Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Relationspodden 2.0 - Med Bingo & Katrin

Relationspodden 2.0 - Med Bingo & Katrin

Relationspodden är tillbaka! Bingo och Katrin fortsätter prata relationer och svarar på frågor från lyssnare precis som vanligt, men mycket har hänt sen sist. Framförallt har Bingo och Katrins relation ändrats en hel del. Detta och mycket mer i Relationspodden 2.0.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

acast.com/bingoochkatrin

Avsnitt

Drömprinsen

När man träffat drömprinsen ?på papper?, och det visar sig att han är otrogen med killar. Vad gör man då? Katrin skulle klippa av k**en på honom. Och vad bör tjejen göra? Kanske bara åka till stranden och chilla?

Detta - och fler kluriga frågor i Relationspodden 2.0.

2018-12-06
Länk till avsnitt

Catfish

En lyssnare har catfish:at sin kille på ett extremt sofistikerat sätt. Som en spion i en under cover fejk-profil. Utöver detta drama så har bjuds det även på en genomgång av pruttregler i förhållande.

2018-11-29
Länk till avsnitt

Porrmun

Nytt avsnitt! Lyssnare skickar som vanligt in frågor om sina förhållanden och ber om analys och tips på lösning av problemet. Denna gång använder sig Relationspoddarna av bilder på lyssnarna för att analysera personlighet och ge riktigt bra råd.

2018-11-22
Länk till avsnitt

Trekant med Bingo!

I detta avsnitt blir det mest snack om Bingos, eventuella, potentiella trekant. Hur ska den gå till? Katrin berättar och förklarar.

2018-11-15
Länk till avsnitt

Jävligt schysst röv

Katrin förklarar åter igen hur man märker att det finns ett intresse från en kille. Och ur olika man kan ta ?komplimanger? om sin röv. Och lite om borttappade väskor och polygama förhållanden.

2018-11-08
Länk till avsnitt

Podd i paradiset

Realationspodden tar aldrig semester. Inte ens när den är på semester. Liverapportering från "paradiset" i Karibien i detta avsnitt! Och svar på era frågor såklart.

2018-11-01
Länk till avsnitt

Hur långt får man gå?

Relationspoddarna är på väg till en Caribbean Cruise och packar för fullt, men svarar såklart på era relationsfrågor innan det bär av. En relevant fråga är; hur långt får man gå om man är i ett förhållande? Detta, och lite andra, djupare frågor i veckans avsnitt av Relationspodden 2.0.

2018-10-25
Länk till avsnitt

Privat hygien

Bingo är i Jämtland i sin nyköpta herrgård och poddar på distans. I detta avsnitt diskuteras bland annat hygienen i längre förhållanden och ratade mäns vrede. Gör Bingo kanske en pudel?

2018-10-18
Länk till avsnitt

Porrexpert?

Klimakteriesnacket går vidare. Vad är det för nåt egentligen? 

Hur ska en kille göra slut utan att tjejen blir livsfarlig? Är Katrin egentligen en slusk? Frågor och svar i Relationspodden 2.0.

2018-10-11
Länk till avsnitt

Mood Managers

En syltvinnare undrar hur peppar man sina barn och ger dem bra självkänsla. Ringo är besviken på sin föräldrar för att de suger på fotboll, för han vill bli fotbollsproffs. Och Maggan Graafs bedårande hund, Sten, är med i poddstudion och charmar.

2018-10-04
Länk till avsnitt

Syltburkar i skafferiet

Både Bingo och Katrin kör paddel på olika håll, och på olika sätt. Katrin förklarar hur man skrämmer sin partner till att inte våga vara otrogen, och vad är egentligen klimakteriet?

2018-09-27
Länk till avsnitt

En ratad kvinna

En ratad kvinna? är en farlig kvinna, fick Bingo lära sig av sin morfar, och nu ska han ge råd till just en ratad kvinna.

Katrin får en fråga som liknar en boarom som slingrar sig in och kramar om henne. Ska man ge den man älskar ett barn? En hätsk diskussion utbryter.

2018-09-20
Länk till avsnitt

En dildo i soffan

Om man sover på soffan i 12 år, har man då haft ett bra förhållande då? Är det ok att riva ner tapeter och gömma äckliga grejer i soffan när man separerar. Hur ska man låta ?vid pump?? Kan Bingo göra det ultimata stönet? Eller blir det sköldpadda och gummianka av allt? Detta, om massa annat i Relationspodden 2.0.

2018-09-13
Länk till avsnitt

Horgubbe!

Katrin har blivit kallad ?subba?, Bingos pappa kallar Stina för "hora", och en lyssnare börjar ana oråd när nya killen inte hör av sig på länge. Bingo konstaterar att tjejer är lite trögfattade, och att killar är puckon som torterar istället för att vara ärliga.

2018-09-06
Länk till avsnitt

Strike!

Dags att reda ut vad som gäller? Äldre män, eller younger men? Bingo ska köra ett av världens tuffaste swim-run lopp och har nerverna utanpå kroppen.

En lyssnare blir högröd i ansiktet när hon inser att deras föräldrar och barn kanske lyssnar på podden. Nåt mer...? Jo, Orup fyller 60.

2018-08-30
Länk till avsnitt

Bi-nyfiken

Är bi-nyfiken nån sorts barnprogram, eller ett nyfiket bi, eller kanske nån sorts läggning? Vem är en ?äldre man? och hur gammal är han då? Är det verkligen ett problem med att ha en allt för rik kille? Som lärare - ligga med sina elever... av eller på?

2018-08-23
Länk till avsnitt

Äckligt snål!

Bingo kör en genomgång av moderna låtar för att känna av hur mitt-i-livet han är.

Någon har en kille som är obekväm i sexsituationer och har svårt med erektionen, och en annan har en äckligt snål kille. Detta, och mycket annat, är frågor som Relationspoddarna tar i tu med i detta avsnitt.

2018-08-16
Länk till avsnitt

Tunnbrödsrulle

Den gamla goda diskussionen om trekant dyker upp nu igen. Nu ifrågasätts varför vissa väljer tunnbrödsrulle före Katrins fina, grillade lax med tillbehör? OCH - är det ok att var pappas flicka under sexet?

2018-08-09
Länk till avsnitt

Relationsbrott

Magväska, vinterjacka och en cliffhanger från förra avsnittet om en trekant skapar en het diskussion mellan ?relationsexperterna?. 

2018-08-02
Länk till avsnitt

Femton kilo!

Bingo inser att han har haft en supermamma - Katrin inser att hon bara har några år på sig att fundera på att skaffa ett till barn. Upp 15kg, kan man gå ner det? Är Mr Big eller Jim Carrey den sexigaste mannen på jorden? Detta, och lite inopererade magrutor i dagens Relationspodden 2.0.

2018-07-26
Länk till avsnitt

Reptiler

Katrin har druckit lite för mycket vin, men tar sig i kragen och poddar ändå. Efter mailstormen från förra veckans avsnitt blir det en ny diskussion om happy-ending och trollmors massage. Detta, och andra lyssnarfrågor i veckans avsnitt av Relationspodden 2.0. 

2018-07-19
Länk till avsnitt

Trollmors massage

Ska man redovisa sin ligglista, eller är den hemlig? Massage med happy-ending, är det ok? Eller blir det bättre om Trollmor trallar? Detta - och en intressant återkoppling från en lyssnare. 

2018-07-12
Länk till avsnitt

En riktig loser

Katrin har haft ovanligt kort tålamod och testar att bota det med lite rosé. 

Men hur hanterar man en lat loser? Med hemliga mail kanske? Och till sist - en fråga som inte låter riktigt sann.

2018-07-05
Länk till avsnitt

Kukfokus

En lyssnare har hamnat i en komplicerad otrohetsaffär med gift man, och Katrin har ett rakt svar. Vad har det manliga könsorganet för betydelse? Stor - eller ingen? Detta, och annat diskuteras i detta avsnitt.

2018-06-28
Länk till avsnitt

Pang på rödbetan!

Skitsnack uppstår när förbränningstoaletten har gått sönder och en bajsincident inträffar - och ett visst fetischproblem diskuteras.

2018-06-21
Länk till avsnitt

Hygienfaktorn

Smygbögar, Bingo vaskar röven och Katrin rasar över dålig hygien. Detta och mycket mer!

2018-06-14
Länk till avsnitt

Leka med killar

Hur lekar man med killar? Bingo lanserar 5-dejtsplanen. Utöver detta så diskuteras såklart även swingersklubb.

2018-06-07
Länk till avsnitt

Kalsongbyte

Katrins värsta sorts man uppenbarar sig i en fråga, och en diskussion uppstår om hur ofta kalsong- respektive trosbyte bör ske. Detta och massa annat götta i veckans avsnitt.

2018-05-31
Länk till avsnitt

Skönhetsingrepp

Katrin vill tatuera in ett vackert budskap på ryggen, men minns inte riktigt hur visdomsorden går? Bingo har målat tånaglarna i LA och Katrin sätter nålar i ansiktet. Detta - och även massa bra svar på lyssnarnas frågor om relationer.

2018-05-24
Länk till avsnitt

KitKatClub

Katrin har varit i Berlin på ganska annorlunda klubb och upplevde det sjukaste hon någonsin varit med om? och glömde tiden. Ska Bingo träffa roliga tjejen i LA eller hoppa det? Detta, och fler relationsfrågor i Relationspodden 2.0.  

2018-05-17
Länk till avsnitt

Chattra

Det är bröllopstider. Vad är syftet med att gifta sig? Frågar sig vissa killar. Katrin har åkt på en fasansfull pollenallergi, och Bingo får ragg på distans. Detta - och lite chatter...

2018-05-10
Länk till avsnitt

Dubbelliv

Bingo stressar ner från fjällen och poddar direkt från sin bil. Där av det något brukiga ljudet. Men inget stoppar Relationsroddarna, och de besvarar era frågor om sexslavar och fri uppfostran efter bästa förmåga.

2018-05-03
Länk till avsnitt

Man utvecklas

Bingo och Katrin minns tillbaka på LCHF-tiden, berättar hur man gör en schysst matsäck och diskuterar lesbiska Dansktjejer. Även en del raggningstips såklart...

2018-04-26
Länk till avsnitt

Bingos fjärde barn

Bingo har blivit pappa igen, Katrin har levt loppan i Barcelona, och många knepiga relationsfrågor besvaras i detta avslöjande avsnitt av Relationspodden.

2018-04-19
Länk till avsnitt

Roadtrip

Fas 1, fas 2, fas 3? Vad är det? Katrin och Bingo åker bil i Jämtland och för första gången poddar de i bilen. Tre barn och ett bilbrum i bakgrunden ger ett väldigt speciellt sound till detta avsnitt.

2018-04-12
Länk till avsnitt

Perfekt

Perfekt man, perfekt äktenskap och alla rätt, men ändå fel. Kan det verkligen bli så? Hur hanterar man mannens irriterande hund, och sen frågan om Swingerklubbens vara eller icke vara.

2018-04-05
Länk till avsnitt

Kärlek och pengar

Kärlek och ekonomi, går det att blanda? Vi snackar gammal hud, baksug, rimming, och Katrin får en så grov fråga att hon börjar censurera brevet.

2018-03-29
Länk till avsnitt

Marathonsex

Vad händer när fel film poppar upp via cromecast på TV:n? Jobbiga situationer kan uppstå som måste redas ut av våra relationspoddare. Bingo får också stå till svars för sitt uttalande för många år sedan om Yogakärringar, och ett onanibråk uppstår.

2018-03-22
Länk till avsnitt

Pannkaka

Katrin drar storyn om felkörningen som kostade 6 extratimmar. I detta avsnitt svarar de på frågor från en man som ser bra ut för sin ålder, diskuterar skalliga, unga killar, öppna förhållanden och massa annat. Hela 4 frågor avverkas!

2018-03-15
Länk till avsnitt

Stockholms Bad Boy

Bingo inser att han inte längre är "den din mamma varnade dig för?. Katrin ger lite sköna raggningstips. Detta, och många bra relationstips, i Relationspodden!

2018-03-08
Länk till avsnitt

Svartklubben

Killkompisar som skedar i soffan, vad betyder det egentligen? Trekanter med kompisar? Ja eller nej? Frågorna är många, och svaren tydliga - i Relationspodden.

2018-03-01
Länk till avsnitt

Sexuellt

I detta avsnitt snackas det lapplisor och potentiella, hypotetiska trekanter. Och lite annat sexsnack...

2018-02-22
Länk till avsnitt

Svällkropp

Vi snackar galapremiärer, svällkroppar och spräckt anal. Och hur hinner Katrin med tre träningspass, psykolog och jobb? Är det för att hon är röd? Resultatet från analysen har kommit!

2018-02-15
Länk till avsnitt

Dilemma

Tar Bingo på sig offerkoftan? Vad är egentligen det norm antalet "ligga" per vecka i ett förhållande? Vad gäller och hur ska man tänka? Detta reder relationspoddarna ut i detta avsnitt.

2018-02-08
Länk till avsnitt

Analys

Bingo har varit i Riga och friserat sig. Katrin gör färg- och psykologiska analyser, och det är dålig ålderskoll i detta avsnitt.

2018-02-01
Länk till avsnitt

Snö

Marathon, yoga, ytlighet och en helt unik fråga i dagens avsnitt av relationspodden.

2018-01-25
Länk till avsnitt

Träningsragga

Hur raggar man på en killkompis? Experten Katrin berättar hur man träningsraggar. Ska man göra slut om sambon inte vill ha barn? Är det ok att man skriver till andra tjejer när man är i förhållande? Detta och massa annat i relationspodden!

2018-01-18
Länk till avsnitt

Städmanin

Lyssnarna granskar Katrins städmani i sömmarna. Är hon verkligen så städmanisk som hon påstår? Råd och tips om både flörtar och separation utdelas också. Detta och mycket mer...

2018-01-11
Länk till avsnitt

Gott nytt år!

Julen är slut och har dansats ut. Relationspodden tågar vidare in i ett nytt fräsch år.

2018-01-04
Länk till avsnitt

Byta levnadssituation

En lyssnare rullar in en idé; Katrin och Bingo ska byta levnadssituation och se vad som händer. Ja, vad händer? Det och mycket annat får vi - rent hypotetiskt - reda på i Relationspodden.

2017-12-28
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.