Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Wahlgren & Wistam

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/wahlgrenwistam

Avsnitt

207. Snippfluss

Kommer vi anmäla oss till kvällskursen Lego för seniorer? En pool fylls med blod, och några kackerlackor lever farligt. Sofia har en dålig vecka och det görs en polisanmälan. High Chaparal har fått celebert besök och Emojin fyller 20 år. Hur många sidor har egentligen en ko? Och Kina har förvandlats till en sjuk actionfilm. 

2019-02-17
Länk till avsnitt

206. Tjuren Olle

Vi frossar i semlor och pratar om det sponsrade livet. Modiga människor och Biancas gråa hår. Carola blir sugen på pommes och Pernilla vägrar kylskåpsflirta? Kommer vi hoppa i cykelbyxorna igen? Och det ligger ett skelett är begravet.

2019-02-10
Länk till avsnitt

205. Kiss och kalaspuffar

En koalas resa och deprimerade bananflugor. Pernilla levererar en kakburk och vi förundras av Mellos knasnummer. Dessutom pratar vi om dagen då Laholm gick ?man ur huse?.

2019-02-02
Länk till avsnitt

204. Öken

Pernilla bjuder på lunch och en prinsessa kidnappas. Toto är hetare än vanligt. Sofia mimar och är pinsam. Troll och haters löper amok. Ska vi börja vika våra kläder i trekanter?  Pernilla diskuterar grodyngel med Skavlan och en buss blir stoppad på Lidingö.

2019-01-27
Länk till avsnitt

203. Thumb Miles

Vi dansar Harlem Shake i Pernillas kök och undrar varför Bianca behöver en bultsax. Kid pratar sexigt och har börjat med nagellack. Varför pratade Pernillas farfar plötsligt italienska? Och hjärnan briljerar och imponerar.

2019-01-20
Länk till avsnitt

202. Bratpackers

Sofia funderar på att börja spela munspel i en liten grupp och Google tar ton. Kid är tillbaka i version 2.0 och Pernilla pratar lite ?dirty?. Vi fasar över lekar som går överstyr och arbetar med att känna oss bekväma nakna. Och så sträcker vi på oss och är stolta över våra fina tv-program som har nypremiär i veckan.

2019-01-13
Länk till avsnitt

201. Semester

Efterlängtad semester. Vi poddar med 13 timmars tidsskillnad ackompanjerade av vågskvalp och svajande palmer. Sofia kämpar mot Montesumas hämd och Pernilla med fel färg på havet. Lyxproblem i paradiset. Vi summerar året, lårskav och stöddjur. Vad räknas som mikrootrohet? Ungarna vill ha Gucci-skärp och vi tekniska saker vi inte behöver.

2019-01-06
Länk till avsnitt

200. 200

Vi firar 200 avsnitt tillsammans med 1500 härliga lyssnare på Göta Lejon. Nu får ni höra hur kul vi hade!! Sofia överraskas av greken Dimitri. Pernilla avslöjar sin hemliga olyckliga kärlek. Det blir både speed-dating och giftemål. Vi gästas vi av underbara gäster och laddar inför 200 avsnitt till. Vi älskar er!!!!

2018-12-30
Länk till avsnitt

199. En skitkul jul

God jul alla härliga podlyssnare! Vi peppar inför Pernillas födelsedag. Ja, julafton också såklart. Har prinsessan Madeleine tatuerat sig? Spelberoendet har slagit till. Får Magnus ett chokladanus i julklapp? Pernilla ?gammeltejpar? sina glasögon och någon raggar på sin mäklare? Det öppnas paket och ändras lösenord. Och ännu en gång konstaterar vi att Kristin Kaspersen är en fantastisk människa.

2018-12-22
Länk till avsnitt

198. Google It

Vi landar i ett hotellrum i Halmstad efter en sagolik Podshow. Pernilla har lärt sig googla och bikten luktar falskt. Vi chockas över ett hotell/prank och längtar till solen.

2018-12-15
Länk till avsnitt

197. Lust

En julsång om Rohypnol och några förvirrade Triss-vinnare. Inspelat i en loge på Cirkus. Sofia har ont, ont, ont och Pernilla försöker hålla koll på vart hon varit. Ungdomar festar med lustgas och reser på låtsas på Instagram. Tristessen väcker vår lust och snart kan man ångra sin fylle-chat.

2018-12-09
Länk till avsnitt

196. Orup

Sofia är nöjd, nöjd, nöjd. Hon får prata oavbrutet om Orup. Pernilla uppmanar oss att kissa i duschen. Vi premierar misslyckanden. Dessutom en kidnappning och en ollande man. 

2018-12-02
Länk till avsnitt

195. Vems trosor?

Finns det fake-busshållplatser utanför ålderdomshem i Tyskland? Någon skickar nattliga sms och vi hyllar zombies i Skåne. Vem är Gabriella Löwengrip? Och vill vi egentligen se ut som våra snap-chats alteregon? Pernilla har ingen koll på var hon är. Och kommer reggae hamna på Unescos världsarvlista?

2018-11-25
Länk till avsnitt

194. Tittut

Hemifiering - fenomenet som tar över vårt samhälle. Hajen kommer. Vågar vi prova VR-snorkling? Pernilla har efter år, äntligen skådat golvet i sin garderob. Vilka djur hittade hon? Hur går det på Tinder? Intervjuer spårar, Lennys byxor spricker och räkskal hamnar i gardinstången.

2018-11-18
Länk till avsnitt

193. Döda inte gästen.

Lekar som går fel. Sofia letar silver. Hitta nya vänner på Instagram. Osmaklig mat och hotellrum i choklad. Och Freddie Mercurys talangfulla extratänder

2018-11-11
Länk till avsnitt

192. Nallemjölk

Sofia och Pernilla är två spralliga tjejer på drygt 50 jordsnurr som diggar tuffa killar, mysiga hemmakvällar och att göra podcasts. Vi pratar om kontaktannonsernas tidsresa. Pernilla utforskar Tinder och vi förfasas över Nallemjölk. En tandborste får ett för långt liv. Och nu blir det livepodd på Göta Lejons scen. 

2018-11-05
Länk till avsnitt

191. Selfiedöden

Att våga visa sig svag inför sina barn. Att dö för en cool Selfie. Gillar vi framifrån eller bakifrån? Klipp dig utan att det syns, men hörs!! Sockersugna tjuvar och lite Britney Bitch.

2018-10-28
Länk till avsnitt

190. Arga farbrorn

Det är jordbävning i Gävle och Pernilla blir inlåst i turnébussen. Assages katt har slips medan Sofia utvecklar spindelfobi. Det pratas vett och etikett på Instagram och vi undrar om Pernilla ljuger om sin längd? Och en cykel blir inte snodd.

2018-10-21
Länk till avsnitt

189. Viva Vagina

No danger on the roof. Här kommer podden. Banksy strimlas och fåniga appar fyller tomrum. Kroppshets, ångest och Christinas vagina. Kommer Sofias sångkarriär ta fart och ska Pernilla dra ut på cykelturen. Så många frågor. Här är svaren.

2018-10-13
Länk till avsnitt

188. Pernillas nya kille

Sofias liv är tråkigt medan Pernilla badar i glitter och glamour. Vi avhandlar veckan. Paniken när man sugs ner i ett slukhål på kyrkogården Pernilla har fått ett lurvig liten kille i sängen. Vissa grannar släpper väder så väggarna skakar. Känsliga rödtottar och surfande hundar. Och den häpnadsväckande starka kraften i färgen rosa.

2018-10-07
Länk till avsnitt

187. Runke-Per

Good Mac Morning på er! Sofia dansar på bardisken och Pernilla vinglar runt med kristaller. Vi omfamnar våra kroppar. Pratar om ätstörningar, snuskhumrar och fördelen med korta pommes frites. Men vem pratar vi egentligen känslor med? 

2018-09-30
Länk till avsnitt

186. Say cheese

Förbjudet hångel och flygande bläckfiskar. En man ångrar sin grillade biff. Pernilla får Sofia att gråta.

Och rekordsöta hundvalpar tar över våra hjärtan.

2018-09-23
Länk till avsnitt

185. En fluga i lungan

Benjamin förvandlas till Superman och valet förvirrar oss. Kuken ska ha sitt, som Frank sa. Vi pratar ekivoka begravningar och olagliga tatueringar. Och så ett mail från en sköldpadda, och en gömd glömd vibrator.

2018-09-16
Länk till avsnitt

184. En dyr skilsmässa

Den svåra konsten i att uppfostra barn. Att somna som en militär. En dålig frisör och Furuns revansch. Lill-babs löper och Pernilla tar ton. Det regnar tomater och hotas om ett stängt Instagra-konto.

2018-09-08
Länk till avsnitt

183. Kristaller

Pernillas glädjetårar. Wahlgrenarna belönas äntligen för sitt utelämnande slit. Vännen som tröstar utan att existera. Att sova naken och kissa i duschen, det är frågan? Jobb vi INTE drömmer om. Och så har vi satt ihop ER LISTA med med Happy-songs.

2018-09-02
Länk till avsnitt

182. Fulgråt

Popcorn dumpas i havet, och vi blir ledsna av musik. Vi har hittat ?Linus på Linjens? mamma! Det ges en ?oskyldig? fotmassage och en ?kaffedrönare? letar efter Pernilla. Lyssna på din PW eller någon ANNANANSTANS!

2018-08-26
Länk till avsnitt

181. Vallningar och premiärer

Skönhetsingrepp på de redan vackra. Pernilla försöker hyra ut en ananas. En japan försvann och Liberalerna är ståndaktiga. Är mardrömsdaten på Tinder en skröna? Och är kängurur vänsterhänta?

2018-08-19
Länk till avsnitt

180. Sexmachine

Framtidsvisioner med sexrobotar och beerpong. Separationerna ligger i luften. Pernilla spenderar. En hund tappas bort och Will Smith får nobben.

2018-08-12
Länk till avsnitt

179. Eufori

 Dyra bröllop och jobbiga skilsmässor. En sång till Theo, magsjuka och superhetta. Sofia är en ?Gritty? och mamma kollar på porr.

2018-08-05
Länk till avsnitt

178. Fallfrukt

Sofia söker bekräftelse i Visby. Ölmagarna får sin revansch. Falska nyheter sprids snabbt. Farmors vagina kommer till förskolan. Och så lyssnar vi på Pernillas försvarstal och Benjamins nya singel.

2018-07-29
Länk till avsnitt

177. Gör om gör rätt

En viktig poddavsnitt som vi hoppas kan sprida kunskap.

Sverige är hetare än någonsin. Kackerlackans får sin revansch och Pernilla trosor ligger sömnlösa.

2018-07-21
Länk till avsnitt

175. Dinosaurier

Transparenta toaletter. Semestervibes och ett spontan husköp.

Hur fejkar man ett fotbollsintresse? Kommer David Beckham gå med Zlatan på Ikea? Behöver man körkort i framtiden? Och den vetenskapliga konsten att få en perfekt semester.

EDIT: Bortklippt material hittar du på Wahlgren & Wistams facebooksida. Vi ber djupt om ursäkt för den okunskap vi visade i detta avsnitt och tackar alla som hörde av sig med kritik.

2018-07-21
Länk till avsnitt

176. Lesbisk?

Köper Pernilla sina vänner? Vem är flugornas herre? Vi svarar på lyssnarnas frågor och jagar små och stora kryp. Dessutom måste Pernilla visst bikta sig....

2018-07-14
Länk till avsnitt

174. En köttig podd

Ljudet av att och föda barn och att titta på fotboll.

En 80-års fest som heter duga. Christina levererar och blir nöjd, nöjd,nöjd. Kan för mycket sex göra oss blinda?

Hur mycket ska man tvinga sina barn?.... Sofia har ett dilemma. Semesterns rastlöshet. Bianca landar i sitt sommarprat. Och så spyr vi på den vidriga ?peddo-låten? på Spotify.

2018-06-30
Länk till avsnitt

173. Hangry

Sofia firar semester och bröllopsdag. Pernilla stoppar hemmafester som Pippi Långstrump. Vi peppar inför midsommar. Mordet på XXXTentacion, folks morbida fascination vid olyckor och Trumps grymhet. Tasstid (föräldrarledighet) för nya djurägare och konsten att kontrollera sin matilska.

2018-06-24
Länk till avsnitt

172. Onani

När vi festar, festar vi rejält. Swingersklubben i Örkelljunga. Knasiga regler i engelska kungahuset. Lyckan att onanera. Och en ormjägare får tag på fel orm.

2018-06-17
Länk till avsnitt

171. Tivoli

Benjamin är hemma igen! Det är tjuvar i farten. Har Pernillas rosa hus fått ett namn? Namnförslagen haglar. Sofia är yr av stolthet efter Tjuvjakts succéspelning på Gröna Lund. Gin gör dig sexig och vi ringer en Tivolihistoriker och placerar möbler digitalt. Och så dansar vi modernt (Mosh Pit) i Pernillas vardagsrum.

2018-06-09
Länk till avsnitt

170. Sex är kul

Tjejresa till Spanien med Sangria och härliga Pernilla-storys. Ett hus ska döpas. Bortskämda tonåringar och det kommande högteknologiska fotbolls VM. Christina gömmer Änglar och Pernilla står på händer. Med andra ord. Mycket, och lite till.

2018-06-03
Länk till avsnitt

169. Kalsongfylla

Vi firar Mors Dag genom att podda om Sofias gamla öron. Kid har blivit en cowboy och Pernilla lär sig nya ord. Dessutom förbjudna pinsamma nummerplåtar och Eurovisions eftersvall. Vi ringer härliga Dogge Doggelito som sjunger om gamla minnen med Gigi Hamilton. Och varför älskar Sofia en redig kalsongfylla,

2018-05-27
Länk till avsnitt

168. En god hustru

Sofia tar ton och Pernilla gråter av skratt. Uteblivet födelsedagsfirande, UFO-monument och otrevliga taxikunder. Benjamin har gått kändisskola och Kid berättar om dunjackornas duell.

 

2018-05-19
Länk till avsnitt

167. Minneslucka

Pernilla besöker Eurovisionland när Benjamin briljerar och Sofia dammar av sin Göteborgshumor. Blå och gröna skåp och 40 grader i tvättstugan. Sociala medier som ger oss minnesluckor och ännu en dildo.

2018-05-13
Länk till avsnitt

166. Björnen sover

Är Sofias son pyroman? Pernilla ?björnar? och glassar runt på Rhodos. Britt Ekland biktar sig. Hade Stephen Hawkins rätt, kommer Aliens invadera jorden? Vi skrattar åt galna lappar och laddar inför Benjamins äventyr i Eurovision. 

2018-05-06
Länk till avsnitt

165. Kid the Squid

Saknaden efter Avicii. Deepfake och mysteriet med Siris röst.

Konsten att uttala pasta VongAAAle och Fröken Ur nostalgi.

2018-04-29
Länk till avsnitt

164. Den rosa gorillan

Kackerlackans sista strid, magsjuka och mysteriet med den rosa gorillan. Runkande pappor och underbara citat från Zlatan som intagit Los Angeles. Hur skaffar man nya vänner? Och sms:et som hamnade hemskt fel.... 

2018-04-22
Länk till avsnitt

163. Den stora blå

Pernilla har förvandlats till en mardröm. Kid snor sprit, Sofia hyllar levern och vi planerar att dansa 

brallorna av oss. 

Vi spanar även in vårmodet och chockas över morfars nakenbilder. 

2018-04-15
Länk till avsnitt

162. Förälskad

Sofia har blivit upp över öronen kär och Pernilla håller på att kissa på sig. Vi pratar om trenden att döpa sina barn efter Ikea-möbler och den nya lagen mot att tjuvkika i partnerns mobil. Vi har även fått mail från den sjungande stewarten. Och så japaner, japaner, japaner, som Sven Jerring en gång konstaterade. 

2018-04-08
Länk till avsnitt

161. El mundo de Wahlgren

Nya utmaningar för Pernilla! Wahlgrens Värld ska nu spelas in för den spanska tv-publiken. Och Pernilla pluggar spanska för fullt. I detta poddavsnitt möts två världsdelar. Sofia på en lite sprakig linje från Afrika och Pernilla från sitt nya hus i Spanien. Vi lyssnar på fulsång och drömmer om att ha sex i 24 minuter. Och firar traditionsenligt påsk med Johan Glans.

2018-04-01
Länk till avsnitt

160. Mr. DJ

Ska Pernilla klona sin hund? Vem dansar bäst av Sofia och Pernilla? Det blir en rapport från Lets Dance premiären. Dansarna berättar om premiärnerverna. Pernillas bil stinker. Kid får en allergichock. Och Sofias man har en riktigt tuff dag. 

2018-03-24
Länk till avsnitt

159. My Precious

Pernilla får äntligen lägga händerna på Sångfågeln. Vi får höra vinnaren av Mello prata om sin bromance. Vilka låtar har betytt mest för oss? Vi svarar på lyssnarnas frågor. Och firar att vi nu poddat i 3 år tillsammans!

2018-03-18
Länk till avsnitt

158. Vinnaren

Rapport från efterfesten på Mellon. Vi firar världens bästa Benjamin. FB-vänner till salu och en kamel som skaver. Vart tog alla Göran vägen? En röd näsa livar upp. Och en spya hamnar fel. Dessutom lär vi Kid lite tuffa ord.

2018-03-11
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.