Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Filip & Fredrik podcast

Filip & Fredrik podcast

En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

filipandfredrik.com/sv/

Avsnitt

11 dagar kvar: Nattens debatt: ögonblicket som kan fälla Biden

Nästan live kommer här Filip & Fredriks allra första reaktioner på nattens debatt mellan Donald Trump och Joe Biden!
2020-10-23
Länk till avsnitt

541. ?Filip adopterar rullstolsburen hund?

Filip står inför ett episkt dilemma som kan lyfta hans gloria till oanade höjder eller göra precis tvärtom. Och Fredrik har frossat i hans hatperson numero etts nyutkomna självbiografi och känner nån sorts förtröstan, men efter lite lirkande av Filip så inser han förskräckt att han kanske inte är så olika sin fiende egentligen. Och så om varför svenskar drömmer om att simma med delfiner!

2020-10-22
Länk till avsnitt

13 dagar kvar: Tre skäl att rösta på Trump

Samtidigt som Trump kallar USA:s ledande smittskyddsexpert Antony Fauci för idiot, samtidigt som Joe Biden gått tillbaka till skolbänken för att plugga till debatten senare i veckan, samtidigt som den eventuellt första zoom-möte-metoo-mannen föds, samtidigt som allt detta, levererar Filip & Fredrik sina analyser och tolkningar av det som händer under de sista självande veckorna före presidentvalet i USA.
2020-10-21
Länk till avsnitt

14 dagar kvar: Borats luddiga bomb

För varje dag som går stiger temperaturen inför det annalkande presidentvalet i USA. Och ju närmare vi kommer valdagen desto hetare blir också Filip & Fredrik, som i det här avsnittet börjar skönja en allt tydligare klyfta mellan dem. Den 3 november kan allt vara över, även vänskapen mellan våra korrespondenter från L.A och Stockholm. Häng med till slutet!
2020-10-20
Länk till avsnitt

15 dagar kvar: Fredriks Trumpdödsdans på Fort Boyard

Nu är det 15 dagar kvar till det presidentval i USA som av många betraktas som ett av de mest dramatiska på länge. Filip & Fredrik ger er sina personliga analyser av och betraktelser på tungviktsmatchen mellan huvudpersonerna Donald Trump och Joe Biden, men tar så klart också upp många av de birollsinnehavare som kommer att vara avgörande för utgången.

Filip & Fredriks valpodd kommer ut måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar ända fram till upplösningen!   
2020-10-19
Länk till avsnitt

18 dagar kvar: Dildon som kan avgöra valet

Med 18 dagar kvar till presidentvalet i USA är Filip & Fredrik de självklara följeslagarna. Här får ni sylvassa analyser, långsökta kopplingar (alltid med minst ett korn av sanning) och nya perspektiv. Häng med i upplösningen till det mest dramatiska valet sedan 2016. 
2020-10-16
Länk till avsnitt

540. ?Fri till slut?

Fredrik känner en outhärdlig skam över sina frekventa besök på sitt lokala systembolag. Så stark är hans känsla av skam att var gång han är där och köper sina 2 ipor och 3 Mariestads så letar han efter ett kassabiträde som han tidigare ej handlat av i hopp om att inte bli igenkänd. Om den otypiska clickbaitiga rubriken ?USA-jätten?  och så Fredriks sägning från ca 2005 som skulle beskriva hur dynamiken i deras kreativa process såg ut:  ?Filip sprutar och jag är den som bestämmer om vi ska svälja?.  
2020-10-15
Länk till avsnitt

20 dagar kvar: Fredriks Trumpsupportande farfar

Nedräkningen mot avgörandet i presidentvalet i USA den 3 november har börjat på allvar. Och med på resan finns tack och lov Filip & Fredrik! 

Imorgon blir det så klart den vanliga podden. Nästa avsnitt av "Filip & Fredriks valpodd" kommer på fredag.
2020-10-14
Länk till avsnitt

21 dagar kvar: Bårhus-Bidens maskproblem

Premiär för Filip & Fredriks valpodd! Under upploppet av den dramatiska presidentvalskampanjen i USA och ända fram till upplösningen kommer duon leverera underhållning och analys i en skön förening. Eller som de själva säger: "Det här blir en historisk resa rakt ner i helvetet eller den förlösande suck av lättnad som

mänskligheten så desperat trånar efter 2020. Vi är peppade och redo att sovra bland intrycken, hitta humoristiska vinklar och leverera halsbrytande analyser. Vi är tammefan satta på jorden för detta och törs påstå att ingen kan göra detta bättre än vi!

Filip & Fredriks valpodd kommer ut måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar med start NU!

2020-10-13
Länk till avsnitt

539. ?Bellman på en divebar i Gamla Stan?

Få svenskar i historien skulle klara en tidsresa lika bra som Bellman, menar Filip. Ge honom två minuter så skulle han stå och surra i en bar som om det var 1778. En som, bevisligen, inte klarade tidsresan lika bra var Anders Limpar. Om antitesen till en glad och sprallig Tom Cruise som fått det kritat svart på vitt att han inte kommer behöva besvara frågor om Scientologikyrkan när han besöker en talkshow! Och kan man bara få tycka och uttrycka en sådan banal reflektion som att Gamla Stan är väldigt vackert?!

2020-10-08
Länk till avsnitt

538. ?Åtta göteborgare med älgstudsare?

Filip kämpar på med home-schoolingen av hans dotter och som en liten belöning för allt slit får han denna vecka uppleva ett "polletten trillar ner"-ögonblick när Ilse plötsligt FATTAR matte! Med 3 skivor Skogaholmslimpa i käften får Fredrik en gråtattack när han snubblar över en tweet med en film från en presskonferens efter nattens NHL-slutspelsmatch där en hockeykille känner avgrundsdjup sorg efter förlusten. Och så om arkebusering, Morinhos hat mot vänskapsmatcher och den positiva klangen i ordet beroendeframkallande!

2020-10-01
Länk till avsnitt

537. ?Att svälja en AirPod?

Vad har Fredriks mamma och David Bowie gemensamt? Bägge hade kåtslag på Rudolf Nurejev. Birgit Nilssons abnorma resonanslåda och hennes frosseri i sina konkurrenters sågade recensioner! Bananflugans intåg i det svenska 80-talet. Och så om Filips Crocodile Dundee drömmar och Fredriks eventuellt utskitna AirPod!

2020-09-24
Länk till avsnitt

536. ?Helfinansierad av Johnny Depp?

Sverrir Gudnassons sänkta ribb för att bli omtyckt i nya sociala sammanhang. Psykologen som bankar in i patientens huvud att ?allt kommer mojna - håll bara ut?. Och så om en Madame Tussauds-liknande utställning, helfinansierad av Johnny Depp, där bara karaktärer från det svenska pop-journalist-landskapet på 90-talet visas upp!

2020-09-17
Länk till avsnitt

535. ?Korkad knarkare?

Filip framstår som plattare än Ernst i vissa frågor och ilsknare än Gordon Ramsey i andra. Hur kan man kalla folk med beroendeproblematik för korkade undrar han efter att ha läst en krönika i Expressen om Petter Northugs senaste debacle. Och så om ett hyllnings sms från the one and only Lasse! (Winnerbäck hoppades Filip på men Kronér det va...)

2020-09-10
Länk till avsnitt

534. ?Filip ger sin hund Xanax?

Måns Zelmerlöws drag i wifin på flyget, Filip ger sin hund Xanax för att den ska klara den transatlantiska flygningen hem till Sverige, Tobbe från En annan del av Köping får diplomatisk skämt-immunitet och om den ännu icke-existerande ?det ringer ingen klocka-journalistiken?!

2020-09-03
Länk till avsnitt

533. ?Gnällig och självömkande?

Filip har insett att både han och Fredrik är usla intervjuobjekt, att de är en talkshow-värds värsta mardröm. Filip är gnällig, självömkande och på sin vakt. Fredrik är forcerad, lyssnar inte och berättar historier för fort. 

Fredrik har precis fått höra en riktigt saftig historia om Evert Taube, berättad av Janne Josefsson, och nu står han inför dilemmat att anekdot-tjuva Jannes historia, för Janne planerar nämligen själv att dra den när han, likt Fredrik, ska medverka i ett Lars Lerin TV-program som ska spelas in i veckan. 

Och så gör äntligen Fredriks pappa Peter Wikingsson entré i podden! 

2020-08-27
Länk till avsnitt

532. ?Har spelat padel med Chris Martin!!?

Fredrik tillbringar en dag med Chris Martin, Filip har förlovat sig och när Fredriks barn kommer in och sjunger ja må han leva på morgon så utbrister en av de ?3 år kvar till 50!!? Och så om när Lars Hammar tyckte Mad Men "gick lite för fort?.

2020-08-20
Länk till avsnitt

531. ?Gud hade slagit tån i en tröskel?

Fredrik tror att när Gud skapade Filip så var han bakis på det där sköna sättet, och när Gud skapade Fredrik så var han på tårna. Vad gjorde Filip när han mixade sin första lime-drink i mitten av 90-talet? Hade han kolsyrad läsk i shakern kanske? Och så när Filips 6 åriga dotter ser rakt igenom hans desperata skådespel för att få sina två barn att vara sams.  
2020-08-13
Länk till avsnitt

530. ?Fredrik efterlyst av tysk polis?

Filip är på väg tillbaka till Sverige efter många månader i Los Angeles och vet varken vad han ska förvänta sig eller hur han ska bete sig. Mask eller inte? Träffa vänner eller avstå? Får man umågs med föräldrarna? Öl på O?learys eller två glas vatten hemma? Och Lars Hammar har fått en ?Digital Overhaul? och försöker få Google Talk att tysta sig så han och Tina kan gå på kräftskivan.

2020-08-06
Länk till avsnitt

529. ?Läkare som talar mellan raderna?

Fredrik är tillbaka hos den svensktalande franska tandläkaren med rötter i Dalarna och kontor på Rivieran som kom med det oroväckande rådet hörom sist att Frediks tunga borde få en biopsi pga av en liten svart fläck. Detta satte givetvis igång dödsskräcken hos Fredrik och när han nu är tillbaks så blir det inte bättre för den här gången gör tandläkaren med hjälp av en 6K kamera en rundvandring i Fredriks munhåla och shamear honom för hans amalgamtänder och allmänt bristfälliga tandhygien. Och så om Filips sug efter lyx-hippie-tillvaron!

2020-07-30
Länk till avsnitt

528. ?Århundradets kärlekshistoria?

Fredrik har hittat Sveriges svar på Shane MacGowans rossliga och oefterhärmliga skratt. Terapianstormningen från olyckliga par efter Shakespeare in love och förälskelse-suget efter Notting Hill. Och om artisten John Lennon kan man säga mycket och det görs det sannerligen denna vecka. Och så även lite om Yoko och århundradets förälskelse!

2020-07-23
Länk till avsnitt

527. ?Två kokta ägg och en porrtidning?

Kantlossningars moder fick Fredrik att bryta toaborsten i två och sjunka djupt in med bägge nävar i porslinets mörka hål. Filip försöker ge sina barn en socialrealistiskt upplevelse på en bondgård i kalifornien och så träffade Fredrik en tandläkare som fick honom att tro att: Det är så här det börjar, slutet på allt. 

2020-07-16
Länk till avsnitt

526. ?Självförvållat luttrad?

Fuck Karamelodiktstipendiet! Filip och Fredrik inför istället ett nytt stipendium som premierar ordekvilibrister som kommer på uttryck som ?inombordare? eller "åhörarna på Allsång på Skansens första rad såg ut som inpackade smörgåsar i SJ-bistron". Fredrik är på Rivieran och får uppleva devisen i realtid, ?kan stekare steka så steks det!? Och Filip saknar, bland mycket annat, tiden då man kunde resa och hamna på en bar i Grönland och beställa in en back öl. Och kom ihåg var ni hörde det först, Trump ger upp innan valet! 

2020-07-09
Länk till avsnitt

525. ?Vill du vara mitt sexualobjekt ikväll??

Vem ska granska och avgöra vilka historiska monument och uttryck som ska ryckas när tiderna förändras? Efter att Filip läser högt från en oerhört grov intervju från 1971 i tidningen Playboy med skådisen John Wayne så är det iaf bortom rimligt tvivel att flygplatsen i Los Angeles med just hans namn på, bör ryckas. Fredrik gick berserk på en stackars äldre fransk dam på golfbanan i veckan och portades från att återvända. Så kan det gå när semesterhjärnan är på! Och så om den kittlande tanken att en 86-årig Ewert Ljusberg sitter i Jämtland och får veta att hans roliga historier från SVT har blivit cancelled för de anses vara objektifierande av kvinnor. 

2020-07-02
Länk till avsnitt

524. ?Jag har varit orolig för dig?

Fredrik blir förtvivlad när hans döttrar och fru försiktig och varsamt förklarar för honom att anekdoten om Farbror Bosse och hans bilstereo som han just är på väg att berätta i bilen på väg ner till Rivieran, berättade han en gång bara 9 timmar tidigare. Filip drömmer om att veckla ut en karta och bränna ut till Wyoming i sin bil men de suboptimala förutsättningarna för spontana upplevelser är hämmande. Och viktiga frågetecken från förra veckans avsnitt förtydligas! 

2020-06-25
Länk till avsnitt

523. ?Jag åt en avokado-toast?

Fredrik menar att avsaknaden av krigsveteraner i Sverige har lett till att svenskar inte kan konsten att ge en stående ovation, och det i sin tur har lett till bieffekten att svenskar är sämst i Norden på dirtytalk under sex.

Syret i Filip och Fredriks vindlande poddsamtal är, enligt Filip, att han våldför sig på sanningen och vässar historier med täta mellanrum för utan de hade Fredrik aldrig orkat lyssna klart. Och om jordens sämsta partytrick!


2020-06-18
Länk till avsnitt

522. ?Dina barn har åkt?

Kan en person någonsin ha överskattat någon annan persons sociala nätverk så som lyssnaren Tony från Jönköping överskattar Filip och Fredriks sociala nätverk? Det finns många som inte vill höra detta men det finns faktisk en Sean Banan dimension över Foo Fighters frontman Dave Grohl. Och var fan var Krister Peterssons ?Steve Jobs-moment? under onsdagens presskonferens?

2020-06-11
Länk till avsnitt

521. "Tio år av narcissistisk självrannsakan"

Idag, för exakt 10 år sedan, släppte Filip och Fredrik, ihop med Aftonbladet, det första avsnittet någonsin av denna podcast! Då som nu är det ett vindlande samtal om det ena och det andra, som till exempel skammen som kommer efter man tappar energin i rösten när man pratar i telefon med ens föräldrar, eller när man inser att man faktiskt inte gjorde den där lilla ansträngningen som skulle betytt så mycket för morsan och nu är det för sent. Och om familjereptil Filip som flyger upp ur loungesoffan på lyxhotellet när sonen Tage håller på att bli påcyklad av en 12 åring och Filip därigenom får känna sig sexig och objektifierad av en grupp kvinnor. Och vad är det som krävs för att man ska förändras på riktigt?

2020-06-04
Länk till avsnitt

520. ?Dicked an?

Veckans avsnitt bjuder på en rafflande Lars Hammar som varvar upp och bjuder på acapella sång, som sen glider över i en kuriös och promiskuös anekdot från London om en familj som har anor sen 800-talet och allt avslutas med en nyhetsflash värdig New York Times! 

2020-05-28
Länk till avsnitt

519. "Gift dig smart"

Denna vecka om polisens lite banala och mediekåta strategi när det kommer till namn på insatser, och om minuterna som blir fler och fler för Filip och Fredrik när deras ansikten ska räddas i sminket innan Tv-inspelningar. Man pratar om att gifta sig rik, men att gifta sig smart är kanske också ett fenomen? Och varför dyker det alltid upp, på sociala medier, en stämning av redovisningsplikt av ens egna åsikter när en annan kändis gör bort sig?

2020-05-21
Länk till avsnitt

518. ?Lookalike utan Funny Bones?

Vad gör man när man hittar en fem plus bild på en lookalike som man vet har absolut noll värde? Varken nu eller i framtiden? Om höga trösklar för att ta sig an Filips rekommendationer av sydeuropeiska TV-serier som lett till hans låga självkänsla. Och om att bli både inspirerad och intimiderad av andra kreatörers verk!

2020-05-14
Länk till avsnitt

517. ?Den växellösa cykeln?

Aldrig har IFK Göteborgs Torbjörn Nilsson jämförts med Michael Jordan och Jerry Seinfeld. Förrän nu. Fredrik om hur omklädningsrummets hårda jargong och gliringstäta stämning gör honom otrygg. Och så om hur Anders Tegnells tilltro till den svenska mobiltäckningen helt ritat om den internationella mediakartan!

2020-05-07
Länk till avsnitt

516. ?Gasa sig ur konversationskris?

Vad kommer Anders Tegnell göra med sin nyvunna plattform när pandemin klingar av? Kommer han söka dyra PR råd från kommunikationsbyråer och lansera kollektioner med underrubriken ?Sveriges tristaste kläder?? Och varför finns det inte en enda svensk fd elitidrottare som värdigt kan ikläda sig vinnar-accessoaren ?cigarr och ett glas whiskey?? Och så om vissa artisters pissiga attityd mot unga oerfarna kvällstidningsjournalister! 

2020-04-30
Länk till avsnitt

?Den stora tarmvandringen?

Fredriks nekrolog kommer inledas med ?Mannen som introducerade en avslappnad inställnings till tarmvärlden? och avslutas med ?han fick oss att inse att man får deala med alkoholismen sen, i Coronatider måste man vara snäll mot sig själv och inte räkna centerlitrarna?. Och så om toalettbalen som skakade om både Filip och Fredrik i grunden!

2020-04-23
Länk till avsnitt

514. ?Bonjour Fistesse?

Veckans avsnitt inleds med ett kort samtal om Adam Alsings tragiska bortgång som spelades in efter poddinspelningen. 

I podden blir det snack om riskgrupps-föraktet hos 30 åriga snubbar som står och skriker på nått café på den generation som byggt det här landet och nu, i dessa instängda tider, vill ta en kort promenad i friska luften och köpa en kaffe längs vägen. Och så om Fredriks vurmande för dassiga branschtidningar och Filips avsmak för Roger Federers chevalereska personlighet

2020-04-16
Länk till avsnitt

513. ?Folk baktalar ditt sörplande?

Kan det vara så att Professor Balthazar, den animerade karaktären från forna Jugoslavien, dukade under av alla förväntningar som fanns på att han skulle ha en lösning på varje problem han stod inför? Och har vårt ?instant-gratification? samhälle gjort oss inkapabla till att kunna vänta 18 månader på ett coronavaccin? Och om hur man väljer vad man ska orka brys sig om i dessa märkliga tider. Vi avslutar med en hyllning till countrylegenden John Prine som i veckan dukade under i sviterna av Coronaviruset.

2020-04-09
Länk till avsnitt

512. ?Nessers försvunna utifrånperspektiv?

Den enda mediala solglimten i den annars nattsvarta rapporteringen just nu är Marcus Oscarssons instagramflöde där Öststatsbottar hittat fram till hans konto och kommenterar med sexuella förslag. Helgen då Gotlänningarna går man ur huse för att bemanna ringmuren för att försvara mot de annalkande Stockholmarna. Och så ett litet audiellt påskägg veckan innan påsk! FÖR DET ÄR NI VÄRDA!

2020-04-02
Länk till avsnitt

511. ?London - När alla barnen sover?

Fredrik har ju i hela sitt vuxna liv berättat anekdoter ur Sven-Bertil Taubes resedagbok ?London - när barnen sover?, en bok som satte djupa spår i honom efter att han hittat den i hans föräldrars bokhylla en sommar. Problemet är bara att boken har aldrig skrivits. Filip har hittat tillbaka till kärleken till hans föräldrar, en oavsiktlig konsekvens av att de är karantänade tillsammans i Los Angeles. Och har Per Anderson någonsin behövts mer än nu?

2020-03-26
Länk till avsnitt

510. ?Följ en bög!?

Inte bara Sverige, utan hela mänskligheten famlar just nu efter snuttefiltar. För en del är det Agnes Wolds uppmaningar om att inte köpa gojibär och dricka C-vitaminer utan spara pengarna till Coronaviruset blåst över. För andra är det bilden av en man som köper en vattenpistol i en Dollarstore och går runt och skjuter på en regnig parkeringsplats i Los Angeles. 

2020-03-19
Länk till avsnitt

509. ?Sju plus?

Fredrik har under veckan gått med lätta steg efter att han lyckades tillskansa sig anekdoternas anekdot och har sen dess längtat efter att få dra den för Filip och er kära lyssnare. Anekdoten innehåller pengar, makt, sprit och inte minst, Peter Wahlbeck. In och njut!

2020-03-12
Länk till avsnitt

508. "Världen är fan god"

Grudge-holder-in-chief, Filip Hammar, har blivit svartmålad på twitter av en kulturskribent på Sydsvenskan som (oavsiktligt(!)) lyssnat på poddens utläggning häromveckan om just kulturskribenter på Sydsvenskan och trogna lyssnare vet ju vid det här laget att sådana utfall tolereras icke. Mannen som fortfarande lever på att han för fem år sedan tackades i Christer Lindarvs memoarer! Och hur gick det egentligen med pitchrundan för Filip förra veckan?

2020-03-05
Länk till avsnitt

507. ?När Fredrik blev Stig-Helmer?

Filip tillbringar veckan på ett 20 tal pitchmöten för att försöka sälja in en amerikansk version av Alla mot Alla. Men när han är uppe hos NBC så har han, lite oortodoxt, med sig Tequila flaskan. Och medan Filip jobbar hårt så är Fredrik på semester i Florida och körkortslös som han är får han inte köra bil och inte, ska det visa sig, jetski heller. Och har Filip en begynnande, om än ännu oupptäckt inom vetenskapen, Alzheimers 2.0? 

2020-02-27
Länk till avsnitt

506. ?När Filip blev GW?

Vem har jag blivit tänkte Fredrik när han tog en omedveten catnap på Waynes coffee i veckan. Och är det så att Fredrik allt oftare bestämmer vem Filip är? För i så fall är Filip ett kukmätande intervjuobjekt som gladeligen sätter dit Martin Wicklin när han intervjuar honom i P1s Söndagsintervjun. Och vad vore en bättre skådeplats för en svensk version av TV-serien Skål än en nedgången kinakrog i en mellanstor svensk stad? Och talade Filip verkligen med David Blaine i veckan som gick? 

2020-02-20
Länk till avsnitt

505. ?När pappa skedade farmor"

Magsjukornas magsjuka har förlamat Filip i veckan, men detta hindrade honom inte från att ligga sked med ursprunget till åkomman. Och är Indiens rykte som magsjuke-nation nummer ett verkligen rimligt? Varför är till exempel japaner så tysta när de får laktosmage under sina Sverigebesök? Är de bara bättre människor? Och så om regissörs dubbla nitlott när de torskar en Oscar!
2020-02-13
Länk till avsnitt

504. ?Rör inte min Kobe?

Fredrik sjönk till den mentala botten efter att ha insett att uppgiften att steka tre korvar till sin ungkarlsmiddag var honom övermäktig. Men i en modern husfarstips-anda drog han fram rakhyveln och hyvlade bort det brända skinnet på korven och mådde därefter toppen igen! Filip har däremot inte hämtat sig efter Kobes plötsliga död och inte blev det bättre efter att ha läst en svensk kulturskribents kranka tankar. 

2020-02-06
Länk till avsnitt

503. ?Vansinnesfärden?

När Paul Ronge gick över till den mörka sidan och endast 28 personer reagerade, Kina bygger virussjukhus på 10 dagar medan Slussen-bygget sett ut som ett bombnedslag i 7 år, härliga toppchefsmötesanekdoter, män som pratsjunger om hur missnöjda de är med mediastrateger. Och så om den stora vansinnesfärden!

2020-01-30
Länk till avsnitt

502. ?När Filip satte handduken under naveln?

Fredrik drabbas av akut avund när Filip får ett sms med en intervjuförfrågan från Söndagsintervjun i P1. Och Filip känner gränslöst självhat när han ser sig själv i spegeln med handduken knuten under naveln. Och så Anders Lundins 5 plus anekdot om det prekära livet bakom scenen på Allsång på Skansen!

2020-01-23
Länk till avsnitt

501. ?Kuk-V-shamanism?

Syntetiska schamaner, svampställen vs smultronställen, D?Angelos Kuk-V, mikrodosering vs afrodisiak-oljer, inverterade dopingkontroller och massa annat i detta reklamfria och packade avsnitt!

2020-01-16
Länk till avsnitt

500. "TACK!"

500e avsnittet here we come! Pontus Gårdingers inverterade svall på krogen, Jeff Bezos irrelevanta storytelling om sitt torftiga ursprung, den stora true-crime-fatiguen som Netflix algoritmiskt sniffat fram, Filips hat-googlande av Succesions manusförfattare och massa mer! 

2020-01-09
Länk till avsnitt

499. ?Jag driver, mannen?

Två människor på olika platser i världen som båda inser att det är osannolikt att biografier kommer skrivas om de. Men kanske ändå inte lika osannolikt som att en potentiell nyutnämnd SVT chef stryper Kalle Anka julen från tablån. Och så om Mauro Scocco som bränner dyrbar Weekend i New York tid på att gå till svenska kyrkan för att läsa DN På Stan!
2020-01-02
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.