Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Relationspodden 2.0 - Med Bingo & Katrin

Relationspodden 2.0 - Med Bingo & Katrin

Relationspodden är tillbaka! Bingo och Katrin fortsätter prata relationer och svarar på frågor från lyssnare precis som vanligt, men mycket har hänt sen sist. Framförallt har Bingo och Katrins relation ändrats en hel del. Detta och mycket mer i Relationspodden 2.0.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

acast.com/bingoochkatrin

Avsnitt

Äckligt snål!

Bingo kör en genomgång av moderna låtar för att känna av hur mitt-i-livet han är.

Någon har en kille som är obekväm i sexsituationer och har svårt med erektionen, och en annan har en äckligt snål kille. Detta, och mycket annat, är frågor som Relationspoddarna tar i tu med i detta avsnitt.

2018-08-16
Länk till avsnitt

Tunnbrödsrulle

Den gamla goda diskussionen om trekant dyker upp nu igen. Nu ifrågasätts varför vissa väljer tunnbrödsrulle före Katrins fina, grillade lax med tillbehör? OCH - är det ok att var pappas flicka under sexet?

2018-08-09
Länk till avsnitt

Relationsbrott

Magväska, vinterjacka och en cliffhanger från förra avsnittet om en trekant skapar en het diskussion mellan ?relationsexperterna?. 

2018-08-02
Länk till avsnitt

Femton kilo!

Bingo inser att han har haft en supermamma - Katrin inser att hon bara har några år på sig att fundera på att skaffa ett till barn. Upp 15kg, kan man gå ner det? Är Mr Big eller Jim Carrey den sexigaste mannen på jorden? Detta, och lite inopererade magrutor i dagens Relationspodden 2.0.

2018-07-26
Länk till avsnitt

Reptiler

Katrin har druckit lite för mycket vin, men tar sig i kragen och poddar ändå. Efter mailstormen från förra veckans avsnitt blir det en ny diskussion om happy-ending och trollmors massage. Detta, och andra lyssnarfrågor i veckans avsnitt av Relationspodden 2.0. 

2018-07-19
Länk till avsnitt

Trollmors massage

Ska man redovisa sin ligglista, eller är den hemlig? Massage med happy-ending, är det ok? Eller blir det bättre om Trollmor trallar? Detta - och en intressant återkoppling från en lyssnare. 

2018-07-12
Länk till avsnitt

En riktig loser

Katrin har haft ovanligt kort tålamod och testar att bota det med lite rosé. 

Men hur hanterar man en lat loser? Med hemliga mail kanske? Och till sist - en fråga som inte låter riktigt sann.

2018-07-05
Länk till avsnitt

Kukfokus

En lyssnare har hamnat i en komplicerad otrohetsaffär med gift man, och Katrin har ett rakt svar. Vad har det manliga könsorganet för betydelse? Stor - eller ingen? Detta, och annat diskuteras i detta avsnitt.

2018-06-28
Länk till avsnitt

Pang på rödbetan!

Skitsnack uppstår när förbränningstoaletten har gått sönder och en bajsincident inträffar - och ett visst fetischproblem diskuteras.

2018-06-21
Länk till avsnitt

Hygienfaktorn

Smygbögar, Bingo vaskar röven och Katrin rasar över dålig hygien. Detta och mycket mer!

2018-06-14
Länk till avsnitt

Leka med killar

Hur lekar man med killar? Bingo lanserar 5-dejtsplanen. Utöver detta så diskuteras såklart även swingersklubb.

2018-06-07
Länk till avsnitt

Kalsongbyte

Katrins värsta sorts man uppenbarar sig i en fråga, och en diskussion uppstår om hur ofta kalsong- respektive trosbyte bör ske. Detta och massa annat götta i veckans avsnitt.

2018-05-31
Länk till avsnitt

Skönhetsingrepp

Katrin vill tatuera in ett vackert budskap på ryggen, men minns inte riktigt hur visdomsorden går? Bingo har målat tånaglarna i LA och Katrin sätter nålar i ansiktet. Detta - och även massa bra svar på lyssnarnas frågor om relationer.

2018-05-24
Länk till avsnitt

KitKatClub

Katrin har varit i Berlin på ganska annorlunda klubb och upplevde det sjukaste hon någonsin varit med om? och glömde tiden. Ska Bingo träffa roliga tjejen i LA eller hoppa det? Detta, och fler relationsfrågor i Relationspodden 2.0.  

2018-05-17
Länk till avsnitt

Chattra

Det är bröllopstider. Vad är syftet med att gifta sig? Frågar sig vissa killar. Katrin har åkt på en fasansfull pollenallergi, och Bingo får ragg på distans. Detta - och lite chatter...

2018-05-10
Länk till avsnitt

Dubbelliv

Bingo stressar ner från fjällen och poddar direkt från sin bil. Där av det något brukiga ljudet. Men inget stoppar Relationsroddarna, och de besvarar era frågor om sexslavar och fri uppfostran efter bästa förmåga.

2018-05-03
Länk till avsnitt

Man utvecklas

Bingo och Katrin minns tillbaka på LCHF-tiden, berättar hur man gör en schysst matsäck och diskuterar lesbiska Dansktjejer. Även en del raggningstips såklart...

2018-04-26
Länk till avsnitt

Bingos fjärde barn

Bingo har blivit pappa igen, Katrin har levt loppan i Barcelona, och många knepiga relationsfrågor besvaras i detta avslöjande avsnitt av Relationspodden.

2018-04-19
Länk till avsnitt

Roadtrip

Fas 1, fas 2, fas 3? Vad är det? Katrin och Bingo åker bil i Jämtland och för första gången poddar de i bilen. Tre barn och ett bilbrum i bakgrunden ger ett väldigt speciellt sound till detta avsnitt.

2018-04-12
Länk till avsnitt

Perfekt

Perfekt man, perfekt äktenskap och alla rätt, men ändå fel. Kan det verkligen bli så? Hur hanterar man mannens irriterande hund, och sen frågan om Swingerklubbens vara eller icke vara.

2018-04-05
Länk till avsnitt

Kärlek och pengar

Kärlek och ekonomi, går det att blanda? Vi snackar gammal hud, baksug, rimming, och Katrin får en så grov fråga att hon börjar censurera brevet.

2018-03-29
Länk till avsnitt

Marathonsex

Vad händer när fel film poppar upp via cromecast på TV:n? Jobbiga situationer kan uppstå som måste redas ut av våra relationspoddare. Bingo får också stå till svars för sitt uttalande för många år sedan om Yogakärringar, och ett onanibråk uppstår.

2018-03-22
Länk till avsnitt

Pannkaka

Katrin drar storyn om felkörningen som kostade 6 extratimmar. I detta avsnitt svarar de på frågor från en man som ser bra ut för sin ålder, diskuterar skalliga, unga killar, öppna förhållanden och massa annat. Hela 4 frågor avverkas!

2018-03-15
Länk till avsnitt

Stockholms Bad Boy

Bingo inser att han inte längre är "den din mamma varnade dig för?. Katrin ger lite sköna raggningstips. Detta, och många bra relationstips, i Relationspodden!

2018-03-08
Länk till avsnitt

Svartklubben

Killkompisar som skedar i soffan, vad betyder det egentligen? Trekanter med kompisar? Ja eller nej? Frågorna är många, och svaren tydliga - i Relationspodden.

2018-03-01
Länk till avsnitt

Sexuellt

I detta avsnitt snackas det lapplisor och potentiella, hypotetiska trekanter. Och lite annat sexsnack...

2018-02-22
Länk till avsnitt

Svällkropp

Vi snackar galapremiärer, svällkroppar och spräckt anal. Och hur hinner Katrin med tre träningspass, psykolog och jobb? Är det för att hon är röd? Resultatet från analysen har kommit!

2018-02-15
Länk till avsnitt

Dilemma

Tar Bingo på sig offerkoftan? Vad är egentligen det norm antalet "ligga" per vecka i ett förhållande? Vad gäller och hur ska man tänka? Detta reder relationspoddarna ut i detta avsnitt.

2018-02-08
Länk till avsnitt

Analys

Bingo har varit i Riga och friserat sig. Katrin gör färg- och psykologiska analyser, och det är dålig ålderskoll i detta avsnitt.

2018-02-01
Länk till avsnitt

Snö

Marathon, yoga, ytlighet och en helt unik fråga i dagens avsnitt av relationspodden.

2018-01-25
Länk till avsnitt

Träningsragga

Hur raggar man på en killkompis? Experten Katrin berättar hur man träningsraggar. Ska man göra slut om sambon inte vill ha barn? Är det ok att man skriver till andra tjejer när man är i förhållande? Detta och massa annat i relationspodden!

2018-01-18
Länk till avsnitt

Städmanin

Lyssnarna granskar Katrins städmani i sömmarna. Är hon verkligen så städmanisk som hon påstår? Råd och tips om både flörtar och separation utdelas också. Detta och mycket mer...

2018-01-11
Länk till avsnitt

Gott nytt år!

Julen är slut och har dansats ut. Relationspodden tågar vidare in i ett nytt fräsch år.

2018-01-04
Länk till avsnitt

Byta levnadssituation

En lyssnare rullar in en idé; Katrin och Bingo ska byta levnadssituation och se vad som händer. Ja, vad händer? Det och mycket annat får vi - rent hypotetiskt - reda på i Relationspodden.

2017-12-28
Länk till avsnitt

Andas

Katrin har tagit tag i sitt liv och ska bli mer harmonisk med meditation, yoga och terapi. En ny andningsmetod ska få fart på förändringen.

2017-12-21
Länk till avsnitt

Gammal KK

Nya relationsfrågor bollas mellan relationspoddarna. Umgås med gammal KK. Är det ok?

2017-12-14
Länk till avsnitt

Julstress

Bingo stressar inför jul, Katrin tar det lugnt. Maggan Graaf tittar spontant förbi och snackar om Jude Law. Detta, och mycket mer..

2017-12-07
Länk till avsnitt

Sjuk

Katrin är hängig och Bingo är snorig. Avsnittet spelas in av två sjuklingar under enklare förhållanden hemma hos Katrin.

2017-11-30
Länk till avsnitt

Sea View

Bingo har varit på kryssning, Katrin hostar vidare och många relationsfrågor - och andra frågor diskuteras.

2017-11-23
Länk till avsnitt

Paradise

Är det en bra idé att vara med i Paradise Hotel? Vad är det med Bingos hår? Detta? och lite till?

2017-11-16
Länk till avsnitt

Elcykeln

Avridningsproblem, Bingo jagar cykeltjuvar och frågan om det är det okej att man kollar in tjejer när man har förhållande diskuteras. 

2017-11-09
Länk till avsnitt

Ekologisk kalkon

Katrin och Bingo diskuterar inte bara ekologisk mat, utan också sexlust, kulturskillnader och mycket annat.

2017-11-02
Länk till avsnitt

Ringarna

Bingo har varit på Irland och grillat kött. Katrin äter inte kött. Ska man vara gift om man inte vill ligga? Bingo förklarar teorin om ringarna som mötas. Detta och mycket annat...

2017-10-26
Länk till avsnitt

Sköldpaddor

Hur låter egentligen sköldpaddor när de parar sig? Katrin ger sig på en imitation. Detta, och många bra relationstips i dagens avsnitt.

2017-10-19
Länk till avsnitt

Grötbilder

Gillar någon grötbilder på andras barn? Kan Bingo resa utan att missa ett plan? Detta och lite mer i Relationspodden 2.0.
2017-10-12
Länk till avsnitt

Gravidsex

I detta avsnitt loooovar Bingo och Katrin att bra ta frågor och inte snacka runt så mycket... Vi får se hur det går med det.
2017-10-05
Länk till avsnitt

La Dolce Vita

Efter att spritångesten lagt sig talar nu Katrin äntligen ut, och delar med sig av alla snaskigheter från 40-årsfesten i Sydfrankrike.
2017-09-28
Länk till avsnitt

Katrin är 40

Katrin har blivit 40, men gör ingen stor grej av det, utan dyker rakt in i relationsfrågor som om inget har hänt.
2017-09-21
Länk till avsnitt

Drägglis

Katrin har kommit till insikt att hon inte orkar bråka med folk... Bingo är i chock!
2017-09-14
Länk till avsnitt

Slak spak

Erektionsproblem, diagnoser och Über Eats är några av ämnena som tas upp i detta avsnitt.
2017-09-07
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.