Sveriges 100 mest populära podcasts

Crazy Town

Crazy Town

Kringlan och Josefinito berättar om vad som hänt sen sist. Josefin Johansson är komiker och artist, har skrivit och agerat för radio, TV och scen sen 2006. Kringlan Svensson är komiker och författare, har gjort typ samma, ungefär lika länge.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

underproduktion.se/crazytown/?ref=rssfeed

Avsnitt

Frau Winterbottom gör entré

Både Jossan och Kringlan har bakat bröd och de kommer snabbt in på vallmofröer och därefter hela världens kakor och tårtor. Arbetet med musikalen har tagit stora steg framåt, men ännu saknas en betydande pusselbit. Jossan fortsätter beta av sin lång För likt-lista och så börjar vi uppsnacket inför Eurovision så klart.

Gillar du Crazy så kommer du älska Cruel, häng med in bakom draperierna och få dubbelt så mycket Jossan och Kringlan på underproduktion.se/crueltown
2024-04-18
Länk till avsnitt

Vita Hästen rider igen

Jossan har varit på straffsexa men det får vi inte höra något om. Däremot massor om genrepet av Vita Hästen på Folkoperan och förvirringen kring vem som är Staffan Waldemar Holm och vem som är Staffan Göthe. Kringlan har fortsatt arbetet med Crazy Town-musikalen och kommit till häpnadsväckande inikter kring sitt eget psyke.

Lyssna också på Cruel Town på underproduktion.se/crueltown
2024-03-19
Länk till avsnitt

Kuhnke och Måwe på äventyr

Kringlan och Jossan möts igen efter succén med senaste avsnittet. Den här gången har allt vänt. Kringlan har insett att han är en känslomänniska som glatt studsat upp från botten, Jossan har varit på biblioteket och sålt böcker. Äntligen får vi höra den stora För likt-specialen.

Lyssna på Cruel Town på underproduktion.se/crueltown
2024-02-21
Länk till avsnitt

I Piratens fotspår

Kringlan har köpt nya indianstövlar och Jossan har förberett sig för sin livs uppgift ? att framföra ett medley på idrottsgalan. Hon är en av våra stora sångerskor nu, kommer det fram. En inverterad Fröken Snusk. Det handlar om väder och vind, det handlar om andra våningsplanet på radiohuset i Malmö. Det handlar också om Piraten och hans efterföljare.

Lyss till den Cruel Town som brast: underproduktion.se/crueltown
2024-01-22
Länk till avsnitt

Ja visst gör det ont när Talman sprickerDetta avsnitt handlar nästan uteslutande om att Josefinito har varit på middag hos talmannen. Vissa inblickar i Kringlans liv bjuds det också på. Dessutom knep till alla poddare vad de borde prata om istället för content.

Känn in Cruel Town med vårt supererbjudande på underproduktion.se/crueltown.

Ett helt års lyssning för endast 300 kr. Åtets julklapp.
2023-11-29
Länk till avsnitt

Cruel Town - Crazy Sport

Gratisavsnitt (underproduktion.se)
Vi ägnar hela podden åt ingens favoritämne: idrott. Det blir så klart känslorna kring Elfsborgsförlusten samt Anders Limpar. Idag är också starten för kampanjen - köp ett årskort för 300 kr innan julafton! Perfekt julklapp till mamma. (Nån annans.) (Inte min)
2023-11-16
Länk till avsnitt

En apas försvarstal

Programmet handlar mycket om Aftonbladet-krönikan Att vara gift med en apa av Anna Björklund. Men Jossan har också varit nära anhörig på en tv-inspelning och så fortsätter de två vännerna oroa sig för den tråkiga tonen på internet.

Om två veckor kommer Cruel Town och det vill du inte missa. Häng med in i värmen på underproduktion.se/crueltown
2023-10-31
Länk till avsnitt

Kris i Sydamerika

Jossan sitter nykter i sitt hus på landet och minns alla små vinflaskor hon hällt i sig. En dag fick hon syn på något märkligt ? det var hennes gamle vän Kringlan som kom älgande genom stan. Han är djupt nere i sin askes, äter knappt och har bara en normal överkonsumtion av alkohol. Mot slutet kommer de in på Sydamerika och då hettar det till.

Följ med oss in i grymheten ? lyssna på vår systerpodd Cruel Town på underproduktion.se/crueltown
2023-10-05
Länk till avsnitt

Crazy Town ? En podd med Jossan och Kringlan

Kringlan har åkt tåg, blivit alldeles för kärleksfull och straffats hårt. Jossan har varit i Lund och festat hårt. En välkänd pensionerad radioprofil som bara ville recensera opera blev insmugglad på efterfest. Hemska minnen från tv-inspelningar varvas med samtal om både Lill-Marit Bugge och Busk Margit Jonsson.

Får ni inte nog ? spana in vår systerpodd Cruel Town på underproduktion.se/crueltown
2023-09-08
Länk till avsnitt

Förbjud IT

Säsongen är igång! Efter ett långt Crazy-lov ger vi er glimtar från backstage Allsång på Skansen, Kringlan säger sanningen om Christina Schollin och Jossan kommer ut som nyandlig.
2023-08-09
Länk till avsnitt

Crazy Town ? Tvätta ditt vatten

Josefinito har varit på Skansen med Nordman och Kringlan har hittat en metod för att alltid må bra hela tiden, tyvärr finns det ett problem. Ett stort genombrott av avgörande betydelse görs. 

Lyssna på Dirty Town i sommar på underproduktion.se/cruelton


2023-06-15
Länk till avsnitt

Argegobbar

Jossan har åkt tåg och förlorat en högt älskad börek och Kringlan har fått både ris och ros av sin omgivning. Båda har pollenallergi, men det är ingen som tycker synd om dem för det.
 Lyssna också på vår systerpodd Cruel Town på underproduktion.se/crueltown
2023-05-16
Länk till avsnitt

Vad en liten gumma kan gno

Kringlan har varit ledig och återvänt till sin barndoms lyckliga ökenstad och Jossan har upptäckt att hon inte har de kvinnliga egenskaper hon trott sig ha. Som vanligt handlar det mest om teko-industrin i Borås och en tankeväckande historia om direktören för Algots. 

Gillar ni Crazy Town kommer ni älska Cruel Town. Kolla in på underproduktion.se/crueltown

2023-04-17
Länk till avsnitt

Bada i sydkinesiska havet

Jossan har varit med i radio och badat kallbad (men inte samtidigt). Kringlan har berättat sagor för sitt barn och skapat ett monster (helt och hållet samtidigt). Det handlar om vad som är lyxigt och moderater och förbudet mot att odla haschbuskar i källaren ? men framför allt så lanserar vi nu vårt nyhetsbrev Crazy Times för alla som prenumererar på Cruel Town. Det kan du också göra på underproduktion.se/crueltown
2023-03-21
Länk till avsnitt

Drömmen om E-type

Jossan har inte blivit insläppt på Sveriges Radio och Kringlan har skaffat ett nytt hus. Det handlar om bilsäkerhet på 70-talet, om att åka bil och att äta i bil. Vi ställer oss även frågan hur man får plats i bil. 

Lyssna på en bilfri podd: underproduktion.se/crueltown
2023-02-22
Länk till avsnitt

Livets hårda folkhögskola

Jossan har varit på utlandsemster och sett tysk konst och tyska kök. Kringlan har funderat på hur en god tarmhälsa påverkar det psykiska välmåendet och kommit fram till att inga mediciner slår en riven morot. Det handlar dessutom om akademiker, Jossans nya kurs, två röda och en grön. 

Bli vän till familjen och få tillgång till dubbelt så mycket Jossan och Kringlan på underproduktion.se/crueltown

2023-01-24
Länk till avsnitt

Cruel Town Tease - Tan By Oldsberg

Här kommer en stor mumsbit Cruel Town
Skaffa premium och lyssna färdigt på
https://underproduktion.se/crueltown/

Vi dyker rätt in i dom känsliga ämnena - döden, pengar och Agneta Sjödins karriär. K har hittat den perfekta dieten och Jossan den perfekta programledarspaningen. Veckans kex blir en dubbel, genant både för honom och henne. Mycket nöje.
2023-01-11
Länk till avsnitt

Den enfaldige

Jossan har haft ett kanonår framför teven och K har varit ovanligt usel den här julen. Det blir en mycket svag årssammanfattning och så får vi äntligen veta vem som är vem i Charles Dickens julsaga. 


Gillar du Crazy Town kommer du att älska Cruel Town. Lyssna själv på underproduktion.se/crueltown

2022-12-29
Länk till avsnitt

Kattfrisyr

Jossan har fått en skiva med delfinsång och Kringlan har läst Bibeln för sin dotter. tyvärr fick vi inte höra den spännande historien om när Jossan fick en tekopp på tån, men å andra sidan får vi veta en del om katter som heter som socialdemokratiska partiordföranden.

Köp ett årskort till Cruel Town till någon du tycker om på shop.underproduktion.se

2022-11-29
Länk till avsnitt

De inre pattarna

Både Kringlan och Jossan är på landet, men på var sitt land. Det ska handla om Svenska Standup-galan, men så blir det absolut inte. Istället blir det om våra mest älskade utlandsfångar, råttor och möss, sexgungor och hur man med hjälp av Kim W Andersson kan få en riktigt billig lägenhet.

Gillar ni oss gillar ni säkert också oss när vi gör Cruel Town som är en podd ni hittar på underproduktion.se/crueltown


2022-11-02
Länk till avsnitt

En dag på banken

Jossan och Kringlan träffas igen. Ännu en gång har det gått för lång tid sen sist och ännu en gång tar de igen för gammal ost. Ett klassiskt avsnitt av den klassiska podden som tusentals människor lyssnar på då och då. 

Lyssna också på vår systerpodd Cruel Town som nu hör på underproduktion.se/crueltown

2022-10-05
Länk till avsnitt

Det fria valet

Jossan berättar hur det var på Håkan Hellströms konsert och K har känt en stark känsla efter valet. Som vanligt är det ett avsnitt som garanterar råa garv.

Lyssna också på vår systerpodd Cruel Town som du hittar på underproduktion.se/crueltown

2022-09-14
Länk till avsnitt

Teaser: Cruel Town ? Den sista knappen

Veckans Cruel Town laddar otippat upp inför Håkan Hellström-konserten till helgen med en riktigt sorglig historia. Men vi får också ett gnäll vi hört förut. Och fakta i body-målet. Samt ett efterlängtat (bortglömt??) Veckans Kex. Helt okej lyssning.

Teckna din prenumeration på https://underproduktion.se/crueltown

2022-08-24
Länk till avsnitt

Kroppsarbete

K har fått en skamlig sjukdom och Jossan har spelat teater. Dessutom har båda vännerna kroppsarbetat och har en del att säga om det. Som bonus kommer en förklaring men ingen ursäkt till att det varit podduppehåll några veckor.

Lyssna också på Cruel Town på underproduktion.se/crueltown
2022-08-09
Länk till avsnitt

Ett helt oviktigt meddelande

Älsklingar, ingen podd idag. För ni behöver ut och njuta av sommaren. Eller vill ni verkligen ha nåt att lyssna på kan jag rekommendera Dominika Peczynskis bok Jag gör som jag vill. Har inte själv hört boken men kan inte tänka mig annat än att den är toppen. Hörs snart igen!
2022-07-21
Länk till avsnitt

Teaser: Cruel Town ? Låt och tåt

Teckna din prenumeration på https://underproduktion.se/crueltown

2022-07-12
Länk till avsnitt

Leva som en deprimerad människa

Crazy Town är podden som har kallats Sveriges roligaste podd. Andra säger att det är den enda podden som är roligt och somliga säger att det är kul ibland. 

Lyssna på detta högintressanta avsnitt och följ sen med in i värmen på underproduktion.se/cruel där det finns dubbelt så mycket kul!

2022-06-13
Länk till avsnitt

Teaser: Cruel Town ? På diRECten

Teckna din prenumeration på https://underproduktion.se/crueltown

Jossan har varit på begravning och K har varit på ölresa. Dessutom en För likt som välter hela bordet.

2022-05-29
Länk till avsnitt

Crazy Town ? Extreme Normcore

Jossan har varit på tusen ställen som vanligt och Kringlan har mest rest runt i sitt eget huvud. Den gamla klassikern För likt återuppstår och så kommer en hemskt genant historia om två 9-åriga flickor som sabbade en hel rörelse.

Stötta vårt viktiga arbete för fri och oberoende journalistik genom att prenumerera på vår systerpodd Cruel Town på underproduktion.se/crueltown

2022-05-11
Länk till avsnitt

Crazy Town ? Live i Göteborg 24 april 2022

Crazy Town sänder live direkt från staden Göteborg. En vårkväll på Tredje långgatans Contrast pratar Kringlan och Josefin med varandra.

Hör Cruel Town som spelades in samma kväll på underproduktion.se/cruel

2022-04-27
Länk till avsnitt

Crazy Town ? En poddfri barndom

Jossan har haft mycket elände men också varit på kalas. Kringlan har en enkät han vill att Jossan svarar på och berättar en helt del om sitt liv som dansare.

Lyssna också på vår systerpodd Cruel Town på underproduktion.se/crueltown

2022-04-06
Länk till avsnitt

Cruel Town ? En gåva

Eftersom Jossan fyllt 40 och Kringlan 41 bjuder vi på månadens Cruel Town till alla sköna lyssnare. Det blir stort födelsedagsbonanza där vi går igenom Jossans födelsedag och Kringlans tillkortakommanden. Dessutom: lyssnarfavoriten Veckans Kex!

Bli Cruel på riktigt på underproduktion.se/crueltown

2022-03-23
Länk till avsnitt

Crazy Town ? Ovanans makt

Avsnittet är en vecka försenat. Felet är Kringlans som är mer avskärmad från världen än någonsin. Jossan har gjort något hon är mycket ovan vid.

Lyssna också på vår systerpodd Cruel Town på underproduktion.se/crueltown

2022-03-14
Länk till avsnitt

Crazy Town ? Hemmabilder

Jossan har fått en hel del respons på senaste avsnittet där hon uttrycker sig oinsatt om volleyboll. Frågan är om det är en lingvist eller en volleybollhistoriker som behövs för att reda ut den här soppan. Kringlan har sett en scen som hämtad ur Morrhår och ärtor i en underklädsaffär och har dessutom förberett ett saftigt kex åt Jossan.

Använd rabattkoden kex för att få tre gratis månader av Cruel Town, vår systerpodd som du hittar på underproduktion.se/crueltown

2022-02-10
Länk till avsnitt

Teaser: Cruel Town ? Baggy

Teckna din prenumeration på underproduktion.se/crueltown

Jossan har en del tankar om På spåret och Kringlan hänger på. Sen inför Jossan det nya fasta momentet Kulturen imorgon och sen beklagar hon över att arbetarklassen aldrig skildras glad. Kringlan har mest burit lådor och möbler.

2022-01-27
Länk till avsnitt

Crazy Town ? Människogrisen

Kringlan har börjat göra en dokumentär om sig själv och Jossan har varit med om något mycket gåtfullt. Mycket gåtfullt, tycker Kringlan. Jossan håller med. Men finns det någon förklaring. Och hur mår egentligen Josefinito?

Glöm inte bort vår näst mest älskade podd Cruel Town med premiuminslaget Veckans kex!! Du hittar den på underproduktion.se/crueltown

2022-01-12
Länk till avsnitt

Crazy Town ? Uffe S

Jossan har supit som den värsta Mike Jagger och Kringlan har inte längre samma rättigheter i samhället och är nu i evigt krig med staten.

Missa aldrig något viktigt genom att bli medlem i Cruel Town och få vår systerpodd på köpet på underproduktion.se/crueltown

Ny version där jag gjort vad jag kunnat för att ordna upp ljudet. K har ett par tysta sekunder i sin inspelning vilket är anledningen till att han inte lyckades med synken. Jag hittade luckorna och har försökt synka så bra som möjligt. Alex

2021-12-21
Länk till avsnitt

Crazy Town ? Ryggradsrövhålet

Jossan har vunnit en tävling om att ha haft den konstigaste arbetsdagen och Kringlan har sett sig själv för många år sen och blivit mycket besviken.

Glöm inte bort vår systerpodd Cruel Town som finns på underproduktion.se/crueltown

2021-11-16
Länk till avsnitt

Crazy Town ? Brandsprutan

Josefinito har varit nykter på kalas och Kringlan har varit bakfull på tåg. Det handlar en del om kön och en del om andra saker.

Får du inte nog? Lyssna på vår stygga systerpodd Cruel Town på underproduktion.se/crueltown

2021-10-19
Länk till avsnitt

Crazy Town ? Trailer: Cruel Town ? En del har tur i hår

K ska ha premiär för sin nya standup-show men oroar sig för att han är för dålig som komiker. Jossan är bäst i världen men hon gillar det inte ändå.

Det handlar om ICA och vem som hade fluga i kändisvimlet till nya Bondfilmen.

Köp biljett till Kringlans nya show och få simon chippen svenssons show på köpet! eller tvärt om! På underproduktion.se/biljetter

2021-10-05
Länk till avsnitt

Crazy Town ? It?s a Spa Knock Life

Josefinito har varit i Malmö och mår nu riktigt ruggigt. Kringlans bältros är bättre men nu har ett annat problem dykt upp. Det norska nationaleposet Peer Gynt plockas fram för att förstå lusten att i minnet återkalla livets alla pinsamheter.

Lyssna på vår poddkusin Cruel Town. Den råare sidan av Kringlan och Josefinito. Nytt avsnitt varje månad på underproduktion.se/crueltown

2021-09-21
Länk till avsnitt

Cruel Town ? Bältrosens namn

Josefinito har varit på Lund Comedy Festival och har en hel del halvbra historier med sig hem. Kringlan har rivit en garderob och slungats tillbaka till gymnasiets datasal och ett illdåd som utgör Veckans Kex. Dessutom uppföljningen på historien om när Kringlan nästan köpte fem skräddarsydda kostymer.

Tipsa dina kompisar om Cruel Town ? en rå podd på underproduktion.se/crueltown

2021-09-07
Länk till avsnitt

Crazy Town 199 ? Kroppen den sköna

Kringlan har druckit calvados och blivit sjuk, Jossan har frotterat sig mot E-type. Det handlar om kombinationen Tiger Balsam och Suede, om Daffy Duck och om blod som sprutar ur Jossans kropp.

Lyssna på vår systerpodd Cruel Town som kommer varannan vecka på underproduktion.se/crueltown

2021-08-24
Länk till avsnitt

Crazy Town 198 ? Lilla Roskilde

Jossan har varit på rockfestival och Kringlan har haft ett par goa sammanbrott. För första gången någonsin får vi höra det Cruel Town-exklusiva inslaget Veckans kex i Crazy Town där Jossan berättar om sin natt med paret Wachtmeister. Dessutom lite snack om mat och massage.

Lyssna på Cruel Town varje månad på underproduktion.se/crueltown

2021-07-28
Länk till avsnitt

Crazy Town 197 ? Fästinghålan

Jossan är på kurs och visar prov på märkliga kunskaper som ingen vet var dom kommer ifrån. K har varit på Gotland och fått djur (fästingar) och förlorat djur (katt) och främmande människor har hatat honom djupt och innerligt för detta.

2021-06-30
Länk till avsnitt

Crazy Town 196 ? Om kvinnan var ett ansikte

Jossan har varit i Göteborg och Kringlan har varit i Malmö. En har badat i solsken, en har duschat i pissande regn. Jossan har dessutom drygat ut sin ledning i faderligan och leder nu med 4-0.

2021-06-01
Länk till avsnitt

Crazy Town 195 ? Animalia Secreto

Det inleds i fullständig förvirring men sen börjar det ordna upp sig. Det framförs svidande internkritik, Jossan får en viktig lektion i penalism men sen landar det ändå i en djup sanning om framtiden och vad den har att erbjuda oss. Lyssna noga!

2021-05-04
Länk till avsnitt

Crazy Town 194 ? Väga salt

Jossan har rest till Halland för att spela in podd i Linnérummet, men resan höll på att få ett snöpligt slut innan den ens hann börja. K har blivit influenser och båda gillar att klä sig i lump. Det handlar om kroppens alla värdefulla utsöndringar. Dessutom: en intressant utvärdering.

2021-04-06
Länk till avsnitt

Crazy Town 193 ? Säsong två

Stora nyheter presenteras!! K har haft ett möte med sin framtid och Josefin har köpt en helt perfekt fiol med bara ett litet problem. Det snackas både byst och torso.

2021-03-09
Länk till avsnitt

Crazy Town 192 ? Tio missade år

Josefinito bjuder på semlor och berättar om sina nya jobb som dinosaurie och som hysterisk fransyska. Det avhandlas gamla kära radiominnen som när Josefin fes Mats Nileskär i ansiktet och så blickar vi framåt i K. Svenssons liv. Det verkar fattas 10 år ungefär och Jossan förstår direkt vad K menar. Dessutom: Bondepraktikan och en könsneutralt namn som till och med är lite ny-nyasvenskt.

2021-02-18
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.