – Aquagym

Mammi och Pappi är återförenade ? med sämre ljud än nånsin! Obs bruset är på Kringlans spår som annars låter okej. Och Jossans spår är helt brusfritt men med stor burkighet. Enjoy!
2015-02-03
Länk till avsnitt

Crazy Town 167 – Introducerar Under Jord

Om Thailand, evolution, ironi och annat. Men mest om det nya projektet Under Jord.
2015-01-26
Länk till avsnitt

Crazy Town 166 – Parkour Light

Ytterligare en vikariepodd! Vilket ger Jossan och Emma Knyckare tillfälle att snacka skit om Kringlan, diskutera nya karriärsmöjligheter samt ta en riktigt grundlig genomgång av hennes privatekonomi.
2015-01-19
Länk till avsnitt

Crazy Town 165 – Sveriges svar på Kim Kardashian

Vikariepodd! Kringlan är på okänd ort och vi får istället njuta av den underbara Isabelle Berglunds sagolika sällskap! Samt diskmaskinens och nya datans. Men ändå kul! Vi pratar om olika röster (det kom tyvärr inte med på band, så? nu vet ni ändå), Gift vid första ögonkastet och killar. Som vanligt alltså!
2015-01-12
Länk till avsnitt

Crazy Town 164 – Borås-engelska

Eftersom båda parter saknade innehåll för dagens samtal utgick podden från en lista. Som visserligen Kringlan författat, så tydligen hade han något att säga ändå. Och Josefin visade det sig. Om språk, straffmyndighet och Helena Paparizou.
2015-01-05
Länk till avsnitt

Crazy Town 163 – Practical joke

Om julen som gått, fin- och fulkultur, reklam och så ett gäng sköna tågisar så klart.
2014-12-29
Länk till avsnitt

Crazy Town 162 – En hundrasexa Skåne

Det är uppochnedvända världen, båda vegetarianerna har varit på julbord, Kringlan kommer ut som feminist och Josefin kommer tacka nej till Smail.
2014-12-22
Länk till avsnitt

Crazy Town 161 – Tagning 2

Som alltid svintajta berättelser om tågresor, tv-serier, mat och samlevnad.
2014-12-15
Länk till avsnitt

Crazy Town 160 – Den stora toaletten

Om musikhjälpen, tentakelkunskap, nakna män, Kupé, Arja och Kajsa.
2014-12-08
Länk till avsnitt

Crazy Town 159 – Tiotusen procent lycklig

En mycket tveksam pod, om Kringlans har vidriga åsikter och Jossans massage. Samt annat!
2014-12-03
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.