Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Filip & Fredrik podcast

Filip & Fredrik podcast

En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

filipandfredrik.com/sv/

Avsnitt

530. ?Fredrik efterlyst av tysk polis?

Filip är på väg tillbaka till Sverige efter många månader i Los Angeles och vet varken vad han ska förvänta sig eller hur han ska bete sig. Mask eller inte? Träffa vänner eller avstå? Får man umågs med föräldrarna? Öl på O?learys eller två glas vatten hemma? Och Lars Hammar har fått en ?Digital Overhaul? och försöker få Google Talk att tysta sig så han och Tina kan gå på kräftskivan.

2020-08-06
Länk till avsnitt

529. ?Läkare som talar mellan raderna?

Fredrik är tillbaka hos den svensktalande franska tandläkaren med rötter i Dalarna och kontor på Rivieran som kom med det oroväckande rådet hörom sist att Frediks tunga borde få en biopsi pga av en liten svart fläck. Detta satte givetvis igång dödsskräcken hos Fredrik och när han nu är tillbaks så blir det inte bättre för den här gången gör tandläkaren med hjälp av en 6K kamera en rundvandring i Fredriks munhåla och shamear honom för hans amalgamtänder och allmänt bristfälliga tandhygien. Och så om Filips sug efter lyx-hippie-tillvaron!

2020-07-30
Länk till avsnitt

528. ?Århundradets kärlekshistoria?

Fredrik har hittat Sveriges svar på Shane MacGowans rossliga och oefterhärmliga skratt. Terapianstormningen från olyckliga par efter Shakespeare in love och förälskelse-suget efter Notting Hill. Och om artisten John Lennon kan man säga mycket och det görs det sannerligen denna vecka. Och så även lite om Yoko och århundradets förälskelse!

2020-07-23
Länk till avsnitt

527. ?Två kokta ägg och en porrtidning?

Kantlossningars moder fick Fredrik att bryta toaborsten i två och sjunka djupt in med bägge nävar i porslinets mörka hål. Filip försöker ge sina barn en socialrealistiskt upplevelse på en bondgård i kalifornien och så träffade Fredrik en tandläkare som fick honom att tro att: Det är så här det börjar, slutet på allt. 

2020-07-16
Länk till avsnitt

526. ?Självförvållat luttrad?

Fuck Karamelodiktstipendiet! Filip och Fredrik inför istället ett nytt stipendium som premierar ordekvilibrister som kommer på uttryck som ?inombordare? eller "åhörarna på Allsång på Skansens första rad såg ut som inpackade smörgåsar i SJ-bistron". Fredrik är på Rivieran och får uppleva devisen i realtid, ?kan stekare steka så steks det!? Och Filip saknar, bland mycket annat, tiden då man kunde resa och hamna på en bar i Grönland och beställa in en back öl. Och kom ihåg var ni hörde det först, Trump ger upp innan valet! 

2020-07-09
Länk till avsnitt

525. ?Vill du vara mitt sexualobjekt ikväll??

Vem ska granska och avgöra vilka historiska monument och uttryck som ska ryckas när tiderna förändras? Efter att Filip läser högt från en oerhört grov intervju från 1971 i tidningen Playboy med skådisen John Wayne så är det iaf bortom rimligt tvivel att flygplatsen i Los Angeles med just hans namn på, bör ryckas. Fredrik gick berserk på en stackars äldre fransk dam på golfbanan i veckan och portades från att återvända. Så kan det gå när semesterhjärnan är på! Och så om den kittlande tanken att en 86-årig Ewert Ljusberg sitter i Jämtland och får veta att hans roliga historier från SVT har blivit cancelled för de anses vara objektifierande av kvinnor. 

2020-07-02
Länk till avsnitt

524. ?Jag har varit orolig för dig?

Fredrik blir förtvivlad när hans döttrar och fru försiktig och varsamt förklarar för honom att anekdoten om Farbror Bosse och hans bilstereo som han just är på väg att berätta i bilen på väg ner till Rivieran, berättade han en gång bara 9 timmar tidigare. Filip drömmer om att veckla ut en karta och bränna ut till Wyoming i sin bil men de suboptimala förutsättningarna för spontana upplevelser är hämmande. Och viktiga frågetecken från förra veckans avsnitt förtydligas! 

2020-06-25
Länk till avsnitt

523. ?Jag åt en avokado-toast?

Fredrik menar att avsaknaden av krigsveteraner i Sverige har lett till att svenskar inte kan konsten att ge en stående ovation, och det i sin tur har lett till bieffekten att svenskar är sämst i Norden på dirtytalk under sex.

Syret i Filip och Fredriks vindlande poddsamtal är, enligt Filip, att han våldför sig på sanningen och vässar historier med täta mellanrum för utan de hade Fredrik aldrig orkat lyssna klart. Och om jordens sämsta partytrick!


2020-06-18
Länk till avsnitt

522. ?Dina barn har åkt?

Kan en person någonsin ha överskattat någon annan persons sociala nätverk så som lyssnaren Tony från Jönköping överskattar Filip och Fredriks sociala nätverk? Det finns många som inte vill höra detta men det finns faktisk en Sean Banan dimension över Foo Fighters frontman Dave Grohl. Och var fan var Krister Peterssons ?Steve Jobs-moment? under onsdagens presskonferens?

2020-06-11
Länk till avsnitt

521. "Tio år av narcissistisk självrannsakan"

Idag, för exakt 10 år sedan, släppte Filip och Fredrik, ihop med Aftonbladet, det första avsnittet någonsin av denna podcast! Då som nu är det ett vindlande samtal om det ena och det andra, som till exempel skammen som kommer efter man tappar energin i rösten när man pratar i telefon med ens föräldrar, eller när man inser att man faktiskt inte gjorde den där lilla ansträngningen som skulle betytt så mycket för morsan och nu är det för sent. Och om familjereptil Filip som flyger upp ur loungesoffan på lyxhotellet när sonen Tage håller på att bli påcyklad av en 12 åring och Filip därigenom får känna sig sexig och objektifierad av en grupp kvinnor. Och vad är det som krävs för att man ska förändras på riktigt?

2020-06-04
Länk till avsnitt

520. ?Dicked an?

Veckans avsnitt bjuder på en rafflande Lars Hammar som varvar upp och bjuder på acapella sång, som sen glider över i en kuriös och promiskuös anekdot från London om en familj som har anor sen 800-talet och allt avslutas med en nyhetsflash värdig New York Times! 

2020-05-28
Länk till avsnitt

519. "Gift dig smart"

Denna vecka om polisens lite banala och mediekåta strategi när det kommer till namn på insatser, och om minuterna som blir fler och fler för Filip och Fredrik när deras ansikten ska räddas i sminket innan Tv-inspelningar. Man pratar om att gifta sig rik, men att gifta sig smart är kanske också ett fenomen? Och varför dyker det alltid upp, på sociala medier, en stämning av redovisningsplikt av ens egna åsikter när en annan kändis gör bort sig?

2020-05-21
Länk till avsnitt

518. ?Lookalike utan Funny Bones?

Vad gör man när man hittar en fem plus bild på en lookalike som man vet har absolut noll värde? Varken nu eller i framtiden? Om höga trösklar för att ta sig an Filips rekommendationer av sydeuropeiska TV-serier som lett till hans låga självkänsla. Och om att bli både inspirerad och intimiderad av andra kreatörers verk!

2020-05-14
Länk till avsnitt

517. ?Den växellösa cykeln?

Aldrig har IFK Göteborgs Torbjörn Nilsson jämförts med Michael Jordan och Jerry Seinfeld. Förrän nu. Fredrik om hur omklädningsrummets hårda jargong och gliringstäta stämning gör honom otrygg. Och så om hur Anders Tegnells tilltro till den svenska mobiltäckningen helt ritat om den internationella mediakartan!

2020-05-07
Länk till avsnitt

516. ?Gasa sig ur konversationskris?

Vad kommer Anders Tegnell göra med sin nyvunna plattform när pandemin klingar av? Kommer han söka dyra PR råd från kommunikationsbyråer och lansera kollektioner med underrubriken ?Sveriges tristaste kläder?? Och varför finns det inte en enda svensk fd elitidrottare som värdigt kan ikläda sig vinnar-accessoaren ?cigarr och ett glas whiskey?? Och så om vissa artisters pissiga attityd mot unga oerfarna kvällstidningsjournalister! 

2020-04-30
Länk till avsnitt

?Den stora tarmvandringen?

Fredriks nekrolog kommer inledas med ?Mannen som introducerade en avslappnad inställnings till tarmvärlden? och avslutas med ?han fick oss att inse att man får deala med alkoholismen sen, i Coronatider måste man vara snäll mot sig själv och inte räkna centerlitrarna?. Och så om toalettbalen som skakade om både Filip och Fredrik i grunden!

2020-04-23
Länk till avsnitt

514. ?Bonjour Fistesse?

Veckans avsnitt inleds med ett kort samtal om Adam Alsings tragiska bortgång som spelades in efter poddinspelningen. 

I podden blir det snack om riskgrupps-föraktet hos 30 åriga snubbar som står och skriker på nått café på den generation som byggt det här landet och nu, i dessa instängda tider, vill ta en kort promenad i friska luften och köpa en kaffe längs vägen. Och så om Fredriks vurmande för dassiga branschtidningar och Filips avsmak för Roger Federers chevalereska personlighet

2020-04-16
Länk till avsnitt

513. ?Folk baktalar ditt sörplande?

Kan det vara så att Professor Balthazar, den animerade karaktären från forna Jugoslavien, dukade under av alla förväntningar som fanns på att han skulle ha en lösning på varje problem han stod inför? Och har vårt ?instant-gratification? samhälle gjort oss inkapabla till att kunna vänta 18 månader på ett coronavaccin? Och om hur man väljer vad man ska orka brys sig om i dessa märkliga tider. Vi avslutar med en hyllning till countrylegenden John Prine som i veckan dukade under i sviterna av Coronaviruset.

2020-04-09
Länk till avsnitt

512. ?Nessers försvunna utifrånperspektiv?

Den enda mediala solglimten i den annars nattsvarta rapporteringen just nu är Marcus Oscarssons instagramflöde där Öststatsbottar hittat fram till hans konto och kommenterar med sexuella förslag. Helgen då Gotlänningarna går man ur huse för att bemanna ringmuren för att försvara mot de annalkande Stockholmarna. Och så ett litet audiellt påskägg veckan innan påsk! FÖR DET ÄR NI VÄRDA!

2020-04-02
Länk till avsnitt

511. ?London - När alla barnen sover?

Fredrik har ju i hela sitt vuxna liv berättat anekdoter ur Sven-Bertil Taubes resedagbok ?London - när barnen sover?, en bok som satte djupa spår i honom efter att han hittat den i hans föräldrars bokhylla en sommar. Problemet är bara att boken har aldrig skrivits. Filip har hittat tillbaka till kärleken till hans föräldrar, en oavsiktlig konsekvens av att de är karantänade tillsammans i Los Angeles. Och har Per Anderson någonsin behövts mer än nu?

2020-03-26
Länk till avsnitt

510. ?Följ en bög!?

Inte bara Sverige, utan hela mänskligheten famlar just nu efter snuttefiltar. För en del är det Agnes Wolds uppmaningar om att inte köpa gojibär och dricka C-vitaminer utan spara pengarna till Coronaviruset blåst över. För andra är det bilden av en man som köper en vattenpistol i en Dollarstore och går runt och skjuter på en regnig parkeringsplats i Los Angeles. 

2020-03-19
Länk till avsnitt

509. ?Sju plus?

Fredrik har under veckan gått med lätta steg efter att han lyckades tillskansa sig anekdoternas anekdot och har sen dess längtat efter att få dra den för Filip och er kära lyssnare. Anekdoten innehåller pengar, makt, sprit och inte minst, Peter Wahlbeck. In och njut!

2020-03-12
Länk till avsnitt

508. "Världen är fan god"

Grudge-holder-in-chief, Filip Hammar, har blivit svartmålad på twitter av en kulturskribent på Sydsvenskan som (oavsiktligt(!)) lyssnat på poddens utläggning häromveckan om just kulturskribenter på Sydsvenskan och trogna lyssnare vet ju vid det här laget att sådana utfall tolereras icke. Mannen som fortfarande lever på att han för fem år sedan tackades i Christer Lindarvs memoarer! Och hur gick det egentligen med pitchrundan för Filip förra veckan?

2020-03-05
Länk till avsnitt

507. ?När Fredrik blev Stig-Helmer?

Filip tillbringar veckan på ett 20 tal pitchmöten för att försöka sälja in en amerikansk version av Alla mot Alla. Men när han är uppe hos NBC så har han, lite oortodoxt, med sig Tequila flaskan. Och medan Filip jobbar hårt så är Fredrik på semester i Florida och körkortslös som han är får han inte köra bil och inte, ska det visa sig, jetski heller. Och har Filip en begynnande, om än ännu oupptäckt inom vetenskapen, Alzheimers 2.0? 

2020-02-27
Länk till avsnitt

506. ?När Filip blev GW?

Vem har jag blivit tänkte Fredrik när han tog en omedveten catnap på Waynes coffee i veckan. Och är det så att Fredrik allt oftare bestämmer vem Filip är? För i så fall är Filip ett kukmätande intervjuobjekt som gladeligen sätter dit Martin Wicklin när han intervjuar honom i P1s Söndagsintervjun. Och vad vore en bättre skådeplats för en svensk version av TV-serien Skål än en nedgången kinakrog i en mellanstor svensk stad? Och talade Filip verkligen med David Blaine i veckan som gick? 

2020-02-20
Länk till avsnitt

505. ?När pappa skedade farmor"

Magsjukornas magsjuka har förlamat Filip i veckan, men detta hindrade honom inte från att ligga sked med ursprunget till åkomman. Och är Indiens rykte som magsjuke-nation nummer ett verkligen rimligt? Varför är till exempel japaner så tysta när de får laktosmage under sina Sverigebesök? Är de bara bättre människor? Och så om regissörs dubbla nitlott när de torskar en Oscar!
2020-02-13
Länk till avsnitt

504. ?Rör inte min Kobe?

Fredrik sjönk till den mentala botten efter att ha insett att uppgiften att steka tre korvar till sin ungkarlsmiddag var honom övermäktig. Men i en modern husfarstips-anda drog han fram rakhyveln och hyvlade bort det brända skinnet på korven och mådde därefter toppen igen! Filip har däremot inte hämtat sig efter Kobes plötsliga död och inte blev det bättre efter att ha läst en svensk kulturskribents kranka tankar. 

2020-02-06
Länk till avsnitt

503. ?Vansinnesfärden?

När Paul Ronge gick över till den mörka sidan och endast 28 personer reagerade, Kina bygger virussjukhus på 10 dagar medan Slussen-bygget sett ut som ett bombnedslag i 7 år, härliga toppchefsmötesanekdoter, män som pratsjunger om hur missnöjda de är med mediastrateger. Och så om den stora vansinnesfärden!

2020-01-30
Länk till avsnitt

502. ?När Filip satte handduken under naveln?

Fredrik drabbas av akut avund när Filip får ett sms med en intervjuförfrågan från Söndagsintervjun i P1. Och Filip känner gränslöst självhat när han ser sig själv i spegeln med handduken knuten under naveln. Och så Anders Lundins 5 plus anekdot om det prekära livet bakom scenen på Allsång på Skansen!

2020-01-23
Länk till avsnitt

501. ?Kuk-V-shamanism?

Syntetiska schamaner, svampställen vs smultronställen, D?Angelos Kuk-V, mikrodosering vs afrodisiak-oljer, inverterade dopingkontroller och massa annat i detta reklamfria och packade avsnitt!

2020-01-16
Länk till avsnitt

500. "TACK!"

500e avsnittet here we come! Pontus Gårdingers inverterade svall på krogen, Jeff Bezos irrelevanta storytelling om sitt torftiga ursprung, den stora true-crime-fatiguen som Netflix algoritmiskt sniffat fram, Filips hat-googlande av Succesions manusförfattare och massa mer! 

2020-01-09
Länk till avsnitt

499. ?Jag driver, mannen?

Två människor på olika platser i världen som båda inser att det är osannolikt att biografier kommer skrivas om de. Men kanske ändå inte lika osannolikt som att en potentiell nyutnämnd SVT chef stryper Kalle Anka julen från tablån. Och så om Mauro Scocco som bränner dyrbar Weekend i New York tid på att gå till svenska kyrkan för att läsa DN På Stan!
2020-01-02
Länk till avsnitt

498. ?Rickard Olssons dödsdans?

Filips ?nervsvaga? sms, Fredrik Ubrar sina barn till Julottan-kadriljen och Rickard Olssons kamp för att bibehålla kraven på folklighet hos publiken under Bingolottos uppesittarkväll.

2019-12-26
Länk till avsnitt

497. "Pappa tog på mina jordnötter"

Filip har ett Mariah Carey moment när han säger åt pressfotografen att ?i dont do faketårar?, och så visar det sig att Filip undrar, inte alltför sällan, vart faan har pungkulan tagit vägen. Och så om stunden då Filip klädde upp sig i en röd sammetskavaj för att ta upp kampen med Lenny Kravitz karisma. 

2019-12-19
Länk till avsnitt

496. "Citronvatten, mjölktänder och Harry Styles"

Filip trasslar in sig i nariga könssterotypa resonemang när han blir out-killad av hans tjej som plöjer andra världskrigetserier på Netflix. Filip tillstår att han kan vara vårdslös med fakta men han understryker att det är poänglös fakta. Och så kostråd från Harry Styles!

2019-12-12
Länk till avsnitt

495. ?Rescuegrisen Yogi?

Filip gör sig beredd, för att i teorin men inte i praktiken, köpa en rescuegris med saftigt underbet som husdjur för att ge tillbaka, i form av innehåll, till sina lyssnare. Och Malmöfans tvålar till sin förlorade hjälte genom att bygga en 10 cm högre Markus Rosenberg staty som ser ner på Zlatan statyn. Och så om Jessica Springsteens Horseshow-vinst; en ?avancerad traktor?

2019-12-05
Länk till avsnitt

494. ?Jag kan ändå alltid mest?

Fredrik fick en aha-upplevelse om danskar i ett kök i Danmark i veckan, och Filip drar igång ett namnuppror på internet under parollen: ?Alla vi som är rasister skriver under?. Filips nya vana att stiga upp i arla morgonstund får honom att känna sig lite sexig och så undrar förstås alla; fick Fredrik napp på sina tjat-sms till Winnerbäck på konserten i Karlstad?

Stanna kvar tills slutet i veckans extra köttiga avsnitt så får ni svaret!

2019-11-28
Länk till avsnitt

493. ?Föreningen för tillrättavisande Göteborgare?

Kommer Fredrik vakna upp efter torsdagens Lars Winnerbäck konsert i Karlstad med kemisk ångest och fragmentariska minnen av att ha tagit Lars gitarr i turnébussen och spelat Strawberry Fields Forever framför Lars musiker? Imorgon bitti får vi svaret. Och så om den stora paradoxen i Fredriks liv: att de artister han älskar mest av allt är de artister som hatar män som Fredrik.  

2019-11-21
Länk till avsnitt

492. ?Lobotomerade göteborgare?

Den mentala resan från att känna sig som en göteborgare, dvs att allt är möjligt, till en person från låt säga Krakow, dvs allt är pissmörkt, är lika stor som det faktiska avståndet städerna emellan. Därför har nu mästerskapsfirande landslag, i en mercy-fuck anda, börjat resa till Götaplatsen i Göteborg istället för Kungsträdgården. Och så den gamla devisen att man kan aldrig lära en gammal kramhatare att kramas!

2019-11-14
Länk till avsnitt

491. "Knullmaskinen kommer hem igen till jul"

Efter 20 års äktenskap har Fredrik ännu inte noterat hans partners läsk preferens, och trots att han nu firat jul 46 gånger i sitt liv är det fortfarande något som skaver varje gång det lackar och det är det ingen jävla julfilmstrailer i världen som kan förändra. 

2019-11-07
Länk till avsnitt

490. ?123456?

Filip, alltså mannen som kan tälja en uppdiktad anekdot av ingenting, har mage att gåshudifrågasätta Fredriks ganska starka och enligt honom själv historiskt korrekt anekdot om Sam Mendes provvisning av filmen American Beauty. Vad som skulle hända om Fredrik vickade för Steffo i NyMo och i öppningsdialogen med Jenny drog en ?Idag är det en sån dag då man har blod i avföringen? anekdot och att det som gör Per Lernström världsunik är det faktum att han inte gråtrunkar i duschen på morgonen. 

2019-10-31
Länk till avsnitt

489. ?Hallonmackan?

Filip undrar om man i Sverige ens kan säga att det är soligt i Los Angeles utan att bli hatad, däremot att rulla ner i en elbil längs en allé i en färgsymfoni av höstlöv för att sen få spåna fram ett par programideér i en slottsmiljö - det är det ingen som reagerar på!

Och skälen till varför Filip och Fredrik älskar att resa är inte paradisöar med kristallklart vatten, det är istället att man kan se människor klippa håret som om det vore världens mest naturliga sak kl 03.30

2019-10-24
Länk till avsnitt

488. ?Fluortant Centipede?

Preskriptionstiden för att skämta om Fluortanten har nu gått ut så det blir ett gott snack om just henne och om den gamle ondskefulle Stasi-chefen Erich Mielkes spartanska kontorsstil samt om männen som på lite otippade sätt bröt ny mark. 

2019-10-17
Länk till avsnitt

487. ?Vår minut med Spielberg?

Revolutionståget för att medier ska få bättre relationer med gnidiga kändisar är inget Fredrik hoppar på, däremot så hoppar man ALLTID på en partybuss med sina närmaste vänner om klockan är kvart över tre en fredagseftermiddag. Och så om Ebbot Lundbergs anekdot om Elvis Presleys fotsvett och en polare i Grums som turnerat med Johnny Cashs brorsa. Och om Simon Therns Rosa Park moment!

2019-10-10
Länk till avsnitt

486. ?Fredriks stora skam?

När Filip renommésnyltade på andra dagisföräldrars fruktkorg på förskolans öppna hus, porrfilmsbutiks kaffeapparaten som inbjöd till en god avslappnad vandring genom butiken och så om sötsugsskammen som aldrig ger sig. 

2019-10-03
Länk till avsnitt

485. ?Kristerssons uteblivna njutning?

Det sägs ofta, inte minst i dokumentärer som ska Berätta om en specifik tid i svensk historia, att Sverige i grunden förändrades när Palme mördades. Men låt oss en gång för alla behandla Lill-Babs förnedring och Lasse Berghagens aningslösa hummande i kulisserna innan han leds in på scenen i Här är ditt liv och tillsammans konstatera att det är där som den riktiga skiljelinjen dras för när Sverige blev av med sin oskuldsfullhet. Har det kollektiva måendet hos en grupp kändisar någonsin varit bättre än när de får syn på Måns Herngren utklädd till flygvärdinna på planet ner till #micael60 festen?

2019-09-26
Länk till avsnitt

484. ?Arrogans! Demens! Charm!?

Fredrik ser tapas-måltider som en obehaglig metafor för allt som är fel med det västerländska konsumtionssamhället; när vi utsvultna tapasrafsar oss över rätterna är vi egentligen inte alls så hungriga som det där beteendet signalerar. En gammal Breaking News programledarkollega till Filip kom fram och hälsade glatt på honom i veckan och Filip, som vanligtvis är stolt över sitt ansiktsminne, kände inte igen honom. Denna brist menade han dock efteråt berodde på lika delar arrogans, demens OCH charm. Och så om 30 år av emanerande TV4s ljus som SVT ännu inte lyckats kopiera!

2019-09-19
Länk till avsnitt

483. ?Filips sexigaste stund?

3000 revisorer vrålar ut sin glädje när E-Type äntrar scen på en kongresscen i Örebro, samma 3000 personer genomlider ett par minuter senare en 2 plus anekdot från Filip om hans barndomsminnen av hallon. Huruvida det faktisk var en anekdot eller inte tvistar de lärde fortfarande om för historien hade inget slut.

Och så om en av de mest gitarr-killiga stunderna i Fredriks liv; stunden då Fredrik hängde av Chris Kläfford hans gitarr för att visa att Fredrik själv kunde spela Beatles Blackbird.

2019-09-12
Länk till avsnitt

482. ?Massakern i Norra Brunn-köket?

Filip menar att vi lever i ett oproblematiserande tidevarv, ett exempel på det är hur svenska trailermakare använder Viktor Frisk för att skapa en ljus och positiv känsla för olika TV-program han medverkar i. Och hade människorna som menar att man måste leva som man lär och att Filip därför inte får brinna för att klimatkrisen ska diskuteras pga han flyger så mycket, hade de människorna fått bestämma hade två usla farsor inte kunnat skriva de två fantastiska barn-hyllnings-låtarna Turistens Klagan och Beautiful Boy. Och De Vet Dus senaste bandmedlem: Patti Smith!

2019-09-05
Länk till avsnitt

481. ?Jag är naken och luktar parfym?

Filip reflekterar på de omkring 32 timmar som han av sitt liv lagt på att hata Javier Bardems nöjdhet över sin pottfrisyr i filmen No country for old men, medan Fredrik konstaterar att han aldrig hävdat att han själv inte skulle vara lite störd. Och så om de soliga ja-sägande Los Angeles psykiatrikerna. 

2019-08-29
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.