Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Relationspodden 2.0 - Med Bingo & Katrin

Relationspodden 2.0 - Med Bingo & Katrin

Relationspodden är tillbaka! Bingo och Katrin fortsätter prata relationer och svarar på frågor från lyssnare precis som vanligt, men mycket har hänt sen sist. Framförallt har Bingo och Katrins relation ändrats en hel del. Detta och mycket mer i Relationspodden 2.0.

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

www.acast.com/bingoochkatrin

Avsnitt

Pang på rödbetan!

Skitsnack uppstår när förbränningstoaletten har gått sönder och en bajsincident inträffar - och ett visst fetischproblem diskuteras.

2018-06-21
Länk till avsnitt

Hygienfaktorn

Smygbögar, Bingo vaskar röven och Katrin rasar över dålig hygien. Detta och mycket mer!

2018-06-14
Länk till avsnitt

Leka med killar

Hur lekar man med killar? Bingo lanserar 5-dejtsplanen. Utöver detta så diskuteras såklart även swingersklubb.

2018-06-07
Länk till avsnitt

Kalsongbyte

Katrins värsta sorts man uppenbarar sig i en fråga, och en diskussion uppstår om hur ofta kalsong- respektive trosbyte bör ske. Detta och massa annat götta i veckans avsnitt.

2018-05-31
Länk till avsnitt

Skönhetsingrepp

Katrin vill tatuera in ett vackert budskap på ryggen, men minns inte riktigt hur visdomsorden går? Bingo har målat tånaglarna i LA och Katrin sätter nålar i ansiktet. Detta - och även massa bra svar på lyssnarnas frågor om relationer.

2018-05-24
Länk till avsnitt

KitKatClub

Katrin har varit i Berlin på ganska annorlunda klubb och upplevde det sjukaste hon någonsin varit med om? och glömde tiden. Ska Bingo träffa roliga tjejen i LA eller hoppa det? Detta, och fler relationsfrågor i Relationspodden 2.0.  

2018-05-17
Länk till avsnitt

Chattra

Det är bröllopstider. Vad är syftet med att gifta sig? Frågar sig vissa killar. Katrin har åkt på en fasansfull pollenallergi, och Bingo får ragg på distans. Detta - och lite chatter...

2018-05-10
Länk till avsnitt

Dubbelliv

Bingo stressar ner från fjällen och poddar direkt från sin bil. Där av det något brukiga ljudet. Men inget stoppar Relationsroddarna, och de besvarar era frågor om sexslavar och fri uppfostran efter bästa förmåga.

2018-05-03
Länk till avsnitt

Man utvecklas

Bingo och Katrin minns tillbaka på LCHF-tiden, berättar hur man gör en schysst matsäck och diskuterar lesbiska Dansktjejer. Även en del raggningstips såklart...

2018-04-26
Länk till avsnitt

Bingos fjärde barn

Bingo har blivit pappa igen, Katrin har levt loppan i Barcelona, och många knepiga relationsfrågor besvaras i detta avslöjande avsnitt av Relationspodden.

2018-04-19
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.